Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Durys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Bambizukas
QUOTE(Nerutė @ 2009 03 19, 07:49)
minusas tas kad jos nepatentuotos (pridavimui namo nzn kaip tiks  unsure.gif )
*

Priklausys nuo to, koks gaisrinykas tikrins... lotuliukas.gif Jei dirbantis iš idėjos - reikalaus popieriuko, kad sertifikuotos ir nepraleis... cool.gif
ausriukx
MES UZSISAKINEJOM PAS PANEVEZIECIUS DURIS IR LAIPTUS. KATILINES METALINES DURIS APTAISE MEDZIU TAI NIEKUO NESISKIRIA NUO VISU KITU DURU. CIA MUSU DURU FOTO:
http://public.fotki.com/dzibux/durys/dsc04322.html
zmzramas
QUOTE(Nerutė @ 2009 03 19, 06:49)
katilinej pirvalo but spec durys... musu irgi katiline bais reprezentatyvioj vietoj  doh.gif  tai gaminom duris pgl spec uzsakyma dejo kazkoki tai uzpilda i duru vidu, minusas tas kad jos nepatentuotos (pridavimui namo nzn kaip tiks  unsure.gif ) pliusas tas kad atitinka visus priesgaisrinius reikalavimus, ir esant bedai (tfutfutfu) atlaikytu neprasciau uz spec duris., ir atrodo graziai  mirksiukas.gif  del lenkisku duru nzn... bet jei jau pirkt Lenkiskas tai tada mynt geriau i pacia Lenkija nes cia 2 kart tiek  uz tas pacias sumokesi  4u.gif
*

tai mes taip ir galvojame tik i lenkus lekt ir pirkt,bet gal kas pirko jau lenkuose??
idomu kaip kokybe kokios firmos geriau rinktis??
o kiek kainuoja tos priesgaisrines durys?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausriukx @ 2009 03 19, 19:05)
MES UZSISAKINEJOM PAS PANEVEZIECIUS DURIS IR LAIPTUS. KATILINES METALINES DURIS APTAISE MEDZIU TAI NIEKUO NESISKIRIA NUO VISU KITU DURU. CIA MUSU DURU FOTO:
*

cia faneruotos??kokia kaina gaminant pas juos?
na mums tokios ir patinka tik sviesaus medzio noretume.
o tos spec durys visiskai nesiskiria nuo situ is foto?
angi
o gal kas ysivaizduoja, kiek kainuotu vien tik padaryt ir sumontuot duris? mes uosio masyvo turim, ale bijau ir galot, kiek gali kainuot 4 durys blink.gif
Osera
QUOTE(Nerutė @ 2008 12 28, 23:45)
ilgokai uztrukau....  blush2.gif  bet rodomes  bigsmile.gif

DURYS

slapt durys
*

GARZIOS DURYS thumbup.gif
QUOTE(ausriukx @ 2009 03 19, 20:05)
*

VA TOKIU IR AS DURU NORIU...KIEK MOKEJOTE UZ JAS?
ausriukx
cia uosio masyvo durys, o mokejome po 1400lt. cia su montavimu tik rankenas patiems teko nusipirkti. o tos durys kur metalines buvo tai tikrai nieko nesiskiria tik tu duru storis gavosi 6cm.
gandriuke...
Sveikutes Na mes name dar negyvename, ten dar kol kas tik gipsas isdetas, bet jau iskilo duru klausimas .... O jis toks , ar butina idet duru stakta pries glaistant, spakluojant, dazant sienas ??? Tipo tada graziai prigliasto, neatsokineja tinkas g.gif
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 09:50)
tai as visada be duru galiu gyvent, bet vistiek reiks kazkada susidet  biggrin.gif
*

tai as ir galvojau gyvensim be duru , nes dar tiek daug ko reikai blush2.gif smile.gif
QUOTE(Nerutė @ 2008 11 24, 11:51)
mes 2 metus be duru pragyvenom.. dabar jau laaabai laukiu  blush2.gif  tiesa i viena WC duris istatem kai persikraustem , na kad sveciai nekompleksuotu ateje.. bo pamenu, kad ir paciai begalo nesmagu uz uzuolaidikes svetimuose namuose  lotuliukas.gif  savuose tai niekis o va sveciuose ne kas.. taip ir noris visa turini veztis namo  lotuliukas.gif
*

nu jo tualetas aktuali tema , jei gyveni be duru ax.gif
Edutis
Pradėjom įsirenginėti namą, tai gaudau dabar visokią informaciją, kas, kur už kiek... biggrin.gif Gal ir maniškė kam pravers mirksiukas.gif

