Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: jam virs 40m,man 30...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
iowa
sveiki ,maniskis pagaliau sutiko leliu tureti .... geriu KT ,manau si men jau negerti ,labai noriu pastoti ir kuo greiciau ,nes vyrui jau manau laikas ,o paskui per velu ,jis turi sunu 23metu ,gal kas susidure su tokia problema ,... ar lengvai pastojot nuo vyresnio... labai lauksiu komentaru,... g.gif
Pūkuotukas
Pastojau pirmąjį mėnesį, kai tik nebegėriau KT. Pati negalėjau patikėti... Vyrų amžius vargu ar daug reikšmės turi, svarbiau kaip moters organizmas pasiruošęs nėštumui, ar nėra kokių uždegimų ir panašiai.
Papildyta:
Beje, mes irgi gal jau kitą mėnesį bandysim antrą lelį gamint, reikia tik mireną išsiimti...
iowa
keista visur cia raso apie velyva nestuma ,o man tikrai idomu ar yra problemu nuo vyresniu pastojant ,kokiu galim turet problemu ... blush2.gif
labai noriu antro thumbup.gif ,jau nesvarbu ir ta krize ir niekas ... su pirmu nestumu buvo sunku ,mergyte virs 4kg gime ,negalejau vaiksciot... ziaurus stuburo skausmai ,bet DABAR NEBIJAU ,DABAR NORIU ANTRO.... bigsmile.gif nes tik dabar manau subrendau antrai motinystei... nestuke.gif nestuke.gif tiesa neparasiau kad maniskiui jau 43metai ,o man tik 30 bus ,ir esu labai laiminga... wub.gif
Pūkuotukas
Na, 43m vyrui nėra taip jau ir daug mirksiukas.gif mums labai atitinka amžius, man dar nėra 30, o vyrui virš 40m, bet dėl jo amžiaus nepergyvenu, jei pastosim, tai viskas nuo mūsų organizmo priklausys, o visokių bėdų betkuriam gali būti, nepriklausomai nuo amžiaus. Moterys virš 40 sėkmingai pasigimdo, tai ko mums nukabinti nosis bigsmile.gif
iowa
nu as nemanau kad as turiu problemu pas ginekologa einu i pusmeti karta ,turiu zaizdele ,bet zinau tai ne problema... o vyras pradejo vitaminus gert ir ryt eis pas daktara kad pasikonsultuot ,juk mums jau ne 16m blush2.gif nestuke.gif
LUZ
Na mano draugei 34 o vyrui gerokai virs 40. Ir neseniai pasigimde antra mergyte. Tiesa, pries tai turejo persileidima 12 savaiciu. Bet po to pastojo anksciau negu gydytojai rekomendavo. Ir dabar turi sveikutele mergyte thumbup.gif
Taigi labai norint, nemanau kad cia vien tik amzius gali buti slenkstis bigsmile.gif
Nuosirdziai linkiu kuo greiciau pastoti mirksiukas.gif
IngaEstera
Na kai gimė mano vyras jo tėčiui buvo 50 metų, o mamai 35 ir viskas gerai. thumbup.gif
gyvatėlė
Kiek žinau, tai tokio amžiaus vyrai yra pačiame jėgų žydėjime, tad nemanau, kad kiltų kokių problemų. Linkiu kuo greičiau pabandyti ir tikrai garantuoju, jog pasiseks 4u.gif
O aš irgi po Kt nutraukimo su pirmaja pastojau iškart kitą mėnesį. Bet žinokit, jog vaikučiai visada patys renkasi kada ateit pas tėvelius, tad nenukabinkit nosies, jei pirmą mėnesį ir nepasiseks.
Sėkmės ir pirmyn thumbup.gif
iowa
aciu uz nuosirdzius atsakymus taip kad sausio men nuo 6 iki 9 mano vaisingos dienos o maniskis kai tik grys is tevu ,susilaikymas yra gerai ,noreciau kad kibtu ,o testu isvis nepirksiu ... manau jei bus tai bus ir jie ieko nepakeis ,nebutina ant ju pinigiuku liadyti tongue.gif
Papildyta:
nu mano vyro darbas sedimas ,o dar saunas megsta ,zinau tai kenkia ,o jis dar dabar meterukyt manau mums pavyks ,ir tikiuos su jusu pagalba ji isnesioti ,,... bigsmile.gif
Nosferatu
Jai butu atvirkščiai tada suprasčiau. Bet dabar koks čia klausimas g.gif normalus amžius kūdikio susilaukti. Čarli Čaplinas 70 metu turejo naujagimi lotuliukas.gif , vyriausia žemeje gimdyvė neperseniausiai pagimdė budama 70 metų. Taip , kad dar ne viena kūdikį galite turėti, o visa futbolo komanda, tik netingėkite abu thumbup.gif
saturno_sesely
QUOTE(Nosferatu @ 2008 12 28, 22:16)
Jai butu atvirkščiai tada suprasčiau. Bet dabar koks čia klausimas  g.gif normalus amžius kūdikio susilaukti. Čarli Čaplinas 70 metu turejo naujagimi  lotuliukas.gif , vyriausia žemeje gimdyvė neperseniausiai pagimdė budama 70 metų. Taip , kad dar ne viena kūdikį galite turėti, o visa futbolo komanda, tik netingėkite abu thumbup.gif
*

