Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neštumas nustojus vartoti KT
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 09:13)
O tu geriau nelauk kuo greiciau issitirsi tuo ramesne busi...  mirksiukas.gif
*

ai dar gydytoja pasijuoks, kad būgštauju anksčiau laiko hihihi.gif
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 10:15)
ai dar gydytoja pasijuoks, kad būgštauju anksčiau laiko hihihi.gif
*

tai nesakyk kad bijai, tieiog nori isitikinti kad tau viskas gerai, tiesiag nori suteigti vaikeliui geras salygas pilvelyje... na bet gal tu ir teisi, as jug tik pries kelis menesius rimtai susirupinau, ir matau kad nebereikalo, siaip KT niekada nevartojau, gydytojas buvo israses kad pora menesiu pavartociau, sake kad hormonai susitvarkys gal is karto pavyks pastoti... susitvarke tik tas kad vietoj 10 mmm dienu, sergu tik 4dienas daugiau nieko... ciklas kaip yra ilgas taip yra 32-35 dienos. kokio ilgio tavo ciklas?
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 09:27)
kokio ilgio tavo ciklas?
*

biggrin.gif ar tai galima pavadinti ciklu? 36, 41, 32, 26 ir dabar va penktas prasidėjo ir kokio jis bus ilgio neįsivaizduoju doh.gif
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 10:29)
biggrin.gif ar tai galima pavadinti ciklu? 36, 41, 32, 26 ir dabar va penktas prasidėjo ir kokio jis bus ilgio neįsivaizduoju doh.gif
*

oho... blink.gif nesupyk bet manau tau tikrai reiktu pasirodyti ginekologai, gal matuoji BT? puiki galimybe suzinoti ar tau vyksta ovuliacija...
Klajone
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 09:29)
*

Kiek zinau, jei 2 vienas po kito is eiles einantys ciklai skiriasi ne daugiau kaip 7 dienos, ciklas laikomas reguliariu.
arualcom
QUOTE(Klajone @ 2009 01 22, 10:47)
Kiek zinau, jei 2 vienas po kito is eiles einantys ciklai skiriasi ne daugiau kaip 7 dienos, ciklas laikomas reguliariu.
*

Zuzla tai tuomet visas gerai thumbup.gif tikiuosi tau jau si menesi pasiseks, linkiu visoms to norincioms wub.gif
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 22, 09:33)
oho...  blink.gif  nesupyk bet manau tau tikrai reiktu pasirodyti ginekologai, gal matuoji BT? puiki galimybe suzinoti ar tau vyksta ovuliacija...
*

tai kad man tas pats prieš KT buvo ax.gif BT matavimu tikrai neužsiimsiu irnesakyk.gif
Papildyta:
palyginkime du paskutinius ciklus, kurie pagal Klajonę yra reguliarūs hihihi.gif 4u.gif - kai ciklas buvo 32 dienos VD buvo 17-21, o kai ciklas buvo 26 dienos - 11-15... tai koks čia reguliarumas, ką gi čia paplanuosi verysad.gif man šian pagal prisimink.lt paskutinė VD ax.gif
Klajone
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 10:02)
palyginkime du paskutinius ciklus, kurie pagal Klajonę yra reguliarūs hihihi.gif 4u.gif  - kai ciklas buvo 32 dienos VD buvo 17-21, o kai ciklas buvo 26 dienos - 11-15... tai koks čia reguliarumas, ką gi čia paplanuosi verysad.gif man šian pagal prisimink.lt paskutinė VD ax.gif
*

Cia ne pagal mane, cia skaiciau berods nesulaukianciu gandro skyrelyje, kur merginos turbut daugiau uz mus praeje ax.gif

