Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką galvojate apie vaikiškų drabužių kolekcijas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
geina
Sveiki Norejau jusu nuomones ka galvojete apie drabuzeliu kolekcijas vaikams. Juk jie vienetiniai. Ar geriau jusu nuomuone pirkti is kolekciju vienetinius ar renkti vaikuti kinietiskais barbiu primargintais drabuzeliais.Kokie jums asmeniskai labiau patinka.
vataipva
QUOTE(geina @ 2008 12 13, 11:09)
Sveiki  Norejau jusu nuomones ka galvojete apie drabuzeliu kolekcijas vaikams. Juk jie vienetiniai. Ar geriau jusu nuomuone pirkti is kolekciju vienetinius ar renkti vaikuti kinietiskais barbiu primargintais drabuzeliais.Kokie jums asmeniskai labiau patinka.
*

o kitų nėr? g.gif pasirinkimas tik iš dviejų: arba vienetiniai, arba kinietiški barbių primarginti?.. g.gif

hihihi.gif
sena niekšė
neaktualu. jei vaikas būtų žvaigždukas, tada gal ir reikėtų vienetinių rūbų scenai ar tūsams. o dabar kam tie vienetiniai rūbai?
juolab kad pačiam dzin kuo jis aprengtas.
mama_gulbe
QUOTE(vataipva @ 2008 12 14, 13:56)
o kitų nėr?  g.gif  pasirinkimas tik iš dviejų: arba vienetiniai, arba kinietiški barbių primarginti?..  g.gif

hihihi.gif
*

drinks_cheers.gif nu taip tikrai pritariu..negi kitokiu rubuku nera unsure.gif
geina
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 15, 12:10)
drinks_cheers.gif  nu taip tikrai pritariu..negi kitokiu rubuku nera  unsure.gif
*

Na jusu gaminukai tai tikrai nepanasus i kinietiskus. thumbup.gif Tad gal as ne taip paklausiau.Turiu uomeni kinieciu darbo kur nusiskalbe susivele ir siules ispesiotos spalvos rekencios ir dar ryskus blynas koks nors uzkliopintas.
mama_gulbe
QUOTE(geina @ 2008 12 15, 12:30)
Na jusu gaminukai tai tikrai nepanasus i kinietiskus.  thumbup.gif  Tad gal as ne taip paklausiau.Turiu uomeni kinieciu darbo kur nusiskalbe susivele ir siules ispesiotos spalvos rekencios ir dar ryskus blynas koks nors uzkliopintas.
*

wub.gif aciu smile.gif

a tokiu as neperku schmoll.gif aisku ten visokios kelnes dzinsiukai tai tinka ir is maksimos biggrin.gif
ir siaip as pati bent jau pirkdama neperku su tais piesinukais vbaisingasi doh.gif geriau renkuosi vienspalvi ir paskui pati kokia aplikacija prisiunu
arba is vis pati pasiunu lotuliukas.gif

a siaip tai daug vaiku drabuzeliu parduotuveliu specializuotu kur tikrai kinietisko slamso nerasi
ir viskas suderinta ir grazu wub.gif thumbup.gif
Tomblibukas
Na tikrai jokių vienetinių kolekcijų nereik biggrin.gif
geina
O pacios mamos pasiuti drabuzei (aisku jei ji pati siuva)man atrodo geriau ir orginaliau nei kinietiski,kuriu pilnas turgus.Tai ir yra mamos kolekcija.
Natuke
QUOTE(geina @ 2008 12 15, 17:54)
O pacios mamos pasiuti drabuzei (aisku jei ji pati siuva)man atrodo geriau ir orginaliau nei kinietiski,kuriu pilnas turgus.Tai ir yra mamos kolekcija.
*

