Sveikutes turiu labai didele problema.net nezinau kur tokios temos randasi apie tai.esu girdejus kad del pienliges gali sumazeti pastojimo tikimybe.ar kam yra teke susidurti.isvis pasidalinkit savo patarimais ar patirtimi kaip su tuo kovoti nes jau nebeismanau kaip su tuo kovoti.
Gal tu jau
Dar ji atsiranda paprastai nuo per didelės higienos. O gydymui tai būna skirtos spec. žvakutės, klausk vaistinėje
na ne
Labutis. turejau ir as ta baisia liga, ilgai kankinaus. Ji vis atsinaujindavo, ypac kai pastojau. Isbandziau daug zvakuciu ir MYCOMAX ir LOMEXIN ir t.t. Bet labiausiai man padejo (tfu tfu tfu i iki siol neatsinaujino) Gyno - Pevaryl, deja jis receptinis o kaina jo apie 40lt. Taip pat man ginekologe rekomendavo intymios higienos prausikli tai Vagisan Intime Wash Lotion. Jis gan brangokas, bet tikrai puikus siekiant uzkirsti kelia iv.bakterijom, bei apsaugo nuo baltuju isskyru susidarymo.
Tai va ka dar galiu patarti, apsiprauk su sodos tirpalu kiekviena ryta vakara. 0,5 l vandens - 1arbatinis saukstelis sodos. Gali net vonele pasidaryt ir joje pasedet. Gali pamegint apsiprausinet ir su medetku arbata. Ziurek kad tavo apatinis trikotazas butu kuo naturalesnis ir neskalbk su milteliais, o geriau su ukisku muiluo apie kasdienius iklotus kol kas gali net negalvot. (Man sitokia griezta prieziure buvo paskyrusi ginekologe-akusere, zinok padejo.) Sekmes gydantis!
Sveikutes, as vis dar laukiu tyrimu rezultatu, bet manau, kad sergu pienlige. Bandome planuoti vaikiuka, ar esate ka girdejusios, ar nepakenks pienlige nestumo eigai, vaisiui? baisu.
Sveikos mergaites, kaip ir bandem pastoti, bet dar praejo tik 5 dienos nuo sios dienos,bet va iskilo tokia beda, nezinau ar pavyko, bet uztai man po pandymo antros dienos pasireiske grybelio(pienliges) pozymiai.patarkit kaip man ja issigydyt. turiu lomexim tepala, bet bijau ji naudoti, jei kartais buciau pastojusi, nes instrukcijoje nurodyta kad nesciosioms nepatartina
QUOTE(Aurė @ 2008 12 28, 03:01) Labutis. turejau ir as ta baisia liga, ilgai kankinaus. Ji vis atsinaujindavo, ypac kai pastojau. Isbandziau daug zvakuciu ir MYCOMAX ir LOMEXIN ir t.t. Bet labiausiai man padejo (tfu tfu tfu i iki siol neatsinaujino) Gyno - Pevaryl, deja jis receptinis o kaina jo apie 40lt. Taip pat man ginekologe rekomendavo intymios higienos prausikli tai Vagisan Intime Wash Lotion. Jis gan brangokas, bet tikrai puikus siekiant uzkirsti kelia iv.bakterijom, bei apsaugo nuo baltuju isskyru susidarymo. Tai va ka dar galiu patarti, apsiprauk su sodos tirpalu kiekviena ryta vakara. 