Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų mados
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
mamulia
Ar jusu vaikai reiskia savo nuomone del drabuziu ar batu,del sukuosenos?na tarkim ar atsisako rengtis drabuzi kuris jam nepatinka?Kaip elgiates?Paklustat vaiko skoniui ir norams?As manau,kad reikia vaiko skoni lavinti,nes kartais kai susibaram del jos aprangos,tai sewbas,nes jau skonis jos...Ribuliukai,kaspiniukai,sukneles kaimietiskos...Man geda su tokiu vaiku eit,nes man paciai patinka kai vaikai stilingai aprengti,as derinu pagal suaugusiu mada.O va sukuosenos neparenku,eiliniai kirpciai ir ilgi plaukai,gal reiktu nukirpt kaip nors stilingai,nes ploni plaukai.[img]http://home.wanadoo.nl/hpsmits/shoes/gpalacesh9.gif[/img]
Libra
Dar ir kaip reiskia savo nuomone! Mano vienam bernui super drabuzis yra juodos kojines! ohmy.gif
Noa
O maniskiui vyresneliui visiskai dzin, nu absoliuciai. Jis is viso gali turet viena maike ir nesiot kol nukris... Nuperki jam ka nors naujo, norisi gi vaika padoriau aprengt - tai jis net nepastebi biggrin.gif Vienintelis jo supratimu geras drabuzis - tai maike su spaidermenu, bet jeigu liepiu mautis kita - maloniai prasom... Ir dar megsta tokius Audimo sortus krepsininkiskus, dvipusius, kuriuos galima isversti i kita puse. Juos megsta todel, kad nusimovus vartaliot nereikia - kokie yra, tokius mauniesi ;D ;D ;D
Iva
Ai as tai leidziu kaip nori rengtis, tik proto ribuose zinoma, ta prasme kad su trumpom rankovem ziema i lauka neeitu, va vakar buvo isvirksciai megstini apsirengusi, nes jai taip graziau :-/ o siaip tegu rengiasi kaip nori, tik jeigu man nepatinka taip ir pasakau, bet reikia pripazint kad retai buna kad labai jau nepatiktu, kazkaip spalvas derina, su stiliais biski problema, bet prie sukneles sportbaciu neapsiaus.

Noa
Ot jums gerai su mergom:) Papasakosiu, kaip mano erelis paskutini karta apsirenge savo nuoziura, tas buvo pernai biggrin.gif Taigis taip (lauke buvo +28):
geltona kepure
kareiviska demeta ruda kamufliazine maike (nupezus)
alyviniai su ruzavom - zaliom gelytem šortai (juos derindavau su lygia zalia maikute)
ANGORINĖS žydros-pilkos kojines
kedai - tamsiai melyna, pilka, raudona.

Vadinasi, vyras su sunum ejo mamos pasitikt, buvau kirpykloj... Kai pamaciau, vos zagset nepradejau! ;D ;D ;D Tik aciu pasakiau, kad i vidu kirpyklos nejo ;D ;D ;D
mamulia
Jo,uzejau su savo madiste i Humana...Pamate toki barbini ruzava gumini klaiku sijona. Sako,tik 5lt,nupirk,nu as jo buciau neemus jei dar man butu primokeje. O jai grazu.Tai bliove nat visos pardes,kad neperku.Paskui dar kokia savaite visiems sutiktiems pazystamiems sake,kad mama jai sijono laaaabai grazaus nenupirko.  ;D ;D ;D
Noa
Reikejo sakyt, kad per mazas arba per didelis biggrin.gif Arba uztrauktukas blogas, ka nors tokio ;D
kivi
Musu skoniai ir ne visada sutampa. Anksciau, budavo, nuperki ruba, o jai nepatinka ir viskas. Taip ir kabo spintoj. Po puses metu pradeda patikt ;D Sako:  o atsimeni, kaip sio sarafano nemegau biggrin.gif Dabar jau daug maz zinau jos skoni - viskas kas mirga, blizga, rysku ir su paveiksliukais. Jei be paveiksliuko, nors ir labai mazo, tai niekam vertas rubas ;D Vieni batai ir iki siol ne karto neapsiauti  :-/
Iva
Noa taigi gal mada dabar tokia berniska? 8)

o del patinka- nepatinka, as dabar pana su savim vedzioju, kai reikia jai ka nupirkt, nes po keliu "labai" sekmingu pirkiniu, kai daiktai gulejo nenesioti, kol ismeciau, mano noras pirkti paciai isgaravo.