Jei ciklo ilgis skiriasi, tai normalu, kad ir ovuliacijos diena skiriasi. Bet savaites nuokrypis, kaip suprantu, gydytoju laikomas normos ribose rolleyes.gif
Edita
Sveikutės 4u.gif ,
Mes va irgi bandom antro vaikelio susilaukti ax.gif . Jau 3 mėnesius bandom po KT, bet kolkas rezultato jokio verysad.gif . Taip, mes tikimės geresnio rezultato, bet norėjau paklausti, gal jūs žinot, ar dažnai pastoja po kelių mėsenių? Na jei kokius3-4 ar daugiau nesulaukia gandrų, ar dažnai pasitaiko, kad tiesiog tai buvo visai be jokios priežąsties?
Tiesa, prisiminiau dar, varčiau jūsų tėmelę ir mačiau pokalbį apie anginą smile.gif . Man šią vasarą išoperavo tą džiaugsmą, sirgdavau nelabai dažnai kokius 2 kartus per metus, bet ant tonzilių išaugo neaiškūs gūziukai, kurie patys nebūtų dingę, tai sakė tuo pačiu ir anginą išpjaus smile.gif . Po operacvijos buvo tikras siaubas, labai sunku, lengviau pačia angina persirgti. Bet yra kita dalis, kai dažnai sergi angina, ten tos infekcijos, bakterijos ar kažkas pan, pereina i sąnarius ar širdį, todėl tai būna dar viena priežąstis dėl ko reik ją operuoti smile.gif . Tikiuosi, kad to malonumo niekam neteks patikri mirksiukas.gif .
zuzla
QUOTE(Edita @ 2009 01 22, 11:42)
ar dažnai pastoja po kelių mėsenių? Na jei kokius3-4 ar daugiau nesulaukia gandrų, ar dažnai pasitaiko, kad tiesiog tai buvo visai be jokios priežąsties?
*

vidutiniškai pastojama metų bėgyje smile.gif
Edita
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 11:46)
vidutiniškai pastojama metų bėgyje smile.gif
*

Aš skaičiau internete, kad taip, ne visos pastoja per pirmus mėn., bet įdomu kaip praktikoje, na jūsų skyrelis manau senokai gyvuoja, ar čia kurios buvo ir pastojo, tai tas laukimo laikotarpis, jei jis buvo ilgesnis, buvo tiesiog be jokių priežąsčių?
zuzla
QUOTE(Edita @ 2009 01 22, 11:49)
Aš skaičiau internete, kad taip, ne visos pastoja per pirmus mėn., bet įdomu kaip praktikoje, na jūsų skyrelis manau senokai gyvuoja, ar čia kurios buvo ir pastojo, tai tas laukimo laikotarpis, jei jis buvo ilgesnis, buvo tiesiog be jokių priežąsčių?
*

LauraButkiene nepastoja daugiau nei metus, dabar pradėjo tikrintis, tai lauksim žinių smile.gif o apie kitas nežinau, pati bandau penktą mėn..
Edita
QUOTE(zuzla @ 2009 01 22, 11:54)
LauraButkiene nepastoja daugiau nei metus, dabar pradėjo tikrintis, tai lauksim žinių smile.gif o apie kitas nežinau, pati bandau penktą mėn..
*

Kątik skaičiau laimingas istorijas, na tos, kurios labai laukiė, su visokiais tyrimais ir procedūrom ir pagaliau susilaukė 2.gif
Tai tikrai linkiu , kad visų istorijos taip laimingai, gal ir sunkiais keliais, bet baigtūsi nestuke.gif 2.gif thumbup.gif
arualcom
QUOTE(Edita @ 2009 01 22, 13:07)
Kątik skaičiau laimingas istorijas, na tos, kurios labai laukiė, su visokiais tyrimais ir procedūrom ir pagaliau susilaukė  2.gif
Tai tikrai linkiu , kad visų istorijos taip laimingai, gal ir sunkiais keliais, bet baigtūsi  nestuke.gif 2.gif  thumbup.gif
*

