Skaiciau mamyciu istorijas ir nusprendziau pati parasyti. Is karto atsiprasau, nes nesu didele rasytoja.
Su vyru susituokem pries beveik du metus. Bet jau pries vestuves planavom leliuka. Aisku daugiau galvojom, negu dirbom

, bet... Po vestuviu kibom i darba. Ir niekad negalvojau kad taip reikes stengtis. Net nesuskaiciuoju kiek testuku padariau, vis laukem dvieju raudonu juosteliu. Spalio men vel eilinis testas ir vel nieko. Pradejau verkti. Vyras ramina:sako reiskias dar nelaikas. Bet kada? Lapkricio men nueinu i dusa, pasidarau vel testa ir neramia sirdim laukiu. Ilgai laukti nereikejo-is karto pasirodo abi juosteles. Su vyru sedim vienas i kita ziurim ir atrodo kad dar nelabai suprantam kas atsitiko

Pagaliau nauja gyvybe manyje, pagaliau as nestuke

. Is karto uzsiregistravom i privacia poliklinika, kad padarytu echo. Aisku ten nieko nesimato, tik mazas taskiukas, bet vistiek kazkaip ramiau. Is gydytojos isejau pakyleta, lyg ant sparnu. As ji maciau- savo maza kleckiuka.
Nestumas aisku pirmus tris menesius labai kankino, vemiau baisingai. Bet po tu menesiu viskas praejo ir viskas buvo labai lengva. Stebejau kaip maziukas su tetuku snekasi. Viena vakara galvojau kad mano mazuciukas suplesys pilvuka. Tetukas ji kalbima, o jis atgal spyriais i sonkaulius

. Gimdymo data buvo Liepos 24. Sulaukem 24 dienos. Nieko

. Sakau vyrui- sutveriam maziuko lovyte, gal jis neturi kur miegot, todel neateina (esam girdeje kad anksciau laiko negalima konstruot lovytes, todel dar nebuvom sudeje). Sudedam lovyte ir toliau laukiam. Ir vel nieko. Poliklinikoj pasake kad jei iki 29 nepagimdau, raso siuntima i patologini. Nueinu 29 i poliklinika,su daiktais, kaip ir buvo liepta. O daktare sako, tai dar laukiam, o jei nori gali vaziuot i ligonine ir ten tartis. Isejau sukresta, asaros akyse nuo tokio abejingumo. Nuvaziavom i RK ligonine, ten labai siltai sutiko. Ir ka jus manot-sako data blogai nustatyta

. pasirodo liepos 30. Taip mazuciuko pralaukem iki rugpjucio 8 dienos. Tada pagulde i patologini. Atvaziavom is ryto. Vyras isejo i darba. Atejo po darbo, atnese valgyt. man daktarai dave tabletyte skatinamuju, nes jau buvo galutinis terminas. Valgau as ta atnesta vyro vista, salotas ir ojojoi. Kazkas vyksta. Pries gimdyma labai bijojau kad nesuprasiu kad jau prasidejo. Paskaudena, vyras ziuri kreivai, sako eip pasakyk gydytojai. Nueinu, sako kas kiek laiko skauda, sakau kas keturias minutes, sako gerai ir nusisypso. Einu atgal i palata. Ateina septynios val. Ateina gydytoja ir liepia vyrui eit namo, nes lankymo valandos baigesi. kazkaip nuejo siurpuliukai per kuna, atsirado kazkokia baime likti vienai. Bet gerai kad ji sako man einam pasiziuresim kaip man sekasi. Nueinu, Uzlipu ant kedes, daktare paziuri ir rekia 5 cm ruosiam gimdykla. kai tai isgirdau, pasidare labai gera, buvau tokia laiminga, kad tuoj pamatysiu savo vaikiuka. kai pamaciau vyro akis, jos irgi buvo pilnos laimes asaru. paskui pasakojo kai isleke daiktu, tai nesuprato i kuria puse begt

. man is tos laimes kol padare klizma, kol uzpildziau visus dokumentus dingo visi saremiai, arba as ju nebejauciau

pagaliau as jau gimdykloj, vyras salia. Bet skausmas nezmoniskas. Nuo 8 val. vakaro iki 10 istveriau, paskui prasiau kad darytu epidura, nes jau plauke plyteles ant sienu

. Pagaliau guliu ramiai, nieko neskauda. daktare sako as einu i pirma auksta, jei kas kvieskit. As skambinu mamai, kad viskas gerai, nes jau taip lauke ir nervavosi.... Ir staiga pradeda cypti mazuciuko tonusu aparatas, vyrui rekiu kviesk gydytoja, jis isbega. As meldziuosi.Girdziu kad ir mano pulso aparatas pradeda irgi rekti. Bijau, verkiu. Pasirodo akusere, rami, linksma, matyt is karto suprato kur suo pakastas. sako turbut buvai ranka sulenkus, todel ir rekia aparatai. Aciu Dievui viskas gerai. Bet nespejau pailset kaip vel jauciu saremius, vyrui sakau, t.y. maldauju

, kad man vel nuskausminamuju duotu, bet jau velu. kaklelis jau 8 cm. daktares spelioja ar spesim pagimdyt 2008 08 08 ar ne

. Pradedu noret standintis, atsimenu kad rekiau ant visos gimdyklos - noriu kaku

Perkelia nuo lovos ant gimdymo stalo, paaiskina kaip stumti ir sako pabandom. Viena karta neiseina, antra karta rekia nestumk, o vyras asaru pilnom akim sako maciau galvyte. Paaiskino ka toliau daryt, kaip stumti. Sukaupiu visas jegas, saremis, stumiu ir matau melyna glitnu mazuciuka. Visas skausmas is karto dingo. Pajutau kaip ant krutines guli mazas musu sunelis. Ilgai lauktas ir labai mylimas.
Kol mane siuvo, nes labai plysau is vidaus, plius dar kirpo as i ji ziurejau, Ziurejau i jo tamsiai melynas, beveik juodas akytes. Jis toks grazutis. Gimem 55 cm ir 4250 kg, Vyras nemenkas

kudas ir labai ilgas.
dabar jau mum 4 menesiukai. I menesi priaugam po 1 kg ir labai sparciai stiebiames i virsu. Juokaujam - bus nauja krepsinio zvaigzde.
Tai stai kaip gime musu auksas. Sauliukas

Kurio gimimo data buvo dviem savaitem klaidingai nustatyta