Sveiki, noreciau paklausti, gal kazkas gydesi dantukus ar gydosi stomatologijos klinikoje, kuri lokalizuojasi Vilniuje Savanoriu pr.11e(http://www.dentalimplant.lt)?
Gydziuasi ten dantukus, ejau pas Petra Gerve, man jis labai neblogas odontologas, jokiu priekaistu jiems neturiu
Aciu labai Elena4, mano gydytojas tas pats, tad labai buvo fine isgirsti si atsiliepima
o gal zinot kokia ten administratore dirba? man atrodo pazistama mano, bet negarantuoju, kad ten "Dentalimplant". gal kas zino jos varda ir kaip atrodo?
Buvau paskelbus temą apie estetinį plombavimą ir protezavimą, ten irgi daug liaupsių buvo Gidentai..Gundžiausi, gundžiausi ir susigundžiau
QUOTE(iewootia @ 2005 07 21, 16:02) o gal zinot kokia ten administratore dirba? man atrodo pazistama mano, bet negarantuoju, kad ten "Dentalimplant". gal kas zino jos varda ir kaip atrodo? QUOTE(Rasma @ 2005 07 21, 16:49) Viskas, kitus dantis, kuriuos reikia taisyt į Gidentą nenešiu nė už ką Buvau nusibeldusi ir as i Gidenta (va kiek nemokamos reklamos
Labai noreciau paklausti mamu ir dar ne mamu, ar elgesys daktaro bei kito personalo esancio toje klinikoje kur gydotes jums turi kazkokios itakos, faktas, kad "elgesys" dantu negydo, bet juk jaukiau, kai su tavim kalba, paaiskina ir apskritai pastebi, kad tu esi
Nes paskutiniji vizita paprasiau savo rentgeno nuotrauku (uz jas susimokejau anksciau), o man atsove: o, kam jums, tu ka pati sau dantis dabar statysies...na,o paprasius kad paaiskintu kas do procedura tik pasake, nebeturiu laiko-visogero...Tad nebezinau ar be pasilikti ten, o gal cia taip jau visur
Sveika aš jau daugiau kaip pusę metų vaikštau į tą kliniką. Persitvarkau daug dantų, kurie buvo ankščiau gydyti ir bus protezuojami.
Apie blogą personalo elgesį nieko negaliu pasakyti, man viską paaiškina, o jei paklausiu ko nors tai ir atsakymą gaunu. Tiesa vaikštau ne pas Gervę. Mane gydo Gerviene, Cypaitė, Basijokas. Gervė man atrodo yra tos klinikos savininkas. Dėk kokybės, tai ji tikriausiai išaiškės vėliau. Kitur niekur neteko vaikščioti, tai neturiu su kuo lyginti
Kažin kodėl visos žinutės apie Vivadens yra ištrintos?
|