Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaviausias, bet kartu tragiškiausias vakaras
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
*AJR*
Nusprendziau ir as papasakot savo istorija, savo viena vakara kurio niekada nepamirsim nei as nei mano vyras..
Musu pazintis prasidejo staiga, aplinkiniai mate, kad vienas kitam patinkam, bet abu kazkodel drovejomes ir elgemes gan vaikiskai, pasimetydavom is sniego lauke, pasijuokdavom kartu ir tiek. Kaip tik artejo mano gimtadienis ir isdrysau ji pakviesti atsvesti kartu su mano draugais. Nuo tada viskas lyg ir pasistumejo pirmyn, jis uzeidavo pas mane, parasydavo man..taip viena vakara sutarem kartu nuvaziuoti prie juros, pasisneketi, trumpam pasivaikscioti, dziaugiausi, kad prasides grazi draugyste..sedom i mano automobili ir isvaziavom..pravaziavom tik viena sankryza..toliau nieko neatsimenu..tik kaip mane guldo ant nestuvu, man salta ir vel tamsu..pastoviai kartoju, kad skauda, nors to skausmo ir neatsimenu..atsimenu tik akimirkas..atrodo pabundu is sapno ir matau savo geriausios drauges persigandusi veida..klausiu kur as, kas nutiko ( nors nujauciu kad tikrove, bet galvoju, kad gal sapnavau), ji atsako, kad ligoninej, ivyko avarija, klausiu ar viena vaziavau ( matyt norejau, kad ji atsakytu taip viena, niekas daugiau nenukentejo), bet ji su asarom akyse atsako ne..ir taip sirdy negera pasidaro, sakau jai, kad geriau jau as mirciau negu jam kas nors atsitiktu..ji mane ramina, kad viskas bus gerai..bandau tiketi tuom ka ji sako ir vel visas mintis persmelkia skausmas..skauda koja, nezmoniskai, negaliu iskentet, prasau kad man darytu bet ka, kad tik neskaudetu, tegu operuoja, kad ir dabar, bet uzimta operacine, joje Jis..taip ilgai..laukiau 5 val, ir tik zinojimas, kad gydytojai gelbsti Ji padejo man kenteti..Jis liko gyvas, nors sirdis stojo dukartus..Po menesio isejau is ligonines su ramentais (ne visam laikui, dar porai menesiu) bet su sypsena veide, pagaliau galesiu ji matyt dazniau..gal pagaliau pavyks nuvaziuot prie juros kaip ir norejom..ir pavyko..nuvaziavom, buvo nuostabus oras, sviete saule, sniegas, rami jura..visa tai iamzinom keliose nuotraukose..jose mes kartu, su randais, bet laimingi smile.gif nepraejus ne metams susituokem, o dar po kurio laiko susilaukem nuostabaus sunelio, kuriam viena diena tikrai bus ka papasakot..visa sia istorija mums abiems dar ilgai primins randai- pas vyra ant zando, o pas mane ant kaktos..bet jei kas paklausia ar pakeistum ka nors jei griztu laikas..turbut atsakyciau ne..nes tas vakaras, kad ir kaip ziauriai pasibaiges, suartino mus, padejo suprast kokie mes vienas kitam brangus, galima sakyti jis ir buvo musu meiles pradzia ir isbandymas..nuo jo prasidejo isties nuosirdus bendravimas ir meile wub.gif wub.gif wub.gif ..
shokoladine :)
Net sirdis suvirpejo skaitant... Is pradziu is baimes, kad nesibaigtu blogai.... O paskui del tokios grazios pabaigos... kaip filme 4u.gif
bakatita
saunuoliai, jaudinanti istorija. laimes jums 4u.gif
Baniukas
Šiurpas ir mane nukrėtė.Stiprybės ,laimės jums tolimesniame gyvenime friends.gif
kartu
bigsmile.gif bigsmile.gif bukit laimingi amzinai''''' thumbup.gif
Vicious Vici
šaunu, kad taip atlaikėt išbandymą dar praktiųkai neprasidėjus rimtai draugystei, dabar ir didelės bėdos jums nebaisios 4u.gif
Can
oho unsure.gif tai kas vis dėl to atsitiko? jus nuleket kažkur ar į jus? unsure.gif

bet kokių atvėju megstu hapy endus unsure.gif
MARSEL
na laeiskit nesutikt su temos antraste.... tragiskiausias sutinku, bet zaviausias doh.gif blink.gif
Sadi
gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
*AJR*
QUOTE(Lera @ 2008 12 21, 19:28)
oho  unsure.gif tai kas vis dėl to atsitiko? jus nuleket kažkur ar į jus? unsure.gif

