Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patarkit: pienas ar mišinukas?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tekantisaule
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 16, 15:14)
O kam virinti parduotuvini pienuka, jei jis ten jau karta virintas?
Nusipirkot, pasildet-ir drasiai duokit 4u.gif
*

O as virinu, man taip "saugiau" ir patikimiau atrodo. tongue.gif Visiems trims savo vaikams virinau pienuka. Tik jei jau skubu, ar vaikas nekantriai nori pieno, tada jau ka darysi, tik pasildau.
Rutukas111
QUOTE(Sonie @ 2011 03 17, 11:35)
As situ klausimu kategoriska. Esu tik uz pienuka ir juolab tokiam dideliam vaikui  4u.gif Juk is ko daromas misinukas, is to paties pieno milteliu.. paziurekit ant ko mes uzaugom, ant ko musu tevai uzaugo - ir visi sveikesni, turintys maziau alergiju nei musu vaikai  4u.gif o tai, akd visi daro antireklama pienukui- naturalu, juk kitaip zlugtu misineliu pramone ax.gif
*

visiskai su jumis sutinku ir pritariu 100proc 4u.gif
mano dukriukas,pieneli gerti pradejo labai anksti nuo 6men,ir ka augam,nieko blogo nenutiko 4u.gif juolab,kad mes visos uzauge su pienuku smile.gif
jurackaaa
maniškei 1,3mėn. geria mišinuką wink.gif ryte vakare. kol gers tol duosiu wink.gif šiaip poreikis jau mažėja.. nuo 210ml perėjus iki 120-150ml. bet dar noris wink.gif ir tegul wink.gif
viola78
QUOTE(Sonie @ 2011 03 17, 12:35)
As situ klausimu kategoriska. Esu tik uz pienuka ir juolab tokiam dideliam vaikui  4u.gif Juk is ko daromas misinukas, is to paties pieno milteliu.. paziurekit ant ko mes uzaugom, ant ko musu tevai uzaugo - ir visi sveikesni, turintys maziau alergiju nei musu vaikai  4u.gif o tai, akd visi daro antireklama pienukui- naturalu, juk kitaip zlugtu misineliu pramone ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes geriam pienuką, žinoma buvo laikas kai vakarais neužtekdavo mano pienuko, tai duodavom mišinuko, bet kai suėjo metukai pradėjom ragauti ir pienuko, o dabar jau visiškai perėjom tik prie pienuko ir apie mišinukus net negalvojam smile.gif
o kai dar straipsnių randi apie mišinukus, tai gal geriau pienukas be jokių vitaminų bigsmile.gif ir dėl vitaminų MB kategoriškas, vaiko organizmas turi išmokti pats iš maisto pasiimti vitaminus-na žinoma jei sveikai maitinasi-o jei duodi sintetinius, tai kas paskui bus-gal jis ir teisus g.gif
beje čia straipsniukas apie Aptamil, bet gali ir su kitais kada taip atsitikti blink.gif
http://verslas.delfi.lt/business/atsaukiam...l.d?id=43230483
Sonie
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 17, 17:19)
visiskai su jumis sutinku ir pritariu 100proc
mano dukriukas,pieneli gerti pradejo labai anksti nuo 6men,ir ka augam,nieko blogo nenutiko 4u.gif  juolab,kad mes visos uzauge su pienuku
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(jurackaaa @ 2011 03 18, 20:18)
maniškei 1,3mėn. geria mišinuką ryte vakare. kol gers tol duosiu wink.gif šiaip poreikis jau mažėja.. nuo 210ml perėjus iki 120-150ml. bet dar noris 
*

o i darzeli irgi misinuko buteliukus desit? Baikit vaika auginti ant tos chemijos. Metu ir 3 menesiu mergyte jau tikrai pakankamai didele pienukui 4u.gif Pabandykite jus gerti kava ne su pienu, o su tarkime pienu is sojos milteliu - iskart pajusite skirtuma. Tas pats ir cia... 4u.gif

QUOTE(viola78 @ 2011 03 20, 00:00)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
mes geriam pienuką, žinoma buvo laikas kai vakarais neužtekdavo mano pienuko, tai duodavom mišinuko, bet kai suėjo metukai pradėjom ragauti ir pienuko, o dabar jau visiškai perėjom tik prie pienuko ir apie mišinukus net negalvojam smile.gif
o kai dar straipsnių randi apie mišinukus, tai gal geriau pienukas be jokių vitaminų bigsmile.gif ir dėl vitaminų MB kategoriškas, vaiko organizmas turi išmokti pats iš maisto pasiimti vitaminus-na žinoma jei sveikai maitinasi-o jei duodi sintetinius, tai kas paskui bus-gal jis ir teisus