drinks_cheers.gif jeigu mama moka siuti blush2.gif
Čia kažkaip imami du kraštutinumai - arba kinietiški arba vienetiniai. Yra viduriukas biggrin.gif
Isila
jei tie vienetiniai kainuos kaip čia minimi kinietiški primarginti lotuliukas.gif
Noriuks
Šiaip manau vienetiniai drabužėliai vaikams būtų labai brangūs. Vaikiškuose drabužiuose manau aktualiau yra patogumas, o ne drabužėlių išskirtinumas. Kol kas man vaikams labiausiai patinka trikotažiniai drabužiai. thumbup.gif Svarbiausia, kad jie būtų kokybiški, o dar geriau kad ekologiški, be visokių klaikių dažų blink.gif .
ispanka
na as siaip jokio skirtumo nematau,mes tai ir Adidas ir Nike,DKNY,Only,daedo turim,turim ir is lietuvisko turgaus(mes ne lietuvoj gyvenam 4u.gif )ir siaip visokiu rubeliu pilna.na suprantu,jei mum galimybes neleistu tai tada ziureciau,nors ir db ziuriu i kaina,bet man svarbiau kokybe ne kaina 4u.gif nors cia snekejo apie mamos siutus,tai jei mokeciau siut tai butu pats geriausias dalykas rolleyes.gif
_Tabata_
Vaikai taip sparčiai auga, kad tikrai nematau prasmės mesti pinigus vienetiniams drabužėliams.Geriau jau paprasti, ne vienetiniai, o už likusius pinigus nuperki ką nors kitą, pvz.: kokybiškesnius batus.
Bet, jei kas gali sau leisti - kodėl gi ne. g.gif
joojoooj
QUOTE(geina @ 2008 12 15, 17:54)
*

drinks_cheers.gif visiskai sutinku
Zitlali
QUOTE(geina @ 2008 12 13, 12:09)
Sveiki  Norejau jusu nuomones ka galvojete apie drabuzeliu kolekcijas vaikams. Juk jie vienetiniai. Ar geriau jusu nuomuone pirkti is kolekciju vienetinius ar renkti vaikuti kinietiskais barbiu primargintais drabuzeliais.Kokie jums asmeniskai labiau patinka.
*

