Parsisiųsti Palemono rekomenduotą kalendorių galima Štai iš čia
O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele...
Senoji tema
Parsisiųsti Palemono rekomenduotą kalendorių galima Štai iš čia O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele... QUOTE(Shusha @ 2008 12 14, 23:15) ... Palemonai, neužmačiau, Na programikė tai tikrai ne mano
sveiki, as cia lankausi pirma karteli, labai susidomejau kalendoriu gamyba, maketavimu, tiesiog taip norisi prasmingiau praleisti laisva laika, beto sventes arteja, ir kazka grazaus norisi artimiesiems padovanoti. parsisiunciau tkexe programele, viskas butu labai gerai, taciau, noretusi kad fona butu galima pakeisti ar ikelti paveiksliuka pagal sezona( foniuka visa) taciau nesuprantu kaip tai padaryti....
taip pat parsisiunciau ulead photo express, ten viskas tiesiog puiku, labai grazus kalendoriukai gaunasi, taciau nerandu lietuviu kalbos. gal galetumet padeti? buciau labai dekinga QUOTE(sonnija @ 2008 12 17, 13:58) sveiki, as cia lankausi pirma karteli, labai susidomejau kalendoriu gamyba, maketavimu, tiesiog taip norisi prasmingiau praleisti laisva laika, beto sventes arteja, ir kazka grazaus norisi artimiesiems padovanoti. parsisiunciau tkexe programele, viskas butu labai gerai, taciau, noretusi kad fona butu galima pakeisti ar ikelti paveiksliuka pagal sezona( foniuka visa) taciau nesuprantu kaip tai padaryti.... taip pat parsisiunciau ulead photo express, ten viskas tiesiog puiku, labai grazus kalendoriukai gaunasi, taciau nerandu lietuviu kalbos. gal galetumet padeti? buciau labai dekinga kai išmeta įkeliamos foto nustatymus, apačioje dešinėj pusėj gali uždėt varnelę "užpildymo puslapis" ar kažkas pan. tuomet ir bus per visą
mergaites, o as katik parsisiunciau corel photo album 6 programėlę, gal kuri galėtumėt paaiskinti kaip reik su ja darbuotis, noriu padaryti kalendoriu
Papildyta: QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 19:18) Senoji tema Parsisiųsti Palemono rekomenduotą kalendorių galima Štai iš čia O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele... man neina jos parsisiusti QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 19:18) O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele...
o kaip reik šablonus atrasti
QUOTE(sonnija @ 2008 12 17, 13:58) taip pat parsisiunciau ulead photo express, ten viskas tiesiog puiku, labai grazus kalendoriukai gaunasi, taciau nerandu lietuviu kalbos. gal galetumet padeti? buciau labai dekinga Kazkur buvau radus lietuviu kalba.Tik tas buvo jau labai seniai.Eik ant skaiciuku ir bandyk su desiniu klavisu paspaudus visas funkcijas QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 17, 20:09) o ten pat ir spausdinsi ar tik irisineji? kiek pamenu tai copy1 spausdinai QUOTE(sigasss @ 2008 12 18, 08:23) o ten pat ir spausdinsi ar tik irisineji? kiek pamenu tai copy1 spausdinai ![]()
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 11:32) ![]() ![]() grazu labai o per kiek laiko ten atspausdina? QUOTE(sigasss @ 2008 12 18, 11:36) Ne, neiškarto. Dvi dienas reikėjo laukti. Ir dar jiems visai nepatiko, kad buvo kalendoriai jpg formatu. Nemėgsta jie ten žaisti po vieną failiuką. Reikia JPG paversti PDF formatu, prieš nešant. Bet mums pasitaikė malonus žmogutis, kuris apsiėmė ir su jpg formatu pažaist. Jau dabar ramu, kaip akmuo nuo širdies QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 11:45) Ne, neiškarto. Dvi dienas reikėjo laukti. Ir dar jiems visai nepatiko, kad buvo kalendoriai jpg formatu. Nemėgsta jie ten žaisti po vieną failiuką. Reikia JPG paversti PDF formatu, prieš nešant. Bet mums pasitaikė malonus žmogutis, kuris apsiėmė ir su jpg formatu pažaist. Jau dabar ramu, kaip akmuo nuo širdies nu tai ka teks copy spausdint ir irisinet
Labas,
Užsikrečiau ir aš kalendorių gamybą Gitatukos kalendoriai tiesiog superiniai QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 18, 15:31) Labas, Užsikrečiau ir aš kalendorių gamybą Gitatukos kalendoriai tiesiog superiniai Čia daug temų su rėmeliais QUOTE(*juodaplauke* @ 2008 12 13, 13:52) o kaip istempti kalendoriu? atsispausdinau - tai A4 formatui jis per mazas, lieka balto lapo vos ne puse QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 00:16) Nepasakyčiau, kad sudėtinga, bet kaip ir prie kiekvienos programos reikia pasėdėt...
