Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
troja
Sveikos,
Mano dukrai jau tris menesei.Pirmus du menesius priaugo po 700gr.Dabar kai sveremes priaugo tik 500gr,na ugiu labai isitempe 5cm. per menesi priaugo.Noriu suzinoti kiek jusu mazylei priauga per menesi,ir ar nepermazai mano priaugo.
desta
QUOTE (troja @ 2004 10 07, 10:28)
Sveikos,
Mano dukrai jau tris menesei.Pirmus du menesius priaugo po 700gr.Dabar kai sveremes priaugo tik 500gr,na ugiu labai isitempe  5cm. per menesi priaugo.Noriu suzinoti kiek jusu mazylei priauga per menesi,ir ar nepermazai mano priaugo.

Pas mus lygiai tas pats, ilga ir kūda biggrin.gif bet aš negalvoju, kad ji mažai priauga wink.gif Svarbiausia, kad priauga svorio, o 500 g. irgi yra daug wink.gif
Čili
mano parasas viska pasako rolleyes.gif priaugam nemazai,bet turbut nuo misinuku cia mes tokie burbuliukai sad.gif
musmere
O as maitinu savo pienu, bet priaugam tai ohoho! thumbup.gif
Gimem - 4 kg, 55 cm
1 men. - 5 kg, 57 cm
2 men. - 6,5 kg, 62 cm

Jau greit vel sversimes ir jauciu kad vel visa kilograma priaugom doh.gif

Nei as pati, nei tetukas nesam labai jau dideli, o vaikis tai kaip ant mieliu auga. Nu bet uztat as pati nesustorejau nei kiek - viska is manes isvalgo smile.gif
Arinva
thumbup.gif visai gerai priauga tikrai jokios baimes o beje jei truktu maisto iskart suprastum prasidetu niurzgejimai dazniau nei kas trys valandos ir tustintusi daug reciau
maniskis tainuo triju iki 6 men priaugdavo tik po 400g o dabar jau prasidejo kosiu valgymas ir misinuko gerimas tai truputi daugiau 600g per menesi ir irgi tuo metu labai i ugi tyso net 7 cm per men biggrin.gif
ramkis
na mes tai esam coliukai. 7 mėn. mes svėrėm 7440, o ūgis 70cm. o kas mėn. priaugam vos po 300 g. - 400g. smile.gif
LARA
na musiske tai burbulyte clap.gif priaugam800-900 thumbup.gif per men dabar paaugom 4 cm 70-71 muistes sunku buvo pamatuot Mum 7 men 2.gif heart.gif
Digita
mes gimem 3280, 1 menesio sverem 4100, antra - 5500 clap.gif , o dabar tai dar neaisku, nes sversimes kita savaite (maitinu pati), gal priaugo apie 1 kg, taip man atrodo biggrin.gif , labai jau daug mano 2.gif valgo biggrin.gif
ma
mes irgi prie gerai pavalganciu, kaip matote ish parasiuko biggrin.gif ziuresim kaip toliau eisis wink.gif
Aistulė
QUOTE (ma @ 2004 10 07, 15:55)
mes irgi prie gerai pavalganciu, kaip matote ish parasiuko  biggrin.gif ziuresim kaip toliau eisis  wink.gif