Duris nusižiūrėjom Euroduryse. Faneruotas, itališkas... ax.gif Jie dabar prekiauja durimis iš sandėlio su gerokai mažesnėmis kainomis, nei kataloguose thumbup.gif Vienos durys su atvežimu, pastatymu, rankenom, spynom ir kt. priedais kainuos ~1700 Lt thumbup.gif Nors pradžioj ir ši suma atrodė didelė doh.gif (nes durų reikia daug), bet, kiek apsiklausinėjau, tokio tipo durys kituose salonuose kainuotų vos ne 700-800 Lt brangiau blink.gif
jolita123
Sveiki, mes jau pradėjome galvoti apie stiklines duris, gal kas turite? Na tokias nepermatomas , matines , bet kažkaip aš dvejoju, dar susilaikau nuo tokio pasiūlymo. Kakaip man atrodo kad bus negerai, gal kad nemačius. Jei kas ką žinote prašau info.
julija4ever
Sveiki, noriu paklausti ar butina duru spalva derinti su grindu spalva? Nes lyg ir graziau, kai viena visuma gaunasi g.gif O gal kas turite namuose pvz. sviesias grindis ir tamsias duris. Buciau labai dekinga,jei ikelsit nuotrauku ax.gif Nes kiek ziurejau internete, tai ka as zinau, yra ir nevykusiu pavyzdziu, kai nelabai ziurisi skirtingu spalvu ir rastu durys ir grindys g.gif
pliusiukas
"DORILITA" Kaunas Durys
prekybos
skyrius yra ir bazej

Dar lapkričio pabaigoje užsisakėme kambario vidines duris, kurias žadėjo įdėti po 3 savaičių. Ir ką jūs manote? Jau balandis o durų taip ir nesulaukėme, vos pavyko avansą atgaut. Įmonės direktorius vengia kalbėti, darbuotojos žada "nu rytoj tai jau tikrai atveš duris" ir taip mulkinami buvom 4 mėnesius. nu juokinga. Pažadukų kontora. Avansą paimt tai iš karto tą pačią dieną, o va su atidavimu tai kokį mėnesiuką tampėsi kol pavyko atgaut, pagrasinus vartotojų teisiu gynimo intitucija.
Diija
QUOTE(jolita123 @ 2009 03 27, 09:28)
Sveiki, mes jau pradėjome galvoti apie stiklines duris, gal kas turite? Na tokias nepermatomas , matines , bet kažkaip aš dvejoju,  dar susilaikau nuo tokio pasiūlymo. Kakaip man atrodo kad bus negerai, gal kad nemačius. Jei kas ką žinote prašau info.
*

Turėjom tokias stiklines duris senam bute. gaminom jas gal prieš 7-8 metus, tada dar nebuvo tokios populiarios, tai teko krūva salonų perlėkt, kad kas sutiktų jas pagamint biggrin.gif Buvau labai jomis patenkinta, tuomet atrodė labaaaai orginalios rolleyes.gif
user posted image
QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 20:42)
Sveiki, noriu paklausti ar butina duru spalva derinti su grindu spalva? Nes lyg ir graziau, kai viena visuma gaunasi g.gif  O gal kas turite namuose pvz. sviesias grindis ir tamsias duris. Buciau labai dekinga,jei ikelsit nuotrauku ax.gif  Nes kiek ziurejau internete, tai ka as zinau, yra ir nevykusiu pavyzdziu, kai nelabai ziurisi skirtingu spalvu ir rastu durys ir grindys g.gif
*

