Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
happy
Gal galit patart kur galima nusipirkti gražią, kokybišką
iš tokios tvirtos medvilnės, greit nenusiskalbiančią patalynę
(turiu omeny užvalkalus), nes kiek vakar apžiūrėjau tai
visur tokios "skystos" medvilnės man ji pasirodė, kad
labai nusivyliau. Tiesa mačiau rimtesnę Kotrynoj,bet kaina
buvo su užuolaidėlėm ant lovos apie 450 Lt, tai truputį nereali
kaina man pasirodė.
Išduokit slaptas vieteles kur perkat?
aš iš Kauno..
Daisy
Pacia patalyne pirkau "Maximoj" antram aukste, kaldra ir pagalve 50 Lt, o uzvalkaliukus siuvausi pati nusipirkus medziaga, biggrin.gif
happy
Daisy o kur pirkai medžiagą? Ar ji tokia vaikiškai pamarginta?
ir kiek kainavo metras? Nes aš irgi turbūt pradėčiau siūtu jei
normalios medžiagos turėčiau..
renax
Atvaziuok pas mus pilnas komplektas kainuos iki 80 lt (uzvalkalai ,baldakimas ir panasiai )medziaga tanki ,dazai spec vaikiskom medziagom sertifikuotos .
Daisy
As pirkau bazese, siaip ziurejau balta, be dazikliu, nupirkau balta, mazai dazyta su rausvo sirdutem. kie kainavo metras nepamenu, bet po to skaiciavau, kad vienas komplektas 12-14 Lt iseina (kaldrytes ir pagalves uzvalkaliukai ir paklode)
babble
Aš irgi bazėje pirkau medžiagytę. Vaikiškais piešinukais margintos medžiagytės iš Rusijos kaina nuo 2Lt/m. Yra ir brangesnės. Irgi planuoju siūti.
kamanele
Jeigu mokate nors kiek siuti, tai patalyne galiama pasisiuti, baldakima taip pat, net ir bamperius. Kaldryte nusipirkau vilnone, nenauja, bet isskalbsiu, islyginsiu ir bus kaip nauja.
Papildyta @ [mergetime]1079335511[/mergetime]
Tiesa pasakius dar nebuvau, bet sake labai nebloga audiniu parduotuve yra Verkiu gatveje, ten ir nuolaidos buna ir kartuno neblogo. Ir siaip medziageles nebrangios.
SuperBaba
O mes nusipirkome turguje patalyne, 7 daliu, kainavo 100Lt wink.gif
Tea
As apie kaldrytes patarsiu - turiu vilnone Litexo antklode (merinosu vilnos). Jau antras vaikas po ja guli - super daiktas. Rekomenduoju tik vilnone kaldryte. Jokiu sinteponiniu ar pukiniu nepirkciau - nei sala, nei kaista, nei prakaituoja.
giedrulka
QUOTE (Tea @ 2004 03 15, 10:31)
As apie kaldrytes patarsiu - turiu vilnone Litexo antklode (merinosu vilnos). Jau antras vaikas po ja guli - super daiktas. Rekomenduoju tik vilnone kaldryte. Jokiu sinteponiniu ar pukiniu nepirkciau - nei sala, nei kaista, nei prakaituoja.

