jau seniai labai norejau kudikelio ir stai jis mane isgirdo ir isitaise mano pilvelyje

as tapau

pirmoji nestumo puse buvo nepakartojama ir lengva

o ipusejus nestumui atsiguliau i ligonine

labai liudna buvo, verkiau pasislepusi

, prasiau Dievulio, kad tik leliukui viskas gerai butu. ir stai nestumas jau ejo i pabaiga, o musu mazoji pilvo gyventoja vis nesirode

jaudinausi... ir praejus savaitei po termino... nakti pabudau nuo pilvuko maudimo, numigti spejau vos valandele kai mazoji puole mane zadinti

buvo pirma val nakties, as pagalvojau kad tai paruosiamieji saremiai ir tuoj jie praeis, nes jau kelis kartus taip buvo. vyrui leidau miegoti, o pati paskaiciavau laika, kartojosi kas5-6-7min, po to kas4-5min.taigi nusprendziau pakelti vyra,liepiau toliau skaiciuoti jam, o jis man sako, kad saremiai kas 2-3min., gal jau vaziuojam. as jam atsakiau kad dar palaukiam juk 6val. ryto daktarui skambint nefaina, o plius dar sekmadienis

taigi sulaukeme 7.30val. ir pradejome ruostis, as nusimaudziau,apsirengiau, vyras paskambino daktarui, jis liepe vaziuoti i ligonine. atvaziavom apziurejo, 4cm atsidares kaklelis.sako viskas puiku.po apziuros isejo gleiviu kamstis, nubego vandenys, saremiai labai sustiprejo( o iki siol buvo netgi malonus), taigi nusprendziau darytis epidurine. po nuskausminimo pamiegojau, padainavau

o vyras nesuprato kas cia vyksta: ar as gimdau, ar ka... daktaras apziurejo ir pasake, kad gimdymo veikla sustojo, buvo tik 5cm, tuomet skatino. greitai atsidare kaklelis ir bandziau gimdyti,nelabai isejo,liepe pastoveti,bet po keliu min vyras kviete daktara,lipau ant stalo ir stumiau.daktaras pasake kad uz 15min pagimdysiu, bet as nusprendziau taip ilgai nesikankinti ir pagimdziau per 2min. suriko musu dukryte, padejo ja man tokia siltute ant krutines, paemiau ja uz rankytes ir uzmirsau viska pasaulyje, maciau tik mus tris: save, tetuka ir musu mazaja princese

nors gimdimas truko 15val. man jis buvo kaip valandele malonumu

taip i pasauly atejo musu dukryte Gabija atsinesdama su savim pavasari