pagimdyti tai pagimdyti, o kas užaugins septyniasdešimtmečių vaikus? g.gif
iowa
QUOTE(Nosferatu @ 2008 12 28, 23:16)
Jai butu atvirkščiai tada suprasčiau. Bet dabar koks čia klausimas  g.gif normalus amžius kūdikio susilaukti. Čarli Čaplinas 70 metu turejo naujagimi  lotuliukas.gif , vyriausia žemeje gimdyvė neperseniausiai pagimdė budama 70 metų. Taip , kad dar ne viena kūdikį galite turėti, o visa futbolo komanda, tik netingėkite abu thumbup.gif
*

ka as zinau ,kazkaip pergyvenu kad maniskiui jau 43 metai ,juk ne 30 ,... seksas pas mus tvarkoj ,netas zodis ,SUPER... bet vis pergyvenu gal teisybe jis visada sake kad jis per senas... blush2.gif verysad.gif
Pūkuotukas
Nu nekartok vis, kad senas, senas, pradėsiu ir aš galvoti, kad manasis senas tongue.gif svarbiausia geri santykiai šeimoje, o visa kita kaip nors galima pasiekt... manasis neis tikrintis, nes prieš 3 metus gimė sveikutėlė duktė, tai per tuos metus gal nespėjo kažkas jau toookio atsitikti mirksiukas.gif ir šiaip maži vaikai neleidžia taip greitai susenti, tėvai jaunatviškesni atrodo 4u.gif nepamiršk parašyti kaip seksis blush2.gif
bim-bam
neiskok problemu kur ju nera.. gal Lietuvoj toks vyro amzius ir jau atrodo nelabai tinkamas tevystei...bet apsizvalgyk po pasauli, pilna naujai iskeptu teveliu virs 40 ir viskas puiku thumbup.gif tikrai ne per senas taviskis, net nedrisciau tokio zodzio kaip 'senas' ar 'pagyvenes' vartot...pats jegu zydejimas thumbup.gif tad auksciau nosis ir pirmyn 4u.gif
tik man idomu, sakai jog nutrauksi kt ir iskart pulsit i darbus blush2.gif bet ar nerekomenduojama po kt nutraukimo palaukt keleto menesiu? g.gif folio rugsti pagert ir pan. rolleyes.gif
iowa
nu mes ir ne lietuvoj gyvenam ,vokietijoj ir jis labai gerai atrodo ,bet va cia supermama.lt tiek prisiskaiciau kad jauni vyrukai turi tiek problemu ,tipo spermos aktyvumas 10 .15procentu ...tai ir pradejau galvot ,kad bus sunku ,.. nu pertrauka zadu daryt ... betper pertrauka po KT ,nesisaugosim tad jei kibs tai kibs ,gersim abu folio rugsti ir daug vitaminu... ir butinai pranesiu kaip sekas ... zadu su jumis ir pastot ir gimdyt thumbup.gif lotuliukas.gif
patinka
man ir 30, o vyrui bus 43..ne velnio neatrodo senas..nei isvaizda..nei charakteriu..teisingai sakot, lietuvoj jau nurasyti..mes visus metus gaminam leliuka, as jau zinokit neapsikentus nuvariau i VK..galvojau,kad sveikut sveikutele, nu kur..niekada jokiu problemu neturejus, o va rado infekcija..
iowa
OJ NEGASDINK AS tiek ilgai daryt ,kantrybes neturesiu isdurnesiu ... as zinau kad as sveika vaikam gimdyt ... ir tik nezinau kaip cia bus su juo ... jis tikra neis niekadatikrintis nepriversiu ... nu bandyt daryt tik pradesim taip kad ,manau man tik kantrybes reik... mano mama pastojus buvo 18 kartu ir su spiralem ir nuo paklodes ... man tas bvaisingumas nepersidave ta jau zinau...
Brač'
Kai pastojau man buvo 29, o MB - 39. Jokių problemų nebuvo. Beje pastojau iš pačio pirmo bandymo.
iowa
QUOTE(Brač' @ 2008 12 30, 18:24)
Kai pastojau man buvo 29, o MB - 39. Jokių problemų nebuvo. Beje pastojau iš pačio pirmo bandymo.
*

