Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Solen
1 Tema
2 Tema
3 Tema
Asseni
Mergaites, atidarysiu as nauja tema su savo tortu.
Jusu teismui SAKURA blush2.gif .
Nesu menininke, tai nezinau, kaip gerai man pavyko perteikti pacia ideja. Vertinti Jums.

user posted image

user posted image
Solen
wub.gif wub.gif wub.gif jau tortuko grožis,tikrai labai gražus 4u.gif
@adrij@
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image....Tikra SAKURA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
RiMami
QUOTE(Inočka @ 2008 12 26, 22:08)
Jusu teismui SAKURA  blush2.gif .
*

Laaabai graži tavo SAKURA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O tai tu kiekvieną gėlytę ir kiekvieną lapeliuką lipdei, nusišaučiau, jei taip doh.gif
Agniska
Nerealu thumbup.gif blink.gif blink.gif
daividija
labai grazu wub.gif wub.gif
Srove
QUOTE(Inočka @ 2008 12 26, 23:08)
*

Zinai, kai prazys pavasari mano sakura, butinai prisimins man tavo tortuka, spalva gelyciu taip pataikyta bigsmile.gif thumbup.gif
Asseni
Aciu, mergaites, labai
Vat tik nezinau, ar det to tortuko recepta ar ne, toks savotiskas skonis man, bet pirma karta neliko nei gabaliuko, cia tortu ne megejai valge lotuliukas.gif
zebra
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 08:47)
Aciu, mergaites, labai
Vat tik nezinau, ar det to tortuko recepta ar ne, toks savotiskas skonis man, bet pirma karta neliko nei gabaliuko, cia tortu ne megejai valge lotuliukas.gif
*

Jazau,Inočka,tortukas nerealus,ale kas ta Sakura blush2.gif čia ,kas gėlės pavadinimas,auginu nemažai sode gėlių,bet tokios nežinau blush2.gif

Aišku,kad receptukas domintų 4u.gif
Asseni
Zebra, Sakura - Japonu medis - gele.
zebra
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 10:20)
Zebra, Sakura - Japonu medis - gele.
*

Aiškuma smile.gif
GITANA.B
QUOTE(Inočka @ 2008 12 26, 22:08)
Mergaites, atidarysiu as nauja tema su savo tortu.
Nesu menininke, tai nezinau, kaip gerai man pavyko perteikti pacia ideja. Vertinti Jums.

O iš ko tu ts gėlytes padarei?NU KAIP GRAŽU wub.gif
Asseni
QUOTE(RiMami @ 2008 12 26, 22:56)
O tai tu kiekvieną gėlytę ir kiekvieną lapeliuką lipdei, nusišaučiau, jei taip doh.gif
*

QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 28, 11:09)
O iš ko tu ts gėlytes padarei?
*

Gelytes ir lapeliai padaryti is saldainiu marshmelow mases. Kadangi neturiu jokiu formeliu, tai lipdziau viska rankomis. Lapeli dariau laso formos ir su dantu krapstuku dariau per viduri ispaudima. O gelytes, (siaip turetu butu su atskirais lapeliais, bet rankom taip nemoku, o formeliu neturiu), tai gelytei emiau maza gabaliuka mases ir spaudziau plona maza blynuka, paskui krasta apvingiojau dantu krapstuko pagalba. Tai dariau diena pries. Kita diena buvo kiek padziuve, nes labai plonos gelytes, tai i vidu dejau siek tiek beze ir pabarstuku. ax.gif Tarpukus tarp gelyciu uzbarsciau spalvotom kokoso drozlem smile.gif

Deja, kito budo, kaip padaryti gelytes - nesugalvojau blush2.gif
GITANA.B
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 11:16)
Gelytes ir lapeliai padaryti is saldainiu marshmelow mases. Kadangi neturiu jokiu formeliu, tai lipdziau viska rankomis. Lapeli dariau laso formos ir su dantu krapstuku dariau per viduri ispaudima. O gelytes, (siaip turetu butu su atskirais lapeliais, bet rankom taip nemoku, o formeliu neturiu), tai gelytei emiau maza gabaliuka mases ir spaudziau plona maza blynuka, paskui krasta apvingiojau dantu krapstuko pagalba. Tai dariau diena pries. Kita diena buvo kiek padziuve, nes labai plonos gelytes, tai i vidu dejau siek tiek beze ir pabarstuku. ax.gif Tarpukus tarp gelyciu uzbarsciau spalvotom kokoso drozlem smile.gif