zodziu taip - mergaiciu skoniai - kuo barbiskiau tuo geriau, ane? Mamulia besirde tu, zmogus toki grazu sijona gumini pamate, o tu ;D sudetinga. as jeigu jau labai i lankas ko nori darau taip, pradzioje pamatuojam, po to sakau kad vaikiska labai, atrodo kaip mazvaike, kuri nieko nesupranta ir kad berniukai juoksis, dazniausiai suveikia, blogiausiu atveju surandu koki "broka". biggrin.gif
Noa
zodziu taip - mergaiciu skoniai - kuo barbiskiau tuo geriau, ane?

O berniukiski - kas arciausiai lentynos krasto padeta ;D
astaria
Joooo, mano Ilončikas irgi bile ko nesirengs rolleyes.gif Ir mėgstamiausias stilius- barbiškas, kuo ryškiau.
Buvo atvejų, kai nesirengė sarafano, nes jis nespalvotas, blink.gif ir niekaip neįkalbėjau. Tai pirkom klijuojamas aplikacijas ir klijavom ant kišenių, tada jau buvo gražu rolleyes.gif
Dažnai klausia pas mane, kas su kuo tinka.
Aš neturiu nieko prieš barbišką stilių, svarbu kad gerai atrodytų.
O jei rengia tėtukas, tai doh.gif žmonėm geriau nesirodysim laugh.gif
Gosh
QUOTE (astaria @ 2004 03 31, 14:38)
O jei rengia tėtukas, tai doh.gif  žmonėm geriau nesirodysim laugh.gif

Priminei laugh.gif laugh.gif Buvo vasara,pati islekiau apsiprekint ir palikau vyra su dukra namie,kad sulauktu buto draudiko.Na ka,maniau grisiu iki jo atejimo,nes pasirodo pas mane buvo grynieji,o pas vyra liko tik kreditines,taciau...Griztu,ziuriu eina mano porele nuo bankomato,o vaikas aprengtas... pizama laugh.gif laugh.gif laugh.gif Issiziojau kai pamaciau blink.gif ,o tas:'O tai ka cia pizama,o ko ji tokia grazi?" laugh.gif laugh.gif Tai va,palikau vadinas porai valandu seimyna viena laugh.gif laugh.gif O dar pati stebejaus iki musu to ivykio,kai drauge pasakojo kad jos vyras i darzeli vaika isvede su pizama,niekaip negalejau suprast kaip gi galima neatskirt pizamos nuo rubu kitu rolleyes.gif ,prisistebejau laugh.gif laugh.gif
mamulia
QUOTE (Gosh @ 2004 04 01, 17:06)
Priminei laugh.gif laugh.gif Buvo vasara,pati islekiau apsiprekint ir palikau vyra su dukra namie,kad sulauktu buto draudiko.Na ka,maniau grisiu iki jo atejimo,nes pasirodo pas mane buvo grynieji,o pas vyra liko tik kreditines,taciau...Griztu,ziuriu eina mano porele nuo bankomato,o vaikas aprengtas... pizama laugh.gif laugh.gif laugh.gif Issiziojau kai pamaciau blink.gif ,o tas:'O tai ka cia pizama,o ko ji tokia grazi?" laugh.gif laugh.gif Tai va,palikau vadinas porai valandu seimyna viena laugh.gif laugh.gif O dar pati stebejaus iki musu to ivykio,kai drauge pasakojo kad jos vyras i darzeli vaika isvede su pizama,niekaip negalejau suprast kaip gi galima neatskirt pizamos nuo rubu kitu rolleyes.gif ,prisistebejau laugh.gif laugh.gif

