Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Deina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Deinyte
Kaip jums vardas Deina? 4u.gif laukiuosi ir jei turesim mergyte,butinai ja pavadinsim tokiu vardu smile.gif norejau ir jusu nuomone apie si varduka suzinot smile.gif beje su MB ne siaip si varda sugalvojom o sudejom po dvi pirmas raides is savo vardu (DEnis ir INdre) ir gavosi musu Deinyte 4u.gif ka manot?
Karalienė_Margo
na del skonio nesigincijama 4u.gif man asmeniskai sis vardas nelabai ax.gif 4u.gif
maybe24
Man idomus toks,sakyciau visai nieko smile.gif
rytoj
Sudurtiniai ir tėvelių išmąstyti vardai man labai labai labai nepatinka schmoll.gif
Linkiu kantrybės ieškant ne iš lubų nukabinto gražaus vardo savo mažylei mirksiukas.gif
Kristtute
Negražus schmoll.gif Visokie savos kūrybos "vardai", jeigu juos taip galima pavadint, man nepatinka... Bereikšmis raidžių kratinys, o ne vardas....
ciuke
schmoll.gif graziu dar negirdejau is tevu sudurtiniu vardu. Sis-ne isimtis ax.gif
Deinyte
QUOTE(Kristtute @ 2008 12 19, 21:41)
Negražus  schmoll.gif  Visokie savos kūrybos "vardai", jeigu juos taip galima pavadint, man nepatinka... Bereikšmis raidžių kratinys, o ne vardas....
*

na siaip tai kad ir patys ta varda sugalvojom,bet jau girdejau ne viena Deinyte,taip kad cia ne vien savos kurybos vardas.Ir visai ne bereiksmis kratinys,nes Deina taipat yra vardo Medeina trumpinys.Ir dar yra viena deive graiku mitologijoje vardu Deina.Taip kad kita karta pasidomek pries rasydama ar tikrai tas vardas vien tik teveliu isgalvojimas.Taip paprasciausiai sutapo,kad sitas vardas susidaro is mano ir MB vardu pradziu.... thumbup.gif ir man,ir Mb sitas vardas nerealus thumbup.gif wub.gif
muminukas
Deina yra buvusi diena tongue.gif na, žiūrint visokius dvigarsių ir pan. pakitimus. o Žeimatitijoj - ir dabar diena smile.gif
man visai nieko smile.gif
ciuke
na tai ir duokit
fainulkina
Gerai muminukas sako, Deina- žemaitiškai diena biggrin.gif Ir visgi, vardas skamba tikrai neblogai thumbup.gif
HappyAngel
Man su ''X-Files'' asocijuojasi biggrin.gif Nelabai koks ax.gif
Grasse
Toks "puse velnio" blush2.gif smile.gif
Lars
Nesuprantu kam klausti nuomonės, o išgirdus neigiamą komentarą į jį atsakyti taip pat labai neigiamai. Jei patinka tai ir dėkit, bet Deinytė tai man asocijuojasi su tam tikra genetine liga, geriau jau Deima.
Elba
Matai, pasakei, kad patys sukuret, tai jau ir neitikai cia kai kurioms - uoj darinys, kratinys ir t. t. Bet kai paminejo, kad ir vardas, ir reiksme turi ir dar zemaitiska, iskart teigiamu atsiliepimu sulaukei smile.gif
Deina labai labai grazu wub.gif Deinute wub.gif Buvo vardas kandidatas musu mazei, bet kai gime - nu netiko jai ax.gif
Dykuma5
Man nelabai.... rolleyes.gif
alinata
o man grazu wub.gif ypac faina tai kad is jusu vardu wub.gif
Justluka
Man irgi labai jau super vardukas smile.gif
Athena
Sonata Arctica dainoj Shy (angl Dana) gražus smile.gif Dar yra jų daina Letter to Dana. Dainos gražios, tai vardas gražus pasidaro biggrin.gif
renatakuz1
Sianakt sapnavau kad gime dukryte ir jai daviau varda Deina, nors iki siol tokio vardo neesu girdejusi, bet man tai labai grazus vardas 4u.gif
InJe*kcija
QUOTE(renatakuz1 @ 2008 12 27, 23:15)
Sianakt sapnavau kad gime dukryte ir jai daviau varda Deina, nors iki siol tokio vardo neesu girdejusi, bet man tai labai grazus vardas 4u.gif
*