o tu lankeisi pas ginekologa?as pavyzdziui kai pradejau tirtis man rado infekcija, chlamidijas, tai maniau kad ta ir yra pagrindine priezastis kad nepastoju, ginekologas sake kad si infekcija ir pasizymi kad neina pastoti, tuomet su vyru issigydeme, dabar viskas gerai infekciju jokiu nera, bet.... nepagaunam savojo stebuklelio verysad.gif aisku dar hormonus reikia issitirti, as matuoju BT tai pagal ja mano hornonai pasele doh.gif
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 23, 07:52)
o tu lankeisi pas ginekologa?as pavyzdziui kai pradejau tirtis man rado infekcija, chlamidijas, tai maniau kad ta ir yra pagrindine priezastis kad nepastoju, ginekologas sake kad si infekcija ir pasizymi kad neina pastoti
*

man ir su tuo poliartritu sakė, kad gali būt chlamidijos g.gif nes jos "duoda" ant vaisingumo, akių arba reumato (kaip pas mane buvo), bet iki chlamidijų tyrimo taip ir nenuėjau, nes rado tą streptokoką, tai sakau gal ir nėra tų chlamidijų g.gif labai daug pinigėlių tyrimams išleidau, tai kažkaip tos chlamidijos palauks, jeigu ką..
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 23, 09:02)
man ir su tuo poliartritu sakė, kad gali būt chlamidijos g.gif nes jos "duoda" ant vaisingumo, akių arba reumato (kaip pas mane buvo), bet iki chlamidijų tyrimo taip ir nenuėjau, nes rado tą streptokoką, tai sakau gal ir nėra tų chlamidijų g.gif labai daug pinigėlių tyrimams išleidau, tai kažkaip tos chlamidijos palauks, jeigu ką..
*

VK man sake kad nuo chlamidiju galejo uzakti kiausintakiai, todel negali patekti spermiukai... na issigandau kai taip pasake... Jei bciau lietuvoje butinai viska issitirciau baugu jei tai ka sake butu tiesa, o jei tiesa tai vienintelis budas dirbtinis apvaisinimas, na bet ko as cia gazdinu doh.gif taigi dar nereiskia kad gali buti ir kitoms tuo labiau kad tik 5 men bandymo. viskas bus gerai biggrin.gif manau koki 7 men bandymo nudziugsi biggrin.gif kazkaip sis men vaisingiausias pastebejau biggrin.gif
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 23, 08:18)
tik 5 men bandymo. viskas bus gerai  biggrin.gif  manau koki 7 men bandymo nudziugsi  biggrin.gif  kazkaip sis men vaisingiausias pastebejau  biggrin.gif
*

oi aš kiekvieną mėnesį laukiu unsure.gif
arualcom
QUOTE(zuzla @ 2009 01 23, 09:26)
oi aš kiekvieną mėnesį laukiu unsure.gif
*

tik nesupyk blush2.gif as cia taip pastebejau kad 7 menesi daugiausia pastoja moteru... linkiu tau kad jau si menesi pasisektu wub.gif
Edita
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 23, 07:52)
o tu lankeisi pas ginekologa?as pavyzdziui kai pradejau tirtis man rado infekcija, chlamidijas, tai maniau kad ta ir yra pagrindine priezastis kad nepastoju, ginekologas sake kad si infekcija ir pasizymi kad neina pastoti, tuomet su vyru issigydeme, dabar viskas gerai infekciju jokiu nera, bet.... nepagaunam savojo stebuklelio  verysad.gif  aisku dar hormonus reikia issitirti, as matuoju BT tai pagal ja mano hornonai pasele  doh.gif
*