Cia tipo tokia kaip Bauer'io? Tea, o tu ja velki, ar tiesiog apkloji?
As tai vis mastau ka daryt. Vaikas pasirodo alergiskas dulkiu erkutems. Tai va mysliju, kad tokia vilnone nelabai gerai. Bet jeigu vilkta?.....
Nes patys mes tai irgi vilnoneje patalyneje miegam, net paklode vilnone. Super!!! thumbup.gif Dabar Merkys gamina viens prie vieno kaip Bauer, tik kaina oho-ho kaip skiriasi! Be to, is patikimu saltiniu girdejau, kad Bauer'io patalyne pas mus Vilniuje gamina tongue.gif
happy
TEA o ar neperšilta vaikučiui vasarą su ta vilnone
antklodėlė? Aš kaip tik ir galvojau pirkti mažyliui
vilnonę merinosų vilnos, bet jų yra įvairių storumų
tai turbūt vasarą reiktų tos pačios ploniasios o žiemai
įsigyti kitą storesnę? O kaip tu? ar išsiverti su viena?
GIEDRULKA aš kiek domėjausi tai kaip tik tose vilnonėse
ir nesiveisia tos erkutės, o dėl apvilkimo aš tai vilksiu...
man atrodo vistiek smagiau..
nestuke.gif
Zhiema
mes pirkome gariunuose lietuviska patalyne, ieina - baldakimas, apsaugos (2- gali puse gali visa lovyte det..), pagalvyte su uzvalkalu ir kaldryte taip pat... viskas skalbiama... mes patenkintos - nuotraukas galite pamatyti musu skyrelyje smile.gif
giedrulka
QUOTE (eglek @ 2004 03 15, 18:17)
TEA o ar neperšilta vaikučiui vasarą su ta vilnone
antklodėlė? Aš kaip tik ir galvojau pirkti mažyliui
vilnonę merinosų vilnos, bet jų yra įvairių storumų
tai turbūt vasarą reiktų tos pačios ploniasios o žiemai
įsigyti kitą storesnę? O kaip tu? ar išsiverti su viena?
GIEDRULKA aš kiek domėjausi tai kaip tik tose vilnonėse
ir nesiveisia tos erkutės, o dėl apvilkimo aš tai vilksiu...
man atrodo vistiek smagiau..
nestuke.gif

Is katru, Gerda, girdejai apie nesiveisima erkuciu vilnoje? Kai buvau Bauer'io patalynes pristatyme, tai man irgi makaronus kabino, kad erkutes nesiveisia, kad tik susigundytum ir pirktum. O kai pasitusem po alergologus, pasirode, kad erkutes veisiasi visuose pluostuose. Joms svarbiausia, kad butu ko valgyti, kitaip tariant, kad butu visokiu zmogaus pleiskaneliu, plaukeliu ir t.t. Vat ir iskilo man klausimas: sinteponine galima skalbti nors kasdien ir pakankamai aukstoj temp. (~60*C), o butent tokioj temp. erkutes zuva. Vilnones patalynes nepaskalbinesi daznai. Bet joje miegot tai tikru tikriausias kaifas rolleyes.gif As tai atsidziaugti negaliu. Ja uzsiklojus nei karsta, nei salta, nesutina - pats tas thumbup.gif Bandem viena nakti pamiegoti vilktoje - ne tas!
Bet mazam leliukui tai turbut reiketu vilkti. Vistiek maza ka: ar atpils, ar siuktels - visos anklodes tai neskalbsi.
Tea
Na, dar tu erkuciu as nesigincysiu, manau viska reikia priziuret ir nebus problemu. As antrajam isvaliau ta vilnone kaldryte Joglej (po pirmo kaip sakiau likus buvo).
Man tai drauge ja nupirko Kaune. Anksciau buvo firmine Litexo parduotuve Kaune Vilniaus g. Dabar nezinau kur butu galima tokia rasti.
happy
RITUKAS vaikišką merinosų vilnos, bet ji tokia plonytė
tai aš mačiau Kaune bazėj ir kainavo 50 Lt. Bet ji tokia
nestora aš pagalvojau, kad vasarai pats tas. O kuriam
sandėlį tai tikrai neatgaminsiu, bet ten kur visokios lovytės
ir vežimėliai.
Dar mačiau vaikiškų vilnonių, bet jau ten kažkokia kita vilna,
yra parduotuvėj prie Sodros (Mickevičiaus g-ej) tai tokia
plonesnė kainavo apie 80 Lt., o tokia storesnė apie 120 Lt.
Bet man asmeniškai tai ta už 50 Lt labai patiko, tokia plonytė
ir minkštutė... o dar mačiau pagalvėlė iš vilnos kažkur apie 70 Lt..
Sėkmės
babble
Firminė Litekso parduotuvė tebėra Kauno senamiestyje. Tik anksčiau buvo prie požeminės perėjos, o dabar reikia paėjėti toliau Vilniaus gatve ir kairėj pusėje (einant nuo Laisvės alėjos) bus šalutinė galvelė, kurioje persikėlė ta firminė parduotuvė. Na, aš kažkaip ją radau.
happy
O čia Litexo parduotuvė - tai ta kur daug visokių paltinių
medžiagų pardavinėja?Nežinojau, kad jie ir patalyne
prekiauja, aišku jei apie tą pačią parduotuvę kalbam...
SuperBaba
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 15, 17:28)
O kas ieina?

