Tai va dažniausiai naktimis vaikas taip isirėžia į šonkaulius kad toks jausmas lyg skaičiuoja tuos mano šonkaulius
Mano vaikelis taip pat megsta atsiremti i sonkaulius
As manau, kad vaikeliui nekenkia.
patikekit manim jam ten jokia padetis nekiankia
Man jis siaubingai spaudžia šonkaulius vienoj pusėj. Kartais taip stipriai, kad nebežinau kur dėtis ir ką bedaryt. Nepadeda nei atsigulimas ant kito šono, nei kokia kita poza, nei pilvo glostymas, nei dar kitokie būdai priversti mažį pajudėt...O jei jis ir juda, tai aišku būtinai dar labiau link šonkaulių...
[COLOR=purple] va pamenu kai mes laukėmės...
Kol mažiukas tai nelabai ir jaučiasi. Paaugęs visaip vartosi, kai įsiremia galvutė į šonkaulius tai net kvapą užgniaužia. Žinoma vaikiukui visiskai DZIN ir visiškai jam nekenkia, nes plaukioja vandenyse, tik mamai tenka ištverti tokias kančias. Tinka pagulėti ant kairiojo šono - pagerėja kraujotaka. 26-toje savaitėje vaikiuko padėtis dar nėra nusistovėjusi, tai gali besisukaliodamas spirti ir kojytėmis S-E-K-M-Ė-S !!!!!
Nepadeda nei vyro glostymai, nei anekdotai...Šonkauliai vis labiau skauda, ir dabar džiaugiuosi jei nors vieną dienelę nors porą valandėlių leidžia atsikvėpti...
O pas mane tai visas veiksmas kažkaip keistai vyksta dešiniam šone.Ir šonkaulius siekia dešinėj pusėj.Ir taip jau koks mėnuo.Labai keista padėtis.Atrodo,kad daugiau niekur nejuda,tik vienon pusėn įstrigęs
Geras, Kriste, ir man taip pat. Toks jausmas, kad ten sukišęs kojas, ir dar kartais paspardo, ir visą laiką tik dešinėje pusėje. Matyt mūsiškiai įsitaisę įstrižai.
Bet man dėl to labai neramu,nes jau rytoj važiuoju į ligoninę,bandysiu kitos savaitės pradžioje gimdyt,o jeigu tikrai įstrižai-ką reiks daryti?
QUOTE(kristė @ 2005 08 04, 20:23) Bet man dėl to labai neramu,nes jau rytoj važiuoju į ligoninę,bandysiu kitos savaitės pradžioje gimdyt,o jeigu tikrai įstrižai-ką reiks daryti? Man pacio gimdymo metu vaikas isireze i sonkaulius, va cia tikrai nemalonus jausmus, atrode su sonkauliais per virsu iseis
Ir mane vaikelis pakankina
mano mazius irgi megsta mamyte pakamuot
Na jau tikrai kartais net pagalvoju kad tik oda nepratrūktu
jau ir as pajutau ka tai reiskia
siandien mano maziukas visa diena kankino man sonkaulius
oi kokia pažįstama situacija
Jums gerai maytes, kad tik vienas taip sonkaulius lauzo, o pas mane tai du ir gana nemazi, 38sav. vienas sveria 3380gr, o kitas-3230gr. Tai kai sianakt nei gulejau, nei sedejau, o ir rodos kad kvepuot nebebuvo kuom
QUOTE(iruciukas911 @ 2006 07 20, 11:34) Jums gerai maytes, kad tik vienas taip sonkaulius lauzo, o pas mane tai du ir gana nemazi, 38sav. vienas sveria 3380gr, o kitas-3230gr. Tai kai sianakt nei gulejau, nei sedejau, o ir rodos kad kvepuot nebebuvo kuom Na, kai du duodasi tikrai sunkiau, bet nieko atkentesim savo, nei viena be to nepraejo..
na mano leliukas kol kas tik pilvo apacioje duksta.. sonkauliu dar lyg neskiciuoja..
bet va man klausimas kas gi man ten is vidaus taip spaudzia nervus kurie yra po kiekvuienu sonkauliu.. gydytojas sako, kad normalu ir taip gali buti.. bet vis galvoju ar tai gimda, ar tai vis gi vaikutis kazkaip paspaudzia.. as pradedu sonkaulius masazuot (nes sunku kesti toki nervini skausma, panasu i danties skausma) tai bijau kad leliuko neuzspausciau.. gal kuriai irgi taip yra su tais posonkauliniais nervais???
