Gal kas besimokantis ar besimokančiojo mama galėtų papasakoti apie šią gimnaziją? Koks mokymo lygis, atmosfera? O gal su kitom gimnazijom galima palyginti? Ačiū
QUOTE(artistė @ 2008 12 16, 10:01) Gal kas besimokantis ar besimokančiojo mama galėtų papasakoti apie šią gimnaziją? Koks mokymo lygis, atmosfera? O gal su kitom gimnazijom galima palyginti? Ačiū Mokymosi programa stipri ir lanksti. Mokytojai stengiasi del vaiku ir ismoko. (mes atejome i sita mokykla su prastais pazymiais, dabar reikalai geri) Klasese bendravimas pasibaisetinas. Vaikai ziaurus. Bet gabus. Gerai pagalvokite ar jusu vaikas pasiruoses kovoti uz save. QUOTE(iinga @ 2009 01 27, 09:58) Mokymosi programa stipri ir lanksti. Mokytojai stengiasi del vaiku ir ismoko. (mes atejome i sita mokykla su prastais pazymiais, dabar reikalai geri) Klasese bendravimas pasibaisetinas. Vaikai ziaurus. Bet gabus. Gerai pagalvokite ar jusu vaikas pasiruoses kovoti uz save. mokymosi programa iš tiesų lanksti, bet ne stipri. tai tik jaukas, pritraukti mokinių. mokytojų yra visokių. šiuo požiūriu, kaip ir visur. pažymių gerėjimas ne visada rodo žinių gerėjimą. kartais būna net atvirkščiai. žinoma, ne visada. dėl bendravimo - sutinku. tik kažin ar kitur geriau.. gabumo požiūriu mokiniai niekuo neišsiskiria iš kitose vidurinėse mokyklose besimokančių mokinių. paaiškinsiu kodėl: mokykloje tragiškai sumažėję mokinių, taigi tuo pačiu susiduriama su didesnėmis finansinėmis problemomis, darbuotojų pertekliumi, konkurencingumo problemomis ir t.t. taigi natūralu, kad negali būti jokios mokinių atrankos pagal gabumą. net jei tokia skelbiama - ji fiktyvi. kaip ir klasių skirstymas į a, b, sustiprintas, europines ar panašiai - tai tik vadybos triukai. jei norite atrankos pagal gabumus, dairykitės į Jablonskio, KTU gimnazijas.
Jeigu is ten ismestu pavaduotoja A. Bartasiu tai mokytis dar butu imanoma
Dukra nori tarti porą žodžių
Apie visas mokyklas kalba daug nesąmonių, jei klausant nuomonių, tai apskritai neverta niekur stoti. Mano vidurkis 9,7 aš buvau paskirta į europinę klasę, į kurią TIKRAI paskyrė pagal nuopelnus ir mokymąsi. Europinės klasės mokosi geriausiai iš visų 9tų klasių, mokytis sunku, parinkti stipriausi mokytojai, mokomės viską sustiprintai, mano klasėje užsienio kalba- vokiečių, mokomasi metus į priekį nuo kitų 9tų klasių. Šimtabale yra daug kas nepatenkinti, tačiau šia programa gali save ir savo galimybes realiai įvertinti ir ji padeda ruoštis egzaminams. Dėl neteisingo skirstymo tai tik viena 9ta buvo išskirstyta po visas klases, nes vaikai tarpusavyje nelabai pritapo toje klasėje, taigi, kad jie įsilietų į kitas kompanijas, buvo dalimis išskirstyti į kitas 9tas klases. Mano klasėje mokosi LABAI DRAUGIŠKI mokiniai, taip pat bendrauju ir su kitomis mokyklos klasėmis, visos devintos labai draugiškas, taip pat ir kitų klasių mokiniai yra labai bendraujantys ir nežinant kaip yra iš tikrųjų nereikia pasikliauti gandais. Pati į ,,Varpo" gimnazija patekau dėl savo mokymosi rezultatų, iš 8nių bandžūsių(iš mano buvusios mokyklos) patekome tik 2 mokiniai, mokėmės geriausiai. Pažymiai jei ir nerodo mokymosi rezultatų, tai šimtabalė tikrai viską atskleidžia, nes balai skirstomi pagal sunkuma,lygį patikrinimo. Kadangi mokomės europinėj klasėj, kitais metais turime teisę rinktis trečią kalbą, ispanų arba italų. Dalyvaujame,, Laiptų" projekte, kuris buvo skirtas gabiausiems 9-11kl mokiniams, turime mokinių seimą, kuriame galime išdėstyti savo idėjas, galime siūlyti savo idėjas dėl šimtabalės posėdžiuose, į kuriuos pasireikšt kviečiami mokiniai, turime pilną teisę dalyvauti mokyklos gyvenime. Jei esi bendraujantis žmogus, mokiniai tikrai nepasirodys žiaurūs, apskritai, tai tas ,,MOKINIAI ŽIAURŪS" tai yra vartojam kiekvienoje mokykloje, ir apie rasą ir apie jablonskį tas pats ir dar daugiau girdėta...
