Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Larisos Dolinos dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
RenataG
Šiandien jau šešta diena, kai sėdžiu ant Larisos Dolinos dietos. Iš ryto pasisvėriau -5,5 kg, o man dar reikia numesti mažiausiai 10 kg, o 15 tai būtų idealu. Gal kas nors jau yra išbandęs ją?
Utiuitiutė
Nu gal aš ir tundra kokia laukinė smile.gif , bet apie tokią tikrai negirdėjau ax.gif Prašom viską nušviesti išsamiau umn.gif
Pumila
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 16, 20:49)
Nu gal aš ir tundra kokia laukinė  smile.gif , bet apie tokią tikrai negirdėjau  ax.gif  Prašom viską nušviesti išsamiau  umn.gif
*

Aha ir aš iš ten pat biggrin.gif fool.gif , gal galėtum, RenataG, plačiau papasakoti?
Dolina tai tikrai įspūdingai atrodo ...
meškutė_Nida
RenataG., o gal tu vienoje temoje surašyk visas savo žinomas dietas, nes jei atidarinėsi kiekvienai iš tavo turimų 52 dietų po temą, tai, žinai, visiškas bardakas bus. doh.gif Neapsunkink kitiems žmonėms info paieškos, nes ne visi turi laiko lakstyt po temas. wink.gif
semke
Aha, as ir noriu zinoti, kas tai per dieta? ax.gif gal ir as pabandyt sugalvosiu... parasyk viska issamiai smile.gif
Utiuitiutė
RenataG dingo be žinios cry.gif Taigi, rytoj jau pirmadienis, o visos dietos, kaip žinia, prasideda nuo rytojaus... arba nuo pirmadienio... RenataG, Aūūūūūūūūūū smile.gif
olé
visos dietos, kurių laikantis per savaitę numetama daugiau kaip 1 kg, yra nesveikos ir gresia jo-jo efektu...
body
tesiningai sakai, juk amzinai nesilaikys Dolinos dietos...
Prades normaliai maitintis, ir svoris grys greiciau nei nukrito...
Utiuitiutė
Laikysimes tos dietos ar ne- čia jau kitas klausimas smile.gif Dabar cekaviausia, kas tai per dieta ir su kuo ji valgoma (ar nevalgoma) smile.gif
Gabbii
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 17, 20:41)
Laikysimes tos dietos ar ne- čia jau kitas klausimas  smile.gif  Dabar cekaviausia, kas tai per dieta ir su kuo ji valgoma (ar nevalgoma)  smile.gif
*

Ji tokia pati kaip Pugačiovos mirksiukas.gif (turiu rusišką variantą)
skraide
jo,cia kefyrine dieta ,maistas paskirstomas kas 2 valandos ,grieztai iki 18val(nors to maisto ne prudai...)
SauluteP
tai ar galit nors viena konkreciai surasyti, kokia tai dieta??? o tai kalbat, atrodo, kaip apie kokia mistika - jokio konkretumo g.gif
Gabbii
Larisos Dolinos dieta (rusiskas variantas):

Den' pervji: 5 otvarnjx kartofelin v mundire + 0,5 litra kefira. Vtoroi den': 300-400 grammov suxofruktov, predvaritel'no zalitjx kipytkom na noc' + 0,5 litra kefira. Tretii den': 0,5 kilogramma smetanj + 0,5 litra kefira. Cetvertji den': 0,5 kilogramma tvoroga + 0,5 litra kefira. Pytji den': polkuricj (polkilo telytinj ili govydinj, no tol'ko ne svininj!), otvarennoi bez soli i skurki + 0,5 litra kefira. Sestoi den': 2 kilogramma zelenjx yblok + 0,5 litra kefira. Sed'moi den': 1,5 litra kefira. Vos'moi den': 1,5 litra mineral'noi vodj".
SauluteP
kosmaras kazkoks blink.gif kosmarynas blink.gif blink.gif blink.gif vien kefyras ir penkios bulves per diena ... sad.gif kosmaras blink.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 18, 09:41)
Larisos Dolinos dieta (rusiskas variantas):