Mano mergyte ziauriai spardosi ir tik desineje puseje, visos kepenys ir sonkauliai jau turbut melyni nuo smugiu...ach sunki ta mamu dalia
QUOTE(kristė @ 2005 08 04, 10:58) O pas mane tai visas veiksmas kažkaip keistai vyksta dešiniam šone.Ir šonkaulius siekia dešinėj pusėj.Ir taip jau koks mėnuo.Labai keista padėtis.Atrodo,kad daugiau niekur nejuda,tik vienon pusėn įstrigęs ir mano lelyte taip guli keistai spardo tik desini sona
Man su pirmuoju leiuku taip buvo, kad i desni sonkauli isiremusi buvo. Maniau, kad sonkaulis luzes, akd sitoks skausmas, jokios padeties nerasdavau. O dabar antro laukiuosi ir vel tas pats. Skausmelis nerealus
o mano lelius spardosi ar rankytem maskatuoja kazkur ten pacioje apacioje. tai net veido israiska mano labai pasikeicia...atrodo jis ims ir iskis lauk kokia rankyte ar kojyte... ar taip buna kai vaikas guli galvyte i apacia ir ruosiasi palikt pilvuka?
o cia baisus jausmas, siaubas tikras
JOa, maniškis nuo 7mėn neduoda ramybės šonkauliams, toks jausmas kad į viršų vis lipa. Dabar kai pilvukas pasmukęs, tai šiek tiek lengviau. Ale dažniausiai kai mašinoje važiuouja tai taip spaudimą ant šonkaulių užkrauna, kad pradeda stotis
Man irgi taip yra. Kenciu, o ka darysi... Tik ir kvepuot sunku darosi...
mano maziukui dar tik 24 savaites,bet jau megejas po sonkauliais palandziot.Atrodo isitaiso po jais ir bando dar auksciau kazkur list,kaip kurmis krapstosi.
na man taip pat skauda desinej pusej sonkaulius, bet galvoju, ar del maziuko
Man nuo penkto mėnesio prasidėjo nerealūs šonkaulių skausmai.Pradžioj kairėj pusėj,tai galvojau,kad širdis.Lėkiau į ligoninę,padarė visus tyrimus,kardiogramas ir pan.Viskas su širdim gerai buvo.Dar po mėnesio pradėjo ir dešinėj pusėj skaudėt.Naktim jau sunkiai miegodavosi.Kankinausi žiauriai.Jau nekalbant,kai mažiukė pradėdavo spardyti tuos šonkaulius.Galvojau sulūšiu.
Bet pagimdžiau ir tie skausmai tą pačią minutę dingo.Dabar net nepasakyčiau,kurioj ten vietoj skaudėdavo
Manasis pumpurelis irgi megsta mamytei paspardyti sonkaulius
ir man taip buna,taip atsispiria,kad net kvapa uzniauzia.as tada ant sono atsiguliu tada sunelis padeti pakeicia ir vel viskas
Oj tie mažiukai taip įsiremia į šonkauliukus,man net kvėpuoti kartais sunkoka
O linksmiausia buna nakti
Kaip taikliai pasakyta
maniskis visa para jau remiasi i sonkaulius ale zmogutis nori salto padaryt ir neiseina tia ir begi i wc nes nuo sonkauliu pereina ir i slapimo pusle ir vel per sonkauslius,kai gims sakiau paklausiu kiek pas mama sonkauliu
|