Sveikos,
Mano dukrai jau tris menesei.Pirmus du menesius priaugo po 700gr.Dabar kai sveremes priaugo tik 500gr,na ugiu labai isitempe 5cm. per menesi priaugo.Noriu suzinoti kiek jusu mazylei priauga per menesi,ir ar nepermazai mano priaugo.
Sveikos,
Mano dukrai jau tris menesei.Pirmus du menesius priaugo po 700gr.Dabar kai sveremes priaugo tik 500gr,na ugiu labai isitempe 5cm. per menesi priaugo.Noriu suzinoti kiek jusu mazylei priauga per menesi,ir ar nepermazai mano priaugo.
Pas mus lygiai tas pats, ilga ir kūda
mano parasas viska pasako
O as maitinu savo pienu, bet priaugam tai ohoho!
Gimem - 4 kg, 55 cm 1 men. - 5 kg, 57 cm 2 men. - 6,5 kg, 62 cm Jau greit vel sversimes ir jauciu kad vel visa kilograma priaugom Nei as pati, nei tetukas nesam labai jau dideli, o vaikis tai kaip ant mieliu auga. Nu bet uztat as pati nesustorejau nei kiek - viska is manes isvalgo maniskis tainuo triju iki 6 men priaugdavo tik po 400g o dabar jau prasidejo kosiu valgymas ir misinuko gerimas tai truputi daugiau 600g per menesi ir irgi tuo metu labai i ugi tyso net 7 cm per men
na mes tai esam coliukai. 7 mėn. mes svėrėm 7440, o ūgis 70cm. o kas mėn. priaugam vos po 300 g. - 400g.
na musiske tai burbulyte
mes gimem 3280, 1 menesio sverem 4100, antra - 5500
mes irgi prie gerai pavalganciu, kaip matote ish parasiuko
Taip pat. Jau liaskutes storokos, ne visos sauskelnes uzsisega, vis pereinam prie didesniu
mano 1 men. priaugo 1.5 kg, 2 men. priaugo 1 kg.. 3men.-700g. o dabar 7 men ir priaugom tik 200gr.
Galvojau, kad tik mes labai maži, pasirodo, panašių "gigantų" nemažai...
Pirmus du mėnesius priaugom po 800g, o trečią 600g. Valgom labai nedaug, bet gydytoja sako, kad augam pagal normas
Na o mano lasiukas auga kaip ant mieliu, nepaisant, kad pirmas dvi savaites po gimimo ligoninej praleidom ir stipriu antibijotiku gavom. Pirma menesi 1.3 kg ir 5 cm, antra 1.1 kg ir 4 cm.
Na mes irgi turbūt būsim prie "storuliuku"
Labukas, mes pas jus naujokai
Gimem 3924g ir 53cm 1 men - 5000g ir 59cm 2 men - 6000g ir 64cm 3 men - 6700g ir 66cm 4,5 men - 7600g ir 69cm 6 men - 8100g ir 72cm 7men- 8500g ir 74cm
Sveikutes,
Kiek pamenu mano pirmasis vaikas nuo gimimo iki pusmecio priaugdavo pi 1kg, ai va pirma men tai priaugo 1.5kg. O dabar jaunelis sunelis priaugo pirma men 1.800kg. Jau antra men 1.2kg trecia ir kitus 1kg. Dabar mes esame be keliu savaiciu pusmetinukai ir sveriam lygiai 9kg ir ugio 68cm, o gimeme 54cm ir 3.926kg Tai va mes is isvaizdos nelabai panasus i storuliukus, bet nesioti, jau sunkoki
Kai pasižiūriu į kitų vaikų svorio augimo skale,tai net nesuprantu iš ko jie tiek daug priauga.Mums 8 mėnesiai,o sveriam 7,2kg.Ir valgom ir mamos pieną geriam ir sportuojam,o svoris nekimba.Jau tokia vaiko natūra.Mažai sveriantys vaikiukai kažkaip sveikiau atrodo,nei rubuiliai
Svarbu,jog sveikas vaikas,o ne tai ar jis storas ar plonas
Mano mazylis gime3,900kg, per pirmaji menesi priaugo tik 230 gr., tada perejom ant misinuku, ir viskas pasitaise.Nors mumsdabar septyni menesiai, bet per pastaruosius 3 men nepriaugom net kilogramo, o paskutini menesi dar ir svoris nukrito. Dbar sveriam 8, 840kg, ugis 72cm.