Den' pervji: 5 otvarnjx kartofelin v mundire + 0,5 litra kefira. Vtoroi den': 300-400 grammov suxofruktov, predvaritel'no zalitjx kipytkom na noc' + 0,5 litra kefira. Tretii den': 0,5 kilogramma smetanj + 0,5 litra kefira. Cetvertji den': 0,5 kilogramma tvoroga + 0,5 litra kefira. Pytji den': polkuricj (polkilo telytinj ili govydinj, no tol'ko ne svininj!), otvarennoi bez soli i skurki + 0,5 litra kefira. Sestoi den': 2 kilogramma zelenjx yblok + 0,5 litra kefira. Sed'moi den': 1,5 litra kefira. Vos'moi den': 1,5 litra mineral'noi vodj".
*

Dar pamiršta pridurti, kad minėta dainininkė praktiškai gyvena sporto salėje...
iriniux
Na ka ta Larisa, paeme nuejo, eilini karta pasidare nusiurbima ir vaidina, kad geria kefyra. Manau su tokiais pinigais tiek pastangu nereikia. Galu gale yra Latvijoj dietologas, kuris nurode, kad kefyra gerti kiekviena diena nesveika, uztenka vienos dienos iskrova daryti su kefyru. O idomu dar koki kefyra geria Dolina, gal raugina pati. Man tai juokingos tokiu izymybiu skelbiamos dietos, zinome, kaip jos laikosi dietu. Kas liecia Dolina, nezinau, bet zinoma, kad dauguma daininkiu dieta yra cigarete ir kava. Pabandykit pacio, efekt na lico.
Pumila
QUOTE(iriniux @ 2005 07 18, 10:15)
.... bet zinoma, kad dauguma daininkiu dieta yra cigarete ir kava. Pabandykit pacio, efekt na lico.
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip taip kava su cigaretėmis, tikrai kad efektas ypatingai ant veido bus superinis, 25-rių atrodysi kaip 55-rių. Čia gera dieta toms, kurios jaučiasi per jaunos laugh.gif wink.gif
hklmn
QUOTE(Pumila @ 2005 07 18, 11:49)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  taip taip kava su cigaretėmis, tikrai kad efektas ypatingai ant veido bus superinis, 25-rių atrodysi kaip 55-rių. Čia gera dieta toms, kurios jaučiasi per jaunos  laugh.gif  wink.gif
*

drinks_cheers.gif Paskui problema bus ne lašiakai, o raukšlės ir aplamai baisis išvaizda laugh.gif fear.gif
Marla
QUOTE(Pumila @ 2005 07 18, 11:49)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  taip taip kava su cigaretėmis, tikrai kad efektas ypatingai ant veido bus superinis, 25-rių atrodysi kaip 55-rių. Čia gera dieta toms, kurios jaučiasi per jaunos  laugh.gif  wink.gif
*

kava su cigaretemis tai jaunuju dieta, senosios gviazdos biski kitaip smile.gif ali man patinka tokia kai darbio daug yr ir ner kada pietaut ir kaip.....gal pagaliau be paso alkoholio skyriuj bus galima apsipirkinet :DDDD
Utiuitiutė
Hmm... Viskas aišku biggrin.gif Taigi čia paprasčiausia 1000 kcal. dieta verysad.gif Tada jau geriau per dieną sušlamšiu porciją cepelinų su padažu ir daugiau nieko, bent malonumą didesnį apturėsiu thumbup.gif
RenataG
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 17, 13:34)
RenataG dingo be žinios  cry.gif  Taigi, rytoj jau pirmadienis, o visos dietos, kaip žinia, prasideda nuo rytojaus... arba nuo pirmadienio... RenataG, Aūūūūūūūūūū  smile.gif
*

