Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalendorius
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shusha
Senoji tema 4u.gif

Parsisiųsti Palemono rekomenduotą kalendorių galima Štai iš čia 4u.gif

O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele... g.gif Copy1 tik plastmasinę spiralę be jokio užkabinimo siūlo doh.gif
Palemonas
QUOTE(Shusha @ 2008 12 14, 23:15)
... Palemonai, neužmačiau, blush2.gif kad čia būtent Tavo programikė. Še dar vieną: oro_buckis.gif , tikrai užsidirbai  biggrin.gif

Na programikė tai tikrai ne mano biggrin.gif , aš tik ją sulietuvinau.
sonnija
sveiki, as cia lankausi pirma karteli, labai susidomejau kalendoriu gamyba, maketavimu, tiesiog taip norisi prasmingiau praleisti laisva laika, beto sventes arteja, ir kazka grazaus norisi artimiesiems padovanoti. parsisiunciau tkexe programele, viskas butu labai gerai, taciau, noretusi kad fona butu galima pakeisti ar ikelti paveiksliuka pagal sezona( foniuka visa) taciau nesuprantu kaip tai padaryti....
taip pat parsisiunciau ulead photo express, ten viskas tiesiog puiku, labai grazus kalendoriukai gaunasi, taciau nerandu lietuviu kalbos. gal galetumet padeti? buciau labai dekinga 4u.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(sonnija @ 2008 12 17, 13:58)
sveiki, as cia lankausi pirma karteli, labai susidomejau kalendoriu gamyba, maketavimu, tiesiog taip norisi prasmingiau praleisti laisva laika, beto sventes arteja, ir kazka grazaus norisi artimiesiems padovanoti. parsisiunciau tkexe programele, viskas butu labai gerai, taciau, noretusi kad fona butu galima pakeisti ar ikelti paveiksliuka pagal sezona( foniuka visa) taciau nesuprantu kaip tai padaryti....
taip pat parsisiunciau ulead photo express, ten viskas tiesiog puiku, labai grazus kalendoriukai gaunasi, taciau nerandu lietuviu kalbos. gal galetumet padeti? buciau labai dekinga 4u.gif
*

kai išmeta įkeliamos foto nustatymus, apačioje dešinėj pusėj gali uždėt varnelę "užpildymo puslapis" ar kažkas pan. tuomet ir bus per visą mirksiukas.gif
lotute
mergaites, o as katik parsisiunciau corel photo album 6 programėlę, gal kuri galėtumėt paaiskinti kaip reik su ja darbuotis, noriu padaryti kalendoriu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 19:18)
Senoji tema  4u.gif

Parsisiųsti Palemono rekomenduotą kalendorių galima Štai iš čia  4u.gif

O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele...  g.gif Copy1 tik plastmasinę spiralę be jokio užkabinimo siūlo  doh.gif
*

man neina jos parsisiusti verysad.gif raso error verysad.gif
Gitatuka
QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 19:18)
O dabar prisipažinkit, prašau, kur įrišinėjot savo kalendorius, a? Tvarkingai, su metaliniu kabliuku/ąsele...  g.gif Copy1 tik plastmasinę spiralę be jokio užkabinimo siūlo  doh.gif
*

4u.gif Rytoj parsivežu aštuonis kalendorius iš Smaltijos leidyklos http://www.spausdiname.lt/ . Ten tikrai pažadėjo, kad kiekvienas kalendorius turės kabliuką. Kai tik parsivešiu iškart parašysiu.
lotute
o kaip reik šablonus atrasti blush2.gif
bumbasi
QUOTE(sonnija @ 2008 12 17, 13:58)
*