baltai pavydziu ,pati dar nebandziau ,bet nelabai tikiuos...
milduxe
Mna 22 o mano MB 27... Galvojau pastosiu is pat pirmo karto i rnebus problemu.. ale darom darom, nesigauna, o kai uzkibo, tai persileidau 2 menesiu.. unsure.gif
Nors mano MB senelis susilauke dukros kai jam buvo 75 lotuliukas.gif o zmonai 35 lotuliukas.gif
Tai jei mane rytoj pasendintu iki 30 o MB iki 40 eiciau ir isdurneciau... doh.gif Nbetureciau jokios vilties del vaiku unsure.gif
Bet juk ne visi tokie "nevaisingi" blush2.gif Bandykit ir gal jus i stu laiminguju, kuriems uzkibs greitai ir isnesiosi sekmingai wub.gif To jums ir linkiu naujaisiais metais wub.gif 4u.gif
O del tevu amziaus ir vaikų auginimo, tai geram teciui ar gerai mamai amzius tikrai ne matavimo kriterijus... doh.gif
iowa
QUOTE(milduxe @ 2008 12 31, 12:05)
Mna 22 o mano MB 27... Galvojau pastosiu is pat pirmo karto i rnebus problemu.. ale darom darom, nesigauna, o kai uzkibo, tai persileidau 2 menesiu..  unsure.gif
Nors mano MB senelis susilauke dukros kai jam buvo 75  lotuliukas.gif  o zmonai 35  lotuliukas.gif 
Tai jei mane rytoj pasendintu iki 30 o MB iki 40 eiciau ir isdurneciau...  doh.gif  Nbetureciau jokios vilties del vaiku  unsure.gif
Bet juk ne visi tokie "nevaisingi"  blush2.gif  Bandykit ir gal jus i stu laiminguju, kuriems uzkibs greitai ir isnesiosi sekmingai  wub.gif  To jums ir linkiu naujaisiais metais  wub.gif  4u.gif
O del tevu amziaus ir vaikų auginimo, tai geram teciui ar gerai mamai amzius tikrai ne matavimo kriterijus...  doh.gif
*

neliudek viskas susitvarkys ,pakartosiu ,juk vaikai renkas kada jiems gimti o ne tevai...
iowa
QUOTE(patinka @ 2008 12 29, 21:11)
man ir 30, o vyrui bus 43..ne velnio neatrodo senas..nei isvaizda..nei charakteriu..teisingai sakot, lietuvoj jau nurasyti..mes visus metus gaminam leliuka, as jau zinokit neapsikentus nuvariau i VK..galvojau,kad sveikut sveikutele, nu kur..niekada jokiu problemu neturejus, o va rado infekcija..
*

parasyk kai tau sekas ,su pastojimu ... ar vyras nesitiria??
g.gif g.gif labai jau idomu ,nes saviskio tai tikrai neprivessiu ,pasiputes jis skorpionas... schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lunde
QUOTE(iowa @ 2008 12 30, 19:52)
baltai pavydziu ,pati dar nebandziau ,bet nelabai tikiuos...
*

