Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rodys reportažą iš mūsų gimtadienio!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2
SuperMama
Šių metų kovo 13 d. šeštadienį 9.25 val. TV4 kanalu “Mamos dienoraštis” svečiuosis vienerių metukų gimtadienyje. “Kūdikio” vardas – www.supermama.com. Šioje šaunioje svetainėje jau gerą pusmetį mamos ir tėčiai gali skaityti ir mūsų laidos anonsus. O šį kartą laidos kūrybinė grupė kartu su šauniomis mamytėmis, tėveliais bei daugybe mažų bambliukų švęs pirmąjį svetainės gimtadienį ir pjaustys didžiulį tortą.
Rubrikoje “Aš nesirgsiu” pasakosime kosulio gydymo abėcėlę: kaip kosulį gydė mūsų močiutės ir ką pataria gydytojai.
Pavasaris jau merkia savo akis, o po žiemos pavargę mūsų organizmai reikalauja vitaminų: šį kartą siužetas apie tai, kaip skaniai išgerti žuvies taukus.
“Ant šeimos stalo” šį kartą puikuosis gardūs varškės produktai: sūreliai, varškytės, sūriai – kalcio ir baltymų – o jų tikrai labai reikia augantiems organizmams.

clap.gif clap.gif clap.gif
Aidairi
clap.gif labai idomi laida si karta turetu buti... clap.gif kad tik nepramiegotume... rolleyes.gif
Ulė
jau laukiam nuo ano sestadienio issizioja clap.gif
Jurga
laugh.gif laugh.gif laugh.gif xi xi... o as vakar savo vyra 9:30 pastrojinau, kad man surastu per kuri kanala musu mamas rodo. As tuo metu Smiltei pampersus keiciau rolleyes.gif Ieskojo ieskojo... ir tik paskui prisiminiau, kad vakr tai visai ne sestadienis, o tik kovo 11d.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu rytoj tai jau tikrai ziuresiu! tongue.gif
Keiti
Tikrai labai saunu, bus proga mazuosius bambliukus pamatyti ne tik nuotraukytese:) Laukiu laukiu...
SuperMama
ar irasines kas nors?
nes mums su Kleo sventas reikalas - 10.00 muzikos pamokeles.
Taip kad pamatysiu laida tik per kartojima.
Board
Pabandysiu nufilmuot, o muzika 10?? ne 11?
tolita
smile.gif Labai aciu, kad pranesei , butinai paziuresiu . thumbup.gif clap.gif biggrin.gif
Board
Grazu grazu grazu, nors ir paverte reklama hippui, bet vis teik grazu ir mamu daug parode, ir administratore graziai pasnekejo, ir primine primuosius zingsnius TV thumbup.gif
Irasiau i kasete kada nors jei sugebesiu perrasysiu i kompa...
Gal kas turi galimybe perrasyt i skaitmenini formata is analoginio?
Manguste
Labai gražu ir smagu buvo pažiūrėti. thumbup.gif Tikrai nemažai mamyčių parodė, pakalbino. clap.gif Ir pažįstamų matėme... rolleyes.gif
avei
Pramigau sad.gif O kada rodys kartojima?
mordashka
idomu pamatyti mamkas, bet labai gaila, kad reportaza apie gimtadieni paverte hippo reklama mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
kendi
Manau, kad dabar dar daugiau mamyciu cia sulauksime clap.gif .Labai graziai parode clap_1.gif .
Ambro
QUOTE (musyte @ 2004 03 13, 10:08)
idomu pamatyti mamkas, bet labai gaila, kad reportaza apie gimtadieni paverte hippo reklama mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

Siais laikais niekas nieko dykai nedaro blink.gif

Bet aplamai paemus tikrai graziai parode tongue.gif
westa
Siaip grazus renginys, tik va gaila kad ne daug ka pazystu, kaip butu fain kad butu tokiom didelem kortelem su vardais vaiksciojusios thumbup.gif .

Na o kas liecia Hipp reklama g.gif , ka jau bepadarysi biggrin.gif
norge
As irgi ziurejau clap.gif . Manau, mazdaug atspejau, kas kur wink.gif .

