Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neštumas nustojus vartoti KT
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
zuzla
kam įdomu SENA TEMA

gražių ramių švenčių ir vaisingų metų 4u.gif
Renaunal
su sventem sveikinu visas, linkiu visko ko geriasio, sveikatos,stiprybes, ir vaisingu metu visom. 4u.gif
man irgi sios kaledos buvo neveisingos,va ir stebuklu metas verysad.gif .
na 2009m.bus tikrai vaisingi mums visoms mirksiukas.gif
as retai kada jau prie kompiuterio bunu, uosvei atvaziave,tai gyvenu savo naujam bute o ten nera interneto.
seip viskas tas pat niko naujo,viskas po seno.laukiu vis mazylio kada gi jis ateis g.gif
somnambuliste
su sventemis visas..!

klausimas: ar cia kalbates tik apie nestuma po KT ar ir po KZ? nes as kaip ir nutraukiau KZ naudojima..ir vat norejau pasidiskutuoti su tomis kurios irgi nutrauke KZ naudojima, kokie pojuciai, kada planuoja nestuke.gif , kaip savijauta, nuotaikos ir pan...
zuzla
QUOTE(somnambuliste @ 2008 12 26, 21:48)
su sventemis visas..!

klausimas: ar cia kalbates tik apie nestuma po KT ar ir po KZ? nes as kaip ir nutraukiau KZ naudojima..ir vat norejau pasidiskutuoti su tomis kurios irgi nutrauke KZ naudojima, kokie pojuciai, kada planuoja nestuke.gif , kaip savijauta, nuotaikos ir pan...
*

su šventėmis ir tave smile.gif
gal aš nelabai taikliai įvardijau temą blush2.gif čia kalbam ne tik apie tabletes, bet ir apie žiedus ir kitas kontraceptines priemones smile.gif tik aš asmeniškai nelabai turiu ką pasakyt, vartojau tabletes ir kaip minėjau jokių pokyčių mano organizmui nebuvo nei pradedant vartoti nei po penkerių metų metant ax.gif
Vitalija J.
Sveikos merginos, su praejusiom ir ateinanciom sventem smile.gif
nors jau esu nestuke.gif , bet man patinka si temyte, tad liksiu su jumis, kol neisves gimdyti blink.gif
Šarka-Li
Sveikutes. Mums Kaledos irgi buvo nesekmingos. Taciau gal Naujieji metai atnes laime i musu sirdis ir i musu namus 4u.gif To paties linkiu ir visoms kitoms, is visos sirdies 4u.gif
Dzinyte
Sveikos mergaites. Su sventem jus visas!
Na, man ir sios kaledos stebuklo neatnese .. verysad.gif
Vitalija J.
QUOTE(Dzinyte @ 2008 12 30, 17:31)
Sveikos mergaites. Su sventem jus visas!
Na, man ir sios kaledos stebuklo neatnese ..  verysad.gif
*

Šios neatnešė, atneš kitos. svarbiausia darbuotis smileysex.gif ir neprarast vilties 4u.gif
essy
O as tyliai dziaugiuosi, man Kaledos atnese II juosteles. yahoo.gif Bijau garsiai dziaugtis kol nepasirodziau pas daktariuke mirksiukas.gif
zuzla
QUOTE(foxia @ 2008 12 31, 08:52)
O as tyliai dziaugiuosi, man Kaledos atnese II juosteles.  yahoo.gif Bijau garsiai dziaugtis kol nepasirodziau pas daktariuke  mirksiukas.gif
*

sveikinimai dideliausi ir nuoširdžiausi 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif nestuke.gif rolleyes.gif
Dzinyte
QUOTE(foxia @ 2008 12 31, 10:52)
O as tyliai dziaugiuosi, man Kaledos atnese II juosteles.  yahoo.gif Bijau garsiai dziaugtis kol nepasirodziau pas daktariuke  mirksiukas.gif
*