Taip pat. Jau liaskutes storokos, ne visos sauskelnes uzsisega, vis pereinam prie didesniu blink.gif Taip kad yra ir privalumu maziau priaugant (gi is esmes svarbu, kad i pliusa, o ne i minusa) rolleyes.gif
Meka
mano 1 men. priaugo 1.5 kg, 2 men. priaugo 1 kg.. 3men.-700g. o dabar 7 men ir priaugom tik 200gr.
Dew drop
Galvojau, kad tik mes labai maži, pasirodo, panašių "gigantų" nemažai...
Pirmus du mėnesius priaugom po 800g, o trečią 600g. Valgom labai nedaug, bet gydytoja sako, kad augam pagal normas
egluona
Na o mano lasiukas auga kaip ant mieliu, nepaisant, kad pirmas dvi savaites po gimimo ligoninej praleidom ir stipriu antibijotiku gavom. Pirma menesi 1.3 kg ir 5 cm, antra 1.1 kg ir 4 cm. clap_1.gif
meile
Na mes irgi turbūt būsim prie "storuliuku" smile.gif .Pirmą mėnesį priaugom 1,5 kg,antrą mėnesį 1kg.,trečią mėnesį - taip pat 1 kg.Maitinu pati savo pienu.Sakoma,kad nuo motinos pieno niekada nepersivalgys.Tad maitinu savo sūnelį tiek,kiek jis nori wub.gif .
Kristtute
Labukas, mes pas jus naujokai tongue.gif , bet pasisakysim.

Gimem 3924g ir 53cm
1 men - 5000g ir 59cm
2 men - 6000g ir 64cm
3 men - 6700g ir 66cm
4,5 men - 7600g ir 69cm
6 men - 8100g ir 72cm
7men- 8500g ir 74cm
zarija
Sveikutes,

Kiek pamenu mano pirmasis vaikas nuo gimimo iki pusmecio priaugdavo pi 1kg, ai va pirma men tai priaugo 1.5kg.
O dabar jaunelis sunelis priaugo pirma men 1.800kg. Jau antra men 1.2kg trecia ir kitus 1kg. Dabar mes esame be keliu savaiciu pusmetinukai ir sveriam lygiai 9kg ir ugio 68cm, o gimeme 54cm ir 3.926kg
Tai va mes is isvaizdos nelabai panasus i storuliukus, bet nesioti, jau sunkoki smile.gif
buzuka
Kai pasižiūriu į kitų vaikų svorio augimo skale,tai net nesuprantu iš ko jie tiek daug priauga.Mums 8 mėnesiai,o sveriam 7,2kg.Ir valgom ir mamos pieną geriam ir sportuojam,o svoris nekimba.Jau tokia vaiko natūra.Mažai sveriantys vaikiukai kažkaip sveikiau atrodo,nei rubuiliai tongue.gif

Svarbu,jog sveikas vaikas,o ne tai ar jis storas ar plonas clap.gif
Tafi
Mano mazylis gime3,900kg, per pirmaji menesi priaugo tik 230 gr., tada perejom ant misinuku, ir viskas pasitaise.Nors mumsdabar septyni menesiai, bet per pastaruosius 3 men nepriaugom net kilogramo, o paskutini menesi dar ir svoris nukrito. Dbar sveriam 8, 840kg, ugis 72cm.
ex-balionas
Mano sunutis pirma menesi priaugo 900g, o kitus mazdaug po 600g. Pagal bendraamzius sveria nedaug, bet yra judrus (vartos, spardos, griauzia kojas laugh.gif) ir sveikas, taigi viskas gerai thumbup.gif.
Jurgitutė
Labai džiaugiuosi, kad mes augam kaip tikri vyrai. Nuo išrašymo iš ligoninės per mėnesį priaugom 1,3kg. Kaip tikras vyras. Tikiuosi, kad taip bus ir toliau.
JDA
gimėm 3500g ir 52cm
1mėn 4800g ir 58cm
2mėn 6300g ir 64cm
3mėn 7400g ir 65,5cm
4mėn 8250g ir 69cm
5mėn 8700g ir 70cm

štai mes kokie dideli
dianuska
O mes tai prie tu kudu priklausome. Is paraso matyt.
gutukas
na o mes gimėm visai nedideli 3264 g.bet nieko atsigriebėm per mėnesį priaugom net 1200 g. clap_1.gif

3264+1200=4464g
oho kokie mes dideli thumbup.gif
Renacikas
Na mes prie tu mazuju:(
Gimem 49 cm ir 3540 g
pirma menesi priaugom 4 cm ir 1,4 kg... uztai visus kitus po kelis gramus ir cm...

