QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 09:13)
ai dar gydytoja pasijuoks, kad būgštauju anksčiau laiko
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 10:15) tai nesakyk kad bijai, tieiog nori isitikinti kad tau viskas gerai, tiesiag nori suteigti vaikeliui geras salygas pilvelyje... na bet gal tu ir teisi, as jug tik pries kelis menesius rimtai susirupinau, ir matau kad nebereikalo, siaip KT niekada nevartojau, gydytojas buvo israses kad pora menesiu pavartociau, sake kad hormonai susitvarkys gal is karto pavyks pastoti... susitvarke tik tas kad vietoj 10 mmm dienu, sergu tik 4dienas daugiau nieko... ciklas kaip yra ilgas taip yra 32-35 dienos. kokio ilgio tavo ciklas? QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 09:33) oho... tai kad man tas pats prieš KT buvo Papildyta: palyginkime du paskutinius ciklus, kurie pagal Klajonę yra reguliarūs QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 10:02) palyginkime du paskutinius ciklus, kurie pagal Klajonę yra reguliarūs Cia ne pagal mane, cia skaiciau berods nesulaukianciu gandro skyrelyje, kur merginos turbut daugiau uz mus praeje Jei ciklo ilgis skiriasi, tai normalu, kad ir ovuliacijos diena skiriasi. Bet savaites nuokrypis, kaip suprantu, gydytoju laikomas normos ribose
Sveikutės
Mes va irgi bandom antro vaikelio susilaukti Tiesa, prisiminiau dar, varčiau jūsų tėmelę ir mačiau pokalbį apie anginą QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 11:46) Aš skaičiau internete, kad taip, ne visos pastoja per pirmus mėn., bet įdomu kaip praktikoje, na jūsų skyrelis manau senokai gyvuoja, ar čia kurios buvo ir pastojo, tai tas laukimo laikotarpis, jei jis buvo ilgesnis, buvo tiesiog be jokių priežąsčių? QUOTE(Edita @ 2009 01 22, 11:49) Aš skaičiau internete, kad taip, ne visos pastoja per pirmus mėn., bet įdomu kaip praktikoje, na jūsų skyrelis manau senokai gyvuoja, ar čia kurios buvo ir pastojo, tai tas laukimo laikotarpis, jei jis buvo ilgesnis, buvo tiesiog be jokių priežąsčių? LauraButkiene nepastoja daugiau nei metus, dabar pradėjo tikrintis, tai lauksim žinių QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 11:54) LauraButkiene nepastoja daugiau nei metus, dabar pradėjo tikrintis, tai lauksim žinių Kątik skaičiau laimingas istorijas, na tos, kurios labai laukiė, su visokiais tyrimais ir procedūrom ir pagaliau susilaukė Tai tikrai linkiu , kad visų istorijos taip laimingai, gal ir sunkiais keliais, bet baigtūsi QUOTE(Edita @ 2009 01 22, 13:07) Kątik skaičiau laimingas istorijas, na tos, kurios labai laukiė, su visokiais tyrimais ir procedūrom ir pagaliau susilaukė Tai tikrai linkiu , kad visų istorijos taip laimingai, gal ir sunkiais keliais, bet baigtūsi o tu lankeisi pas ginekologa?as pavyzdziui kai pradejau tirtis man rado infekcija, chlamidijas, tai maniau kad ta ir yra pagrindine priezastis kad nepastoju, ginekologas sake kad si infekcija ir pasizymi kad neina pastoti, tuomet su vyru issigydeme, dabar viskas gerai infekciju jokiu nera, bet.... nepagaunam savojo stebuklelio QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 23, 07:52) o tu lankeisi pas ginekologa?as pavyzdziui kai pradejau tirtis man rado infekcija, chlamidijas, tai maniau kad ta ir yra pagrindine priezastis kad nepastoju, ginekologas sake kad si infekcija ir pasizymi kad neina pastoti man ir su tuo poliartritu sakė, kad gali būt chlamidijos QUOTE(zuzla @ 2009 01 23, 09:02) man ir su tuo poliartritu sakė, kad gali būt chlamidijos VK man sake kad nuo chlamidiju galejo uzakti kiausintakiai, todel negali patekti spermiukai... na issigandau kai taip pasake... Jei bciau lietuvoje butinai viska issitirciau baugu jei tai ka sake butu tiesa, o jei tiesa tai vienintelis budas dirbtinis apvaisinimas, na bet ko as cia gazdinu QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 23, 07:52) o tu lankeisi pas ginekologa?as pavyzdziui kai pradejau tirtis man rado infekcija, chlamidijas, tai maniau kad ta ir yra pagrindine priezastis kad nepastoju, ginekologas sake kad si infekcija ir pasizymi kad neina pastoti, tuomet su vyru issigydeme, dabar viskas gerai infekciju jokiu nera, bet.... nepagaunam savojo stebuklelio Buvau, bet tyrimų jokių nedarė,tik pasižiūrinėjo
Laura, o jūs jau kiek laiko stengiatės mažylio susilaukti?
