Sveikos, Kai gimdžiau pirmąjį, ligoninėj ilgai neatsirado pieno. Tai man sesute pasiule toki nebloga isradimą, bent man labai patiko. Tai toki šiaudeliai-šlangutės primaitinimui. Nežinau, kaip tiksliai juos lietuviškai pavadinti. Vienas galas dedasi i buteliuka, kitas prie krutines. Taip žindomas vaikas iš krūtinės kartu traukia ir mišinuką. Naudojamas tam, kad nepriprastų prie soskės. Ruošdamasi gimdyti antrą galvoju pati nusipirkti toki "įrenginį", nes neaišku ar ligoninė turės. Bet kiek klausinėjau vaistinėse, niekas net nigirdėja apie tai. Gal kuri žinote, kur galima isigyti tokių daikčiukų.
 neduokit soskes ir nepripras. o kas liecia maitinima, tai kudikiui pirmosiomis dienomis uztenka priespienio, o kuo dazniau zys kruti tuo greiciau ir pienelis atsiras
QUOTE([Ecta] @ 2008 12 13, 04:31)  neduokit soskes ir nepripras. o kas liecia maitinima, tai kudikiui pirmosiomis dienomis uztenka priespienio, o kuo dazniau zys kruti tuo greiciau ir pienelis atsiras  Na zinau as visus situos dalykus. Bet ne visada taip buna. Kartais leliuko svoris jau pasiekia kritine riba, o pienelio dar nera. Va tokiais atvejais ir prireikia tu siaudeliu. Labai buciau dekinga, jei kas zino, kur ju isigyti. Aisku, busiu labai laiminga, jei ju man neprireiks. Bet maza ka...
net negirdėjau apie tokius daiktus  o nusitraukt ir duot su šaukštuku netinka?  na ir tą patį mišinuką taip duoti?
QUOTE(Isila @ 2008 12 16, 15:54) net negirdėjau apie tokius daiktus  o nusitraukt ir duot su šaukštuku netinka?  na ir tą patį mišinuką taip duoti? Nusitraukinet nera prasmes, jie skirti primaitinti misinukui, kai dar nera, arba yra labai mazai pieno. Aisku, is bedos galima duoti su saukstu ar su vienkartiniu svirkstu sulasinti. Bet su tais siaudeliais labai patogu, nes kudikis zinda kruti ir kartu traukia misinuka.
o mamos pieną su mišinuku kartu galima?  pirmą kartą girdžiu tai klausinėju
QUOTE(Isila @ 2008 12 16, 17:36) o mamos pieną su mišinuku kartu galima?  pirmą kartą girdžiu tai klausinėju  Na o kaip kitaip. Juk ir veliau, kai pradeda trukti pieno maziui, tai pamaitinus krutim, duodama ir misinuko.
QUOTE(ddd @ 2008 12 17, 10:08) Na o kaip kitaip. Juk ir veliau, kai pradeda trukti pieno maziui, tai pamaitinus krutim, duodama ir misinuko. Dažniau maitink ir daugiau pradės gamintis pienukas  Prisimenu, man irgi buvo 1, 3 ir 6 mėn pienuko krizė. Tai tais laikotarpiais tik naktį mišinuku primaitindavau, taip geriau išmiegodavo
QUOTE(R.A. @ 2008 12 18, 14:56) Dažniau maitink ir daugiau pradės gamintis pienukas  Prisimenu, man irgi buvo 1, 3 ir 6 mėn pienuko krizė. Tai tais laikotarpiais tik naktį mišinuku primaitindavau, taip geriau išmiegodavo  Na man kriziu nebuvo, pieno turejau daug. Tik pacioj pradzioj, kol dar ligoninej buvom, pienukas ilgai neatsirado. Maziaus svoris labai nukrito, gydytojai jau neleido ilgiau laukti, butinai liepe primaitinti. Va tada ir prireikia tu siaudeliu. Bet kaip suprantu, nelabai kas apie juos girdeje. Matyt ligonine turejo kokius nors labdarinius. Nes pas ka klausineju, niekas nemate tokiu pirkti.