Dabar mums 6 menesiukai ir esam tik 65 cm ir 6,5 kg... Esam kudos kaip dviratukas:( Nors maitinames misinukais.... GAlvoju, gal misinuka keisti, gal sotesnio reikia, nu bet kad valgom Similac advance 2...
Tafi
Mes gimem 3.900kg , o per pirmaji menesi priaugom 230 gr., po to viskas atsitaise.Dabar mums jau 7 men ir per si menesi ne tik kad nepriaugom, bet dar ir numetem 100gr.
Almike
Nu tai jūs ir mažučiai 2.gif 2.gif 2.gif , mano Žygimantas gimė 4.400 kg, 57cm. 1mėn -6kg ir 61cm, 2mėn - 8kg ir 66cm, 3mėn - 9kg ir 70cm, 6mėn - 11kg ir74cm, dabar mums 7,5men ir mes sveriam 12,5kg ir esam - 77cm.......Dabar dar geria mano pienuką, valgom įvairias košes ir vaisius...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nežinau, gal jis bus Sabo pamaina, bet mes nutarėm, kad į pirma klasę eisim 1,70m laugh.gif laugh.gif laugh.gif Vot taip.....
gabi
Maniske tai gydytoja milzine pavadino:) Na bet ir megsta pavalgyti, neiskencia triju valandu pertraukos.... Gal blogai kad as nusileidziu ir duodu papa kas 1,5 val, kas 2val.?
iruciux
mes gimem 3570g. I menuo-5,5kg, II -6,8kg, o valgom tik mamos pienuka
VaidaI
Mes gimem 4100 g. uz savaites metukai, o sveriam 8600 g. priaugdavom po 150-300 g. bet esam sveikuteles, tik smulkios....
Meila
Mes gimėm 4200 g, I mėn. tik 4500 g., II mėn. 5200 g., o dabar 11 mėn. - 10kg., per pastarąjį mėn. priaugom tik 20 g., bet taip pat sveikos. thumbup.gif
Meila
QUOTE (VaidaI @ 2004 10 14, 11:45)
Mes gimem 4100 g. uz savaites metukai, o sveriam 8600 g. priaugdavom po 150-300 g. bet esam sveikuteles, tik smulkios....

O beje VaidaI ar tau gydytojai nepriekaištavo dėl per mažai priaugto svorio? Ar pati dar maitini? Aš jau seniai užtrūkau, o nuo gydytojos aimanavimų prisiklausau lyg šiol. tongue.gif
Papildyta @ [mergetime]1097874812[[b]*skriste rgetime] [/b]
QUOTE (VaidaI @ 2004 10 14, 11:45)

O beje VaidaI ar tau gydytojai nepriekaištavo dėl per mažai priaugto svorio? Ar pati dar maitini? Aš jau seniai užtrūkau, o nuo gydytojos aimanavimų prisiklausau lyg šiol. tongue.gif
Nežinau ko čia susidvejino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Giedrule
mano dukrytė gimė 3,146, vieno mėnesiuko svėrė 4,5 o dabar 2,5 mėn sveriam 6,1kg 2.gif
Tinulis
QUOTE (Almike @ 2004 10 12, 21:51)
Nu tai jūs ir mažučiai 2.gif 2.gif 2.gif , mano Žygimantas gimė 4.400 kg, 57cm. 1mėn -6kg ir 61cm, 2mėn - 8kg ir 66cm, 3mėn - 9kg ir 70cm, 6mėn - 11kg ir74cm, dabar mums 7,5men ir mes sveriam 12,5kg ir esam - 77cm.......Dabar dar geria mano pienuką, valgom įvairias košes ir vaisius...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nežinau, gal jis bus Sabo pamaina, bet mes nutarėm, kad į pirma klasę eisim 1,70m laugh.gif laugh.gif laugh.gif Vot taip.....