O del Hipp reklamos, tai, manau, nelabai jiems gavosi. Mamytes laimejo thumbup.gif .
Potrė
QUOTE (avei @ 2004 03 13, 10:06)
Pramigau sad.gif O kada rodys kartojima?

kartos pirmadieni 13.20 ir treciadieni 06.40 wink.gif

ir mes save matem,tik dar neirasem i kasete ,nes nemanem ,kad mus irgi nufilmavo,bet pirmadieni butinai irasysime biggrin.gif
dar kaip nujausdama,paskambinau anytai kad irgi paziuretu..ir pamate savo anuke pas mama ant ranku laugh.gif laugh.gif
Murena
Mes irgi ziurejo ir daug mamu atpazinau thumbup.gif clap.gif nors niekad jokiam meet'e nebuvau unsure.gif , tortas labai grazus ir tikriausia skanus rolleyes.gif bet vat sampano ir alaus ant stalu nesimate tongue.gif laugh.gif
Linetė
Matėm matėm gražias mamytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su savo kleckiukais thumbup.gif Kiek Jūsų ten daug buvo clap_1.gif ir visi linksmi, ech pavydžiu, smagiai atšventėt tikriausiai thumbup.gif Na tikiuosi ,kad mes dar atsigriebsim kitą šeštadienį susitikime Kaune clap_1.gif clap_1.gif
Sesilija
Aš šį kartą nepramigau thumbup.gif . Tiek daug pažįstamų veidų mačiau thumbup.gif Ne tik mamos pažįstamos, bet ir vaikiukai 2.gif

Mes irgi ziurejo ir daug mamu atpazinau  nors niekad jokiam meet'e nebuvau  , tortas labai grazus ir tikriausia skanus  bet vat sampano ir alaus ant stalu nesimate 

Nebenėščiuke, pažiūrėk kartojimą laugh.gif Aš tai pastebėjau, kur mamos buvo rimtesnius gėrimus paslėpusios laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ot smalsi Magdė esu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Murena
QUOTE (Sesilija @ 2004 03 13, 10:57)

Nebenėščiuke, pažiūrėk kartojimą laugh.gif Aš tai pastebėjau, kur mamos buvo rimtesnius gėrimus paslėpusios laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ot smalsi Magdė esu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

reikes paziuret kartojima tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Aidairi
o as isirasiau ir dabar vis ziuriu...is pirmo karto beveik nieko nespejau suziuret...is antro-pagalvojau kur mano Aidanas,kodel jo nera ekrane...tiek daug lakste...is trecio karto izvelgiau nuo kazko beganti,mamoms tarp koju lakstanti...

kur tie stipresnieji gerimai,gal pamatysiu ziuredama 6-8karta. biggrin.gif

o kur Smurkos-interviu? mad.gif

siaip,labai trumpa laida,o musu labai daug,tai tikrai manau laiko pritruko parodymui.nes filmavo tai tikrai nemazai.

o kaip del "mazylio" fotografo?man taip nieks ir nepasake kaip su tom nuotraukom bus.ar cia irgi turi but straipsnis koks,ar kaip?ir kada?siame numeryje gal turetu buti? unsure.gif
Sesilija
QUOTE (daurynka @ 2004 03 13, 14:06)
kur tie stipresnieji gerimai,gal pamatysiu ziuredama 6-8karta. biggrin.gif

blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Kokia begėdė aš... Kažkaip žvilgsnis užkliuvo iš pirmo karto tongue.gif
Ulė
na nepykit ale labiausiai is mamu kazkaip ewa su noa man sublizgejo clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
VaidaI
O kada kartos?
Sesilija
QUOTE (VaidaI @ 2004 03 13, 17:15)
O kada kartos?

kartos pirmadieni 13.20 ir treciadieni 06.40 
Potrė
QUOTE (VaidaI @ 2004 03 13, 17:15)
O kada kartos?

rasiau jau pirmame sios temos puslapyje,bet jei tingi ziuret-brukstelsiu dar karta wink.gif pirmadieni 13.40 ir treciadieni 06.40 smile.gif
tolita
rolleyes.gif Maciau maciau.....o tikrai korteliu su vardais reiketu.Taip butu paprasciau.Na, bet cia tik mano nuomone. wink.gif O apskritai tai saunuoles kurios viska organizavot clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif
Ambro
QUOTE (tolita @ 2004 03 13, 19:16)
rolleyes.gif Maciau maciau.....o tikrai korteliu su vardais reiketu.Taip butu paprasciau.Na, bet cia tik mano nuomone. wink.gif O apskritai tai saunuoles kurios viska organizavot clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif

Tai kad buvo paruostos korteles su nikais. Bet filmuojant ne visu matesi rolleyes.gif
Fea
Ewos koretele labai gerai mates tongue.gif Todel ja tik ir isidemejau. Ir dar vici, bo pazistama, tai ir be korteles pazinau wink.gif
Noa
QUOTE (meduza @ 2004 03 13, 15:10)
na nepykit ale labiausiai is mamu kazkaip ewa su noa man sublizgejo clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Tfuuu blyn maciau girdejau papasakojo... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif daugiau nesivaipysiu... Niekad gyvenime, iskilmingai prisiekiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lengvute
mačiau, įrašiau wink.gif , mano vyras balionus pūtė, vyresnėlė bonkas su limonadais tempė, nors laidos vedančioji sakė, kad ten tik sveiki gėrimai biggrin.gif laugh.gif , neįsikirto laidos vedančioji, kad vaikai ne salę puošė tais piešiniais, o konkursą tėvams rengė ir tuo pačiu dovaną Supermamai, apskritai, ne iš tos pusės viskas parodyta-esmė buvo tyrelės, sultys, kaip supratau unsure.gif g.gif , dar pati forumo esmė...nepaminėjo, kad tiek žaidimų vaikams buvo tongue.gif , nematė mamyčių kūlversčių biggrin.gif , per anksti filmavimo grupė išvažiavo, už tai nesuprato, kas prie ko, tik iš šalies kaip atrodė, taip parodė, reportažas nepatiko, perkreiptas savaip, bet buvo malonu jus visas dar kartą pamatyt wink.gif , nenorėjau patekt į kadrą, bet gal triskart vistiek, kad ir trumpai, įkliuvau laugh.gif, būdama renginy, mačiau tik , kad Iva ir Supermama davė interviu, o pasirodo-daugiau kas rolleyes.gif , buvo faina pirmąkart išvyst per TV teisininkę rolleyes.gif , šiaip ten būdama neatkreipiau dėmesio rolleyes.gif , na, nepykit, per tuos organizavimus būna laugh.gif
Ingute
Reiks butinai kartojima ziureti clap.gif clap.gif clap.gif
SuperMama
o man teks tik kieno nors videoirasu pasinaudoti, nes sestadieni negalejau, siandien namie nebusiu, o ketvirtadieni labai jau anksti.. rolleyes.gif
Board
Supermama, atvaziuosi i svecius ir as tau viskaaa parodysiu wink.gif
1111
Daugiausia dziaugsmo buvo vyreliui thumbup.gif Lauke lauke, sako, tai kad nera cia to musu vaiko, o kai ant tu zodziu pradejo isdidintu planu rodyti taip ir liko issiziojes... huh.gif
Liuks visos sauniai atrode... thumbup.gif
Smurka
QUOTE (daurynka @ 2004 03 13, 14:06)
o kur Smurkos-interviu? mad.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mano perkreiptas feisas su issprogusiom akim i reportaza nebuvo idetas thumbup.gif Kadangi ten buvo Hipp'o reklama, man reportaze vietos neliko, nes as kaip tik dejau ant tu dirbtiniu fabrikiniu kosiu ir aukstinau savo aukles pastangas vaikui pagaminti naturalaus naminio maisto tongue.gif
Leida
QUOTE (Smurka @ 2004 03 15, 11:58)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Mano perkreiptas feisas su issprogusiom akim i reportaza nebuvo idetas thumbup.gif Kadangi ten buvo Hipp'o reklama, man reportaze vietos neliko, nes as kaip tik dejau ant tu dirbtiniu fabrikiniu kosiu ir aukstinau savo aukles pastangas vaikui pagaminti naturalaus naminio maisto tongue.gif

Šaunuolė Smurka! laugh.gif clap.gif .
Bet laidos sponsorius galėjai ir pamalonint, nors pabaigoj savo kalbos galėjai ,,ištiesint'' feisą ir juos pagirt laugh.gif laugh.gif laugh.gif .
Astuliukas
QUOTE (lengvute @ 2004 03 15, 10:45)
ne iš tos pusės viskas parodyta-esmė buvo tyrelės, sultys, kaip supratau unsure.gif g.gif