Bandyk ir suzinosi mirksiukas.gif .Sekmes ir kantrybes tau!
iowa
tai ir bandysiu kai tik grys sausio 7d mano MB ,jis isvykes o kai grys bus kai tik mano O nestuke.gif g.gif
patinka
iowa apie skorpionus gerai arba nieko, as pati skorpionas lotuliukas.gif kadangi gyvenu ne lietuvoj, biski nelengva uzsiimt gydymu. dabar derinu grizt,nes reikia hormonu tyrimus daryti, o saviski net nezinau kaip prikalbinsiu, sako as sveikas cool.gif je pas mane bus viskas tvarkoj, nieko jam nebeliks kaip tik pas daktariuka ciuzint mirksiukas.gif
iowa
QUOTE(patinka @ 2009 01 03, 20:41)
iowa apie skorpionus gerai arba nieko, as pati skorpionas lotuliukas.gif  kadangi gyvenu ne lietuvoj, biski nelengva uzsiimt gydymu. dabar derinu grizt,nes reikia hormonu tyrimus daryti, o saviski net nezinau kaip prikalbinsiu, sako as sveikas  cool.gif je pas mane bus viskas tvarkoj, nieko jam nebeliks kaip tik pas daktariuka ciuzint mirksiukas.gif
*

dievinu kieta skorpionu harakteri ,,... bet zinau ju uzsispyrima taip kad ji nuvaryt pas daktaru be sansu... ziuresiu jei as sveika ,ka jis sakys jei mums nekibs... o dabar tik laukiu kol mano skorpioniukas grys.. lotuliukas.gif nestuke.gif nestuke.gif
patinka
as kai buvau pas gyd., tai sako,kad reiks vyro turto..tik,kad ne taip lengva is tikruju su tais vyrais susitart, bijo daktaru kaip nezinau ko...
iowa
QUOTE(patinka @ 2009 01 03, 23:30)
as kai buvau pas gyd., tai sako,kad reiks vyro turto..tik,kad ne taip lengva is tikruju su tais vyrais susitart, bijo daktaru kaip nezinau ko...
*

maniskis tai 100procentu garantuotas kad kibs pirma kart... as tai zianu problemu tai neturiu ... o jam tai jau metai sunui jo 23 metai ,gal per ta laika ir nevaisingas patapo .,, bet jau kazkaip labai garantutas uz save ,taip pergyvendavo kai negalejau KT gert ... o man vis kazkaip nesitiki kad kibs doh.gif
patinka
nepabandes - nesuzinosi mirksiukas.gif buciau zinojus,kad taip nelengva pastot, tai nebuciau tiek metu kontraceptiku gerus..bet yra kaip yra
iowa
nu mes ju pabnadem ir laukiam rezultatu ... taip tikiuos.. ax.gif
perlitap
labutis mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, man jau 30m o dar neturim leliuko, tai nusprendėm pradėti, pirmas mėnuo kai nebegeriu KT tai lauksium rezultatų, tikiuosi nebus sunku pastoti tokiuose metuose, buvau pas ginekologe ištyrė sake kliūčių nėra smile.gif
iowa
QUOTE(egidijanarg @ 2009 01 15, 09:20)
labutis mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, man jau 30m o dar neturim leliuko, tai nusprendėm pradėti, pirmas mėnuo kai nebegeriu KT tai lauksium rezultatų, tikiuosi nebus sunku pastoti tokiuose metuose, buvau pas ginekologe ištyrė sake kliūčių nėra smile.gif
*

