Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mergyte_
laba diena 4u.gif norejau merginos pasiteirauti gal kas turit pleduka Merkio Rozyte..gal galetumet pasidalinti info apie ji ar geras ir tt blush2.gif
pampuskina
Negaliu neparasyti... Turim Ferreti patalyne. Mokejom apie 360 lt Klaipedos "vaiku miestas". Gaila pinigu paleistu vejams! Mielos mamytes, pirkit ka norit, bet tik ne Ferreti! Musu leliui nera dar nei 3 men, bet jau kaldryte "susokusi" i gumbus.. Dar net neskalbta... uzvalkalai irgi nieko gero.. na taip, - nenubluko, nesusiburbuliavo, bet pasiuta tikrai nera dailiai + iskalbus susitraukia medziaga, tad mazoki.. zodziu, nervai uz tokia kaina.. dairomes naujos kaldrytes ... verysad.gif
Frence
sakykite mamytes o gal kas turite lietuviskos firmos Lorita patalyne? kokie butu atsiliepimai smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(lairam @ 2009 05 19, 14:35)
Oi turejome ir mes feretti. Tai kaldryte jau po pusmecio iskeliavo i siukslyna, nes sukrito viskas gabalais. Patys uzvalkalai, tai visai kokybiski - nesusiburbuliavo, nenubluko. Bet jau kaldra, tai po velniu ja  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

Paskutiniu laiku viska perku www.tavosapnas.lt. Ten galima issirinkti audini ir tau pasiuna reikiamus patalus. Turiu medvilninius ir turiu flanelinius. Kol kas tarnauja puikiai. Kokius metus naudojame.
*

drinks_cheers.gif
pritariu
geriau pirkti LT nei kad is kitu gamintoju
tada tikrai zinai kad nusiperki gera daikta

o Ferreti - tai cai tik vardas belikes....
jau geriau pasisiuti ir bus 100 kart geriau nei ferreti
Renata M.
O mes naudojam Feretti kaldryte,patalyne ir esam patenkinti ax.gif Praktiskai kaip nauja rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(lairam @ 2009 05 19, 14:35)
Oi turejome ir mes feretti. Tai kaldryte jau po pusmecio iskeliavo i siukslyna, nes sukrito viskas gabalais. Patys uzvalkalai, tai visai kokybiski - nesusiburbuliavo, nenubluko. Bet jau kaldra, tai po velniu ja  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
*

o as labai petenkinta feretti,nors pagalve jau sugedo po pirmo skalbimo,subego gumulais doh.gif .o raso kad galima skalbti apie 40kart. bigsmile.gif
bet patinka tom kad vaikas po ja neprakaitoja visai,ir kaldra nuo vaiko nebega per nakti,kaip paliginus su kitom,turejau brangia lenku gamybos,tai neduok dieve kokia nepatogi,vaika negalima uzkloti normaaliai,tokia stora,sunkoka,guli atsikisusi,neprisiglaudzia prie vaiko visai,tai pokeliu men. pardaviau.o feretti pirkau jau net antra pilna komplekta kad butu pakeitimui thumbup.gif
minusas joj,kad sunku liginti,pastebejau kad lengviau liginasi sausa negu dregna mirksiukas.gif
bus_ka
Pirkau Feretti, metams užteko, o vėliau ir pagalvė ir užklotas susivėlė, tai dabar paprastą sinteponinį komplektą turim ir nieko.
Bezdionele
As galvoju apie silkine patalyne. Gal kas turite ir galite pasidalinti patirtimi ar ji minksta, patogi, ar ja galima skalbti skalbimo masinoje?
Mur mur
QUOTE(Bezdionele @ 2009 07 06, 21:10)
As galvoju apie silkine patalyne. Gal kas turite ir galite pasidalinti patirtimi ar ji minksta, patogi, ar ja galima skalbti skalbimo masinoje?
*