O ieina:
1.Anklode 110x130cm
2.Pagalve 40x60cm
3.Anklodes uzvalkalas 110x130cm
4.Pagalves uzvalkalas 40x60cm
5.Paklodele 90x145cm
6.Apsauga 360x25cm
7.Uzuolaideles 200x155
giedrulka
Merinosu anklodes ir Merkys gamina - neatsikrsi nuo Bauer'io. O dar tokiu anklodziu pilni Gariunai - lenku gamybos. Bet lietuvisko man geresnes pasirode. Nors ir brangesnes.
uups
'Litekso' vilnoniu antklodeliu dar pigiau galite rasti paciam fabrike, Kaune, berods, Draugystes gatveje. Be to, nelabai seniai jie skelbe ispardavima savo firminej parduotuvej Kestuciog.5a.
Man labai patinka "Kurimos" frotiniai patalynes uzvalkalai vaikams. Ypac smagu, kad jie nera tokia vesus kaip medvilniniai,- maziau rizikos, kad perkeliant vaika i lovyte jis pabus. Tiesa, jie brangoki,- komplektas (uzvalkalas antklodei ir pagalvelei) kainuoja 39lt. Bamperiu, uzuolaideliu ir paklodziu jie nesiuva,. bet situ irgi buna frotiniu lenkisku thumbup.gif
jolkaa
AŠ PATI MIEGU BAUER PATALYNĖJE. NEPAMAINOMAS DALYKAS. LABAI NORIU IR VAIKELIUI NUPIRKTI. IR VIS NEAPSISPRENDŽIU. AR PIRKTI BAUER ( PAKLOTAS, PAGALVĖ IR KALDRYTĖ KAINUOJA APIE 1000 Lt.)AR KĄ NORS PANAŠAUS PVZ. LIETUVIŠKĄ. KAŽKOKIĄ VILNONĘ MAČIAU PREKIAUJA "KURIMOJE". PRAŠAU PADĖTI APSISPRĘSTI. MAN ATRODO, KAD ANT TŲ BAUER PREKIŲ LABAI DIDELIS ANKAINIS BŪNA UŽDĖTAS. IŠ KO TADA JIE DARO TOKIAS DIDELIAS PREZENTACIJAS?

KIEK ŽINAU VILNONIŲ PATALYNIŲ VILKTI NET IR KŪDIKIAMS NEREIKIA. PATS TAS KAIFAS IR YRA KAI PATALYNĖ YRA NEVILKTA.

AR TA LIETUVIŠKA MERINOSŲ PATALYNĖ YRA BALTOS SPALVOS AR RUSVA
?
happy
Jolka kur mačiau merinosų vilnos antklodėlę
(ten turbūt nelietuviska) tai buvo balta.
O koks skirtumas?
giedrulka
QUOTE (jolkaa @ 2004 03 18, 16:49)
AŠ PATI MIEGU BAUER PATALYNĖJE. NEPAMAINOMAS DALYKAS. LABAI NORIU IR VAIKELIUI NUPIRKTI. IR VIS NEAPSISPRENDŽIU. AR PIRKTI BAUER ( PAKLOTAS, PAGALVĖ IR KALDRYTĖ KAINUOJA APIE 1000 Lt.)AR KĄ NORS PANAŠAUS PVZ. LIETUVIŠKĄ. KAŽKOKIĄ VILNONĘ MAČIAU PREKIAUJA "KURIMOJE". PRAŠAU PADĖTI APSISPRĘSTI. MAN ATRODO, KAD ANT TŲ BAUER PREKIŲ LABAI DIDELIS ANKAINIS BŪNA UŽDĖTAS. IŠ KO TADA JIE DARO TOKIAS DIDELIAS PREZENTACIJAS?