0,5 l vandens - 1arbatinis saukstelis sodos. Gali net vonele pasidaryt ir joje pasedet. Gali pamegint apsiprausinet ir su medetku arbata. Ziurek kad tavo apatinis trikotazas butu kuo naturalesnis ir neskalbk su milteliais, o geriau su ukisku muiluo apie kasdienius iklotus kol kas gali net negalvot. (Man sitokia griezta prieziure buvo paskyrusi ginekologe-akusere, zinok padejo.) Sekmes gydantis! Sveikos. Mane ir daznai kankindavo pienlyge. Bet mano daktaras grieztai uzdraude : jokiu maksties plovimus. Sake, kad negalima , isplausi ir geras bakterijas. Tai liepe nusipirkti Gyno - Pevaryl arba Lomexino zvakutes, bet reikia ne 1 zv600. , o 3 po 200 ir deti 3 dienas is eiles. O as anksciau pirkdavau 1 lomexino 600. Ir dar po to liepe nusipirkti vaginalinius probiotikus (anksciau as apie tokius nieko negirdejau). Tai nusipirkau ir dejau jau praejus po paskut. lomexin kokiom 3 dienos. Probiotiku vaginaliniu buna ivairiu, as nusipirkau Floragyn ovules. Ir man, tfu, tfu padejo. QUOTE(studente31 @ 2009 01 05, 13:27) Sveikos mergaites, kaip ir bandem pastoti, bet dar praejo tik 5 dienos nuo sios dienos,bet va iskilo tokia beda, nezinau ar pavyko, bet uztai man po pandymo antros dienos pasireiske grybelio(pienliges) pozymiai.patarkit kaip man ja issigydyt. turiu lomexim tepala, bet bijau ji naudoti, jei kartais buciau pastojusi, nes instrukcijoje nurodyta kad nesciosioms nepatartina Nu tipiska mano situacija QUOTE(lunde @ 2009 01 05, 18:55) Nu tipiska mano situacija Ir as panasioj situacijoj. Bandziau pastoti, bet vos kelios dienos ir dar NT tikrai nieko nerodys, o pasireiske pienlige Bet mano gydytoja ir zinodama apie bandymus israse tris kapsules gerti kas tris diena Fluconazol Nycomed ir kazkokiu zvakiuciu sesias dienas is eiles. Bet idomiausia, kad kapsuliu info lapely parasyta, kad nesciom negalima sio vaisto vartoti. nusipirkau viena pakuote, ji kainuoja 38 Lt ir tik paskui perskaiciau.. tai dbr bijau gerti...o jei pakenks. Merginos, patarkit. Gal kas esat su siuo vaistu susidure? ar gal zinote kapsules, kurias galima vartoti ir nescioms?
labas. turiu ir aš šitą problemą. Atsirado kai laukiaus 1 vaiko, ir visą nėštumą vargau. tai man gydytoją davė kažkokį kremą kuris tinka
QUOTE(Delena @ 2009 01 05, 15:00) Sveikos. Mane ir daznai kankindavo pienlyge. Bet mano daktaras grieztai uzdraude : jokiu maksties plovimus. Sake, kad negalima , isplausi ir geras bakterijas. Tai liepe nusipirkti Gyno - Pevaryl arba Lomexino zvakutes, bet reikia ne 1 zv600. , o 3 po 200 ir deti 3 dienas is eiles. O as anksciau pirkdavau 1 lomexino 600. Ir dar po to liepe nusipirkti vaginalinius probiotikus (anksciau as apie tokius nieko negirdejau). Tai nusipirkau ir dejau jau praejus po paskut. lomexin kokiom 3 dienos. Probiotiku vaginaliniu buna ivairiu, as nusipirkau Floragyn ovules. Ir man, tfu, tfu padejo. As turejau omenyje ne maksties isplovima, o lytiniu organu (is isores) apsiplovima. Siaip laikais gydytojai tai grieztai draudzia, kaip ir DELENA rasei. O Gyno-Pevaryl , tai as nescia budama naudojau , jokiu nusiskundimu neturiu. TIK pas mane jos 50mg ir 15zvakuciu, bet ginekologe sake, kad uzteks ir 10 suvartot, nors uzdegima (pienlige) ilga laika turejau. O likusias sako pasilikt, jei pastebetum vel tuos pozymius :niezejima, persima, isskyras ar paraudima, iskart suvartot tas likusias 5zvakutes. Del LOMEXIN tepalo, galima gi pasitarti su vaistininku(e), jie irgi gali patarti, bet nemanau, kad esant nestumo ppirmom dienom, gali pakenkt, nes tu to lomexino i gimda nesupili, o kiausinelis dar buna tik pakeliui i gimda. Taciau ATSARGA gedos nedaro, vis delto pasitarkit su gydytojais ar vaistininke. P.s. Jei gydotes nuo pienliges tai pavartokit vitaminu kuriuose daugiau pieno rygsties. Sveikateles jums ir sekmingo
Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti? QUOTE(Viktoriija @ 2009 01 12, 16:48) Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum? Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti? as vartojau sias zvakutes, man tai jos labai greit viska sureguliouja
Aciu uz atsakyma
as vaikstau pas gydytoja Klima, tai jis sake, kad pirma semestra (t.y. 3 pirmus menesius) jokie vaistai nera 100% saugus
QUOTE(studente31 @ 2009 01 05, 12:27) Sveikos mergaites, kaip ir bandem pastoti, bet dar praejo tik 5 dienos nuo sios dienos,bet va iskilo tokia beda, nezinau ar pavyko, bet uztai man po pandymo antros dienos pasireiske grybelio(pienliges) pozymiai.patarkit kaip man ja issigydyt. turiu lomexim tepala, bet bijau ji naudoti, jei kartais buciau pastojusi, nes instrukcijoje nurodyta kad nesciosioms nepatartina As ir su tom paciom bedom gyvenu Papildyta: QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 13, 19:36) as vaikstau pas gydytoja Klima, tai jis sake, kad pirma semestra (t.y. 3 pirmus menesius) jokie vaistai nera 100% saugus As ruosiuosi po menesiniu is karto sunaudot gydytojos israsytas Macmiror zvakutes ir dar ta pati menesi vel bandyt pastot. Gal geriau pakentet ta menesi? Gydytoja nors ir zino apie mano svajone kuo greiciau pastot, bet nieko nesake Papildyta: As ruosiuosi po menesiniu is karto sunaudot gydytojos israsytas Macmiror zvakutes ir dar ta pati menesi vel bandyt pastot. Gal geriau pakentet ta menesi? Gydytoja nors ir zino apie mano svajone kuo greiciau pastot, bet nieko nesake [/quote] gal nereikia menesio
taip ir pas mane tos pacios bedos...vaje ju tikrai senokai nemaciau...buvo kaskada uzpuolusios tai man gine buvo prirasiusi lomeksilo ir geriamu dar na doze taip nemenka...nes ji man istisai atsinaujindavo.....o stai dabar kai kasdien vis laukiu II lemtingu bruksniuku mane aplanke bjaurybe pienlige ve.......testukas vis dar rodo I akiplesa, ir pasimetusi esu ka daryti nusipirkau lomksilo 600....vartot ar dar palaukt ar ateis mm ar cia kaip .......jei nepastojau tai butinai reikia issigydyti nes ruosiuosi kita cikla stimuliacijai
mergaites padekit!!!!!!!!!!
QUOTE(gintare0820 @ 2009 02 04, 23:41) mergaites padekit!!!!!!!!!! Man tai panasu i cistita arba insktu uzdegima
O man ginė patarė nusipirkti Ekocilin žvakučių - tai gerosios bakterijos. Apie rezultatą dar nieko pasakyti negaliu, nes vis dar kojoju su tuo brudu grybeliu.
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 12, 20:59) as vartojau sias zvakutes, man tai jos labai greit viska sureguliouja o jas be recepto galima isigyti?
O gal kas naudojo Klion Dzvakutes? Ar veiksmingos jos?
