Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokius būrelius lanko Jūsų mažieji?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Gabija 7777
g.gif
birina
Pernai lanke sokius.Dabar sugalvojo padainuoti ax.gif
Gabija 7777
QUOTE(birina @ 2008 12 16, 20:24)
Pernai lanke sokius.Dabar sugalvojo padainuoti ax.gif
*

o kur lanke sokius?
JO/NE
Ir šokius, ir dainavimą. Dar dailės pamokėles ir dabar dar pradėjo karate lankyt, nes dar laisvo laiko lieka nemažai ax.gif Vienintelė problema su kuria susiduriame derindami grafikus, kad visi užsiėmimai būna pvz 1dieniais ir 3dieniais, tai kol atitaikai kitas dienas, tai doh.gif
karavela
Sveikos mamytes,mano didysis lanko lengvaja atletika ir goshindo.Ir mazasis nusiziurejes nuo brolio prasosi,bet jam dar tik treji-niekas dar neprijima schmoll.gif
gobsiukas
mano sokius lanko ir labai patinka smile.gif
Staigmena
Lanko šokius, dainavimą ir keramiką arželyje o patys vežame į jodinėjimo treniruotes ax.gif
sena niekšė
gamtos pažinimo pamokėles lankom. daug sužino apie žvėriukus, apie medžius. labai smagu.
galvojam gal nuo pavasario baseiną pradėt.
julija 82
mes norim lankyt karate bet sako kad dar tam per mazi nors mum keturi su puse,gal kas zinot koki nors panasu burely kur mus primti.aciu
jurgita21
As noreciau vest i sokius, bet visi tokie uzsiemimai tai turbut tik nuo rugsejo prasideda g.gif O rudeni jau ir 4 bus, tai manau, kad bus pats metas pradeti sokejos karjera smile.gif wub.gif
DODA
Dukrytė darželyje lanko ansambliuką. Ir šoka, ir dainuoja, vėliau namuose pasirodymus rengia biggrin.gif
Kitte
Lanko sokius darzelyje,labai patenkinta,pati pasiprase,kad uzrasyciau drinks_cheers.gif
Auksesmama
kazi nuo kokio amzio pradedat leist va pvs i sokius?
Gabija 7777
QUOTE(Auksesmama @ 2009 01 04, 22:19)
kazi nuo kokio amzio pradedat leist va pvs i sokius?
*

kiek zinau tai nuo 3 metuku rolleyes.gif
Lotyna
Musiskis dar nieko nelanko, nera tam galimybes.. O ir, sakyciau , ankstoka dar, spesim biggrin.gif
Geriau namie daugiau uzsiimsim ax.gif
vaida g.
4u.gif labai noreciau leisti savo mazaja i sokiu rateli ax.gif labai jau muzikali doh.gif
ir issikrautu truputi biggrin.gif tik idomu kur Klaipedoje butu geriau ax.gif
gal kas veda mirksiukas.gif
Juračiuks
mums labai patogu, nes šokiai yra darželyje.Jau nuo trijų metukų šokame Gracijoje.Nei vedžioti nereikia.Labai gerai. O dar klube Inkarėlis yra nuo trijų metų vaikams šokiukai
Deimin
Gal zinot nuo keliu metuku moko berniukus breika ar hip hopa sokti.Mano mazyliui 4 metukai, bet jam labai patinka tokia muzika ir visokie breikiski judesiukai. sokiai.gif
rinna
Lankome darželyje šokius, patogu viskas vietoje ir vedžioti nereikia. Šokti dabar labai nori. O toliau žiurėsim. Kas kas Kaune lankot "Malūnėlį"? Kaip ten aplinka
vaida g.
ankscia ir pas musu darzelyje buvo sokiu ratelis, bet direktore nusprende,kad
nereikia verysad.gif
Ivonadaniel
Mūsų darželyje yra šokių būrelis (lankėm pernai) ,priima nuo 4 met.,
Šiemet lankėm sportine gimnastiką thumbup.gif patiko,bet teko mesti verysad.gif daug sirgo.
O kol dar nelankėm darželio, lankėm mokyklėlęthumbup.gif
Bridggite
Mes darzelyje lankome dainavima ir sokius 4u.gif
rutast
Lankom pramoginius šokius smile.gif
mamukas7
Mums keturi metukai, lankome keramika moksleiviu rumuose. Mokytoja ten tiesiog-auksas bigsmile.gif , norejome i plaukima rasytis, bet tik nuo 7 metuku i dicki baseina. Mokytoju namuose lankeme sokius, bet mano mazyliui nepatiko, nes ten tik mergaites, berniuku visai nera nail.gif .
rokinuke
musu dickis tai lanko ,,dzimba,, mokytoju namuose, labai patenkintas ir jis, ir mums ten patinka. maloni, silta aplinka, dirba nuostabus zmones. nors kolektyvas beveik moteriskas (du berniukai tik) bet musiskiui pats gazas thumbup.gif
GreenTea
Mano baleta soka ax.gif Labai laiminga 4u.gif Dar teatro bureli lanko ir dainuoja cool.gif wub.gif
Tavo_Mano
QUOTE(karavela @ 2008 12 19, 11:01)
Sveikos mamytes,mano didysis lanko lengvaja atletika ir goshindo.Ir mazasis nusiziurejes nuo brolio prasosi,bet jam dar tik treji-niekas dar neprijima schmoll.gif
*

