Šiandien pamačiau mamytę stumiančią vežimėlį su numeriukais ant vežimėlio su vaiko vardu
QUOTE(Sixty @ 2008 12 13, 21:25) Šiandien pamačiau mamytę stumiančią vežimėlį su numeriukais ant vežimėlio su vaiko vardu Mažylio ratai daro, kaina 50Lt http://www.skelbiu.lt/5007096.html QUOTE(Verdaina @ 2008 12 14, 09:34) Labai dėkui QUOTE(Verdaina @ 2008 12 14, 10:34) Įdomu, kurioj vietoj tie tumeriai prisitaiso?? Tik iš preikio ar iš galo irgi??
užsienyje girdėjau kad labai populiaru važinėti su numeriais,bet pas mus dar retai sutiksi vežimėlius su numeriais,bet tikrai mačiau jau nė vieną ir pas mus LT ,man asmeniškai tai nepatinka kad kas eitų ir skaitytų mano vaiko vardą
http://www.numeriai.lt/ cia irgi daro:)
galvoju, jei lengvai prisitaiso, lemgvai kas prei pardės gali ir nukniaukti..
as kazkada skelbimuose radau, kad viena mamyte daro nr tokius ant vezimuo, tik ji uzsiprase 130
nu uz 50 dar nieko nesakau, siaip man lb patinka, as irg lb noreciau... tai ,kad cia uz 50 daro verta pagalvoti, lb orginalu ,bent jau man, nu aisku,kol dar nera tiek privise
kaip nenormaliai atrodo
Nelabai suprantu tikslo. Siaip nelabai norim, kad kiti listu prie musu vaiku, ziurinetu, o cia dabar toks reikalavimas demesio. Man mano vaiko vardas mielas ir brangus sirdy, bet kad kiekvienas praeivis dar ji aptarinetu.....na koks tikslas
Mūsų dukrytė tai gavo dovanų numerius su vardu ir gimimo data .Kai pamačiau tikrai nustebino
As suzinojau apie numeriukus dar pries kokius gerus dvejus metus.Pirma karta pamaciau Latvijoje nustebau
Sveiki,
mano vaikiukas turbūt vienas iš pirmųjų LT turėjo šituos numeriukus, nes vyras gyveno Švedijoje ir gimus mūsų leliui tokius padarė. Buvo labai smagu ir gražu taip papuošti vežimėlį, po to tokių pačių pradėjo prašyti draugai, draugų draugai ir t.t...Dabar jau esame padarę jų ne vieną dešimtį. Daug kas užsisako dovanų, ypač vaiko gimimo, krikštynų proga. Jei kam bus įdomu, rašykite į až, atsiųsiu nuotraukų, kaip atrodo. Yra visi priedai, kaip pritaisyti prie bet kokio vežimėlio. QUOTE(jurgutė.lt @ 2009 01 23, 17:45) Sveiki, mano vaikiukas turbūt vienas iš pirmųjų LT turėjo šituos numeriukus, nes vyras gyveno Švedijoje ir gimus mūsų leliui tokius padarė. Buvo labai smagu ir gražu taip papuošti vežimėlį, po to tokių pačių pradėjo prašyti draugai, draugų draugai ir t.t...Daug kas užsisako dovanų, ypač vaiko gimimo, krikštynų proga. Jei kam bus įdomu, rašykite į až, atsiųsiu nuotraukų, kaip atrodo. Yra visi priedai, kaip pritaisyti prie bet kokio vežimėlio. Kazi kazi ar vienas is pirmuju
Man tai grazu kai vezimukas su nr
Mes irgi turim
Reiks tada ir mums tokį pasidaryti
O gal turitę kokių foto, kur jūsų viežimėliai su numeriukais?
sveikutes mes irgi visai noretumem kur jus butent tai isigyjote kazkaip labai grazei atrodo ir taip fajnei...
QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 16:25) sveikutes mes irgi visai noretumem kur jus butent tai isigyjote kazkaip labai grazei atrodo ir taip fajnei... uzsisakem mazylio ratuose dar maciau sia savaite palangoi parduda jau pagamintus basanaviciaus gatveje,tik kainos nepaklausiau mum ir nebutu tike,nes kiek maciau vardai tik lietuviski buvo..
As Cekijoje juos maciau, ten ir mes uzsisakem. Atvezem lauktuviu draugu vaikams
Palangoj Basanaviciaus 10 parduodami numeriukai su vardais. kadangi musu mazyles vardo neturejo, padare pagal uzsakyma per menesi. kaina 14lt, jei siuncia i kita miesta dar 4lt uz siuntima.