QUOTE(Viktusia @ 2008 12 31, 02:41) Sveikutes, as vis dar laukiu tyrimu rezultatu, bet manau, kad sergu pienlige. Bandome planuoti vaikiuka, ar esate ka girdejusios, ar nepakenks pienlige nestumo eigai, vaisiui? baisu. man ginė sakė, kad tikrai neturės jokios įtakos. šitą bėda turiu jau gal 3 metus. man kartojasi beveik kiekvieną mėnesį. Geriaumų vaistų neskyrė. QUOTE(Viktoriija @ 2009 01 12, 17:48) Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum? Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti? aš juos naudoju ir man puikūs. Vieną kart kita ginė išrašė kažkokių kitokių, kurie žymiai brangesni, tai juos sunaudojau ir po savaitės vėl baisiausiai nemalonu buvo, tai nusipirkau clotrimazolum ir visi požymiai dingo. taip pat ir tepaliuka clotrimazolum nusiperku, jis taip pat tinkamas, taip pat ir vyrams juo galima teptis. Dabar jau antrą mėnesi pas mane nėra pienligės, bijau prisišnekėti, nes man paūmėja kai peršalu (kaip tik dabar sirguliuoju). Man anyta pasiūlė tokį vieną eterinį aliejų ATOK firmos, jį reikia užsilašinti ant tampono ir įsidėti porai valandų. anksčiau naudojau, paskui jį pamiršau, ir dabar vėl prisiminiau, kad jį turiu. tai kai pajutau, kad vėl pienligė kėsinasi, aš pakartojau šitą procedūra kokius 4 vakarus, ir man praėjo QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 13:46) aš juos naudoju ir man puikūs. Vieną kart kita ginė išrašė kažkokių kitokių, kurie žymiai brangesni, tai juos sunaudojau ir po savaitės vėl baisiausiai nemalonu buvo, tai nusipirkau clotrimazolum ir visi požymiai dingo. taip pat ir tepaliuka clotrimazolum nusiperku, jis taip pat tinkamas, taip pat ir vyrams juo galima teptis. Dabar jau antrą mėnesi pas mane nėra pienligės, bijau prisišnekėti, nes man paūmėja kai peršalu (kaip tik dabar sirguliuoju). Man anyta pasiūlė tokį vieną eterinį aliejų ATOK firmos, jį reikia užsilašinti ant tampono ir įsidėti porai valandų. anksčiau naudojau, paskui jį pamiršau, ir dabar vėl prisiminiau, kad jį turiu. tai kai pajutau, kad vėl pienligė kėsinasi, aš pakartojau šitą procedūra kokius 4 vakarus, ir man praėjo O Clotrymazolum ir jo tepaliukas yra receptiniai?
Aciu
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 14:46) man ginė sakė, kad tikrai neturės jokios įtakos. šitą bėda turiu jau gal 3 metus. man kartojasi beveik kiekvieną mėnesį. Geriaumų vaistų neskyrė. aš juos naudoju ir man puikūs. Vieną kart kita ginė išrašė kažkokių kitokių, kurie žymiai brangesni, tai juos sunaudojau ir po savaitės vėl baisiausiai nemalonu buvo, tai nusipirkau clotrimazolum ir visi požymiai dingo. taip pat ir tepaliuka clotrimazolum nusiperku, jis taip pat tinkamas, taip pat ir vyrams juo galima teptis. Dabar jau antrą mėnesi pas mane nėra pienligės, bijau prisišnekėti, nes man paūmėja kai peršalu (kaip tik dabar sirguliuoju). Man anyta pasiūlė tokį vieną eterinį aliejų ATOK firmos, jį reikia užsilašinti ant tampono ir įsidėti porai valandų. anksčiau naudojau, paskui jį pamiršau, ir dabar vėl prisiminiau, kad jį turiu. tai kai pajutau, kad vėl pienligė kėsinasi, aš pakartojau šitą procedūra kokius 4 vakarus, ir man praėjo Gal galetum parasyti, koks tai tepalas? Mane taip pat si beda jau seniai kamuoja. Clotrimazolis padeda, bet po menesio vel tas pats.... QUOTE(stygele @ 2009 02 20, 21:39) Gal galetum parasyti, koks tai tepalas? Mane taip pat si beda jau seniai kamuoja. Clotrimazolis padeda, bet po menesio vel tas pats.... sveika. tos pačios firmos kaip ir žvakutės tas tepalas, ir pavadinimas tas pats albisan. aš jau antrą buteliuką turiu. jau turbūt viską išbandžiau nuo šitos prakeiktos ligos. Galvoju pas homeopatę dar nueiti kada, manau jau nieko neprarasiu.