Kazkur buvau radus lietuviu kalba.Tik tas buvo jau labai seniai.Eik ant skaiciuku ir bandyk su desiniu klavisu paspaudus visas funkcijas ax.gif
lotute
QUOTE(bumbasi @ 2008 12 17, 22:38)
Kazkur buvau radus lietuviu kalba.Tik tas buvo jau labai seniai.Eik ant skaiciuku ir bandyk su desiniu klavisu paspaudus visas funkcijas ax.gif
*

o kur yra šablonai?
sssagis
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 17, 20:09)
4u.gif Rytoj parsivežu aštuonis kalendorius iš Smaltijos leidyklos http://www.spausdiname.lt/ . Ten tikrai pažadėjo, kad kiekvienas kalendorius turės kabliuką. Kai tik parsivešiu iškart parašysiu.
*

o ten pat ir spausdinsi ar tik irisineji? g.gif blush2.gif

kiek pamenu tai copy1 spausdinai ax.gif gal sakau leidykloj grazesni gaunas biggrin.gif
Gitatuka
QUOTE(sigasss @ 2008 12 18, 08:23)
o ten pat ir spausdinsi ar tik irisineji?  g.gif  blush2.gif

kiek pamenu tai copy1 spausdinai  ax.gif gal sakau leidykloj grazesni gaunas  biggrin.gif
*

4u.gif Jau turiu. Popierius kitoks, toks slidus, kaip tikrųjų kalendorių. Ryškesni, nei spausdinti Copy1. Įrišimas - metalinė spiralė su kilpele pakabinimui. A4 formatas 12lapų + titulinis+ įrišimas kainavo 39lt. O A3 formato kalendoriaus kaina 89lt. (sakau, kad baisiai nemažai kaštavo, kitakart spausdinimu užsiimsiu namie). Dovanos Kalėdoms jau paruoštos, ne tik mano artimiesiems, bet ir draugių thumbup.gif

user posted image

user posted image
sssagis
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 11:32)
4u.gif Jau turiu. Popierius kitoks, toks slidus, kaip tikrųjų kalendorių. Ryškesni, nei spausdinti Copy1. Įrišimas - metalinė spiralė su kilpele pakabinimui. A4 formatas 12lapų + titulinis+ įrišimas kainavo 39lt. O A3 formato kalendoriaus kaina 89lt. (sakau, kad baisiai nemažai kaštavo, kitakart spausdinimu užsiimsiu namie). Dovanos Kalėdoms jau paruoštos, ne tik mano artimiesiems, bet ir draugių thumbup.gif

user posted image

user posted image
*

grazu labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o per kiek laiko ten atspausdina? g.gif turbut ne iskart? verysad.gif
Gitatuka
QUOTE(sigasss @ 2008 12 18, 11:36)
grazu labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o per kiek laiko ten atspausdina?  g.gif  turbut ne iskart?  verysad.gif
*

Ne, neiškarto. Dvi dienas reikėjo laukti. Ir dar jiems visai nepatiko, kad buvo kalendoriai jpg formatu. Nemėgsta jie ten žaisti po vieną failiuką. Reikia JPG paversti PDF formatu, prieš nešant. Bet mums pasitaikė malonus žmogutis, kuris apsiėmė ir su jpg formatu pažaist. Jau dabar ramu, kaip akmuo nuo širdies doh.gif ....jau man tie kalendoriai iki kaulo smegenų lotuliukas.gif
sssagis
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 11:45)
Ne, neiškarto. Dvi dienas reikėjo laukti. Ir dar jiems visai nepatiko, kad buvo kalendoriai jpg formatu. Nemėgsta jie ten žaisti po vieną failiuką. Reikia JPG paversti PDF formatu, prieš nešant. Bet mums pasitaikė malonus žmogutis, kuris apsiėmė ir su jpg formatu pažaist. Jau dabar ramu, kaip akmuo nuo širdies  doh.gif ....jau man tie kalendoriai iki kaulo smegenų  lotuliukas.gif
*

doh.gif pas many jpeg verysad.gif
nu tai ka teks copy spausdint ir irisinet unsure.gif
Gitatuka
QUOTE(sigasss @ 2008 12 18, 11:47)
doh.gif  pas many jpeg  verysad.gif
nu tai ka teks copy spausdint ir irisinet  unsure.gif
*

