Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: jam virs 40m,man 30...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
erikiuxxx
QUOTE(iowa @ 2008 12 27, 13:31)
sveiki ,maniskis pagaliau sutiko leliu tureti .... geriu KT ,manau si men jau negerti ,labai noriu pastoti ir kuo greiciau ,nes vyrui jau manau laikas ,o paskui per velu ,jis turi sunu 23metu ,gal kas susidure su tokia problema ,... ar lengvai pastojot nuo vyresnio... labai lauksiu komentaru,... g.gif
*

jokiu problemu jej tetis viresnis,cia mama per sena negali buti manau g.gif
user posted image
iowa
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 01, 19:48)
jokiu problemu jej tetis viresnis,cia mama per sena negali buti manau g.gif
user posted image

*

as visada maniau kad jis tam per senas wub.gif
iowa
QUOTE(Sever @ 2009 12 22, 21:52)
Если будет дочь я тебя расцелую drinks_cheers.gif
*

nu mne neudalos u nas malcik wub.gif a kak tam u vas??? g.gif
majemu uze 6 mesecav ... zaplaniravat udalos posle 11 mesecav wub.gif
*sauliute*
man labai patiko iowa Tavo visas aprasytas "kelias" nuo laukimo, pastojimo iki dabar ax.gif
man greit stuktels 30, o MB 38. Sakyciau tinku i sia tema smile.gif Vis dazniau pagalvoju apie maziuka lialiuka ir renkuosi patirti tu, kurios susilauke tokio amziaus kaip kad busiu as, t. y. vyresne negu 30 smile.gif Daugelis aplinkui zyzia, kada kada kada, o man vis atrodo dar ne ne ne. Ir taip manau savaime po truputi subresiu tam reikalui (turiu omeny moralini brendima ir panasius dalykus:)) busiu "vyresne" mama 4u.gif
ssaulyte0
QUOTE(romualdyte @ 2010 12 29, 15:12)
man labai patiko iowa Tavo visas aprasytas "kelias" nuo laukimo, pastojimo iki dabar  ax.gif 
man greit stuktels 30,  o MB 38. Sakyciau tinku i sia tema  smile.gif Vis dazniau pagalvoju apie maziuka lialiuka ir renkuosi patirti tu, kurios susilauke tokio amziaus kaip kad busiu as, t. y. vyresne negu 30 smile.gif Daugelis aplinkui zyzia, kada kada kada, o man vis atrodo dar ne ne ne. Ir taip manau savaime po truputi subresiu tam reikalui (turiu omeny moralini brendima ir panasius dalykus:)) busiu "vyresne" mama  4u.gif
*

romualdyte, mes kartu skaitem sita tema, maciau tuo paciu metu buvom prisijungusios.....o apie amziu? ka tu sakai? 30 m. cia daug? Man jau 35 m. ir tai dar svajoju, noriu ir labai laukiu... ax.gif
iowa
QUOTE(romualdyte @ 2010 12 29, 16:12)
man labai patiko iowa Tavo visas aprasytas "kelias" nuo laukimo, pastojimo iki dabar  ax.gif 
man greit stuktels 30,  o MB 38. Sakyciau tinku i sia tema  smile.gif Vis dazniau pagalvoju apie maziuka lialiuka ir renkuosi patirti tu, kurios susilauke tokio amziaus kaip kad busiu as, t. y. vyresne negu 30 smile.gif Daugelis aplinkui zyzia, kada kada kada, o man vis atrodo dar ne ne ne. Ir taip manau savaime po truputi subresiu tam reikalui (turiu omeny moralini brendima ir panasius dalykus:)) busiu "vyresne" mama  4u.gif
*

Kaip faina mano tema atgijo wub.gif
Nu ka galiu pasakyt tikrai galvojau kad MB per senas blush2.gif o vat pavyko auginu maziuka ,tie laukimo metai buvo sunkus ,nestumas dar sunkesnis ,bet cia viska dare ne metai o mano organizmas ir biski antsvorio cool.gif
o siaip jei jau pastot ir but mama tai tie 30 yra patys tas wub.gif dabar jauciuos pati kazkaip subrendus motinystei wub.gif Mano Aleksiukui jau 6 menesiai ,ir siandie pasirode pirmas dantukas ,o per tuos 6 men as jau turejau ir nestuma unsure.gif pasirodo galiu bet kada dabar pastot !!1 reikejo tik pradzia padaryt ,bet mano fabrikiukas jau uzdarytas cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.