Šiandien jau šešta diena, kai sėdžiu ant Larisos Dolinos dietos. Iš ryto pasisvėriau -5,5 kg, o man dar reikia numesti mažiausiai 10 kg, o 15 tai būtų idealu. Gal kas nors jau yra išbandęs ją?
Nu gal aš ir tundra kokia laukinė
RenataG., o gal tu vienoje temoje surašyk visas savo žinomas dietas, nes jei atidarinėsi kiekvienai iš tavo turimų 52 dietų po temą, tai, žinai, visiškas bardakas bus.
Aha, as ir noriu zinoti, kas tai per dieta?
RenataG dingo be žinios
visos dietos, kurių laikantis per savaitę numetama daugiau kaip 1 kg, yra nesveikos ir gresia jo-jo efektu...
tesiningai sakai, juk amzinai nesilaikys Dolinos dietos...
Prades normaliai maitintis, ir svoris grys greiciau nei nukrito...
Laikysimes tos dietos ar ne- čia jau kitas klausimas
jo,cia kefyrine dieta ,maistas paskirstomas kas 2 valandos ,grieztai iki 18val(nors to maisto ne prudai...)
tai ar galit nors viena konkreciai surasyti, kokia tai dieta??? o tai kalbat, atrodo, kaip apie kokia mistika - jokio konkretumo
Larisos Dolinos dieta (rusiskas variantas):
Den' pervji: 5 otvarnjx kartofelin v mundire + 0,5 litra kefira. Vtoroi den': 300-400 grammov suxofruktov, predvaritel'no zalitjx kipytkom na noc' + 0,5 litra kefira. Tretii den': 0,5 kilogramma smetanj + 0,5 litra kefira. Cetvertji den': 0,5 kilogramma tvoroga + 0,5 litra kefira. Pytji den': polkuricj (polkilo telytinj ili govydinj, no tol'ko ne svininj!), otvarennoi bez soli i skurki + 0,5 litra kefira. Sestoi den': 2 kilogramma zelenjx yblok + 0,5 litra kefira. Sed'moi den': 1,5 litra kefira. Vos'moi den': 1,5 litra mineral'noi vodj".
kosmaras kazkoks
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 18, 09:41) Larisos Dolinos dieta (rusiskas variantas): Den' pervji: 5 otvarnjx kartofelin v mundire + 0,5 litra kefira. Vtoroi den': 300-400 grammov suxofruktov, predvaritel'no zalitjx kipytkom na noc' + 0,5 litra kefira. Tretii den': 0,5 kilogramma smetanj + 0,5 litra kefira. Cetvertji den': 0,5 kilogramma tvoroga + 0,5 litra kefira. Pytji den': polkuricj (polkilo telytinj ili govydinj, no tol'ko ne svininj!), otvarennoi bez soli i skurki + 0,5 litra kefira. Sestoi den': 2 kilogramma zelenjx yblok + 0,5 litra kefira. Sed'moi den': 1,5 litra kefira. Vos'moi den': 1,5 litra mineral'noi vodj". Dar pamiršta pridurti, kad minėta dainininkė praktiškai gyvena sporto salėje...
Na ka ta Larisa, paeme nuejo, eilini karta pasidare nusiurbima ir vaidina, kad geria kefyra. Manau su tokiais pinigais tiek pastangu nereikia. Galu gale yra Latvijoj dietologas, kuris nurode, kad kefyra gerti kiekviena diena nesveika, uztenka vienos dienos iskrova daryti su kefyru. O idomu dar koki kefyra geria Dolina, gal raugina pati. Man tai juokingos tokiu izymybiu skelbiamos dietos, zinome, kaip jos laikosi dietu. Kas liecia Dolina, nezinau, bet zinoma, kad dauguma daininkiu dieta yra cigarete ir kava. Pabandykit pacio, efekt na lico.