labuka ,as uzvedziau sia tema ir bet nelabai kas cia sedi ,as tai dazniausiai temoj
PLANUOJANCIOS 2009 ,ten labai daug ir intensyviai bendraujama ,daug ir vyresniu yra , junkis... 4u.gif
perlitap
QUOTE(iowa @ 2009 01 15, 11:25)
labuka ,as uzvedziau sia tema ir bet nelabai kas cia sedi ,as tai dazniausiai temoj
PLANUOJANCIOS 2009 ,ten labai daug ir intensyviai bendraujama ,daug ir vyresniu yra , junkis... 4u.gif
*

aciu uz info smile.gif
iowa
gaila nera jau kas ka ir pasako blush2.gif
irkuckas
[quote=iowa,2009 02 18, 21:58]

tai tu pasakyk wink.gif kaip jums sekasi? gal sveikint galima? rolleyes.gif
emely
Sveikos, mergaites smile.gif Mano vyrui irgi virs 40, bet man niekad ne mintis nekilo, kad del to gali buti kliuciu pastojant... g.gif
Tiesa pirmasis musu nestumas nutruko, bet niekad to nesiejau su jo amziumi unsure.gif Dabar planuojame vel, ir manau, kad problemu nebus ax.gif
Sekmes ir jums susilaukiant sveikuciu leliuku 4u.gif
iowa
[quote=irkuckas,2009 02 19, 18:03]
[quote=iowa,2009 02 18, 21:58]

tai tu pasakyk wink.gif kaip jums sekasi? gal sveikint galima? rolleyes.gif
*

[/quote]
tai va kad nesekas ,jau antras menuo be KT ,tai nesigauna niekas ,kad ir O gaudau ... bet vis tikuos kad patapsiu nestuke.gif
laiko yra dar ,ta krize viska suvele ... bet isgyvensim ,ir planuojam toliau ... 4u.gif
irkuckas
[quote=iowa,2009 02 20, 10:27]
tai va kad nesekas ,jau antras menuo be KT ,tai nesigauna niekas ,kad ir O gaudau ... bet vis tikuos kad patapsiu nestuke.gif
laiko yra dar ,ta krize viska suvele ... bet isgyvensim ,ir planuojam toliau ... 4u.gif

aš irgi panašiai laiko nesisaugau blush2.gif
iowa
as KT negeriu 2 men jau ,tai viska issiderine ,nezinau kada pavyks ,nors KLimas sako reik bandyt pirmus tris men g.gif tipo vaisingiausi men g.gif
irkuckas
pas mane irgi ciklas nebeaiškus.. tai 32, tai 26..:/
bet manau, svarbiausia "neužsiciklinti" ties kažkokiais stereotipais ir nuomonėm.. kaip tik yra nuomonių, kad reikia, kad organizmas išsivalytų ir pirmus 3 mėnesius nutraukus kontraceptikus geriau nepastoti.. kaip ten supermamos nėstumo planuoklis sako.. 90% porų pastoja per metus.. per metus nepastojus reikėtų ieškoti problemų.. o iki to, meskit į šalį savo baimes, jos tik trukdo!!
xxsxx
tarp mano uosviu 25 metu skirtumas.... Teveliui buvo arti 50 metu kai gime sunus.... Ir antras buvo paplanuotas... biggrin.gif
jurgitux1978
sveikos merginos 4u.gif , aš irgi jungiuosi į jūsų būrelį. na man 30 o maniškiui 39 ir planuojam bendrą vaikutį. jis iš pirmos santuokos turi sūnų ir aš iš pirmos santuokos turiu du berniukus. aš irgi buvau tuos nuomonės, kad gal jis per senas, bet taip atkakliai pašė ir tuo siekė, kad sutikčiau turėti bendrą vaikutį, ir dabar jau planuojam, aš išsiėmiau sausio mėnesi spirale, geriam abu vitaminus, ir jau bandysim šį mėn, jei nepražiopsosim O, nes maniškis yra išvažiavęs darbo reikalais į FR, na jei šį mėnesį nepavyktu tai kita mėn reikėtu labai pasistengti, nes noriu kuo greičiau nestuke.gif

