Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įžymybių dietos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
DEIMA00
Aš laikiausi iki galo šios dietos, po pirmos savaitės nelabai krito svoris, bet kai antrą kartą pakartojau tai jau visai neblogai minus 5 kg. Tik aš truputi pakeičiau vietoj kefyro gėriau raugintas pasukas. Man truputi sunkiau krinta svoris nes aš dirbu sėdimą darbą ir beveik visą dieną sėdžiu prie kompo neišeidama iš kabineto ,bet jei pasportuočiau būtų išvis jėga thumbup.gif
zol
dar prieš daugiau nei 15 metų Dolinos dieta buvo šiek tiek kitokia.Per savaitę-7kg.Aš jos laikiausi... detaliai jau nepamenu,bet tiksliai atsimenu dvi paskut.dienas mineralinis 2l.ir kefyras2l.Tai vos kojas pavilkau,bet svoris nukrito.Ir mėnesines dingo,bet gi džinsus užsisegiau o jie nukrito žemyn.Buvau jauna-kvaila.Manau šiais laikais yra kur kas geriasnių būdų mest svorį ir aš juos esu išbandžius.Padejo.tai individualu. bigsmile.gif
DEIMA00
Aš jau kokie 10 metų laikausi įvairiausių dietų ir geriu visokiausius papildus kad sumažinčiau svorį bet niekas nesikeičia g.gif Man geria keles dienas pabadauti nei po biški per menesį 2 kg. Kas tie 2 kilai ant manes net nesimato nors mano svoris75 o ūgis 163 Jei nukristu kokie 5 tai gal ant liemens matytūsi, bet šlaunys tai jau reikėtu visus 10 nusikratyti kad pasimatytų efektas. O jei aš pasportuoju tai žvėriškas apetitas atsiranda, geriau grįžus iš darbo jei yra galimybė guluosi į lova prie teliko ir stengiuos net nesikelti kad nepaimčiau ko į burną.
Dream69
[FONT=Times]
QUOTE(RenataG @ 2005 07 16, 22:37)
Šiandien jau šešta diena, kai sėdžiu ant Larisos Dolinos dietos. Iš ryto pasisvėriau -5,5 kg, o man dar reikia numesti mažiausiai 10 kg, o 15 tai būtų idealu. Gal kas nors jau yra išbandęs ją?
*

Sveiki smile.gif
aplamai esu dietu fanatike ir jei isgirstu tokia, ai tirpsta kaip sniegas lauke butinai uzkimbu ir pabandau, po to ziuriu kas bus. Efektyviausia mano isbandyta yra jogurtine dieta, labai naudingas dalykas. O kas per dieta yra Dolinos? Koks kaloringumas bendras produktu turetu buti per diena, ka reikia valgyti ir ko atsisakyti?
DEIMA00
Kaloriju tai mano manimu užtenka bent jau man vien kefyras nemažai turi. Mano manymu tai 7 iškrovos dienos ir tiek. Labai panorėjus galima iškentėti, o kam greit krinta svoris tai super thumbup.gif
3ramune
QUOTE(Indi @ 2006 02 26, 15:42)
Esu išbandžiusi jos dieta. Išmečiau daug pinigų ir laiko. Ir aš ne viena tokia. Buvo akcija ,kada pakartotinai nemakomai galima buvo kreiptis pas ją,ir kreipiasi labai daug žmonių kurių svoris vel ataugo. Tai labai gerai pagalvokit.
*

