Ka manot apie sia klinika
Tai kad cia biski betvarke
nelabai man rupi kitu miestu klinikos, o tuo labiau ginekologai,todel ir ieskau,kas man galetu patart. Nemanau kad kazka blogo darau QUOTE(Samanta =) @ 2008 12 17, 16:49) Tai kad cia biski betvarke nelabai man rupi kitu miestu klinikos, o tuo labiau ginekologai,todel ir ieskau,kas man galetu patart. Nemanau kad kazka blogo darau Tai tu nesupranti ka tau norejau pasakyti
taip,zinau kad ji auksto lygio
manau yra tokiu kurios lankesi ir galetu patart. QUOTE(Samanta =) @ 2008 12 17, 22:16) taip,zinau kad ji auksto lygio manau yra tokiu kurios lankesi ir galetu patart. Sveika,aš ten lankausi.Lankiausi ir kai laukiausi,tada ten dirbo gydytoja Naujokaitienė,aš buvau patenkinta.Dabar ji nebedirba,bet girdėjau kad ten dirbanti Šopagienė yra gera gydytoja,planuoju dabar užsirašyti pas ją.Mano šeimos gydytoja yra Baltrūnienė,apie ją irgi turiu tik gerų atsiliepimų,teko susidurti ir su ehoskopuotoja nėštumo metu,tai ši gydytoja dirba Klaipėdos gimdymo namuose,teko man pas ją pagulėti,nusiskundimų neturiu,nors kitoms ji nepatinka Juknevičiene.Taip pat su chirurgu Noreika bet irgi viskas gerai.Nežinau,turbūt visur visko būna,bet man ten patinka.Kaip ir visur už viską reikia mokėti - už ginekologo konsultacija,ehoskopiją,kaikuriuos tyrimus.
Sveika
Matai,esu is Palangos,taigi Kretingoje galiu tik privaciai eiti,tai manau reikes bandyt i Northway klinika
kiek kartu teko buti sioje klinikoje tai galiu tik gerus atsiliepimus pasakyti
Nėščiųjų priežiūros programa
Kaina NĖŠČIŲJŲ PRIEŽIŪROS PROGRAMA (I trimestras) 1099 2 Gydytojo akušerio-ginekologo konsultacijos BPG konsultacija Ultragarsinė ankstyva nėštumo diagnostika Gydytojo odontologo konsultacija Gydytojo oftalmologo konsultacija Plaučių nuotrauką nėščiosios vyrui Radiologo aprašymas Bendras kraujo tyrimas Kraujo grupės nustatymas Nėščiosios vyro kraujo grupės nustatymas Antikūnių nustatymas naudojant 2 donorų standartinius eritrocitus Šlapimo tyrimas Tyrimas dėl sifilio Bakterioskopinis tyrimas iš makšties Citomegalijos virusas IgG Citomegalijos virusas IgM Tyrimas dėl toksoplazmozės Tyrimas dėl AIDS NĖŠČIŲJŲ PRIEŽIŪROS PROGRAMA (II trimestras) 825 3 Gydytojo akušerio-ginekologo konsultacijos Ultragarsinis vaisiaus tyrimas Gimdos kakalelio įvertinimas ultragarsu Bakterioskopinis tyrimas iš makšties Prenitalinės rizikos tyrimas (PRISCA, AFP, HCG,uE3) 1 Bendrasis kraujo tyrimas 3 šlapimo tyrimai Šlapimo pasėlis 2 Esant Rh-, antikūnių tyrimas Esant Rh-, neesant antikūnių, anti D Globulinas NĖŠČIŲJŲ PRIEŽIŪROS PROGRAMA (III trimestras) 975 4 Gydytojo akušerio-ginekologo konsultacijos (1 gali būti po gimdymo) Ultragarsinis vaisiaus tyrimas Bendrasis kraujo tyrimas 3 šlapimo tyrimai Bakterioskopinis tyrimas iš makšties Esant Rh-, neesant antikūnių, anti D Globulinas Gliukozės toleracijos mėginys Pasėlis dėl streptokoko Tyrimas dėl sifilio Tyrimas dėl AIDS Citomegalijos virusas IgG Citomegalijos virusas IgM Tyrimas dėl toksoplazmozės VISA PROGRAMA 2899 Kokio velnio ta oftalmologo konsultacija jei nescia nesiskundzia akiu problemomis? Plauciu nuotrauka nescios vyrui? kam ji? kam ta vyra svitint? jie protiskai atsilike. Bakterioskopinis tyrimas is maksties? jei moteris nesiskundzia simptomais tokiais kad reiktu ta tyrima daryt, tai ko ten list i vidu?? Tyrimas del toksoplazmozes: jei negyvena tarp laukiniu kaciu kam ta tyrima daryt? II trimestre idomu kam tiria gimdos kakleli ultragarsu? gal nori kad persileistu moteris? Prenitalinės rizikos tyrimas, daromas tik kai yra indikaciju, o eiliniai moteriai kam to reik? Ir dar galeciau vardint ir vardint koki suda mala jie Mielos nestukes, susivokit kad cia belekokia komercija, ir pinigu plovimas
gaila..kad nebera gyd Naujokaitienes
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 28, 22:40) gaila..kad nebera gyd Naujokaitienes As taip pat lankausi sioje klinikoje, pas gydytoje Hoicma (ar kazkaip panasei), mums jau 11 savaiteliu, visai netycia pakliuvau pas sia gydytoja, kai ejau isitikinti ar tikrai laukiuosi, visai maloni pasirode, tai ir toliau eisiu pas ja... Pasirinkimo nelabai turiu, atitekejau i vyro krasta ir nieko cia nepazystu...