pirkau Kotrynoje silko kaldryte (vokiska). esu patenkinta. aktualu rasti tinkama uzklota ziemai, kad vaikas nesaltu, bet ir ne perkaistu. vasara galima ploniau ir ranksluosciu apkloti, jei po kaldryte karsta. isbandziau visokiausias: su vilnos uzpildu, su sintetika per puse su medvilne ir nei vienu variantu nebuvau patenkinta. silko uzpildo kaldryte butent tai, ko reikia.
skalbti negalima, bet galima vedinti, lyginti. thumbup.gif beje, pakankamai lengva, minksta, neissiputusi, jaukiai priglunda prie vaikelio.
Bezdionele
QUOTE(Mur mur @ 2009 07 06, 22:58)
pirkau Kotrynoje silko kaldryte (vokiska). esu patenkinta. aktualu rasti tinkama uzklota ziemai, kad vaikas nesaltu, bet ir ne perkaistu. vasara galima ploniau ir ranksluosciu apkloti, jei po kaldryte karsta. isbandziau visokiausias: su vilnos uzpildu, su sintetika per puse su medvilne ir nei vienu variantu nebuvau patenkinta. silko uzpildo kaldryte butent tai, ko reikia.
skalbti negalima, bet galima vedinti, lyginti.  thumbup.gif  beje, pakankamai lengva, minksta, neissiputusi, jaukiai priglunda prie vaikelio.
*

O kada mazdaug pirkai? Ir kiek kainavo? Nes as jau aplaksciau kokias 5 parduotuves Vilniuje, tame tarpe ir Kotrynos tinklo ir niekas panasios anklodytes neturi. Radau tik cia pirkti:
http://www.varle.eu/antklode-silkine-kudikiams.htm
Klausiau pardaveju, produkcija veza is Kinijos. Bet pries perkant taip noretusi paciupineti anklodyte g.gif
Mur mur
QUOTE(Bezdionele @ 2009 07 08, 22:21)
O kada mazdaug pirkai? Ir kiek kainavo? Nes as jau aplaksciau kokias 5 parduotuves Vilniuje, tame tarpe ir Kotrynos tinklo ir niekas panasios anklodytes neturi. Radau tik cia pirkti:
http://www.varle.eu/antklode-silkine-kudikiams.htm
Klausiau pardaveju, produkcija veza is Kinijos. Bet pries perkant taip noretusi paciupineti anklodyte g.gif
*

pirkau 2008m. spalio men. mokejau su nuolaida apie 125lt. ant kaldrytes uzrasyta "breckle"
keista, kad jie neturetu su silko uzpildu. gal kaip nors ne tiksliai uzklausei? "Mazylio pasaulis" (Antakalny) turejo, ir Akropolio "Cipolino". man dar kas patiko ismatavimai (t.y. 100x130). kai buna 100/110x140 sudetingiau su uzvalkalais (cia mano pastebejimas). wink.gif

dar Vilniuje gali pasiteirauti CUP'e esancioje 1000 ir 1 naktis parduotuveje. jie daug ka vezasi is Vokietijos. jei teisingai pamenu, tai turejo. tik ismatavimu nepamenu.
Mur mur
hrrrrrr .... nuoroda i Kotrynos tinklapi, tik nezinau, ar kaldrryte su silko uzpildu bus identiska:
http://www.kotryna.lt/index.php?cid=3041
neringuutia
as patalyne su visa amunicija uzsisakiau is "tavo sapnas" thumbup.gif
labai patenkinta esu viskuo,ir kokybe,ir groziu.Beja galima viska uzsisakyti pagal individualius uzsakymus...na ir pasidereti truputi blush2.gif o medziageliu pasirinkimas,tai net kelias dienas vargau kol apsisprendziau.Bet dabar uztai laukiam leliuko su pilnai papuosta ir paruosta lovele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
neringuutia
as patalyne su visa amunicija uzsisakiau is "tavo sapnas"
labai patenkinta esu viskuo,ir kokybe,ir groziu.Beja galima viska uzsisakyti pagal individualius uzsakymus...na ir pasidereti truputi o medziageliu pasirinkimas,tai net kelias dienas vargau kol apsisprendziau.Bet dabar uztai laukiam leliuko su pilnai papuosta ir paruosta lovele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mur mur
QUOTE(neringuutia @ 2009 07 09, 09:41)
as patalyne su visa amunicija uzsisakiau is "tavo sapnas"  thumbup.gif
labai patenkinta esu viskuo,ir kokybe,ir groziu.Beja galima viska uzsisakyti pagal individualius uzsakymus...na ir pasidereti truputi  blush2.gif  o medziageliu  pasirinkimas,tai net kelias dienas vargau kol apsisprendziau.Bet dabar uztai laukiam leliuko su pilnai papuosta ir paruosta lovele  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