Mano nuomone, dukrytei reiktu JOS vardo, asmenisko, o ne teveliu vardu kratinio.. blush2.gif
Sunflowers
QUOTE(HappyAngel @ 2008 12 20, 14:39)
Man su ''X-Files'' asocijuojasi biggrin.gif Nelabai koks  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
Deina Skali biggrin.gif
Siaip gal ir nieko, bet savo vaikui tokio nedeciau ax.gif
garbanota
Nelabai koks. unsure.gif Nors nėra jau toks ir negražus. smile.gif
Krakatūzas
Man iškart latviškai Diena smile.gif
Rudaake77
Labai grazus vardas thumbup.gif
Musu vyresnioji dukra turi si varda jis superinis..
***Žaltvykslė
schmoll.gif
Shania
[quote=Deinyte,2008 12 19, 21:38]
Kaip jums vardas Deina? 4u.gif laukiuosi ir jei turesim mergyte,butinai ja pavadinsim tokiu vardu smile.gif

Butinai pavadinsite, tai kam tuomet nuomones? rolleyes.gif
Skamba nieko, tik visiskai svetimai unsure.gif

Indrutia
Man tai grazus thumbup.gif vadinkite, nes matau, kad tikrai apsisprende bigsmile.gif
Vanillla
Man labai grazus vardas wub.gif iskart pries akis suaugusi stilinga grazi mergina-moteris ( ir is kur tokie vaizdiniai kyla blink.gif lotuliukas.gif )
Tasira
QUOTE(Deinyte @ 2008 12 19, 21:38)
Kaip jums vardas Deina? 4u.gif  laukiuosi ir jei turesim mergyte,butinai ja pavadinsim tokiu vardu smile.gif  norejau ir jusu nuomone apie si varduka suzinot smile.gif  beje su MB ne siaip si varda sugalvojom o sudejom po dvi pirmas raides is savo vardu (DEnis ir INdre) ir gavosi musu Deinyte 4u.gif  ka manot?
*

Liux thumbup.gif Jei Jums patinka,o tuo labiau susideda is Jusu vardu,tai nera ka galvot daugiau 4u.gif Musu pirmagimio vardas irgi yra musu su MB vardu junginys(visai nereiskia,kad kratinys,kaip cia dauguma raso). Beje, to vardo irgi nesugalvojom,tiesiog sutapo raides bigsmile.gif thumbup.gif
brasta
Man gražiai skamba. Esu sutikusi vieną mergaitę tokiu vardu.
Zuikiosaulute
Nelabai ax.gif Aš savo dukrai tikrai tokio neduočiau. na ir kodėl tėvai stengiais apsunkinti savo vaiko gyvenimą tokiu vardu doh.gif
#tagra#
O as ne manau, kad tokiu vardu apsuktintumet vaika.....jau tikrai geriau uz kokia Ursule doh.gif .................Visai grazus vardukas thumbup.gif , tinkantis graziai mergytei mirksiukas.gif
Borkowa
As tai nesuprantu kodel turetu apsunkint,labai grazus,nei perdaug girdetas,nei labai jau keistas vardas.Man labai grazu wub.gif
superožislovas
Nu jo. Kvailiau sugalvoti reikia pasistengti. Pavadinti vaiką junginiu iš dviejų vardų. Kas jums vaikas? UAB'as kuriam silpnapročiai akcininkai sugalvoja kvailą pavadinimą? Raigeda? Jonmara?

Gaila, kad proto nepardavinėja. Siūlyčiau turguje apsilankyti.
Jasper
Jūsų teisė yra rinkti vardą. Mergaitė jau gaus tėvelio pavardę, kam dar daryti dirbtinį vardą? Geriau jau suteikti vardą, kuris bus tik jos vienos...
Man šis vardas nelabai schmoll.gif
Rudaake77
Tikrai Grazesnis uz toki pvz kaip Kristina 4u.gif seip jis trumpmeninis is vardo Medeina medeine misko deives vardo trumpinis seip vietoj Deinyte gal reiketu trumpinti Deinute ? Labai nerelus vardas tikrai grazus tie kas dave pvz koke Onute tikrai turetu gailetis
ciuke
QUOTE(*Deimantas* @ 2009 04 18, 16:27)
Labai nerelus vardas tikrai grazus tie kas dave pvz koke Onute tikrai turetu gailetis
*