Pasiskambint galima ir į Smaltiją. Galbūt laisvai apsiims, jei nedaug vienetų norite. Reikia pasiteirauti mirksiukas.gif
Ziogutis
Labas,

Užsikrečiau ir aš kalendorių gamybą doh.gif PArsisiunčiau programą, sulietuvinau, pasidariau kalendorių, bet norėčiau nuotraukom uždėt gražius rėmelius ax.gif Kur galėčiau gauti gražių fonų ar rėmelių ax.gif
Gitatukos kalendoriai tiesiog superiniai thumbup.gif
Gitatuka
QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 18, 15:31)
Labas,

Užsikrečiau ir aš kalendorių gamybą doh.gif PArsisiunčiau programą, sulietuvinau, pasidariau kalendorių, bet norėčiau nuotraukom uždėt gražius rėmelius ax.gif Kur galėčiau gauti gražių fonų ar rėmelių ax.gif
Gitatukos kalendoriai tiesiog superiniai thumbup.gif

*

blush2.gif Ačiū,
Čia daug temų su rėmeliais smile.gif
lotute
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 11:32)

user posted image

user posted image
*

kaip jums tokie grožiai gauansi? blush2.gif wub.gif parsisiunčiau ta programėlę, bet nerandu nei šablonų, nei rėmelių gražių verysad.gif gal ko nemoku unsure.gif ar nerandu verysad.gif
Gitatuka
QUOTE(lotute @ 2008 12 18, 16:58)
kaip jums tokie grožiai gauansi? blush2.gif  wub.gif parsisiunčiau ta programėlę, bet nerandu nei šablonų, nei rėmelių gražių verysad.gif gal ko nemoku  unsure.gif ar nerandu verysad.gif
*

4u.gif Aš su photoshopu dariausi. Buvau pabandžiusi ir su tkexe programele, bet su CS daug daugiau galimybių.
flamingo
QUOTE(*juodaplauke* @ 2008 12 13, 13:52)

o kaip istempti kalendoriu? atsispausdinau - tai A4 formatui jis per mazas, lieka balto lapo vos ne puse
lotute
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 17:18)
4u.gif Aš su photoshopu dariausi. Buvau pabandžiusi ir su tkexe programele, bet su CS daug daugiau galimybių.
*

o labai sudetinga su PS padaryti kalendoriu? blush2.gif ir kokia CS versija turit?
virginija.k
QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 00:16)
o labai sudetinga su PS padaryti kalendoriu? blush2.gif ir kokia CS versija turit?
*

Nepasakyčiau, kad sudėtinga, bet kaip ir prie kiekvienos programos reikia pasėdėt... tongue.gif , seniau turėjau 7 versiją , dabar Ps4 (11 versija). Su PS draugauju 3 mėn ir juokiausi, kad tuo reiks koduotis nuo jo lotuliukas.gif doh.gif
Gitatuka
QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 00:16)
*

Kai įpranti, tai visai nesudėtinga, tik daug laiko užtrunka. Turiu CS3 ir CS2, bet naudojuosi pastarąja versija.
sssagis
buvau siandien smaltijos leidykloj smile.gif uz A4 lapa paprase 6lt blink.gif tai graziai padekojau ir isejau i copy1 biggrin.gif
lotute
QUOTE(sigasss @ 2008 12 19, 16:55)
buvau siandien smaltijos leidykloj  smile.gif  uz A4 lapa paprase 6lt  blink.gif  tai graziai padekojau ir isejau i copy1  biggrin.gif
*

tai jau turi savokalendoriu? bigsmile.gif
Gitatuka
QUOTE(sigasss @ 2008 12 19, 16:55)
buvau siandien smaltijos leidykloj  smile.gif  uz A4 lapa paprase 6lt  blink.gif  tai graziai padekojau ir isejau i copy1  biggrin.gif
*