QUOTE(malena44 @ 2009 07 02, 16:29) Palangoj Basanaviciaus 10 parduodami numeriukai su vardais. kadangi musu mazyles vardo neturejo, padare pagal uzsakyma per menesi. kaina 14lt, jei siuncia i kita miesta dar 4lt uz siuntima. visai papygiai bet man atrodo,kad jie duoda tik numeri, o tvirtinkis prie vezimo kaip ismanai?? nes mum ji ir pritvirtino,kas buvo labai auktualu,nenorejau kad gadintu vezimo remo,ir norejosi,kad gerai laikytusi,tai likau labai patenkinta pati taip graziai nebuciau net sugalvojusi pritvirtinti
skundas apie mazylio ratus, gal kam pravers
http://www.skundai.lt/?id=16332 QUOTE(Forgete @ 2009 07 05, 18:20) nu naciort kokie apgavikai siaubas QUOTE(Forgete @ 2009 07 05, 18:20) manau, kad tai žmogelis prisidengė Mažylio ratų vardu. nes kiek žinau mažylio ratai tokių paslaugų neteikia QUOTE(*meduota* @ 2009 07 06, 16:37) manau, kad tai žmogelis prisidengė Mažylio ratų vardu. nes kiek žinau mažylio ratai tokių paslaugų neteikia kokiu butent paslaugu jie neteikia? numerius tikrai jie gamina,mes is ten pirkome,broblemu neturejome o ir prekes jie tikrai i namus pristato taio ko jie neteikia?> QUOTE(Forgete @ 2009 07 05, 18:20) Manau,kad cia Mazylio ratams kazkas koja pakiso,nes nemanau,kad tokia rimta firma rizikuotu savo vardu.Kazkoks apsisaukelis pasitaike,bet kaip taip nutinka? QUOTE(JulijaR @ 2009 08 28, 18:36) Manau,kad cia Mazylio ratams kazkas koja pakiso,nes nemanau,kad tokia rimta firma rizikuotu savo vardu.Kazkoks apsisaukelis pasitaike,bet kaip taip nutinka? Buna, gyvenime pasitaiko ivairiu maloniu/nemaloniu situaciju. is 1000 patenkintu 1 nepatenkintas, priimame si zmogu ir jo ivertinima su sipsena ant veido Papildyta: Vardiniai numeriai, autotransporto priemonių valstybinių numerių dizaino ir stiliaus, lentelė su vardu ar norimu užrašu (tekstas, simboliai arba skaičiai pagal Jūsų pageidavimą) ant reflektuojancos medziagos (atspindinti šviesą tamsiu paros metu). Stilinga dovana! Ideali dovana draugui! Juos galėsite pritvirtinti prie mažylio vežimėlio, dviračio, supamojo arkliuko bei naudoti pagal fantaziją. Matmenys 520x110mm, 240x120mm ir 170x100mm, Gaminame ir tvirtiname. MR QUOTE(Mažylio ratai @ 2009 08 29, 14:31) Buna, gyvenime pasitaiko ivairiu maloniu/nemaloniu situaciju. is 1000 patenkintu 1 nepatenkintas, priimame si zmogu ir jo ivertinima su sipsena ant veido Papildyta: Vardiniai numeriai, autotransporto priemonių valstybinių numerių dizaino ir stiliaus, lentelė su vardu ar norimu užrašu (tekstas, simboliai arba skaičiai pagal Jūsų pageidavimą) ant reflektuojancos medziagos (atspindinti šviesą tamsiu paros metu). Stilinga dovana! Ideali dovana draugui! Juos galėsite pritvirtinti prie mažylio vežimėlio, dviračio, supamojo arkliuko bei naudoti pagal fantaziją. Matmenys 520x110mm, 240x120mm ir 170x100mm, Gaminame ir tvirtiname. MR nu bet siaubingai kai pareiskia,kad pasieme pinigus ir atseit ate ale buna zmoniu mes kiek pirkome viskas super, ir siaip dar numeri buvo pakeite, neseniai laikyklius pakeite
Labas vakaras, aš dar atradau tinklapį, kur numeriukus daro http://vnumeriai.lt/suvenyrai.html . Gal kam teko iš ten užsisakyti? Pagal nuotraukas atrodo gan tikrai tikroviškai (ko aš beje ir noriu). Na kam teko susidurti, tai noriu sužinoti ar patikama ten užsisakyti, ar nepabėgs, kur nors su pinigais?
O mes dukrytei užsakėme iš www.bevardis.lt
Šviesą atspindintys, praktiškas dalykas.Pagamino greitai ir kokybiškai. Pasiūlė paprastus arba su gimimo data. Siunčia į visus Lietuvos miestus
o mes pirkom Kaune, per Kaziuko mugę
O man tie visi numeriai su vaiko vardais taip kvailai atrodo. Dar belieka ant kaktos sau vardus pradeti rasyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 27, 23:36) O man tie visi numeriai su vaiko vardais taip kvailai atrodo. Dar belieka ant kaktos sau vardus pradeti rasyti tikrai jau taip,gryna nesamonė
man tai tie numeriai grazei atrodo bet va pper interneta daryti tai lb brangei kainuoja prie musu namu remeliu atelje yra ir tenais uz 10lt padaro jeigu labai jau nori sustro tai iki 30lt tiktai...
Man irgi tie vardiniai vaikams numeriai atrodo kvailas dalykas. Pigiai ir nuvalkiotai...
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 27, 23:36) O man tie visi numeriai su vaiko vardais taip kvailai atrodo. Dar belieka ant kaktos sau vardus pradeti rasyti QUOTE(*Svajone* @ 2010 05 28, 06:55) Dar automobiliui tai žinot, kiekvieno žmogaus "pasikėlimo" laipsnio reikalas, nu bet iš vaiko tokį dalyką daryti tai nežinau |