ar galima paklausti kelintoje klaseje dabar mokosi jusu dukra ?
Devintoje klasėje.
dukra mokosi sioje gimnazijoje 8-oje klaseje,tai patenkinta.Del vaiku,tai pakankamai draugiski,nes is kur atejom ,tai nepalyginsi
QUOTE(gude @ 2009 05 24, 12:16) Dukra nori tarti porą žodžių labai gražu, kad Jūsų mergaitė taip galvoja. duokdie, kad su tokiomis mintimis ir gražiais prisiminimais mokyklą ir baigtų.
Mokausi šioje mokykloje nuo 5 klasės ir kitais metais jau būsiu Varpo gimnazijos abiturientė. Kaip ir kiekviena mokykla, taip ir šioji turi savų + ir savų -
O dėl bendravimo... Juk klasėje būna ~30 vaikų, visi jie su skirtingais siekiais, interesais, charakteriais. Ir negali juk visada visi gražiai sutikt Man mano mokykla labai patinka. Mokytojai super, ir pats Bartašius kol nesusiduri ganėtinai piktas atrodo, bet šeip labai fainas jis, ypač kaip mokytojas labai geras Man mano mokykla labai patinka. Mokytojai super, ir pats Bartašius kol nesusiduri ganėtinai piktas atrodo, bet šeip labai fainas jis, ypač kaip mokytojas labai geras Na, jeigu jau toks geras, pabandyk is jo pamokos gaut maziau negu maksimuma. O siaip jis pamokose zemina vaikus, visai nesiskaito su zmonem, ne tik su mokiniais, simpatijas teikia tik tiems kurie jam patinka arba kisene papildo, mokiniu, kurie jam nepatinka pazymius vertina neobjektyviai ir dar daug galima pasakyt apie ji tik nesinori cia viesai smeizt
Bartašiaus vaikai bijo
Tikrai nesutinku su visais jusu minetais neigiamais bartasiaus apibudinimais. Galbut kai kurie jo ir prisibijo nes jis yra grieztas mokytojas ir megsta drausme. Bet mano klaseje nemanau kad tokiu mokiniu yra, nes jei su juo elgsies pagarbiai tai ir jis su tavimi taip elgsis. Mes labai dziaugiames kad turim toki mokytoja nes jis puikiai isaiskina destoma dalyka. Niekada nera ant musu nei rekes nei mus baudes. O vertina visus teisingai pagal zinias. Niekada negirdejau kd imtu kysius. Ir jei ko nors paprasome visada padeda.