buvau siandien smaltijos leidykloj
QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 17:03) aga QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 19, 17:55) Oho, tai bent. Jie sakė, kad daug darbo turi prieš šventes, tai, matyt, ir susikėlė kainas. Parodyk, sigasss, savo kalendoriu tai vat ir as taip pagalvojau QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 17:59) rodau
QUOTE(sigasss @ 2008 12 19, 20:18) aga tai vat ir as taip pagalvojau rodau QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 19, 22:21) irisiu metaline spirale cia pas mus Jonavoj Papildyta: jeigu buciau neradus kur irist tai sakiau su skylamusiu buc skyluciu pridarius ir graziai kaspina perverus
Palemonai - Tu genijus
valandžiukė (čia su visais siuntimais, instaliavimais, lietuvinimais, foto paieškomis ir t.t.) ir mano kalėdinės dovanos jau paruoštos aišku ne tokios prašmatnios kaip Sigasss, bet vistiek mielos ir labai asmeniškos dėkui QUOTE(linuse @ 2008 12 23, 00:59) Palemonai - Tu genijus ...
kazko nesuprantu bet kaip ta programele parsisiusti?
viskas aisku jau
aš ir padirbėjau su šia programa ir padariau kalendorių uošviams, tik nufotkint nespėjau, jau padovanojom.
Spausdinausi www.krateris.lt ir už 13lapų bei metalinį įrišimą su pakabuku sumokėjau 32,32lt
sveikos darbštuolytės
nauji metai prasidėjo o aš dar be kalendorio-nenoriu ten visokių o-lia-lia QUOTE(adriu @ 2009 01 12, 12:47) sveikos darbštuolytės ... Čia ir vyrų pasitaiko. QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 20:18) Parsisiunciau as sita programele, bet kazkodel kompas neatpazysta *.rar failo. Ar reikia turet kazka papildomai? Neatidaro man programeles
turi būti kompe RAR programyte, kad galėtum išskleisti ir naudotis
QUOTE(Principessa @ 2009 01 14, 14:44) Parsisiunciau as sita programele, bet kazkodel kompas neatpazysta *.rar failo. Ar reikia turet kazka papildomai? Neatidaro man programeles Parsisiųsk wrar programikę.
Sveiki, bandau gaminti kalendorių (TKexe), tik atidarau programą-->Create a new file ir prašo kelti mdb failą (čia kaip surpantu, kalendoriaus šablonas turi būti?) Neturiu nė vieno, iš kur gaut? fotošopas pas mane 6, senas, nelabai juo naudojuos. Be PS neišsiversiu?
Tokios lebedos kaip aš reikia ieškoti. Jau supratau viską. Bet jaučiu, kad klausimų vistiek turėsiu
Tai va, anoj temoj skaičiau, bet taip ir nesupratau, kokį formatą rinktis. Noriu A4, bet 20x30 tai nėra A4 formatas
Palemonas aciu uz programele
|