Man ta pati dilema iškilus doh.gif pas mus name langai tamsiai rudi sudėti. durų ir laiptų taip pat noriu tamsiai rudų. O vat grindis norėčiau dėti tokias vidutiniškai tamsias, gal net margas (tamsiai ir šviesiai rudas), bet nežinau kaip čia dėrės viskas g.gif
Edutis
QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 20:42)
Sveiki, noriu paklausti ar butina duru spalva derinti su grindu spalva? Nes lyg ir graziau, kai viena visuma gaunasi O gal kas turite namuose pvz. sviesias grindis ir tamsias duris. Buciau labai dekinga,jei ikelsit nuotrauku Nes kiek ziurejau internete, tai ka as zinau, yra ir nevykusiu pavyzdziu, kai nelabai ziurisi skirtingu spalvu ir rastu durys ir grindys

Mes planuojam dėti wenge duris, o grindys daugumoj kambarių bus šviesios arba vidutinio šviesumo. Nežinau, kaip atrodys tas mixas, bet labai viliuosi, kad bus gražu ir nenusivilsiu.
Mano nuomone svarbiausia, kad durų ir grindų spalvos ir raštai labai tarpusavyje nesipjautų, o tokių pačių spalvų jos tikrai gali ir nebūti. Kai grindys ir durys šviesios - man gražu, bet kai ir tos, ir tos tamsios, man gal jau būtų per daug tos tamsumos g.gif unsure.gif

QUOTE(Diija @ 2009 04 02, 16:21)
Turėjom tokias stiklines duris senam bute.

Labai gražios durys wub.gif

X-iuke
QUOTE(Diija @ 2009 04 02, 15:21)
Man ta pati dilema iškilus  doh.gif  pas mus name langai tamsiai rudi sudėti. durų ir laiptų taip pat noriu tamsiai rudų. O vat grindis norėčiau dėti tokias vidutiniškai tamsias, gal net margas (tamsiai ir šviesiai rudas), bet nežinau kaip čia dėrės viskas  g.gif
*

sveika, man ir buvo tokia dilema, bet man ta wenge spalva tokia grazhi, kad neatsispyrem ir prie shviesiu grindu isidejom tamsias duris, ir visishkai gerai zhiurisi thumbup.gif
kad tos durys nebutu kaip shashas vieninteles tamsus akcentas bute mes prie ju derinam baldus mirksiukas.gif
Diija
QUOTE(Edutis @ 2009 04 04, 01:10)
Mes planuojam dėti wenge duris, o grindys daugumoj kambarių bus šviesios arba vidutinio šviesumo. Nežinau, kaip atrodys tas mixas, bet labai viliuosi, kad bus gražu ir nenusivilsiu.
Mano nuomone svarbiausia, kad durų ir grindų spalvos ir raštai labai tarpusavyje nesipjautų, o tokių pačių spalvų jos tikrai gali ir nebūti. Kai grindys ir durys šviesios - man gražu, bet kai ir tos, ir tos tamsios, man gal jau būtų per daug tos tamsumos g.gif  unsure.gif
Labai gražios durys wub.gif
*

QUOTE(X-iuke @ 2009 04 04, 11:15)
sveika, man ir buvo tokia dilema, bet man ta wenge spalva tokia grazhi, kad neatsispyrem ir prie shviesiu grindu isidejom tamsias duris, ir visishkai gerai zhiurisi  thumbup.gif
kad tos durys nebutu kaip shashas vieninteles tamsus akcentas bute mes prie ju derinam baldus  mirksiukas.gif
*