QUOTE(something else @ 2009 01 29, 16:18) mokymosi programa iš tiesų lanksti, bet ne stipri. tai tik jaukas, pritraukti mokinių. mokytojų yra visokių. šiuo požiūriu, kaip ir visur. pažymių gerėjimas ne visada rodo žinių gerėjimą. kartais būna net atvirkščiai. žinoma, ne visada. dėl bendravimo - sutinku. tik kažin ar kitur geriau.. gabumo požiūriu mokiniai niekuo neišsiskiria iš kitose vidurinėse mokyklose besimokančių mokinių. paaiškinsiu kodėl: mokykloje tragiškai sumažėję mokinių, taigi tuo pačiu susiduriama su didesnėmis finansinėmis problemomis, darbuotojų pertekliumi, konkurencingumo problemomis ir t.t. taigi natūralu, kad negali būti jokios mokinių atrankos pagal gabumą. net jei tokia skelbiama - ji fiktyvi. kaip ir klasių skirstymas į a, b, sustiprintas, europines ar panašiai - tai tik vadybos triukai. jei norite atrankos pagal gabumus, dairykitės į Jablonskio, KTU gimnazijas. Labai taiklus ir teisingi pastebejimai. Pamenu vienais metais, kad surinko europine klase
labai gera mokykla, kiek teko girdėti vien geri atsiliepimai, aš savąją planuoju tik į šią mokyklą leisti
Šiais metais tikrai veikia europinės 10 A ir B klasės. Matematika, istorija ir biologija kartą per mėnesį vyksta anglų kalba. Dauguma šių klasių mokinių dalyvauja tarptautiniam projekte apie klimato kaitą, aktyviausieji turės galimybę išvažiuoti į užsienį.
taip ten vyksta istisai ivairus projektai,viskas siaip liuks,tik gal del uniformu per ziauriai ten reikalauja.Ypac kaip buvo didziausi salciai ir tikrino uniformas,o mergaiciu tie sijonai tokie ploni,ansciau bent leisdavo su juodom kelnem eiti.
Tai gal jūsų mergaitė tik taip sakė
nu is maniskes klasiokiu nei viena nesisiuvo tu kelniu
]
Jei iseitu Bartasius, tai ko gero, mokykloj betvarkes daug butu. O kas nori, kad ju vaikai mokytusi gimnazijoje , kurioje nera tvarkos?? Nebent tie, kurie patys ta betvarke daro. P.S. Aciu uz rupesti ir Bartasiui, ir visam kolektyvui
Bartasiui uz rupesti...
Na nežinau, pabaigiau šią mokyklą. Kai pradėjau lankyti, lygis buvo aukštas. Paskui pradėjo smukti... Yra gerų mokytojų, bet yra ir daug prastų. 12-oj klasėj, kai ruošiamės jau egzaminams, parašiau direktorei prašymą, kad perkeltų mane į kitą grupę anglu kalbos (kitoj grupėj buvo laisva vieta, kalbėjau su tos grupės mokytoju). Pamokos metu, mokytoja pasakodavo, ką jos anūkas veikė, kur ėjo, kaip jos šuo gyvena ir t.t. (o aš tiesiog norėjau mokytis, nesimokant tai buvo labai gerai, nes nereikėjo per pamoką nieko veikt, tik klausyt). Direktorė pasiūlė: "Nepatinka, eik į kita mokyklą!Kitoj grupėj vietos nėra." (nes ta mokytoja, direktorės draugė) Pas tą mokytoją reikėjo eit papildomai nebent, girdavosi, kad iš kitų mokyklų pas ją ateina mokytis, kokia ji gera mokytoja ir t.t.