Na nežinau kaip ten būna pas kitas, bet aš turiu du pvz. kurios numetė prieš 6 metus po 30 kg. ir iki šiol lieknos.
Pati jos pagalba po pirmo gimdymo numečiau 15 kg. ir viskas buvo ok, o turėjau numesti 20 kg. , bet neužteko valios ir užtvirtinime nebuvau , bet svoris neataugo kol vėl nepasigimdžiau. Dabar vėl kankinuosi kitomis dietomis, bet kaip ir nieko nesigauna. Man per mažai maisto. Jos ieškau, nes kreipiantis pakartotinai nereikia mokėti visos sumos, o tik tiek kiek priaugai nuo paskutinio apsilankymo.
Indi
QUOTE(3ramune @ 2006 02 26, 15:17)
Na nežinau kaip ten būna pas kitas, bet aš turiu du pvz. kurios numetė prieš 6 metus po 30 kg. ir iki šiol lieknos.
Pati jos pagalba po pirmo gimdymo numečiau 15 kg. ir viskas buvo ok, o turėjau numesti 20 kg. , bet neužteko valios ir užtvirtinime nebuvau , bet svoris neataugo kol vėl nepasigimdžiau. Dabar vėl kankinuosi kitomis dietomis, bet kaip ir nieko nesigauna. Man per mažai maisto. Jos ieškau, nes kreipiantis pakartotinai nereikia mokėti visos sumos, o tik tiek kiek priaugai nuo paskutinio apsilankymo.
*

Aš irgi turiu nemažai pavizdžiu ,kada žmones numeta svori tik sumažinant savo dienos raciona ir pradedant sportuoti. Ir tai nieko nekainuoja (pinigais).O pas Badikova,eigu nemoki už kilogramus,tai tik ta "kroška Badi" kainuoja 100lt menesiui,ir kad gaminti jos patekalus reikia nedirbti, o visa diena sedieti prie podu
3ramune
QUOTE(Indi @ 2006 02 26, 19:40)
Aš irgi turiu nemažai pavizdžiu ,kada žmones numeta svori tik sumažinant savo dienos raciona ir pradedant sportuoti. Ir tai nieko nekainuoja (pinigais).O pas Badikova,eigu nemoki už kilogramus,tai tik ta "kroška Badi" kainuoja 100lt menesiui,ir kad gaminti jos patekalus reikia nedirbti, o visa diena sedieti prie podu
*

Tas ir baisiausia, kad reikia sumažinti maisto kiekį ir sportuoti, o toks metodas man nepriimtinas.Sportuoti neturiu laiko, o gal net labiau noro, o jausti alkį yra bjauru. Todėl ir ieškau sau tinkamos dietos. Mėsa nėra pats sveikiausias produktas, bet juk taip gyventi nereikia amžinai, o tik iškęsti kol svoris nukris.O kas liečia maisto ruošimą, tai bet kokioje dietoje turi rūpintis tuo ką valgai, juk neprikimši pusfabrikačių?
Jeigu valgysi tik salotas, tai valio. Bet aš tikrai negalėčiau dirbti tik salotų užvalgius
Ir dar, aš svori pas Badikovą, mečiau be badi, nes negalėjau jos naudoti dėl alergijos.
Ingaaa
QUOTE(3ramune @ 2006 02 26, 20:37)
Tas ir baisiausia, kad reikia sumažinti maisto kiekį ir sportuoti, o toks metodas man nepriimtinas.Sportuoti neturiu laiko, o gal net labiau noro, o jausti alkį yra bjauru. Todėl ir ieškau sau tinkamos dietos. Mėsa nėra pats sveikiausias produktas, bet juk taip gyventi nereikia amžinai, o tik iškęsti kol svoris nukris.O kas liečia maisto ruošimą, tai bet kokioje dietoje turi rūpintis tuo ką valgai, juk neprikimši pusfabrikačių?
Jeigu valgysi tik salotas, tai valio. Bet aš tikrai negalėčiau dirbti tik salotų užvalgius
Ir dar, aš svori pas Badikovą, mečiau be badi, nes negalėjau jos naudoti dėl alergijos.
*

As irgi pas ja numeciau 14kg ,
kai pradejau kimst viska is eiles iskart svoris nepriaugo, valgiau puse metu viska ir cepelinus ir vedarus prisivalgydavau torto ir ne kg svorio neuzaugo, ant kiek buvo susireguliavus medziagu apykaita, bet po pusmecio jau pradejo augt kg. Dabar irgi ruosiuosi laikytis badikovos dietos nes ji thumbup.gif , niekada nesijauti alkana ir nereikia sportuot. Savijauta super .
Besilankydama pas Badikova tikrai maciau daug pavyzdziu kur po menesio motereles atvaziuodavo neatpazistamai pasikeite, buvo tokiu kur per menesi 18kg numesdavo.