Deja, kito budo, kaip padaryti gelytes - nesugalvojau blush2.gif
*

nu labai gražu
Aš vėl noriu apie šokolado tirpinimą paklaust.Permečiau tortų papuošimus ir nebepamenu kažkuri buvo užpylusi labai juodą šokoladinę masę ant torto.tiesiog kaip smala ir blizgi tokia,sakė lyg tai vandeniu skiedė šokoladą.Ar niekas nežinot kaip ten ištikrujų?Nerandu to torto parodyti kaip jis atrodė.
Asseni
Paziurek, arTOKS tiks?
Cia dengiau sokoladu maisytu su grietinele. 25 cm tortui sunaudojau 200 gr. sokolado ir apie 140 ml. grietineles. Grietinele uzvirinau ir udejau sokolada, viska grai ismaisiau ir siek tiek atvesusia piliau ant torto. Man superine glazura. Kad lygiai padengt, reikia torta deti ant groteliu, nors ir nuo orkaites ir pilti glazura. Tuomet likuciai nutekes ir tortas bus padengtas lygiai.

Cia as taip darau, gal Cipciukas savo buda pasakys
Papildyta:
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 28, 11:47)
as irgi niekaiip neperprantu tos gelyciu lipdymo technikos, ypac kaip gera mase pasidaryti , kad netrupetu  doh.gif
*

Viename rusiskame psl. skaiciau, kad tiek, kam nepatinka saldainiu mase, nes ji per minksta, o cukraus-zelatinos mase nepatinka, nes per kieta, tai maiso sitas dvi mases 50:50. Gaunasi elastinga, gan stipri, bet ne akmenine mase. Gerai lipdosi, pakankamai gerai dziuna, netrupa. Gal pabandyk
Masiania*
Inočka, pasakiskas tortukas wub.gif
GITANA.B
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 12:01)
Paziurek, arTOKS tiks?
Cia dengiau sokoladu maisytu su grietinele. 25 cm tortui sunaudojau 200 gr. sokolado ir apie 140 ml. grietineles. Grietinele uzvirinau ir udejau sokolada, viska grai ismaisiau ir siek tiek atvesusia piliau ant torto. Man superine glazura. Kad lygiai padengt, reikia torta deti ant groteliu, nors ir nuo orkaites ir pilti glazura. Tuomet likuciai nutekes ir tortas bus padengtas lygiai.

Cia as taip darau, gal Cipciukas savo buda pasakys
Papildyta:

Viename rusiskame psl. skaiciau, kad tiek, kam nepatinka saldainiu mase, nes ji per minksta, o cukraus-zelatinos mase nepatinka, nes per kieta, tai maiso sitas dvi mases 50:50. Gaunasi elastinga, gan stipri, bet ne akmenine mase. Gerai lipdosi, pakankamai gerai dziuna, netrupa. Gal pabandyk
*

ir šitas padengimas gražus,bet ten dar juodesnė masė,sakė,kad jai kažkas nesigavo,lygtais sušoko į gabalą,tada skiedė vandeniu ir brendžiu.... g.gif Bet tikriausiai reiks tavo receptu pasinaudot aciuks.gif
Solen
Vakar pirma karta gaminau tortui rozes,nezinau ar jos cia gavosi ar ne g.gif,tokios pripleke. Is karto atsiprasau uz nuotrauku kokybe,nes fotografavau su telefonu.
Masiania*
Man tokios nesigauna verysad.gif
Asseni
Dai'na
Grazios rozytes thumbup.gif thumbup.gif . Tik, kita karta paimk ir nugnybk pacia apacia. Bus roze zemesne.

As pradzioje irgi nezinojau, tai jos tokios aukstos labai sunkiai stovi ant torto, o paskui merginos isdave paslapti, tai daug geriau atrodo
Solen
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 18:39)
Dai'na
Grazios rozytes  thumbup.gif  thumbup.gif . Tik, kita karta paimk ir nugnybk pacia apacia. Bus roze zemesne.

