Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Numeriai vežimėliui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Sixty
Šiandien pamačiau mamytę stumiančią vežimėlį su numeriukais ant vežimėlio su vaiko vardu 4u.gif Na labai patiko smile.gif Gal galėtumėte kas patarti kur tokius galėčiau užsisakyti savo pupai g.gif
Verdaina
QUOTE(Sixty @ 2008 12 13, 21:25)
Šiandien pamačiau mamytę stumiančią vežimėlį su numeriukais ant vežimėlio su vaiko vardu  4u.gif  Na labai patiko  smile.gif  Gal galėtumėte kas patarti kur tokius galėčiau užsisakyti savo pupai  g.gif
*

Mažylio ratai daro, kaina 50Lt

http://www.skelbiu.lt/5007096.html
Sixty
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 14, 09:34)
Mažylio ratai daro, kaina 50Lt

http://www.skelbiu.lt/5007096.html
*

Labai dėkui mirksiukas.gif
S.N.A.S
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 14, 10:34)

blink.gif Va šito bajerio dar nesu regėjusi blink.gif
Įdomu, kurioj vietoj tie tumeriai prisitaiso?? Tik iš preikio ar iš galo irgi?? lotuliukas.gif
*Svajone*
užsienyje girdėjau kad labai populiaru važinėti su numeriais,bet pas mus dar retai sutiksi vežimėlius su numeriais,bet tikrai mačiau jau nė vieną ir pas mus LT ,man asmeniškai tai nepatinka kad kas eitų ir skaitytų mano vaiko vardą schmoll.gif nebent privaloma būtų tada jau niekur nesidėtum reiktų kabintis doh.gif
Nerry
http://www.numeriai.lt/ cia irgi daro:)
dabej
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 19, 00:54)
blink.gif Va šito bajerio dar nesu regėjusi blink.gif
Įdomu, kurioj vietoj tie tumeriai prisitaiso?? Tik iš preikio ar iš galo irgi?? lotuliukas.gif
*

jie prisitaiso kur patogu ant vezimo, dazniausiai tik vienoj pusej, kaip kazkas minejo - tie numeriai labai populiaru uzsienyje smile.gif
S.N.A.S
galvoju, jei lengvai prisitaiso, lemgvai kas prei pardės gali ir nukniaukti.. g.gif
Neila+69
as kazkada skelbimuose radau, kad viena mamyte daro nr tokius ant vezimuo, tik ji uzsiprase 130 ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif blink.gif mad.gif
nu uz 50 dar nieko nesakau, siaip man lb patinka, as irg lb noreciau... tai ,kad cia uz 50 daro verta pagalvoti, lb orginalu ,bent jau man, nu aisku,kol dar nera tiek privise thumbup.gif
gkspygle
kaip nenormaliai atrodo blink.gif doh.gif pajuoka kazkokia is vaiko... schmoll.gif
ciuke
Nelabai suprantu tikslo. Siaip nelabai norim, kad kiti listu prie musu vaiku, ziurinetu, o cia dabar toks reikalavimas demesio. Man mano vaiko vardas mielas ir brangus sirdy, bet kad kiekvienas praeivis dar ji aptarinetu.....na koks tikslas blink.gif ????
orchidejaa
Mūsų dukrytė tai gavo dovanų numerius su vardu ir gimimo data .Kai pamačiau tikrai nustebino ax.gif JŲ pakabinimui yra specialios mažytės skylutės. Jie buvo daryti Švedijoje, ten sakė beveik visi vaikučių vežimėlai su numeriais-vardais.Bet aš juos pakabinau ant dukrytės lovytės krašto, ant vežimėlio tikrai nekabinčiau lotuliukas.gif
tanler
As suzinojau apie numeriukus dar pries kokius gerus dvejus metus.Pirma karta pamaciau Latvijoje nustebau biggrin.gif bet paskui pamaciau kad ten beveik visi vazineja su tais numeriukais. Jug pirma masina savo vaikui renkates ne seip sau kokia tongue.gif vadinasi ir numerio reikia biggrin.gif as tai uzdeciau man grazu wub.gif bet va nedaug jau liko su musu limuzinu vazinetis cool.gif
jurgutė.lt
Sveiki,
mano vaikiukas turbūt vienas iš pirmųjų LT turėjo šituos numeriukus, nes vyras gyveno Švedijoje ir gimus mūsų leliui tokius padarė. Buvo labai smagu ir gražu taip papuošti vežimėlį, po to tokių pačių pradėjo prašyti draugai, draugų draugai ir t.t...Dabar jau esame padarę jų ne vieną dešimtį. Daug kas užsisako dovanų, ypač vaiko gimimo, krikštynų proga. Jei kam bus įdomu, rašykite į až, atsiųsiu nuotraukų, kaip atrodo. Yra visi priedai, kaip pritaisyti prie bet kokio vežimėlio.
cuname
QUOTE(jurgutė.lt @ 2009 01 23, 17:45)
Sveiki,
mano vaikiukas turbūt vienas iš pirmųjų LT turėjo šituos numeriukus, nes vyras gyveno Švedijoje ir gimus mūsų leliui tokius padarė. Buvo labai smagu ir gražu taip papuošti vežimėlį, po to tokių pačių pradėjo prašyti draugai, draugų draugai ir t.t...Daug kas užsisako dovanų, ypač vaiko gimimo, krikštynų proga. Jei kam bus įdomu, rašykite į až, atsiųsiu nuotraukų, kaip atrodo. Yra visi priedai, kaip pritaisyti prie bet kokio vežimėlio.
*