KIEK ŽINAU VILNONIŲ PATALYNIŲ VILKTI NET IR KŪDIKIAMS NEREIKIA. PATS TAS KAIFAS IR YRA KAI PATALYNĖ YRA NEVILKTA.

AR TA LIETUVIŠKA MERINOSŲ PATALYNĖ YRA BALTOS SPALVOS AR RUSVA
?

Sutinku thumbup.gif Neapsakomas malonumas miegoti nevilktoje. Niekada nebuciau patikejusi, jeigu pati nemiegociau thumbup.gif
Sita kur mes turim "Merkio" tai viens prie vieno Bauer. Spalva naturalios vilnos (gelsva). Kaina pacios didziausio (200x220) 300 Lt. Bet "Merkys" vaikiskos berods negamina sad.gif
happy
Frotinę mačiau pirkt, o flanelinės vaikiškos-neee..
Kur jūs čia tokių gerų vietų kur parduoda randat?
Man pačiai flanelinė labai miela atrodo, jau buvau
sumąsčius tokią pasiūt..bet gražios flanelės neradau... unsure.gif
renax
Flanelines zinau kad tikrai yra gal spalvos labiau vaikiskos nors kit met ir suaugusiuju graziu turetu but .Eglek jei noresi parasyk i asmenine pasakysiu kas ir kur smile.gif
uups
Zmones, o kur jus ta "Merkio" patalyne perkat? Staiga pamaniau, kad ir man tokios reik g.gif
Del flanelines sutinku,- thumbup.gif . Tik gaila, ji daznai bjauriai susiskalbia (apsivelia mazais gumuliukais) ...bent jau suaugusiu...o gal buna kokiu super kokybisku flaneliu?
giedrulka
As savo pirkau Gariunuose. Kam ne "fasonas" pirkti Gariunuose, tai maciau ir Akropolio Maximoje.
uups
QUOTE (giedrulka @ 2004 03 20, 17:39)
As savo pirkau Gariunuose. Kam ne "fasonas" pirkti Gariunuose, tai maciau ir Akropolio Maximoje.

Fasonas, fasonas wink.gif
o tai ta patalyne kaip cia?- http://www.merkys.com/pled.html
kazkokia neikvepianti atrodo blink.gif
O kaip ja valot, jei nevilktoj miegat? O gal jau yra kurnors tema apie kokia 'bauer' patalyne?...ba as cia baisiai ne i tema, o labai norisi man viska issiaiskint unsure.gif
Ambro
QUOTE (uups @ 2004 03 19, 23:41)
Zmones, o kur jus ta "Merkio" patalyne perkat? Staiga pamaniau, kad ir man tokios reik g.gif
Del flanelines sutinku,- thumbup.gif . Tik gaila, ji daznai bjauriai susiskalbia (apsivelia mazais gumuliukais) ...bent jau suaugusiu...o gal buna kokiu super kokybisku flaneliu?

"Merkio" prekiu yra Kauno Urmo bazeje, vakaru rampoj kazkuriam sandely (nebeprisimenu rolleyes.gif ), dar "Senukuose".
giedrulka
QUOTE (uups @ 2004 03 21, 01:05)

Fasonas, fasonas wink.gif
o tai ta patalyne kaip cia?- http://www.merkys.com/pled.html
kazkokia neikvepianti atrodo blink.gif
O kaip ja valot, jei nevilktoj miegat? O gal jau yra kurnors tema apie kokia 'bauer' patalyne?...ba as cia baisiai ne i tema, o labai norisi man viska issiaiskint unsure.gif