O koks skirtumas kazkam kaip as savo vaika rengiu biggrin.gif o jei siaip pasvarsymui, tai neapsimoka vienetiniu pirkt kai uz dvieju savaiciu juos galesi smagiai sulankstytus nunesti i palepe kitam vaikui arba ismetimui biggrin.gif o kinietisku irgi neperku g.gif tai kaip ir nei tu nei tu man nereik biggrin.gif
Nut*
QUOTE(Zitlali @ 2008 12 27, 17:04)
O koks skirtumas kazkam kaip as savo vaika rengiu biggrin.gif o jei siaip pasvarsymui, tai neapsimoka vienetiniu pirkt kai uz dvieju savaiciu juos galesi smagiai sulankstytus nunesti i palepe kitam vaikui arba ismetimui biggrin.gif o kinietisku irgi neperku  g.gif tai kaip ir nei tu nei tu man nereik  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
austekx
Labiau dėmesį kreipčiau, kad būtų patogūs, o ne į tai, vienetiniai ar ne rolleyes.gif
rasras
Vienetinių neperkam: ir neapsimoka, ir finansai neleidžia... ax.gif 4u.gif
vanesiukee
Nemanau kad vertetu tam kad po keliu menesiu pasidetum spintoje rinkti dulkes arba visai nauja ruba atiduotum kitam vaikuciui,o parduoti manau bus sunkoka,nes manau kad vienetinei turi ir atatinkama kaina mirksiukas.gif .Taigi manau kad tai pinigu svaistymas smile.gif
Sisi
O as pati pasiuvu beveik viska, va ir vienetiniai gaunasi, ir pigesni, nei parduotuvej, ir kokybiski, ir patogus ax.gif
anerita*
QUOTE(austekx @ 2008 12 29, 10:59)
Labiau dėmesį kreipčiau, kad būtų patogūs, o ne į tai, vienetiniai ar ne rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi svarbu, kad vaikiukui būtų patogu, man visai nereikia vardinių drabužių smile.gif
pigiau
manau, kad galima paprastai rubeliais rengti... ir tuo labiau kam vienetiniai rubai vaikui? smile.gif
*Lyra*
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 02, 01:20)
Nemanau kad vertetu tam kad po keliu menesiu pasidetum spintoje rinkti dulkes arba visai nauja ruba atiduotum kitam vaikuciui,o parduoti manau bus sunkoka,nes manau kad vienetinei turi ir atatinkama kaina mirksiukas.gif .Taigi manau kad tai pinigu svaistymas smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mano manymu, kai vaikai taip greitai auga neverta pirkti vienetiniu drabuziu schmoll.gif Ir be to vaikas nebus laimingas vien tik del to, kad devi vienetinius prabangius drabuzius.
braskexxx
man grazu tie vienetiniai rubeliai, tik vaikai labai greit auga nemanau kad apsimoka doh.gif
Pearlgirl
Sveikos 4u.gif Mano maziukei 11 men tad nematau prasmes pirkti vien vienetinius drabuzelius,nes auga nerealiais tempais.Bet galiu pasakyt kad perku jai geros kokybes drabuzelius,nes man kokybe yra svarbiau negu firmos pavadinimas...nors turiu prisipazint kad turime pora Cristian Dior ir Juicy Cotuore iseiginiu drabuzeliu ax.gif 4u.gif
ingusetija
idomu kur mano berniukai galetu eiti su tais vienetiniais rubais g.gif i lauka einant juos reikia taip aprengti, kad paskui vos ne i siukslyne galetum ismesti doh.gif i darzeli irgi daug nepripuosi. o jei pargrius lauke, issiteps, susiplesys??? geriau paprastais, patogiais, kurie vaiko nevarzytu thumbup.gif
Smilgulaukas
as irgi nematau prasmes investuoti i tokius dalykus..
_Ice_Tee_
na mes irgi neperkame tu vienkartiniu drabuzeliu, nors kartais kai geros kainos ar kokios akcijos, nuperkam savo vaikuciui kokiu drabuzeliu kokybiskesniu ir tokiu stilingesniu is MONNALIZA ar PAMPOLINA prekes zenklu kolekciju. Tai jie visad buna tokie aukstos kokybes ir stilingi smile.gif prisiminiau apie situs drabuzelius parasyti, nes kaip tik apiprekinom mazaji pries gimtadieni butent siu liniju drabuzeliai Kotrynoj , nes dabar ten 50 procentu nuolaidos sioms prekems mirksiukas.gif
Sange
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 22, 15:58)
na mes irgi neperkame tu vienkartiniu drabuzeliu, nors kartais kai geros kainos ar kokios akcijos, nuperkam savo vaikuciui kokiu drabuzeliu kokybiskesniu ir tokiu stilingesniu is MONNALIZA ar PAMPOLINA prekes zenklu kolekciju. Tai jie visad buna tokie aukstos kokybes ir stilingi smile.gif prisiminiau apie situs drabuzelius parasyti, nes kaip tik apiprekinom mazaji pries gimtadieni butent siu liniju drabuzeliai Kotrynoj , nes dabar ten 50 procentu nuolaidos sioms prekems  mirksiukas.gif
*