Kazi kazi ar vienas is pirmuju lotuliukas.gif nes mes irgi i ta sarasa ieinam lotuliukas.gif
jurgutė.lt
QUOTE(cuname @ 2009 01 23, 18:49)
Kazi kazi ar vienas is pirmuju lotuliukas.gif nes mes irgi i ta sarasa ieinam lotuliukas.gif
*

Sutinku mirksiukas.gif
cuname
Man tai grazu kai vezimukas su nr thumbup.gif vasara kai vaikstinejom po Palanga tikrai smagu kai zmones pamate nustemba ir atsisuke pasiziuri.Jokio ten lindimo ar kazkokio ipatingo demesio nera kaip, kad kurios minejo.Ir kas cia tokio kad pamato vaikucio varda g.gif Tai teko pastebet dar kokias 3 karietas su nr.bet ir tie buvo pagaminti ne LT.Nes kur turi but Lt raides buvo visai kitu saliu raideles,pvz pas mus Europos sajungos zvaigzdutes melynam fone.Nes nezinojau ka pasirinkt Dk ar LT.
aaushra
Mes irgi turim smile.gif
Panelė_Monika*
Reiks tada ir mums tokį pasidaryti bigsmile.gif
O gal turitę kokių foto, kur jūsų viežimėliai su numeriukais? blush2.gif 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 01 24, 16:36)
Reiks tada ir mums tokį pasidaryti  bigsmile.gif
O gal turitę kokių foto, kur jūsų viežimėliai su numeriukais?  blush2.gif  4u.gif
*

mes toki numeriuka pasidareme,super atrodo, o jau kiek demesio sulaukiame doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
kiprute
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 22, 14:05)
mes toki numeriuka pasidareme,super atrodo, o jau kiek demesio sulaukiame doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image
*

wub.gif wub.gif wub.gif
na ir kaip pavėluotai sužinojau doh.gif
(miliviki)
sveikutes mes irgi visai noretumem kur jus butent tai isigyjote kazkaip labai grazei atrodo ir taip fajnei... smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 16:25)
sveikutes mes irgi visai noretumem kur jus butent tai isigyjote kazkaip labai grazei atrodo ir taip fajnei... smile.gif
*

uzsisakem mazylio ratuose mirksiukas.gif

dar maciau sia savaite palangoi parduda jau pagamintus basanaviciaus gatveje,tik kainos nepaklausiau ax.gif
mum ir nebutu tike,nes kiek maciau vardai tik lietuviski buvo..
LUI
As Cekijoje juos maciau, ten ir mes uzsisakem. Atvezem lauktuviu draugu vaikams smile.gif Del vieno varduko baisu buvo Azuolas, galvojom bus kliuciu del a nosines, bet super. Ir mokejom kazkur 13lt uz numeri smile.gif
saule5
QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 16:25)
*