O gailetis ko? Kad nedave vardo Deina, o dave Ona? Nelabai supratau esmes g.gif

Matyt, kad gailisi..... g.gif
lyrute
nlb. Pirmiausia skamba nelietuviskai. Antra skamba kaip trumpinys ilgesnio vardo. It's up to you in the end
mėnulis
QUOTE(*Deimantas* @ 2009 04 18, 16:27)
Tikrai Grazesnis uz toki pvz kaip Kristina  4u.gif  seip jis trumpmeninis is vardo Medeina medeine misko deives vardo trumpinis seip vietoj Deinyte gal reiketu trumpinti Deinute ? Labai nerelus vardas tikrai grazus tie kas dave pvz koke Onute tikrai turetu gailetis
*

Nu jau tikrai nėra gražesnis nei už Kristiną, nei už Onutę.
Savo vaiko Deina nevadinčiau NIEKADA. Tas vardų galūnių, pradžių nukarpymas totalus košmaras. Sutrumpina vardą ir džiaugiasi jo liekana. doh.gif
*Liepa18*
Na man tai nieko gero... g.gif
Aš jau geriau tada tikrai rinkčiausi Medeina...
muminukas
QUOTE(lyrute @ 2009 04 18, 19:58)
nlb. Pirmiausia skamba nelietuviskai. Antra skamba kaip trumpinys ilgesnio vardo. It's up to you in the end
*

kad skamba nelietuviškai, dar nereiškia, kad jis nėra/negali būti ir lietuviškas mirksiukas.gif
Geriuke
Mano pussesere uzdejo dukrytei toki varda.Man asmeniskai,tai nelabai jis topsecret.gif
Izabelee
Na, toks pusiau, bet as savo tai neduociau, yra grazesniu smile.gif
juraga
man tai kažkaip beryšio....
mmergyte
kaip zemaitiskai biggrin.gif
Lijuna
Sveikutės. Mano dukrelės vardas Deina. Vardas lietuviškas, reiškiantis "diena", kitaip tariant, "deina" yra senoji žodžio "diena" forma. Tą senąją formą iki šiol yra išlaikę žemaičiai, seniau taip kalbėjo prūsai ir kt. Taigi, šis vardas nėra joks trumpinys. Gana retas, kuo labai džiaugiuosi. Pati esu Lina, vardas gražus, bet kur nusispjausi, ten Lina. Klasėje buvom 3 Linos, darbovietėje - 2, ligoninėje, kurioje gimdžiau, - gydytoja Lina, akušerė Lina, slaugytoja Lina ir aš, pacientė, - Lina. Vyras net juokavo: "Ar pas jus ligoninėje kitokių nepriima, tik Linas?"
Todėl pirmiausia rinkau vardą, kad būtų unikalus. Deina patiko todėl, kad trumpas, skambus ir retas. Man gražus, kitiems gal kitas vardas gražus - čia skonio reikalas.
Tarp kitko, vardo Deina (kaip ir Lina, Ona, Asta ir t.t.) kirčiuojamas paskutinis skiemuo.
smile.gif
Sidabrėlė
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 21, 13:38)
kaip zemaitiskai biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif žemaičiai sako ne diena, o deina tongue.gif Man tai negražus būtų toks vardas blush2.gif Daina daug gražiau 4u.gif
Ūla
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 04 09, 20:21)
drinks_cheers.gif žemaičiai sako ne diena, o deina  tongue.gif Man tai negražus būtų toks vardas  blush2.gif Daina daug gražiau  4u.gif
*

man taip pat.
nutė
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 04 09, 21:21)
drinks_cheers.gif žemaičiai sako ne diena, o deina  tongue.gif Man tai negražus būtų toks vardas  blush2.gif Daina daug gražiau  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Jei vadinam Diena, kad ir žemaitiškai, tai kodėl negali būt Naktis, yra juk Rytas(is) ir Vakaris.
Indre
na, nei šioks nei toks tas vardas schmoll.gif tikrai yra gražių ir skambių ir.... tikrai labiau lietuviškesnių mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.