Oho, tai bent. Jie sakė, kad daug darbo turi prieš šventes, tai, matyt, ir susikėlė kainas.
Parodyk, sigasss, savo kalendoriu mirksiukas.gif
lotute
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 19, 17:55)
Oho, tai bent. Jie sakė, kad daug darbo turi prieš šventes, tai, matyt, ir susikėlė kainas.
*

aha labai idomu pamatyti blush2.gif
sssagis
QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 17:03)
tai jau turi savokalendoriu? bigsmile.gif
*

aga ax.gif darytas su fotosopu pagal atiles remelius rolleyes.gif didelis aciu jai mirksiukas.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 19, 17:55)
*

tai vat ir as taip pagalvojau drinks_cheers.gif

QUOTE(lotute @ 2008 12 19, 17:59)
aha labai idomu pamatyti blush2.gif
*

rodau 4u.gif
user posted image
Gitatuka
QUOTE(sigasss @ 2008 12 19, 20:18)
aga  ax.gif  darytas su fotosopu pagal atiles remelius  rolleyes.gif  didelis aciu jai  mirksiukas.gif
tai vat ir as taip pagalvojau  drinks_cheers.gif 

rodau  4u.gif

wub.gif Gražu, šviesu. O kaip, dėl įrišimo?...gal pati ką nors sugalvojai?
sssagis
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 19, 22:21)
wub.gif Gražu, šviesu. O kaip, dėl įrišimo?...gal pati ką nors sugalvojai?
*

irisiu metaline spirale cia pas mus Jonavoj ax.gif (copy1 sugedes aparatas) ir perrisiu graziu kaspinu bigsmile.gif
Papildyta:
jeigu buciau neradus kur irist tai sakiau su skylamusiu buc skyluciu pridarius ir graziai kaspina perverus blush2.gif
lotute
QUOTE(sigasss @ 2008 12 19, 20:18)
aga  ax.gif  darytas su fotosopu pagal atiles remelius  rolleyes.gif  didelis aciu jai  mirksiukas.gif
tai vat ir as taip pagalvojau  drinks_cheers.gif 
rodau  4u.gif
user posted image
*

good.gif tikiuosi ir man pasiseks, reiks dabar ieskoti sabloniuku su menesiais 4u.gif
katinas2
QUOTE(sigasss @ 2008 12 19, 23:50)
irisiu metaline spirale cia pas mus Jonavoj  ax.gif  (copy1 sugedes aparatas) ir perrisiu graziu kaspinu  bigsmile.gif
Papildyta:
jeigu buciau neradus kur irist tai sakiau su skylamusiu buc skyluciu pridarius ir graziai kaspina perverus  blush2.gif
*

Laba,kiek kainavo copy1 spauzdinimas g.gif
sssagis
QUOTE(katinas2 @ 2008 12 19, 23:02)
Laba,kiek kainavo copy1 spauzdinimas  g.gif
*

A4 ant 165 storumo popieriaus 2,19lt vienas lapas, A3 - 4,38lt mirksiukas.gif
lotute
QUOTE(sigasss @ 2008 12 20, 08:51)
A4 ant 165 storumo popieriaus 2,19lt vienas lapas, A3 - 4,38lt  mirksiukas.gif
*

o per kiek laiko atspausdino?
sssagis
QUOTE(lotute @ 2008 12 20, 12:41)
o per kiek laiko atspausdino?
*

13 lapu kazkur per 15min ax.gif
lotute
QUOTE(sigasss @ 2008 12 20, 14:16)
13 lapu kazkur per 15min  ax.gif
*

o tai greitai, o as buvau nusiteikusi laukti dvi dienas biggrin.gif
linuse
Palemonai - Tu genijus bigsmile.gif ir oro_buckis.gif Tau už tai ax.gif

valandžiukė (čia su visais siuntimais, instaliavimais, lietuvinimais, foto paieškomis ir t.t.) ir mano kalėdinės dovanos jau paruoštos mirksiukas.gif thumbup.gif

aišku ne tokios prašmatnios kaip Sigasss, bet vistiek mielos ir labai asmeniškos mirksiukas.gif thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Palemonas
QUOTE(linuse @ 2008 12 23, 00:59)
Palemonai - Tu genijus  bigsmile.gif  ir  oro_buckis.gif Tau už tai ax.gif