Kitas didžiulis minusas. Mokykla labai dažnai būdavo užrakinta. Jausdavomės kaip kalėjime. Būdavo tokių, kurie norėdavo ir pro langą išlipdavo. Išleisdavo patikrinę ar tikrai pasibaigė PAGAL TVARKARAŠTĮ pamokos. Nesvarbu, kad mokytojo nebūdavo ir pan. Jei reik pas daktarus ir pan. privalo atvažiuoti pasiimti tėvai (nors ne visi tėvai turi galimybę atsiprašyt iš darbo ir važiuot, kad išleistų, pvz kokį 9-oką) Dėl uniformos, ne duok D, ateisi su džinsais juodais žiemą (juk šilčiau). Neįleisdavo į mokyklą Bartašius. Kelnės privalėjo būt juodos, ir negalėjo būt su jokiom juostelėm (kaip kad būna kostiuminės kelnės). Eidavo per klases, tikrindavo, ar visi su uniformom. Buvau su juodom kelnėm ir švarku, tai užrašė, kad be uniformos. Nors pats dažnai tikrai ne su kostiumu vaikščiodavo. Buvo ir kitas pavaduotojas Lukoševičius. Kabinete savo rūkydavo. Peleninė būdavo visada pilna (nežinau ar taip galima elgtis mokykloje), bet nesikeitė tai daug metų, kol neišėjo kažkur kitur dirbt. Kai vyko išleistuvės, užrakino mokyklą taip pat. Pasibaigus video juostelei, nes filmavom, neleido išeit iš mokyklos iki mašinos pasiimt. Maždaug taip: "Išeisi, tai nebeįeisi, nes durų nedarinėsim". Lietuvių kalbos mokytojos, jei visos liko, tai tikrai superinės. Tiek Simanavičienė, tiek Vilkienė. Su matematikos mokytojais situacija prastesnė bent buvo. Istorijos mokytojai irgi neblogi, bent jau Gasiūnienė ir Mačiulis. Anglų k, mokytojui Kruglinskui dėčiau didžiulį pliusą. Kitas dalykas, pastovios rinkliavos ale remontui. Tai langam reikėjo, tai WC. Dar 5-oj klasėj rinkom didžiulius pinigus sienai izoliuot, nes direktorės kabinetas šalia, tai jai ale trukdydavom. Dėl rinkliavų, rodė net per žinias... Bet direktorė pasiteisino, kad tai nebuvo PRIVALOMA. Tačiau neatnešus, kaskart klausdavo, kada bus pinigėliai atnešti.. Jei reiktų man savo vaiką vest į šitą mokyklą, manau, nevesčiau. QUOTE(Lacrymosa @ 2010 06 13, 20:57) Pabaigiau 2006metais. Manau, kad tokių mokytojų gimnazijoj neturėtų būt. Man pvz asmeniškai visiškai būdavo neįdomus mokytojų asmeninis gyvenimas, nes norėjau labai gerai pasiruošti baigiamiesiems egzaminams. O kad visa tai nepasikeitė iki dabar, tai tik parodo, kad mokyklos lygis nei kiek nepakilo..
Sveikos , šiais mokslo metais pradėsiu eiti į Varpo gimnaziją.
Gal galit pasakyti ar vis dar būtina eiti į mokyklą su sijonais? QUOTE(destinyx @ 2010 06 24, 22:40) Sveikos , šiais mokslo metais pradėsiu eiti į Varpo gimnaziją. Gal galit pasakyti ar vis dar būtina eiti į mokyklą su sijonais? Uniforma būtina. Arba sijonas arba uniforminės kelnės iš tokios pat medžiagos, kaip švarkas. Tik kad ta švarko medžiaga prastoka, tai kelnės greitai nusitrinti turėtų QUOTE(destinyx @ 2010 06 24, 22:40) Sveikos , šiais mokslo metais pradėsiu eiti į Varpo gimnaziją. Gal galit pasakyti ar vis dar būtina eiti į mokyklą su sijonais? Sveika, į kelintą klasę? Yeeah, būtina. ;/ Bet aš nešiojau juodus džinsus anų mm pradžioj, lyg ir niekas (išskyrus auklėtoją) neprisikabino. Tai darom išvadą, kad uniformą gali nešioti priklausomai nuo auklėtojos griežtumo. ^^ QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 13:09) Sveika, į kelintą klasę? Yeeah, būtina. ;/ Bet aš nešiojau juodus džinsus anų mm pradžioj, lyg ir niekas (išskyrus auklėtoją) neprisikabino. Tai darom išvadą, kad uniformą gali nešioti priklausomai nuo auklėtojos griežtumo. ^^ Sveika, aš į 9a- europinę. Bet žiauriai bijau. Kadandi neesu iš tų "moksliukų" O skaičiau kad viskas ten sustiprinta tai išvis... (mano vidurkis 7,7) QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 13:09) Sveika, į kelintą klasę? Yeeah, būtina. ;/ Bet aš nešiojau juodus džinsus anų mm pradžioj, lyg ir niekas (išskyrus auklėtoją) neprisikabino. Tai darom išvadą, kad uniformą gali nešioti priklausomai nuo auklėtojos griežtumo. ^^ Žinoma, kiekviena auklėtoja stengiasi, kad jos auklėtiniai visi laikytųsi taisyklių, menkas malonumas pamatyti kur nors mokytojų kambaryje savo auklėtinių pavardes prie sugautų vėluojančių ar be uniformų atėjusių. O šeip juk maždaug nuo žiemos prasidėjo reidai vadinami uniformų... Kasdieną maždaug nuo 07:40 jau prie budinčios stovėdavo pavaduotoja su direktore ir tikrindavo kas su uniforma kas ne. QUOTE(destinyx @ 2010 06 27, 13:16) Sveika, aš į 9a- europinę. Bet žiauriai bijau. Kadandi neesu iš tų "moksliukų" O skaičiau kad viskas ten sustiprinta tai išvis... (mano vidurkis 7,7) Strange. Manęs su 7,5 nepriėmė į europinę. Na, gal tau pasisekė. Europinėj, kaip suprantu, atvarys dauguma moksliukų (pavydžiu, todėl kitais metais ir aš mirtinai stengsiuos tokia būt) (su dešimtukais, devintukais, aštuntukais, gi ten tipo stiprios klasės). Bus dėstoma kai kurios pamokos porą kartų į mėnesį (jei neklystu) anglų kalba. Nėra taip jau viskas sustiprinta... nors nelabai galiu palygint su kitomis mokyklomis... iš kur atvarai? Jei nori, galim susitikti Rugsėjo pirmą (arba pačiam Rugpjūčio gale, man dar reiks sužinot kurioj kl būsiu), aprodysiu mokyklą ^^ QUOTE(Lacrymosa @ 2010 06 27, 13:20) Žinoma, kiekviena auklėtoja stengiasi, kad jos auklėtiniai visi laikytųsi taisyklių, menkas malonumas pamatyti kur nors mokytojų kambaryje savo auklėtinių pavardes prie sugautų vėluojančių ar be uniformų atėjusių. O šeip juk maždaug nuo žiemos prasidėjo reidai vadinami uniformų... Kasdieną maždaug nuo 07:40 jau prie budinčios stovėdavo pavaduotoja su direktore ir tikrindavo kas su uniforma kas ne. Nu jo, žiemą, kai dauguma tik su džinsais eina. Šalta su sijonu. Dabar, vasarą net neprisimenu to Žieminio jausmo, kai reikėdavo kulniuoti namo. Kojos šala, striukė gi ne iki žemės. Nors nebloga idėja... Galima gi septintą ryto su džinsais į mokyklą prasmukt, jei nebijai Bartašių susitikt Žiemą daug žmogėnų su džinsais mačiau, net be švarkų. Įdomu, kas jų auklėtojos. Ir dar įdomu, ar europinėj klasėj yra galimybė dalyvauti mainų programose. Jei taip, tai pavydžiu pavydžiu pavydžiu... blogai mokiaus aštuntoj kl., tai dabar pavydėsiu visiems iš eilės. Pati kalta QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 13:22) Strange. Manęs su 7,5 nepriėmė į europinę. Na, gal tau pasisekė. Europinėj, kaip suprantu, atvarys dauguma moksliukų (pavydžiu, todėl kitais metais