Man ir tas Hipp produktu kisimas tai mad.gif as is karto prisiminiau, kad forume yra tokia uzvesta tema "HIPP PRODUKTAI - BANKROTAS? help! ". Buvo galima daugiau apie pati supermamos foruma papasakoti manau, o ne kisti savo reklama. Laukiau Smurkos pasisakymo per Tv bet nesulaukiau, o ji jau maciau paasikino kodel rolleyes.gif .
O kad visas dar karteli pamatyti gimtadienyje buvo smagu tai tikrai.
Limcamca
Nu nepykit bet man ten tikrai tik Hipp reklama pasirode. Kazkaip nesuderinta. Negi visos mes jau taip ir uz ta Hippo maisteli, kaip ten sake mad.gif Siaip bjauru kad taip mamkomis naudojasi.
O mamytes visos graziai atrode. Ir as vienintele supermama is karto pazinau, pagal matyta nuotrauka tongue.gif
Ara
Ir aplamai "Mamos dienorastis" prikimstas reklamos. mad.gif
Noa
QUOTE (lengvute @ 2004 03 15, 08:45)
nematė mamyčių kūlversčių biggrin.gif

Nu tas tai gal ir gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O kita vertus, galejo parodyt ir sakyt - va kaip mamos per galva verciasi, kad vaikai augtu sveiki, o lengviausia ta sveikata pasiekti - su hipo produktais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vilma Liu

Saunuoles mamytes, visos graziai atrodet. thumbup.gif
Ingute
Na va, ir as pamaciau ta reportazeli is supermamos gimtadienio clap.gif clap.gif clap.gif
Siaip visos labai sauniai atrodet, tik is tiesu labai jau viskas "suhippinta" buvo blink.gif
Ugne
QUOTE (ara @ 2004 03 15, 11:43)
Ir aplamai "Mamos dienorastis" prikimstas reklamos. mad.gif

O tai ko cia stebites, ko pykstate - komercine televizija, komercine ir laidele... sad.gif Cia jums ne kokia LRT laugh.gif
Is tiesu, "Mamos dienorastyje" dabar tiek reklamos, kad net bjauru ir neidomu ziureti unsure.gif I visus savo reportazus, intervus kisa reklamas - misinuku, tyreliu, koseliu, vaistu, tepalu ir t.t. ir pan. O juokingiausia ir absurdiskiausia laida buvo pernai pavasari, kai ji pavare Daumantu majonezo reklama blink.gif
O dar - man labai apmaudu, kad Mamusiukos ir mano pasisakymus ziauriai apkarpe... Nieko neliko - tik Hipp'o reklama ir propaganda sad.gif O juk daugiausiai tai kalbejom apie svetaine, apie foruma, bet... laidos vedeja, prodiuseriai susuko, sudeliojo viska taip, kaip jiems buvo reikalinga sad.gif
1111
Neliudekim, svarbiausia jog pacios zinom kaip smagu buvo thumbup.gif
Mano nenuorama siandien kartojima su mociute ziurejo ir komentavo kur mama ir kur jis thumbup.gif
SuperMama
reikia paziureti i visa ta dalyka is kitos puses.
Gal but jei ne galimybe pareklamuoti hipp, mus visai ne filmuotu.
Nes kaip mamos pastebejo, kiekvienas laidos reportazas turi reklamos.
Kitaip ir buti negalejo.
Arba reportazas su reklama arba jo visai nebutu.
Ingute
QUOTE (SuperMama @ 2004 03 15, 16:57)
reikia paziureti i visa ta dalyka is kitos puses.
Gal but jei ne galimybe pareklamuoti hipp, mus visai ne filmuotu.
Nes kaip mamos pastebejo, kiekvienas laidos reportazas turi reklamos.
Kitaip ir buti negalejo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Teisingai Supermama, gal be Hipp is vis nebutu filmave, taigi siaip ar taip graziai parode clap_1.gif
Ugne
QUOTE (SuperMama @ 2004 03 15, 14:57)
Kitaip ir buti negalejo.

Ir as sutinku, kad geriau jau taip, negu - nieko wink.gif ale vistiek truputi apmaudu... sad.gif
Astuliukas
Teisinai Supermama ir Ugne pasake, komercine TV, reklama ... toks gyvenimas
Gerai kad nors pas mus cia nera reklamos, tik gryna teisybe laugh.gif laugh.gif laugh.gif pasipesam, padiskutuojame ir viska zinome thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.