o audinukai neblunkantys g.gif
Bezdionele
QUOTE(Mur mur @ 2009 07 08, 22:45)
pirkau 2008m. spalio men. mokejau su nuolaida apie 125lt. ant kaldrytes uzrasyta "breckle"
keista, kad jie neturetu su silko uzpildu. gal kaip nors ne tiksliai uzklausei? "Mazylio pasaulis" (Antakalny) turejo, ir Akropolio "Cipolino". man dar kas patiko ismatavimai (t.y. 100x130). kai buna 100/110x140 sudetingiau su uzvalkalais (cia mano pastebejimas). wink.gif

dar Vilniuje gali pasiteirauti CUP'e esancioje 1000 ir 1 naktis parduotuveje. jie daug ka vezasi is Vokietijos. jei teisingai pamenu, tai turejo. tik ismatavimu nepamenu.
*

Kaip sykis siose parduotuvese ir nebuvau smile.gif Buvau Kotrynoje ir Vaiku mieste. Butinai ryt uzsuksiu i tas parduotuves. Matysim ar pasikeite kas per metus mirksiukas.gif
Dar perziurejau 1000 ir 1 nakties internetine svetaine, tai ten neradau vaikams tokiu prekiu.

Labai dekinga uz info!
Cukraus pudra
nuo gimimo naudojam feretti ir džiaugiamės.
o kai kelsimės į lovą vęl ieškosim ko nors natūralesnio
violeta_151
Gavau tokia konsultacija: būna čiužiniai tokie kietesni balti; iš vienos pusės kokosas (vaikas miega iki metų) o iš kitos grikių lukštai (po metų miega).

O dėl patalynių: tai pirkom Feretti 8 dalių (tai ten tas pats kaip 6, tik dar įeina miegmaišis ir baldachimas toks gražus permatomas).
Dar nenaudojom, tai nieko negaliu ir pasakyti ar geras, gražus tai tikrai smile.gif
neringuutia
QUOTE(Mur mur @ 2009 07 09, 09:52)
o audinukai neblunkantys  g.gif
*

dar neskalbiau,bet teiravausi mamyciu kurios is ten pat pirko ir jau skalbe-sake viskas tvarkoje,niekas neisbluko ir neistizo biggrin.gif
na po daugelio skalbimu manau kiekviena medziagele siek tiek apsitrina g.gif
galiu pasakyti tik viena,kad ''tavo sapnas'' siuvinukai labai grazus,esu labai patenkinta apipavidalinimu.Na ir patogu tai,kad siuvama viskas pagal individalius ismatavimus,nes man reikejo visko mazesniu i dydziu i lovele-lopsiuka smile.gif
Virgita
na jei kam prireiks kaldrytes tai mes turim net dvi ,nes kaip tycia ir tevai ,ir uosviai padovanojo tokias pat doh.gif dabar nepamenu pavadinimo bet is patirties sakau kad thumbup.gif tai kad jei ka sudomins rasykit i AZ paziuresiu kokios ir kokio ismatavimo nes mes jau jas isaugom iki
burbulytė
Naudoju Ferreti abiem savo vaikams ir esu labai patenkinta smile.gif Nei man susiburbuliavo,nei sušoko gabalais,kaip čia kai kas rašo. Užklotas vaikas nenusispardo,kaip kitų kaldryčių.Nešąla žiemą,vasarą irgi ne per šilta su šita kaldryte.Turim ir dovanotą lenkišką (beje,nepigią),tai nėr nė ko lygint-nepatogu užklot,nusispardo greitai,prakaituoja po lenkiška labai.
Mur mur
QUOTE(burbulytė @ 2009 07 21, 09:27)
Naudoju Ferreti abiem savo vaikams ir esu labai patenkinta smile.gif Nei man susiburbuliavo,nei sušoko gabalais,kaip čia kai kas rašo. Užklotas vaikas nenusispardo,kaip kitų kaldryčių.Nešąla žiemą,vasarą irgi ne per šilta su šita kaldryte.Turim ir dovanotą lenkišką (beje,nepigią),tai nėr nė ko lygint-nepatogu užklot,nusispardo greitai,prakaituoja po lenkiška labai.
*

o kur ir pries kiek laiko pirkote Ferreti kaldryte?