einu po kelių savaičių pas homeopatą, nes nebuturiu ko prarasti. NUsibodo man šitie cheminiai vaistai, vis tiek niekas nepadeda, o ginė sako, kad nėra jokio gydymo
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 24, 11:48) einu po kelių savaičių pas homeopatą, nes nebuturiu ko prarasti. NUsibodo man šitie cheminiai vaistai, vis tiek niekas nepadeda, o ginė sako, kad nėra jokio gydymo butinai parasyk kaip seksis. labai idomu QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 24, 18:28) butinai parasyk kaip seksis. labai idomu na man labai įdomus pats gydymas homeopatinis QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 25, 10:44) na man labai įdomus pats gydymas homeopatinis ir as taip manau. nes jei tik vietiskai grybeli isgydai, bet nepanaikini priezasciu - jis tik trumpam prapuola. buvau karta arkliska vaistu doze grybeli issigydzius (ir geriau, ir vietiskai naudojau, net ampules leidausi nuejau pas toki zolininka (truputi i burtininka jis man panasus... kazkaip net nelabai patikimas pasirode..), tai jis liepe visu pirma bendrai organizma sustiprint (liepe valgyt daug riebaus maisto, vitamino C, visokiu ten ersketroziu sirupeliu, zoleliu ir pan), o tada jau grybelis atseit pats savaime dings. jau antras menuo eina. kazkokiu aiskiu simptomu lyg ir nesijaucia, bet man vis atrodo, kad pienlige gali atsinaujint. kolkas saziningai visas tas arbateles geriu, bet labai jau sunku tiek ilgai laukt ir atsibost ima butinai parasyk,kaip tau seksis. gal kokiu efektyvesniu priemoniu pasiulys QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 25, 10:13) ir as taip manau. nes jei tik vietiskai grybeli isgydai, bet nepanaikini priezasciu - jis tik trumpam prapuola. buvau karta arkliska vaistu doze grybeli issigydzius (ir geriau, ir vietiskai naudojau, net ampules leidausi nuejau pas toki zolininka (truputi i burtininka jis man panasus... kazkaip net nelabai patikimas pasirode..), tai jis liepe visu pirma bendrai organizma sustiprint (liepe valgyt daug riebaus maisto, vitamino C, visokiu ten ersketroziu sirupeliu, zoleliu ir pan), o tada jau grybelis atseit pats savaime dings. jau antras menuo eina. kazkokiu aiskiu simptomu lyg ir nesijaucia, bet man vis atrodo, kad pienlige gali atsinaujint. kolkas saziningai visas tas arbateles geriu, bet labai jau sunku tiek ilgai laukt ir atsibost ima butinai parasyk,kaip tau seksis. gal kokiu efektyvesniu priemoniu pasiulys ok būtinai QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 25, 11:49) ok būtinai na ar jau buvai? kaip ispudziai? papasakok papasakok!
vis neprisiruošiau parašyti. Taigi, buvau penktadieni pas homeopatę. Pirmas apsilakymas tikrai paliko įspūdį. Su gydytoja kalbėjomės kokias 2 val. Ji turėjo sužinoti kuo dauiau apie mane, nes pienligė yra su kažkuo susijusi, pasipasakojau visas savo bėdas. O klausinėjo pačių įvairiausių dalykų, pradedant nuo pojūčių iki mano pomėgių, taip pat apie maistą, na žodžiu labai daug pasakoti
Dovilyte5, gal gali pasakyti, kur radai ta homeopate? Skamba idomiai
Skaitau kaip pasakoji apie pienlige ir toks vaizdas, kad apie save skaityciau QUOTE(Kryma @ 2009 03 18, 13:57) Dovilyte5, gal gali pasakyti, kur radai ta homeopate? Skamba idomiai Skaitau kaip pasakoji apie pienlige ir toks vaizdas, kad apie save skaityciau man pasiūlė ją vieną gydytoja
Sveikos
Po persileidimo man gydytoja israse antibiotiku, ka tik baigiau juos gerti ir atsirado niezulys, itariu, kad gali buti pienlige. Vizitas pas gydytoja laukia pirmadieni, tai galvoju, kad reikia nusipirkti geruju bakteriju kapsuliu. Kaip manote, ar gali padeti, ar jau per velu jas gerti? Gal eiti pas gydytoja jau siandien?