Mačiau pardavinėjo Klaipėdoj Tilžės turguj
Pupkiz
QUOTE(saule5 @ 2009 06 28, 22:14)
Mačiau pardavinėjo Klaipėdoj Tilžės turguj
*

kurioj vietoj? ir gal zinot kokia kaina?smile.gif
malena44
Palangoj Basanaviciaus 10 parduodami numeriukai su vardais. kadangi musu mazyles vardo neturejo, padare pagal uzsakyma per menesi. kaina 14lt, jei siuncia i kita miesta dar 4lt uz siuntima.
erikiuxxx
QUOTE(malena44 @ 2009 07 02, 16:29)
Palangoj Basanaviciaus 10 parduodami numeriukai su vardais. kadangi musu mazyles vardo neturejo, padare pagal uzsakyma per menesi. kaina 14lt, jei siuncia i kita miesta dar 4lt uz siuntima.
*

visai papygiai

bet man atrodo,kad jie duoda tik numeri, o tvirtinkis prie vezimo kaip ismanai?? g.gif

nes mum ji ir pritvirtino,kas buvo labai auktualu,nenorejau kad gadintu vezimo remo,ir norejosi,kad gerai laikytusi,tai likau labai patenkinta smile.gif smile.gif
pati taip graziai nebuciau net sugalvojusi pritvirtinti thumbup.gif
Forgete
skundas apie mazylio ratus, gal kam pravers
http://www.skundai.lt/?id=16332
erikiuxxx
QUOTE(Forgete @ 2009 07 05, 18:20)
*

blink.gif blink.gif blink.gif
nu naciort kokie apgavikai blink.gif
siaubas
Cukraus pudra
*

manau, kad tai žmogelis prisidengė Mažylio ratų vardu.
nes kiek žinau mažylio ratai tokių paslaugų neteikia schmoll.gif
erikiuxxx
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 06, 16:37)
manau, kad tai žmogelis prisidengė Mažylio ratų vardu.
nes kiek žinau mažylio ratai tokių paslaugų neteikia  schmoll.gif

*

kokiu butent paslaugu jie neteikia?

numerius tikrai jie gamina,mes is ten pirkome,broblemu neturejome
o ir prekes jie tikrai i namus pristato g.gif
taio ko jie neteikia?>
JulijaR
*

Manau,kad cia Mazylio ratams kazkas koja pakiso,nes nemanau,kad tokia rimta firma rizikuotu savo vardu.Kazkoks apsisaukelis pasitaike,bet kaip taip nutinka? g.gif siaubas kazkoks.
Mažylio ratai
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 06, 04:21)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu naciort kokie apgavikai  blink.gif
siaubas
*

Nu... negrazu sakyti jog mes apgavikai smile.gif ypac Jums erikiuxxx smile.gif puikiai zinote musu paslaugos kokybe, kaip mes dirbame ir koks musu poziuris i si versla.

MR
Mažylio ratai
QUOTE(JulijaR @ 2009 08 28, 18:36)
Manau,kad cia Mazylio ratams kazkas koja pakiso,nes nemanau,kad tokia rimta firma rizikuotu savo vardu.Kazkoks apsisaukelis pasitaike,bet kaip taip nutinka? g.gif  siaubas kazkoks.
*

Buna, gyvenime pasitaiko ivairiu maloniu/nemaloniu situaciju. is 1000 patenkintu 1 nepatenkintas, priimame si zmogu ir jo ivertinima su sipsena ant veido smile.gif Panele (22m) kuria paskelbe sia zinute skundai.lt puikiai zino kad MR kaltes siame incidente nera. Laiku ir kokybiskai buvo ivykdytas uzsakymas, tesiog pripazinti ir vesai atsiprasiti pritruko drasos. Musu klietai zino, kad tik uz atlikta paslauga mes imame pinigus.
Papildyta:

Vardiniai numeriai, autotransporto priemonių valstybinių numerių dizaino ir stiliaus, lentelė su vardu ar norimu užrašu (tekstas, simboliai arba skaičiai pagal Jūsų pageidavimą) ant reflektuojancos medziagos (atspindinti šviesą tamsiu paros metu).

