Sveiki Norejau jusu nuomones ka galvojete apie drabuzeliu kolekcijas vaikams. Juk jie vienetiniai. Ar geriau jusu nuomuone pirkti is kolekciju vienetinius ar renkti vaikuti kinietiskais barbiu primargintais drabuzeliais.Kokie jums asmeniskai labiau patinka.
QUOTE(geina @ 2008 12 13, 11:09) Sveiki Norejau jusu nuomones ka galvojete apie drabuzeliu kolekcijas vaikams. Juk jie vienetiniai. Ar geriau jusu nuomuone pirkti is kolekciju vienetinius ar renkti vaikuti kinietiskais barbiu primargintais drabuzeliais.Kokie jums asmeniskai labiau patinka. o kitų nėr?
neaktualu. jei vaikas būtų žvaigždukas, tada gal ir reikėtų vienetinių rūbų scenai ar tūsams. o dabar kam tie vienetiniai rūbai?
juolab kad pačiam dzin kuo jis aprengtas. QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 15, 12:10) Na jusu gaminukai tai tikrai nepanasus i kinietiskus. QUOTE(geina @ 2008 12 15, 12:30) Na jusu gaminukai tai tikrai nepanasus i kinietiskus. a tokiu as neperku ir siaip as pati bent jau pirkdama neperku su tais piesinukais vbaisingasi arba is vis pati pasiunu a siaip tai daug vaiku drabuzeliu parduotuveliu specializuotu kur tikrai kinietisko slamso nerasi ir viskas suderinta ir grazu
Na tikrai jokių vienetinių kolekcijų nereik
O pacios mamos pasiuti drabuzei (aisku jei ji pati siuva)man atrodo geriau ir orginaliau nei kinietiski,kuriu pilnas turgus.Tai ir yra mamos kolekcija.
jei tie vienetiniai kainuos kaip čia minimi kinietiški primarginti
Šiaip manau vienetiniai drabužėliai vaikams būtų labai brangūs. Vaikiškuose drabužiuose manau aktualiau yra patogumas, o ne drabužėlių išskirtinumas. Kol kas man vaikams labiausiai patinka trikotažiniai drabužiai.
na as siaip jokio skirtumo nematau,mes tai ir Adidas ir Nike,DKNY,Only,daedo turim,turim ir is lietuvisko turgaus(mes ne lietuvoj gyvenam
Vaikai taip sparčiai auga, kad tikrai nematau prasmės mesti pinigus vienetiniams drabužėliams.Geriau jau paprasti, ne vienetiniai, o už likusius pinigus nuperki ką nors kitą, pvz.: kokybiškesnius batus.
Bet, jei kas gali sau leisti - kodėl gi ne. QUOTE(geina @ 2008 12 13, 12:09) Sveiki Norejau jusu nuomones ka galvojete apie drabuzeliu kolekcijas vaikams. Juk jie vienetiniai. Ar geriau jusu nuomuone pirkti is kolekciju vienetinius ar renkti vaikuti kinietiskais barbiu primargintais drabuzeliais.Kokie jums asmeniskai labiau patinka. O koks skirtumas kazkam kaip as savo vaika rengiu QUOTE(Zitlali @ 2008 12 27, 17:04) O koks skirtumas kazkam kaip as savo vaika rengiu
Labiau dėmesį kreipčiau, kad būtų patogūs, o ne į tai, vienetiniai ar ne
Vienetinių neperkam: ir neapsimoka, ir finansai neleidžia...
Nemanau kad vertetu tam kad po keliu menesiu pasidetum spintoje rinkti dulkes arba visai nauja ruba atiduotum kitam vaikuciui,o parduoti manau bus sunkoka,nes manau kad vienetinei turi ir atatinkama kaina
O as pati pasiuvu beveik viska, va ir vienetiniai gaunasi, ir pigesni, nei parduotuvej, ir kokybiski, ir patogus
manau, kad galima paprastai rubeliais rengti... ir tuo labiau kam vienetiniai rubai vaikui?