Nu tadair aš nebijosiu tamsių durų ir šviesenių grindų, nes sako kad su "wenge" tipo grindim labai saug vargo, tai riksiuos šviesesnį variantą.. ax.gif o kas dėl medžio rašto, tai planuoju ir grindis ir laiptus, bei duris dėti ąžuolo, tai raštai turėtų dėrėt.
Kietus Baldus taip pat planuojam tamsiai rudus.
janna
user posted image,

user posted image,

user posted image
meskius_0417
Gal kas galite patarti, kas gerai ir nebrangiai daro metalines duris , rūsiui?
Skiva
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 04 15, 15:58)
Gal kas galite patarti, kas gerai ir nebrangiai daro metalines duris , rūsiui?
*

yra tokia www.trestostatyba.ltTresto statyba ...manau galetu ir metalines pagaminti
syri
pas bet kokį stalių paklausk - ne stebuklas gi čia. Tik vyrius dvipusius nusipirk ir viskas thumbup.gif
motoraika
QUOTE(meskioke @ 2009 02 27, 12:29)
tarp koridoriaus ir kambario yra nisa,noreciau pasidaryti svytuojancias duris,kaip buna baruose tokios dvipuses su vyriais kur varstosi pirmyn,atgal.nezinau kaip daugiau paaiskinti,manau supratote.gal kas zinote,gamina?
*

ir aš tokių durų noriu, dėčiau miegamajame, į įeinamą drabužinę ax.gif , bet pirkti tokių tai nėra schmoll.gif ,
galvojom darysmės patys, bet vyrių normalių nėra schmoll.gif ,
gal reikia žiūrėt specializuotose parduotuvėse, patarkit kur ieškoti? ir vyrių ir durų? 4u.gif
aaruniene
SVEIKI ,

O AS SUSIDEJAU VIDINES DURIS IS PLASTIKO SU SPALVA IS ABIEJU PUSIU...LABAI GRAZIAI ATRODO IR LENGVA VALYTI... thumbup.gif
P.S. PIRKAU VINKELYJE... IR KITIEMS SIULAU thumbup.gif
Osera
pagaliau ir mes uzsisakem vidaus duris 1 aukstui...
daromes naturalaus medzio is pusies
isirinkau spalva venge smile.gif o modeliuka sitoki....kainyte gausis apie 850 -900lt

user posted image

gamina taurages raj firma isikurus...
na ziuresim po 3 svaiciu kokia kokybe mirksiukas.gif
RasaRugile
Sveikos mamytės, biggrin.gif
Gyvenu perkunkiemyje. ax.gif blink.gif Bute jau galima gyventi, bet dar neturime durų. Vaiksčiodama po savo rajoną, pamačiau reklamą WENGE durys. Gal kas nors jau esate pirke iš šios parduotuvės duris g.gif , ar šiaip žinote kokių nors atgarsių apie šią parduotuvę? g.gif O gal galite patarti kur geriausios ir pigiausios durys Vilniuje? 4u.gif
Mylimukas
QUOTE(motoraika @ 2009 04 16, 21:16)
ir aš tokių durų noriu, dėčiau miegamajame, į įeinamą drabužinę ax.gif , bet pirkti tokių tai nėra schmoll.gif ,
galvojom darysmės patys, bet vyrių normalių nėra schmoll.gif ,
gal reikia žiūrėt specializuotose parduotuvėse, patarkit kur ieškoti? ir vyrių ir durų? 4u.gif
*

Tokių durų tikrai yra. Vaineta prekiauja vokiškom Huga durim ir ten galima užsakyt ir švytuoklines. Tik bus pagal spec užsakymą, teks palaukt 4-5 savaites. Ir kainos nepasakysi, reik uzklausinet konkreciai.

QUOTE(janna @ 2009 04 04, 11:47)
*

o kas čia per durys? Kas jas gamina ir kokios kainos? ax.gif

corolla
Mums irgi duru paieska sodybai tuoj prasides... kaip nenoriu, nes zinau, kad niekada man nabuna graziu duru, plius, nenorim brangiu, ir neturim laiko vazinet ir ieskot, nes visi savaitgaliai ir taip jau atiduoti sodybos restauravimui... pasiguodziau...
gal kas nors naudojates elektroninem parduotuvem? galetumet ka nors rekomenduot? bent laiko sutaupyciau! smile.gif
ausmare
o as ieskau metaliniu duru i daugiabucio sandeliuka (rusyje). gal kas sutiktu pasidalinti patirtimi kur geriausia tokias uzsisakyti? vilnius
strykt
Sveikos smile.gif gaila, bet negaliu nieko patarti del rusio duru, patiems irgi sis reikalas pribres artejant rudeniui. Zinau tik tiek, kad kaina gali buti apie 400 lt (bent tiek mums sake vienoje is zonduotu parduotuviu).