Sveikos visos,

Sorry, kad pradingau, bet pas mane atsitiko didelė nelaimė cry.gif Šiandien palaidojom draugą. Tai kad nelabai, o tiesa sakant, visai neturėjau laiko ir nenorėjau prisėsti prie kompo. verysad.gif

O dėl dietos, tai kaip minėjote ji yra panaši į Alos Pugačiovos. Valgyti reikia kas dvi valandas iki 18 val, pradėdant nuo 8.00. Kiekviena rytą būtinai išgerti puodelį juodos kavos. Prieš dietą padaryti iškrovos dieną. Dietos laikytis savaitę, po to savaitė valgoma įprastai, bet mažiau riebalų, saldumynų, miltinių gaminių ir aštraus maisto. Po to kitą savaitę vėl dieta ir taip toliau iki norimo rezultato

1 diena: 400 g virtų bulvių ir 500 g kefyro (1,5%)
2 diena: 400 g liesos varškės ir 500 g kefyro
3 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro
4 diena: 400 g virtos vištienos krūtinėlės ir 500 g kefyro
5 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro
6 diena: 1,5 l negazuoto mineralinio vandens
7 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro

O dėl visų mano 52 lapų dietų, tai aš irgi nelabai turiu laiko, kad visas perspausdinčiau, todėl, kai ateina noras, tai ir skelbiu savo išrinktą dietą.

Toliau dėl jo-jo efekto: aš manau, jei kažkas nori sulieknėti, tai pasilaikys kokios nors dietos, sulieknės, o po to pradės save prižiūrėti, sveikiau maitintis ar derinti maistą ar kas nors panašaus. Pavyzdžiui aš, taip ir ruošiuosi daryti ir laaaabai tikiu, kad man pavyks, nes beveik visos tos dienos man praėjo labai lengvai, tik truputuką sunkoka buvo pirmas dvi (iškrovos ir bulvių). Pvz., 4 dieną man 400 g vištos neįlindo, suvalgiau šiek tiek daugiau negu pusė ir visai man nesinorėjo valgyti. Va taip. Bet jums, mergaitės, pačioms spręsti norite jūs ar ne? Aš gi nieko neverčiu, tik noriu pabendrauti, pasidalinti savo rezultatais. Bet vistiek, bet kokiu atveju, ačiū už jūsų nuomones.

Lauksiu komentarų! ax.gif ax.gif ax.gif

Dar užmiršau pasakyti, kad pvz. aš valgau ne per 6, o per 4 kartus. 8.00 išgeriu kavos, paskui 10,12,14 ir 16 valgau, o 18 geriu tik kefyrą.
kropka
Liudna kai "iseina" draugai sad.gif
RenataG noreciau paklausti is kur atkrapstai tiek kantrybes blink.gif ar nepabosta tas kefyras? Linkiu greiciau atbaidyti ta nenorima svorio pertekliu, sekmes thumbup.gif
olé
QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 00:12)
O dėl dietos, tai kaip minėjote ji yra panaši į Alos Pugačiovos. Valgyti reikia kas dvi valandas iki 18 val, pradėdant nuo 8.00. Kiekviena rytą būtinai išgerti puodelį juodos kavos. Prieš dietą padaryti iškrovos dieną. Dietos laikytis savaitę, po to savaitė valgoma įprastai, bet mažiau riebalų, saldumynų, miltinių gaminių ir aštraus maisto. Po to kitą savaitę vėl dieta ir taip toliau iki norimo rezultato

1 diena: 400 g virtų bulvių ir 500 g kefyro (1,5%)
2 diena: 400 g liesos varškės ir 500 g kefyro
3 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro
4 diena: 400 g virtos vištienos krūtinėlės ir 500 g kefyro
5 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro
6 diena: 1,5 l negazuoto mineralinio vandens
7 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro

Toliau dėl jo-jo efekto: aš manau, jei kažkas nori sulieknėti, tai pasilaikys kokios nors dietos, sulieknės, o po to pradės save prižiūrėti, sveikiau maitintis ar derinti maistą ar kas nors panašaus.
*

baisi dieta - kava į tuščią skrandį, nei lašelio aliejau, visą savaitę jokios daržovės. ją turėjo sugalvoti tikras besmegenis. nors gal besmegeniams geriau, jie bent morką turi, o čia nė salotos lapelio...

