Pernai lanke sokius.Dabar sugalvojo padainuoti
Ir šokius, ir dainavimą. Dar dailės pamokėles ir dabar dar pradėjo karate lankyt, nes dar laisvo laiko lieka nemažai
Sveikos mamytes,mano didysis lanko lengvaja atletika ir goshindo.Ir mazasis nusiziurejes nuo brolio prasosi,bet jam dar tik treji-niekas dar neprijima
mano sokius lanko ir labai patinka
Lanko šokius, dainavimą ir keramiką arželyje o patys vežame į jodinėjimo treniruotes
gamtos pažinimo pamokėles lankom. daug sužino apie žvėriukus, apie medžius. labai smagu.
galvojam gal nuo pavasario baseiną pradėt.
mes norim lankyt karate bet sako kad dar tam per mazi nors mum keturi su puse,gal kas zinot koki nors panasu burely kur mus primti.aciu
As noreciau vest i sokius, bet visi tokie uzsiemimai tai turbut tik nuo rugsejo prasideda
Dukrytė darželyje lanko ansambliuką. Ir šoka, ir dainuoja, vėliau namuose pasirodymus rengia
Lanko sokius darzelyje,labai patenkinta,pati pasiprase,kad uzrasyciau
kazi nuo kokio amzio pradedat leist va pvs i sokius?
Musiskis dar nieko nelanko, nera tam galimybes.. O ir, sakyciau , ankstoka dar, spesim
Geriau namie daugiau uzsiimsim ir issikrautu truputi gal kas veda
mums labai patogu, nes šokiai yra darželyje.Jau nuo trijų metukų šokame Gracijoje.Nei vedžioti nereikia.Labai gerai. O dar klube Inkarėlis yra nuo trijų metų vaikams šokiukai
Gal zinot nuo keliu metuku moko berniukus breika ar hip hopa sokti.Mano mazyliui 4 metukai, bet jam labai patinka tokia muzika ir visokie breikiski judesiukai.
Lankome darželyje šokius, patogu viskas vietoje ir vedžioti nereikia. Šokti dabar labai nori. O toliau žiurėsim. Kas kas Kaune lankot "Malūnėlį"? Kaip ten aplinka
ankscia ir pas musu darzelyje buvo sokiu ratelis, bet direktore nusprende,kad
nereikia
Mūsų darželyje yra šokių būrelis (lankėm pernai) ,priima nuo 4 met.,
Šiemet lankėm sportine gimnastiką O kol dar nelankėm darželio, lankėm mokyklėlę
Mes darzelyje lankome dainavima ir sokius
Lankom pramoginius šokius
Mums keturi metukai, lankome keramika moksleiviu rumuose. Mokytoja ten tiesiog-auksas
musu dickis tai lanko ,,dzimba,, mokytoju namuose, labai patenkintas ir jis, ir mums ten patinka. maloni, silta aplinka, dirba nuostabus zmones. nors kolektyvas beveik moteriskas (du berniukai tik) bet musiskiui pats gazas
Mano baleta soka
QUOTE(karavela @ 2008 12 19, 11:01) Sveikos mamytes,mano didysis lanko lengvaja atletika ir goshindo.Ir mazasis nusiziurejes nuo brolio prasosi,bet jam dar tik treji-niekas dar neprijima Gal kas zino kur Vilniuje galima lengvaja atletika nuo 3 metuku lankyti? Mano mazius judrus,chudas,namie vos ne sienom lipa ir ant galvos stovi..o vasara 3 metukai tai pagalvojau duosiu veiklos, nes jau namai aukstyn kojom
Sveikos mielos mamytes :bye1: . mano mazyliui uz 10 dienu sukaks jau visi 3 metukai :4u: :wub: . tad labai noreciau jau nuo triju metu ji leisti i koki tai bureli ar rateli. mano vyrukas labai judrus, gyvibingas, manau, sokiai jam tiktu :sokiai: :bigsmile: . tik va, deja nelb zinau kur klaipedoje rasti koki gera bureli i kuri jau nuo 3-iju metu priimtu :unsure: . prasau pagalbos mamu is klaipedos, kuriu vaikai lanko burelius ar kokius uzsiemimus :geda2: :mirksiukas:
QUOTE(GreenTea @ 2009 02 18, 19:31) Saunuole! Ir kaip jus visa spejat?! Mes du kartus per savaite lankom peperinos mokyklele. Smagu visai, bet mazoji apie sokius svajoja... o tokio amziaus vaikus priima tik vientele sokio mokykla Kaune Bandysim pavasari registruotis...
