QUOTE(Swallowtail @ 2009 06 08, 00:42) Na, vien paskambinus į švietimo skyrių, vieta tikrai neatsiranda Mums, kai darželyje sakė, jog vietų nėra, paskambinus į švietimo skyrių pasakė, kad tikrai tame darželyje su vietomis labai sudėtinga ir niekuo padėti negali. Pasiūlė kreiptis į kitą darželį, kuriame vietų yra. Deja, kitas darželis mums nelabai tinka strategiškai  O kada jūs pradėjote ieškoti vietą darželyje?  Mes tai daržely prašymą palikome, kai vaikeliui buvo 2 mėnesiai. Tai mums pasakė, kad paskambins gegužės mėn., bet tikriausiai tik kitais metais, nes šiais tikrai neskambino. Bet jeigu kitais metais mums tik praneš, kad nepapuolėm į darželį, tai bus sunku surasti vietą kur nors kitur arčiau namų.
gal kas žinote, kurr asti dabar galiojančias orieėmimo į daržus Vilniuje taisykles. aišku, labiausiai domina , kam tiksliai pirmenybė teikiama...
QUOTE(san @ 2009 06 09, 14:30) gal kas žinote, kurr asti dabar galiojančias orieėmimo į daržus Vilniuje taisykles. aišku, labiausiai domina , kam tiksliai pirmenybė teikiama... Vilniuje panašios taisyklės kaip ir kituose Lietuvos miestuose. Jas galima rasti Vilniaus savivaldybės puslapyje Švietimo skyriuje
Gal kas gali papasakoti tiksliau apie sia tvarka konkreciai Vilniaus mieste? Nuo kada ji bus taikoma ir kaip?
Andzeja
2009 07 01, 20:56
mamytes, vaikas i darzeli uzrasomas pagal vieno is tevu deklaruota gyvenama vieta? jei tarkim as vienoj gatvej deklaravus ir pagal ta gatve man priklauso darzelis, parasiau jame prasyma, o tevas kitoj gatvekj deklaraves, ar galima mums ir pagal tevo deklaruota gyv vieta i priklausanti darzeli parasyt prasyma?
Vat įdomu, o mes deklaravome gyv. vietą Vilniuje, nes čia yra mano tevų namai, o nuomojame buta Klaipėdoje, kur vyras mokasi... į darželį vaikai eina jau metus, lyg tai problemų nebuvo.... tai gal dar gali ir išmest
QUOTE(Natuke @ 2009 07 01, 22:08) Vat įdomu, o mes deklaravome gyv. vietą Vilniuje, nes čia yra mano tevų namai, o nuomojame buta Klaipėdoje, kur vyras mokasi... į darželį vaikai eina jau metus, lyg tai problemų nebuvo.... tai gal dar gali ir išmest  Na net nzn bet namanau kad turetu teise ismesti. Juk tokiu vaiku daug  Be to galima pristatyti atatinkamus popierius kad mokotes kitam mieste ir pan
QUOTE(Andzeja @ 2009 07 01, 20:56) mamytes, vaikas i darzeli uzrasomas pagal vieno is tevu deklaruota gyvenama vieta? jei tarkim as vienoj gatvej deklaravus ir pagal ta gatve man priklauso darzelis, parasiau jame prasyma, o tevas kitoj gatvekj deklaraves, ar galima mums ir pagal tevo deklaruota gyv vieta i priklausanti darzeli parasyt prasyma?  pagal vaiko deklaruota gyv. vieta.
Agniesulka
2009 07 02, 15:08
QUOTE(Andzeja @ 2009 07 01, 21:56) mamytes, vaikas i darzeli uzrasomas pagal vieno is tevu deklaruota gyvenama vieta? jei tarkim as vienoj gatvej deklaravus ir pagal ta gatve man priklauso darzelis, parasiau jame prasyma, o tevas kitoj gatvekj deklaraves, ar galima mums ir pagal tevo deklaruota gyv vieta i priklausanti darzeli parasyt prasyma?  Galit uzrasyti vaika ir i ta darzeli kur tevas deklaruotas o jai paprasys dokumenta deklaruosit ta vaiko gyvenamaja vieta kur priims i darzeli jai paprasys dokumentus bent jau as taip dariau pakeiciau vaikui gyv vieta juk tuos sokumentus padaro iskart
Andzeja
2009 07 06, 12:27
o kaip suzinot koks darzelis pagal gatve priklauso? musu giruliu g., ir kur sarasas ar kas nors kur butu nurodyta koks darzelis priskirtas sitai gatvei?