bet kokių atvėju megstu hapy endus  unsure.gif
*

Is tikruju net iki siol neatsimenu kaip viskas ivyko..vyras pasakojo, kad mus lenke masina, priesais atvaziavo kita ir jiem neliko nieko kito kaip spausti mus i sona, na o sone stovejo stulpas i kuri mes trenkemes. Gal viskas butu baigesi geriau jei butume uzsisege dirzus..tai buvo pamoka, dabar visada tik isede i masina uzsisegame dirzus.
Papildyta:
QUOTE(MARSEL @ 2008 12 22, 00:45)
na laeiskit nesutikt su temos antraste.... tragiskiausias sutinku, bet zaviausias  doh.gif  blink.gif
*

galit nesutikti, turbut niekada to nepatyret..na ir greiciausiai neskaitet iki galo arba nesupratot minties dek ko zaviausias..

Beje, aciu visoms uz grazius palinkejimus 4u.gif
skorpea
zavu wub.gif
ruzava
žavingas pasakojimas wub.gif jis verčia tikėti stebuklais wub.gif
sukira
negaliu patiket blink.gif sekmes jums wub.gif
Lotyna
Gerai, kad viskas baigesi laimingai ir jus atradot vienas kita 4u.gif
*visterija*
g.gif tai jau ir baisu ir wub.gif
sėkmės jums ir gyvenimo be streso unsure.gif
immm
taip, nelaimės dar labiau suartina.......
MARSEL
QUOTE(asta.m @ 2008 12 22, 18:04)

galit nesutikti, turbut niekada to nepatyret..na ir greiciausiai neskaitet iki galo arba nesupratot minties dek ko zaviausias..

*

lotuliukas.gif jo, nepatiriau, tu tik viena viska patirei bigsmile.gif doh.gif buten, del to ka patiriau, tau ir rasau- ne zavingiausias tas tavo atsitikimas blink.gif kad jus abu suartino nelaime, tai valio, bet tai nebuvo zavu.
pakalnuciu.grozis
Kaip iš filmo, svarbu viskas sėkmingai baigėsi, būkit laimingi 4u.gif
lawwra_a
QUOTE(MARSEL @ 2009 01 04, 22:49)
lotuliukas.gif  jo, nepatiriau, tu tik viena viska patirei  bigsmile.gif  doh.gif  buten, del to ka patiriau, tau ir rasau- ne zavingiausias tas tavo atsitikimas  blink.gif  kad jus abu suartino nelaime, tai valio, bet tai nebuvo zavu.
*

Nesuprantu ko cia kabiniejies....grazi istorija, su graziai zavinga pabaiga thumbup.gif ...zavingumas visame, kad po nelaimiu jie kartu...ir nebutinai, kas zavinga tau, bus zavinga man...
Dominykos
Happyendas man patnka tokios istorijos biggrin.gif Sekmes Jums! bigsmile.gif
Agggata
didziausios sekmes:)
evra
sad.gif ojetau kokių išgyvenimų patyrėte,kaip filme.. gerai,kad viskas gerai baigėsi, sėkės jums clap.gif
neringulia
net issigandau, galvojau blogai baigsis, gerai, kad viskas laimingai baigesi ir kad is tokios dideles nelaimes sugebejot ispesti nauda t.y meile vienas kitam, sekmes jums 4u.gif
egmara
Gyvenime ir juoda ir balta greta...
daiwwwuliukas
QUOTE(asta.m @ 2008 12 16, 01:00)
Nusprendziau ir as papasakot savo istorija, savo viena vakara kurio niekada nepamirsim nei as nei mano vyras..
Musu pazintis prasidejo staiga, aplinkiniai mate, kad vienas kitam patinkam, bet abu kazkodel drovejomes ir elgemes gan vaikiskai, pasimetydavom is sniego lauke, pasijuokdavom kartu ir tiek. Kaip tik artejo mano gimtadienis ir isdrysau ji pakviesti atsvesti kartu su mano draugais. Nuo tada viskas lyg ir pasistumejo pirmyn, jis uzeidavo pas mane, parasydavo man..taip viena vakara sutarem kartu nuvaziuoti prie juros, pasisneketi, trumpam pasivaikscioti, dziaugiausi, kad prasides grazi draugyste..sedom i mano automobili ir isvaziavom..pravaziavom tik viena sankryza..toliau nieko neatsimenu..tik kaip mane guldo ant nestuvu, man salta ir vel tamsu..pastoviai kartoju, kad skauda, nors to skausmo ir neatsimenu..atsimenu tik akimirkas..atrodo pabundu is sapno ir matau savo geriausios drauges persigandusi veida..klausiu kur as, kas nutiko ( nors nujauciu kad tikrove, bet galvoju, kad gal sapnavau), ji atsako, kad ligoninej, ivyko avarija, klausiu ar viena vaziavau ( matyt norejau, kad ji atsakytu taip viena,  niekas daugiau nenukentejo), bet ji su asarom akyse atsako ne..ir taip sirdy negera pasidaro, sakau jai, kad geriau jau as mirciau negu jam kas nors atsitiktu..ji mane ramina, kad viskas bus gerai..bandau tiketi tuom ka ji sako ir vel visas mintis persmelkia skausmas..skauda koja, nezmoniskai, negaliu iskentet, prasau kad man darytu bet ka, kad tik neskaudetu, tegu operuoja, kad ir dabar, bet uzimta operacine, joje Jis..taip ilgai..laukiau 5 val, ir tik zinojimas, kad gydytojai gelbsti Ji padejo man kenteti..Jis liko gyvas, nors sirdis stojo dukartus..Po menesio isejau is ligonines su ramentais (ne visam laikui, dar porai menesiu) bet su sypsena veide, pagaliau galesiu ji matyt dazniau..gal pagaliau pavyks nuvaziuot prie juros kaip ir norejom..ir pavyko..nuvaziavom, buvo nuostabus oras, sviete saule, sniegas, rami jura..visa tai iamzinom keliose nuotraukose..jose mes kartu, su randais, bet laimingi smile.gif nepraejus ne metams susituokem, o dar po kurio laiko susilaukem nuostabaus sunelio, kuriam viena diena tikrai bus ka papasakot..visa sia istorija mums abiems dar ilgai primins randai- pas vyra ant zando, o pas mane ant kaktos..bet jei kas paklausia ar pakeistum ka nors jei griztu laikas..turbut atsakyciau ne..nes tas vakaras, kad ir kaip ziauriai pasibaiges, suartino mus, padejo suprast kokie mes vienas kitam brangus,  galima sakyti jis ir buvo musu meiles pradzia ir isbandymas..nuo jo prasidejo isties nuosirdus bendravimas ir meile  wub.gif  wub.gif  wub.gif ..
*

