SuperMama
2004 03 12, 12:32
Šių metų kovo 13 d. šeštadienį 9.25 val. TV4 kanalu Mamos dienoraštis svečiuosis vienerių metukų gimtadienyje. Kūdikio vardas www.supermama.com. Šioje šaunioje svetainėje jau gerą pusmetį mamos ir tėčiai gali skaityti ir mūsų laidos anonsus. O šį kartą laidos kūrybinė grupė kartu su šauniomis mamytėmis, tėveliais bei daugybe mažų bambliukų švęs pirmąjį svetainės gimtadienį ir pjaustys didžiulį tortą. Rubrikoje Aš nesirgsiu pasakosime kosulio gydymo abėcėlę: kaip kosulį gydė mūsų močiutės ir ką pataria gydytojai. Pavasaris jau merkia savo akis, o po žiemos pavargę mūsų organizmai reikalauja vitaminų: šį kartą siužetas apie tai, kaip skaniai išgerti žuvies taukus. Ant šeimos stalo šį kartą puikuosis gardūs varškės produktai: sūreliai, varškytės, sūriai kalcio ir baltymų o jų tikrai labai reikia augantiems organizmams.
Aidairi
2004 03 12, 12:38
labai idomi laida si karta turetu buti... kad tik nepramiegotume...
jau laukiam nuo ano sestadienio issizioja
Tikrai labai saunu, bus proga mazuosius bambliukus pamatyti ne tik nuotraukytese:) Laukiu laukiu...
SuperMama
2004 03 12, 13:25
ar irasines kas nors? nes mums su Kleo sventas reikalas - 10.00 muzikos pamokeles. Taip kad pamatysiu laida tik per kartojima.
Pabandysiu nufilmuot, o muzika 10?? ne 11?
Grazu grazu grazu, nors ir paverte reklama hippui, bet vis teik grazu ir mamu daug parode, ir administratore graziai pasnekejo, ir primine primuosius zingsnius TV Irasiau i kasete kada nors jei sugebesiu perrasysiu i kompa... Gal kas turi galimybe perrasyt i skaitmenini formata is analoginio?
Manguste
2004 03 13, 10:04
Labai gražu ir smagu buvo pažiūrėti.  Tikrai nemažai mamyčių parodė, pakalbino.  Ir pažįstamų matėme...
Pramigau  O kada rodys kartojima?
mordashka
2004 03 13, 10:08
Manau, kad dabar dar daugiau mamyciu cia sulauksime  .Labai graziai parode  .
Siaip grazus renginys, tik va gaila kad ne daug ka pazystu, kaip butu fain kad butu tokiom didelem kortelem su vardais vaiksciojusios  . Na o kas liecia Hipp reklama  , ka jau bepadarysi
As irgi ziurejau  . Manau, mazdaug atspejau, kas kur  . O del Hipp reklamos, tai, manau, nelabai jiems gavosi. Mamytes laimejo  .
| QUOTE (avei @ 2004 03 13, 10:06) | Pramigau O kada rodys kartojima? |
kartos pirmadieni 13.20 ir treciadieni 06.40 ir mes save matem,tik dar neirasem i kasete ,nes nemanem ,kad mus irgi nufilmavo,bet pirmadieni butinai irasysime dar kaip nujausdama,paskambinau anytai kad irgi paziuretu..ir pamate savo anuke pas mama ant ranku
Mes irgi ziurejo ir daug mamu atpazinau  nors niekad jokiam meet'e nebuvau  , tortas labai grazus ir tikriausia skanus  bet vat sampano ir alaus ant stalu nesimate
Sesilija
2004 03 13, 10:57
Aš šį kartą nepramigau  . Tiek daug pažįstamų veidų mačiau  Ne tik mamos pažįstamos, bet ir vaikiukai | QUOTE | | Mes irgi ziurejo ir daug mamu atpazinau nors niekad jokiam meet'e nebuvau , tortas labai grazus ir tikriausia skanus bet vat sampano ir alaus ant stalu nesimate |
Aidairi
2004 03 13, 14:06
o as isirasiau ir dabar vis ziuriu...is pirmo karto beveik nieko nespejau suziuret...is antro-pagalvojau kur mano Aidanas,kodel jo nera ekrane...tiek daug lakste...is trecio karto izvelgiau nuo kazko beganti,mamoms tarp koju lakstanti...
kur tie stipresnieji gerimai,gal pamatysiu ziuredama 6-8karta.
o kur Smurkos-interviu?
siaip,labai trumpa laida,o musu labai daug,tai tikrai manau laiko pritruko parodymui.nes filmavo tai tikrai nemazai.
o kaip del "mazylio" fotografo?man taip nieks ir nepasake kaip su tom nuotraukom bus.ar cia irgi turi but straipsnis koks,ar kaip?ir kada?siame numeryje gal turetu buti?