Mūsų panelė lanko dainos ir šokio teatrą "Vaidilutė" buvusiuose profsąjungų rūmuose.Mažuosius ten moko dainuoti, o vyresniuosius ir šokti.
Maniskis darzelyje 2 metus soko, bet manau tai neuztenka ir nuo kitu metu vesiu kur rimciau pasokti, nes jam labai patinka, nors ir yra berniukas.
maniske lanko sporda darzelyje ir keramikos bureli
Mano mergytei 6.;D
Jai labai patinka piesti, del to ja nuvedziau i dailes bureli. Jai ten patinka, samgu , linksma Bet svarbiausiai kad pats vaikas noretu tai daryti o ne ji verstu mama... juk tuomet jam bus neidomu, praleidines pamokas... o uz kai kuriuos riekia moketi... taip pat mano didzioji lanko muzikos mokykla ir dar atskirai dianavima.... net nezinau.. dainuoti ji labai megsta , eina su malonumu.... vat su grojimu yra viskas kitaip.... ji nenori... bet dar pamoku nerapleidzia.. ji 6 is 7 ... bijau kad nepradetu praleidineti pamoku, nes ten reikia nemazai moketi, o ir isleisti nesinori juk liko 1 metai... visi 6 jau atsimokyta..
maniskis lanko dainavima
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 03 01, 21:33) Sveikos mielos mamytes maniskis lanko sokius inkarelyje,laukininku gatveje
Mano dukrelė lanko muzikine grupe: dainuoja ir šoka
Dukrele lanko sokius nuo 4 metuku
mes irgi pradejom lankyti sportinius sokius pries menesi.patinka kolkas, nors aisku buna tingi. norejom kad turetu kur iskrauti savo energija, kad laikysenai butu naudos. esam patenkinti
Su dukra einam muzikuoti ir piešti pas Garsiuką ir spalvelę, o sūnus šiemet nebenorėjo ten eiti, tai pradėjo šokių būrelį darželyje lankyti.
saviškį pradėjom leist į dainavimo būrelį daržely
Darželyje lankom šokius, o kartą per savaitę einam į baseiną
Vaikui 6,5 metų, lankome krepšinį. Darželyje yra burelis, ateina treneris iš vienos sporto mokyklos....
QUOTE(mamiux @ 2009 10 14, 16:01) smagu del baleto..bet ar tik ne nuo 6 metu i ji priima? Mes lankom tik dailes bureli,darzelyje.\klijuoja,lipdo,piesia..I kita bureli tai jun galimybiu nera vesti,nes darbo metu jie tik veikia sveikos mamytes.....išduokite paslaptį, kur galima Kaune baletą šokti? iš ankto dėkoju:)
Mano panai 5m.pradejau vesti i "draugystes" kluba.Ten piesia,dainuoja ir soka.
Labai šaunu, kad pačiame darželyje yra šokių būrelis. Nereikia niekur vežioti. Išmoko tikrai gerai, pernai per koncertą net apakus buvau nuo rezultato, nors ji laaabai daug sirgo ir praleidinėjo repeticijas. Šiaip ji tokia ir šiaip šokli mergiotė yra. Uodegą pavizgina geriau nei mama
Mano dukrytė (5m.) lanko modernaus šokio studija..
Mes tai lankome dainavimą darželyje, nes daugiau nieko papildomo nėra. O visai neblogai būtų šokiai
Maniškis beveik 5 metų darželyje lanko liaudies dainų studiją, o šeštadieniais varom į teatro studiją. Ten šoka ar sportuoja (taip ir nesuprantu), daro darbelius, tokių mazgių grupėje vaidybos kaip suprantu beveik nėra, bet moko vaikus atsiskleisti
Dainavimą ir keramiką darželyje. Kol kas pakaks, nors norėtų beveik visko
|