Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas baisiausiai įsirėžęs į šonkaulius
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Keit
Tai va dažniausiai naktimis vaikas taip isirėžia į šonkaulius kad toks jausmas lyg skaičiuoja tuos mano šonkaulius biggrin.gif Ar kam nors taip buvo? Ir kaži ar vaikučiui tai nekenkia? g.gif
Jurma
Mano vaikelis taip pat megsta atsiremti i sonkaulius blink.gif . Oi kaip buna, nei pasedet nebegaliu. Tik atsigulu ant kairio sono, tada jis pakeicia padeti ir as vel laiminga tongue.gif .
As manau, kad vaikeliui nekenkia.
** Svaja**
patikekit manim jam ten jokia padetis nekiankia 4u.gif ,tik mama kencia visas isdaigas cry.gif
Prula
Man jis siaubingai spaudžia šonkaulius vienoj pusėj. Kartais taip stipriai, kad nebežinau kur dėtis ir ką bedaryt. Nepadeda nei atsigulimas ant kito šono, nei kokia kita poza, nei pilvo glostymas, nei dar kitokie būdai priversti mažį pajudėt...O jei jis ir juda, tai aišku būtinai dar labiau link šonkaulių... blink.gif Belieka džiaugtis kad per dieną nors kelias valandas jis man tuos šonkaulius palieka ramybėj ax.gif Bet girdėjau, kad didėjant nėštumui tas spaudimas gali vis stiprėti... blink.gif Meldžiuos, kad mano atvejis būtų kitoks, nes bijau, kad neištversiu dar 2 mėn... verysad.gif
Gintazas
[COLOR=purple] va pamenu kai mes laukėmės...
Kol mažiukas tai nelabai ir jaučiasi. Paaugęs visaip vartosi, kai įsiremia galvutė į šonkaulius tai net kvapą užgniaužia. Žinoma vaikiukui visiskai DZIN ir visiškai jam nekenkia, nes plaukioja vandenyse, tik mamai tenka ištverti tokias kančias. Tinka pagulėti ant kairiojo šono - pagerėja kraujotaka. 26-toje savaitėje vaikiuko padėtis dar nėra nusistovėjusi, tai gali besisukaliodamas spirti ir kojytėmis thumbup.gif , kumščiuotis. Nieko, ištversi. Būna ir skaudžiau. Nepervark, pailsėk, duok tėčiui paglostyti pilvuką, tegul pakalbina leliuką. Tik lai nesako anekdotų, nes kai pradės juoktis mažiukas, tai tikrai šonkaulius išlankstys biggrin.gif .
S-E-K-M-Ė-S !!!!!
Prula
Nepadeda nei vyro glostymai, nei anekdotai...Šonkauliai vis labiau skauda, ir dabar džiaugiuosi jei nors vieną dienelę nors porą valandėlių leidžia atsikvėpti... blink.gif Nieko, kenčiam... Per kančias į žvaigždes.... verysad.gif
kristė
O pas mane tai visas veiksmas kažkaip keistai vyksta dešiniam šone.Ir šonkaulius siekia dešinėj pusėj.Ir taip jau koks mėnuo.Labai keista padėtis.Atrodo,kad daugiau niekur nejuda,tik vienon pusėn įstrigęs blink.gif
MEŠKA
Geras, Kriste, ir man taip pat. Toks jausmas, kad ten sukišęs kojas, ir dar kartais paspardo, ir visą laiką tik dešinėje pusėje. Matyt mūsiškiai įsitaisę įstrižai.
kristė
Bet man dėl to labai neramu,nes jau rytoj važiuoju į ligoninę,bandysiu kitos savaitės pradžioje gimdyt,o jeigu tikrai įstrižai-ką reiks daryti? cry.gif Bus matyt,ką daktaras pasakys g.gif
Tafi
QUOTE(kristė @ 2005 08 04, 20:23)
Bet man dėl to labai neramu,nes jau rytoj važiuoju į ligoninę,bandysiu kitos savaitės pradžioje gimdyt,o jeigu tikrai įstrižai-ką reiks daryti? cry.gif Bus matyt,ką daktaras pasakys g.gif
*