Oi jau pamačiau QUOTE(Edita @ 2009 01 23, 10:14) Laura, o jūs jau kiek laiko stengiatės mažylio susilaukti? Oi jau pamačiau
sveikos. na, siaip man irgi buna uzeina blogos mintys, bet vykim jas salin. beje, tikiuosi nesupyksite, kad isiterpiau?
sveikos mielosios, na va as vel cia,neturiu interneto,nes gyvenu naujuose namuose,tai negaliu jum parasyti,tai kaip ne kaip prisikapsciau prie interneto,na seip mano gyvenime ne daug kas pasikeite, sustojau su darbu,ir dabar turiu nauja darba vaiku aukle,savo vyro sesers vaikus ziuriu ir uz tai gaunu pinigel;ius,eisiu i mokslus vaiku darzelio aukletoja noriu mokintys,tai 3 metai kurasa,ir tada noriu dirbt darzelyje. seip lygtai daugiau nieko gero.
gaila bet nesu dar QUOTE(zuzla @ 2009 01 25, 20:00) sveikute
sveikos mergaites,
kaip matau daug planuojanciu gausinti Lietuva... mumi va su brangiuoju jau 6 menesiai bandom, bet...vis be rezultatu na as jau nuo birzelio nenaudoju kt ale tik nuo pereito men galejom pradet gamyba deja nesekmingai ale zinokit sios mmm tokios skausmingos buvo idomu kaip si menesiuka bus
Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti.
Gal kas žino, kokia būtų tikimybė pastoti po tokio ilgo kontraceptikų vartojimo ir per kiek laiko tai gali įvykti? Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 19:50) Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti. Gal kas žino, kokia būtų tikimybė pastoti po tokio ilgo kontraceptikų vartojimo ir per kiek laiko tai gali įvykti? Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti As geriau 6 metus. Jau daugiau kaip metai negeriu. Po KT sutriko mmm sergu kas 2-4men nesenai prisiruosiau nueitu pas gine nes nuo rugsejo planuojam lialiuka. Pasirodo po KT kazkoks stiprus kiausidziu uzdegimas tai gali buti kad delto ir mmm streikoja taigi dar nepavyko pakol kas mums sulaukti bet tikiuosi viskas susitvarkys ir sulauksim. QUOTE(buziuke @ 2009 01 26, 21:43) As geriau 6 metus. Jau daugiau kaip metai negeriu. Po KT sutriko mmm sergu kas 2-4men nesenai prisiruosiau nueitu pas gine nes nuo rugsejo planuojam lialiuka. Pasirodo po KT kazkoks stiprus kiausidziu uzdegimas tai gali buti kad delto ir mmm streikoja taigi dar nepavyko pakol kas mums sulaukti bet tikiuosi viskas susitvarkys ir sulauksim. Linkiu greičiau pasveikti ir sulaukti gandrų. Kai buvau pas ginę, sakė, kad nustojus gerti KT iškart pirmą mėnesį gal ir nepastočiau, nes kažkas ten su kiaušidėm nuo KT vartojimo ("užsidariusios" ar kokios jos ten QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 18:50) Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti aš geriau 5 metus, bet jau penktą mėnesį bandom QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 21:00) Kai buvau pas ginę, sakė, kad nustojus gerti KT iškart pirmą mėnesį gal ir nepastočiau, nes kažkas ten su kiaušidėm nuo KT vartojimo ("užsidariusios" ar kokios jos ten mano draugė negalėjo pastot, tai jai speciailiai išrašė trijų mėn KT kursą, kad kaip tik po pirmų normalių mmm pavyktų man atrodo jei nepastojai pirmą mėn (jei intensyviai dirbai tuo klausimu QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 20:50) Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti. Gal kas žino, kokia būtų tikimybė pastoti po tokio ilgo kontraceptikų vartojimo ir per kiek laiko tai gali įvykti? Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti Sveikute As geriau 5 metus ir nedariau joki pertraukeliu.Gruodzio menesi nutraukiau KT. Susirgau gruod.9d. ir po siai dienai menesiniu nesulaukiau. Ryt einu pas gine, kad ziuretu kur jos uzstrigo.Abejoju kad buciau
kad kiekvienai labai individualiai...vienos 5 metus vartojo KT ir po pirmo men nutraukimo apstojo, o kitos ir iki 2 metu bando ir suds gaunas...zo, nezinau, nemanau, kad yra kazkokia taisykle per kiek laiko uzkimba stebukliukas
QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 09:03) taigi reikėjo testą pasidaryt, ginė pirmu klausimu užklaus apie tai QUOTE(injuoz @ 2009 01 27, 09:05) kad kiekvienai labai individualiai...vienos 5 metus vartojo KT ir po pirmo men nutraukimo apstojo, o kitos ir iki 2 metu bando ir suds gaunas...zo, nezinau, nemanau, kad yra kazkokia taisykle per kiek laiko uzkimba stebukliukas pažįstama vartojant KT pastojo, taip kad...
