Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mazoji isvydo pasauli
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
merdzina
jau seniai labai norejau kudikelio ir stai jis mane isgirdo ir isitaise mano pilvelyje smile.gif as tapau nestuke.gif pirmoji nestumo puse buvo nepakartojama ir lengva biggrin.gif o ipusejus nestumui atsiguliau i ligonine sad.gif labai liudna buvo, verkiau pasislepusi cry.gif , prasiau Dievulio, kad tik leliukui viskas gerai butu. ir stai nestumas jau ejo i pabaiga, o musu mazoji pilvo gyventoja vis nesirode smile.gif jaudinausi... ir praejus savaitei po termino... nakti pabudau nuo pilvuko maudimo, numigti spejau vos valandele kai mazoji puole mane zadinti smile.gif buvo pirma val nakties, as pagalvojau kad tai paruosiamieji saremiai ir tuoj jie praeis, nes jau kelis kartus taip buvo. vyrui leidau miegoti, o pati paskaiciavau laika, kartojosi kas5-6-7min, po to kas4-5min.taigi nusprendziau pakelti vyra,liepiau toliau skaiciuoti jam, o jis man sako, kad saremiai kas 2-3min., gal jau vaziuojam. as jam atsakiau kad dar palaukiam juk 6val. ryto daktarui skambint nefaina, o plius dar sekmadienis smile.gif taigi sulaukeme 7.30val. ir pradejome ruostis, as nusimaudziau,apsirengiau, vyras paskambino daktarui, jis liepe vaziuoti i ligonine. atvaziavom apziurejo, 4cm atsidares kaklelis.sako viskas puiku.po apziuros isejo gleiviu kamstis, nubego vandenys, saremiai labai sustiprejo( o iki siol buvo netgi malonus), taigi nusprendziau darytis epidurine. po nuskausminimo pamiegojau, padainavau thumbup.gif o vyras nesuprato kas cia vyksta: ar as gimdau, ar ka... daktaras apziurejo ir pasake, kad gimdymo veikla sustojo, buvo tik 5cm, tuomet skatino. greitai atsidare kaklelis ir bandziau gimdyti,nelabai isejo,liepe pastoveti,bet po keliu min vyras kviete daktara,lipau ant stalo ir stumiau.daktaras pasake kad uz 15min pagimdysiu, bet as nusprendziau taip ilgai nesikankinti ir pagimdziau per 2min. suriko musu dukryte, padejo ja man tokia siltute ant krutines, paemiau ja uz rankytes ir uzmirsau viska pasaulyje, maciau tik mus tris: save, tetuka ir musu mazaja princese smile.gif nors gimdimas truko 15val. man jis buvo kaip valandele malonumu thumbup.gif taip i pasauly atejo musu dukryte Gabija atsinesdama su savim pavasari smile.gif
Ugnisss
daug graziu akimirku Jums 4u.gif
merdzina
aciu smile.gif
o jums superiniu vestuviu thumbup.gif
Ugnisss
QUOTE(merdzina @ 2005 07 15, 21:38)
aciu  smile.gif 
o jums superiniu vestuviu  thumbup.gif
*

aciu smile.gif
aisku, as dar nesuprantu ka reiskia buti nestukei, koki dziaugsma atnesa leliuko gimimas, bet pasiskaitau cia mamyciu istorijas ir toks gerumo priepuolis istinka... smile.gif mano busimasis vyrelis ir sako, kai tik nuo kompo nueini, tai tokia gerute ir meili pasidarai... ax.gif laukiu nesulaukiu, kada ir as galesiu planuot, su leliuku per pilva sneket... biggrin.gif ech, maziausiai dar 3 metelius laukt... cry.gif
Night
Graži istorija wub.gif
pupuliuk
thumbup.gif
merdzina
QUOTE(Nightingale @ 2005 07 21, 14:37)
Graži istorija  wub.gif
*

aciu smile.gif
juk bet kurio kudikelio atejimas i pasauli yra nepakartojamas smile.gif
reikia tai pajusti smile.gif
merdzina
QUOTE(pupuliuk @ 2005 07 27, 15:32)
thumbup.gif
*

aciu, smagu kai palaiko 4u.gif
Chada
QUOTE(merdzina @ 2005 07 15, 16:22)
taip i pasauly atejo musu dukryte Gabija atsinesdama su savim pavasari  smile.gif
*

Lepinkit savo pavasarinį žiedelį wub.gif wub.gif wub.gif
merdzina
QUOTE(Chada @ 2005 07 29, 10:54)
Lepinkit savo pavasarinį žiedelį  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

butinai, aciu, stengsimes atiduoti viska ka turim wub.gif
meškutė_Nida
Šaunuolės, merginos, aukit didelės ir gražios- mums į marčias. biggrin.gif
merdzina
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 29, 14:02)
Šaunuolės, merginos, aukit didelės ir gražios- mums į marčias. biggrin.gif
*

oi tokiam fainuoliui nebutu gaila savo mergytes smile.gif lauksim kol ugtels biggrin.gif
Rožytė
Nuoširdžiai sveikinu susilaukus mažojo stebuklėlio 4u.gif wub.gif
merdzina
QUOTE(rozyte @ 2005 07 29, 23:05)
Nuoširdžiai sveikinu susilaukus mažojo stebuklėlio 4u.gif  wub.gif
*

aciu, taip tiesa tai tikras stebuklas smile.gif
Vita_uk
sveikinu sulaukus dukrytes smile.gif 4u.gif
funnygirl-
trumpa ir grazi istorija 4u.gif
astule122
Smagu skaityti tokias istorijas. 4u.gif
Raistė
4u.gif
daluzenik
4u.gif
Sveikinam
evilish
biggrin.gif
ingatata
grazus pasakojimas 4u.gif
Lotyna
wub.gif 4u.gif
giedrute86
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.