mes irgi turim viena pizama-ilgai abejojau ar ten pizama,gavom dovanu is londono. Nu toks grazus kostiumelis,bet istyrinejau etikete-pizama blink.gif
Russne
Sunui tai tik sportines (treningines) kelnes ir kedus duok, tai jis su jais eis visur: ir i m-kla, ir i kiema, ir i svecius. smile.gif Didziausia kancia, kai paprasau persirengti. Nu tipo, tau mama jau taip svarbu kaip as atrodysiu, tau, kad tik grazu ir grazu butu, nesuprantu as taves.Koks skirtumas kaip as apsirenges?! blink.gif
O va drauge tokiu pat metu sunui niekaip itikti negali, ka tik pasiulo nupirkti, tas atrezia: nu, mama, tu nepyk, bet cia ne mano stilius. biggrin.gif Tai jis dabar ir plaukus pasisviesino, ir ausi prasidure. biggrin.gif
Skirtingi jau tie vaikai, ka ir bepridurti...
Na o mano dukters grupeje tai dabar madinga buti blondine, garbanota( tai turiu as jai is vakaro slapiems plaukams kasytes pinti, kad ryte butu garbanos) ir koki gera zaisla ar saldaini atsinesti. Va tada populiari busi wink.gif thumbup.gif
mamulia
QUOTE (Russne @ 2004 04 04, 21:35)
Sunui tai tik sportines (treningines) kelnes ir kedus duok, tai jis su jais eis visur: ir i m-kla, ir i kiema, ir i svecius. smile.gif Didziausia kancia, kai paprasau persirengti. Nu tipo, tau Na o mano dukters grupeje tai dabar madinga buti blondine, garbanota( tai turiu as jai is vakaro slapiems plaukams kasytes pinti, kad ryte butu garbanos) ir koki gera zaisla ar saldaini atsinesti. Va tada populiari busi wink.gif thumbup.gif

pas mus lygiai taip pat,gal msuiskes vienam darzely? laugh.gif
Natalija
O berniukiski - kas arciausiai lentynos krasto padeta ;D

nepasakyciau...mano sunus belekaip negaledavo i kema iseiti,net sporbacius is skudurino negalejau jam uzdet ,kad keme lakstit. Va tau ir berniukas.O dukra kaip bachuras,jai bele,dabar jau po truputi renka drabuzius,bet ir tai ne i tema buna dazniausiai.Kiek jai rodau kaip reikia derint spalvas ir stiliu,neper kur.Uzsisperia ir tiek... mad.gif
Russne
QUOTE (mamulia @ 2004 04 04, 22:47)
pas mus lygiai taip pat,gal msuiskes vienam darzely? laugh.gif

Jauciu, kad ne, mes juk Siauliuose, o jus lyg ir Vilniuje. Bet turbut darzeliuose visur panasus mados ir populiarumo kriterijai yra tongue.gif
Noa
O, ziuriu, kokia tema gera iskelta... O pas mus per metus nieks ir nepasikeite. Vyresnelis jau dabar protingas, bet rengiasi kas pakliuvo...Klausiau as jo - kaip tu ziuri i sasvo apranga. Atsakyma pacituosiu: "Ai mama, man vienodai zydi..." biggrin.gif

Gerai kad i mokykla - uniforma, tai cia kazko neprigalvosi. O i kiema irgi elementarno - dvejos maisines kelnes ir kruva bliuzonu - is esmes nieko ten gudraus nesukomponuosi, ar oranzinis tas bliuzonas, ar pilkas, ar zalias - prie juodu kelniu akiu nebraizo. Jauciuosi labai protingai garderoba sutvarkius biggrin.gif
Augė
Maniskis tik 3.5 o jis jau savo madas nustato,kartais uzsispire ir nesirenge ko nors ,beje megsta kostiuma (vyr) su svarku ar liemene, tada jauciasi pasipuoses biggrin.gif kaip tikras vyriskis clap_1.gif
aktore
QUOTE (Noa @ 2004 04 05, 10:12)
Atsakyma pacituosiu: "Ai mama, man vienodai zydi..." biggrin.gif