Sesilija
2004 03 13, 14:24
| QUOTE (daurynka @ 2004 03 13, 14:06) | kur tie stipresnieji gerimai,gal pamatysiu ziuredama 6-8karta. |
Sesilija
2004 03 13, 18:23
| QUOTE (VaidaI @ 2004 03 13, 17:15) | | O kada kartos? |
| QUOTE | | kartos pirmadieni 13.20 ir treciadieni 06.40 |
| QUOTE (VaidaI @ 2004 03 13, 17:15) | | O kada kartos? |
rasiau jau pirmame sios temos puslapyje,bet jei tingi ziuret-brukstelsiu dar karta  pirmadieni 13.40 ir treciadieni 06.40
Ewos koretele labai gerai mates  Todel ja tik ir isidemejau. Ir dar vici, bo pazistama, tai ir be korteles pazinau
lengvute
2004 03 15, 10:45
mačiau, įrašiau  , mano vyras balionus pūtė, vyresnėlė bonkas su limonadais tempė, nors laidos vedančioji sakė, kad ten tik sveiki gėrimai  , neįsikirto laidos vedančioji, kad vaikai ne salę puošė tais piešiniais, o konkursą tėvams rengė ir tuo pačiu dovaną Supermamai, apskritai, ne iš tos pusės viskas parodyta-esmė buvo tyrelės, sultys, kaip supratau  , dar pati forumo esmė...nepaminėjo, kad tiek žaidimų vaikams buvo  , nematė mamyčių kūlversčių  , per anksti filmavimo grupė išvažiavo, už tai nesuprato, kas prie ko, tik iš šalies kaip atrodė, taip parodė, reportažas nepatiko, perkreiptas savaip, bet buvo malonu jus visas dar kartą pamatyt  , nenorėjau patekt į kadrą, bet gal triskart vistiek, kad ir trumpai, įkliuvau  , būdama renginy, mačiau tik , kad Iva ir Supermama davė interviu, o pasirodo-daugiau kas  , buvo faina pirmąkart išvyst per TV teisininkę  , šiaip ten būdama neatkreipiau dėmesio  , na, nepykit, per tuos organizavimus būna
SuperMama
2004 03 15, 11:02
o man teks tik kieno nors videoirasu pasinaudoti, nes sestadieni negalejau, siandien namie nebusiu, o ketvirtadieni labai jau anksti..
Supermama, atvaziuosi i svecius ir as tau viskaaa parodysiu
Daugiausia dziaugsmo buvo vyreliui  Lauke lauke, sako, tai kad nera cia to musu vaiko, o kai ant tu zodziu pradejo isdidintu planu rodyti taip ir liko issiziojes... Liuks visos sauniai atrode...
| QUOTE (daurynka @ 2004 03 13, 14:06) | o kur Smurkos-interviu? |
Astuliukas
2004 03 15, 12:10
| QUOTE (lengvute @ 2004 03 15, 10:45) | ne iš tos pusės viskas parodyta-esmė buvo tyrelės, sultys, kaip supratau |
Man ir tas Hipp produktu kisimas tai  as is karto prisiminiau, kad forume yra tokia uzvesta tema "HIPP PRODUKTAI - BANKROTAS? help! ". Buvo galima daugiau apie pati supermamos foruma papasakoti manau, o ne kisti savo reklama. Laukiau Smurkos pasisakymo per Tv bet nesulaukiau, o ji jau maciau paasikino kodel  . O kad visas dar karteli pamatyti gimtadienyje buvo smagu tai tikrai.
Limcamca
2004 03 15, 12:47
Nu nepykit bet man ten tikrai tik Hipp reklama pasirode. Kazkaip nesuderinta. Negi visos mes jau taip ir uz ta Hippo maisteli, kaip ten sake  Siaip bjauru kad taip mamkomis naudojasi. O mamytes visos graziai atrode. Ir as vienintele supermama is karto pazinau, pagal matyta nuotrauka
Ir aplamai "Mamos dienorastis" prikimstas reklamos.
| QUOTE (lengvute @ 2004 03 15, 08:45) | nematė mamyčių kūlversčių |
vilma Liu
2004 03 15, 14:33
Saunuoles mamytes, visos graziai atrodet.
| QUOTE (ara @ 2004 03 15, 11:43) | Ir aplamai "Mamos dienorastis" prikimstas reklamos.  |
O tai ko cia stebites, ko pykstate - komercine televizija, komercine ir laidele...  Cia jums ne kokia LRT Is tiesu, "Mamos dienorastyje" dabar tiek reklamos, kad net bjauru ir neidomu ziureti  I visus savo reportazus, intervus kisa reklamas - misinuku, tyreliu, koseliu, vaistu, tepalu ir t.t. ir pan. O juokingiausia ir absurdiskiausia laida buvo pernai pavasari, kai ji pavare Daumantu majonezo reklama O dar - man labai apmaudu, kad Mamusiukos ir mano pasisakymus ziauriai apkarpe... Nieko neliko - tik Hipp'o reklama ir propaganda  O juk daugiausiai tai kalbejom apie svetaine, apie foruma, bet... laidos vedeja, prodiuseriai susuko, sudeliojo viska taip, kaip jiems buvo reikalinga
Neliudekim, svarbiausia jog pacios zinom kaip smagu buvo Mano nenuorama siandien kartojima su mociute ziurejo ir komentavo kur mama ir kur jis
SuperMama
2004 03 15, 16:57
reikia paziureti i visa ta dalyka is kitos puses. Gal but jei ne galimybe pareklamuoti hipp, mus visai ne filmuotu. Nes kaip mamos pastebejo, kiekvienas laidos reportazas turi reklamos. Kitaip ir buti negalejo. Arba reportazas su reklama arba jo visai nebutu.
| QUOTE (SuperMama @ 2004 03 15, 16:57) | reikia paziureti i visa ta dalyka is kitos puses. Gal but jei ne galimybe pareklamuoti hipp, mus visai ne filmuotu. Nes kaip mamos pastebejo, kiekvienas laidos reportazas turi reklamos. Kitaip ir buti negalejo. Arba reportazas su reklama arba jo visai nebutu. |
| QUOTE (SuperMama @ 2004 03 15, 14:57) | Kitaip ir buti negalejo. Arba reportazas su reklama arba jo visai nebutu. |
Ir as sutinku, kad geriau jau taip, negu - nieko  ale vistiek truputi apmaudu...
Astuliukas
2004 03 15, 17:05
Teisinai Supermama ir Ugne pasake, komercine TV, reklama ... toks gyvenimas Gerai kad nors pas mus cia nera reklamos, tik gryna teisybe  pasipesam, padiskutuojame ir viska zinome
|
|