ar lenkiska, ar vokiska, ar lietuviska kaldryte priklauso kuom yra uzpildyta (medvilne, sintetika, silku ir t.t.). buten nuo to ir priklauso prakaituos vaikas ar ne 4u.gif
Raile
QUOTE(deita @ 2009 02 03, 17:32)
Kas dėl pataliukų pati turėjau nusipirkusi Fereti, ir ką mane nuvylė, nes tiek kaldrytės kraštai sukrito tiek pagalvytė,
*

Pritariu drinks_cheers.gif , kad Ferreti tikras slamstas schmoll.gif doh.gif Mums ta pati situacija... Kai po metu uzsukau i ta pacia parduotuve kur pirkom, ieskodama nauju patalu, ir issakiau nusiskundimus, tai pardaveja labai idomiai atsake: "Tai gal jums lenkiskas Ferreti pakliuvo..." Bet juk mokejom kaip uz gera blink.gif
sekretore84
Mielos, būsimos ir jau esamos mamytės,

Parduodu vaikišką patalynę iš Anglijos.
Užsukę į mano puslapiuką http://public.fotki.com/sekretore84/
galėsite išsirinkti savo mažyliams ne tik gražiausią patalynę (sudėtis - 100 % medvilnė) už prieinamą kainą, bet ir kitų reikalingų aksesuarų. Prekės siunčiamos į visus Lietuvos miestus už papildomą mokestį, Klaipėdoje pristatymas nemokamas. Jei reikia - išrašomos angliškos sąskaitos faktūros svarais.
Daugiau info, nuotraukų ir kainos paskelbtoje nuorodoje http://public.fotki.com/sekretore84/

Sėkmės renkantis
Ilona iš Klaipėdos
vaikuprekes@gmail.com arba rašykite į AŽ
Tel.: 860613500
sekretore84
Mielos, būsimos ir jau esamos mamytės,

Parduodu vaikišką patalynę iš Anglijos.
Užsukę į mano puslapiuką http://public.fotki.com/sekretore84/
galėsite išsirinkti savo mažyliams ne tik gražiausią patalynę (sudėtis - 100 % medvilnė) už prieinamą kainą, bet ir kitų reikalingų aksesuarų. Prekės siunčiamos į visus Lietuvos miestus už papildomą mokestį, Klaipėdoje pristatymas nemokamas. Jei reikia - išrašomos angliškos sąskaitos faktūros svarais.
Daugiau info, nuotraukų ir kainos paskelbtoje nuorodoje http://public.fotki.com/sekretore84/

Sėkmės renkantis
Ilona iš Klaipėdos
vaikuprekes@gmail.com arba rašykite į AŽ
Tel.: 860613500
Nattele
QUOTE(Mur mur @ 2009 07 08, 21:45)

*

O tas silko kaldrytes galima skalbti?
Mur mur
QUOTE(Nattele @ 2009 08 18, 22:57)
O tas silko kaldrytes galima skalbti?
*

ne, skalbti ju negalima. bet visada gali kitais budais patvarkyti (saule, saltis, karstas lygintuvas). kita vertus naturalus silkas nesvetingas erkutems. jei del to klausi, ar galima skalbti.
siek tiek apie silko anklodes: http://www.varle.eu/antklode-silkine.htm
nelsi
wub.gif
O kuri geriau, su silko uzpildu, ar silko kamuoliuku uzpildu? ax.gif
Nattele
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 18, 23:27)
ne, skalbti ju negalima. bet visada gali kitais budais patvarkyti (saule, saltis, karstas lygintuvas). kita vertus naturalus silkas nesvetingas erkutems. jei del to klausi, ar galima skalbti.
siek tiek apie silko anklodes:  http://www.varle.eu/antklode-silkine.htm
*