O man butu labai idomi nuomone apie sarvo duris, kuriu konstrukcija ne is profiliuoto vamzdzio, o is 1,5 mm storio plieninio lakšto. Gamintojai sako, kad tokia konstrukcija "nepalyginamai lengvesnė ir standesnė už analogiškas konstrukcijas iš profiliuoto vamzdžio". Gal kas turit tokias duris ir galetumete pasidalinti patirtimi?

Sudomino, nes kaina nuo standartiniu sarvo duru kitose vietose skiriasi apie 200-300 lt, juos tikrai rastume kur kitur panaudoti smile.gif

Ieskome nebrangiu, paprastesniu, gerai garsa is laiptines izoliuojanciu ir musu silumos i laiptine neisleidzianciu duru. Detume dvejas, bet ne sarvo duris, bet kad prieskambaris taip idomiai padarytas, kad ner kur antru duru statyt, kad butu patogu :}

corolla
Tai kad gal jums, strykt, uzteks ir vienu sarvuotu - ir saugu, ir patogiau, nei dvejos.
zmzramas
gal kas parasytu kainas duru ,kas jau isigijo.kur gaminot ,kokias?? 4u.gif ar duris reikia sustatyti pries sienu glaistyma,ar po?? 4u.gif
corolla
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 01:16)
gal kas parasytu kainas duru ,kas jau isigijo.kur gaminot ,kokias?? 4u.gif ar duris reikia sustatyti pries sienu glaistyma,ar po?? 4u.gif
*

Dabar as ieskau duru sodybai per elektronines parduotuves, jau nusiziurejau keleta smile.gif
o kai mes butui dejom duris po sienu glaistymo, tai apsigadino, deja...
rasaraumis
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 02:16)
*

pirkau duris iš parduotuvės WENGE 4u.gif bigsmile.gif esančios perkunkiemio rajone Vilniuje. Labai esu patenkinta durų kokybę.
ooo
QUOTE(rasaraumis @ 2009 05 07, 14:33)
pirkau duris iš parduotuvės WENGE 4u.gif  bigsmile.gif  esančios perkunkiemio rajone Vilniuje. Labai esu patenkinta durų kokybę.
*

as is ten pat pirkau - labai gerai padare, labai tvarkingas vyrukas sudejo, labai liuks durikes thumbup.gif
visi kas ateina, tas ir giria, kad geros, ir matosi, kad kokybe gera ax.gif
zodziu, patenkinta ax.gif
corolla
Reikia jusu nuomones - ka manot apie tokias, http://www.eshop.b-a.lt/item.php?group=124...t&type=list . Jos man reikalingos i sodyba- pigios, paprastos, ir gali pagamint pagal ismatavimus...
tik idomu butu tokius dalykus pirkti per el. parduotuve, niekada to nedariau smile.gif
a79
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 00:16)
*

Tai kad durys, mano supratimo, jau paskutinis akordas namie g.gif Na beveik paskutinis doh.gif
zmzramas
QUOTE(ooo @ 2009 05 07, 12:37)
as is ten pat pirkau - labai gerai padare, labai tvarkingas vyrukas sudejo, labai liuks durikes  thumbup.gif
visi kas ateina, tas ir giria, kad geros, ir matosi, kad kokybe gera  ax.gif
zodziu, patenkinta  ax.gif
*

o gal foto galit idet.beja kaip kaina??
Papildyta:
QUOTE(corolla @ 2009 05 07, 11:14)
Dabar as ieskau duru sodybai per elektronines parduotuves, jau nusiziurejau  keleta smile.gif
*

durys apsigadino??kas nutiko??
Žanė
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 08, 19:36)
*

manau, kad sienos, ne durys apsigadino...
Mylimukas
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 00:16)
*