Gal kas zino kur Vilniuje galima lengvaja atletika nuo 3 metuku lankyti? Mano mazius judrus,chudas,namie vos ne sienom lipa ir ant galvos stovi..o vasara 3 metukai tai pagalvojau duosiu veiklos, nes jau namai aukstyn kojom blush2.gif
saulės spindulėlis
Sveikos mielos mamytes :bye1: . mano mazyliui uz 10 dienu sukaks jau visi 3 metukai :4u: :wub: . tad labai noreciau jau nuo triju metu ji leisti i koki tai bureli ar rateli. mano vyrukas labai judrus, gyvibingas, manau, sokiai jam tiktu :sokiai: :bigsmile: . tik va, deja nelb zinau kur klaipedoje rasti koki gera bureli i kuri jau nuo 3-iju metu priimtu :unsure: . prasau pagalbos mamu is klaipedos, kuriu vaikai lanko burelius ar kokius uzsiemimus :geda2: :mirksiukas:
sviecia
QUOTE(GreenTea @ 2009 02 18, 19:31)
Mano baleta soka ax.gif  Labai laiminga 4u.gif  Dar teatro bureli lanko ir dainuoja cool.gif  wub.gif
*

Saunuole! Ir kaip jus visa spejat?! blink.gif

Mes du kartus per savaite lankom peperinos mokyklele. Smagu visai, bet mazoji apie sokius svajoja... o tokio amziaus vaikus priima tik vientele sokio mokykla Kaune Bandysim pavasari registruotis...
linytes
Mūsų panelė lanko dainos ir šokio teatrą "Vaidilutė" buvusiuose profsąjungų rūmuose.Mažuosius ten moko dainuoti, o vyresniuosius ir šokti.
armanlila
Maniskis darzelyje 2 metus soko, bet manau tai neuztenka ir nuo kitu metu vesiu kur rimciau pasokti, nes jam labai patinka, nors ir yra berniukas.
azen
maniske lanko sporda darzelyje ir keramikos bureli ax.gif
Monikiukas ;]
Mano mergytei 6.;D
Jai labai patinka piesti, del to ja nuvedziau i dailes bureli. Jai ten patinka, samgu , linksma smile.gif
Bet svarbiausiai kad pats vaikas noretu tai daryti o ne ji verstu mama... juk tuomet jam bus neidomu, praleidines pamokas... o uz kai kuriuos riekia moketi...
taip pat mano didzioji lanko muzikos mokykla ir dar atskirai dianavima.... net nezinau.. dainuoti ji labai megsta , eina su malonumu.... vat su grojimu yra viskas kitaip.... ji nenori... bet dar pamoku nerapleidzia.. ji 6 is 7 ... bijau kad nepradetu praleidineti pamoku, nes ten reikia nemazai moketi, o ir isleisti nesinori juk liko 1 metai... visi 6 jau atsimokyta.. schmoll.gif unsure.gif .....
ingridukas
maniskis lanko dainavima smile.gif
koposs
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 03 01, 21:33)
Sveikos mielos mamytes  bye1.gif . mano mazyliui uz 10 dienu sukaks jau visi 3 metukai  4u.gif  wub.gif  . tad labai noreciau jau nuo triju metu ji leisti i koki tai bureli ar rateli. mano vyrukas labai judrus, gyvibingas, manau, sokiai jam tiktu  sokiai.gif  bigsmile.gif . tik va, deja nelb zinau kur klaipedoje rasti koki gera bureli i kuri jau nuo 3-iju metu priimtu  unsure.gif . prasau pagalbos mamu is klaipedos, kuriu vaikai lanko burelius ar kokius uzsiemimus  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