Daugiau galvojau apie "avarijos atvejus" - suslaps, issipils nereikalingi skysciai ir pan. Manau kudikeliams pacia kaldryte dazniau irgi tenka skalbti....
Mur mur
QUOTE(Nattele @ 2009 08 20, 10:28)
Daugiau galvojau apie "avarijos atvejus" - suslaps, issipils nereikalingi skysciai ir pan. Manau kudikeliams pacia kaldryte dazniau irgi tenka skalbti....
*

kai mus augino, tai gi nebuvo jokiu skalbiamu kaldryciu, adijalu biggrin.gif, ir uzaugino, ir "avariju" budavo, visko, bet gi nesmirdejo ir uzaugom smile.gif
manau skalbiamos anklodes reikalingos alergiskiems vaikuciams, kai istiesu, reikia periodikai isskalbti. na, bet cia tik mano pamastymai ir isvados smile.gif
Nattele
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 20, 09:35)
kai mus augino, tai gi nebuvo jokiu skalbiamu kaldryciu, adijalu biggrin.gif, ir uzaugino, ir "avariju" budavo, visko, bet gi nesmirdejo ir uzaugom smile.gif
manau skalbiamos anklodes reikalingos alergiskiems vaikuciams, kai istiesu, reikia periodikai isskalbti. na, bet cia tik mano pamastymai ir isvados smile.gif
*

Labai gerai isgirsti nuomoniu, nes kai renkiesi kraiteli dar nesusidurus su vaiku auginimu, sunku nuspresti, kai toks gausus pasirinkimas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(nelsi @ 2009 08 19, 08:30)
wub.gif
O kuri geriau, su silko uzpildu, ar silko kamuoliuku uzpildu?  ax.gif
*

O kuo skiriasi su silko ir silko kamuoliuku uzpildu?
Mur mur
QUOTE(Nattele @ 2009 08 20, 11:36)
Labai gerai isgirsti nuomoniu, nes kai renkiesi kraiteli dar nesusidurus su vaiku auginimu, sunku nuspresti, kai toks gausus pasirinkimas smile.gif

Papildyta:

*

sakyciau reikia klausti gamintoju, kokie privalumai vieno ar kito. vel gi, reik atkreipti demesi, kas naturaliau (jei aktualu naturalumas). gal tie silko kamuoliukai kaip nor chemiskai buna apdorojami ir pan. zinau, kad jau yra vilnones kaldrytes su vilnos kamuoliukais. jas galima skalbti. man asmeniskai sukelia itarimu, ar tikrai tik naturaliu budu buvo pagaminti tie vilnos kamuoliukai. bet cia vel gi tik pamastymai.
nelsi
QUOTE(Nattele @ 2009 08 20, 11:36)
*

Neisivaizduoju g.gif
janneta
mes turime feretti visa patalyne,su viskuom kazkur apie 500lt.kainavo,aisku as gal buciau pirkusi ir pigesne bet kadangi musu lelius anksciau sumaste pasirodyti tai si reikala sutvarke tevelis,ir tikrai nesigailim nes ji mums labai patinka thumbup.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(janneta @ 2009 08 20, 22:29)
mes turime feretti visa patalyne,su viskuom kazkur apie 500lt.kainavo,aisku as gal buciau pirkusi ir pigesne bet kadangi musu lelius anksciau sumaste pasirodyti tai si reikala sutvarke tevelis,ir tikrai nesigailim nes ji mums labai patinka thumbup.gif
*

mes irgi pirkome Feretti patalynes komplektuka, apsaugeles, pagalve ir antklode, kainavo apie 300lt.dar pirkome atskirai baldakima irgi Feretti kaina 80lt., bet esu patenkinta kokybe, o ir labai didelis graziu spalvu pasirinkimas thumbup.gif wub.gif
egle2003
Mes pirkom dar pries gimdyma du komplektukus Feretti patalynes ,kartu su apsaugelem . Patenkinta tikrai esu , naudojames iki dabar , nenusiskalbe , spalvos irgi ryskios thumbup.gif
sekretore84
Mamytes,