geras tavo vaiko atsakymas smile.gif mano vyresnioji ,tai mandra:tai spalva nepatinka,tai dar kas nors g.gif
ofa
Na mums tada pasiseke su mazium rolleyes.gif , dizaineriu tai jau tikrai nebus-vienintelis kriterijus, kad rubai butu nevilnoniai, nes kitaip kanda biggrin.gif .
O shiaip, tai kiekviena karta, kai isheina su tecium i lauka, tai tokiu madu sou prisiziuriu, kad kartais zvengiu gera pusdieni rolleyes.gif
nerile
Mano mergaite 4.5m. Lanko darzeli. Tai man labai logiska atrodo leisti vaika su kelnem: patogu, nereikia persimauti einant i lauka vesesniu oru ir pan. Bet ateina tokiu sijonuotu, su plonom pedkelnytem kaspinuotu, tipo paneles. Bet kaip su perrenginejimu? Gal suformuosiu savo dukrai feministini poziuri i rubus? ohmy.gif
oksanita
Gryzta mano mergina su mociute ir seneliu is parduotuviu. Mergina su naujais stilingais dzinsiniais pusilgiais batais,bet kazko keistai eina.
Sakau: -oi kokie grazus tavo batai.
O ji: - duok greiciau man mama atsisesti.
AS :- pavargai???
ji: - kojytes mano pavargo.
Nuimu as jai tuos batus,o gi ziuriu kad jie jau baisiai jai per mazi. Ji nesioja 17-ta,o tie nauji batai 15-ta. Klausiu seneliu,tai ko jus jai tokius mazus batus nupirkot?
O jie: tai,kad jai labai patiko,o didesniu nebuvo.Mes jai sakem ,gal tu issirink kitus.
O ji kaip pradejo rekti,as noriu situ ir viskas . Tai mes ir nupirkom.
Gosh
QUOTE (nerile @ 2004 05 19, 14:06)
Mano mergaite 4.5m. Lanko darzeli. Tai man labai logiska atrodo leisti vaika su kelnem: patogu, nereikia persimauti einant i lauka vesesniu oru ir pan. Bet ateina tokiu sijonuotu, su plonom pedkelnytem kaspinuotu, tipo paneles. Bet kaip su perrenginejimu? Gal suformuosiu savo dukrai feministini poziuri i rubus? ohmy.gif

As saviske i darzeli vedu ir su kelnem,bet nuejus ji persirengia:uzsideda koki sijonuka ar sarafaniuka,dzemperiuka,mazdaug nori pasipuosti rolleyes.gif ,bet kai eina laukan,tada ji vel uzsideda kelnes.Man yra kazkaip taip net patogiau ir tvarkingiau,nes dabar kai jie duodasi tose smelyne,trinasi keliais jose,tai va grizus persirengia svariais,tvarkingais rubeliais,skirtais but grupej.O taip manau yra vaikui skiepijamas svaros ir tvarkos jausmas biggrin.gif Ir isvis vaikas taip gali jaustis patogiai ir jaukiai,nes jam lauke nereik saugot tu "graziu sijonuku,plonu pedkelnyciu",ir jis gali sau smagiai dukt,negalvojant kas bus jei jis va isteps ta sijonuka ar suplesys pedkelnytes rolleyes.gif
mažulka
QUOTE (Gosh @ 2004 05 19, 19:13)
O taip manau yra vaikui skiepijamas svaros ir tvarkos jausmas biggrin.gif Ir isvis vaikas taip gali jaustis patogiai ir jaukiai,nes jam lauke nereik saugot tu "graziu sijonuku,plonu pedkelnyciu",ir jis gali sau smagiai dukt,negalvojant kas bus jei jis va isteps ta sijonuka ar suplesys pedkelnytes rolleyes.gif