Renata, tu geriau sukeisk vietomis tai, ką rašai - pradėk save prižiūrėti, sveikiau maitintis, derinti maistą ar ką nors panašaus, tada tikrai sulieknėsi. Nuo tokios dietos kaip šita, gali sulėtėt medžiagų apykaita, nes per greitai mesi svorį, o tada ir nuo kefyro storėsi.
RenataG
QUOTE(olé @ 2005 07 19, 08:30)
baisi dieta - kava į tuščią skrandį, nei lašelio aliejau, visą savaitę jokios daržovės. ją turėjo sugalvoti tikras besmegenis. nors gal besmegeniams geriau, jie bent morką turi, o čia nė salotos lapelio...

Renata, tu geriau sukeisk vietomis tai, ką rašai - pradėk save prižiūrėti, sveikiau maitintis, derinti maistą ar ką nors panašaus, tada tikrai sulieknėsi. Nuo tokios dietos kaip šita, gali sulėtėt medžiagų apykaita, nes per greitai mesi svorį, o tada ir nuo kefyro storėsi.
*

Gal tu ir teisi, bet man skubiai reikia numesti, nes rugpjūčio pradžioje važiuoju prie jūros thumbup.gif
jadzka
QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 09:26)
Gal tu ir teisi, bet man skubiai reikia numesti, nes rugpjūčio pradžioje važiuoju prie jūros thumbup.gif
*

Man tai keista, kad važiavmas prie jūros svarbiau nei sveikata. Jei aš važiuoju prie jūros tai labiau rūpinuos kaip geriau laiką praleist, su kokias draugais ten važiuosiu ir t.t. o ne kaip save marinti, kad keli kg nukristų, kurie greit atauga paprastai....
olé
QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 09:26)
*

Renata, aš tave labai suprantu, nes ir pati važiuosiu prie jūros rugpjūtį... ir tikrai dar su maudymuku neatrodysiu taip, kaip norėčiau, na bet juk nesustos dėl to pasaulis... mirksiukas.gif o lėtai ir sveikai numetus svorį, po to ne vienas atostogas ramu dėl maudymuko bus biggrin.gif
RenataG
QUOTE(jadzka @ 2005 07 19, 09:39)
Man tai keista, kad važiavmas prie jūros svarbiau nei sveikata. Jei aš važiuoju prie jūros tai labiau rūpinuos kaip geriau laiką praleist, su kokias draugais ten važiuosiu ir t.t. o ne kaip save marinti, kad keli kg nukristų, kurie greit atauga paprastai....
*

Keli, nekeli kg, o 7 kg jau kaip ir nebėra. Be to rugpjūčio pradžioje grįžta mano vyras iš Anglijos, kurio nebuvo 9 mėn, o aš per tą laiką sustorėjau 10 kg. Tai man kaip tik. Nors jam ir nesvarbu kaip jis sako, kaip aš atrodau, bet vistiek.... tongue.gif
jadzka
QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 10:22)
Keli, nekeli kg, o 7 kg jau kaip ir nebėra. Be to rugpjūčio pradžioje grįžta mano vyras iš Anglijos, kurio nebuvo 9 mėn, o aš per tą laiką sustorėjau 10 kg. Tai man kaip tik. Nors jam ir nesvarbu kaip jis sako, kaip aš atrodau, bet vistiek.... tongue.gif
*

Tikiuosi bent vitaminų papildomai geri?
mačiau tokią besidietinančią, kuriai labai greit stogas pavažiavo...
RenataG
QUOTE(jadzka @ 2005 07 19, 10:29)
Tikiuosi bent vitaminų papildomai geri?
mačiau tokią besidietinančią, kuriai labai greit stogas pavažiavo...
*