Man pacio gimdymo metu vaikas isireze i sonkaulius, va cia tikrai nemalonus jausmus, atrode su sonkauliais per virsu iseis biggrin.gif
maminčius
QUOTE(kristė @ 2005 08 04, 21:23)
*

idomu labai kristut kas au gime? ir ar pati gimdei ar dare cezari?
Keiti
Ir mane vaikelis pakankina smile.gif Kartais net aikteliu ir stegiuosi, kaip galima pakeisti jo padėti, bet kur tau biggrin.gif Dar labiau rėžiasi jis man į šonkaulius blink.gif
Tiger_babe
mano mazius irgi megsta mamyte pakamuot mirksiukas.gif jau kaip isispiria kartais, tai nei kur detis... lotuliukas.gif
VOLVIKE
Na jau tikrai kartais net pagalvoju kad tik oda nepratrūktu lotuliukas.gif o šonkauliai tai jau kenčia blink.gif
indrutee
jau ir as pajutau ka tai reiskia doh.gif oi oi oi kaip skauda...
indrutee
siandien mano maziukas visa diena kankino man sonkaulius doh.gif buvom gamtoj tai net vietos neradau...ar sedet ar gulet...
mamymamy
oi kokia pažįstama situacija smile.gif. Mano mažius sėdėjo, taip ir neapsivertė, o masė pakankamai didelė jo buvo (gimė 4040 g.), tai su galvyte vis kairės pusės šonkaulius stumdė. Jezau, net kvapą užimdavo. Aš net galvytę laisvai apčiuopdavau, tai kai labai jau prispausdavo, lengvai paglostydavau galvytę ir vaikas truputį sumažindavo spaudimą.
iruciukas911
Jums gerai maytes, kad tik vienas taip sonkaulius lauzo, o pas mane tai du ir gana nemazi, 38sav. vienas sveria 3380gr, o kitas-3230gr. Tai kai sianakt nei gulejau, nei sedejau, o ir rodos kad kvepuot nebebuvo kuom verysad.gif Beliko tik melstis, kad greiciau sugalvotu issirident 4u.gif Nes nepadeda nei pilvuko glostymas, nei kas kita, o apie atsigulima ant kazkurio sono ar nugaros tai patyliu nestuke.gif
Garbanele
QUOTE(iruciukas911 @ 2006 07 20, 11:34)
Jums gerai maytes, kad tik vienas taip sonkaulius lauzo, o pas mane tai du ir gana nemazi, 38sav. vienas sveria 3380gr, o kitas-3230gr. Tai kai sianakt nei gulejau, nei sedejau, o ir rodos kad kvepuot nebebuvo kuom verysad.gif Beliko tik melstis, kad greiciau sugalvotu issirident 4u.gif Nes nepadeda nei pilvuko glostymas, nei kas kita, o apie atsigulima ant kazkurio sono ar nugaros tai patyliu nestuke.gif
*

Na, kai du duodasi tikrai sunkiau, bet nieko atkentesim savo, nei viena be to nepraejo.. nestuke.gif As dziaugiuosi, kad lelius parodo savo jega, reiskia stiprus yra biggrin.gif biggrin.gif Neitiketina, kaip pakelia ranka padeta ant pilvo, ar ispiria teciui i ausi... thumbup.gif Na, buvo kai asara isriedejo, mazius taip dave i sonkaulius, kad kvapa sugniauze... Nu nieko! Juk tai normalu! thumbup.gif
vvvvv
na mano leliukas kol kas tik pilvo apacioje duksta.. sonkauliu dar lyg neskiciuoja..
bet va man klausimas kas gi man ten is vidaus taip spaudzia nervus kurie yra po kiekvuienu sonkauliu..
gydytojas sako, kad normalu ir taip gali buti.. bet vis galvoju ar tai gimda, ar tai vis gi vaikutis kazkaip paspaudzia..
as pradedu sonkaulius masazuot (nes sunku kesti toki nervini skausma, panasu i danties skausma) tai bijau kad leliuko neuzspausciau..

gal kuriai irgi taip yra su tais posonkauliniais nervais???
katuksss
Mano mergyte ziauriai spardosi ir tik desineje puseje, visos kepenys ir sonkauliai jau turbut melyni nuo smugiu...ach sunki ta mamu dalia blush2.gif
TimbaLimba
QUOTE(kristė @ 2005 08 04, 10:58)
O pas mane tai visas veiksmas kažkaip keistai vyksta dešiniam šone.Ir šonkaulius siekia dešinėj pusėj.Ir taip jau koks mėnuo.Labai keista padėtis.Atrodo,kad daugiau niekur nejuda,tik vienon pusėn įstrigęs blink.gif
*