Mano dukrytė sugeba, būdama tik grupėje, suplėšyti pėdkelnes ir sutepti visus rūbus. Net nežinau į ką ji tokia, gal kai nėščia vaikščiojau pasidyvijau iš kokios nevalos moteriškės. g.gif Ji elgiasi kaip berniukas, nors puoštis tai labai mėgėja. tongue.gif
Liu
QUOTE (OKSANITA @ 2004 05 19, 18:02)
Gryzta mano mergina su mociute ir seneliu is parduotuviu. Mergina su naujais stilingais dzinsiniais pusilgiais batais,bet kazko keistai eina.
O ji: - duok greiciau man mama atsisesti.
AS :- pavargai???
Nuimu as jai tuos batus,o gi ziuriu kad jie jau baisiai jai per mazi. Ji nesioja 17-ta,o tie nauji batai 15-ta. Klausiu seneliu,tai ko jus jai tokius mazus batus nupirkot?
O jie: tai,kad jai labai patiko,o didesniu nebuvo.Mes jai sakem ,gal tu issirink kitus.

thumbup.gif
Va cia tai Urte pazistu laugh.gif
Sarune
O mano vyresnėlis labai pasikliauja mano skoniu ir jei aš pasakau, kad tai yra gražu, jis mielai rengiasi. smile.gif Žinoma, žiemą buvo bėdų - aš labai mėgstu megzti, tai numezgiau savo bernui tokį fainą, šiltą megztinį. O aprengti negaliu - kanda blink.gif . Na ir ką, nenešiojo, teko broliui atiduot. O mūsų brolis (mažasis) išvis neišrankus - ką aprengsi, taip eis. Paprastai visi rūbai jam lieka nuo vyresnėlio ir sesers vaiko. O vieną dieną pamačiau gražų kostiumėlį, tai ėmiau ir nupirkau. Kaip mažius džiaugėsi biggrin.gif , pusę dienos kalbėjo, kad jam mama nupirko... biggrin.gif
oksanita
QUOTE (Liu @ 2004 05 20, 13:50)
QUOTE (OKSANITA @ 2004 05 19, 18:02)
  O ji: -  duok greiciau man mama atsisesti.
  AS :-  pavargai???

thumbup.gif
Va cia tai Urte pazistu laugh.gif

Cia tai dar nieko.
Ciupineja ji tevo plaukus, ir sako: O kodel mano negarbanoti plaukai kaip tevelio? Sakau:- susuksim ant biguduku ir busi garbanota. Nu ir prisisnekejau doh.gif ,ejo is paskos ir zyze visa diena:- susuk man tuos gubidukus,
nu susuk..............
Na susukau.TU ,kaip ji sako gubiduku neturejau,tai susukau su poieriu ir sniuriukais. Galvoju,ai vistiek cia nieko grazaus nesigaus,tipo cia tie gubidukai ir nustos ji zysti. Pramiego ji visa nakti,is ryto isimu as tuos popieriukus.
O tu garbanu grazumas,pati net nustebau thumbup.gif .
Ji :- mama kaip tu moki,as dabar kaip Barbe busiu.Prie veidrodzio maivesi visa diena. doh.gif
mamulia
QUOTE (OKSANITA @ 2004 05 20, 18:34)
zyze visa diena:- susuk man tuos gubidukus,
nu susuk..............

maniske irgi gubiduuus megsta suktis smile.gif mes tuos paraloninius sukam,kad miegot nespaustu galvytes smile.gif o dar labai liux tokia "vafline" sufrizuoti plaukai atrodo,na yra tos znyples figurines tokios,irgi labai mums tinka smile.gif
Noa
O maniskis ziauriai nervinasi, kad jo plaukai siek tiek banguojasi... Tais retais atvejais, kai i veidrodi pasiziuri. Tai jis kartais su vandeniu issilygina:D Tiksliau, kakta susislapina ir plaukus prisiklijuoja. Ne kasdien, tik superiskilmingom progom biggrin.gif

O neseniai maziukas ropoja po namus, ziuriu, kazkoks slapias. Kristijonai, sakau, o ko brolio kakta slapia? Eee, sako, as jam plaukus lyginau, kad grazesnis butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taurė
QUOTE (Noa @ 2004 05 21, 00:18)
O maniskis ziauriai nervinasi, kad jo plaukai siek tiek banguojasi... Tais retais atvejais, kai i veidrodi pasiziuri. Tai jis kartais su vandeniu issilygina:D Tiksliau, kakta susislapina ir plaukus prisiklijuoja. Ne kasdien, tik superiskilmingom progom biggrin.gif