aisstte
2009 07 21, 17:08
QUOTE(amri @ 2009 03 08, 23:50) Girgeti ir as girdejau, bet ar tai tiesa...ar tikrai braukia is sarasu vaikucius, kuriuos teveliai i kelis darzelius uzrase? Girdėta, bet tikrai nemanau, kad tai jau taikoma, buvome užrašyti, užregistruoti į žurnalą ir pasakė, kad greičiausiai galėsime lankyti metais vėliau, nei pageidavome ;(
linytes
2009 07 22, 17:40
QUOTE(linytes @ 2009 05 28, 16:22) Na, o kaip tada suprast tą naują tvarką, kad rašomas bendras sąrašas savivaldybėms dėl darželio?Ar užsirašius bendranm sąraše yra tikimybė pakliūti na kad ir ne prie namų esantį, o kitą netoliese darželį, jei tame artimiausiame vietų nėra? Aš savo vaikučius užrašiau į darželį nuo 2010m rugsėjo, bet negarantuoju, kad tikrai tada juos leisiu.Jeigu auklė galės pažiūrėti, tada neleisiu. Kadangi visko gyvenime gali atsitikti, tai dėl viso pikto užrašiau. Nors užrašant mergytę, sakė, kad jų amžiaus grupė jau suformuota, kažin ar atsirastų tos vietos vėliau. Man įdomu, gal kas galėtumėt patarti, kaip tokiu atveju geriausia elgtis, kad iš eilės neišmetinėtų ir būtų garantija, kad ,reikalui esant, būtų galima tikėtis pakliūti į kokį nrs netolimą darželį. Direktorės pavaduotoja nesugebėjo atsakyti į šį klausimą. gal žinot kas protingą patarimą šiuo klausimu
Dziurgita:)
2009 08 15, 12:21
QUOTE(linytes @ 2009 07 22, 18:40) gal žinot kas protingą patarimą šiuo klausimu  gal kreikites i svietimo ministerija
Murčikas
2009 08 15, 13:45
mes susidureme su problema, kad deklaruoti pas mano mama, o gyvenam pas teva, ir salia namu priimti musu nenori o tetis visiskai neturi laiko eiti i perrasineti mus pas save, neileidzia jo is darbo, net atostogu neduoda. net nezinau ka daryt. girdejau, kad galima prisiregistruoti prie seniunijos be gyvenamosios vietos, idomu ar tada duodu i eile del darzelio atsistoti, gal kas susidure?
QUOTE(linytes @ 2009 05 28, 14:22) Aš savo vaikučius užrašiau į darželį nuo 2010m rugsėjo, bet negarantuoju, kad tikrai tada juos leisiu.......... Man įdomu, gal kas galėtumėt patarti, kaip tokiu atveju geriausia elgtis, kad iš eilės neišmetinėtų ir būtų garantija, kad ,reikalui esant, būtų galima tikėtis pakliūti į kokį nrs netolimą darželį. Direktorės pavaduotoja nesugebėjo atsakyti į šį klausimą. Prašot protingo patarim? Kažin ar duos jums kas nors tokį, kuris jums patiks  Norit vietą išsaugot, jokių problemų, "atėjo" eilė, mokėkit už vietą darželyje (lyg vaikas eitų) ir veskit kada jums patogu. Tikrai, kad problemų neturėsit, nemanau, akd atsiras prieštaraujančių,nei iš darželio pusės, nei iš kur nors kitur. O padaryt taip, kad ir vilkas sotus būtų, ir avis sveika.... Nerealu šiuo atveju. Galų gale ir logikos kitaip nebūtų, parašiau prašymą, o vaiką atvesiu kada norėsiu, tik prašau man vietą saugokit. Jei jau būtų įmanoma tokia