Hilde
Dabar paskaičiuokime kurmiai. Norint, kad svoris nukrisų 0,5 kg,organizmas turi negauti 3000 kalorijų. Žodžiu, jei norima sukūdėti 5 kg turim negauti 30000 kalorijų ( jei vidutiniškai 2000 kal per dieną) tai gaunasi 15 dienų gryno bado. Kas nei sveika, nei rekomenduojama...
jei per 5 dienas numetėt 5 kg ir dar gerdami kefyrą valgydami bulves, tai jūs netekote vandens, o ne svorio. Kuris greitu laiku sekmingai grįš wink.gif
Gal geriau kūdėti po truputį, normaliai, (valgant įvairų sveiką maistą) iki 1kg per savaitę, bet visam laikui? biggrin.gif
pakasiukas
Sveikutes, pavasario belaukiancios mirksiukas.gif

Pirmiausiai noriu padekoti Sparow. Skaiciuoti ir as moku, bet tam,kad gauciau stimula, man reikia greito rezultato... blush2.gif Kitam etapui esu pasirnkusi dieta-gyvenimo buda.
Taigi siandien ketvirta diena. Po 3 dienu - 2,5kg mirksiukas.gif
Sekmes jums, sekmes man victory.gif
jola24
Merginos, per šešias dienas 3 kg. nukristi niekaip negali biggrin.gif tai tik yra vandens kiekio sumažėjimas organizme ir tiek smile.gif , nes tai fiziologiškai neįmanoma verysad.gif todėl po kiek laiko jis vėl pasipildo vandeniu, o jūs galvojate doh.gif vėl priaugau, neapgaudinėkite savęs, sėkmės 4u.gif
Endži
Sveikos merginos 4u.gif Man labai butu idomu suzintot, kaip taip greitai sukudo Nicole Richie? bigsmile.gif Labai butu malonu, jei cia talpintumet visa zinoma informacija susijusia su ja mirksiukas.gif
Google
QUOTE(lenocka @ 2006 09 06, 16:01)
Sveikos merginos 4u.gif Man labai butu idomu suzintot, kaip taip greitai sukudo Nicole Richie? bigsmile.gif Labai butu malonu, jei cia talpintumet visa zinoma informacija susijusia su ja mirksiukas.gif
*

Nicole Richie's Diet
Breakfast: 2 Egg Whites; 1 Scoop of Protein Powder mixed with Water.
Lunch: 4oz. Chicken, Mixed Greens, 1c. Orange Juice.
Dinner: 4oz. Fish, Steamed Veggies.
Dessert: Fruit

1 Hour Weight training, 90 Minutes of High Impact Cardio. Per day.
Liucia
QUOTE(lenocka @ 2006 09 06, 18:17)
labai geda, bet as angliskai nesuprantu ar negalima butu isversti? blush2.gif
*

Verciu:

Pusryciams: 2 kiausinio baltymai,1 kauselis proteinu pudros sumaisyta su vandeniu;
Pietums: 113,4 gramai vistienos, zalios salotos,1 puodelis apelsinu sulciu;
Vakarienei: 113,4 gramai zuvies, troskintos darzoves.
Desertas: vaisius

O taip pat 1 valanda svarmenu kilnojimo, 90 minuciu kardiotreniruokliai.Per diena.