*

drinks_cheers.gif

Ir taip siais laikais pripumpuota tu E visur, prikista chemiju visokiu, net ir tas pienas velnias zino is kokios karves ir kuom sertos, bet vistiek 1000 kartu geriau nei misinys... drinks_cheers.gif
o del vitaminu as irgi pilnai pritariu drinks_cheers.gif juk turime tokias derlingas vasaras - uogos, obuoliai, darzoves ir tiek mazu ukininkeliu wub.gif per vasara tikrai imanoma prikrauti vitaminu uztaisa visiems metams 4u.gif
viola78
QUOTE(Sonie @ 2011 03 20, 00:39)
o i darzeli irgi misinuko buteliukus desit? Baikit vaika auginti ant tos chemijos. Metu ir 3 menesiu mergyte jau tikrai pakankamai didele pienukui  4u.gif Pabandykite jus gerti kava ne su pienu, o su tarkime pienu is sojos milteliu - iskart pajusite skirtuma. Tas pats ir cia...  4u.gif 

Ir taip siais laikais pripumpuota tu E visur, prikista chemiju visokiu, net ir tas pienas velnias zino is kokios karves ir kuom sertos, bet vistiek 1000 kartu geriau nei misinys...  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif

o pienuką mes imam iš savo kaimo, kaimynės, kur tikrai žinau kad niekuom nešeria ir naudoja tik sau ir mums dar kai reikia duoda mirksiukas.gif taip ir su mėsyte, perkam pas kaimynus iš kaimuko, kur auginasi sau...
Sonie
QUOTE(viola78 @ 2011 03 20, 01:25)
drinks_cheers.gif

o pienuką mes imam iš savo kaimo, kaimynės, kur tikrai žinau kad niekuom nešeria ir naudoja tik sau ir mums dar kai reikia duoda mirksiukas.gif taip ir su mėsyte, perkam pas kaimynus iš kaimuko, kur auginasi sau...
*

o mesytes mes niekur nerandam tokios doh.gif kaimelio neturim, o su tais vadinamais ekologiskais ukininkais, kur turgeliuose stovi tai biesas zino doh.gif
viola78
QUOTE(Sonie @ 2011 03 20, 13:35)
o mesytes mes niekur nerandam tokios doh.gif kaimelio neturim, o su tais vadinamais ekologiskais ukininkais, kur turgeliuose stovi tai biesas zino  doh.gif
*

dabar intere galima rasti ūkininkus netoli jūsų gyv vietos, nuvažiuoti susipažinti, ūkio pasižiūrėti bigsmile.gif nežinau kiek teisybės pasakys, bet vis geriau nei MAximoj iš Lenkijjos ar Vokietijos Argentinos atvežtos pirktis (kai Green'e žurnale pasiskaičiau, tai visai dabar nepasitikiu tokiom mėsom doh.gif ), o ir pienuko dažnai tokie ūkiai turi, sviestuko, varškytės.... aš pati asmeniškai neieškojau, bet girdėjau kad Vilniečiai taip daro, o dar galima susitarti, kad iki namų kaskart vis atvežtų thumbup.gif
man paprasčiau, nusipirkom sodybą, o ten geri kaimynai, patys vaikus augina ir verslu neužsiima, tai tikrai žinau, kad viskas sveika ir ekologiška thumbup.gif
Sonie
QUOTE(viola78 @ 2011 03 20, 13:42)
dabar intere galima rasti ūkininkus netoli jūsų gyv vietos, nuvažiuoti susipažinti, ūkio pasižiūrėti bigsmile.gif nežinau kiek teisybės pasakys, bet vis geriau nei MAximoj iš Lenkijjos ar Vokietijos Argentinos atvežtos pirktis (kai Green'e žurnale pasiskaičiau, tai visai dabar nepasitikiu tokiom mėsom doh.gif ), o ir pienuko dažnai tokie ūkiai turi, sviestuko, varškytės.... aš pati asmeniškai neieškojau, bet girdėjau kad Vilniečiai taip daro, o dar galima susitarti, kad iki namų kaskart vis atvežtų thumbup.gif
man paprasčiau, nusipirkom sodybą, o ten geri kaimynai, patys vaikus augina ir verslu neužsiima, tai tikrai žinau, kad viskas sveika ir ekologiška thumbup.gif
*