As pradzioje irgi nezinojau, tai jos tokios aukstos labai sunkiai stovi ant torto, o paskui merginos isdave paslapti, tai daug geriau atrodo
*

Ka tik radau-perskaiciau,kad reikia nugnybti apacia.Aciu,kad dalinates savo patirtimi 4u.gif
Musiukass
QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 28, 14:46)
ir šitas padengimas gražus,bet ten dar juodesnė masė,sakė,kad jai kažkas nesigavo,lygtais sušoko į gabalą,tada skiedė vandeniu ir brendžiu.... g.gif

as uzvakar juodajam miskui sokolada tirpinau su vandeniu, nes pieno neturejau. Kadangi pertepimas viduje, tai to blizgumo ir juodumo neiziuret, gaila
daivaP
Inočka tortukas nuostabus, nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Ir iš kur Jūs visos tokių šedevrų mokate g.gif atsistebėti negaliu 4u.gif
@adrij@
Siandieninis mano sedevdas smile.gif
Vidui medutis ir antras aukstas medutis , apdengta mano mase ( israstaja lotuliukas.gif ) toliau dailes pamokelias prisiminiau doh.gif

user posted image

Asseni
blink.gif blink.gif blink.gif

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU
mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif

TAI BENT GROOOOOOOOOOOOOZIS
Papildyta:
Cipciuk, a su kuo lelyte piešėt? ax.gif
@adrij@
Su paprastais tapybai skirtais teptukais , pas mane nuo dailes dar ju like ax.gif na ir valgomi dazai .
diora
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

zodziu pritrukau apibudinti si grozi wub.gif
Katu
Cipsiuk, nerealu wub.gif Sedevras thumbup.gif

Mes jo nedrisim pjaut, siusiu ryt vyra i IKI, kad ka nors pjaunamo nupirktu lotuliukas.gif
rugiagele26
Jooooooo..... user posted image
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 22:58)
Cipsiuk, nerealu  wub.gif  Sedevras  thumbup.gif

Mes jo nedrisim pjaut, siusiu ryt vyra i IKI, kad ka nors pjaunamo nupirktu  lotuliukas.gif
*

Cia tau? rolleyes.gif
Katu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 28, 23:00)
Cia tau?  rolleyes.gif
*

Lyg ir blush2.gif Tiksliau, Helytes pirmajam gimtadieniui wub.gif
rugiagele26
QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 23:07)
Lyg ir  blush2.gif  Tiksliau, Helytes pirmajam gimtadieniui  wub.gif
*

Fantastiskas tortas thumbup.gif man truktu tiek kantrybes...
RiMami
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 22:27)
Siandieninis mano sedevdas  smile.gif
Vidui medutis ir antras aukstas medutis , apdengta mano mase ( israstaja lotuliukas.gif ) toliau dailes pamokelias prisiminiau  doh.gif
*

AAAPAAAKAAAU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Cipciuk, laaaabai gražuuu thumbup.gif thumbup.gif O Jūs dar ir dailininkė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Sakiau, kad visoms šokas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

@adrij@
QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 23:07)
Lyg ir  blush2.gif  Tiksliau, Helytes pirmajam gimtadieniui  wub.gif
*

Ar viska gerai padariau ?? blush2.gif ...taip jaudinaus , kad tik pavyktu , na yra siokiu tokiu brokeliu , bet gal labai nepyksi rolleyes.gif sunku su ta mase dengti doh.gif ir dar ne apvalu ......ale zinok mano svarstykles , kurios rodo iki 5 kilu ....nerodo svorio schmoll.gif .....man rods , kad jis rupuze apie 7 sveria unsure.gif ....ot bomba padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rugegele , baik keisti pozas , bu niekaip negaliu tave surasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar noriu padrasinti ....viskas kas torte ir ant jo yra valgoma !!!!!

