1 Tema
2 Tema
3 Tema
![]() ![]() ![]() ![]() ....Tikra SAKURA
Nerealu
labai grazu
Aciu, mergaites, labai
Vat tik nezinau, ar det to tortuko recepta ar ne, toks savotiskas skonis man, bet pirma karta neliko nei gabaliuko, cia tortu ne megejai valge QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 08:47) Aciu, mergaites, labai Vat tik nezinau, ar det to tortuko recepta ar ne, toks savotiskas skonis man, bet pirma karta neliko nei gabaliuko, cia tortu ne megejai valge Jazau,Inočka,tortukas nerealus,ale kas ta Sakura Aišku,kad receptukas domintų
Zebra, Sakura - Japonu medis - gele.
QUOTE(Inočka @ 2008 12 26, 22:08) Mergaites, atidarysiu as nauja tema su savo tortu. Jusu teismui SAKURA Nesu menininke, tai nezinau, kaip gerai man pavyko perteikti pacia ideja. Vertinti Jums. O iš ko tu ts gėlytes padarei?NU KAIP GRAŽU QUOTE(RiMami @ 2008 12 26, 22:56) QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 28, 11:09) Gelytes ir lapeliai padaryti is saldainiu marshmelow mases. Kadangi neturiu jokiu formeliu, tai lipdziau viska rankomis. Lapeli dariau laso formos ir su dantu krapstuku dariau per viduri ispaudima. O gelytes, (siaip turetu butu su atskirais lapeliais, bet rankom taip nemoku, o formeliu neturiu), tai gelytei emiau maza gabaliuka mases ir spaudziau plona maza blynuka, paskui krasta apvingiojau dantu krapstuko pagalba. Tai dariau diena pries. Kita diena buvo kiek padziuve, nes labai plonos gelytes, tai i vidu dejau siek tiek beze ir pabarstuku. Deja, kito budo, kaip padaryti gelytes - nesugalvojau QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 11:16) Gelytes ir lapeliai padaryti is saldainiu marshmelow mases. Kadangi neturiu jokiu formeliu, tai lipdziau viska rankomis. Lapeli dariau laso formos ir su dantu krapstuku dariau per viduri ispaudima. O gelytes, (siaip turetu butu su atskirais lapeliais, bet rankom taip nemoku, o formeliu neturiu), tai gelytei emiau maza gabaliuka mases ir spaudziau plona maza blynuka, paskui krasta apvingiojau dantu krapstuko pagalba. Tai dariau diena pries. Kita diena buvo kiek padziuve, nes labai plonos gelytes, tai i vidu dejau siek tiek beze ir pabarstuku. Deja, kito budo, kaip padaryti gelytes - nesugalvojau nu labai gražu Aš vėl noriu apie šokolado tirpinimą paklaust.Permečiau tortų papuošimus ir nebepamenu kažkuri buvo užpylusi labai juodą šokoladinę masę ant torto.tiesiog kaip smala ir blizgi tokia,sakė lyg tai vandeniu skiedė šokoladą.Ar niekas nežinot kaip ten ištikrujų?Nerandu to torto parodyti kaip jis atrodė.
Paziurek, arTOKS tiks?
Cia dengiau sokoladu maisytu su grietinele. 25 cm tortui sunaudojau 200 gr. sokolado ir apie 140 ml. grietineles. Grietinele uzvirinau ir udejau sokolada, viska grai ismaisiau ir siek tiek atvesusia piliau ant torto. Man superine glazura. Kad lygiai padengt, reikia torta deti ant groteliu, nors ir nuo orkaites ir pilti glazura. Tuomet likuciai nutekes ir tortas bus padengtas lygiai. Cia as taip darau, gal Cipciukas savo buda pasakys Papildyta: QUOTE((Ericka) @ 2008 12 28, 11:47) as irgi niekaiip neperprantu tos gelyciu lipdymo technikos, ypac kaip gera mase pasidaryti , kad netrupetu Viename rusiskame psl. skaiciau, kad tiek, kam nepatinka saldainiu mase, nes ji per minksta, o cukraus-zelatinos mase nepatinka, nes per kieta, tai maiso sitas dvi mases 50:50. Gaunasi elastinga, gan stipri, bet ne akmenine mase. Gerai lipdosi, pakankamai gerai dziuna, netrupa. Gal pabandyk
Inočka, pasakiskas tortukas
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 12:01) Paziurek, arTOKS tiks? Cia dengiau sokoladu maisytu su grietinele. 25 cm tortui sunaudojau 200 gr. sokolado ir apie 140 ml. grietineles. Grietinele uzvirinau ir udejau sokolada, viska grai ismaisiau ir siek tiek atvesusia piliau ant torto. Man superine glazura. Kad lygiai padengt, reikia torta deti ant groteliu, nors ir nuo orkaites ir pilti glazura. Tuomet likuciai nutekes ir tortas bus padengtas lygiai. Cia as taip darau, gal Cipciukas savo buda pasakys Papildyta: Viename rusiskame psl. skaiciau, kad tiek, kam nepatinka saldainiu mase, nes ji per minksta, o cukraus-zelatinos mase nepatinka, nes per kieta, tai maiso sitas dvi mases 50:50. Gaunasi elastinga, gan stipri, bet ne akmenine mase. Gerai lipdosi, pakankamai gerai dziuna, netrupa. Gal pabandyk ir šitas padengimas gražus,bet ten dar juodesnė masė,sakė,kad jai kažkas nesigavo,lygtais sušoko į gabalą,tada skiedė vandeniu ir brendžiu....