Aciu uz info 4u.gif
butinai reiks pasisieskoti 4u.gif
Renata_Bo
Nepamirskyte kad pieno ir pieno produktu nepatartina duoti vaikui karsciuojant, tai sukelia vemima. smile.gif
Smilga*
QUOTE(Sonie @ 2011 03 17, 12:35)
*

mielai girdyčiau pienuką, bet...pagerėm savaitėlę - rezultatas, aštri alergija, žaizdotos kojelės, nemiegotos naktys, bėrimai, užkietėję viduriukai doh.gif grįžom prie mišinuko, po mėnesio viskas susitvarkė, vaikas vėl sveikas. Taip kad renkuosi tai kas šiai dienai sveika vaikui 4u.gif
viola78
QUOTE(Smilga* @ 2011 03 21, 21:19)
mielai girdyčiau pienuką, bet...pagerėm savaitėlę - rezultatas, aštri alergija, žaizdotos kojelės, nemiegotos naktys, bėrimai, užkietėję viduriukai doh.gif grįžom prie mišinuko, po mėnesio viskas susitvarkė, vaikas vėl sveikas. Taip kad renkuosi tai kas šiai dienai sveika vaikui 4u.gif
*

tai gal tik tam pienukui alergiškas, galima pabandyti vietoj karvės, ožkos pienuko duoti g.gif o tai ir nuo bet kokių pieniškų alergizuoja?
o be to, kartais pereinant nuo mišinuko prie karvės pieno reikia palaipsniui, duoti skiestą galimą, kad vaikas priprastų ir nebūtų jo organizmui didelis šokas
Sonie
QUOTE(Smilga* @ 2011 03 21, 21:19)
*

O misinuka duodate karves pieno pagrindu?
Pilnai suprantu, kad buna ir alergisku vaikiuku, tada taip - tik misinukas, bet sneku tik apie karves pienuka nealergiskiems vaikams 4u.gif

QUOTE(viola78 @ 2011 03 21, 23:28)
tai gal tik tam pienukui alergiškas, galima pabandyti vietoj karvės, ožkos pienuko duoti g.gif o tai ir nuo bet kokių pieniškų alergizuoja?
o be to, kartais pereinant nuo mišinuko prie karvės pieno reikia palaipsniui, duoti skiestą galimą, kad vaikas priprastų ir nebūtų jo organizmui didelis šokas
*

drinks_cheers.gif
manyciau jeigu vaikas alergiskas karves pieno baltymui tai jis bus alergiskas ir tradiciniams misinukams, nes jie taip pat karves pieno pagrindu pagaminti 4u.gif
Garry
kaitalioju. kai turiu sviezio pieno- pienuko, kai jau keleta dienu pastovejes misinuko..
sidrulka
QUOTE(Garry @ 2011 03 23, 14:42)
kaitalioju. kai turiu sviezio pieno- pienuko, kai jau keleta dienu pastovejes misinuko..
*

nežinau, ar taip gerai vaikučio skrandukui, bet ir aš taip darau drinks_cheers.gif
Ende
QUOTE(sidrulka @ 2011 03 23, 14:10)
nežinau, ar taip gerai vaikučio skrandukui, bet ir aš taip darau drinks_cheers.gif
*

Šiaip, kadangi mišinukas/pienas turėtų būti ne pagrindinis maistas, tai dėl to kaitaliojimo nieko baisaus neturėtų būti.
viola78
QUOTE(Ende @ 2011 03 24, 11:08)
Šiaip, kadangi mišinukas/pienas turėtų būti ne pagrindinis maistas, tai dėl to kaitaliojimo nieko baisaus neturėtų būti.
*

drinks_cheers.gif tuo labiau kad paprasti mišinukai iš tų pačių karvės pieno miltelių ir gaminami
Lėlė...
Mes pradejom gerti karves piena 4u.gif Panelei patiko, tad misinio atsisakem, kam tu milteliu, kai gali naturalu karves piena gerti. 4u.gif
viola78
QUOTE(Lėlė... @ 2011 03 24, 22:34)
Mes pradejom gerti karves piena  4u.gif Panelei patiko, tad misinio atsisakem, kam tu milteliu, kai gali naturalu karves piena gerti.  4u.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Darfe
Jei duodat piena, tai bent jau ne karves, o ozkos. Daug info yra apie karves piena,kodel geriau rinktis ozkapieni, tai nesiplesiu.
viola78
QUOTE(Darfe @ 2011 03 26, 12:53)
Jei duodat piena, tai bent jau ne karves, o ozkos. Daug info yra apie karves piena,kodel geriau rinktis ozkapieni, tai nesiplesiu.
*

