sveiki ,maniskis pagaliau sutiko leliu tureti .... geriu KT ,manau si men jau negerti ,labai noriu pastoti ir kuo greiciau ,nes vyrui jau manau laikas ,o paskui per velu ,jis turi sunu 23metu ,gal kas susidure su tokia problema ,... ar lengvai pastojot nuo vyresnio... labai lauksiu komentaru,...
Pastojau pirmąjį mėnesį, kai tik nebegėriau KT. Pati negalėjau patikėti... Vyrų amžius vargu ar daug reikšmės turi, svarbiau kaip moters organizmas pasiruošęs nėštumui, ar nėra kokių uždegimų ir panašiai.
Papildyta: Beje, mes irgi gal jau kitą mėnesį bandysim antrą lelį gamint, reikia tik mireną išsiimti...
keista visur cia raso apie velyva nestuma ,o man tikrai idomu ar yra problemu nuo vyresniu pastojant ,kokiu galim turet problemu ...
labai noriu antro
Na, 43m vyrui nėra taip jau ir daug
nu as nemanau kad as turiu problemu pas ginekologa einu i pusmeti karta ,turiu zaizdele ,bet zinau tai ne problema... o vyras pradejo vitaminus gert ir ryt eis pas daktara kad pasikonsultuot ,juk mums jau ne 16m
Na mano draugei 34 o vyrui gerokai virs 40. Ir neseniai pasigimde antra mergyte. Tiesa, pries tai turejo persileidima 12 savaiciu. Bet po to pastojo anksciau negu gydytojai rekomendavo. Ir dabar turi sveikutele mergyte
Taigi labai norint, nemanau kad cia vien tik amzius gali buti slenkstis Nuosirdziai linkiu kuo greiciau pastoti
Na kai gimė mano vyras jo tėčiui buvo 50 metų, o mamai 35 ir viskas gerai.
Kiek žinau, tai tokio amžiaus vyrai yra pačiame jėgų žydėjime, tad nemanau, kad kiltų kokių problemų. Linkiu kuo greičiau pabandyti ir tikrai garantuoju, jog pasiseks
O aš irgi po Kt nutraukimo su pirmaja pastojau iškart kitą mėnesį. Bet žinokit, jog vaikučiai visada patys renkasi kada ateit pas tėvelius, tad nenukabinkit nosies, jei pirmą mėnesį ir nepasiseks. Sėkmės ir pirmyn
aciu uz nuosirdzius atsakymus taip kad sausio men nuo 6 iki 9 mano vaisingos dienos o maniskis kai tik grys is tevu ,susilaikymas yra gerai ,noreciau kad kibtu ,o testu isvis nepirksiu ... manau jei bus tai bus ir jie ieko nepakeis ,nebutina ant ju pinigiuku liadyti
Papildyta: nu mano vyro darbas sedimas ,o dar saunas megsta ,zinau tai kenkia ,o jis dar dabar meterukyt manau mums pavyks ,ir tikiuos su jusu pagalba ji isnesioti ,,...
Jai butu atvirkščiai tada suprasčiau. Bet dabar koks čia klausimas
QUOTE(Nosferatu @ 2008 12 28, 22:16) Jai butu atvirkščiai tada suprasčiau. Bet dabar koks čia klausimas pagimdyti tai pagimdyti, o kas užaugins septyniasdešimtmečių vaikus? QUOTE(Nosferatu @ 2008 12 28, 23:16) Jai butu atvirkščiai tada suprasčiau. Bet dabar koks čia klausimas ka as zinau ,kazkaip pergyvenu kad maniskiui jau 43 metai ,juk ne 30 ,... seksas pas mus tvarkoj ,netas zodis ,SUPER... bet vis pergyvenu gal teisybe jis visada sake kad jis per senas...
Nu nekartok vis, kad senas, senas, pradėsiu ir aš galvoti, kad manasis senas
neiskok problemu kur ju nera.. gal Lietuvoj toks vyro amzius ir jau atrodo nelabai tinkamas tevystei...bet apsizvalgyk po pasauli, pilna naujai iskeptu teveliu virs 40 ir viskas puiku
tik man idomu, sakai jog nutrauksi kt ir iskart pulsit i darbus
nu mes ir ne lietuvoj gyvenam ,vokietijoj ir jis labai gerai atrodo ,bet va cia supermama.lt tiek prisiskaiciau kad jauni vyrukai turi tiek problemu ,tipo spermos aktyvumas 10 .15procentu ...tai ir pradejau galvot ,kad bus sunku ,.. nu pertrauka zadu daryt ... betper pertrauka po KT ,nesisaugosim tad jei kibs tai kibs ,gersim abu folio rugsti ir daug vitaminu... ir butinai pranesiu kaip sekas ... zadu su jumis ir pastot ir gimdyt
man ir 30, o vyrui bus 43..ne velnio neatrodo senas..nei isvaizda..nei charakteriu..teisingai sakot, lietuvoj jau nurasyti..mes visus metus gaminam leliuka, as jau zinokit neapsikentus nuvariau i VK..galvojau,kad sveikut sveikutele, nu kur..niekada jokiu problemu neturejus, o va rado infekcija..