nesąmonė, tai tada darželiai tušti stovėtų, laukdami "norinčių" kada nors ateit, juk maža kas  Tik įdomu, kas tuos darželius išlaikytų. Suprantu, akd didžioji dalis darželio išlaikymo eina iš savivaldybių, bet tėvų įnašas taip pat sudaro nemažą dalį. Taip kad vienintelis, pasiūlymas, mokėkit ir neveskit  Garantuoju, akd vietą išsaugosit  BEnt jau aš tikrai neprieštaraučiau, akd mano vaiko grupėj, kad ir visi lankantys būtų tokie "vaiduokliai",ir grupės nebūtų perpildytos, ir mokesčiai surenkami. Nesistebiu, akd direktorė neatsakė į tokį klausimą, matyt, pabijojo, kad "turto prievartavimu" gali būt apšaukta
Upokšnis
2009 08 15, 17:10
QUOTE(linytes @ 2009 05 28, 15:22) Aš savo vaikučius užrašiau į darželį nuo 2010m rugsėjo, bet negarantuoju, kad tikrai tada juos leisiu.Jeigu auklė galės pažiūrėti, tada neleisiu. Kadangi visko gyvenime gali atsitikti, tai dėl viso pikto užrašiau. Nors užrašant mergytę, sakė, kad jų amžiaus grupė jau suformuota, kažin ar atsirastų tos vietos vėliau. Man įdomu, gal kas galėtumėt patarti, kaip tokiu atveju geriausia elgtis, kad iš eilės neišmetinėtų ir būtų garantija, kad ,reikalui esant, būtų galima tikėtis pakliūti į kokį nrs netolimą darželį. Direktorės pavaduotoja nesugebėjo atsakyti į šį klausimą. Tokia pati situacija buvo mūsų lankomame darželyje  Metus tėvai už vietą mokėjo, bet vaiko nevesdavo į darželį.
QUOTE(Upokšnis @ 2009 08 15, 17:10) Tokia pati situacija buvo mūsų lankomame darželyje  Metus tėvai už vietą mokėjo, bet vaiko nevesdavo į darželį. Vat ir atsakymas. Ir nemanau, kad kam nors kliuvo, jog vaikas nelanko darželio, ir jokių pykčių, jei "netyčia" atsiranda "naujas" vaikas ne "pagal eilę"
Upokšnis
2009 08 16, 10:26
QUOTE(a79 @ 2009 08 15, 20:13) Vat ir atsakymas. Ir nemanau, kad kam nors kliuvo, jog vaikas nelanko darželio, ir jokių pykčių, jei "netyčia" atsiranda "naujas" vaikas ne "pagal eilę"  Tikrai niekas nepyko, nes ir taip daug vaikų grupėj buvo (lopšelinėj 17)
linytes
2009 09 07, 16:00
QUOTE(a79 @ 2009 08 15, 21:13) Vat ir atsakymas. Ir nemanau, kad kam nors kliuvo, jog vaikas nelanko darželio, ir jokių pykčių, jei "netyčia" atsiranda "naujas" vaikas ne "pagal eilę"  turbūt panašiai ir padarysiu: šiltesniu laiku leisiu, o šaltuoju ligų metu saugosiu vietą
mums kolkas irgi problema su darzeliais,gyvenam karoliniskese,tad norejau vesti i strazdeli, mum 1m 3 men,ir kai paskambinau direktore pasirode maloni, bet pasake kad vietu nera, ir siule stot i eile,bet kol ateis eile musu vaikas gali ir uzaugti...tai issiaiskinau sis darzelis per svivaldybe.ir nesk kysius neneses vistiek ji nieko padet nagales manau...po to suzinojau kad Vilniaus savivaldybes tinklapyje skelbiamos laisvos vietos darzeliuose, taciau mum nuo namu labai nepatogu, na aisku jei niekur nerasim tikrinsim si puslapi...