Tylus SVEIKINIMAI thumbup.gif
Šarka-Li
QUOTE(foxia @ 2008 12 31, 09:52)
*

Prie sveikinimu prisidedu ir as 4u.gif po kiek laiko po Kt nutraukimo aplanke dziaugsmas ir jusu seima? 4u.gif
Vitalija J.
Su Naujais metais jus ir su II sveikinu taip pat 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
iowa
nu va gruodi nutraukiau gert KT dabar laukiu O ir galvoju pastoti... idomu kai pasiseks... 4u.gif

su NAUJAIS METAIS MERGICKOS... blush2.gif
essy
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 01, 20:59)
Prie sveikinimu prisidedu ir as  4u.gif  po kiek laiko po Kt nutraukimo aplanke dziaugsmas ir jusu seima?  4u.gif
*

Rugsejo pradzioj meciau gerti KT, tada dariau pertraukele iki lapkricio pabaigos, nu ir paskui darem ND. Pavyko thumbup.gif
O del pertrauku po KT gerimo tai yra ivairiausiu nuomoniu. Vieni sako kad reikia bandyt is kart po KT metimo, o kiti sako kad reikia 3 men padaryt pertrauka. Tai ir zinok zmagau, kaip geriau ax.gif
Šarka-Li
QUOTE(foxia @ 2009 01 02, 14:31)
Rugsejo pradzioj meciau gerti KT, tada dariau pertraukele iki lapkricio pabaigos, nu ir paskui darem ND. Pavyko  thumbup.gif
O del pertrauku po KT gerimo tai yra ivairiausiu nuomoniu. Vieni sako kad reikia bandyt is kart po KT metimo, o kiti sako kad reikia 3 men padaryt pertrauka. Tai ir zinok zmagau, kaip geriau  ax.gif
*

O as jau spali meciau KT gerti, na ir bandem, bet retai kada pataikydavom ant mano pacios O, nes taip gavosi. O si menesi pataikem. Bet per daug kazkaip nesitikiu. O ka darei tu, kojas laikei aukstyn pakelus, ar tiesiog nieko? as ramiai paguliu.
zuzla
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 13:33)
O as jau spali meciau KT gerti, na ir bandem, bet retai kada pataikydavom ant mano pacios O, nes taip gavosi. O si menesi pataikem. Bet per daug kazkaip nesitikiu. O ka darei tu, kojas laikei aukstyn pakelus, ar tiesiog nieko? as ramiai paguliu.
*

o kaip sužinojai, kad tau O?
essy
as tai uzsiregistravus psl. www.prisimink.lt. tai ten labai geras kalendorius yra, kur gali matyti kada tau turi buti O, kada turi buti mm ir t.t aisku jeigu jos reguliarios. Tai as pasinaudojau tuo kalendoriuku ir pataikiau per pacia O. 4u.gif
O daryt tai nieko nedariau, tiesiog po visko ilgiau pagulejau ramiai, o praustis ejau tik ryte blush2.gif ir viskas.
Šarka-Li
QUOTE(zuzla @ 2009 01 02, 14:43)
o kaip sužinojai, kad tau O?
*

Na taigi kada mm buvo zinau, atsiskaiciavau, plius per prisimink.lt paziurejau, ir dar per viena internete skaiciavima, ax.gif
zuzla
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 13:47)
Na taigi kada mm buvo zinau, atsiskaiciavau, plius per prisimink.lt paziurejau, ir dar per viena internete skaiciavima,  ax.gif
*

ai nu tai aišku, man netinka, nes mano mmm po KT nutraukimo labai išsireguliavo, tai kada tas O aš galiu tik įsivaizduot doh.gif
essy
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 14:47)
Na taigi kada mm buvo zinau, atsiskaiciavau, plius per prisimink.lt paziurejau, ir dar per viena internete skaiciavima,  ax.gif
*

Tikekimes kad tau pavyko !!! mirksiukas.gif
Šarka-Li
QUOTE(zuzla @ 2009 01 02, 14:51)
ai nu tai aišku, man netinka, nes mano mmm po KT nutraukimo labai išsireguliavo, tai kada tas O aš galiu tik įsivaizduot doh.gif
*