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 02, 01:20) Nemanau kad vertetu tam kad po keliu menesiu pasidetum spintoje rinkti dulkes arba visai nauja ruba atiduotum kitam vaikuciui,o parduoti manau bus sunkoka,nes manau kad vienetinei turi ir atatinkama kaina Mano manymu, kai vaikai taip greitai auga neverta pirkti vienetiniu drabuziu
man grazu tie vienetiniai rubeliai, tik vaikai labai greit auga nemanau kad apsimoka
Sveikos
idomu kur mano berniukai galetu eiti su tais vienetiniais rubais
as irgi nematau prasmes investuoti i tokius dalykus..
na mes irgi neperkame tu vienkartiniu drabuzeliu, nors kartais kai geros kainos ar kokios akcijos, nuperkam savo vaikuciui kokiu drabuzeliu kokybiskesniu ir tokiu stilingesniu is MONNALIZA ar PAMPOLINA prekes zenklu kolekciju. Tai jie visad buna tokie aukstos kokybes ir stilingi
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 22, 15:58) na mes irgi neperkame tu vienkartiniu drabuzeliu, nors kartais kai geros kainos ar kokios akcijos, nuperkam savo vaikuciui kokiu drabuzeliu kokybiskesniu ir tokiu stilingesniu is MONNALIZA ar PAMPOLINA prekes zenklu kolekciju. Tai jie visad buna tokie aukstos kokybes ir stilingi Pampolina drabuzeliai ir man labai grazus
grazu ir vardiniai ir visokie kurie mieli, neziuriu specialiai i etikete pirkdama, tiesiog renkuosi kas man grazu
man patinka Lindex parduotuves kolekcijos: ir grozis, ir kokybe
Vienetiniu kolkas nematau prasmes pirkti, dazniausia perku kas man grazu , negailiu nieko del vaikucio, na bet proto ribose kam moket 300lt kai uz poros men jau bus isaugta.
Cia jau nebent turtuoliu ''ismislas'' vienetinius drabuzius vaikams pirkti
vienetiniai vaikui tuscia prabanga... o be to yra tikrai labai graziu darbuzeliu zara, h&m, lindex..
Na rubeliai ne vienetiniai, bet ir neslamstas visiskas, pvz mes perkam early days, H&M, next, United colors of beniton, gap...rubeliukais...ne visu ju kainytes brangios...bet jau atsiprasau visisko sudo ant vaiko nedesiu ne uz ka tokiu kaip su pakemonais barbem ar dar kokio sh....
Papildyta: QUOTE(Ingna @ 2009 09 13, 19:05) QUOTE(franciska @ 2009 11 04, 01:08) Na rubeliai ne vienetiniai, bet ir neslamstas visiskas, pvz mes perkam early days, H&M, next, United colors of beniton, gap...rubeliukais...ne visu ju kainytes brangios...bet jau atsiprasau visisko sudo ant vaiko nedesiu ne uz ka tokiu kaip su pakemonais barbem ar dar kokio sh.... Papildyta:
galimam nunerti,numegzsti...tokius galima dabuzelius sukurti:) ar nukopijuoti,kad net originalus pranoks
QUOTE(franciska @ 2009 11 03, 23:08) Na rubeliai ne vienetiniai, bet ir neslamstas visiskas, pvz mes perkam early days, H&M, next, United colors of beniton, gap...rubeliukais...ne visu ju kainytes brangios...bet jau atsiprasau visisko sudo ant vaiko nedesiu ne uz ka tokiu kaip su pakemonais barbem ar dar kokio sh.... na, early days vieni pigiausiu, gal tiksliau pigiausi rubeliai uk, po svariuka ar kelis
sveikos mergaitės aš kaune aptikau labai gerą drabužių parduotuvę "TINKA" vadinasi , joje šiuo metu yra atvežta labai daug vaikiškų drabužėlių , o jau kainos tai nerealios 9lt. 12 lt . 19lt 29 lt
savo leliuką aprengiau ,nuo galvos iki kojų už 100lt , nuperkau septynis drabužėlius. kokybė super .o ir modeliukai labai faini . apsilankykit nepasigailėsit ,ten yra ir moteriškų drabužėlių skandinaviškos prekės ,o kainos nerealios ,juokingos, tikrai "krizinės.. įsimylėjau šią parduotuvę. |