Viskas tvarkoje. Geriu vitamaminus. Be to, šiandien nusprendžiau truputį save palepinti ir ką nors suvalgysiu neleistino ( šiandien jau pirma diena normalios savaitės). biggrin.gif Tai kad manau, kad stogas man nepavažiuos, aš jaučiuosi puikiai. ax.gif ax.gif ax.gif
Utiuitiutė
Aš, jau kaip sakiau, pasilieku su savo cepelinais blush2.gif blush2.gif blush2.gif
O jums sėkmės, geriant kefyrą smile.gif

jadzka
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 19, 17:33)
Aš, jau kaip sakiau, pasilieku su savo cepelinais  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 
  O jums sėkmės, geriant kefyrą  smile.gif
*

Kefyras yra gerai, tik normos ribose. Su šviežiom bulvytėm - thumbup.gif:
Utiuitiutė
Pritariu smile.gif Tik ne po puslitrį kasdien schmoll.gif juk tai 5x100gr.~600kcal!!!!!!! O kur dar bulvės ar varškės... Pasikartosiu- man geriau cepelinai thumbup.gif Tai irgi ~600kcal. mirksiukas.gif
Gabbii
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 19, 17:46)
Pritariu  smile.gif  Tik ne po puslitrį kasdien schmoll.gif  juk tai 5x100gr.~600kcal!!!!!!!  O kur dar bulvės ar varškės... Pasikartosiu- man geriau cepelinai  thumbup.gif  Tai irgi ~600kcal.  mirksiukas.gif
*

Žiūrint koks kefyras mirksiukas.gif o jei pakeistume į pasukas manau būtų thumbup.gif ir kalorijų mažiau, ir sveikiau
jadzka
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:41)
Žiūrint kokį kefyrą pasirinksi mirksiukas.gif
*

Vis tiek šita diena nesveika fear.gif
Gabbii
QUOTE(jadzka @ 2005 07 20, 08:44)
Vis tiek šita diena nesveika fear.gif
*

Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs ax.gif
jadzka
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:50)
Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs  ax.gif
*

Manau, kad valganst nedideliais kiekiais vaisių, uogų, jogurto, salotų ir mėsytės, svoris panašiai kristų, bet 100 kartų sveikiai thumbup.gif:
iriniux
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:50)
Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs  ax.gif
*

Oi pritariu simta kartu, nors kam tas kefyras. Iskrovos dienai galima ir negazuoto mineralinio, svarbu iskrovos diena. O kas ten apie jura. negi numetus kokius 5 kg. galima iskart gerai atrodyti, o kur nudribusi oda, sportuoti reikia daugiau. box.gif
Utiuitiutė
Labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif , kad yra ir mąstančių mamyčių ir dar ne mamyčių. Šaunuolės, sveikuolės
RenataG
QUOTE(iriniux @ 2005 07 20, 09:00)
Oi pritariu simta kartu, nors kam tas kefyras. Iskrovos dienai galima ir negazuoto mineralinio, svarbu iskrovos diena. O kas ten apie jura. negi numetus kokius 5 kg. galima iskart gerai atrodyti, o kur nudribusi oda, sportuoti reikia daugiau. box.gif
*

O kas sako, kad nėra sporto? tongue.gif Sportas tai labai gerai ir aš sportuoju, net laaaaabai daug thumbup.gif
DEIMA00

Gal jau ir labai sena tema, bet ši dieta man labai patiko . Kai tik perskaičiau ją iš karto pradėjau laikytis thumbup.gif Bet.... jau praėjo 7 kančių dienos, o man nenukrito nė vienas kilogramas verysad.gif Gal kas supranta kas su manim vyksta, nenori tirpti riebaliukai ir viskas. Padėkit
Kerrol
QUOTE(DEIMA00 @ 2006 02 01, 12:48)
Gal jau ir labai sena tema, bet ši dieta man labai patiko . Kai tik perskaičiau ją iš karto pradėjau laikytis thumbup.gif  Bet.... jau praėjo 7 kančių dienos, o man nenukrito nė vienas kilogramas verysad.gif  Gal kas supranta kas su manim vyksta, nenori tirpti riebaliukai ir viskas. Padėkit
*