O tai tau kada turi buti nera mmm, ir buna anksciau arba veliau? na tai vistiek nuo paskutines mm dienos manau galima pasiskaiciuoti g.gif

QUOTE(foxia @ 2009 01 02, 14:51)
Tikekimes kad tau pavyko !!! mirksiukas.gif
*

rolleyes.gif
essy
QUOTE(zuzla @ 2009 01 02, 14:51)
*

o tu bandei ziureti per si psl: http://www.spa.lt/7_vaisingos_dienos.phtml;
cia as daug radau naudingos informacijos.
zuzla
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 13:54)
O tai tau kada turi buti nera mmm, ir buna anksciau arba veliau? na tai vistiek nuo paskutines mm dienos manau galima pasiskaiciuoti  g.gif
*

su KT buvo kaip laikrodis - 28 dienos, bet ką galima pasiskaičiuoti, kai po KT pirmas ciklas buvo 36 dienos, antros - 41, trečias - 32, kada dabar bus mmm - neįsivaizduoju g.gif
Šarka-Li
QUOTE(foxia @ 2009 01 02, 14:55)
o tu bandei ziureti per si psl:  http://www.spa.lt/7_vaisingos_dienos.phtml;
cia as daug radau naudingos informacijos.
*

Kad neattidaro blink.gif
Vitalija J.
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 14:58)
Kad neattidaro  blink.gif
*

labux,

http://www.spa.lt/ čia nuorodos pradžia
essy
Keista, tada www.spa.lt, pasirinkit moterims, ir tada kalendorinis nestumo reguliavimo metodas, tada apacioj vaisingu dienu nustatymo testas. tikiuosi kad pavyks ax.gif
Šarka-Li
ziurekit ka man rodo :
http://www.spa.lt/7_vaisingos_dienos_result.phtml
ar as cia ko nesupratau blink.gif
Beje tiek vaisingu d. tikrai negali buti. bet dabar pagalvojau, jog o gal ir nepastojau, zodziu pati susimakalavau su tomis vaisingomis dienomis verysad.gif
zuzla
QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 14:06)
Beje tiek vaisingu d. tikrai negali buti. bet dabar pagalvojau, jog o gal ir nepastojau, zodziu pati susimakalavau su tomis vaisingomis dienomis  verysad.gif
*

man ir atrodo, kad 13 vaisingų dienų yra tikrai per daug biggrin.gif
iowa
o as tik si men pradesiu planuoti ,nors kt nuo gruodzio negeriu... 4u.gif
skrabaliuke
sveikutes,
su praejusiomis sventemis 4u.gif
as irgi prisijungiu prie planuojanciu. meciau KT liepos menesi, pries tai vartojau 5 metus. vis dar nieko. ksiaciuojam dienas, bet po KT nutraukimo ir mano dienos issireguliavo. bet ranku nenuleidziam ir tikimes kad sie metai bus vaisingi rolleyes.gif
buziuke
Ziuriu kad po KT daug kam nereguliarus ciklas pas mane pastaruoju metu po pora men nebuvo praeita isvis vaistu pagalba issisaukiau o db vakar atejo po 18d. nuo praeito kazkoks ciklas baisiai trumpas ziuresim kas bus kita men gal vel nesulauksiu. ax.gif
Papildyta:
Beja laba diena blush2.gif
zuzla
QUOTE(buziuke @ 2009 01 09, 11:56)
Ziuriu kad po KT daug kam nereguliarus ciklas pas mane pastaruoju metu po pora men nebuvo praeita isvis vaistu pagalba issisaukiau o db vakar atejo po 18d. nuo praeito kazkoks ciklas baisiai trumpas ziuresim kas bus kita men gal vel nesulauksiu. ax.gif
*

pas mane irgi cirkai su cilkais - pirmi trys buvo 36, 41 ir 32 dienos, o dabar va ketvirtas baigėsi ties 26 diena blink.gif
Leila-lu
QUOTE(zuzla @ 2009 01 09, 14:00)
pas mane irgi cirkai su cilkais - pirmi trys buvo 36, 41 ir 32 dienos, o dabar va ketvirtas baigėsi ties 26 diena blink.gif
*