linytes
2009 10 04, 17:19
QUOTE(auria @ 2009 09 30, 20:01) mums kolkas irgi problema su darzeliais,gyvenam karoliniskese,tad norejau vesti i strazdeli, mum 1m 3 men,ir kai paskambinau direktore pasirode maloni, bet pasake kad vietu nera, ir siule stot i eile,bet kol ateis eile musu vaikas gali ir uzaugti...tai issiaiskinau sis darzelis per svivaldybe.ir nesk kysius neneses vistiek ji nieko padet nagales manau...po to suzinojau kad Vilniaus savivaldybes tinklapyje skelbiamos laisvos vietos darzeliuose, taciau mum nuo namu labai nepatogu, na aisku jei niekur nerasim tikrinsim si puslapi... Labai pagelbėjo šis jūsų postas. Radau ir Kauno puslapyje vietų sąrašą. pasirodo, kad prie mūsų esančiame darželyje laisvų vietų yra, tik išdūrinėja pavaduotoja, ir tą patį sako kitų darželinukų mamytės. Nereiks nė vietos saugot, ir kituose aplinkiniuose darželiuose vietų yra
vietų gal ir yra, bet ar žiūrėjote - kiek laukiančiųjų eilėje? paprastai santykis būna toks: vietų 30, laukiančiųjų 300
Upokšnis
2009 10 05, 10:08
QUOTE(linytes @ 2009 10 04, 18:19) Labai pagelbėjo šis jūsų postas. Radau ir Kauno puslapyje vietų sąrašą. pasirodo, kad prie mūsų esančiame darželyje laisvų vietų yra, tik išdūrinėja pavaduotoja, ir tą patį sako kitų darželinukų mamytės. Nereiks nė vietos saugot, ir kituose aplinkiniuose darželiuose vietų yra  Ir tikit tuo, kas parašyta  Nepasikliaučiau internete skelbiama informacija  Paskambinus išaiškėja, kad situacija ne tokia, kokia paskelbta
o ka daryti tokiu atveju, jei dabar gyvenam klaipedoje, o po metu kai i mokslus reiks grysti teks kraustytis i kauna, tai kaip man uzrasyti vaikeli i darzeli, jei as net nezinau kurioje vietoje gyvensim kaune
linytes
2009 10 06, 16:33
QUOTE(pupik @ 2009 10 05, 11:58) vietų gal ir yra, bet ar žiūrėjote - kiek laukiančiųjų eilėje? paprastai santykis būna toks: vietų 30, laukiančiųjų 300  nu bet gi negali taip buti, kad visuose aplinkiniuose darželiuose visos skelbtos vietos būtų užimtos
kodelciuke
2009 10 28, 11:22
Sveikos mamytės  Nenorėčiau pasirodyti visiškai buka, bet gal jūs galite man padėti ir pasakyti - kaip internetu sužinoti kelintas eilėje stovi mano vaikas? Bandžiau pes savivaldybės puslapį ieškoti, bet tik rodo laisvas vietas darželiuose...ko aš nemokų?  Ačiū už pagalbą ")
*Bagirute*
2009 11 03, 16:26
QUOTE(pupik @ 2009 10 05, 10:58) vietų gal ir yra, bet ar žiūrėjote - kiek laukiančiųjų eilėje? paprastai santykis būna toks: vietų 30, laukiančiųjų 300  Man atrodo jei jau esi eileje tai ir vieta braukiama is saraso, turiu galvoje ir tam tinklapyje jau susumuotos laisvos vietos kartu su esanciais eileje... Jei vietos nera - tai ir raso nera, o jei raso kad yra tai ir eiles tada nera - as taip suprantu.. Va mes kur uzsirase i darzeli - tai tinklapyje raso vietos NERA, kad teveliai neberasytu daugiau i eile, o kituose aplinkiniuose raso kad yra ir taip ir yra (galimas priemimas) Papildyta:QUOTE(kodelciuke @ 2009 10 28, 12:22) Sveikos mamytės  Nenorėčiau pasirodyti visiškai buka, bet gal jūs galite man padėti ir pasakyti - kaip internetu sužinoti kelintas eilėje stovi mano vaikas? Bandžiau pes savivaldybės puslapį ieškoti, bet tik rodo laisvas vietas darželiuose...ko aš nemokų?  Ačiū už pagalbą ") Cia manau tik darzelyje pasakyti gali
muminukas
2010 03 18, 17:57
Šiandien darželyje sužinojau, kad miesto savivaldybė įveda naują priėmimo į darželius tvarką. Tėvai pildys prašymą, kuriame eilės tvarka galės nurodyti tik du darželius, abu nuo konkrečios datos. Ką manote apie tai? Taip siekiama skaidrumo, bet tikrai yra visokių niuansų. Pz., mes mažiuką norime leisti į brolio jau lankomą darželį, kuris yra tik darželis. Taigi mažiukas nuo 2 metų užrašytas į kitą miesto lopšelį, o nuo 3 metukų - į brolio darželį. Taip yra dabar, bet esame priversti mažiuką pirmu numeriu rašyti į lopšelį, darželis lieka antroje vietoje, taigi finalas gali būti toks, kad abu vaikus vežiosime į skirtingus darželius Arba jaunos šeimos, kurios neturi nuosavo būsto, - juk gali užrašyti,pvz., prie vienų senelių, prie kitų ir dar prie nuomojamo būsto ar darbovietės.