Vakar pirma karta gaminau tortui rozes,nezinau ar jos cia gavosi ar ne
Man tokios nesigauna
Dai'na
Grazios rozytes As pradzioje irgi nezinojau, tai jos tokios aukstos labai sunkiai stovi ant torto, o paskui merginos isdave paslapti, tai daug geriau atrodo QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 18:39) Dai'na Grazios rozytes As pradzioje irgi nezinojau, tai jos tokios aukstos labai sunkiai stovi ant torto, o paskui merginos isdave paslapti, tai daug geriau atrodo Ka tik radau-perskaiciau,kad reikia nugnybti apacia.Aciu,kad dalinates savo patirtimi QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 28, 14:46) ir šitas padengimas gražus,bet ten dar juodesnė masė,sakė,kad jai kažkas nesigavo,lygtais sušoko į gabalą,tada skiedė vandeniu ir brendžiu.... as uzvakar juodajam miskui sokolada tirpinau su vandeniu, nes pieno neturejau. Kadangi pertepimas viduje, tai to blizgumo ir juodumo neiziuret, gaila
Inočka tortukas nuostabus, nuostabus
Ir iš kur Jūs visos tokių šedevrų mokate
Siandieninis mano sedevdas
Vidui medutis ir antras aukstas medutis , apdengta mano mase ( israstaja ![]() VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU TAI BENT GROOOOOOOOOOOOOZIS Papildyta: Cipciuk, a su kuo lelyte piešėt?
Su paprastais tapybai skirtais teptukais , pas mane nuo dailes dar ju like
zodziu pritrukau apibudinti si grozi
Cipsiuk, nerealu
Mes jo nedrisim pjaut, siusiu ryt vyra i IKI, kad ka nors pjaunamo nupirktu QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 23:07) Ar viska gerai padariau ?? Rugegele , baik keisti pozas , bu niekaip negaliu tave surasti Dar noriu padrasinti ....viskas kas torte ir ant jo yra valgoma !!!!! O .....rugegele , zinok tiiiiiiikrai grazesne , nei Langorija QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 23:16) Ar viska gerai padariau ?? Kieeeekkkk???? Gal kas i svecius tada norit? trim dienom visiem uzteks
Cipciuk
Tikrai verta geriausios sm kepejeles titulo
Cipciuk, ne tik kepurele, ir plaukuciai ir maikute panasi
O del titulo, tai pritariu
Cipciuk , GRAAAAAAAAAAAAAAAAŽU NEREAAAAAAAAAAAALIAI
Dėl titulo ir aš sutinku
Mergaites , tikrai yra labai graziu jusu tortu , kiekviena verta to titulo , gal nereikia ......a
ot grooooooooooooozis
Jooo, padaryti tokius šedevrus dar kantrybės reikia....
Papildyta: Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt, dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo?
Nu ka cipsiukui nėra lygių
Nu,cipciuk!!!Kaip visada
Nepadaryti man tokiu ,oi ne ne... QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 00:40) ![]() Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau As iskarto atskyriau, kad cia ta strawberry mergaite, man net paveiksliuko nereikejo O titula jus jau pateisinot QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 29, 10:09) tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro O man beze uzteptas ant grietineles nepasileido net po keliu dienu QUOTE(GITALE @ 2008 12 29, 08:19) Jooo, padaryti tokius šedevrus dar kantrybės reikia.... Papildyta: Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt, dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo? Taip , kur gi jis bus ne sausas juk mirko tik is vienos puses , padaryk taip : ta virsutini blyneli sudrekikn , tik , o ant kurios tepsi beze palik taip , jis tikrai sudregs nuo grietineles ir tavo seliejimo , tik nerersistenk suliedama . Papildyta: SVEIKA RUGEGELE , JAU ISSIMIEGOJAI QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 10:58) Taip , kur gi jis bus ne sausas juk mirko tik is vienos puses , padaryk taip : ta virsutini blyneli sudrekikn , tik , o ant kurios tepsi beze palik taip , jis tikrai sudregs nuo grietineles ir tavo seliejimo , tik nerersistenk suliedama . Papildyta: SVEIKA RUGEGELE , JAU ISSIMIEGOJAI Jau as nuo 7 val.gyva |