čia diskusija verda ar mišinys ar pienas, tad manau daug kas sutiktų, kad pienas geriau, tik jis turi būti natūralus be jokių vaistų liekanu ir t.t.
o karvės ar ožkos, tai gal ir geriau tas ožkos pienas, bet jei vaikas neelergizuoja, tai gali drąsiai gerti ir karvės pienuką smile.gif aš pati tik su karvės pienu užaugau ir dar daug kas mano kartos, t.y. kas gimę tarybiniais laikais, ir nieko-užaugom sveiki, ir ne ką blogiau nei tie kas gaudavo ožkos pieną wink.gif
foccusiss
Kol kas dar pati maitinu, bet jau po truputi duodu pienuka Dobilas. Jokiu berimu nebuvo, nesuviduriavo. Tik kad mazai dr jo isgeria, tik apie 40 ml vakarais, o kartais ir isvis negeria.... schmoll.gif
SaulėsZuikis
Mums beveik 2 metai, dar geriam prieš miegą Aptamilio mišinuką, nes karvės pieno nelabai mėgėja. Pieną, giretinę ir vaškę perkam iš ūkininkų. Tai Košes virtas ant pieno ir pan valgo.
viola78
QUOTE(foccusiss @ 2011 04 04, 16:10)
Kol kas dar pati maitinu, bet jau po truputi duodu pienuka Dobilas. Jokiu berimu nebuvo, nesuviduriavo. Tik kad mazai dr jo isgeria, tik apie 40 ml vakarais, o kartais ir isvis negeria.... schmoll.gif
*

Mano irgi taip pat, dar labai mažai geria, arba visai kurią dieną negeria, bet čia viskas dėl to, kad gauna MP-tai aš perdaug ir nepergyvenu, baigs gerti MP, pradės karvės pienuką mirksiukas.gif
Donatuke
O mes gerem MP iki 13 men, o paskui misinuka pries miega ir anksti ryte.. ragavaom ir [irktini piena.. bet kazkaip man saugiau atrodo misinukas, be to manau kad jame daugiau vitaminu.. bet nuo dvieju metuku greiciausiai uzteks ir pirktinio pienuko, nes gal jau vakarais negers smile.gif Bet siaip tai didelis pieno gerbejas smile.gif)
Lėlė...
QUOTE(viola78 @ 2011 03 24, 22:49)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

Kai maniske geria nepirktini piena, o is ukininku, praskiedziu siek tiek su vandenuku, nes nuo neskiesto siek tiek beria. Bet siaip patiko jis mums, ir geriam daug smile.gif

Lietuvaitee
QUOTE(Donatuke @ 2011 04 05, 22:10)
O mes gerem MP iki 13 men, o paskui misinuka pries miega ir anksti ryte.. ragavaom ir [irktini piena.. bet kazkaip man saugiau atrodo misinukas, be to manau kad jame daugiau vitaminu.. bet nuo dvieju metuku greiciausiai uzteks ir pirktinio pienuko, nes gal jau vakarais negers smile.gif Bet siaip tai didelis pieno gerbejas smile.gif)
*

Vitaminu daug labai misinuke ir visi jie sintetiniai, man atrodo vargu ar ten viskas pasisavinama...
eveeez
Na mes kolkas ryte ir vakare geriam misinuka, siaip valgot daug pieno produktu - suriai, jogurtai varske, pilam pienuka i kose, viskas tvarkoj, nebuvo ne karto isberta. Laukiu vakare mama is kaimo parves pienuko, bandysim juo pakeisti vakarini misinuka.
O sakykit, ar butina pienuka skiesti ir kokiu santykiu?
Lynes
Vyresneliui nuo metuku duodavau virinta karves piena. Mazyli kol kas maitinu naktimis pati, bet diena jau duodu ir virinto karves pieno smile.gif
viola78
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 17, 15:26)
Vitaminu daug labai misinuke ir visi jie sintetiniai, man atrodo vargu ar ten viskas pasisavinama...
*

prirašyta daug vitaminų, ir reklama tam sukurta, net gydytojai agituoja už mišinius, bet ar čia jau didelis gėris, tai nežinau, nežinau g.gif vis dėlto jų pagrindas tai karvės pieno milteliai mirksiukas.gif o apie sintetinius vitaminus mūsų kleckiukams irgi turiu savo nuomonę-aš neduodu jokių apart vitamino C, nes manau jei valgom pilnavertį maistą, tai vitaminus mes pasisavinam ir mokomės pasisavinti ir kaupti iš maisto, o ne nuo pat mažų dienų pratinam prie sintetikos, bet čia tik mano nuomonė ax.gif