ir mano lelyte taip guli keistai spardo tik desini sona blink.gif bet sonkaulius retai pasiekia, dazniau taip skaudziai isirezia i pilva ir savo kojite sone parodo blush2.gif toki maza kulniuka tongue.gif tai daznai pakutenu paduka (bent man atrodo kad ten kojyte jos) ir nustoja mamyte skriaust wub.gif
reida
Man su pirmuoju leiuku taip buvo, kad i desni sonkauli isiremusi buvo. Maniau, kad sonkaulis luzes, akd sitoks skausmas, jokios padeties nerasdavau. O dabar antro laukiuosi ir vel tas pats. Skausmelis nerealus verysad.gif
Gema 2

o mano lelius spardosi ar rankytem maskatuoja kazkur ten pacioje apacioje. doh.gif doh.gif

tai net veido israiska mano labai pasikeicia...atrodo jis ims ir iskis lauk kokia rankyte ar kojyte...

ar taip buna kai vaikas guli galvyte i apacia ir ruosiasi palikt pilvuka?
Karolina27
o cia baisus jausmas, siaubas tikras cray.gif teko ne karta patirti ir jau man geriau gimdimo skausmas negu kad sitas, nes ten daug greiciau praeina doh.gif man teko ir i mankstas vaikscioti nes neimanoma jau buvo kenteti viso to verysad.gif
Erkesta
JOa, maniškis nuo 7mėn neduoda ramybės šonkauliams, toks jausmas kad į viršų vis lipa. Dabar kai pilvukas pasmukęs, tai šiek tiek lengviau. Ale dažniausiai kai mašinoje važiuouja tai taip spaudimą ant šonkaulių užkrauna, kad pradeda stotis doh.gif
burbuliukas:)
Man irgi taip yra. Kenciu, o ka darysi... Tik ir kvepuot sunku darosi... 4u.gif
lencia
mano maziukui dar tik 24 savaites,bet jau megejas po sonkauliais palandziot.Atrodo isitaiso po jais ir bando dar auksciau kazkur list,kaip kurmis krapstosi. doh.gif jausmas tai nors ir ne is maloniausiu,bet taip kikent iskart pradedu,kad vyras is manes tyciojasi.Idomu kas toliau bus,gal isvengsiu tu siaubu apie kuriuos raset .. ax.gif
atide1985
na man taip pat skauda desinej pusej sonkaulius, bet galvoju, ar del maziuko g.gif o gal siaip kas..
VaiPė
Man nuo penkto mėnesio prasidėjo nerealūs šonkaulių skausmai.Pradžioj kairėj pusėj,tai galvojau,kad širdis.Lėkiau į ligoninę,padarė visus tyrimus,kardiogramas ir pan.Viskas su širdim gerai buvo.Dar po mėnesio pradėjo ir dešinėj pusėj skaudėt.Naktim jau sunkiai miegodavosi.Kankinausi žiauriai.Jau nekalbant,kai mažiukė pradėdavo spardyti tuos šonkaulius.Galvojau sulūšiu.
Bet pagimdžiau ir tie skausmai tą pačią minutę dingo.Dabar net nepasakyčiau,kurioj ten vietoj skaudėdavo doh.gif
Boruzele***
Manasis pumpurelis irgi megsta mamytei paspardyti sonkaulius biggrin.gif jausmas ne is maloniausiu blink.gif
taniushka.84
ir man taip buna,taip atsispiria,kad net kvapa uzniauzia.as tada ant sono atsiguliu tada sunelis padeti pakeicia ir vel viskas thumbup.gif
žvilgsnė
Oj tie mažiukai taip įsiremia į šonkauliukus,man net kvėpuoti kartais sunkoka unsure.gif Tikėkimės ilgai taip neskriaus smile.gif
amutex
O linksmiausia buna nakti thumbup.gif Nori miego, sirdis alpsta, o jam dzin, malasi kazkur i sonkaulius su kojytem ir su sikniuku dar i skrandi taikosi 4u.gif Ot geri sauliai tie musu maziukai 4u.gif
žvilgsnė
Kaip taikliai pasakyta thumbup.gif
Padruske22
maniskis visa para jau remiasi i sonkaulius ale zmogutis nori salto padaryt ir neiseina tia ir begi i wc nes nuo sonkauliu pereina ir i slapimo pusle ir vel per sonkauslius,kai gims sakiau paklausiu kiek pas mama sonkauliu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.