Ir kaip mamyte ant ranku toki "maziuka" panesioja doh.gif ?Bus LT stipruolis thumbup.gif laugh.gif
krika
per trecia menesi mes priaugom tik 320 g sad.gif kadangi buvo uzpuolusios bacilos ir mazajraujyste. nuo antibijotiku mano mergyte vandenuku pradejo kakoti, tai irgi prisidejo prie jos svorio augimo. tai dabar ziuresim kaip ten bus 4 menesiuka
VaidaI
QUOTE (skriste @ 2004 10 15, 23:14)

Nežinau ko čia susidvejino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na, zinok, visada daktarai sakydavo,kad normalu, tipo ji smulki ir nera ko noreti, o nemaitinu as nuo 4 men. jau.....Ir dabar nesako ,kad mazai sveria, tik sako, kad yra prie mazuliukiu.... rolleyes.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (musmere @ 2004 10 07, 12:27)
O as maitinu savo pienu, bet priaugam tai ohoho! thumbup.gif
Gimem - 4 kg, 55 cm
1 men. - 5 kg, 57 cm
2 men. - 6,5 kg, 62 cm

Mes irgi, net neramu..
Gimem - 3850g, 54 cm
1 men. - 5700 g, 60 cm
2 men. - 7900 g, 64 cm
3 men. - 9000 g, 68 cm
toliau ne taip sparčiai, bet pakankamai. Dabar mes tokie:
7 men. 11600g, 76 cm

Ar kas nors turit tokį milžinuką? Būtų įdomu pabendrauti rolleyes.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Almike @ 2004 10 12, 22:51)

O, radau!!!!Valio!!!
Tai turbūt prisiklausot komplimentų clap.gif
Kaip sekasi sėdėti, mes dar neįstengiam savarankiškai. Kaip matrioška į šonus svyruoja... rolleyes.gif
Jokių problemų?
saltrune
Mes irgi prie didžiųjų :
gimė 4070g, 57 cm,
1 mėn 6200g, 60 cm,
2 mėn 7100g, 63 cm

Man tai širdį skauda, kad tokia didelė- visgi mergaitė, o kad aš pati irgi ne iš mažųjų ir visą gyvenimą su svoriu kovoju sad.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (saltrune @ 2004 10 21, 11:35)
Mes irgi prie didžiųjų :
gimė 4070g, 57 cm,
1 mėn 6200g, 60 cm,
2 mėn 7100g, 63 cm

Man tai širdį skauda, kad tokia didelė- visgi mergaitė, o kad aš pati irgi ne iš mažųjų ir visą gyvenimą su svoriu kovoju sad.gif

Tik nepradėk liūdėti ir neprisivaryk sau ir (neduok Dieve) dukrytei kompleksų.
Aš tai galvoju, kai pradėsim šliaužiot ar vaikščiot, tai ir bėgiosim abu thumbup.gif Ne, aš neturiu bėdų su svoriu, čia juokai. Juokis ir tu, tokį džiaugsmelį turi- dukrytę clap.gif
Mamytukas_Eve
na,o maniskis gime 3kg 192g,o dabar kiekviena menesi priauga po pusantro kg ir daugiau.zodziu jau sveriam 7,700kg ir ugis 62cm(o buvo 51)smile.gif))
pa_radize
vajei kaip gerai,kad ne mes vienos tokios dideles,o tai jau atsibodo klausyt kalbu,kokia mano maze didele,riebi,stora ohmy.gif ir kaip zmones apsivercia liezuvis apie kudiki taip sakyt.jin ne stora-jin mazas rubuiliukas.
gimem 4090g,56cm
1men-5200g
2men-6700g,62cm
3men-7500g,67cm
4men-8600g,68cm
5men-9200g
6men-10500g,75cm