maniskis lanko sokius inkarelyje,laukininku gatveje smile.gif
-Lilė-
Mano dukrelė lanko muzikine grupe: dainuoja ir šoka bigsmile.gif
Lady Night
Dukrele lanko sokius nuo 4 metuku
saura
mes irgi pradejom lankyti sportinius sokius pries menesi.patinka kolkas, nors aisku buna tingi. norejom kad turetu kur iskrauti savo energija, kad laikysenai butu naudos. esam patenkinti smile.gif
mamiux
QUOTE(GreenTea @ 2009 02 18, 19:31)
Mano baleta soka ax.gif  Labai laiminga 4u.gif  Dar teatro bureli lanko ir dainuoja cool.gif  wub.gif
*

smagu del baleto..bet ar tik ne nuo 6 metu i ji priima? g.gif

Mes lankom tik dailes bureli,darzelyje.\klijuoja,lipdo,piesia..I kita bureli tai jun galimybiu nera vesti,nes darbo metu jie tik veikia doh.gif
Juodkrantė
Su dukra einam muzikuoti ir piešti pas Garsiuką ir spalvelę, o sūnus šiemet nebenorėjo ten eiti, tai pradėjo šokių būrelį darželyje lankyti.
viti
saviškį pradėjom leist į dainavimo būrelį daržely bigsmile.gif bigsmile.gif
sause
Darželyje lankom šokius, o kartą per savaitę einam į baseiną smile.gif
pabėgusI
Vaikui 6,5 metų, lankome krepšinį. Darželyje yra burelis, ateina treneris iš vienos sporto mokyklos....
Paryžietė
QUOTE(mamiux @ 2009 10 14, 16:01)
smagu del baleto..bet ar tik ne nuo 6 metu i ji priima? g.gif

Mes lankom tik dailes bureli,darzelyje.\klijuoja,lipdo,piesia..I kita bureli tai jun galimybiu nera vesti,nes darbo metu jie tik veikia doh.gif
*

sveikos mamytes.....išduokite paslaptį, kur galima Kaune baletą šokti?
iš ankto dėkoju:)
Klajokle
Mano panai 5m.pradejau vesti i "draugystes" kluba.Ten piesia,dainuoja ir soka. smile.gif Tik jai neuztenkas tu 2val per sav.Nori daugiau...
d-krall
Labai šaunu, kad pačiame darželyje yra šokių būrelis. Nereikia niekur vežioti. Išmoko tikrai gerai, pernai per koncertą net apakus buvau nuo rezultato, nors ji laaabai daug sirgo ir praleidinėjo repeticijas. Šiaip ji tokia ir šiaip šokli mergiotė yra. Uodegą pavizgina geriau nei mama biggrin.gif(biški perdedu, aišku). Na, o nuo kitų metų - į muzikalkę. Kankinsiu vaiką biggrin.gif
Ž.J.
Mano dukrytė (5m.) lanko modernaus šokio studija..
jurgytia
Mes tai lankome dainavimą darželyje, nes daugiau nieko papildomo nėra. O visai neblogai būtų šokiai smile.gif
ignasser
Maniškis beveik 5 metų darželyje lanko liaudies dainų studiją, o šeštadieniais varom į teatro studiją. Ten šoka ar sportuoja (taip ir nesuprantu), daro darbelius, tokių mazgių grupėje vaidybos kaip suprantu beveik nėra, bet moko vaikus atsiskleisti thumbup.gif
zarazna
Dainavimą ir keramiką darželyje. Kol kas pakaks, nors norėtų beveik visko biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.