ir aš mirtinai stengsiuos tokia būt) (su dešimtukais, devintukais, aštuntukais, gi ten tipo stiprios klasės). Bus dėstoma kai kurios pamokos porą kartų į mėnesį (jei neklystu) anglų kalba. Nėra taip jau viskas sustiprinta... nors nelabai galiu palygint su kitomis mokyklomis... iš kur atvarai? Jei nori, galim susitikti Rugsėjo pirmą (arba pačiam Rugpjūčio gale, man dar reiks sužinot kurioj kl būsiu), aprodysiu mokyklą ^^ Tai supratau tu dabar neesi europinėje klasėje? Jei teisingai supratau tiesiog palygink su savo klase (mokymusi) aišku jei nesunku O atvarau tai iš Jonučių vidurinės jei tokią žinai xD Na nežinau tikriausiai galėsim ;D Papildyta: QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 13:22) Strange. Manęs su 7,5 nepriėmė į europinę. Na, gal Galima gi septintą ryto su džinsais į mokyklą prasmukt, jei nebijai Bartašių susitikt Žiemą daug žmogėnų su džinsais mačiau, net be švarkų. Įdomu, kas jų auklėtojos. Ir dar įdomu, ar europinėj klasėj yra galimybė dalyvauti mainų programose. Jei taip, tai pavydžiu pavydžiu pavydžiu... blogai mokiaus aštuntoj kl., tai dabar pavydėsiu visiems iš eilės. Pati kalta Na kiek man sakė direktorė tai reikia aktyviai dalyvauti tarptautiniuose projektuose ir tada gal pasiseks ir išrinks į tą mainų programą. Beje nepavydėk tiesiog pasėdėk prie mokslų daugiau ir kitais metais pakliūsi į europinę klasę ;D QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 13:22) Mane buvo žiemą sustabdžiusios. Patarimą davė, sako jeigu šalta eik su storom pėdkelnėm arba kelnes po sijonu pasimauk. Tik patarčiau naujokam, kuriems pirmi metai mokykloje iškarto nepulti tų taisyklių laužyt, geriau pirma gražiai, tvarkingai su uniforma pavaikščiot, prisitaikyt prie mokyklos tvarkos QUOTE(destinyx @ 2010 06 27, 13:33) Tai supratau tu dabar neesi europinėje klasėje? Jei teisingai supratau tiesiog palygink su savo klase (mokymusi) aišku jei nesunku O atvarau tai iš Jonučių vidurinės jei tokią žinai xD Na nežinau tikriausiai galėsim ;D Papildyta: Na kiek man sakė direktorė tai reikia aktyviai dalyvauti tarptautiniuose projektuose ir tada gal pasiseks ir išrinks į tą mainų programą. Beje nepavydėk tiesiog pasėdėk prie mokslų daugiau ir kitais metais pakliūsi į europinę klasę ;D Aha, neeuropinėj - paprastoj.. BTW, iš kur žinai, kad į a papulsi? Sąrašų dar nėr. Turėtų nebūt, sakė, kad tik Rugpjūtį. Nežinau.. Tai jėga, parašyk dėl meeto į pm Nicht gut. Sėdėti prie mokslų tai sėdėsiu, bet tikrai ne dėl to, kad pakliūčiau į europinę. Pereisiu į kitą mokyklą, į kurią šiais metais neįstojau (Optimistė aš, tokio gan nelietuviško charakterio :-S) p.s. Tu į vokiečių ar į rusų? QUOTE Tik patarčiau naujokam, kuriems pirmi metai mokykloje iškarto nepulti tų taisyklių laužyt, geriau pirma gražiai, tvarkingai su uniforma pavaikščiot, prisitaikyt prie mokyklos tvarkos rolleyes.gif Na jo, tvarka tai griežta... :/ o pati gal mokėtės/mokotės šioj "idealioj" mokykloj?
Parašykit apie ,,Varpo'' gimnaziją,mokytojus, mokinius. Noriu kitais metais leist vaiką ten
Galiu parašyti, bet ką tiksliau norite sužinoti? Į kelintą klasę leisite vaiką?