ruta_zalia
2010 03 18, 20:13
QUOTE(muminukas @ 2010 03 18, 17:57) Arba jaunos šeimos, kurios neturi nuosavo būsto, - juk gali užrašyti,pvz., prie vienų senelių, prie kitų ir dar prie nuomojamo būsto ar darbovietės. Bet tokiu budu nenaturaliai ispuciamos eiles darzeliuose  Ateini pagal gyvenamaja vieta i arciausiai esanti darzeli, nepriklausai jokiai socialinei grupei, t.y. moki pilna kaina ir dar sunku papulti i norima, salia namu esanti darziuka. As uz tai, kad uzsirasymo i darzelius tvarka butu grieztinama
muminukas
2010 03 18, 20:19
taip, sutinku, kad kažkaip turi būti tvarkoma, bet ne belekaip... iš kitos pusės - kur čia demokratija ir pasirinkimmo laisvė, kai dirbtinai pririšama prie vienos datosir 2 galimybių? per 2 metus, kol tas vaikas užaugs, gali aplinkybės pasikeisti
be to, bepigu Šilainiuose ar Eiguliuose gyvenant kalbėti, kai per 3 buto langus matai 3 darželius. o yra vietų, kur iki artimiausio darželio reikia po kelis kilometrus važiuoti ir net ne visada gali viešuoju transportu jį pasiekti.
QUOTE(muminukas @ 2010 03 18, 20:19) taip, sutinku, kad kažkaip turi būti tvarkoma, bet ne belekaip... iš kitos pusės - kur čia demokratija ir pasirinkimmo laisvė, kai dirbtinai pririšama prie vienos datosir 2 galimybių? per 2 metus, kol tas vaikas užaugs, gali aplinkybės pasikeisti be to, bepigu Šilainiuose ar Eiguliuose gyvenant kalbėti, kai per 3 buto langus matai 3 darželius. o yra vietų, kur iki artimiausio darželio reikia po kelis kilometrus važiuoti ir net ne visada gali viešuoju transportu jį pasiekti. Deja deja, į Šilainių darželius patekt laaabai sunku, eilės didžiulės
ruta_zalia
2010 03 20, 22:13
QUOTE(zinulė @ 2010 03 20, 21:27) Deja deja, į Šilainių darželius patekt laaabai sunku, eilės didžiulės  Isivaizduoju, juk tiek gyventoju, nesvarbu, kad trys darzeliai per buto langa matosi  Pvz. panemuneje yra 4 darzeliai: 2 sanatoriniai, kur praktiskai be sancu pakliuti, vienas logopedinis nuo 3 m ir vienas toks.... nu man asmeniskai nelabai. Taigi, nors ir gyventoju maziau, bet su darzeliais tai sunku sunku
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 03 20, 22:13) Isivaizduoju, juk tiek gyventoju, nesvarbu, kad trys darzeliai per buto langa matosi  Pvz. panemuneje yra 4 darzeliai: 2 sanatoriniai, kur praktiskai be sancu pakliuti, vienas logopedinis nuo 3 m ir vienas toks.... nu man asmeniskai nelabai. Taigi, nors ir gyventoju maziau, bet su darzeliais tai sunku sunku  na jau  laiku uzsirasius, viska laiku suderinus, bunant laabai atkakliai nieko nera neimanomo
Lavrynka
2010 05 26, 14:27
Laba diena Kitoje temoje forumietė minėjo, kad dabar reikia kažkokį papildomą prašymą rašyti į darželį iki birželio 1 dienos ar tiesa? Net jau jeigu ir užsirašę esam;
bilekokia
2010 05 26, 18:17