Nea, visai ne tokia kaip sitoj nuorodoj. Tokia tai tikrai neikvepianti biggrin.gif
As dar karta kartoju didelem raidem - VIENS PRIE VIENO KAIP BAUER'IO PATALAI!!! rolleyes.gif
Merkys ta patalyne gamina, berods, antrus metus. Kiek supratau, tai bendrai su amerikonais. Pastatytos naujos linijos.
Valyti dar neteko, nes tik koki gal nepilna menesi miegam sitam kaife tongue.gif Bet kaip valyti zinau is Bauer'io palynes pristatymo. Galima tiesiog nupurksti vandeniu ir dar dregna issukuoti tokiomis sukomis, kaip sukuojami sunys. Arba yra spec. valikliai kuriu putomis galima valyti patalus. Tu valikliu sudetyje yra lanolino. O kaip zinia, vilna buna naturaliai pasidengus lanolinu. Jo savybe yra ta, kad visiems nesvarumams jis neleidzia kibti prie paties plauko ir nesvarumai labai lengvai pasisalina. Dar labai sveika tokiems patalams "pasivolioti" sniege. Bet grieztai draudziama saule! Karts nuo karto, zinoma, reiketu tokia patalyne isvalyti ir chemineje valykloje.
Tai va tiek prisiminiau apie tuos valymus.
Maciau is reklamos (per telika) kad yra skystas skalbiklis Woollit atrodo vadinasi, jis kaip tik ir yra su lanolinu.
Taurė
dar gal zinot kur pasiziuret kaip ta vilnone patalyne atrodo ? nesuvokiu kas tai yra rolleyes.gif ar cia panasu i tai apie ka snekat ? http://www.nznature.co.nz/MSHOP:SP:3096223...=3,cu=USD,IT=OV
giedrulka
http://www.bauer.lt/merinokompl.htm - Bauer'io patalyne, bet musu lietuviska tokia pati. Tik lietuviai negamina paklodziu vilnoniu.
glinglingas
sveikutes merginos smile.gif

nutariau pasisiuti patalyne leliukui. norejau suzinoti kokia medziaga perkate (naudojate) patalynei kudikiams. ir kur rasti graziu, patvariu medziagu?

aciu uz informacija heart.gif
miskouoga
As pirkau marginta drobe. Yra Ysik parduotuvej, su visokiais vaikiskais piesineliais, kainuoja apie 12 lt. Tikrai nenusivyliau, dabar zadu dar keleta komplektu pasiuti. Medziaga stora ir tikrai kokybiska. Tai ne kartunas po 3-4 lt. Tas labai skystas, ir kartai dazo.
Linavil
Uzeikit i audinius prie Kalvariju turgaus (jei Vilniuj) virs tos sodininku parduotuves, kur anksciau Florexlita buvo thumbup.gif
Ingulė
As tai nauja pirkau tik pirmam komplekteliui, o siaip tai paziuriu devetu rubu parduotuvese, kur buna uzuolaidos ant lovytes. paprastai jos nebuna sudevetos, o ir meziaga gera ir rastai labai grazus , vaikiski. Pasitaiko , kad uz dvi uzuolaidas sumoku 5 lt is ju visas komplektelis iseina ir paklode ir uzvalkalas pagalvei bei antklodei.
Nebent jums tai nepriimtina wink.gif
nerile
Jei kalbate apie leliuku patalyne, tai uztenka drobeles geresnes. Aisku, ji turi buti pakankamai stangri, kad per karta neissiskalbtu. Bet daugiau 2 komplektu tikrai neverta tureti.
Žemaitė
Merginos, visos taip giriat, giriat, nu as net nezinau, ka ir begalvoti - nusipirkau as ja pries metus - irgi galvojau, kad kaifuosiu, bet man ji eda kuna, t. y griauzia, kaip ir bet kuris vilnonis daiktas. Negi as jau tokia jautruole, bet man ji griauzia net ir per uzvalkala, tai pasikankinau, sezona, nes jau labai brangi buvo - mokejau 900 lt už 200x220, ir padejau i spinta. Del silumos, tai lyg ir prakaita spausdavo. Atrodo vakare uzsikloji - nieko, o nakti pabundu slapia... nieko nesuprantu... ir kanda tie plaukeliai nerealiai ........... NIEKO NESUPRANTU..... Negi visiems jau taip gerai, arba cia tik raso tos, kurioms patinka????????
Jurgitutė
Man tai vyras nupirko Akropolyje "Čipoline". Labai patinka, neblunka, bet tik nežinau kiek mokėjo.
Daisy
as siuvausi pati o medziaga pirkau bazese, kur medziagom prekiauja, ruisiskom, tikrai nenusivyliau, o metras berods 2 lt
juratka
Sveikos esamos ir būsimos mamytės,
Ruošiuosi pirkti kūdikiui pataliukus į lovytę, tik nežinau kokius sad.gif Vilnonė kaldrytė - natūralu, tačiau sako, kad gali atsirasti erkučių, todėl geriau sintetinė unsure.gif Kokia jūsų nuomonė ir patirtis?
Pusele_
vilniuje prie kalvariju turgaus yra audiniu gigantiska parduotuve
galima pigaiai nusipirkti medvilnes, flaneles ir kt, tikrai fainos ir minkstos thumbup.gif thumbup.gif , o ne tokios popierines kaip pasiuti daugelis patalynes komplekteliu fu, fu sad.gif
boruzka
o idomu kokia kana flaneles toj parduotuvej kalvariju gatveje ? ar galima kaip kaune uz pora litu metra nusipirkti ar brangiau gawnasi ?

