Noriu padovanoti sunučiui kalėdom
Labai lauksiu atsiliepimu, nes iki Kalėdų ryto, kaip ir nedaug laiko liko

Sveikos mamytės labai noriu atsiliepimų apie šias simpatiškas beždžionytes
Noriu padovanoti sunučiui kalėdom Labai lauksiu atsiliepimu, nes iki Kalėdų ryto, kaip ir nedaug laiko liko ![]()
savo vaikui tokios nepirkčiau
Mažoji mano turi mažytę beždžionytę, tai jai patinka.
Nesakau, kad prisimenama kiekvieną dieną, bet sykį per savaitę būna ir pamyluota, ir pamaitinta. Guli lovoj šalia šeimininkės. dar turim didelę pandą-ši yra kaip kambario papuošalas. Galiu pasakyti viena-kol pats neišbandai, tai ir nežinai-tinka ar netinka. Vienam būna viena pasiteisinę, kitam kita. Jei tik galit ir norit, tai ir dovanokit. QUOTE(Paja @ 2008 12 21, 17:36) Mažoji mano turi mažytę beždžionytę, tai jai patinka. Nesakau, kad prisimenama kiekvieną dieną, bet sykį per savaitę būna ir pamyluota, ir pamaitinta. Guli lovoj šalia šeimininkės. dar turim didelę pandą-ši yra kaip kambario papuošalas. Galiu pasakyti viena-kol pats neišbandai, tai ir nežinai-tinka ar netinka. Vienam būna viena pasiteisinę, kitam kita. Jei tik galit ir norit, tai ir dovanokit. Labai malonu, kad atsiliepėt Galimybės leidžia už tat ir gundžiausi ir nė kiek nesigailiu Dabar dar turiu klausimėlį O aš nesu kategoriška nei vienam žaislui QUOTE(Aprile @ 2008 12 21, 18:28) Labai malonu, kad atsiliepėt Galimybės leidžia už tat ir gundžiausi ir nė kiek nesigailiu Dabar dar turiu klausimėlį O aš nesu kategoriška nei vienam žaislui Ne, mūsiškė irgi neužsimerkia pilnai, bet žaidimams netrukdo. Smagių žaidimų su naujuoju draugu.
Aš nepirkčiau tokio žaislo savo vaikui
QUOTE(Virchinija @ 2009 04 13, 23:56) Aš nepirkčiau tokio žaislo savo vaikui Kiekvieno valia-perka arba ne. Kuo toliau, tuo labiau nebeliks vietos vaiku fanatzijai reikstis, kai taip isvystyta zaislu pramone. Bet nesakykit- nera jau jie tokie "kyborgai"-visai mieli padareliai. Pasupuoji, pamyluoji, pamaitini ir pasiguldo vaikai salia saves. Bnt jau mano akimis, sitie vieni is nepiktybiskiausiu. P.S. O paprastu tradiciniu pliusinuku laaabai daug nereikia-guli dauguma be jokios paskirties ir, manau, kad ne pas mus vienus. QUOTE(Paja @ 2009 04 17, 18:53) Kiekvieno valia-perka arba ne. Kuo toliau, tuo labiau nebeliks vietos vaiku fanatzijai reikstis, kai taip isvystyta zaislu pramone. Bet nesakykit- nera jau jie tokie "kyborgai"-visai mieli padareliai. Pasupuoji, pamyluoji, pamaitini ir pasiguldo vaikai salia saves. Bnt jau mano akimis, sitie vieni is nepiktybiskiausiu. P.S. O paprastu tradiciniu pliusinuku laaabai daug nereikia-guli dauguma be jokios paskirties ir, manau, kad ne pas mus vienus. Visiškas apsurdas gyvūnelių kapinės ir kyborgai |