QUOTE(Pumila @ 2005 07 18, 11:49) kava su cigaretemis tai jaunuju dieta, senosios gviazdos biski kitaip
Hmm... Viskas aišku
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 17, 13:34) RenataG dingo be žinios Sveikos visos, Sorry, kad pradingau, bet pas mane atsitiko didelė nelaimė O dėl dietos, tai kaip minėjote ji yra panaši į Alos Pugačiovos. Valgyti reikia kas dvi valandas iki 18 val, pradėdant nuo 8.00. Kiekviena rytą būtinai išgerti puodelį juodos kavos. Prieš dietą padaryti iškrovos dieną. Dietos laikytis savaitę, po to savaitė valgoma įprastai, bet mažiau riebalų, saldumynų, miltinių gaminių ir aštraus maisto. Po to kitą savaitę vėl dieta ir taip toliau iki norimo rezultato 1 diena: 400 g virtų bulvių ir 500 g kefyro (1,5%) 2 diena: 400 g liesos varškės ir 500 g kefyro 3 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro 4 diena: 400 g virtos vištienos krūtinėlės ir 500 g kefyro 5 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro 6 diena: 1,5 l negazuoto mineralinio vandens 7 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro O dėl visų mano 52 lapų dietų, tai aš irgi nelabai turiu laiko, kad visas perspausdinčiau, todėl, kai ateina noras, tai ir skelbiu savo išrinktą dietą. Toliau dėl jo-jo efekto: aš manau, jei kažkas nori sulieknėti, tai pasilaikys kokios nors dietos, sulieknės, o po to pradės save prižiūrėti, sveikiau maitintis ar derinti maistą ar kas nors panašaus. Pavyzdžiui aš, taip ir ruošiuosi daryti ir laaaabai tikiu, kad man pavyks, nes beveik visos tos dienos man praėjo labai lengvai, tik truputuką sunkoka buvo pirmas dvi (iškrovos ir bulvių). Pvz., 4 dieną man 400 g vištos neįlindo, suvalgiau šiek tiek daugiau negu pusė ir visai man nesinorėjo valgyti. Va taip. Bet jums, mergaitės, pačioms spręsti norite jūs ar ne? Aš gi nieko neverčiu, tik noriu pabendrauti, pasidalinti savo rezultatais. Bet vistiek, bet kokiu atveju, ačiū už jūsų nuomones. Lauksiu komentarų! Dar užmiršau pasakyti, kad pvz. aš valgau ne per 6, o per 4 kartus. 8.00 išgeriu kavos, paskui 10,12,14 ir 16 valgau, o 18 geriu tik kefyrą.
Liudna kai "iseina" draugai
RenataG noreciau paklausti is kur atkrapstai tiek kantrybes QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 00:12) O dėl dietos, tai kaip minėjote ji yra panaši į Alos Pugačiovos. Valgyti reikia kas dvi valandas iki 18 val, pradėdant nuo 8.00. Kiekviena rytą būtinai išgerti puodelį juodos kavos. Prieš dietą padaryti iškrovos dieną. Dietos laikytis savaitę, po to savaitė valgoma įprastai, bet mažiau riebalų, saldumynų, miltinių gaminių ir aštraus maisto. Po to kitą savaitę vėl dieta ir taip toliau iki norimo rezultato 1 diena: 400 g virtų bulvių ir 500 g kefyro (1,5%) 2 diena: 400 g liesos varškės ir 500 g kefyro 3 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro 4 diena: 400 g virtos vištienos krūtinėlės ir 500 g kefyro 5 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro 6 diena: 1,5 l negazuoto mineralinio vandens 7 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro Toliau dėl jo-jo efekto: aš manau, jei kažkas nori sulieknėti, tai pasilaikys kokios nors dietos, sulieknės, o po to pradės save prižiūrėti, sveikiau maitintis ar derinti maistą ar kas nors panašaus. baisi dieta - kava į tuščią skrandį, nei lašelio aliejau, visą savaitę jokios daržovės. ją turėjo sugalvoti tikras besmegenis. nors gal besmegeniams geriau, jie bent morką turi, o čia nė salotos