...

biggrin.gif - ačiū ačiū, bet programa ne mano, aš tik ją lietuviškai šnekėti mokinau. biggrin.gif
Brunetike
kazko nesuprantu bet kaip ta programele parsisiusti? ax.gif

viskas aisku jau doh.gif kai nepaskaitai taip ir gaunasi : kuo skubini tuo subini blush2.gif
Užsispyrėlė
aš ir padirbėjau su šia programa ir padariau kalendorių uošviams, tik nufotkint nespėjau, jau padovanojom.
Spausdinausi www.krateris.lt ir už 13lapų bei metalinį įrišimą su pakabuku sumokėjau 32,32lt mirksiukas.gif
adriu
sveikos darbštuolytės 4u.gif
nauji metai prasidėjo o aš dar be kalendorio-nenoriu ten visokių o-lia-lia blush2.gif sakykit ar labai sunku būtų pačiai pabandyt.su kompu nesu didelė profe blush2.gif
Palemonas
QUOTE(adriu @ 2009 01 12, 12:47)
sveikos darbštuolytės 4u.gif
...

Čia ir vyrų pasitaiko.
Principessa
QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 20:18)
[Parsisiųsti Palemono rekomenduotą kalendorių galima Štai iš čia  4u.gif

Parsisiunciau as sita programele, bet kazkodel kompas neatpazysta *.rar failo. Ar reikia turet kazka papildomai? Neatidaro man programeles sad.gif help.gif
linuse
turi būti kompe RAR programyte, kad galėtum išskleisti ir naudotis 4u.gif
Palemonas
QUOTE(Principessa @ 2009 01 14, 14:44)
Parsisiunciau as sita programele, bet kazkodel kompas neatpazysta *.rar failo. Ar reikia turet kazka papildomai? Neatidaro man programeles sad.gif  help.gif
*

Parsisiųsk wrar programikę.
solo
Sveiki, bandau gaminti kalendorių (TKexe), tik atidarau programą-->Create a new file ir prašo kelti mdb failą (čia kaip surpantu, kalendoriaus šablonas turi būti?) Neturiu nė vieno, iš kur gaut? fotošopas pas mane 6, senas, nelabai juo naudojuos. Be PS neišsiversiu?

Tokios lebedos kaip aš reikia ieškoti. Jau supratau viską. Bet jaučiu, kad klausimų vistiek turėsiu biggrin.gif
solo
Tai va, anoj temoj skaičiau, bet taip ir nesupratau, kokį formatą rinktis. Noriu A4, bet 20x30 tai nėra A4 formatas g.gif
linuse
QUOTE(solo @ 2009 01 14, 18:30)
Tai va, anoj temoj skaičiau, bet taip ir nesupratau, kokį formatą rinktis. Noriu A4,  bet 20x30 tai nėra A4 formatas  g.gif
*

YRA 4u.gif rolleyes.gif cool.gif
*juodaplauke*
Palemonas aciu uz programele drinks_cheers.gif , dar bandau ismokti ja naudotis.Tik buk gera paaiskink kaip ta Lt kalba isideti? as isskleidziau faila parsisiuntus, bet nesuprantu kaip LT kalba turi rodyti?ar ta faila reikia ikelti i ten kur kalbu failas yra ar kaip? 4u.gif
Palemonas
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 01 15, 14:17)
Palemonas aciu uz programele  drinks_cheers.gif , dar bandau ismokti ja naudotis.Tik buk gera paaiskink kaip ta Lt kalba isideti?

Galiu būti tik geras.
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 01 15, 14:17)
... ar ta faila reikia ikelti i ten kur kalbu failas yra ar kaip? 4u.gif
*

Taip.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.