linkiu visoms patapti nestuke.gif , ir dabar manau, kad amžius nieko nereiškia
iowa
nu va as gaudau nuo sausio ir nesiseka doh.gif
jau pradedu galvot kad nepasiseks ,kaip nervoja blush2.gif
jurgitux1978
aišku pasiseks tik gal truputi laiko reikia
iowa
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 02 25, 13:14)
aišku pasiseks tik gal truputi laiko reikia
*

bijau kad draugo sedimas darbas jam pakenke doh.gif o taip norejau lapkriti jau ir gimdyt doh.gif
Aiva.
Iowa, maziau streso. atsipalaiduosit ir viskas bus ok mirksiukas.gif as, beje, taip pat tinku i jusu buri, bet del amziaus maziausiai pergyvenu, nes ir 30, ir 40 yra labai nedaug bigsmile.gif
iowa
QUOTE(Aiva. @ 2009 02 25, 14:00)
Iowa, maziau streso. atsipalaiduosit ir viskas bus ok mirksiukas.gif as, beje, taip pat tinku i jusu buri, bet del amziaus maziausiai pergyvenu, nes ir 30, ir 40 yra labai nedaug bigsmile.gif
*

o jus jau viena turit ?? ir viskas ok ?? as einu is proto ,reik visdelto maniskiui tirtis ir paciai kaip tai pas gina nusivilkti
Aiva.
QUOTE(iowa @ 2009 02 25, 14:03)
o jus jau viena turit ??  ir viskas ok ?? as einu is proto ,reik visdelto maniskiui tirtis ir paciai kaip tai pas gina nusivilkti
*

turim. kai pastojau, man buvo 25, jam 36. ir dabar nei kiek nepergyvenu. o tau gal po kt nesiseka pastot arba nuo streso. kartais juk buna, kai poros atsipalaiduoja, nebegalvoja, atsiranda netyciukas wub.gif nemanau, kad 40 metu daug. mes kuri laika gyvenom usa, ten didzioji dauguma tokio amziaus laukiasi pirmo leliaus (net r mamytes paprastai gimdo apie 35-40) ir viskas ok smile.gif
iowa
QUOTE(Aiva. @ 2009 02 25, 14:08)
turim. kai pastojau, man buvo 25, jam 36. ir dabar nei kiek nepergyvenu. o tau gal po kt nesiseka pastot arba nuo streso. kartais juk buna, kai poros atsipalaiduoja, nebegalvoja, atsiranda netyciukas wub.gif nemanau, kad 40 metu daug. mes kuri laika gyvenom usa, ten didzioji dauguma tokio amziaus laukiasi pirmo leliaus (net r mamytes paprastai gimdo apie 35-40) ir viskas ok smile.gif
*

nu maniskis alkoholio gyvenime daug nevartojas ,sveikas ,tik kad ruko doh.gif o jo sedimas darbas ,nu si kart pavelavom ant 0 nes pasirodo ciklas mano trumpesnis doh.gif
Aiva.
QUOTE(iowa @ 2009 02 25, 14:12)
nu maniskis alkoholio gyvenime daug nevartojas ,sveikas ,tik kad ruko  doh.gif o jo sedimas darbas ,nu si kart pavelavom ant 0 nes pasirodo ciklas mano trumpesnis  doh.gif
*

Iowa, viskas bus ok, tu nestresuok. o del lapkricio - leliai patys renkasi, kada jiems geriau biggrin.gif as planiukese musu jau rasiau, kad labai noriu skorpioniuko, bet lelius tik pasijuoke is mano noru, tai geriausiu atveju bus sauliukas.
alkoholis, rukymas ir sedimas darbas turbut labiau veikia tavo mintis. aisku, nesu gydytoja, 100 proc. del siu dalyku negarantuoju, bet mano manymu, jie neturi daug itakos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.