Pampolina drabuzeliai ir man labai grazus wub.gif tik ir norisi juos savo mazyliams pirkti, bet va kad ta kaina pakankamai ju aukstoka, tai niekad nepirkau, nebent dabar pasinaudojus proga ir akcija...nors ir tai be progos kazkaip nera reikalo siuo metu doh.gif
Mimyyyte
grazu ir vardiniai ir visokie kurie mieli, neziuriu specialiai i etikete pirkdama, tiesiog renkuosi kas man grazu 4u.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 08, 14:26)
grazu ir vardiniai ir visokie kurie mieli, neziuriu specialiai i etikete pirkdama, tiesiog renkuosi kas man grazu  4u.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif perku tuos rubeliu, kurie yra grazus ir mieli. Internetas visagalis, daug jame visko galima isigyti leliukam ir kainos priimtinos mirksiukas.gif
sekunde1
man patinka Lindex parduotuves kolekcijos: ir grozis, ir kokybe
pukuotukas
Vienetiniu kolkas nematau prasmes pirkti, dazniausia perku kas man grazu , negailiu nieko del vaikucio, na bet proto ribose kam moket 300lt kai uz poros men jau bus isaugta. doh.gif
Debesiukee
Cia jau nebent turtuoliu ''ismislas'' vienetinius drabuzius vaikams pirkti doh.gif juk jie taip greit juos isauga ir sutepa. isvis esam pirke vos kelis naujus drabuzelius savo sunui (jam dabar 1m ir 5men), kai gime, giminaiciai tiek visko atidave kad dar kelios kartos po musu gales nesioti thumbup.gif o kelis drabuzelius pirkome naujus tik tam kad pasipuosti turetumem kuo kurnors einant.
Ingna
vienetiniai vaikui tuscia prabanga... o be to yra tikrai labai graziu darbuzeliu zara, h&m, lindex..
franciska
Na rubeliai ne vienetiniai, bet ir neslamstas visiskas, pvz mes perkam early days, H&M, next, United colors of beniton, gap...rubeliukais...ne visu ju kainytes brangios...bet jau atsiprasau visisko sudo ant vaiko nedesiu ne uz ka tokiu kaip su pakemonais barbem ar dar kokio sh....
Papildyta:
QUOTE(Ingna @ 2009 09 13, 19:05)
yra tikrai labai graziu darbuzeliu zara, h&m, lindex..
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
*Selma*
QUOTE(Smilgulaukas @ 2009 06 14, 20:41)
as irgi nematau prasmes investuoti i tokius dalykus..
*

drinks_cheers.gif
gosas
QUOTE(franciska @ 2009 11 04, 01:08)
Na rubeliai ne vienetiniai, bet ir neslamstas visiskas, pvz mes perkam early days, H&M, next, United colors of beniton, gap...rubeliukais...ne visu ju kainytes brangios...bet jau atsiprasau visisko sudo ant vaiko nedesiu ne uz ka tokiu kaip su pakemonais barbem ar dar kokio sh....
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100%
kemppinele
galimam nunerti,numegzsti...tokius galima dabuzelius sukurti:) ar nukopijuoti,kad net originalus pranoks 4u.gif ir pigu ir gera pasidziaugti biggrin.gif
bim-bam
QUOTE(franciska @ 2009 11 03, 23:08)
*

na, early days vieni pigiausiu, gal tiksliau pigiausi rubeliai uk, po svariuka ar kelis mirksiukas.gif
cikariux
4u.gif blush2.gif
olande
QUOTE(gosas @ 2009 11 12, 10:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 100%
*

as pritariu drinks_cheers.gif
Merisa
QUOTE(gosas @ 2009 11 12, 09:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 100%
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
žydronaša
sveikos mergaitės aš kaune aptikau labai gerą drabužių parduotuvę "TINKA" vadinasi , joje šiuo metu yra atvežta labai daug vaikiškų drabužėlių , o jau kainos tai nerealios 9lt. 12 lt . 19lt 29 lt

savo leliuką aprengiau ,nuo galvos iki kojų už 100lt , nuperkau septynis drabužėlius. kokybė super .o ir modeliukai labai faini .

apsilankykit nepasigailėsit ,ten yra ir moteriškų drabužėlių skandinaviškos prekės ,o kainos nerealios ,juokingos, tikrai "krizinės..

įsimylėjau šią parduotuvę. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.