Papildyta:
Labai džiaugiuosi , kad jūs suradote vienas kitą ir nugalėjote visas nelaimes ir skausmus . LABAI GRAŽI ISTORIJA . wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
AstaRaud
4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
eliukastukas
jau tikrai liks visam gyvenimui si patirtis...sekmes smile.gif
giedre88
QUOTE(ruzava @ 2008 12 23, 16:52)
žavingas pasakojimas wub.gif jis verčia tikėti stebuklais  wub.gif
*

4u.gif
ELZA
QUOTE(lawwra_a @ 2009 02 05, 00:13)
Nesuprantu ko cia kabiniejies....grazi istorija, su graziai zavinga pabaiga thumbup.gif ...zavingumas visame, kad po nelaimiu jie kartu...ir nebutinai, kas zavinga tau, bus zavinga man...
*

zavinga, kad jie buvo kartu, ir galvojo kad jau isimylejo iki grabo lentos, bet temos antraste zaviausias vakaras, as tiesiog nemanau, kad tas vakar buvo zavus, as ji taip nepavadinciau, ir nenoreciau, kad man taip atsitiktu, ir beje, kazko nustojo autore rasyt, matyt visas zavesis isbleso kartu su meile bigsmile.gif g.gif
Lantika
QUOTE(ELZA @ 2009 04 06, 01:16)
zavinga, kad jie buvo kartu, ir galvojo kad jau isimylejo iki grabo lentos, bet temos antraste zaviausias vakaras, as tiesiog nemanau, kad tas vakar buvo zavus, as ji taip nepavadinciau, ir nenoreciau, kad man taip atsitiktu, ir beje, kazko nustojo autore rasyt, matyt visas zavesis isbleso kartu su meile  bigsmile.gif  g.gif
*

o kodel cia taip nusprendet,kad meile isbleso? g.gif
*AJR*
QUOTE(ELZA @ 2009 04 06, 00:16)
zavinga, kad jie buvo kartu, ir galvojo kad jau isimylejo iki grabo lentos, bet temos antraste zaviausias vakaras, as tiesiog nemanau, kad tas vakar buvo zavus, as ji taip nepavadinciau, ir nenoreciau, kad man taip atsitiktu, ir beje, kazko nustojo autore rasyt, matyt visas zavesis isbleso kartu su meile  bigsmile.gif  g.gif
*