Gali būt durys statomos ir prieš sienų glaistymą ir po. Priklausomai nuo to, kokias staktas pasirinksite. Jai rinksitės gaubiančias staktas, tai jos statomos pačioj darbų pabaigo, kai sienos būna visiškai baigtos ir grindys suklotos.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(corolla @ 2009 05 07, 12:14)
Dabar as ieskau duru sodybai per elektronines parduotuves, jau nusiziurejau  keleta smile.gif
*

O kokių jums tų durų reikia ir kiek? Žinau, kas parduoda po 100lt varcias. 4u.gif
corolla
Papildyta:

*

ne, ne durys, sienos smile.gif nezinau, gal meistrai ziopli papuole, bet sienos liko nubraizytos aplink duris.
Papildyta:
QUOTE(Mylimukas @ 2009 05 10, 00:39)
O kokių jums tų durų reikia ir kiek? Žinau, kas parduoda po 100lt varcias.  4u.gif
*

Mums reikia dveju duru, paciu paprasciausiu. va sitas nusiziurejom http://www.eshop.b-a.lt/item.php?group=124...t&type=list smile.gif
ooo
*

perziurejau - turiu foto tik dar be duru ir niekaip neprisiruosiu nufotkint su durim blush2.gif gal ir prisiruosiu kada ax.gif

QUOTE(corolla @ 2009 05 11, 14:27)
ne, ne durys, sienos smile.gif nezinau, gal meistrai ziopli papuole, bet sienos liko nubraizytos aplink duris.
*

tai kreivarankiai dejo - as kuri laika be duru gyvenau net - dejau pacias paskutines rolleyes.gif
corolla
Tai gali but, kad kreivarankiai, dabar , kai desim duris - kitus samdysim biggrin.gif
Cika
QUOTE(ausmare @ 2009 05 06, 12:58)
o as ieskau metaliniu duru i daugiabucio sandeliuka (rusyje). gal kas sutiktu pasidalinti patirtimi kur geriausia tokias uzsisakyti? vilnius
*

gal pravers http://www.metalogamyba.lt/index.html smile.gif
O gal kas Kaune žino kas padarytų metalines rūsio duris ?
Negi niekas nesidarėt? g.gif
saulelydis:)
Mes duris daremes firmoje medritas, kokybe super

http://medritas.puslapiai.lt/galerija/pictures/aa94.jpg
zmzramas
QUOTE(saulelydis:) @ 2009 05 14, 14:00)
Mes duris daremes firmoje medritas, kokybe super

http://medritas.puslapiai.lt/galerija/pictures/aa94.jpg
*

cia faneruotos??kokia kaina??
corolla
o tas medritas gal pats ir sudeda , atveza? kokia kaina? kuriam jie mieste?
alvara
Stumdomos durys.
Gal kam pravers info, nes labai ilgai ir nuobodžiai ieškojau, kas gali pagaminti stumdomas duris. Pagaliau radau. KALSTAS, Draugystės pr. Kaune.
user posted image
janna
dar galetu buri tokios:

user posted image

user posted image

user posted image
zmzramas
QUOTE(alvara @ 2009 05 15, 20:11)
Stumdomos durys.
Gal kam pravers info, nes labai ilgai ir nuobodžiai ieškojau, kas gali pagaminti stumdomas duris. Pagaliau radau. KALSTAS, Draugystės pr. Kaune.
user posted image
*

o kaip kaina?? blush2.gif
corolla
Tikrai labai fainos tos stumdomos durys. tik gaila, kad Kaune...
aiskauda
Laba.
Atejo metas ir mumi uzsisakyti duris. Pradejome paieska, renkames pasiulymus.
Firma Alseka pateike nerealu pasiulyma, mazdaug 300 - 500 litu pigiau nei kiti. Labai idomu pasidare kodel? g.gif Ir taip ziuriu ir taip veiziu, negaliu prie nieko prikibti... blush2.gif
alvara
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 16, 12:49)
o kaip kaina?? blush2.gif
*

Durų kaina 934 Lt. be montavimo. Gaminta pernai per kainų piką.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.