dabar jau maziau priaugam,nes didysis augimas baiges,be to,duodas su vaikstyne.
ir mamytes,nebijokit-man ir kildavo minciu,kad mergaite ir stambi,o paskui vis pagalvoju,kad gimiau lygiai tokia pat,kaip mano maze,o ugis 164cm,svoris iki nestumo buvo 48kg.tad manau,kad visi musu leliukai ta svori isaugs.svarbu nekreipt demesio i aplinkiniu replikas-manau,ne viena ju sulaukiat mad.gif
happy
As ir auginu didely vaikuty:
Mes gimem:4060 gr. 53 cm
1 menuo :5500 gr 57 cm
2 men :7100 gr 61 cm
3 men :7900 gr 64 cm
4 men :8500 gr 66 cm
Kazimiera d'Artanjan
Ir visos maitinot pačios? Girdėjau sakant, kad tai maitinančių motinų daugiau bėda..
westa
clap.gif valio radau dar forume vaikuciu, tokiu dickiu kaip mes biggrin.gif
jau galvojau, kad mes vieni cia tokie, ale yra ir didesniu biggrin.gif biggrin.gif
ma
ko gi daba pergyvenat del to svorio, leliukai turi buti burbuliukai wub.gif
Smaližė
Maniske tai prie smulkiuju... huh.gif
GImem lyg ir dideles: 3816 g, 53 cm (na aisku ne stebuklas).. Bet 2 men. tik 5 kg turim, uztat ugis 60.5 cm. Siek tiek primaitinu misineliu.. ziuresim, ar priaugs.
Geriausiai mane mama nuramina - sako:
O tu ka, zasi kaledom augini, kad taip nori kad svori kaip ant mieliu kad augtu... huh.gif laugh.gif laugh.gif
Neatrodo baisiai kudute, tik ilga...
gutukas
QUOTE (Kopa @ 2004 10 21, 16:54)
Ir visos maitinot pačios? Girdėjau sakant, kad tai maitinančių motinų daugiau bėda..

na o aš atvirkščiai girdėjau.nes atseit nuo mišinukuose esančios sintetikos vaikai 'pampsta'. ohmy.gif
pati savo mažių maitinu krūtim.per mėn. priaugom 1200g. tongue.gif
gimė 3200g.
sako kad gimę mažo svorio vaikai daugiau priauga per pirmus mėn. negu gimę 'didčkiai'.
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Smalize @ 2004 10 22, 10:33)
Bet 2 men. tik 5 kg turim, uztat ugis 60.5 cm. Siek tiek primaitinu misineliu.. ziuresim, ar priaugs.

Kam tu primaitini? Nuo to ir prasideda nesėkmingas maitinimas. Paskaityk apie maitinima (forume ir kt medžiagos pilna) ir nekvailiok!!!! mad.gif
LARA
mamytes ko pergyvenate del didelio svorio nusilakstys!!!!!!! tongue.gif aiskujei neaugtu taitada.... sad.gif
Idomu kiek dabarbus maniske priaugus siaip 1men po 800-1kg as tai dziaugiuosi thumbup.gif svarbiausia kad sveiki musu 2.gif butu!!!!!ar sutinkat wink.gif
Ode
Manishke gime 3.65 kg ir kas menesi priauginejo po kilograma. Niekada nebuvo per stora, nes buvo 'aukshta'. Dabar jai virsh dvieju metuku, o ugis kaip trimetes wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1098471601[/mergetime]
Vyras mano su virshsvoriu, tai dar negimus pergyveno, kad ish jo apveldes polinki i tukima. O ash jam sakiau ir sakysiu - va bus proga ir tau pajudet: galesi vest vaikus i parkus, sportus ir t.t. ir pan. Ne pagal kudikystes svori reikia spresti apie tolesni vaiko augima, o tiesiog formuoti teisinga mityba ir gyvenimo buda nuo tu mazhu metuku.

Ash tik juokiuos, kad mes eisim zhento i krepshinio varzhybas ieshkot wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.