QUOTE(eveeez @ 2011 04 17, 15:42)

O sakykit, ar butina pienuka skiesti ir kokiu santykiu?
*

Šiaip nebūtina, bet kartais vaikiukai atsisako gerti gryną karvės pienuką, tai kad priprastų tenka skiesti, o kiek skiesti, tai vėlgi nuo vaiko prieklauso, nuo karvės pieno riebumo, o paskui vandenuko kiekį palaipsniui mažinti reikia, kol galiausiai pradeda gerti ir gryną
fashion
Mes geriam misinuka, jis nera toks sunkus ir riebus (sunkiai virskinamas) kaip karves pienas. O be to misinuke naudingu ir reikalingu medziagu tikrai daugiau nei karves ar ozkos piene
Palme22
Aptamil geriam viena karta, kosias su pienu verdu
juliok80
Mums 1.4 m, geriam pries miega Aptamil, i koses pieno nepilu, nes dukryte beria, bet sumaisau kose su jogurtu, labai skanu thumbup.gif
naujoke*
Mes iki 2m gerem Aptamil pienuka pries miega du kartus dienoj, o karves pieno neistengem pamegti.

Parduodu Aptamil Kinder Milch 1+ visa pakuote ir dar viena pakeli.galiojimas iki 2012 04 06. Gal kam reikia 4u.gif
i a.z.
virsukalne
Mes nuo metuku gerem piena, na bent sis tas naturalaus (ne miltai sintetiniai). pirkdavau ekologiska ir pervirdavau pati (taip ramiau man smile.gif) na bet jei vaikas pienui alergiskas, tuomet - misinukas.
jurgaleg
sveikos brangiosios.esu naujoke, tikiuosi manes neisvysit.auginu metu ir jau triju menesiu vaikiuka-berniuka bigsmile.gif .mamyte pienuko turejo mazai nuo pat gimimo mes trukuma prisidurdavom su misinuku.po pusmecio teko maitintis vien misinuku.o vat dabar jau geriam pienuka.pasirinkom -dvaro.beje geriam ir toliau misini.zodziu ryta ir diena pienukas, vakare naktelei misinukas.
Šaranga
Iki metukų gėrėme Semperi,bet po to pradėjau bandyti naminį karvės pieną,bet skiestą ant pusės,nes riebus.
jur-kli
Pati maitinau iki 1,3 metuku ir nuo tada nei misinuku, nei pieno neduodu. Pieno produktu prisivalgo su kosem, jogurtukai, varskytes ir t.t. O del misinuku tai as skeptiska (aisku, nekabu apie tai, kai mama neturi savo pienelio leliukui!). Geriam arbateles, o labiausiai megstam paprasta vandeni smile.gif
Akfak
Mišinukas sveikiau, bet duodavau pieną taip jau ramiai, kaip kada pasitaiko nuo 2 metų. Iki tol irgi gerdavo pieną, bet rečiau.
Loveco
manoji gere Holle misinuka, kai pasibaige valstybes kompensuojamas brangusis neocate, ir kai jau buvau perzengus i antra antro nestumo puse, ir mano pienuko atsisake. Po kiek menesiu viena diena eme ir atsisake buteliuko ir misinio apskritai. Nei pienas, nei misinys jos jau nebedomina, pauosto ir sako "ne". lotuliukas.gif Tiesiog vat taip, ir nieko nebepadarysi.
Tai vat ir turiu 3,5 dezutes dar ilgai galiojancio ekologisko holle misinuko nuo vieneriu metu. Gal kam reikia? g.gif Zinutes lauksiu, gal vis gi kas paims 4u.gif
Ugneska
Mes gerem nuo metu skirta misinuka, paskui perejom prie pienuko thumbup.gif
viola78
QUOTE(jur-kli @ 2011 05 08, 18:02)
Pati maitinau iki 1,3 metuku ir nuo tada nei misinuku, nei pieno neduodu. Pieno produktu prisivalgo su kosem, jogurtukai, varskytes ir t.t. O del misinuku tai as skeptiska (aisku, nekabu apie tai, kai mama neturi savo pienelio leliukui!). Geriam arbateles, o labiausiai megstam paprasta vandeni smile.gif
*