lapelio... Renata, tu geriau sukeisk vietomis tai, ką rašai - pradėk save prižiūrėti, sveikiau maitintis, derinti maistą ar ką nors panašaus, tada tikrai sulieknėsi. Nuo tokios dietos kaip šita, gali sulėtėt medžiagų apykaita, nes per greitai mesi svorį, o tada ir nuo kefyro storėsi. QUOTE(olé @ 2005 07 19, 08:30) baisi dieta - kava į tuščią skrandį, nei lašelio aliejau, visą savaitę jokios daržovės. ją turėjo sugalvoti tikras besmegenis. nors gal besmegeniams geriau, jie bent morką turi, o čia nė salotos lapelio... Renata, tu geriau sukeisk vietomis tai, ką rašai - pradėk save prižiūrėti, sveikiau maitintis, derinti maistą ar ką nors panašaus, tada tikrai sulieknėsi. Nuo tokios dietos kaip šita, gali sulėtėt medžiagų apykaita, nes per greitai mesi svorį, o tada ir nuo kefyro storėsi. Gal tu ir teisi, bet man skubiai reikia numesti, nes rugpjūčio pradžioje važiuoju prie jūros QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 09:26) Man tai keista, kad važiavmas prie jūros svarbiau nei sveikata. Jei aš važiuoju prie jūros tai labiau rūpinuos kaip geriau laiką praleist, su kokias draugais ten važiuosiu ir t.t. o ne kaip save marinti, kad keli kg nukristų, kurie greit atauga paprastai.... QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 09:26) Renata, aš tave labai suprantu, nes ir pati važiuosiu prie jūros rugpjūtį... ir tikrai dar su maudymuku neatrodysiu taip, kaip norėčiau, na bet juk nesustos dėl to pasaulis... QUOTE(jadzka @ 2005 07 19, 09:39) Man tai keista, kad važiavmas prie jūros svarbiau nei sveikata. Jei aš važiuoju prie jūros tai labiau rūpinuos kaip geriau laiką praleist, su kokias draugais ten važiuosiu ir t.t. o ne kaip save marinti, kad keli kg nukristų, kurie greit atauga paprastai.... Keli, nekeli kg, o 7 kg jau kaip ir nebėra. Be to rugpjūčio pradžioje grįžta mano vyras iš Anglijos, kurio nebuvo 9 mėn, o aš per tą laiką sustorėjau 10 kg. Tai man kaip tik. Nors jam ir nesvarbu kaip jis sako, kaip aš atrodau, bet vistiek.... QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 10:22) Keli, nekeli kg, o 7 kg jau kaip ir nebėra. Be to rugpjūčio pradžioje grįžta mano vyras iš Anglijos, kurio nebuvo 9 mėn, o aš per tą laiką sustorėjau 10 kg. Tai man kaip tik. Nors jam ir nesvarbu kaip jis sako, kaip aš atrodau, bet vistiek.... Tikiuosi bent vitaminų papildomai geri? mačiau tokią besidietinančią, kuriai labai greit stogas pavažiavo... QUOTE(jadzka @ 2005 07 19, 10:29) Tikiuosi bent vitaminų papildomai geri? mačiau tokią besidietinančią, kuriai labai greit stogas pavažiavo... Viskas tvarkoje. Geriu vitamaminus. Be to, šiandien nusprendžiau truputį save palepinti ir ką nors suvalgysiu neleistino ( šiandien jau pirma diena normalios savaitės).
Aš, jau kaip sakiau, pasilieku su savo cepelinais
O jums sėkmės, geriant kefyrą
Pritariu
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:50) Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs Manau, kad valganst nedideliais kiekiais vaisių, uogų, jogurto, salotų ir mėsytės, svoris panašiai kristų, bet 100 kartų sveikiai QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:50) Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs Oi pritariu simta kartu, nors kam tas kefyras. Iskrovos dienai galima ir negazuoto mineralinio, svarbu iskrovos diena. O kas ten apie jura. negi numetus kokius 5 kg. galima iskart gerai atrodyti, o kur nudribusi oda, sportuoti reikia daugiau.