Super,tikrai nereali dieta doh.gif

Sekmes "nikolejant" lotuliukas.gif
Adorė
QUOTE(likija @ 2006 09 17, 15:46)
oho bigsmile.gif  jei nepaslaptis,Adore, kaip tu pati tiek daug numetei ax.gif
*

Nevalgau bulviu, miltiniu patiekalu, saldumynu + sportas rolleyes.gif
Virdzinija
man daug įdomiau sužinoti, kaip Mertinienė sukūdo - pusė jos beliko g.gif:
likija
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 07, 21:11)
man daug įdomiau sužinoti, kaip Mertinienė sukūdo - pusė jos beliko g.gif:
*

taigi ji laikesi to latvio dietos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cia forume yra jo dieta ,kur lieknekim pagal L.Chazana.na,bet Mertiniene,aisku asmeniskai pas ji vazinejo biggrin.gif bet kiek skaiciau jos interviu,ta dieta tokia pati kaip ir cia paskelbta forume biggrin.gif

user posted image
Estrella...
QUOTE(lenocka @ 2006 10 12, 12:33)
IDOMU KODEL BUTINAI VISKAS NUO KRUTINES KRENTA PIRMOJ EILEI? g.gif
*

Svoris krenta pirmiausiai nuo viršaus (čia kriaušės formos merginoms) ,o mums labiausiai atrodo,kad krenta nuo krūtinės ,nes ant jos labiausiai ir pasijaučia doh.gif o po to jau pradeda tirpti ten riebaliukai ,kur yra problematiškiausios vietos ax.gif
hobite
QUOTE(dietininke69 @ 2007 02 24, 21:09)
tongue.gif  nu gi pusriciam 2 kiausinio baltymai pietum 113g vistos ir zalios salotos,stikline sulciu vakarienei 113g zuvies su troskintom darzovem desertui vaisius  unsure.gif  tai kas zinot kiek laiko reikia laikytis kad 15 kg numest
*

Skaičiau skaičiau ir pagalvojau, o kodėl būtent 113gr? rolleyes.gif
visiskai_rami
QUOTE(hobite @ 2007 02 25, 10:33)
Skaičiau skaičiau ir pagalvojau, o kodėl būtent 113gr?  rolleyes.gif
*

cia kogero del amerikoniksu vienetu pavertus, jie ten lygtais tuos oz. naudoja smile.gif
dietininke69
dabar skaiciau kad ji tik salotas valgo rolleyes.gif
mama_x2
nu nzn, laikiaus labai mazo kaloringumo pora menesiu, nukrito viso ~20 kg. gryzo du, bet edu tai beleka. svarbu po biski is leto prieit paskuj prie normalios mitybos. tiksliau ta normali mityba veliau gaunas riebalu ir visko edimas wink.gif
zodziu - reik protingai tas iskrovas daryt ir pavyks veliau negryzt i tas pacias roges wink.gif
2SIA
as laikiausi ziema tos dietos. tai nukrito 3 kg. geriausia kai iskrovos diena buna ne savaitgali aisku, nes labai sunku. ir kefyro geriau po 1,5 berods, tikrai ne po 0,5.