drinks_cheers.gif
mums 1,5metukų, vis dar lepinamės MP, karvės pienuko kaip tik pasiūliau savaitgalį su medumi, nes sergam, bet atsisakė, tai pieno produktų gaunam kaip ir jur-kli, darau varškytę iš naminio pienuko, valgom jogurtukus, sūrį, kartais su košėm gauna manoji pupa
kinrozyte
QUOTE(viola78 @ 2011 04 17, 23:37)
prirašyta daug vitaminų, ir reklama tam sukurta, net gydytojai agituoja už mišinius, bet ar čia jau didelis gėris, tai nežinau, nežinau g.gif vis dėlto jų pagrindas tai karvės pieno milteliai mirksiukas.gif o apie sintetinius vitaminus mūsų kleckiukams irgi turiu savo nuomonę
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as tik uz naturalu produkta ax.gif pvz. nesuprantu kam i misini dedamas taurinas ir dar visokie kiti biesai doh.gif
asbk
Mes geriam misinuka ryte kai tik atsikelia, ir vakare, pries miega. Koses verdu su dvaro pienu (2.5 proc riebumo) perpus su vandenuku. Manau dar ilgai duosiu misinuka, maciau, kad yra ir nuo 2 metuku skirtu misinuku, tad duosiu smile.gif

QUOTE(viola78 @ 2011 05 16, 17:17)
karvės pienuko kaip tik pasiūliau savaitgalį su medumi
*

gal ir klystu, bet kiek zinau, iki 3 metuku negalima vaikams medaus, na sistemismiskai bent jau nereikia, viena kita karta minimalus kiekis gal nepakenks, bet vis tiek gal reiktu atsargiau su medum. Nesupraskit prasau mano komento kaip pamokslo ar panasiai, tiesiog patarimas mirksiukas.gif
zhulikele
nuo 6men visiskai atsisakem misinuko(savu noru)... nuo 11men pradejo gert karves piena,bet tik parduotuvini,kitokio neisiuliau...tai va jau nuo 11men geriam piena ir tuo patenkinti thumbup.gif
viola78
QUOTE(asbk @ 2011 05 23, 16:06)
gal ir klystu, bet kiek zinau, iki 3 metuku negalima vaikams medaus, na sistemismiskai bent jau nereikia, viena kita karta minimalus kiekis gal nepakenks, bet vis tiek gal reiktu atsargiau su medum. Nesupraskit prasau mano komento kaip pamokslo ar panasiai, tiesiog patarimas mirksiukas.gif
*

taip iki 3 metukų medaus produktai mažyliams nerekomenduojami, kaip stiprus alergenas, išimtis gali būti medaus ūkyje augantiems vaikams, jei jiems nepasireiškia elergija nuo medaus mirksiukas.gif
bet po truputį ant šaukštuko galo palaižyti mažylei aš jau seniai duodu, juk daug ką mamos duoda paragauti savo vaikučiams smile.gif o čia juk sveikas ir natūralus produktas, tik svarbu nepadauginti jo ax.gif ir jei žiūrėti iš kitos pusės, tai manau pienas su medum daug geriau, nei iškart gerti sintetinius vaistus nuo peršalimo g.gif aišku čia tik mano nuomonė smile.gif
benski
Mano mazyliui metai ir 7 men ir geriam misinuka skirta vaikams nuo 1+. Geria vakare pries miega, nakti ir per pietus. Neseniai bandziau duoti karves pieno, tai suviduriavo, galvojau gal siaip nuo ko, vaisiu per daug ar pan. Vel daviau misinuka ir viskas susitvarke. Po kiek laiko vel pabandziau neriebu karves piena ir vel tas pats, smarkiai suviduriavo. Ar gali buti, kad netoliaruoja karves pieno baltymo?
*fujimi
dukra gere piena parduotuvini dvaro biggrin.gif
viola78
QUOTE(benski @ 2011 06 07, 16:51)
Ar gali buti, kad netoliaruoja karves pieno baltymo?
*

o mišinuką karvės pieno miltelių pagrindu geriat, ar alergiškiems vaikams skirtą?
Zuiketukas
Nuo vienerių metukų pratinam prie karvės pieno, žinoma, neriebaus, vaikutis gerai jaučiasi, todėl per kurį laiką atsisakysim mišinuko visiškai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.