Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šeimos narių vardai prasidedantys ta pačia raide
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
Ruby Tuesday
Mes sunui duosime varda is A raides, kaip ir mano vardas prasideda, o dukrai tikriausiai is G, kaip vyro vardas prasideda. Nederinom, taip isejo smile.gif
muminukas
o maniškis kol kas nepatenkintas, kad brolio vardas iš kitokios raidės negu jo doh.gif be to, po krikštynų apskritai buvo pyktelėjęs, kad su krikšto vardu jo inicialai JKS, o mažiuko - SSS. na, bet susitaikys kaip nors su padėtimi rolleyes.gif
Siurbelyte
Net tokia mintis nebuvo kilusi apie raidziu derinima blush2.gif
Actinidia
Na pas mus taip susikloste,kad visi vardai is tos pacios raides biggrin.gif
Gomerta
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 06 21, 22:07)
man irgi baisu. Daugiau kinologija primena. Gimusiems vienos vados suniukams irgi vardus is tos pacios raides parenka.
*

Cia tai gerai apie kinologija thumbup.gif lotuliukas.gif Mano tevu vardai is tos pacios raides (Z), o mano ir brolio is R, bet nemanau, kad buvo tycia derinta g.gif... Tiesiog niekada apie tai nesusimasciau rolleyes.gif
Dzenete
Žinau šeimą kur 4 šeimos nariai netik iš tos pačios raidės, bet ta pati vardo šaknis pas visų.
Ruby Tuesday
Nesuprantu, kodel kitiems tai atrodo baisu. Jei seimai norisi tureti tokia tradicija, kodel gi ne?

As zinau seima, kurioje tevu vardai prasideda E, tai dukryte jie pavadino Emanuele (man tai be galo grazus vardas wub.gif ). Tik nezinau, ar specialiai is E raides varda rinko, ar taip sutapo.
al84
O pas mus seimoj visi vardai is A raides. Mano, vyro ir sunaus;-)
Black Queen
Mano seimoje visu vardai prasideda A raide biggrin.gif
Vyro Aleksandras, mano Anna, Pirmos dukros Anastasija, antros Arina, seip nederinom, bet dar kai planavom anta vaika, tai vyras buvo isrinkes berniukui varda ir jis taip pat prasideda is A raides biggrin.gif
Isila
o ką reiks šeimai daryt, jei ir vyras ir žmona atėję iš šeimų, kur visi vardai iš vienos raidės. Bet vyro ir žmonos vardai prasideda iš skirtingų raidžių?

Šiaip, man nėra gražu. Visos šeimos inicialai vienodi... schmoll.gif
SESIA
pas mus su vyru pirmos raides *S*S*
Agnytte
Musu visu triju vardai prasideda is A raides smile.gif
secret_lover_
Mano vyro šeimoje situacija tokia: Mano vyro prosenelis buvo vardu iš A, senelis irgi iš A, tėvas irgi iš A ir visi penki mano vyro broliai (plius MB) irgi iš A thumbup.gif wub.gif Kitaip dabar net neįsivaizduotų niekas jų biggrin.gif MB brolis susilaukė sūnaus, tai galėjo pratęsti žaidimą, bet uždėjo iš U.. schmoll.gif
Ramsius
O aš net nepagalvojau, gražu-negražu.Taip jau yra smile.gif Muūsų visų 5 vardai iš R raidės, pavardės iš V smile.gif
gavosi labai paprastai. Aš su mb iš tos pačios raidės, (Ramunė, Rolandas) nu čia jau taip išėjo smile.gif . Gimė pirmagimis. Rinkom rinkom, nieks man nepatiko, staiga atėjo pasiūlymas iš šalies (Ramūnas). Gimė dukra. Dar pilve buūdama jau turėjo visokių vardų, bet nieko tikro....kai po gimimo atėjo į palatą aplankyt nėštumą prižiūrėjusi gydytoja (Rasa), man kaip žaibas tvykstelėjo - Rasa. Bet ne dėl to kad R raidė. O su trečiu jau sąmononingai rinkau. Ir kai tik paaiškėjo lytis, jau visi žinojo kad pilvelyje Rapoliukas smile.gif , nes kiti vyriški vardai iš R man nepatiko. schmoll.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 02 11, 17:11)
Žinau šeimą kur 4 šeimos nariai netik iš tos pačios raidės, bet ta pati vardo šaknis pas visų.
*

Pas mus tas pats, tik vyras iš konteksto iškrtenta. Mes visi Ra, o ujis vienintelis Ro lotuliukas.gif

QUOTE(Irina-i @ 2009 02 24, 22:57)
as rimtai nesuprantu,kaip gali vardas tikti vaikui ar ne smile.gif paaskink,jei nesunku..nu vaikui pora dienu..ziuri i vaika ir galvoji: aha,antanas tau netinka,uzhtat tomas super  g.gif
*

QUOTE(Nieko sau @ 2009 02 26, 13:21)
Kai turėsi-suprasi  biggrin.gif
*

Aha, norėjau tą patį pasakyt, ką ir Nieko sau. Kai gimė pirmagimis, gulėjau ir žiūrėjau į jį, ir garsiai vadinau jį visokiais vardais. Ir patikėkit, ne visi prilimpa tokiam peliukščiui kelių valandų amžiaus
schmoll.gif , nors sunku patikėt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.