O neseniai maziukas ropoja po namus, ziuriu, kazkoks slapias. Kristijonai, sakau, o ko brolio kakta slapia? Eee, sako, as jam plaukus lyginau, kad grazesnis butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif geras. tai ziurek kada dar apkirps broli laugh.gif
Sarune
Vakar vyresnėlį parsivedžiau iš darželio su džinsais, žole išterliotais (išžaliuotais). Ruošėmės važiuoti į parduotuvę, tai sakau "Persiauk kelnes". Mano "tvarkinguolis" pareiškė, kad dar panešios truputį, dar bus gerai... ohmy.gif O, atrodo, visą laiką mokinu kad reikia švariai rengtis unsure.gif
indreja
Oi,mano vyresnele tai tikra madiste. Neaprengsi jos betkaip nuo neatmenamu laiku. Pernai vyravo "a la barbes" stilius,o siemet panele jau linksta i sportini. Issiprase nupirkti bridzus,tokius sonuose sutraukiamus,ispiramus kedus,dar dzinsus nubalintus,visokiu sportinio stiliaus maikuciu,netgi tokia idomia kepure ant galvos rolleyes.gif . A,tiesa,dar butinai reikejo tokio trumpo klostuoto sijonuko,prie kurio maunasi dryzuotas kojines virs keliu blink.gif. Ir vis nesiojasi tokia maza kuprinyte. Beje,pas mano panelyte beveik visi drabuziai-ruzavos spalvos. Dievina ji ta spalva. Dar kartais isiulau zydra. Neduokdie nupirkti jai nepatinkanti ruba, stopudovai kabos spintoj net nepajudintas blink.gif .
Plaukai jos iki juosmens,tai pernai vargau pindama kasytes nakciai arba "vafliuodama" plaukus,kad butu garbanoti, o siemet pareikalavimas-pinti dauuug kasyciu huh.gif .
mažulka
QUOTE (Sarune @ 2004 05 21, 09:45)
Vakar vyresnėlį parsivedžiau iš darželio su džinsais, žole išterliotais (išžaliuotais). Ruošėmės važiuoti į parduotuvę, tai sakau "Persiauk kelnes". Mano "tvarkinguolis" pareiškė, kad dar panešios truputį, dar bus gerai... ohmy.gif O, atrodo, visą laiką mokinu kad reikia švariai rengtis unsure.gif

Tai rodos visos mokome ir gero elgesio, ir švaros, ir tvarkos. Tačiau kartais vaikai elgiasi, kaip jiems labiau prie širdies. Gal tiesiog jam tingėjosi persirengti, todėl ir sutiko pabūti nešvariais džinsais. wink.gif
Springlet
QUOTE (mamulia @ 2004 05 20, 20:53)
maniske irgi gubiduuus megsta suktis smile.gif mes tuos paraloninius sukam,kad miegot nespaustu galvytes smile.gif o dar labai liux tokia "vafline" sufrizuoti plaukai atrodo,na yra tos znyples figurines tokios,irgi labai mums tinka smile.gif

