gražių ramių švenčių ir vaisingų metų
su sventem sveikinu visas, linkiu visko ko geriasio, sveikatos,stiprybes, ir vaisingu metu visom.
man irgi sios kaledos buvo neveisingos,va ir stebuklu metas na 2009m.bus tikrai vaisingi mums visoms as retai kada jau prie kompiuterio bunu, uosvei atvaziave,tai gyvenu savo naujam bute o ten nera interneto. seip viskas tas pat niko naujo,viskas po seno.laukiu vis mazylio kada gi jis ateis
su sventemis visas..!
klausimas: ar cia kalbates tik apie nestuma po KT ar ir po KZ? nes as kaip ir nutraukiau KZ naudojima..ir vat norejau pasidiskutuoti su tomis kurios irgi nutrauke KZ naudojima, kokie pojuciai, kada planuoja QUOTE(somnambuliste @ 2008 12 26, 21:48) su sventemis visas..! klausimas: ar cia kalbates tik apie nestuma po KT ar ir po KZ? nes as kaip ir nutraukiau KZ naudojima..ir vat norejau pasidiskutuoti su tomis kurios irgi nutrauke KZ naudojima, kokie pojuciai, kada planuoja su šventėmis ir tave gal aš nelabai taikliai įvardijau temą
Sveikos merginos, su praejusiom ir ateinanciom sventem
nors jau esu
Sveikutes. Mums Kaledos irgi buvo nesekmingos. Taciau gal Naujieji metai atnes laime i musu sirdis ir i musu namus
Sveikos mergaites. Su sventem jus visas!
Na, man ir sios kaledos stebuklo neatnese ..
O as tyliai dziaugiuosi, man Kaledos atnese II juosteles.
Su Naujais metais jus ir su II sveikinu taip pat
nu va gruodi nutraukiau gert KT dabar laukiu O ir galvoju pastoti... idomu kai pasiseks...
su NAUJAIS METAIS MERGICKOS... QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 01, 20:59) Rugsejo pradzioj meciau gerti KT, tada dariau pertraukele iki lapkricio pabaigos, nu ir paskui darem ND. Pavyko O del pertrauku po KT gerimo tai yra ivairiausiu nuomoniu. Vieni sako kad reikia bandyt is kart po KT metimo, o kiti sako kad reikia 3 men padaryt pertrauka. Tai ir zinok zmagau, kaip geriau QUOTE(foxia @ 2009 01 02, 14:31) Rugsejo pradzioj meciau gerti KT, tada dariau pertraukele iki lapkricio pabaigos, nu ir paskui darem ND. Pavyko O del pertrauku po KT gerimo tai yra ivairiausiu nuomoniu. Vieni sako kad reikia bandyt is kart po KT metimo, o kiti sako kad reikia 3 men padaryt pertrauka. Tai ir zinok zmagau, kaip geriau O as jau spali meciau KT gerti, na ir bandem, bet retai kada pataikydavom ant mano pacios O, nes taip gavosi. O si menesi pataikem. Bet per daug kazkaip nesitikiu. O ka darei tu, kojas laikei aukstyn pakelus, ar tiesiog nieko? as ramiai paguliu. QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 13:33) O as jau spali meciau KT gerti, na ir bandem, bet retai kada pataikydavom ant mano pacios O, nes taip gavosi. O si menesi pataikem. Bet per daug kazkaip nesitikiu. O ka darei tu, kojas laikei aukstyn pakelus, ar tiesiog nieko? as ramiai paguliu. o kaip sužinojai, kad tau O?
as tai uzsiregistravus psl. www.prisimink.lt. tai ten labai geras kalendorius yra, kur gali matyti kada tau turi buti O, kada turi buti mm ir t.t aisku jeigu jos reguliarios. Tai as pasinaudojau tuo kalendoriuku ir pataikiau per pacia O.
O daryt tai nieko nedariau, tiesiog po visko ilgiau pagulejau ramiai, o praustis ejau tik ryte QUOTE(zuzla @ 2009 01 02, 14:51) ai nu tai aišku, man netinka, nes mano mmm po KT nutraukimo labai išsireguliavo, tai kada tas O aš galiu tik įsivaizduot O tai tau kada turi buti nera mmm, ir buna anksciau arba veliau? na tai vistiek nuo paskutines mm dienos manau galima pasiskaiciuoti QUOTE(foxia @ 2009 01 02, 14:51) QUOTE(zuzla @ 2009 01 02, 14:51) ai nu tai aišku, man netinka, nes mano mmm po KT nutraukimo labai išsireguliavo, tai kada tas O aš galiu tik įsivaizduot o tu bandei ziureti per si psl: http://www.spa.lt/7_vaisingos_dienos.phtml; cia as daug radau naudingos informacijos. QUOTE(Mistika_21 @ 2009 01 02, 13:54) O tai tau kada turi buti nera mmm, ir buna anksciau arba veliau? na tai vistiek nuo paskutines mm dienos manau galima pasiskaiciuoti su KT buvo kaip laikrodis - 28 dienos, bet ką galima pasiskaičiuoti, kai po KT pirmas ciklas buvo 36 dienos, antros - 41, trečias - 32, kada dabar bus mmm - neįsivaizduoju QUOTE(foxia @ 2009 01 02, 14:55) o tu bandei ziureti per si psl: http://www.spa.lt/7_vaisingos_dienos.phtml; cia as daug radau naudingos informacijos. Kad neattidaro
Keista, tada www.spa.lt, pasirinkit moterims, ir tada kalendorinis nestumo reguliavimo metodas, tada apacioj vaisingu dienu nustatymo testas. tikiuosi kad pavyks
ziurekit ka man rodo :
http://www.spa.lt/7_vaisingos_dienos_result.phtml ar as cia ko nesupratau Beje tiek vaisingu d. tikrai negali buti. bet dabar pagalvojau, jog o gal ir nepastojau, zodziu pati susimakalavau su tomis vaisingomis dienomis
o as tik si men pradesiu planuoti ,nors kt nuo gruodzio negeriu...