Parduodu vaikiska medvilnine patalyne is Anglijos uz prieinama kaina. Visa info ir nuotraukos http://public.fotki.com/sekretore84/
Jei kils klausimu - rasykite i AZ, su malonumu atsakysiu. smile.gif
bagirka
Besilaukdama dukrytės apsirūpinau visais pataliukais, bet, gimus vaikui, taip ir neteko jais pasinaudoti - mažylė pastoviai nusispardydavo, antklodė trukdė jai apsiversti ir t.t. Vienintelė išeitis, leidusi išsimiegoti tiek vaikui, tiek mamai, buvo miegojimas miegmaišyje. Vasarai turime ploną, o šaltesniam orui - pašiltintą.
http://public.fotki.com/uktekstile/miegmaiiukai/
jitute
na del ferreti kokybes nezinau bet kad rinktis is ko tai tikrai nera, ir tos spalvos tokios negrazios, bent jau man, kazkiap nzn schmoll.gif
romaneta
As pirmam savo vaikui irgi pirkau Feretti visa komplekta. tik deja nesu patenkinta antklode pacia. Antkoledes viduje esantis krakmolas susimusa i kruveles ir nieko su tuo negaliu padaryti. bandziau isskalbti, galvojau gal pageres, bet deja nieko nepadejo. Naudojome gal apie 8 men ta antklode ir viskas. tai tos antklodes nebegalesiu nauduoti dabar laukiamam antram vaikeliui. na ir tikrai gaila, nes nepigiai gi uz pilna komplekta mokejome verysad.gif dabar jau tikrai Feretti anklodes nepirksiu anra karta. stai tokia man patirtis ir mano nuomone.

fasion149
QUOTE(romaneta @ 2009 09 28, 21:08)
As pirmam savo vaikui irgi pirkau Feretti visa komplekta. tik deja nesu patenkinta antklode pacia. Antkoledes viduje esantis krakmolas susimusa i kruveles ir nieko su tuo negaliu padaryti. bandziau isskalbti, galvojau gal pageres, bet deja nieko nepadejo. Naudojome gal apie 8 men ta antklode ir viskas. tai tos antklodes nebegalesiu nauduoti dabar laukiamam antram vaikeliui. na ir tikrai gaila, nes nepigiai gi uz pilna komplekta mokejome  verysad.gif  dabar jau tikrai Feretti anklodes nepirksiu anra karta. stai tokia man patirtis ir mano nuomone.
*

ir as pirkau Feretti, bet man jie nelabai patiko. NA kaldra tai kaip ir nieko, ir ten juk ne krakmolas, o kaip raso kazkoks kokoso pluostas blush2.gif Bet patiems uzvalkaliukams tai spalvu trukumas. Dabar naudojames labai spalvingais Tavo sapno pataliukais. ir kaldryte. MAn jie sakyyciau kur kas mielesni ir svarbiausia daug pigesni thumbup.gif
romaneta
na vat ir as dabar jau nusiteikusi is Tavo sapnas vaikeliui kaldrute pirkti smile.gif