OJ NEGASDINK AS tiek ilgai daryt ,kantrybes neturesiu isdurnesiu ... as zinau kad as sveika vaikam gimdyt ... ir tik nezinau kaip cia bus su juo ... jis tikra neis niekadatikrintis nepriversiu ... nu bandyt daryt tik pradesim taip kad ,manau man tik kantrybes reik... mano mama pastojus buvo 18 kartu ir su spiralem ir nuo paklodes ... man tas bvaisingumas nepersidave ta jau zinau...
Kai pastojau man buvo 29, o MB - 39. Jokių problemų nebuvo. Beje pastojau iš pačio pirmo bandymo.
Mna 22 o mano MB 27... Galvojau pastosiu is pat pirmo karto i rnebus problemu.. ale darom darom, nesigauna, o kai uzkibo, tai persileidau 2 menesiu..
Nors mano MB senelis susilauke dukros kai jam buvo 75 Tai jei mane rytoj pasendintu iki 30 o MB iki 40 eiciau ir isdurneciau... Bet juk ne visi tokie "nevaisingi" O del tevu amziaus ir vaikų auginimo, tai geram teciui ar gerai mamai amzius tikrai ne matavimo kriterijus... QUOTE(milduxe @ 2008 12 31, 12:05) Mna 22 o mano MB 27... Galvojau pastosiu is pat pirmo karto i rnebus problemu.. ale darom darom, nesigauna, o kai uzkibo, tai persileidau 2 menesiu.. Nors mano MB senelis susilauke dukros kai jam buvo 75 Tai jei mane rytoj pasendintu iki 30 o MB iki 40 eiciau ir isdurneciau... Bet juk ne visi tokie "nevaisingi" O del tevu amziaus ir vaikų auginimo, tai geram teciui ar gerai mamai amzius tikrai ne matavimo kriterijus... neliudek viskas susitvarkys ,pakartosiu ,juk vaikai renkas kada jiems gimti o ne tevai... QUOTE(patinka @ 2008 12 29, 21:11) man ir 30, o vyrui bus 43..ne velnio neatrodo senas..nei isvaizda..nei charakteriu..teisingai sakot, lietuvoj jau nurasyti..mes visus metus gaminam leliuka, as jau zinokit neapsikentus nuvariau i VK..galvojau,kad sveikut sveikutele, nu kur..niekada jokiu problemu neturejus, o va rado infekcija.. parasyk kai tau sekas ,su pastojimu ... ar vyras nesitiria??
tai ir bandysiu kai tik grys sausio 7d mano MB ,jis isvykes o kai grys bus kai tik mano O
iowa apie skorpionus gerai arba nieko, as pati skorpionas
QUOTE(patinka @ 2009 01 03, 20:41) iowa apie skorpionus gerai arba nieko, as pati skorpionas dievinu kieta skorpionu harakteri ,,... bet zinau ju uzsispyrima taip kad ji nuvaryt pas daktaru be sansu... ziuresiu jei as sveika ,ka jis sakys jei mums nekibs... o dabar tik laukiu kol mano skorpioniukas grys..
as kai buvau pas gyd., tai sako,kad reiks vyro turto..tik,kad ne taip lengva is tikruju su tais vyrais susitart, bijo daktaru kaip nezinau ko...
QUOTE(patinka @ 2009 01 03, 23:30) as kai buvau pas gyd., tai sako,kad reiks vyro turto..tik,kad ne taip lengva is tikruju su tais vyrais susitart, bijo daktaru kaip nezinau ko... maniskis tai 100procentu garantuotas kad kibs pirma kart... as tai zianu problemu tai neturiu ... o jam tai jau metai sunui jo 23 metai ,gal per ta laika ir nevaisingas patapo .,, bet jau kazkaip labai garantutas uz save ,taip pergyvendavo kai negalejau KT gert ... o man vis kazkaip nesitiki kad kibs
nepabandes - nesuzinosi
nu mes ju pabnadem ir laukiam rezultatu ... taip tikiuos..