siaip nelabai drastiska, tik va vasara tai sunku itariu jos laikytis mastau.gif
vixiuke
Labutis. Nuo rytdienos pradedu laikytis šios dietos, na tikslaiu tariant rytoj darysiu iškrovos dieną. Prieš gerus 2 metus laikiausi japoniškos dietos, poto dar tokios su sriuba, ryžių tai per 3 mėn netekau 26 kg. poto dar kelių kg netekau mirksiukas.gif per tuos metus prisižiūrėjau, tai svoris neataugo. Po gimdymo taip pat svėriau tiek pat, kiek ir prieš nėštumą, bet nustojus maitinti priaugau kelis kg, taigi dabar vėl noriu jų atsikratyti. Galbūt kasnors nori palaikyti kompaniją? mirksiukas.gif
vixiuke
Labutis. na kaip matau ši tema nelabai gyvuoja, tačiau pasakysiu savo atsiliepimus apie šią dietą. Kaip ir žadėjau, laikiausi jos 8 dienas (1 diena iškrovos). Gan lengva dieta, tik labai sunku buvo paskutinę dieną, tai valgiau obuolius. Numečiau 5 kg, liemuo sumažėjo 4, klubai 3, šlaunis 2 cm. Aš patenkinta rezultatais. Kitą savaitę žadu vėl kartoi. Šian galiu viską valgyti, bet net nežinau ką valgyti pusryčiams, atrodo visko taip norisi mirksiukas.gif Jei kas laikysis šios dietos, linkiu sėkmės mirksiukas.gif
danule
sveikos 4u.gif
as ir esu girdejus apie sia dieta,mano kaimyne jos karta i metus jos laikosi,tai labai patenkinta thumbup.gif visada per ja numeta 6kg.! as dbar laikausi delcios dietos,bet kiek veliau noriu isbadyt dar kokia nors,tai jauciu apsistosiu ties sita g.gif
gaga99
gal turite daugiau patirties laikantis dietos pas sia moteri, pasidalinkit. 4u.gif
Gazelė
Aš buvau labai pavizdinga ir laikiausi pagal jos planą 4u.gif . Taip aš numečiau 10 kg per mėnesį, tačiau jaučiausi baisiai: svaigdavo galva, prasidėjo stomatitas. Bet nuotaika buvo puiki nes kg krito puikiai. Aš nebadavau - kaip minėjau viskas pagal sąrašą drinks_cheers.gif . Tačiau po mėnesio pritrūkus valios, aš labai greitai susigrąžinau prarastus kg doh.gif . Pati kalta, tačiau ši dieta baltyminė, o juk taip vaisiu ir aišku ko negalima lotuliukas.gif labai norisi. Kiekvienam skirtingai, tačiau aš antrą kartą nesiryžčiau pas ją eiti mirksiukas.gif .
Browny
o gali kas nors parasyti koksa maisto meniu pas badykova?
Kilina
Sveikos.Kazko nurimot su DOLINOS dijeta,noriu pradeti,aisku nuo rytdienos smile.gif kurios laiketes gal parasysit kaip sekesi,atrodo nieko sudetingo.
renoska
labas 4u.gif
Viename iš pateiktų šios dietos variantų perskaičiau, kad prieš pradedant rekomenduojama išsivalyti organizmą. Tai šiandien tuo ir užsiimu ax.gif, o rytoj pradėsiu šios dietos pagalba lieknėti lotuliukas.gif
Tai galėsim dalintis įspūdžiais ir pasiekimais mirksiukas.gif
Kilina
QUOTE(renoska @ 2008 01 14, 16:44)
labas 4u.gif
Viename iš pateiktų šios dietos variantų perskaičiau, kad prieš pradedant rekomenduojama išsivalyti organizmą. Tai šiandien tuo ir užsiimu ax.gif, o rytoj pradėsiu šios dietos pagalba lieknėti lotuliukas.gif
Tai galėsim dalintis įspūdžiais ir pasiekimais  mirksiukas.gif
*

Ape organizmo valyma tai kaip ir neiskaiciau,tik,kad iskrova.Sedziu ant arbatos,kad nebutu salta.O kaip ta organizma valaisi?
solo
Dietai pasibaigus, po kokio mėnesio parašykit, ar svoris negrįžo smile.gif
vixiuke
QUOTE(solo @ 2008 01 14, 17:24)
Dietai pasibaigus, po kokio mėnesio parašykit, ar svoris negrįžo  smile.gif
*

šios dietos laikaiusi prieš 3 mėn ir svoris neataugo smile.gif Noriu dar šiek tiek numesti, o beje po bet kokios dietos reik žiūrėt ką valgai
Kilina
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 14, 18:32)
šios dietos laikaiusi prieš 3 mėn ir svoris neataugo  smile.gif Noriu dar šiek tiek numesti, o beje po bet kokios dietos reik žiūrėt ką valgai
*

As irgi manau,kad reikia pastoviai laikytis.Pries du metus laikiausi Chazano dietos numeciau 15kg,viskas buvo gerai kol itempus vadzias laikiausi,bet nutrukau per sias sventes ir prasom,4kg uzsidejo ant kupros,todel nenoriu laukti ir pirmyn
renoska
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 14, 18:23)
Ape organizmo valyma tai kaip ir neiskaiciau,tik,kad iskrova.Sedziu ant arbatos,kad nebutu salta.O kaip ta organizma valaisi?
*