Musmire
2008 12 20, 18:46
QUOTE(ddd @ 2008 12 18, 15:40) Na man kriziu nebuvo, pieno turejau daug. Tik pacioj pradzioj, kol dar ligoninej buvom, pienukas ilgai neatsirado. Maziaus svoris labai nukrito, gydytojai jau neleido ilgiau laukti, butinai liepe primaitinti. Va tada ir prireikia tu siaudeliu. Bet kaip suprantu, nelabai kas apie juos girdeje. Matyt ligonine turejo kokius nors labdarinius. Nes pas ka klausineju, niekas nemate tokiu pirkti. Dar vasarą 2008 liepinukių temoje ėjo kalba apie šią sistemą,net foto buvo įdėta
QUOTE(Musmire @ 2008 12 20, 19:46) Dar vasarą 2008 liepinukių temoje ėjo kalba apie šią sistemą,net foto buvo įdėta  Pabandziau paieskoti, bet liepinukes tiek plepa  , kad tik gruodzio menesio temeles forume belike. Gal jus bent zinote, ar imanoma kur Vilniuje nusipirkti si "isradima".
Musmire
2008 12 22, 23:00
QUOTE(ddd @ 2008 12 22, 10:59) Pabandziau paieskoti, bet liepinukes tiek plepa  , kad tik gruodzio menesio temeles forume belike. Gal jus bent zinote, ar imanoma kur Vilniuje nusipirkti si "isradima". Panaršiau ir radau,kad Jūsų ieškomas daiktas vadinasi papildoma maitinimo sistema ir ją galima nusipirkti Tindi Rindi : http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...roducts_id=2389Tikiuosi,padėjau (na aš tokia knyslė,kai pačiai kas įdomu,ieškau tol,kol randu)
QUOTE(Musmire @ 2008 12 23, 00:00) Panaršiau ir radau,kad Jūsų ieškomas daiktas vadinasi papildoma maitinimo sistema ir ją galima nusipirkti Tindi Rindi : http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...roducts_id=2389Tikiuosi,padėjau (na aš tokia knyslė,kai pačiai kas įdomu,ieškau tol,kol randu) O, cia toks mandresnis irenginys  . As kur turejau, tia buvo paprastos slangutes ir viskas. Aciu labai  . Turi kantrybes
Užsispyrėlė
2009 04 12, 11:36
mums per kursus apie tai pasakojo, tai sakė įsigyti paprastą šlangelę guminę, minkšta. Būna vaistinėj, tik aišku jos ne primaitinimui skirtos, bet puikiai tinka. O tas siūlytas įrenginys atrodo puikiai, bet kaina
http://store.llli.org/public/product/81va čia angliškai  bet jis naudojamas tikrai retai ir jeigu labai labai reikia. Dažniausiai galima ir pradžioje būtina mokytis maitinti be jo.
QUOTE(Natuke @ 2009 04 12, 17:42) http://store.llli.org/public/product/81va čia angliškai  bet jis naudojamas tikrai retai ir jeigu labai labai reikia. Dažniausiai galima ir pradžioje būtina mokytis maitinti be jo.  Jis naudojamas tikrai neretai. Tik Lietuvoj nera populiarus, nelabai daug kur rastum nusipirkti. Uzsieny kiek zinau mamos, kuriom truksta pieno daznai naudoja. Ir man teko naudoti ir labai patenkinta esu. Dar kai ligoninej gulejau truko pieno, dave pabandyti, tai labai patenkinta buvau ir nusipirkau. Stimuliuoja pienuka labai gerai ir kudikis neperpranta prie buteliuko. Galiu ji pigiau parduoti jeigu kam reikia, nes dar turiu. Siaip jis visai toks pats kaip ir naujas, nenusidevi
violeta_151
2010 05 31, 20:52
Laba diena, galiu parduoti mažai naudota Papildoma maitinimo sistema, Medela pirkta iš http://parduotuve.tindirindi.lt/maitinimui...mo-sistema.htmlLabai geras daiktas. Man pagelbėjo, kai nepakankamai buvo pienuko. Naudojau beveik 2 sav. Dukrytei mano dabar 9 mėn. ir vis dar maitinu krūtimi Jeigu kam reikia prašau kreiptis į AŽ.
largoconfuoco
2010 06 02, 13:33
yra ir čia http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...itinimo_sistemakaina tikrai didelė, gal neverta iš anksto pirkti juk jei ir prireiks ( o nebūtinai!), yra ir šaukštelis, ir vadinama taurelė. kiek ten tokiam mažiukui reikia.. šitas tikrai praverčia, kai tenka primaitinti nuolatos ir kiekis primaitinimo didesnis. bet negalvokit iš anksto, kad reikės
|
|