Tikra panele auga biggrin.gif
Russne
paskutinem savaitem as su dukra kiekviena ryta kovoju, nes ji pareiskia, kad jau pavasaris, sviecia saule ir i darzeli ji eis be striukes.Atseit beveik visi vaikai eina, o as neleidziu(Cia ji aisku pati prisigalvojo smile.gif ).Nu ir kiekviena ryta taip. o iseinam i lauka dar ir su striuke sako, kad salta, bet kita ryta vel tas pats karas blink.gif
oksanita
QUOTE (indreja @ 2004 05 21, 18:19)
Oi,mano vyresnele tai tikra madiste. Neaprengsi jos betkaip nuo neatmenamu laiku. Pernai vyravo "a la barbes" stilius,o siemet panele jau linksta i sportini. Issiprase nupirkti bridzus,tokius sonuose sutraukiamus,ispiramus kedus,dar dzinsus nubalintus,visokiu sportinio stiliaus maikuciu,netgi tokia idomia kepure ant galvos  rolleyes.gif . A,tiesa,dar butinai reikejo tokio trumpo klostuoto sijonuko,prie kurio maunasi dryzuotas kojines virs keliu  blink.gif. Ir vis nesiojasi tokia maza kuprinyte. Beje,pas mano panelyte beveik visi drabuziai-ruzavos spalvos. Dievina ji ta spalva. Dar kartais isiulau zydra. Neduokdie nupirkti jai nepatinkanti ruba, stopudovai kabos spintoj net nepajudintas  blink.gif .
Plaukai jos iki juosmens,tai pernai vargau pindama kasytes nakciai arba "vafliuodama" plaukus,kad butu garbanoti, o siemet pareikalavimas-pinti dauuug kasyciu  huh.gif .

As vasara visada pripinu kasytes.Labai patogu nereikia sukuotis ,ir seip kaip karsta plaukai nelimpa vaikui prie kaklo. Pirma karta kaip supyniau tai ji buvo vos 3-ju metuku,tai tu plauku dar neperdaug buvo,pripyniau apie 45 kasytes. Pernai vasara jau buvo 60.
Labai graziai ir zaismingai atrodo tos kasytes,tik ilgas ir varginantis darbas.As pati kaip kirpeja,tai man vieni juokai supinti,bet va vakui tai sunku issedeti.
P.S: su supintom kasytem galima pravaikscioti apie du menesius.Dar labai grazu ant kiekvienos kasytes galiuko uzdeti spalvota bumbuliuka.
Sekmes mamos wink.gif
Gosh
thumbup.gif Indreja,skaitau apie tavo mergina ir isivaizduoju kaip atrodo fainai thumbup.gif Maniske gi ir issireikalavo capri kelnyciu sviesiai zydru,bet sonuose ne surisimai,o juosta ryski,prie ju butinai dryzuotos zydrai ruzavai puskojines,dar butinai prie tu kelnyciu kedukai ir dar dzinsine skarele.Tai va jau nuo 5 metu ji man aiskina kaip ja rengt,o kas bus toliau g.gif Ar labai taviske tau nurodineja kad va ja reik butent tokios spalvos rubo ir stiliaus,jei ne tokia tai buna pykciai ir asaros?
O zinok daug kasyciu maniske ir reikalauja,tai supinu apie 30(nes daugiau neuztenka kantrybes man rolleyes.gif ),bet kaip ramu kad va nereik sukuot ir ilgalaike sukuosena garantuota,ramu kaip buna,nes plaukai maniskes ir jau iki juosmens.
O kaip mamytes su naguciu lakavimu panelem?Negaliu ramiai nagu lakuotis,kai tik pamato kad jau lakas ant stalo,iskart rankyte padeda ir lakuok,o geriau jei kiekviena nagiuka skirtingom spalvytem biggrin.gif
#Mia#
O jus man paaiskinkit, kaip tos kasytes issilaiko, kiek pyniau nu max 5d. Ir slapias bandziau ir sausas - tas pats antra diena jau pradeda issitraukineti. Pas maniske jau tokie silkiniai plaukai,kad nieko nemoku padaryti
mamulia
na madisciu mamos-kur jus tas dryzuotas kojinytes perkat? wink.gif
mažulka
QUOTE (Gosh @ 2004 05 22, 10:05)

O kaip mamytes su naguciu lakavimu panelem?Negaliu ramiai nagu lakuotis,kai tik pamato kad jau lakas ant stalo,iskart rankyte padeda ir lakuok,o geriau jei kiekviena nagiuka skirtingom spalvytem biggrin.gif [/color]