Mamos,padėkite, gal kas žinote. Mes užrašę vaiką šiems metams i darželį, tačiau greičiausiai nepateksim. Ar mums yra šansų patekti kitais metais? Ar mes egzistuojam kaip laukiantys vietos ar jei mes nesiprašėmė kitiems metams, tai jau visai iškrentam? Mane siaubas apėmė, nes tai gali reikšti, kad mūsų išvis niekad nepriims i valstybinį daržą  metus dar kažkaip pratemptumem, bet keturis metus mokėt už privatų darželį ..... O dar antras vaikas
Jonozmona
2010 05 27, 11:46
QUOTE(Lavrynka @ 2010 05 26, 14:27) Laba diena Kitoje temoje forumietė minėjo, kad dabar reikia kažkokį papildomą prašymą rašyti į darželį iki birželio 1 dienos ar tiesa? Net jau jeigu ir užsirašę esam; Primename, kad vaikai į Vilniaus miesto lopšelius-darželius priimami vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2009 m. spalio 20 d. įsakymu Nr. 30-1834 Dėl Vaikų priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes tvarkos aprašo patvirtinimo. Siekdami tenkinti gyventojų poreikį, visus tėvelius, registravusius vaikus į Vilniaus miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigas, prašome iki birželio 1 d. raštu informuoti ugdymo įstaigos vadovą apie ketinimą lankyti (ar nelankyti) ikimokyklinio ugdymo įstaigą. Nesuteikus šios informacijos, vaikas išbraukiamas iš sąrašo, jo vieta neišsaugoma. Informacija galioja ketinusiems ikimokyklinę įstaigą pradėti lankyti 2010-2011 mokslo metais.[/color] iš čia: http://www.darzeliai.tk/
Lavrynka
2010 05 27, 12:34
QUOTE(Jonozmona @ 2010 05 27, 12:46) Primename, kad vaikai į Vilniaus miesto lopšelius-darželius priimami vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2009 m. spalio 20 d. įsakymu Nr. 30-1834 Dėl Vaikų priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes tvarkos aprašo patvirtinimo. Siekdami tenkinti gyventojų poreikį, visus tėvelius, registravusius vaikus į Vilniaus miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigas, prašome iki birželio 1 d. raštu informuoti ugdymo įstaigos vadovą apie ketinimą lankyti (ar nelankyti) ikimokyklinio ugdymo įstaigą. Nesuteikus šios informacijos, vaikas išbraukiamas iš sąrašo, jo vieta neišsaugoma. Informacija galioja ketinusiems ikimokyklinę įstaigą pradėti lankyti 2010-2011 mokslo metais.[/color] iš čia: http://www.darzeliai.tk/Tai man reikia vėl eiti , net jei balandį rašiau prašymą?  kada čia šį svarbi info atsirado ir kodėl niekur neskalbiama per TV ar delfi kokiam , vaikai liks be darželio
Jonozmona
2010 05 27, 16:35
QUOTE(Lavrynka @ 2010 05 27, 12:34) Tai man reikia vėl eiti , net jei balandį rašiau prašymą?  kada čia šį svarbi info atsirado ir kodėl niekur neskalbiama per TV ar delfi kokiam , vaikai liks be darželio  pasiskambinkit pasiklausti į darželį..aš irgi sužinojau tik per kaimynes kieme
Leticija
2010 05 27, 16:57
O cia tik vilnieciam ta tvarka?