Buvau, bet tyrimų jokių nedarė,tik pasižiūrinėjo rolleyes.gif , sakė viskas gerai atrodo, aišku nieko ten be tryimų ir nepamatysi unsure.gif , nes dar tik pradžia, dar luktelsim kelis mėnesiukus, o tada žiūrėsim, bandysim ieškot kame čia bėda g.gif .
zuzla
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 01 23, 08:52)
tik nesupyk  blush2.gif  as cia taip pastebejau kad 7 menesi daugiausia pastoja moteru... linkiu tau kad jau si menesi pasisektu  wub.gif
*

baik tu, nėr dėl ko čia pykt smile.gif to paties linkiu ir tau 4u.gif
Edita
Laura, o jūs jau kiek laiko stengiatės mažylio susilaukti?
Oi jau pamačiau ax.gif . Na tikiuosi, jau visoms neilgai liko laukti savo stebukliukų 4u.gif
arualcom
QUOTE(Edita @ 2009 01 23, 10:14)
Laura, o jūs jau kiek laiko stengiatės mažylio susilaukti?
Oi jau pamačiau  ax.gif . Na tikiuosi, jau visoms neilgai liko laukti savo stebukliukų  4u.gif
*

smile.gif taip tikiuosi ir as.... kiekviena menesi vis tikiuosi kad paskutinis ciklas bus bet... man kaip uzburtas ratas, kartais galvoju kad niekada to mazylio ir neturesiu, tfu tfu tfu....
IsaDora*
sveikos. na, siaip man irgi buna uzeina blogos mintys, bet vykim jas salin. beje, tikiuosi nesupyksite, kad isiterpiau? blush2.gif mes planuojam jau 5 cikla.... si bus 5tasis. net nezinau, jau galvoju, gal reiketu pasidaryti skydliaukes kraujo tyrima. dar 4dieni einu pas ginekologe, tikiuosi nepasakys, kad planuojam dar per mazai, bet kartais ir man lenda visokios blogos mintys... unsure.gif
Renaunal
sveikos mielosios, na va as vel cia,neturiu interneto,nes gyvenu naujuose namuose,tai negaliu jum parasyti,tai kaip ne kaip prisikapsciau prie interneto,na seip mano gyvenime ne daug kas pasikeite, sustojau su darbu,ir dabar turiu nauja darba vaiku aukle,savo vyro sesers vaikus ziuriu ir uz tai gaunu pinigel;ius,eisiu i mokslus vaiku darzelio aukletoja noriu mokintys,tai 3 metai kurasa,ir tada noriu dirbt darzelyje. seip lygtai daugiau nieko gero.
gaila bet nesu dar nestuke.gif kai nekimba tai nekimba,jau net nezinau ka ir galvoti,tai praita menesi tyrimus daremes,as isityriau visa,ir vyras,tai vasario 16d.bus rezultatai,tikiuosi abieju bus geri atsakymai,ir jei viskas gerai,tai tada belieka tik darbuotis.man 6men.kaip 2.gif neuzkimba.
zuzla
QUOTE(Renaunal @ 2009 01 25, 19:53)
sveikos mielosios
*

sveika, smagu, kad pasirodei, nes jau buvom padavę į paiešką biggrin.gif
pas mus ir viskas po senovėj.. cool.gif
Renaunal
QUOTE(zuzla @ 2009 01 25, 20:00)
sveika, smagu, kad pasirodei, nes jau buvom padavę į paiešką biggrin.gif
pas mus ir viskas po senovėj.. cool.gif
*

sveikute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj prajuokinai,tai va kai padavet i paieska tai ir pasirodziau. as va sustojau su senu darbu,tai dabar aukle dirbu pas vyro sese,tai vaikus i mokykla nuvedziau ir dabar sedziu pas vyro sese ant 12val.reiks paimt vaikus,valgyt duot,ir vel ant 13 val.i mokykla reikes nuvest,tai ji turi kompa namie tai dabar galiu parasyt jums.
injuoz
sveikos mergaites,

kaip matau daug planuojanciu gausinti Lietuva...smile.gif
mumi va su brangiuoju jau 6 menesiai bandom, bet...vis be rezultatu unsure.gif bet vis nenuleidziam ranku...man gine vis randa leukocitu per daug, tai va galvoju, kad gal tai beda, jog neina kleckiuko prisaukt g.gif eisiu va treciadieni vel tai reiks perklaust...o siaip planuojancioms, tai kiek zinau reikia viska profilaktiskai pasitikrint - akis, dantis, skydliauke ir t.t.