Stilinga dovana! Ideali dovana draugui!
Juos galėsite pritvirtinti prie mažylio vežimėlio, dviračio, supamojo arkliuko bei naudoti pagal fantaziją.

Matmenys 520x110mm, 240x120mm ir 170x100mm,

Gaminame ir tvirtiname.

MR
erikiuxxx
QUOTE(Mažylio ratai @ 2009 08 29, 14:31)
Buna, gyvenime pasitaiko ivairiu maloniu/nemaloniu situaciju. is 1000 patenkintu 1 nepatenkintas, priimame si zmogu ir jo ivertinima su sipsena ant veido smile.gif Panele (22m) kuria paskelbe sia zinute skundai.lt puikiai zino kad MR kaltes siame incidente nera. Laiku ir kokybiskai buvo ivykdytas uzsakymas, tesiog pripazinti ir vesai atsiprasiti pritruko drasos. Musu klietai zino, kad tik uz atlikta paslauga mes imame pinigus.
Papildyta:
Vardiniai numeriai, autotransporto priemonių valstybinių numerių dizaino ir stiliaus, lentelė su vardu ar norimu užrašu (tekstas, simboliai arba skaičiai pagal Jūsų pageidavimą) ant reflektuojancos medziagos (atspindinti šviesą tamsiu paros metu).

Stilinga dovana! Ideali dovana draugui!
Juos galėsite pritvirtinti prie mažylio vežimėlio, dviračio, supamojo arkliuko bei naudoti pagal fantaziją.

Matmenys 520x110mm, 240x120mm ir 170x100mm,

Gaminame ir tvirtiname.

MR
*

nu bet siaubingai kai pareiskia,kad pasieme pinigus ir atseit ate blink.gif
ale buna zmoniu unsure.gif

mes kiek pirkome viskas super,
ir siaip dar numeri buvo pakeite, neseniai laikyklius pakeite rolleyes.gif aciu 4u.gif
Patricija82
Labas vakaras, aš dar atradau tinklapį, kur numeriukus daro http://vnumeriai.lt/suvenyrai.html . Gal kam teko iš ten užsisakyti? Pagal nuotraukas atrodo gan tikrai tikroviškai (ko aš beje ir noriu). Na kam teko susidurti, tai noriu sužinoti ar patikama ten užsisakyti, ar nepabėgs, kur nors su pinigais?
Excliuzivo
O mes dukrytei užsakėme iš www.bevardis.lt

Šviesą atspindintys, praktiškas dalykas.Pagamino greitai ir kokybiškai.

Pasiūlė paprastus arba su gimimo data.

Siunčia į visus Lietuvos miestus
jurackaaa
o mes pirkom Kaune, per Kaziuko mugę wink.gif paprastus tokius "iš idėjos" smile.gif mokėjom 12lt wink.gif per visokias miesto šventes pilna tų vardinių numeriukų 4u.gif
Ksesanko
O man tie visi numeriai su vaiko vardais taip kvailai atrodo. Dar belieka ant kaktos sau vardus pradeti rasyti smile.gif
*Svajone*
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 27, 23:36)
O man tie visi numeriai su vaiko vardais taip kvailai atrodo. Dar belieka ant kaktos sau vardus pradeti rasyti smile.gif

tikrai jau taip,gryna nesamonė schmoll.gif
(miliviki)
man tai tie numeriai grazei atrodo bet va pper interneta daryti tai lb brangei kainuoja prie musu namu remeliu atelje yra ir tenais uz 10lt padaro jeigu labai jau nori sustro tai iki 30lt tiktai...
Priedanga
*

drinks_cheers.gif

Bet va...Skonio reikalas. Kiti ir automobiliui uzsikabina numerius alia 'SOS 666' lotuliukas.gif doh.gif
Soy
Man irgi tie vardiniai vaikams numeriai atrodo kvailas dalykas. Pigiai ir nuvalkiotai...
Soffyyy
*

QUOTE(*Svajone* @ 2010 05 28, 06:55)
tikrai jau taip,gryna nesamonė  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar automobiliui tai žinot, kiekvieno žmogaus "pasikėlimo" laipsnio reikalas, nu bet iš vaiko tokį dalyką daryti tai nežinau g.gif Nelabai man schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.