labutis mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, man jau 30m o dar neturim leliuko, tai nusprendėm pradėti, pirmas mėnuo kai nebegeriu KT tai lauksium rezultatų, tikiuosi nebus sunku pastoti tokiuose metuose, buvau pas ginekologe ištyrė sake kliūčių nėra
QUOTE(egidijanarg @ 2009 01 15, 09:20) labutis mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, man jau 30m o dar neturim leliuko, tai nusprendėm pradėti, pirmas mėnuo kai nebegeriu KT tai lauksium rezultatų, tikiuosi nebus sunku pastoti tokiuose metuose, buvau pas ginekologe ištyrė sake kliūčių nėra labuka ,as uzvedziau sia tema ir bet nelabai kas cia sedi ,as tai dazniausiai temoj PLANUOJANCIOS 2009 ,ten labai daug ir intensyviai bendraujama ,daug ir vyresniu yra , junkis...
gaila nera jau kas ka ir pasako
[quote=iowa,2009 02 18, 21:58]
gaila nera jau kas ka ir pasako tai tu pasakyk
Sveikos, mergaites
Tiesa pirmasis musu nestumas nutruko, bet niekad to nesiejau su jo amziumi Sekmes ir jums susilaukiant sveikuciu leliuku
[quote=irkuckas,2009 02 19, 18:03]
[quote=iowa,2009 02 18, 21:58] gaila nera jau kas ka ir pasako tai tu pasakyk [/quote] tai va kad nesekas ,jau antras menuo be KT ,tai nesigauna niekas ,kad ir O gaudau ... bet vis tikuos kad patapsiu laiko yra dar ,ta krize viska suvele ... bet isgyvensim ,ir planuojam toliau ...
[quote=iowa,2009 02 20, 10:27]
tai va kad nesekas ,jau antras menuo be KT ,tai nesigauna niekas ,kad ir O gaudau ... bet vis tikuos kad patapsiu laiko yra dar ,ta krize viska suvele ... bet isgyvensim ,ir planuojam toliau ... aš irgi panašiai laiko nesisaugau
as KT negeriu 2 men jau ,tai viska issiderine ,nezinau kada pavyks ,nors KLimas sako reik bandyt pirmus tris men
pas mane irgi ciklas nebeaiškus.. tai 32, tai 26..:/
bet manau, svarbiausia "neužsiciklinti" ties kažkokiais stereotipais ir nuomonėm.. kaip tik yra nuomonių, kad reikia, kad organizmas išsivalytų ir pirmus 3 mėnesius nutraukus kontraceptikus geriau nepastoti.. kaip ten supermamos nėstumo planuoklis sako.. 90% porų pastoja per metus.. per metus nepastojus reikėtų ieškoti problemų.. o iki to, meskit į šalį savo baimes, jos tik trukdo!!
tarp mano uosviu 25 metu skirtumas.... Teveliui buvo arti 50 metu kai gime sunus.... Ir antras buvo paplanuotas...
sveikos merginos
linkiu visoms patapti
nu va as gaudau nuo sausio ir nesiseka
jau pradedu galvot kad nepasiseks ,kaip nervoja
aišku pasiseks tik gal truputi laiko reikia
Iowa, maziau streso. atsipalaiduosit ir viskas bus ok
QUOTE(Aiva. @ 2009 02 25, 14:00) Iowa, maziau streso. atsipalaiduosit ir viskas bus ok o jus jau viena turit ?? ir viskas ok ?? as einu is proto ,reik visdelto maniskiui tirtis ir paciai kaip tai pas gina nusivilkti QUOTE(iowa @ 2009 02 25, 14:03) o jus jau viena turit ?? ir viskas ok ?? as einu is proto ,reik visdelto maniskiui tirtis ir paciai kaip tai pas gina nusivilkti turim. kai pastojau, man buvo 25, jam 36. ir dabar nei kiek nepergyvenu. o tau gal po kt nesiseka pastot arba nuo streso. kartais juk buna, kai poros atsipalaiduoja, nebegalvoja, atsiranda netyciukas QUOTE(Aiva. @ 2009 02 25, 14:08) turim. kai pastojau, man buvo 25, jam 36. ir dabar nei kiek nepergyvenu. o tau gal po kt nesiseka pastot arba nuo streso. kartais juk buna, kai poros atsipalaiduoja, nebegalvoja, atsiranda netyciukas nu maniskis alkoholio gyvenime daug nevartojas ,sveikas ,tik kad ruko QUOTE(iowa @ 2009 02 25, 14:12) nu maniskis alkoholio gyvenime daug nevartojas ,sveikas ,tik kad ruko Iowa, viskas bus ok, tu nestresuok. o del lapkricio - leliai patys renkasi, kada jiems geriau alkoholis, rukymas ir sedimas darbas turbut labiau veikia tavo mintis. aisku, nesu gydytoja, 100 proc. del siu dalyku negarantuoju, bet mano manymu, jie neturi daug itakos |