ne meile neisbleso, tiesiog gyvenimas mums skiria daug isbandymu..laukiausi antro vaikelio, bet deja neteks jo sulaukti..
to zavesio beje ir nesuprasit , kol jums taip neatsitiks..labai sunku isreiksti tekste kas vyksta zmogaus viduje..
kazkodel labai pesimistiskas zmogus atrodot..galbut pati nusivylet meile g.gif ..del to ir nesuprantat kas cia zavu..mums nei zavesys nei meile tikrai neisbleso, atvirksciai dar labiau padidejo.
ACIU visoms kurios palaike, kurioms si istorija pasirode zavi bent kazkiek, o labiausiai aciu uz grazius linkejimus wub.gif
Stirna222
gyvenkit laimigai, ilgai, o svarbiausia sveikai, po tokiu ivykiu turbut vertinat labai laai vienas kita
*AJR*
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 12:22)
gyvenkit laimigai, ilgai, o svarbiausia sveikai, po tokiu ivykiu turbut vertinat labai laai vienas kita
*

dekui, is tikruju labiau vienas kita vertinam, o ir siaip poziuris i gyvenima pasikeites..reik juo dziaugtis kol tai imanoma ir isnaudot duotas galimybes smile.gif
mumute
Idomi istorija
Sekmes jums tolimesniame gyvenime ir , kad meile neisblestu niekada , o tai yra svarbiausia
perlixike
oho na ir istorija blink.gif susieti visam gyvenimui wub.gif Sekmes 4u.gif
*AJR*
QUOTE(perlixike @ 2009 04 09, 23:26)
oho na ir istorija  blink.gif  susieti visam gyvenimui wub.gif Sekmes 4u.gif
*

dekui wink.gif
*woman*
blink.gif daug isbandymu... stiprybes 4u.gif
*AJR*
QUOTE(jolla42 @ 2009 04 19, 15:50)
blink.gif daug isbandymu... stiprybes  4u.gif
*

tikrai nemazai.. aciu mirksiukas.gif
dijanute
wub.gif
Angeliuxxx
Grazi istorija, smagu, kad viskas laimingai baigesi... wub.gif
*AJR*
dekui wink.gif 4u.gif
egle-kristina
visa laime, kad viskas taip gerai baigesi... unsure.gif
sekmes jums 4u.gif
*AJR*
aciu 4u.gif
D*K
su įtampa skaičiau. Džiugu, kad pabaiga, ar ją reiktų vadinti pradžia, laiminga.
žebenkštytė
tikrai įsitempusi skaičiau... graži istorija, kaip ir pats gyvenimas... graži todėl kad gyvenimas galėjo imt ir pasibaigti tą tikrai romantišką vakarą... ir tos dvi širdys nebebūtų susitikę... o va kaip dievulis lėmė.... gražu nes teikia vilčių..
sėkmės jums... 4u.gif
*visterija*
wub.gif wub.gif wub.gif

.............nors man ausyse suskambo indų filmo muzika , sory blush2.gif
bus viskas gerai ir jūsų gyvenimo kelionė toliau bus saugi wub.gif
*AJR*
QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 11:07)
su įtampa skaičiau. Džiugu, kad pabaiga, ar ją reiktų vadinti pradžia, laiminga.
*

na cia jau tikriausia pradzia gavos smile.gif

QUOTE(mamytedaiva @ 2009 05 12, 14:17)
tikrai įsitempusi skaičiau... graži istorija, kaip ir pats gyvenimas... graži todėl kad gyvenimas galėjo imt ir pasibaigti tą tikrai romantišką vakarą... ir tos dvi širdys nebebūtų susitikę... o va kaip dievulis lėmė.... gražu nes teikia vilčių..
sėkmės jums...  4u.gif
*

aciu 4u.gif wub.gif

QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 05 13, 09:18)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

.............nors man ausyse suskambo indų filmo muzika , sory blush2.gif
bus viskas gerai ir jūsų gyvenimo kelionė toliau bus saugi  wub.gif
*

hihihi.gif kodel indu? sokiu juk nebuvo biggrin.gif ta kelione, kuri dabar tesiasi, buna visokia, daug isbandymu joje, bet tikiuosi pasieksim jos pabaiga laimingai wink.gif 4u.gif
Speige
Kuo didžiausios sėkmės jums 4u.gif .
portobella
Kai paskaitineju tokiu istoriju kartais atrodo,kad tai netikra wub.gif o pasirodo cia viskas is tikro gyvenimo...
*AJR*
QUOTE(Speige @ 2009 05 14, 13:21)
Kuo didžiausios sėkmės jums 4u.gif .
*

aciu labai 4u.gif

QUOTE(portobella @ 2009 05 15, 15:44)
Kai paskaitineju tokiu istoriju kartais atrodo,kad tai netikra  wub.gif  o pasirodo cia viskas is tikro gyvenimo...
*

kai permastau tai is tiesu negalvojau, kad teks tiek patirti ir kad sitaip viskas baigsis, bet kai paskaitineji kitur dar ne tokiu istoriju galima isgirsti, dar ir daugiau patyre zmones buna..tas gyvenimas keistas, visiems tenka isbandymai, vieniems didesni, kitiems mazesni..kazkokie cia man pamastymai siandien uzpuole g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.