Mano sunutis pirma menesi priaugo 900g, o kitus mazdaug po 600g. Pagal bendraamzius sveria nedaug, bet yra judrus (vartos, spardos, griauzia kojas
Labai džiaugiuosi, kad mes augam kaip tikri vyrai. Nuo išrašymo iš ligoninės per mėnesį priaugom 1,3kg. Kaip tikras vyras. Tikiuosi, kad taip bus ir toliau.
gimėm 3500g ir 52cm
1mėn 4800g ir 58cm 2mėn 6300g ir 64cm 3mėn 7400g ir 65,5cm 4mėn 8250g ir 69cm 5mėn 8700g ir 70cm štai mes kokie dideli
O mes tai prie tu kudu priklausome. Is paraso matyt.
na o mes gimėm visai nedideli 3264 g.bet nieko atsigriebėm per mėnesį priaugom net 1200 g.
3264+1200=4464g oho kokie mes dideli
Na mes prie tu mazuju:(
Gimem 49 cm ir 3540 g pirma menesi priaugom 4 cm ir 1,4 kg... uztai visus kitus po kelis gramus ir cm... Dabar mums 6 menesiukai ir esam tik 65 cm ir 6,5 kg... Esam kudos kaip dviratukas:( Nors maitinames misinukais.... GAlvoju, gal misinuka keisti, gal sotesnio reikia, nu bet kad valgom Similac advance 2...
Mes gimem 3.900kg , o per pirmaji menesi priaugom 230 gr., po to viskas atsitaise.Dabar mums jau 7 men ir per si menesi ne tik kad nepriaugom, bet dar ir numetem 100gr.
Nu tai jūs ir mažučiai
Maniske tai gydytoja milzine pavadino:) Na bet ir megsta pavalgyti, neiskencia triju valandu pertraukos.... Gal blogai kad as nusileidziu ir duodu papa kas 1,5 val, kas 2val.?
mes gimem 3570g. I menuo-5,5kg, II -6,8kg, o valgom tik mamos pienuka
Mes gimem 4100 g. uz savaites metukai, o sveriam 8600 g. priaugdavom po 150-300 g. bet esam sveikuteles, tik smulkios....
Mes gimėm 4200 g, I mėn. tik 4500 g., II mėn. 5200 g., o dabar 11 mėn. - 10kg., per pastarąjį mėn. priaugom tik 20 g., bet taip pat sveikos.
O beje VaidaI ar tau gydytojai nepriekaištavo dėl per mažai priaugto svorio? Ar pati dar maitini? Aš jau seniai užtrūkau, o nuo gydytojos aimanavimų prisiklausau lyg šiol. Papildyta @ [mergetime]1097874812[[b]*skriste rgetime] [/b]
O beje VaidaI ar tau gydytojai nepriekaištavo dėl per mažai priaugto svorio? Ar pati dar maitini? Aš jau seniai užtrūkau, o nuo gydytojos aimanavimų prisiklausau lyg šiol. Nežinau ko čia susidvejino
mano dukrytė gimė 3,146, vieno mėnesiuko svėrė 4,5 o dabar 2,5 mėn sveriam 6,1kg
Ir kaip mamyte ant ranku toki "maziuka" panesioja
per trecia menesi mes priaugom tik 320 g
Na, zinok, visada daktarai sakydavo,kad normalu, tipo ji smulki ir nera ko noreti, o nemaitinu as nuo 4 men. jau.....Ir dabar nesako ,kad mazai sveria, tik sako, kad yra prie mazuliukiu....
Mes irgi, net neramu.. Gimem - 3850g, 54 cm 1 men. - 5700 g, 60 cm 2 men. - 7900 g, 64 cm 3 men. - 9000 g, 68 cm toliau ne taip sparčiai, bet pakankamai. Dabar mes tokie: 7 men. 11600g, 76 cm Ar kas nors turit tokį milžinuką? Būtų įdomu pabendrauti
O, radau!!!!Valio!!! Tai turbūt prisiklausot komplimentų Kaip sekasi sėdėti, mes dar neįstengiam savarankiškai. Kaip matrioška į šonus svyruoja... Jokių problemų?