birbusiukas
4u.gif sveikutes
na as jau nuo birzelio nenaudoju kt ale tik nuo pereito men galejom pradet gamyba smile.gif bo tai ligos buvo uzpuole.
deja nesekmingai
ale zinokit sios mmm tokios skausmingos buvo g.gif maniau kad isvirgscia isvers g.gif niekad taip nebudavo g.gif sakau gal buvo kaip nors nesekmingai uzkibe...
idomu kaip si menesiuka bus ax.gif tik kazkaip jau kai neuzkibo, tai manu, kad ir si neuzkips g.gif kazkaip nieko ipatingo nejauciu
Nilza_Wangmo
Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti.
Gal kas žino, kokia būtų tikimybė pastoti po tokio ilgo kontraceptikų vartojimo ir per kiek laiko tai gali įvykti? Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti nestuke.gif. Ačiū.
buziuke
QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 19:50)
Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti.
Gal kas žino, kokia būtų tikimybė pastoti po tokio ilgo kontraceptikų vartojimo ir per kiek laiko tai gali įvykti? Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti nestuke.gif. Ačiū.
*

As geriau 6 metus. Jau daugiau kaip metai negeriu. Po KT sutriko mmm sergu kas 2-4men nesenai prisiruosiau nueitu pas gine nes nuo rugsejo planuojam lialiuka. Pasirodo po KT kazkoks stiprus kiausidziu uzdegimas tai gali buti kad delto ir mmm streikoja taigi dar nepavyko pakol kas mums sulaukti bet tikiuosi viskas susitvarkys ir sulauksim. blush2.gif
Nilza_Wangmo
QUOTE(buziuke @ 2009 01 26, 21:43)
As geriau 6 metus. Jau daugiau kaip metai negeriu. Po KT sutriko mmm sergu kas 2-4men nesenai prisiruosiau nueitu pas gine nes nuo rugsejo planuojam lialiuka. Pasirodo po KT kazkoks stiprus kiausidziu uzdegimas tai gali buti kad delto ir mmm streikoja taigi dar nepavyko pakol kas mums sulaukti bet tikiuosi viskas susitvarkys ir sulauksim. blush2.gif
*

Linkiu greičiau pasveikti ir sulaukti gandrų. smile.gif

Kai buvau pas ginę, sakė, kad nustojus gerti KT iškart pirmą mėnesį gal ir nepastočiau, nes kažkas ten su kiaušidėm nuo KT vartojimo ("užsidariusios" ar kokios jos ten doh.gif), bet atseit vėliau problemų kaip ir neturėtų būti. g.gif
birbusiukas
smile.gif tiesa as vartojau 5 metus g.gif is pradziu tabletes poto 2 metus pleistrus ir be jokiu pertrauku g.gif vaje kazi kiek dar teks laukt kol uzkibs doh.gif
zuzla
QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 18:50)
Gal kuri nors iš jūsų tiek pat laiko vartojo KT? Pasidalinkit patirtim, per kiek laiko pavyko tapti nestuke.gif. Ačiū.
*

aš geriau 5 metus, bet jau penktą mėnesį bandom unsure.gif

QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 21:00)
Kai buvau pas ginę, sakė, kad nustojus gerti KT iškart pirmą mėnesį gal ir nepastočiau, nes kažkas ten su kiaušidėm nuo KT vartojimo ("užsidariusios" ar kokios jos ten doh.gif), bet atseit vėliau problemų kaip ir neturėtų būti. g.gif
*

mano draugė negalėjo pastot, tai jai speciailiai išrašė trijų mėn KT kursą, kad kaip tik po pirmų normalių mmm pavyktų unsure.gif

man atrodo jei nepastojai pirmą mėn (jei intensyviai dirbai tuo klausimu blush2.gif ) tai tada jau belieka laukti, kol organizmas išsivalys, kiaušidės pradės normaliai funkcionuot ir leliukas pats norės ateit wub.gif
svajojanti23
QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 20:50)
*

