Kaip jums vardas Deina?
na del skonio nesigincijama
Man idomus toks,sakyciau visai nieko
Sudurtiniai ir tėvelių išmąstyti vardai man labai labai labai nepatinka
Linkiu kantrybės ieškant ne iš lubų nukabinto gražaus vardo savo mažylei
Negražus
QUOTE(Kristtute @ 2008 12 19, 21:41) Negražus na siaip tai kad ir patys ta varda sugalvojom,bet jau girdejau ne viena Deinyte,taip kad cia ne vien savos kurybos vardas.Ir visai ne bereiksmis kratinys,nes Deina taipat yra vardo Medeina trumpinys.Ir dar yra viena deive graiku mitologijoje vardu Deina.Taip kad kita karta pasidomek pries rasydama ar tikrai tas vardas vien tik teveliu isgalvojimas.Taip paprasciausiai sutapo,kad sitas vardas susidaro is mano ir MB vardu pradziu....
Deina yra buvusi diena
man visai nieko
na tai ir duokit
Gerai muminukas sako, Deina- žemaitiškai diena
Man su ''X-Files'' asocijuojasi
Toks "puse velnio"
Nesuprantu kam klausti nuomonės, o išgirdus neigiamą komentarą į jį atsakyti taip pat labai neigiamai. Jei patinka tai ir dėkit, bet Deinytė tai man asocijuojasi su tam tikra genetine liga, geriau jau Deima.
Matai, pasakei, kad patys sukuret, tai jau ir neitikai cia kai kurioms - uoj darinys, kratinys ir t. t. Bet kai paminejo, kad ir vardas, ir reiksme turi ir dar zemaitiska, iskart teigiamu atsiliepimu sulaukei
Deina labai labai grazu
Man nelabai....
o man grazu
Man irgi labai jau super vardukas
Sonata Arctica dainoj Shy (angl Dana) gražus
Sianakt sapnavau kad gime dukryte ir jai daviau varda Deina, nors iki siol tokio vardo neesu girdejusi, bet man tai labai grazus vardas
Nelabai koks.
Man iškart latviškai Diena
Labai grazus vardas
Musu vyresnioji dukra turi si varda jis superinis..
[quote=Deinyte,2008 12 19, 21:38]
Kaip jums vardas Deina? Butinai pavadinsite, tai kam tuomet nuomones? Skamba nieko, tik visiskai svetimai
Man tai grazus
Man labai grazus vardas
QUOTE(Deinyte @ 2008 12 19, 21:38) Kaip jums vardas Deina? Liux
Man gražiai skamba. Esu sutikusi vieną mergaitę tokiu vardu.
Nelabai
O as ne manau, kad tokiu vardu apsuktintumet vaika.....jau tikrai geriau uz kokia Ursule
As tai nesuprantu kodel turetu apsunkint,labai grazus,nei perdaug girdetas,nei labai jau keistas vardas.Man labai grazu
Nu jo. Kvailiau sugalvoti reikia pasistengti. Pavadinti vaiką junginiu iš dviejų vardų. Kas jums vaikas? UAB'as kuriam silpnapročiai akcininkai sugalvoja kvailą pavadinimą? Raigeda? Jonmara?
Gaila, kad proto nepardavinėja. Siūlyčiau turguje apsilankyti.
Jūsų teisė yra rinkti vardą. Mergaitė jau gaus tėvelio pavardę, kam dar daryti dirbtinį vardą? Geriau jau suteikti vardą, kuris bus tik jos vienos...
Man šis vardas nelabai
Tikrai Grazesnis uz toki pvz kaip Kristina
nlb. Pirmiausia skamba nelietuviskai. Antra skamba kaip trumpinys ilgesnio vardo. It's up to you in the end
QUOTE(*Deimantas* @ 2009 04 18, 16:27) Tikrai Grazesnis uz toki pvz kaip Kristina Nu jau tikrai nėra gražesnis nei už Kristiną, nei už Onutę. Savo vaiko Deina nevadinčiau NIEKADA. Tas vardų galūnių, pradžių nukarpymas totalus košmaras. Sutrumpina vardą ir džiaugiasi jo liekana.
Na man tai nieko gero...
Aš jau geriau tada tikrai rinkčiausi Medeina...
Mano pussesere uzdejo dukrytei toki varda.Man asmeniskai,tai nelabai jis
Na, toks pusiau, bet as savo tai neduociau, yra grazesniu
man tai kažkaip beryšio....
kaip zemaitiskai
Sveikutės. Mano dukrelės vardas Deina. Vardas lietuviškas, reiškiantis "diena", kitaip tariant, "deina" yra senoji žodžio "diena" forma. Tą senąją formą iki šiol yra išlaikę žemaičiai, seniau taip kalbėjo prūsai ir kt. Taigi, šis vardas nėra joks trumpinys. Gana retas, kuo labai džiaugiuosi. Pati esu Lina, vardas gražus, bet kur nusispjausi, ten Lina. Klasėje buvom 3 Linos, darbovietėje - 2, ligoninėje, kurioje gimdžiau, - gydytoja Lina, akušerė Lina, slaugytoja Lina ir aš, pacientė, - Lina. Vyras net juokavo: "Ar pas jus ligoninėje kitokių nepriima, tik Linas?"
Todėl pirmiausia rinkau vardą, kad būtų unikalus. Deina patiko todėl, kad trumpas, skambus ir retas. Man gražus, kitiems gal kitas vardas gražus - čia skonio reikalas. Tarp kitko, vardo Deina (kaip ir Lina, Ona, Asta ir t.t.) kirčiuojamas paskutinis skiemuo.
na, nei šioks nei toks tas vardas
|