Merkinga
patalyne naujagimiam? g.gif as tai sutinku su anglu rekomendacijom, kad nei kaldros, nei pagalves kudikiui iki metu nereikia, taip sumazinama "cot death" ir uzdusimu tikimybe. maniskis 6 men, neturi nei pagalves nei kaldrytes, klojam, paklodem ir adijaliukais su skylutem "cellular blanket", o jei spardosi labai, kisam i sleeping bag'a.
Laurika5
Labas 4u.gif , tai pasirodo MB neklydo sakydamas, kad fereti tik garsiai skamba o kokybes geriau ieskoti lietuviskose prekese, o jau kainos tu FERETI tai ka as zinau, du komplektai lietuviski iseitu doh.gif ir dar kokie. Visa laime kad yra info is pirkusiu mamyciu, o taio gal ir as buciau susizavejus tuo ,, LENKISKU FERETI,, doh.gif lotuliukas.gif
Kristiniux
gal kuri naudojat litekso vilnonius pledukus vaikams g.gif kažin kaip kokybė?
http://www.liteksas.lt/index.php?lng=lt&am...&page_id=27
Šypsiukas
Mazyliui pirkau merinosiu eriuku vilnos toki pakloteli, vietoje paklodes. Vilnele labai svelni, su kazkokia medizga, kuri skausma malsina (cia plauko sudetyje yra, bent jau taip radau informacijos). Ypac tinka neisnesiotukams, ir Kauno gimdymo namuose daktares gyre, sake geras daiktas. Mazylio odele turi liestis prie paklotelio, tai vasara jis man voliodavosi tik su pampersias. Prieziura taip pat paprasta, yra spec skalbimo skystis jam plauti, plaunu skalbimo masina. Turiu ir kaldryte jau. Pirkau Klaipedoje, Deko centre, uz silo, 2 aukste.
St.Rasa
sveiki, turiu sia patalyne, esu patenkinta apsaugom, tikrai nenusivyliau imdama pusines bet per visa lovyte ypac dabar pasiteisina kai mazoji duodas po visa lovyte, esu ir i kaima nusipirkus is kitos mamytes, apsaugeles pilnas bet per puse lovos bet vaikui miegant islenda per virbus kojos.
Bet va skaiciau jau pries pirgdama apie ta susokima gumbais, pirma pusmeti nieko, bet finale nors neskalbiau nei karto jau artejant metukams kaldryte ir paduska susoko visa guzais, nors visoms savybemis tikrai buvau patenkinta, teko parsivest is kaimo kaldryte, nors naudota kito vaikucio ji nebuvo susokus bandom toliau.
Paaiskes, ar cia kaskokias padelkas veza, arba dar tokia minti turiu, kartais mano mazoji, na bet tik pagalvele megeja paprakaituot, jei su apsauga galva kontaktuoja, tai gal cia nuo dregmes, ir kaldra susoko ne visa o krastai kalsros.
Na lyginas sunkiai, faktiskai apsaugeliu uzvalkalus uzvelku dar dregnus, nes lyginimas tikras kosmaras 4u.gif
Kaina kokybes tikrai neatitinka, bet kas lietuvoje atitinka kainos ir kokybes santyki?

O mes kaip tik ieskojom neryskiu spalvu, nes ryskios spalvos dirgina vaiko nervo sistema ir tikrai nerekomenduojama ja dirgint pries miega smile.gif Bet aisku cia kiekvieno asmeninis reikalas
Papildyta:
sveikos, paskaiciau dar kitu pasisakymus, man tikrai persas mintis, kad i lietuva veza padelkas, arba gal dar toj pacioj lt siuva 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(St.Rasa @ 2009 10 18, 16:05)

Papildyta:
sveikos, paskaiciau dar kitu pasisakymus, man tikrai persas mintis, kad i lietuva veza padelkas, arba gal dar toj pacioj lt siuva  4u.gif
*

as ir tapati pagalvojau,labai keista kad reklaminiam lapuke raso kad galima skalbti iki 40 kart, o pati kaldra jau susoko i gumulus visai neskalbus nekarto verysad.gif g.gif ,
pastebejau kad liginasi lengviau sausa nei dregna ax.gif
regal
Kolege neuzilgo tures anukeli,tai atejau cia paieskoti info apie patalus, nes nori pirkti, o nezino kas geriau. Pasiskaiciau apie Feretti patalus ir nustebau, ir mano susoko i gabalus, bet as galvojau,kad nuo skalbimo, o pasirodo visai ne. Kaina tai tikrai ne is mazuju. Daugiau niekam nerekomenduoju jos pirkti
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 20, 09:35)
*

o is kur zinoti, ar mazasis bus alergiskas ar ne g.gif Tai gal geriau is pradziu pirkti tokius patalus, del kuriu nereiktu sukti galvos
Mur mur
QUOTE(regal @ 2009 10 19, 00:11)

o is kur zinoti, ar mazasis bus alergiskas ar ne g.gif Tai gal geriau is pradziu pirkti tokius patalus, del kuriu nereiktu sukti galvos
*

geriau susilaikykite nuo ryskiaspalviu uzvalakliuku (ypac tu, kurie nusiskalbia) 4u.gif sie greiciau gali isaukti alergija, nei neplauna ar daznam plovimui neskirta kaldryte.
alergija patalynes erkutems yra gana reta!
pirmiausia ziurekite, kad butu kuo naturaliau ir sildytu leliuka 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.