Sveikos mergaites. Labai lauksiu jusu pastabu ir patarimu.Man pienlige pasireiske pirma karta. Gydytoja israse vaistukus, na geriamu 6 tabletes, zvakutes 6 ir dar tris po menesiniu. va pirmasias 6 zvakutes sunaudojau, tada jauciaus neblogai, isgeriau jau tirs tabletikes, bet vaje, koks kosmaras prasidejo, toks jausmas, kad neveikia tie vaistukai
bet esme, kad nesuprantu: prasidejo labai keistas skausmas, lyg viduj toks duriantis skausmas, kaip i gaktine sriti, na i virsu kazkur nueina, jis nera umus, bet labai nemalonus. ar yra kaip taip buve???/ar tai gali but nuo pienliges, ar jau man kazkas dar prasidejo??? lauksiu jusu atsakymo. vaje vaje QUOTE(Simona00 @ 2009 03 29, 17:06) Sveikos mergaites. Labai lauksiu jusu pastabu ir patarimu.Man pienlige pasireiske pirma karta. Gydytoja israse vaistukus, na geriamu 6 tabletes, zvakutes 6 ir dar tris po menesiniu. va pirmasias 6 zvakutes sunaudojau, tada jauciaus neblogai, isgeriau jau tirs tabletikes, bet vaje, koks kosmaras prasidejo, toks jausmas, kad neveikia tie vaistukai bet esme, kad nesuprantu: prasidejo labai keistas skausmas, lyg viduj toks duriantis skausmas, kaip i gaktine sriti, na i virsu kazkur nueina, jis nera umus, bet labai nemalonus. ar yra kaip taip buve???/ar tai gali but nuo pienliges, ar jau man kazkas dar prasidejo??? lauksiu jusu atsakymo. vaje vaje nu man tai pienlige bun tai iskyros kaip kremas ir niesti ten,o apie pasimylejima paswajot tegalima,persti skauda ir pan...db as ir kankinuos...turiu macmimor..tik nzn ar pades QUOTE(Ernestute87 @ 2008 12 24, 08:35) Sveikutes turiu labai didele problema.net nezinau kur tokios temos randasi apie tai.esu girdejus kad del pienliges gali sumazeti pastojimo tikimybe.ar kam yra teke susidurti.isvis pasidalinkit savo patarimais ar patirtimi kaip su tuo kovoti nes jau nebeismanau kaip su tuo kovoti. Apsilankyk pas gydytoja, ir as turejau sita beda, bet padejo tik gydytojos israsyti vaistai. QUOTE(wainona @ 2009 03 30, 01:09) nu man tai pienlige bun tai iskyros kaip kremas ir niesti ten,o apie pasimylejima paswajot tegalima,persti skauda ir pan...db as ir kankinuos...turiu macmimor..tik nzn ar pades Na man tai tos isskyros skystokos, tik balksvos, bet tikrai pienlige, nes jau tepinelis ja parode. O jau apie pasimylejima, kaip ir minejai, pamirst tenka. jau depresija greit prasides, nes jau kokie metai kankinaus su uzdegimu, dabar ta pienlige, tai metai ner normalaus gyvenimo. Jau pradedu nepilnaverte jaustis, ir vyrui jau sunku pasakyt, na ir vel menesiuka ne. Kosmaras ir nieko daugiau
sveikutės
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 06, 10:58) sveikutės dziaugiuos uz tave, kai man koks meneselis be problemu tai jau irgi laimes vai kiek buna
[
QUOTE(Simona00 @ 2009 04 06, 12:53) dziaugiuos uz tave, kai man koks meneselis be problemu tai jau irgi laimes vai kiek buna jeigu visai išsigydysiu tai bus super |