Sveikute 4u.gif
As geriau 5 metus ir nedariau joki pertraukeliu.Gruodzio menesi nutraukiau KT. Susirgau gruod.9d. ir po siai dienai menesiniu nesulaukiau. Ryt einu pas gine, kad ziuretu kur jos uzstrigo.Abejoju kad buciau nestuke.gif Juk tik pirmas menuo bandymu.
injuoz
kad kiekvienai labai individualiai...vienos 5 metus vartojo KT ir po pirmo men nutraukimo apstojo, o kitos ir iki 2 metu bando ir suds gaunas...zo, nezinau, nemanau, kad yra kazkokia taisykle per kiek laiko uzkimba stebukliukas doh.gif
zuzla
QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 09:03)
Abejoju kad buciau nestuke.gif  Juk tik pirmas menuo bandymu.
*

taigi reikėjo testą pasidaryt, ginė pirmu klausimu užklaus apie tai smile.gif

QUOTE(injuoz @ 2009 01 27, 09:05)
kad kiekvienai labai individualiai...vienos 5 metus vartojo KT ir po pirmo men nutraukimo apstojo, o kitos ir iki 2 metu bando ir suds gaunas...zo, nezinau, nemanau, kad yra kazkokia taisykle per kiek laiko uzkimba stebukliukas  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
pažįstama vartojant KT pastojo, taip kad...
svajojanti23
O kokiasi budais tas kiausides vel atgaivina?
zuzla
QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 09:24)
O kokiasi budais tas kiausides vel atgaivina?
*

kai naudoji KT, kiaušidės tarsi "užmiega", nes joms nebereikia gaminti hormonų, tai už jas daro KT, o kai meti KT, jos atsigaivina pačios, tik kaip suprantu kiekvienai skirtingas laiko tarpas unsure.gif
gabrijela
zINOMA LABAI PATOGUI KONTRACEPCIJA, BET YRA LABAI DAUG BET, DEL KURIU ATEITY GALI GAILETIS verysad.gif
birbusiukas
blink.gif vaje as taip vis cia pasiskaitineju g.gif gazkaip nelabai ramu daros doh.gif as dar ir su slapimtakiais turiu pastoviai problemu.
Nors po kt man lyg normalus ciklas buvo ir laiko jau nemazai praejo g.gif ale kazkokia nuojauta nekokia dry.gif
Nilza_Wangmo
QUOTE(zuzla @ 2009 01 27, 09:12)
aš geriau 5 metus, bet jau penktą mėnesį bandom unsure.gif
mano draugė negalėjo pastot, tai jai speciailiai išrašė trijų mėn KT kursą, kad kaip tik po pirmų normalių mmm pavyktų unsure.gif
man atrodo jei nepastojai pirmą mėn (jei intensyviai dirbai tuo klausimu blush2.gif ) tai tada jau belieka laukti, kol organizmas išsivalys, kiaušidės pradės normaliai funkcionuot ir leliukas pats norės ateit wub.gif
*

Va, šiandien pasirodė mano mmm... Savaite anksčiau, nei turėjo pasirodyti, bet aš čia su KT prisižaidžiau, buvo užėjęs kažkoks proto užtemimas ir antrą savaitę po paskutinių mmm sugalvojau kad vėl reikia gert KT, bet pagėriau tik 5 dienas, tai jei skaičiuojant nuo paskutinės KT, tai mmm prasidėjo laiku... Žodžiu, lauksiu kitų mmm ir nebežaisiu su tabletkom, nes paskui visai nebesusigaudysiu koks tas mano ciklas. doh.gif

QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 10:03)
Sveikute 4u.gif
As geriau 5 metus ir nedariau joki pertraukeliu.Gruodzio menesi nutraukiau KT. Susirgau gruod.9d. ir po siai dienai menesiniu nesulaukiau. Ryt einu pas gine, kad ziuretu kur jos uzstrigo.Abejoju kad buciau nestuke.gif  Juk tik pirmas menuo bandymu.
*