Taip kaip ir tu, geriu arbatas įvairias. Tik kai jau labai noriu valgyti - kefyro stiklinę išgeriu. Esu visai patenkinta, šią dieną pratempiau be jokių didesnių problemų thumbup.gif Rytoj startuoju
vixiuke
sveiktuės mirksiukas.gif man vakar buvo labai sunki diena, o šian jau nieko, nesinori valgyti.
Kilina
Na stai dienele ir i pabaiga,praejo puikiai,net bulves liko.
vixiuke
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 15, 18:23)
Na stai dienele ir i pabaiga,praejo puikiai,net bulves liko.
*

parašykit, kurio varianto dietos jūs laikotės, nes yra kelios panašios. Aš laikausi šios (šiektiek pasikoregavau pagal save ir rastus komentarus inete):
1 diena - pasukų litras
2 diena - pasukų litras ir 3 virtos bulvės
3 diena - pasukų litras ir 200 g. varškės
4 diena - pasukų litras ir višta virta (200 g.) be druskos bei odos
5 diena - 1 kg obuolių
6 diena - 1 litras pasukų
7 diena - mineralinis
Kilina
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 15, 19:54)
parašykit, kurio varianto dietos jūs laikotės, nes yra kelios panašios. Aš laikausi šios (šiektiek pasikoregavau pagal save ir rastus komentarus inete):
1 diena - pasukų litras
2 diena - pasukų litras ir 3 virtos bulvės
3 diena - pasukų litras ir 200 g. varškės
4 diena - pasukų litras ir višta virta (200 g.) be druskos bei odos
5 diena - 1 kg obuolių
6 diena - 1 litras pasukų
7 diena - mineralinis
*

laikausi1d.400g bulviu+500kefyro 1,5%,2d.400g.varskes liesos+500kefyro,3d.400g.vaisiu+500kefyro,4d.virt.vistienos krut.+kefyras,5d.vaisiu+500kefyro,6d.1,5.negazuoto mineralinio,7d.400vaisiu+500kefyro.as radau tik tokia sekancia savaite pasilaikysiu tavosios.
Atlantida
Sveikos, noreciau ir as isbandyti sia dieta. Nes nuosekliai sveikai mitybai ir sportui truksta laiko ir kantrybes. Dietos laikysiuos pirma karta gvenime, nesu tikra, kad pavyks, mat valios man siaip truksta 4u.gif Bet pameginsiu.

Rytoj darysiu iskrovos diena. Ar galima valgyti vaisius ir gert mineralini? Nelabai zinau, kas ta iskrovos diena? Patarkite prasau...

Dar noriu paklaust - ar po sios dietos niekam nebuvo silpna? O plaukai neslinko?
Kilina
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 15, 21:01)
Sveikos, noreciau ir as isbandyti sia dieta. Nes nuosekliai sveikai mitybai ir sportui truksta laiko ir kantrybes. Dietos laikysiuos pirma karta gvenime, nesu tikra, kad pavyks, mat valios man siaip truksta  4u.gif Bet pameginsiu.

Rytoj darysiu iskrovos diena. Ar galima valgyti vaisius ir gert mineralini? Nelabai zinau, kas ta iskrovos diena? Patarkite prasau...

Dar noriu paklaust - ar po sios dietos niekam nebuvo silpna? O plaukai neslinko?
*