Labai
QUOTE(iriniux @ 2005 07 20, 09:00) Oi pritariu simta kartu, nors kam tas kefyras. Iskrovos dienai galima ir negazuoto mineralinio, svarbu iskrovos diena. O kas ten apie jura. negi numetus kokius 5 kg. galima iskart gerai atrodyti, o kur nudribusi oda, sportuoti reikia daugiau. O kas sako, kad nėra sporto? Gal jau ir labai sena tema, bet ši dieta man labai patiko . Kai tik perskaičiau ją iš karto pradėjau laikytis QUOTE(DEIMA00 @ 2006 02 01, 12:48) Gal jau ir labai sena tema, bet ši dieta man labai patiko . Kai tik perskaičiau ją iš karto pradėjau laikytis O gal nėra nuo ko jiem tirpt?
Tirpti tai yra nuo ko mano viršsvoris 10 kg. jei numesčiau visus 15 kg būtu idialus svoris.
man kefyras patinka
kai pribaigsiu sesiją, gal ir pagalvosiu apie šitą dietą. po paskutinės dietos bus praėję 3 savaitės: tada nukrito 4,5kg, plius dar 1,5kg nukrito nuo streso po to. tai dabar maždaug normaliai maitinuosi (bulviniai blynai, ledai, majonezinės mišrainės - bet saikingai), svoris laikosi. na, liko dar iš ko kokių 12kg nupurtyti
Parašyk kokios prieš tai laikeisi dietos. Tikrai išbandyk šią dietą nėra taip sunku. Man sunkiausia buvo paskutinės dienos. Po jos tris dienas valgiau normaliai dabar vėl toliau laikausi nežinau kaip seksis.
letas mazoxizmas
Tik 7 dienos , man tai atrodo normalu išsivalis organizmas ir tiek , okam greitai krinta svoris tai dar geriau. Kaip matai mano organizmas net nesuprato, kad per mažai gauna maisto kas turi nemažai viršsvorio tai joks čia badas , va jei tu sveri tik 50 kg. nu jau kitas dalykas , po tokios dietos ir numirt gali.
Pasiskaiciau komentarus ir neiskenciau - neitiketina, kad skusdamosis antsvoriu, kazkuri pasake:" geriau du cepelinus susveisiu ir t.t". Nu tai ir vaiksciok kaip cepelinas ir nesiskusk lasiniais.
Perkaiciau visus pasisakymus ir nelabai supratau ar kuri laikesi sios dietos iki galo ir jei laikesi kokie rezultatai?
Labas vakaras
Perskaiciau sia tema ir stai mano komentaras: as taip pat turiu problemeliu del antsvorio, laikiausi ivairiu dietu, geriau piliules. Ko pasiekiau: jo-jo efekto, isryskejo celiulitas, pradejo luzineti nagai, slinkti plaukai... Mano geriausia isvaizda buvo pasiekta sporto deka, lankiau aerobika, po to rytais begiodavau Kai pradedi tingeti, atsiranda noras eiti lyg ir lengviausiu budu, bet istikruju tai tik sunkesnis kelias... Taip, kad istvermes ir pirmyn i sporto sales, arba bent vaiksciokite i masazus, jau pasirinkimas ju ivairus! Pirmiausia mylekime pacios save
Labai šaunu jog tu surandi laiko pasportuoti . Aš nelabai galiu , ryte skubu į darbą po darbo pasiemu iš darželio vaiką ir ką jau benuveiksi reikia skubėti namo ruošti vakarienę. Jei turėčiau kam palikti sūnų tai kitas reikalas. belieka tik marintis badu ir tiek.
|