man tai visai patinka prie stoties esanti audiniu parduotuve . gaila tikslaus adreso nezinaw bet kainos tai ten neblogos !
Kitada
QUOTE(boruzka @ 2005 02 23, 13:54)
o idomu kokia kana flaneles toj parduotuvej kalvariju gatveje ? ar galima kaip kaune uz pora litu metra nusipirkti ar brangiau gawnasi ?

*

tikrai ne 2lt. yra po 5 ir 7lt. 4u.gif
boruzka
na tai skaitaw vis pigiau nei pirkti jaw pasiuta smile.gif

toje stoties parduotuveje man rodos jei neklystu yra ir po 3-4lt .

o beja ka geriau nawdoti medvilne ar flanele ?
boruzka
na stai buvaw nuvaziavus dar karta i savo minetaja parduotuve !

nusipirkaw labai mielos medziagytes su bite maja smile.gif kaina metro 5.5lt buvo ir pigesniu bet as kazkaip nesusigundziaw .

merepopins
Boruzka, tai tu prie stoties pirkai? O kokio pločio ta medžiagytė? Gal gali nupasakoti, kaip tą parduotuvę rasti?
boruzka
taip prie stoties smile.gif ta medziagyte yra 150cm
Avita
O as netycia Gariunuose paziurejau,ten kur medziagas parduoda. Ir likau labai nustebinta pasiulos gausumu. Zuikiui nupirkau estiskos 100 medvilnes, pilnam komplektui uz 20 lt, bet kokio grazumo. Su tokiais futbolistais. Tikrai super,niekur daugiau tokios nemaciau. Uz pasiuvima sumokejau 5 Lt,tai super patalyne uz 25 Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Deborah
Mes vestuviu proga nuo pirsliu gavom Bauer patalynes komplekta, tai zinokit mielosios po neapvilkta miega tik mano vyras, as savo pagalve apsivilus ir paklode savo pusej pasitiesus, na koldros per pus neiseina apvilkt, tai vienas vyras po ja neapvilkta ir miega...as po atskira pukine koldra ...smile.gif Nu nepernesu to "grauzimo" jausmo..man ir megstiniai kanda, as po apacia rengiuose maukutes visokias..ne ne..nesamone miegot po nevilkta bauer patalyne..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.