Upokšnis
2010 05 27, 16:58
QUOTE(Lavrynka @ 2010 05 26, 15:27) Laba diena Kitoje temoje forumietė minėjo, kad dabar reikia kažkokį papildomą prašymą rašyti į darželį iki birželio 1 dienos ar tiesa? Net jau jeigu ir užsirašę esam; Jei norit šiais metais lankyti - privalot eiti ir patvirtinti QUOTE(Lavrynka @ 2010 05 27, 13:34) Tai man reikia vėl eiti , net jei balandį rašiau prašymą?  kada čia šį svarbi info atsirado ir kodėl niekur neskalbiama per TV ar delfi kokiam , vaikai liks be darželio  Kaip neskelbiama  Skelbiama darželiuose ir internete  Tinklapyje net nurodoma kiek dienų liko iki prašymų padavimo
Lavrynka
2010 05 27, 18:42
QUOTE(Upokšnis @ 2010 05 27, 17:58) Jei norit šiais metais lankyti - privalot eiti ir patvirtinti Kaip neskelbiama  Skelbiama darželiuose ir internete  Tinklapyje net nurodoma kiek dienų liko iki prašymų padavimo  nu jo geras tik dabar apie tą tinklapį sužinojau, mūsų darželio puslepyje nieko neparašyta
Jonozmona
2010 05 27, 22:41
QUOTE(Lavrynka @ 2010 05 27, 18:42) nu jo geras tik dabar apie tą tinklapį sužinojau, mūsų darželio puslepyje nieko neparašyta  apie tinklalapį darzeliai.tk, mane informavo darželio sekretorė, paskambinus gandų pasitikslinti  maloniai nustebino o apie šios konkrečios informacijos sužinojimą, tai jo  atrodo, internetas yra, žinias žiūri, bet tiesiog neieškai tos info, kurios nežinai...kad tokia gali būti ir jos reikia ieškoti..na nebent netyčia užtinki gerai, kad yra draugės, kaimynės, bendraamžių mamos,..va taip ir keičiames info
svetliaciok
2010 05 28, 09:51
o mums uzvakar paskambino darzelio vedeja,i pasake,butinai ta diena ateiti ir parasyti prasymas,nes jei neateisime,iki vakaro,o buvo 26 d,tai busime isbraukti,i sake ,kda siaip neturejo jinai mum sskabninti,kas ateis ,tas ateis,o is kitos puses,anksciau sake,birzelio men,ateiti,na mes ir laukeme birzelio,o jeu pvz,butumem isvyke kur nosr atostuogauti,ir viskas  nesamone kazkokia tai,ir vis vine,dabar tik birzelio pabaogoje suzinosime.ar patekome
Upokšnis
2010 05 28, 14:06
QUOTE(svetliaciok @ 2010 05 28, 10:51) o mums uzvakar paskambino darzelio vedeja,i pasake,butinai ta diena ateiti ir parasyti prasymas,nes jei neateisime,iki vakaro,o buvo 26 d,tai busime isbraukti,i sake , kda siaip neturejo jinai mum sskabninti,kas ateis ,tas ateis,o is kitos puses,anksciau sake,birzelio men,ateiti,na mes ir laukeme birzelio,o jeu pvz,butumem isvyke kur nosr atostuogauti,ir viskas  nesamone kazkokia tai,ir vis vine,dabar tik birzelio pabaogoje suzinosime.ar patekome  Tai pats paprasčiausias būdas atsijoti vaikus: tipo, patys kalti, kad nelaiku pasidomėjot  O kiek bus tėvų, kurie tik birželį ar liepą pradės domėtis ar pakliuvo į darželį  Ir ateitis vaikučių jau aiški  T
svetliaciok
2010 05 28, 14:16
cia jau tikrai tiesa  gerai,kas spes,iki birzelio 1,o kas,ne  galejo nors per TV pranesti
QUOTE(svetliaciok @ 2010 05 28, 15:16) cia jau tikrai tiesa  gerai,kas spes,iki birzelio 1,o kas,ne  galejo nors per TV pranesti  na taip, kaip visada visi kiti kalti, kad sukramtytos informacijos ant lekstutes po nosimi nepakisa.
Gerai, kad atsidariau tema  Zodziu suderinom, tai dabar butinai ir ta turiu nunesti  Jau direktore pasizymejo, kad ateisim. Nu bet nunesiu, maza ka
vikaakiv
2010 05 31, 20:03
O gal zinote ar cia taip visose miestose? Pvz kaip Klaipedoje, kada reiktu patvirtinti?
Nuvežė MB šiandien dėl viso pikto tą prašymą. Tai direktorė nustebo net  sako, iš kur čia tą lapą ištraukėt? Nu duokit duokit, gerai, kad atvežėt  Panašu, kad niekas neneša, gal ir patys neprašo. O gal ir nemačius
Upokšnis
2010 06 01, 14:37
QUOTE(vikaakiv @ 2010 05 31, 21:03) O gal zinote ar cia taip visose miestose? Pvz kaip Klaipedoje, kada reiktu patvirtinti?  Reikia žiūrėti konkrečios savivaldybės tinklapyje
|
|