Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip tvarkytis su ožiais
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Vasarėlė
Mūsų sūnui metai ir du mėnesiai, o ožiukų turi labai daug. Pavyzdžiui einant šaligatviu ar kur kitur, kai noriu jį paimti už rankos krenta ant kelių ir rėkia. Pradedu barti, truputį paeinu toliau, kad pasibaigtų tie ožiai, niekas nepadeda.Vaikas rėkia, žmonės aplinkui žiūri, situacija tokia, kad nors prasmek. Jei ko neduodam, neleidžiam, trenkia per rankas, veidą. Į barimą net nereaguoja.Su vyru galvojam, gal dar per mažas, suaugs į protą.Baisu, kad vaikui augant ožiai nedidėtų.Taip noris gerą ir nuoširdų vaiką užauginti. Jau pradedam su vyru galvoti, kad auklėti nemokam. blink.gif
Nireglina
Iš tiesų nesaldus jūsų gyvenimas. Gerai kad mūsų tokia problema nekamuoja. Į ožius niekada nekreipiame dėmesio. Padeda. Žinoma, nėra taip baisu kaip pas jus. Porą kartu ir maniškis trenkė man per veidą. Nesmarkiai dėjau per pirštus atgal. To užteko, kad nebesikartotų.
Esu girdėjusi pasakojimų, kaip mamos tokius ožiukus vieną kartą "pašventina" vytele. Antro karto nebeprireikia. Nežinau, ar aš taip galėčiau.
Aidar
Pas maniškį ožiukų irgi pilnas užpakalis. Mes tvarkomės taip: aš jam pasakau, kad ožiukų pilnas užpakaliukas ir vieno jau nosytė matosi, o kito ausytės išlindo ir sakau jam, kad išvarytų ožiukus. Jis su savo rankyte paplekšnoja sau per užpakaliuką ir sako bėkit, bėkit ožiukai ir kol nebaigia ožiuotis, tol sakau, kad dar vienas liko ir nosytė jau išlindus:)))) Kol kas padeda 4u.gif O kai jau kapriziukas praeina sako, kad jau visi ožiukai išbėgo biggrin.gif
gine
Anglijoje yra toks budas vaikams aukleti: yra pirkti lipdukai, ant kuriu nupiestos sypseneles ir kt. Tai kai vaikas yra geras- tu jam ta lipduka klijuoji, tinka gal vaikams nuo mazdaug 3 metu, nes mazesni gal nesuprastu dar... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.