Pas mane, kaip ne keista, bet po KT nutraukimo ciklas idealiai reguliarus. Net iki KT vartojimo toks reguliarus nebuvo. Tačiau kol kas tai nepadėjo tapti nestuke.gif
Bet artimoje ateityje norėčiau tikėtis sėkmingo ciklo smile.gif
smekliuke69
mano ciklas buvo 2men.reguliarus po KT nutraukimo,bet po to prasidejo.. doh.gif
Angy183
sveiki,

esu naujoke, dar nesilaukiu, bet shiais metais labai norechiau pastot. 6 metus vartoju KT ( shiuo metu taip pat ) , pavasariarba vasara manau bandysiu pastot, nezhinau ar isheis...tik labai bijau, nors manau kad tam esu pasiruoshusi. padekit, norechiau kad kas nors patartu. manau manes laukia ilgas kelias ... smile.gif
zuzla
QUOTE(Angy183 @ 2009 01 13, 14:05)
padekit, norechiau kad kas nors patartu
*

o dėl ko tau reik patarimo g.gif
Angy183
nuo ko pradet, kokie vitaminai reikalingi , kada reikia apsilankyt pas gydytoja ir t.t.
zuzla
QUOTE(Angy183 @ 2009 01 14, 21:27)
nuo ko pradet, kokie vitaminai reikalingi , kada reikia apsilankyt pas gydytoja ir t.t.
*

pas ginekologą apskritai reikia lankytis kas pusę metų smile.gif
pradėk nuo to, kad pabaik pakuotę ir mesk, o dėl vitaminų ir kitų tyrimų pavartyk šitą temą
perlitap
labutis visoms, su prėjusiomis šventėmis, niu ir mes su MB nusprendėme pradėti leliuką, tai pirmas mėnuo kai nebevartoju KT, tai žiūrėsim kaip čia mums pasiseks lauksim rezultatų smile.gif
zuzla
QUOTE(egidijanarg @ 2009 01 15, 07:59)
labutis visoms, su prėjusiomis šventėmis, niu ir mes su MB nusprendėme pradėti leliuką, tai pirmas mėnuo kai nebevartoju KT, tai žiūrėsim kaip čia mums pasiseks lauksim rezultatų smile.gif
*

sėkmės 4u.gif
arualcom
sveikos mergaites 4u.gif ir kaip gi jums sekasi planuoti? smile.gif
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 19, 09:22)
sveikos mergaites  4u.gif  ir kaip gi jums sekasi planuoti?  smile.gif
*

sveika 4u.gif
man kol kas nesiseka doh.gif gal ir gerai, nes truputų reik pasigydyt..
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 19, 18:24)
sveika 4u.gif
man kol kas nesiseka doh.gif gal ir gerai, nes truputų reik pasigydyt..
*

O kas tau ? g.gif nuo ko gydaisi?
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 19, 19:22)
O kas tau ?  g.gif  nuo ko gydaisi?
*

ai streptokoką rado sparčiai besivystantį, tai išrašė antibiotikus doh.gif tai geriau, kad šį mėnesį nepasisektų g.gif
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 19, 20:42)
ai streptokoką rado sparčiai besivystantį, tai išrašė antibiotikus doh.gif tai geriau, kad šį mėnesį nepasisektų g.gif
*

doh.gif kas tai per liga? tikiuosi nieko rimta... tai kita menesi vel i darus kibsit? biggrin.gif beja kelintas tau ciklas po KT as nepamenu....
Papildyta:
Ir kaip gi musu vitalija J. jau tuoj savo kudyki supuos ant ranku wub.gif
Papildyta:
aha o kur prapuole renaunal ???? Kaip jai sekasi planuoti? gal jau prisiplanavo? biggrin.gif
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 08:30)
doh.gif  kas tai per liga? tikiuosi nieko rimta... tai kita menesi vel i darus kibsit?  biggrin.gif  beja kelintas tau ciklas po KT as nepamenu....
Papildyta:
Ir kaip gi musu vitalija J. jau tuoj savo kudyki supuos ant ranku  wub.gif
*