Ima mano laką be pasiklausimo ir pati lakuojasi. Reikia tik pamatyti tą rezultatą. doh.gif
oksanita
Nagus as lakuojuos tik tada kaip ji miega.Kartais tik isimtinem progom nulakuopju,bet to jai neuztenka,dar reikia blizganciu akuciu ant kiek vieno nagucio.
O kaip issitraukia savo seseliu rinkini,tai padek dieve ohmy.gif
MAMA2T&T
Zinokit, mano mergina jau irgi prie madisciu taikosi ohmy.gif Jai dar ne pusantru metuku nera!!!!! Bet jau pati renkasi, ka regsis dry.gif Atsidaro savo spinta, komodos stalcius ir traukia, kas jai priimtina, kartais ir i brolio kelnes bando savo leshkutes ikisti laugh.gif O dabar zieminius batus nori kasdien detis - bet lauke tai +30C cool.gif

Pries pora dienu as pirkau sau kruva rubu vasarai, grizom namo su maisais, tai spekit, kas matavosi viska ir neshe i savo kambari rolleyes.gif laugh.gif

oksanita
Aisku, dabar labai madoje zieminiai batai,ir visai nesvarbu,kad vasara.
Jponijoje kaip +30 jaunimas dar ir storas megztas kepures uzsimaukslina.
Nu vizdelis blink.gif
indreja
QUOTE (Gosh @ 2004 05 22, 10:05)
Ar labai taviske tau nurodineja kad va ja reik butent tokios spalvos rubo ir stiliaus,jei ne tokia tai buna pykciai ir asaros?

Butent,kad nurodineja.Ji turi labai tvirta savo nuomone rengimosi klausimais huh.gif . Aisku,buna,kad ir as jai pasiulau ka nors nupirkt,pasitariame abi moteriskai kaip sakant cool.gif .
O su nagu lakavimu klausimas senas kaip pasaulis. Turi savo laku is visokiu rinkinuku,bet daznai kesinasi ir i mano lakus rolleyes.gif .
Dar dazosi lupas savo lupdaziais,jie tokie beveik perlamutriniai,akies nerezia.Seniau megdavo pasidazyti ir seseliais ir taip pasidazydavo,kad as vos is koto neisvirsdavau ohmy.gif .Taigi teko pravesti makiazo pamokeles,dabar mergina suprato,kad rysku-nebutinai grazu laugh.gif .

Noa
As irgi noooriu turet kam nagu lakuoooooooot sad.gif sad.gif sad.gif
Gosh
QUOTE (mamulia @ 2004 05 22, 15:07)
na madisciu mamos-kur jus tas dryzuotas kojinytes perkat? wink.gif

Mamulia,tai kad yra ju ir maximose,ir siaip kojiniu skyrelyje kokiam thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1085253026[/mergetime]
Noa,tu turi nuostabia krikstadukte thumbup.gif Va kaip nagucius lakuosites abi kartu,na dar mamyte jos galesit i kompanija pasiimt rolleyes.gif O jei rimtai,tai gal broliukam reik sesutes,kuria jie gales saugot nuo kazkokiu itartinu bernu? biggrin.gif biggrin.gif
Amžina studentė
Jo... nieko sau g.gif Idomu, kaip mano Domukas rengsis, kai paaugs. Jeigu nuo 2 metu prades aiskint ka jam pirkt ir kuo rengt, tai bus prastai... Dabar tai pirkdama sunui drabuzelius jauciu didesni malonuma nei sau (beveik nieko neperku, nes tikiuosi, kad sukusiu) tongue.gif
Augė
Ir man tos kasutes labai patiko kai panele buvo mazesne ,daug ju supindavau
Na o dabar tai dvi nesioja, bet irgi taip grazu thumbup.gif
Gosh
QUOTE (mingaude @ 2004 05 22, 12:42)
O jus man paaiskinkit, kaip tos kasytes issilaiko, kiek pyniau nu max 5d. Ir slapias bandziau ir sausas - tas pats antra diena jau pradeda issitraukineti. Pas maniske jau tokie silkiniai plaukai,kad nieko nemoku padaryti

Zinok pas mus ir ilgai jos nesilaiko,bet esme ne plauku strukturoje,o tame kad merginai nusibosta,jau nori po kokiu 3 dienu but palaidais ir labai garbanotais plaukais rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.