sveiki gal kas naudojates elektriniais akmens mases radiatoriais?
man teko pasikonsultuoti su ta firma kur gamina tuos akmens mases radiatoriais tai jie paskaiciavo, kad musu butui kurio kvadratura yra 65m2 tai metines islaidos butu naudojant tokius radijatorius 1900 lt.
QUOTE(renalda1 @ 2008 12 19, 18:59) man teko pasikonsultuoti su ta firma kur gamina tuos akmens mases radiatoriais tai jie paskaiciavo, kad musu butui kurio kvadratura yra 65m2 tai metines islaidos butu naudojant tokius radijatorius 1900 lt. o jus neapsigaukit dalindama is 12... juk nemaza metu dali sildymo is vis nereikes, o tai reiskia kad visos islaidos teks ziemos menesiams. mano draugas buvo vienu elektriniu katilu prezentacijoj nes labai suintrigavo pasake kad menesinis sildymas tik virs dvieju simtu, kai nuejo pamate kad ta suma tai va metinis vidurkis, o ziemos menesiais tukstantelius kloti reikia (nu cia kai jau pamate grafika...)
na taip juk sildymas trunka kazkur 5 menesius
bet gal kazkas turite pasijungia tokius radijatorius? butu iomu suzinoti ar verta moketi tokius pinigus uz juos?
QUOTE(renalda1 @ 2008 12 20, 18:34) bet gal kazkas turite pasijungia tokius radijatorius? butu iomu suzinoti ar verta moketi tokius pinigus uz juos? apie pasirinkima ir atsiperkamuma nieko negaliu pasakyti, nes atejome i namus kuriuose jau buvo pastatyti tokie radiatoriai, sildomes elektra, nustatytas nakties tarifo rezimas ( pigesnis elektros tarifas)
o jeigu nepaslaptis kokia jusu sildomo busto kvadratura? ir mazdaug kiek tenka moketi y menesi?
Tema seniai nejudinta, gal kas pasikeite nuo to laiko, butu idomu, jei kas pasisakytu, pakomentuotu akmens mases radiatoriu naudojimo praktika. noretusi placiau issiaiskinti sio sildymo budo niuansus. musu atveju tai vienas is svarstytinu variantu.
as gal jau kokius 10 metu turiu - siuo metu nieko gero, nes labai jau nedidelis dieninio ir naktinio tarifo skirtumas. Tai dabar ijungiu kai atsala zemiau -20C, visa kita laika sildo oras/oras kondicionieriai
QUOTE(madwifi @ 2011 12 31, 19:42) as gal jau kokius 10 metu turiu - siuo metu nieko gero, nes labai jau nedidelis dieninio ir naktinio tarifo skirtumas. Tai dabar ijungiu kai atsala zemiau -20C, visa kita laika sildo oras/oras kondicionieriai Aciu uz atsakyma Tikrai nieko gero? Brangu? Bet ir kitoks sildymas juk kainuoja. O kiek tas brangu, t.y. kokiam plotui sildyti kiek menesiui kainuoja? |