O gal visgi nestuke.gif jei mmm nepasirodo? bigsmile.gif
svajojanti23
QUOTE(Džiu @ 2009 01 27, 14:50)
Va, šiandien pasirodė mano mmm... Savaite anksčiau, nei turėjo pasirodyti, bet aš čia su KT prisižaidžiau, buvo užėjęs kažkoks proto užtemimas ir antrą savaitę po paskutinių mmm sugalvojau kad vėl reikia gert KT, bet pagėriau tik 5 dienas, tai jei skaičiuojant nuo paskutinės KT, tai mmm prasidėjo laiku... Žodžiu, lauksiu kitų mmm ir nebežaisiu su tabletkom, nes paskui visai nebesusigaudysiu koks tas mano ciklas. doh.gif
O gal visgi nestuke.gif jei mmm nepasirodo? bigsmile.gif
*

Oi kaip gerai butu ax.gif
Dariausi po testu...neigiami g.gif Vakar jau maniau,kad tikrai susirgsiu: pilva maude,ispute pilvuka,pikta buvau vos boso savo nesuvalgiau blush2.gif O siandien kaip niekur nieko isskyrus kad kiauside kairiaja maudzia na ir speneliai jautrus.
Ryt pas gine, va gal ir pasakysi konkreciai kas cia su manim.visdelto siandien 49 ciklo diena.
zuzla
QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 15:17)
O siandien kaip niekur nieko isskyrus kad kiauside kairiaja maudzia na ir speneliai jautrus.
*

lauk mmm mirksiukas.gif
svajojanti23
QUOTE(zuzla @ 2009 01 27, 17:18)
lauk mmm mirksiukas.gif
*

na tikiuosi kad jos bus.. g.gif juk reikia kazkaip uzvesti is naujo varikliuka ax.gif

Ryt per pietus einu pasitikrint tai pavakari parasysiu kaip man ten praejo ir ka papasakojo.Mazu bus kas nors naudingo visoms cool.gif
Dzinyte
verysad.gif
QUOTE(zuzla @ 2009 01 27, 11:34)
kai naudoji KT, kiaušidės tarsi "užmiega", nes joms nebereikia gaminti hormonų, tai už jas daro KT, o kai meti KT, jos atsigaivina pačios, tik kaip suprantu kiekvienai skirtingas laiko tarpas unsure.gif
*

Kaip butu gerai, kad tos kiausides ilgai nemiegotu ir kuo greiciau dirbti pradetu... As geriau KT 6 metus, o planuoju leliu 5 men - ir vis nieko verysad.gif
zuzla
QUOTE(Dzinyte @ 2009 01 27, 16:55)
Kaip butu gerai, kad tos kiausides ilgai nemiegotu ir kuo greiciau dirbti pradetu... As geriau KT 6 metus, o planuoju leliu 5 men - ir vis nieko  verysad.gif
*

ir man tas pats smile.gif nenusiminkim 4u.gif
svajojanti23
viso mergaites 4u.gif
Gero jums vakarinio pasiplepejimo.Iki rytojaus nauju naujienu ax.gif
Tikuosi kad ryt bus II is jusu.
zuzla
QUOTE(svajojanti23 @ 2009 01 27, 17:54)
viso mergaites 4u.gif
Gero jums vakarinio pasiplepejimo.Iki rytojaus nauju naujienu ax.gif
Tikuosi kad ryt bus II is jusu.
*

gerų najienų 4u.gif
Dzinyte
QUOTE(zuzla @ 2009 01 27, 19:34)
ir man tas pats smile.gif nenusiminkim 4u.gif
*

Taip taip, reikia tvirtai laikytis wink.gif
Edita
Svajojanti 23,
Na kaip? Ka gydytoja sakė? Kokios naujienos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.