sveikutes,
su praejusiomis sventemis as irgi prisijungiu prie planuojanciu. meciau KT liepos menesi, pries tai vartojau 5 metus. vis dar nieko. ksiaciuojam dienas, bet po KT nutraukimo ir mano dienos issireguliavo. bet ranku nenuleidziam ir tikimes kad sie metai bus vaisingi
Ziuriu kad po KT daug kam nereguliarus ciklas pas mane pastaruoju metu po pora men nebuvo praeita isvis vaistu pagalba issisaukiau o db vakar atejo po 18d. nuo praeito kazkoks ciklas baisiai trumpas ziuresim kas bus kita men gal vel nesulauksiu.
Papildyta: Beja laba diena QUOTE(buziuke @ 2009 01 09, 11:56) Ziuriu kad po KT daug kam nereguliarus ciklas pas mane pastaruoju metu po pora men nebuvo praeita isvis vaistu pagalba issisaukiau o db vakar atejo po 18d. nuo praeito kazkoks ciklas baisiai trumpas ziuresim kas bus kita men gal vel nesulauksiu. pas mane irgi cirkai su cilkais - pirmi trys buvo 36, 41 ir 32 dienos, o dabar va ketvirtas baigėsi ties 26 diena QUOTE(zuzla @ 2009 01 09, 14:00) pas mane irgi cirkai su cilkais - pirmi trys buvo 36, 41 ir 32 dienos, o dabar va ketvirtas baigėsi ties 26 diena Pas mane, kaip ne keista, bet po KT nutraukimo ciklas idealiai reguliarus. Net iki KT vartojimo toks reguliarus nebuvo. Tačiau kol kas tai nepadėjo tapti Bet artimoje ateityje norėčiau tikėtis sėkmingo ciklo
mano ciklas buvo 2men.reguliarus po KT nutraukimo,bet po to prasidejo..
sveiki,
esu naujoke, dar nesilaukiu, bet shiais metais labai norechiau pastot. 6 metus vartoju KT ( shiuo metu taip pat ) , pavasariarba vasara manau bandysiu pastot, nezhinau ar isheis...tik labai bijau, nors manau kad tam esu pasiruoshusi. padekit, norechiau kad kas nors patartu. manau manes laukia ilgas kelias ...
nuo ko pradet, kokie vitaminai reikalingi , kada reikia apsilankyt pas gydytoja ir t.t.
QUOTE(Angy183 @ 2009 01 14, 21:27) pas ginekologą apskritai reikia lankytis kas pusę metų pradėk nuo to, kad pabaik pakuotę ir mesk, o dėl vitaminų ir kitų tyrimų pavartyk šitą temą
labutis visoms, su prėjusiomis šventėmis, niu ir mes su MB nusprendėme pradėti leliuką, tai pirmas mėnuo kai nebevartoju KT, tai žiūrėsim kaip čia mums pasiseks lauksim rezultatų
sveikos mergaites
QUOTE(zuzla @ 2009 01 19, 20:42) ai streptokoką rado sparčiai besivystantį, tai išrašė antibiotikus Papildyta: Ir kaip gi musu vitalija J. jau tuoj savo kudyki supuos ant ranku Papildyta: aha o kur prapuole renaunal ???? Kaip jai sekasi planuoti? gal jau prisiplanavo? QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 08:30) Papildyta: Ir kaip gi musu vitalija J. jau tuoj savo kudyki supuos ant ranku streptokokas yra bakterija ir Renaunal kažkur dingo QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 09:41) streptokokas yra bakterija ir Renaunal kažkur dingo Oho QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 08:48) Oho taigi galima ir dabar operuot, jei ji das tave dažniau nei 4 kartus per metus taip ilgai bandot.. gal pats laikas pradėt tikrintis sveikatą QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 09:53) taigi galima ir dabar operuot, jei ji das tave dažniau nei 4 kartus per metus taip ilgai bandot.. gal pats laikas pradėt tikrintis sveikatą na kankina ji mane bet ismokau su angina gyventi |