Labas mergytes
ne esant didesniam nėštumui, tai mano pilvas retai simetriškas būdavo, bet toks mažas
Mano nuomone, cia priklauso nuo vaisiaus padeties. Man 23 savaites ir kartais jauciu kad maziukas pasisuka. Tai tada ir pakyla viana pilvo puse. Bet neilgam.
Gal gimdos tonusas padidejes, tai del to ir atrodo viena pilvelio puse skirtinga nei kita ...
pas mane jau nestumas i gala, bet pilvukas nelygus, viena puse didesne
QUOTE(kareivike @ 2008 12 16, 16:55) kiek girdejus, kad kai nestumas i gala ir pilvukas nelygus, tai cia tikrai normalu, tiesiog lialiukas jau didelis ir jis vienam sone patogiai isitaises taip ir gyvena, bet vat mano atveju, dar nestumas labai mazas, tai siaip neturetu taip buti as galvoju, gal cia kokia cista pas mane galetu buti padidejusi?
Jeigu nieko neskauda ir šiaip savijauta normali, nemanau kad kas būtų blogai.
Na bet žiūrint koks tas nelygumas - jeigu koks nors jau tikrai didelis tai gal reikėtų nueiti pas gydytoją, bet jeigu tik truputį, tai na apskritai žmogaus kūnas nėra labai idealiai simetriškas, plius jeigu ten vos vos matosi tai gal ir įsivaizduoji?
tokio nestumo pilvuko beveik nematyti,ji tik uzciuopti galima...nebus cia nestukes paranoja
mano nestumui jau 18 sav. ir pilvukas atrodo lygus. taciau kartais, mano leliukai susiplaka i viena puse ir tada ne tik jauciasi, bet ir matosi, kad viena pilvuko puse yra didesne
QUOTE(EZUIKA @ 2008 12 16, 22:14) kiek girdejus, kad kai nestumas i gala ir pilvukas nelygus, tai cia tikrai normalu, tiesiog lialiukas jau didelis ir jis vienam sone patogiai isitaises taip ir gyvena, bet vat mano atveju, dar nestumas labai mazas, tai siaip neturetu taip buti as galvoju, gal cia kokia cista pas mane galetu buti padidejusi? man nuo pat pradzios nestumo, vaisius buvo issitaises vienoje puseje ir nieko nepakeisi, taip ir liko daba didesne viena puse
mano pilvelis irgi melabai taisyklingas
todel, kad leliukas irgi ne apvalus
Laukiantis sūnaus, mano gimda buvo labiau į kairę pusę paslinkusi. Dabar laukiuosi vėl ir mano kruopai dabar 15 savaitė, o pilvukas irgi kairiau paslinkęs. Manau, kad tokia mano anotomija
neverta del to nervuotis gal leliukui geriau kazkurioi pusei
QUOTE(EZUIKA @ 2008 12 15, 14:59) Labas mergytes Mano pilvuko 10 savaite isvis dar nesimate. Bet kai pradejo matytis, tai irgi nebuvo niekada lygus, nes maziukas mego i viena puse pasislinkes buti.
as irgi kai laukiausi pirmojo tai pilvas buvo toks didelis ir kreivas pasislinkes i kaire,na ir dabar tas pats nors 5 men ,manau nevertajaudintis
Laba
as jau antras sykis Su pirmuoju nepamenu del pilvelio nelygumo, vat su antruoju lialka susisukes i desine puse labiau Klausiau gines (19 sav) ar cia viskas gerai, kad taip desniau buna, sake kaip jam patogiau, taip ir isitaiso
Maniskis irgi labiau desine puse megsta, tai ir pilvukas atrodo lyg didesnis toj pusej.Kuo didesnis nestumas, tuo geriau matosi kaip ten tas mazylis isitaises.Man tai nugaryte prispausta prie desinio sono, tai ir guzas didesnis
Hm.....
Pas mane taip pat pilviukas nevienodas.. Mazius labaiau megsta desinej pusej buti
mano maziukas,kai guliu ant nugaros,megsta isitaisyti kairej pusej, matosi tada toj pusej toks kalnelis,o jau kai atsiguliu ant kairiojo sono, tada kaip duoda, speju nelabai patinka jam
jei gerai jautiesi, manau nieko tokio
nei vienai draugei nebuvo lygus pilvelis, visada kazkokie guzeliai ar i viena puse daugiau nukrype ir cia nieko tokio, taip turi buti
Man paskutini menesi buvo labai iskilusi viena pilvo puse. Viena gydytoja sake, kad cia vaikelis uzpakaliuka iskiso. O ta, pas kuria gimdziau, sake, kad tokia yra mano gimdos sandara. Po gimdymo isoriskai nesimato, bet ranka jauciu, kad iki siol desine puse labiau iskilusi. Vadinasi, tokia gimda.
|