Sveika prisijungus.Iskrova as darau tik skysciais.Arbatas visokias,jeigu jau labai liudna sauksteli medaus i arbata.Mineralinis irgi gerai,bet dabar salta tai geriau arbata.o nuo astuoniu dienu manau kad plaukai tikrai liks vietoje smile.gif
vixiuke
pritariu, kad plaukai tikrai nepradėjo slinkti, o bet kuriuo atveju, bet kada gali nutraukti dietą, jei pasijausi negerai (tik kad tai netaptų piktnaudžiavimu, kai pritrūks valios smile.gif )Iškrovos diena, tai nėra nieko nevalgymas. Galima suvalgyti vaisių, varškės, išgerti kefyro ir pan. Tik per tą dieną, galima valgyti vienos rūšies produktą ir nedaug (pvz.: kefyro litras ir lieso, aš geriu pasukas, jos išvis yra liesos 0,3 proc.). Sėkmės 4u.gif
Redazi
Sveikutės, laikiausi šios dietos bet tik 4 dienas, prisijungsiu prie jūsų. Pabandysiu vėl, gal išsilaikysiu 7 dienas ?
renoska
Labas, visoms 4u.gif
na štai kaip sakoma - baigėsi pirma diena thumbup.gif
Jaučiuosi puikiai thumbup.gif . Energija liejasi per kraštus. Ryte pasportavau, vakare linijinius šokius pašokau. Esu tokia lengva ir veido oda akivaizdžiai pagražėjo nuo kefyro. Žodžiu viskas super. Kaip sekasi Jums?
Aš laikausi tokio varianto:
1 d. 3 virtos su lupenomis bulvės + 1 litras lieso kefyro
2 d. 200 grietinės + 1 litras lieso kefyro
3 d. 200 g varškės+ 1 litras lieso kefyro
4 d. 0,5 kg vištienos file + 1 litras lieso kefyro
5 d. 1 kg obuolių arba 0,5 kg morkų + 1 litras lieso kefyro
6 d. + 1 litras lieso kefyro
7 d. 1,5 litro mineralinio

vixiuke
QUOTE(renoska @ 2008 01 15, 23:05)
Labas, visoms  4u.gif
na štai kaip sakoma - baigėsi pirma diena  thumbup.gif
Jaučiuosi puikiai  thumbup.gif . Energija liejasi per kraštus. Ryte  pasportavau, vakare linijinius šokius pašokau. Esu tokia lengva ir veido oda akivaizdžiai pagražėjo nuo kefyro. Žodžiu viskas super. Kaip sekasi Jums?
Aš laikausi tokio varianto:
1 d. 3 virtos su lupenomis bulvės + 1 litras lieso kefyro
2 d. 200  grietinės + 1 litras lieso kefyro
3 d. 200 g varškės+ 1 litras lieso kefyro
4 d. 0,5 kg vištienos file + 1 litras lieso kefyro
5 d. 1 kg obuolių arba 0,5 kg morkų + 1 litras lieso kefyro
6 d. + 1 litras lieso kefyro
7 d. 1,5 litro mineralinio
*

Labukas smile.gif aš šitos pačios laikaus dietos, tik kad 1 dieną iškrovą, tai geriu tik pasukas (tiesa jas geriu vietoj kefyro) ir išmečiau dieną su grietine, nes reik trumpesnės dietos ir neįsivaizduoju kaip tą grietinę vieną valgyt. Kai prieš kelis mėn laikaiusi šios dietos tai vietoj grietinės valgiau varškę, tai išėjo 2 dienos iš eilės varškė
Kilina
Sveikos,sveikos.Jau turiu rezultata -1kg300gr.skraidau.Kiekviena diena ryte per rusijos pirma kanala buna laida su Malachovu,gydytojas,daug knygu parases apie netradicine medicina ir t.t.Tai va,siandien ir kalbejo apie kefyro dieta ir gyre ja.sake galima net viena diena kefyra geri kita diena normaliai maitiniesi.Tai tiek ziniu smile.gif
Atlantida
Sveikutes, na, o as biskeli atidedu dietos pradzia, nes kosuliai puola, pirmai reikia sveikata sustiprinti. Bet butinai pazadu sugrizti i sia temuke po savaiteles.

O dar klausimas - ar be kefiro (ir puodelio kavos ryte) nieko gert daugiau negalima - ta prasme vandens ar arbatos?
vixiuke
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 16, 11:08)
Sveikutes, na, o as biskeli atidedu dietos pradzia, nes kosuliai puola, pirmai reikia sveikata sustiprinti. Bet butinai pazadu sugrizti i sia temuke po savaiteles.

O dar klausimas - ar be kefiro (ir puodelio kavos ryte) nieko gert daugiau negalima - ta prasme vandens ar arbatos?
*

ne tik kad galima, bet ir būtina gerti skysčių - vanduo, arbata be cukraus... smile.gif Linkiu greičiau pasveikti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.