Sveiki. noreciau uzduoti klausyma pediatrui, bet skyrius uzdarytas  taigi paklausiu mamu, gal kas susidure su tokia situacija? Net nezinau, kaip gerai suformuluoti klausyma... Turiu beveik 3 metu sunu. Jo sese, 11 menesiu, labai megsta zaisti su brolio plaukais. ir jau ne pirmas kartas, kai ji jam israuna nemaza plauku gabala! abejoju, kad ji yra tokia jau stipri. reiskia, kaz-kas negerai su plaukais?  jie silpnai laikosi ant galvos?  Taciau, nesimato, kad jie kristu. kai sukuoji, ar taip glostai, plaukai nekrenta, t.y. truputi, kaip paprastai. bet truputi jegos - ir labai lengva juos israuti. kas negerai mano vaikui?!
medison
2008 12 16, 11:22
Na aš neabejočiau seses stiprumu. Mane pačią mažė dar būdama kūdikis gerokai apipešiodavo,ir kiti cypdavo,kai jau į jos ranka palukai pakliūdavo. Tiesiog nereikia leisti. Aš aiškindavau,kad čia ne žaidimas,kai kitam skauda. Juk broliui tai skauda,kai peša plaukus
Aš irgi manau, kad problema slypi sesėje. Su plaukais viskas gerai, tik sesė "banditauja".
nenuvertinkit mazosios. as irgi negalvojau, kad mano dukra stipri kol ji mane ssedincios ant kedes su visa kede nepastume. arba buvo lovyte savo nustumusi prie sienos. vaikai labai stiprus. aisku, jei jau labai neramu tai parodykit vyresneli daktarui
mylimuke
2008 12 17, 02:05
Maniškė irgi galiūnė  Ir trenkia, ir stumia, ir ko tik nedaro, jėgos daug turi
aciu. gydytoja irgi ta pati pasake  sorry, kad panikuoju, bet labai issigandau, kai pamaciau tiek plauku jos kumstelyje
Tavo_Mano
2008 12 17, 10:04
Mano dziusna mazius viena karta is pykcio taip buvo isikibes i mano plaukus kad is skausmo apsiverkiau:) mazieji galiunai
QUOTE(Tavo_Mano @ 2008 12 17, 11:04) Mano dziusna mazius viena karta is pykcio taip buvo isikibes i mano plaukus kad is skausmo apsiverkiau:) mazieji galiunai  geras man kartais taip būna kai su galva trenkia, betr po kiek laiko tai juokas ima
QUOTE(odette @ 2008 12 28, 15:05) man kartais taip būna kai su galva trenkia, betr po kiek laiko tai juokas ima maniske irgi, ir jai tai labai patinka! sadiste mazoji
neriuxxx
2008 12 29, 11:26
 is tikruju musu maziai turi daugiau jegos negu gali atrodyti  mano maze taip pat buvo tikrai nemazai kartu isikibusi i dickes plaukus ir tikrai ne tuscias saujas radau  tiesiog kuokstus isrove  bet tai buvo anksciau, dabar aciu dievui nieko panasaus jau nedaro
QUOTE(Eziuke @ 2008 12 28, 16:18) maniske irgi, ir jai tai labai patinka! sadiste mazoji  mūsiškis per kalėdas su pusbroliu pabuvo kelias valandas tai dabar taip muštis pradėjo, kad šakės, iš pusbrolio išmoko, prieina ai kala tai mažai nepasirodo, labai pykstu
milkshake
2009 03 17, 17:12
Itariu,kad siurpiai atrodo kuokstas plauku saujoj
rasyte.b
2009 04 05, 13:44
Pas mus irgi auga mazoji "banditele"  ko tik ji nepridaro  jei kas nepatinka, kai sedi ant keliu trenkia pakausiu man ar kitam i smakra. Jei nesureguoji - ojojoj, net skanu buna
kkkrista
2009 04 05, 17:01
mano pana su drauges sunum kai susipesa,tai irgi buna,kad uz plaukuciu jai papesa ir israuna ir gan nemazai ir atrodo kad lengvai, tai manau,kad tiesiog plaukas silpnesnis ir issipesa lengviau, o ir vaikai jegos turi
maniske, kai kazkas nepatinka puola i dudas ir savajam priesui kanda kur papuola  sakyk nesakiu, nieks jai nepaaiskina, kad taip negalima daryti
*caffe macchiato*
2009 11 11, 21:29
Gerai, kad pasikonsultavai su gydytoja, jei suneliui kas butu negerai, manau siaip plaukai kristu, be seses pagalbos...  o del mazu vaiku jegos ne abejoti nereikia, matau ka pastumti is vietos gali metuku sunelis ir kiek sugeba pakelti jei tik nori...
*Selma*
2009 11 11, 22:25
QUOTE(Barbaryta @ 2009 11 11, 22:29) o del mazu vaiku jegos ne abejoti nereikia, matau ka pastumti is vietos gali metuku sunelis ir kiek sugeba pakelti jei tik nori...  Sutinku, taip tik atrodo, kad mažiukai vaikiukai yra bejėgiai, o pačios akivaizdžiai matom kaip yra iš tiesų
|
|