sveikos
dabar sioje klinikoje kretingoje dirba holcman ir sopagiene..... sprendziu klausima, pas kuria uzsirasyti
matyt kretingiskes cia neuzsuka.....
sveikos,as lankausi pas holcman, lygtai nieko gydytoja, nzn kaip lankiausi su pirmu vaiku tai eme kraujo slapimo tyrimus, pas okulista nesiunte.
uzsiregistravau pas sopagiene siandien
QUOTE(:Barboryte: @ 2009 10 07, 09:49) sveikos dabar sioje klinikoje kretingoje dirba holcman ir sopagiene..... sprendziu klausima, pas kuria uzsirasyti Labas, As lankiausi pas Holcman. Man ji patiko- jauna, labai maloni, viska placiai ir aiskiai paaiskina. Ir girdejau apie ja tik gerus atsiliepimus QUOTE(elikule @ 2009 10 09, 19:43) Labas, As lankiausi pas Holcman. Man ji patiko- jauna, labai maloni, viska placiai ir aiskiai paaiskina. Ir girdejau apie ja tik gerus atsiliepimus o holcman gimdymus priimineja?? as pas sopagiene jau buvau
Nuoširdžiausia užuojauta tau, ADREV. Aš pie šią kliniką galiu pasakyti tik NEIGIAMĄ atsiliepimą. Lankiausi neseniai, šoką patyriau nuo pirmų minučių pas gydytoją. Reklamuoja ir kalba vieną, o kai ateina apžiūros metas ir procedūros, reikalai pakrypsta visai kita linkme. Susidarė nuomomė, kad dešinė nežino ką daro kairė - registratūra teikia vienoką informaciją - gydytojas konsultuoja vos išspausdamas žodelį, tik prie kompiuterio caksi pele, ir pasako kad bus tik dalinė procedūra - o kai ateina laikas užsimokėt, tai nuo gydytojo kabineto iki registratūtos suma paslaptingai išauga...Šaraškino kontora daugiau nieko...Papasakojau visiem pažįstemiem, visi buvo nustebę, kad privati klinika gali sau leisti kaip išsidirbinėti iš pacienų. Gal Vilniuje ir dirba daugiau kompetencijos turintys žmonės, bet Kretinga -
QUOTE(medija @ 2011 04 14, 23:06) Nuoširdžiausia užuojauta tau, ADREV. Aš pie šią kliniką galiu pasakyti tik NEIGIAMĄ atsiliepimą. Lankiausi neseniai, šoką patyriau nuo pirmų minučių pas gydytoją. Reklamuoja ir kalba vieną, o kai ateina apžiūros metas ir procedūros, reikalai pakrypsta visai kita linkme. Susidarė nuomomė, kad dešinė nežino ką daro kairė - registratūra teikia vienoką informaciją - gydytojas konsultuoja vos išspausdamas žodelį, tik prie kompiuterio caksi pele, ir pasako kad bus tik dalinė procedūra - o kai ateina laikas užsimokėt, tai nuo gydytojo kabineto iki registratūtos suma paslaptingai išauga...Šaraškino kontora daugiau nieko...Papasakojau visiem pažįstemiem, visi buvo nustebę, kad privati klinika gali sau leisti kaip išsidirbinėti iš pacienų. Gal Vilniuje ir dirba daugiau kompetencijos turintys žmonės, bet Kretinga - pritaru
Teko porą kartų apsilankyti šioje klinikoje.Atsiliepimai patys blogiausi.Pirmąkart lankiausi pas ginekologę Šopagienę, tai ši gydytoja savo ,,kompetencija"nustatė nesivystantį nėštumą, prirašė vaistų,kad iškraujuočiau, nors po poros savaičių Klaipedoje pamatėir plakančią širdutę...antras apsilankymas šioje klinikoje supykdė, kad neva jie daro kruajo tyrimus, konkrečiai hcg, paklausus, kad bus atsakymai:šiandien ar rytoj, sako kitą savaitę , tai yra po 5-6 dienų, nes jie juos veža daryt į Vilnių...tai kam reikia iš viso sakyt,kad juos daro klinika....turbut trečio karto neteks daugiau lankytis tokioj klinikoj
QUOTE(Izete37 @ 2011 09 16, 21:48) Teko porą kartų apsilankyti šioje klinikoje.Atsiliepimai patys blogiausi.Pirmąkart lankiausi pas ginekologę Šopagienę, tai ši gydytoja savo ,,kompetencija"nustatė nesivystantį nėštumą, prirašė vaistų,kad iškraujuočiau, nors po poros savaičių Klaipedoje pamatėir plakančią širdutę...antras apsilankymas šioje klinikoje supykdė, kad neva jie daro kruajo tyrimus, konkrečiai hcg, paklausus, kad bus atsakymai:šiandien ar rytoj, sako kitą savaitę , tai yra po 5-6 dienų, nes jie juos veža daryt į Vilnių...tai kam reikia iš viso sakyt,kad juos daro klinika....turbut trečio karto neteks daugiau lankytis tokioj klinikoj Taip, per Sopagiene netekau kudikio, ir net saltis nukrecia gird |