streptokokas yra bakterija smile.gif ir jei jos daug - susergama angina.. kadangi angina gyvenime nesirgau ir dabar jokių anginos simptomų nebuvo, tai ilgai gydytojai nerado, dėl ko man atsirado poliartritas (ištino ir pradėjo skaudėt sąnarius), o tai pasirodo anginos komplikacija doh.gif tai man be anginos buvo jos komplikacija blink.gif antibiotikus geriau kaip tik per mmm, tai manau nesisaugosiu g.gif o šis ciklas jau penktas verysad.gif

ir Renaunal kažkur dingo unsure.gif
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 09:41)
streptokokas yra bakterija smile.gif ir jei jos daug - susergama angina.. kadangi angina gyvenime nesirgau ir dabar jokių anginos simptomų nebuvo, tai ilgai gydytojai nerado, dėl ko man atsirado poliartritas (ištino ir pradėjo skaudėt sąnarius), o tai pasirodo anginos komplikacija doh.gif tai man be anginos buvo jos komplikacija blink.gif antibiotikus geriau kaip tik per mmm, tai manau nesisaugosiu g.gif o šis ciklas jau penktas verysad.gif

ir Renaunal kažkur dingo unsure.gif
*

Oho blink.gif nieko sau, negi ir taip buna? as angina visa gyvenima didziausia turiu, pulinga ir visa kita o jos man net neoperavo vaikystej tai iki pat siol kankinuosi su ja, na bet tikiuosi man tokiu komplikaciju nebus... tikiuosi ir tau viskas greitai praeis... 4u.gif gerai jums kad tik penktas ciklas tai dar gali neprarasti vilties o as jau po biski prarantu mes nuo 2007 metu bandom ir vis neiseina... bet tikiuosi pagaliau dievulis padovanos mums kudykeli ax.gif
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 08:48)
Oho  blink.gif  nieko sau, negi ir taip buna? as angina visa gyvenima didziausia turiu, pulinga ir visa kita o jos man net neoperavo vaikystej tai iki pat siol kankinuosi su ja, na bet tikiuosi man  tokiu komplikaciju nebus... tikiuosi ir tau viskas greitai praeis...  4u.gif  gerai jums kad tik penktas ciklas tai dar gali neprarasti vilties o as jau po biski prarantu mes nuo 2007 metu bandom ir vis neiseina... bet tikiuosi pagaliau dievulis padovanos mums kudykeli  ax.gif
*

taigi galima ir dabar operuot, jei ji das tave dažniau nei 4 kartus per metus g.gif

taip ilgai bandot.. gal pats laikas pradėt tikrintis sveikatą g.gif mano draugė sakė, kad jai po KT kažkas negerai buvo su hormonais ir dėl to net ovuliacijos neįvykdavo ir todėl negalėjo pastot, sakė ir man pasidaryti hormonų tyrimą, bet aš dar palauksiu..
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 09:53)
taigi galima ir dabar operuot, jei ji das tave dažniau nei 4 kartus per metus g.gif

taip ilgai bandot.. gal pats laikas pradėt tikrintis sveikatą g.gif mano draugė sakė, kad jai po KT kažkas negerai buvo su hormonais ir dėl to net ovuliacijos neįvykdavo ir todėl negalėjo pastot, sakė ir man pasidaryti hormonų tyrimą, bet aš dar palauksiu..
*

na kankina ji mane bet ismokau su angina gyventi blush2.gif sako kuo toliau tuo sunkiau permesti eina operacija... jau tiriames, vyrui viskas gerai, as gavau siuntima hormonus tirtis bet i norvegija isvaziavau beto ten daznniau bunu nei lietuvoj o hormonus tiriantis reikia lietuvoj menesi laiko buti nes 3-5 CD rikia tirtis po to 7 CD, ir 20-22CD taip kad.... man kolkas nera galymybiu taip ilgai likti lietuvoj. O tu geriau nelauk kuo greiciau issitirsi tuo ramesne busi... mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.