O gal nėra nuo ko jiem tirpt? mirksiukas.gif
DEIMA00
Tirpti tai yra nuo ko mano viršsvoris 10 kg. jei numesčiau visus 15 kg būtu idialus svoris. thumbup.gif
Ciel Bleu
man kefyras patinka clap.gif
kai pribaigsiu sesiją, gal ir pagalvosiu apie šitą dietą. po paskutinės dietos bus praėję 3 savaitės: tada nukrito 4,5kg, plius dar 1,5kg nukrito nuo streso po to. tai dabar maždaug normaliai maitinuosi (bulviniai blynai, ledai, majonezinės mišrainės - bet saikingai), svoris laikosi. na, liko dar iš ko kokių 12kg nupurtyti ax.gif
DEIMA00
Parašyk kokios prieš tai laikeisi dietos. Tikrai išbandyk šią dietą nėra taip sunku. Man sunkiausia buvo paskutinės dienos. Po jos tris dienas valgiau normaliai dabar vėl toliau laikausi nežinau kaip seksis.
Marla
letas mazoxizmas smile.gif gal kada nors ir as tokiam daiktui pribresiu...
DEIMA00
Tik 7 dienos , man tai atrodo normalu išsivalis organizmas ir tiek , okam greitai krinta svoris tai dar geriau. Kaip matai mano organizmas net nesuprato, kad per mažai gauna maisto kas turi nemažai viršsvorio tai joks čia badas , va jei tu sveri tik 50 kg. nu jau kitas dalykas , po tokios dietos ir numirt gali.
okis
Pasiskaiciau komentarus ir neiskenciau - neitiketina, kad skusdamosis antsvoriu, kazkuri pasake:" geriau du cepelinus susveisiu ir t.t". Nu tai ir vaiksciok kaip cepelinas ir nesiskusk lasiniais. smile.gif
Mažutė
Perkaiciau visus pasisakymus ir nelabai supratau ar kuri laikesi sios dietos iki galo ir jei laikesi kokie rezultatai? g.gif
Aronija
Labas vakaras 4u.gif
Perskaiciau sia tema ir stai mano komentaras: as taip pat turiu problemeliu del antsvorio, laikiausi ivairiu dietu, geriau piliules. Ko pasiekiau: jo-jo efekto, isryskejo celiulitas, pradejo luzineti nagai, slinkti plaukai... bijau.gif Vyras mane isdurnino ir liepe gerti vitaminus... jau kelintus metus nesilaukau jokiu dietu, o tiesiog stengiuosi nevalgyti po 18 val. ir neprisiryti pietu metu. Be to pradejau valgyti pusrycius, t.y. sumustiakas ir kavos puodelis... anksciau mano pusryciai buvo TIK kavos puodelis fool.gif Svoris po truputuka krenta...
Mano geriausia isvaizda buvo pasiekta sporto deka, lankiau aerobika, po to rytais begiodavau thumbup.gif
Kai pradedi tingeti, atsiranda noras eiti lyg ir lengviausiu budu, bet istikruju tai tik sunkesnis kelias... Taip, kad istvermes ir pirmyn i sporto sales, arba bent vaiksciokite i masazus, jau pasirinkimas ju ivairus!
Pirmiausia mylekime pacios save wub.gif
DEIMA00
Labai šaunu jog tu surandi laiko pasportuoti . Aš nelabai galiu , ryte skubu į darbą po darbo pasiemu iš darželio vaiką ir ką jau benuveiksi reikia skubėti namo ruošti vakarienę. Jei turėčiau kam palikti sūnų tai kitas reikalas. belieka tik marintis badu ir tiek.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.