Sveiki,na nauja mokykla rūpintis gerokai per anksti bet aš jau pradedu
Iš visų gimnazijų ši man atrodo tinkamiausia visomis prasmėmis (dėl nuvažiavimo,mokslų ir kitų dalykų) Norėčiau daugiau apie ją sužinot (ką nors kito negu šioje temoje buvo parašyta) Ir kažkaip bijau tos 100balės sistemos (žinau kvaila) gal galite daugiau apie ją papasakoti Kokio vidurkio reikia stojant į tas europines klases? o kokio į paprastas? Beje būsiu devintokė
Mums dabar devintoje klasėje yra 10balė. 100balė gal nuo 11kl prasidės. Tiksliai nežinau. Yra elektroninis dienynas (nuo šių mm).
Į europines klases reikia minimum 8, bet jei būtų daug su geresniais vidurkiais stojančių, nepriimtų ir su 8, nu čia nelabai galiu paaiškint. Paprastų klasių bijoti nereikia, ten mokosi, manyčiau, tie, kurie turi vidurkį nuo 4 iki 7.9 (maždaug). Būsi devintokė ar esi devintokė? Gal ką dar papasakoti?
Ačiū kad nuraminai dėl tos 100 balės.
Aš ir nepretenduoju į tas europines klases kadangi dabartinė mano klasė mokosi pagal sustiprintą programą ir joje beveik visi moksliukai na o man truputį sunkiau sekasi.Labiau norėčiau į normaliai besimokančią klasę.(tikiuosi supratai ;D) O kokio maždaug vidurkio reikia kad priimtų į neeuropinę klasę? (kažkaip abejoju kad su 4 priimtų ;D) Beje girdėjau joje sustiprinta matematika čia tiesa ar ne? Ir gal galėtum papasakoti apie mokytojus? Ar gerai išmoko? Dar tik būsiu devintokė.
Esu viena iš mokinių tėvų...
Buvau susirinkime tai kaip supratau gali priimti ir be 8 vidurkio, svarbu kaip jie sako "motyvacija" ... na jei vaikas visur veržiasi dalyvauti, aktyvus ir t.t. O dėl 100 balės galiu pasakyti, kad čia kažkas ne taip .... Mano nuomonė...
Sveikos, supermamos ir kitos lankytojos
Planuoju pereiti į šią gimnaziją ir man labai reiktų dabartinių 9 kurie stojo šiais mokslo metais arba jų tėvų nuomonės (labai tikiuosi kad čia tokių yra
Ai gimnazija kaip gimnazija.. nemanau, kad nuo kitų kažkuo labai skiriasi.
Taip sakant buvo dvi krikštynų dalys: oficialioji - kai direktorė ir bartašius įteikė gimnazistų ženkliukus ir dar kažką, nu pasėdėjom aktų salėj, ir neoficialioji - kai mus draugiškai pasveikino klasės (gaudė (pasportavom), išpaišė mus, kai kuriuos apmėtė kiaušiniais, apipylė kečiupu, apvyniojo lipnia juosta). Nu mano vidurkis nėra labai žemas ir aš neeuropinėj klasėj. Patenka pas mus žmonės ir su penketais. Tu devintokė esama ar būsima? Klausk kas domina, kartais čia apsilankau.
Sveiki.
aš būsima vienuoliktokė, šiuo metu mokausi Čiurlionkėj, Vilniuj, bet nebegaliu groti ir automatiškai grįžtu į Kauną mokytis... Svarstau į kokią gimnaziją pereiti. Dėl uniformų - no problem, pripratus prie jos jau. Man įdomi pati atmosfera mokykloje, juk esu menininkė, kaip reaguoja į žmones su kiek kitokiu mąstymu? Taip pat mokymo lygis - jei labai pasistengsiu, gal bus bendras vidurkis 7 - faktas, kad per vasarą daug mokytis reikės, kad prisivyčiau visus.
Sveika
Mokymo lygis nėra labai silpnas. Daugeliui kiek žinau atėjus čia nukrinta vidurkis (nu man pvz nuo 8 nukrito iki 7). |