O .....rugegele , zinok tiiiiiiikrai grazesne , nei Langorija thumbup.gif thumbup.gif
Srove
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 23:27)
toliau dailes pamokelias prisiminiau  doh.gif
*

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Sita visa aa...aaa...aaa good.gif good.gif good.gif uzsikirtau blink.gif
Katu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 23:16)
Ar viska gerai padariau ?? blush2.gif ...taip jaudinaus , kad tik pavyktu , na yra siokiu tokiu brokeliu , bet gal labai nepyksi  rolleyes.gif sunku su ta mase dengti  doh.gif ir dar ne apvalu ......ale zinok mano svarstykles , kurios rodo iki 5 kilu ....nerodo svorio schmoll.gif .....man rods , kad jis rupuze apie 7 sveria  unsure.gif ....ot bomba padariau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*

Kieeeekkkk????
Gal kas i svecius tada norit? trim dienom visiem uzteks lotuliukas.gif thumbup.gif
Chilly
Cipciuk blink.gif man ateme kalbos dovana blink.gif blink.gif blink.gif
Tikrai verta geriausios sm kepejeles titulo drinks_cheers.gif
@adrij@
QUOTE(Chilly @ 2008 12 28, 23:29)
Cipciuk  blink.gif  man ateme kalbos dovana  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Tikrai verta geriausios sm kepejeles titulo  drinks_cheers.gif
*

blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu ......tik bijau , kad galiu nepateisinti to titulo , kas tada bus ...... unsure.gif
user posted image

Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau g.gif , ogi i maniski sedevra panasus , bent jau kepuriukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Asseni
Cipciuk, ne tik kepurele, ir plaukuciai ir maikute panasi

O del titulo, tai pritariu drinks_cheers.gif
daivaP
Cipciuk , GRAAAAAAAAAAAAAAAAŽU NEREAAAAAAAAAAAALIAI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Dėl titulo ir aš sutinku smile.gif
@adrij@
Mergaites , tikrai yra labai graziu jusu tortu , kiekviena verta to titulo , gal nereikia ......a unsure.gif , nemegeja as tokiu dalyku blush2.gif
JOLKA999
ot grooooooooooooozis wub.gif wub.gif thumbup.gif
GITALE
Jooo, padaryti tokius šedevrus dar kantrybės reikia....
Papildyta:
Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt, dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo?
witalyli
Nu ka cipsiukui nėra lygių 4u.gif pas mus tokio torto norėdamas nusipirk ar užsisakyt turbūt nei su žiburiu nerastum schmoll.gif
daividija
Nu,cipciuk!!!Kaip visada swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Nepadaryti man tokiu ,oi ne ne...
JOLKA999
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 28, 23:03)
ot grooooooooooooozis wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
*

tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro g.gif ,as viena syki kai dariau,tai virsu aptepiau grietinele,o puosiau su beze,nors sako ,kad taip negalima.para laiko osbuvo ir nieks nepasikeite,o veliau beze truputi pradejo leistis,
Chilly
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 00:40)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  aciu ......tik bijau , kad galiu nepateisinti to titulo , kas tada bus ...... unsure.gif
user posted image

Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau  g.gif , ogi i maniski sedevra panasus , bent jau kepuriukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

As iskarto atskyriau, kad cia ta strawberry mergaite, man net paveiksliuko nereikejo thumbup.gif Atsimenu, ji pernai buvo populiarus animacinis personazas JAV.
O titula jus jau pateisinot drinks_cheers.gif
rugiagele26
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 29, 10:09)
tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro g.gif ,as viena syki kai dariau,tai virsu aptepiau grietinele,o puosiau su beze,nors sako ,kad taip negalima.para laiko osbuvo ir nieks nepasikeite,o veliau beze truputi pradejo leistis,
*

O man beze uzteptas ant grietineles nepasileido net po keliu dienu bigsmile.gif
@adrij@
QUOTE(GITALE @ 2008 12 29, 08:19)
Jooo, padaryti tokius šedevrus dar kantrybės reikia....
Papildyta:
Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt,  dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo?
*

Taip , kur gi jis bus ne sausas juk mirko tik is vienos puses , padaryk taip : ta virsutini blyneli sudrekikn , tik , o ant kurios tepsi beze palik taip , jis tikrai sudregs nuo grietineles ir tavo seliejimo , tik nerersistenk suliedama .

Papildyta:
SVEIKA RUGEGELE , JAU ISSIMIEGOJAI lotuliukas.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 10:58)
Taip , kur gi jis bus ne sausas juk mirko tik is vienos puses , padaryk taip : ta virsutini blyneli sudrekikn , tik , o ant kurios tepsi beze palik taip , jis tikrai sudregs nuo  grietineles ir tavo seliejimo , tik nerersistenk suliedama .

Papildyta:
SVEIKA  RUGEGELE , JAU ISSIMIEGOJAI lotuliukas.gif
*

Jau as nuo 7 val.gyva tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.