O kokiasi budais tas kiausides vel atgaivina?
zINOMA LABAI PATOGUI KONTRACEPCIJA, BET YRA LABAI DAUG BET, DEL KURIU ATEITY GALI GAILETIS
Nors po kt man lyg normalus ciklas buvo ir laiko jau nemazai praejo QUOTE(zuzla @ 2009 01 27, 09:12) aš geriau 5 metus, bet jau penktą mėnesį bandom mano draugė negalėjo pastot, tai jai speciailiai išrašė trijų mėn KT kursą, kad kaip tik po pirmų normalių mmm pavyktų man atrodo jei nepastojai pirmą mėn (jei intensyviai dirbai tuo klausimu Va, šiandien pasirodė mano mmm... Savaite anksčiau, nei turėjo pasirodyti, bet aš čia su KT prisižaidžiau, buvo užėjęs kažkoks proto užtemimas ir antrą savaitę po paskutinių mmm sugalvojau kad vėl reikia gert KT, bet pagėriau tik 5 dienas, tai jei skaičiuojant nuo paskutinės KT, tai mmm prasidėjo laiku... Žodžiu, lauksiu kitų mmm ir nebežaisiu su tabletkom, nes paskui visai nebesusigaudysiu koks tas mano ciklas. QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 10:03) Sveikute As geriau 5 metus ir nedariau joki pertraukeliu.Gruodzio menesi nutraukiau KT. Susirgau gruod.9d. ir po siai dienai menesiniu nesulaukiau. Ryt einu pas gine, kad ziuretu kur jos uzstrigo.Abejoju kad buciau O gal visgi QUOTE(Džiu @ 2009 01 27, 14:50) Va, šiandien pasirodė mano mmm... Savaite anksčiau, nei turėjo pasirodyti, bet aš čia su KT prisižaidžiau, buvo užėjęs kažkoks proto užtemimas ir antrą savaitę po paskutinių mmm sugalvojau kad vėl reikia gert KT, bet pagėriau tik 5 dienas, tai jei skaičiuojant nuo paskutinės KT, tai mmm prasidėjo laiku... Žodžiu, lauksiu kitų mmm ir nebežaisiu su tabletkom, nes paskui visai nebesusigaudysiu koks tas mano ciklas. O gal visgi Oi kaip gerai butu Dariausi po testu...neigiami Ryt pas gine, va gal ir pasakysi konkreciai kas cia su manim.visdelto siandien 49 ciklo diena. QUOTE(zuzla @ 2009 01 27, 11:34) kai naudoji KT, kiaušidės tarsi "užmiega", nes joms nebereikia gaminti hormonų, tai už jas daro KT, o kai meti KT, jos atsigaivina pačios, tik kaip suprantu kiekvienai skirtingas laiko tarpas Kaip butu gerai, kad tos kiausides ilgai nemiegotu ir kuo greiciau dirbti pradetu... As geriau KT 6 metus, o planuoju leliu 5 men - ir vis nieko
viso mergaites
Gero jums vakarinio pasiplepejimo.Iki rytojaus nauju naujienu Tikuosi kad ryt bus II is jusu.
Svajojanti 23,
Na kaip? Ka gydytoja sakė? Kokios naujienos? |