Mes irgi prie didžiųjų :
gimė 4070g, 57 cm, 1 mėn 6200g, 60 cm, 2 mėn 7100g, 63 cm Man tai širdį skauda, kad tokia didelė- visgi mergaitė, o kad aš pati irgi ne iš mažųjų ir visą gyvenimą su svoriu kovoju
Tik nepradėk liūdėti ir neprisivaryk sau ir (neduok Dieve) dukrytei kompleksų. Aš tai galvoju, kai pradėsim šliaužiot ar vaikščiot, tai ir bėgiosim abu
na,o maniskis gime 3kg 192g,o dabar kiekviena menesi priauga po pusantro kg ir daugiau.zodziu jau sveriam 7,700kg ir ugis 62cm(o buvo 51)
vajei kaip gerai,kad ne mes vienos tokios dideles,o tai jau atsibodo klausyt kalbu,kokia mano maze didele,riebi,stora
gimem 4090g,56cm 1men-5200g 2men-6700g,62cm 3men-7500g,67cm 4men-8600g,68cm 5men-9200g 6men-10500g,75cm dabar jau maziau priaugam,nes didysis augimas baiges,be to,duodas su vaikstyne. ir mamytes,nebijokit-man ir kildavo minciu,kad mergaite ir stambi,o paskui vis pagalvoju,kad gimiau lygiai tokia pat,kaip mano maze,o ugis 164cm,svoris iki nestumo buvo 48kg.tad manau,kad visi musu leliukai ta svori isaugs.svarbu nekreipt demesio i aplinkiniu replikas-manau,ne viena ju sulaukiat
As ir auginu didely vaikuty:
Mes gimem:4060 gr. 53 cm 1 menuo :5500 gr 57 cm 2 men :7100 gr 61 cm 3 men :7900 gr 64 cm 4 men :8500 gr 66 cm
Ir visos maitinot pačios? Girdėjau sakant, kad tai maitinančių motinų daugiau bėda..
jau galvojau, kad mes vieni cia tokie, ale yra ir didesniu
ko gi daba pergyvenat del to svorio, leliukai turi buti burbuliukai
Maniske tai prie smulkiuju...
GImem lyg ir dideles: 3816 g, 53 cm (na aisku ne stebuklas).. Bet 2 men. tik 5 kg turim, uztat ugis 60.5 cm. Siek tiek primaitinu misineliu.. ziuresim, ar priaugs. Geriausiai mane mama nuramina - sako: O tu ka, zasi kaledom augini, kad taip nori kad svori kaip ant mieliu kad augtu... Neatrodo baisiai kudute, tik ilga...
na o aš atvirkščiai girdėjau.nes atseit nuo mišinukuose esančios sintetikos vaikai 'pampsta'. pati savo mažių maitinu krūtim.per mėn. priaugom 1200g. gimė 3200g. sako kad gimę mažo svorio vaikai daugiau priauga per pirmus mėn. negu gimę 'didčkiai'.
Kam tu primaitini? Nuo to ir prasideda nesėkmingas maitinimas. Paskaityk apie maitinima (forume ir kt medžiagos pilna) ir nekvailiok!!!!
mamytes ko pergyvenate del didelio svorio nusilakstys!!!!!!!
Idomu kiek dabarbus maniske priaugus siaip 1men po 800-1kg as tai dziaugiuosi
Manishke gime 3.65 kg ir kas menesi priauginejo po kilograma. Niekada nebuvo per stora, nes buvo 'aukshta'. Dabar jai virsh dvieju metuku, o ugis kaip trimetes
Papildyta @ [mergetime]1098471601[/mergetime] Vyras mano su virshsvoriu, tai dar negimus pergyveno, kad ish jo apveldes polinki i tukima. O ash jam sakiau ir sakysiu - va bus proga ir tau pajudet: galesi vest vaikus i parkus, sportus ir t.t. ir pan. Ne pagal kudikystes svori reikia spresti apie tolesni vaiko augima, o tiesiog formuoti teisinga mityba ir gyvenimo buda nuo tu mazhu metuku. Ash tik juokiuos, kad mes eisim zhento i krepshinio varzhybas ieshkot |