Diane35 vartoju nuo 2003 rudens. Juos pradejau vartoti todel,kad oda bere daugybe spuogu ir niekas absoliuciai nepadejo,o Diane35 padejo,ju tikrai maziau. Daba vis truksta pinigu,tai nezinau ar verta jas dar gerti ar ne...skaiciau kad reik kai nustoji jas gert iskart pastot...kodel? as dar nenoriu kudikio...ir nezinau jei nustosiu vartot ar vel atsiras tiek pat spuogu? ir kas bus mano organizmui jei nustosiu jas vartot?
as irgi galvoju jas pradet gert,kai tik baigsiu maitint,o tikrai padejo,nes dabar mano padetis tragiska.Po kiek laiko pradejo mazety spuogu?
Aš ir dabar pradėjau gerti Diane-35 tai man ir padeda
beje kai buvau 15-16metų mano oda buvo labai spoguota ir ginekologė išrašė jas gerti, kai padėjo nebegėriau spuogų nebebuvo...bet va praėjus daugiau laiko jie vėl atsirado, tik nebe tiek daug aišku Tai manau ir Tau, inetulka, nieko blogo nenutiks
Na zonokit man irgi buvo problemu, siaip buvau isberta nuo kazko, nieks nepadejo tik Diane-35. Oda lygi grazi, na dabar negeriu lygtais ir nieko tfu tfu tfu. Karts nuo karto atsiranda koks mazas inkstyriukas, bet ir fsio, jei oda tikrai problematiska tada gali ir atsirast kai nustosi gert, bet siaip man kitos kontracepkes netiko ir fsio.
o jei odyte problematiska tikrai patariu pas dermatologe nueiti, israso toki receptuka, ten reik vaistinej pasigamint, man bent tai toki ale pilinga israse, tai pasuravoji veiduka ir dingo tikrai padetis pagerejo. kontracepkes iseitis bloga veido valymui, vistiek tai yra nelabai gerai organizmui, na jeigu reikia apsaugos tai gaunasi dvigubas poveikis, neblogai, bet jei tik del odytes tai tikrai neverta gert kontracepkiu, geriau pas dermatologa. Fiu pavargau berasydama tai va.
Dėl pastojimo aš nežinau, bet parašysiu, ką žinau apie spuogus.
Pernai man ginekologė paskyrė gerti Diane-35, nes viena kiaušidė buvo padidėjusi iki maksimalios normos ribos ir ji įtarė cistą. Be to, spuogai mane visą laiką kamuoja (nuo paauglystės), negaliu sakyti, kad jų baisiai daug, bet mane labai vargina... Taigi gėriau 3 mėn. Dianę, per tą laiką (maždaug po 1 ciklo) oda iš tiesų labai pagražėjo, ir ne tik veido, bet ir pečių, nugaros (ten irgi turėjau nemažai spuogų). Po to nutraukiau vaistus, nes ginekologiniu požiūriu nebereikėjo, o vien dėl spuogų nesinorėjo gerti (ir brangūs, ir, kaip man atrodė, buvo galima ir ką nors nekaltesnio vartoti, o ne kontraceptikus...). Maždaug po 1-2 mėn. vėl visi spuogai po truputį atsigamino... Prieš kelis mėnesius pasitariau su viena pažįstama dermatologe. Ji apžiūrėjo mano veidą, rekomendavo įvairių išorinės priežiūros priemonių (dabar tingiu apie jas rašyti, nes naudojau gal 3 skirtingų rūšių), bet kadangi spuogai vis tiek tai nyko, tai vėl atsirasdavo, kartu nusprendėme, kad pagersiu antibiotikų. 3 savaites gėriau doksicikliną, tam kartui oda lyg po truputį pradėjo gražėti, bet po to vėl atsirado bjaurių spuogų... Nedaug, po 1-2, bet tokie su pūlinga viršūnėle (anksčiau juos sėkmingai išspausdavau ir mane nelabai nervindavo, o dabar man prisakė, kad jokiu būdu neliesčiau, tai ir kankinuosi 2 dienas su tokiu siaubingu riebiu spuogu...). Galiausiai supratau, kad gal kada nors spuogai ir praeis, bet man reikia, kad tai būtų DABAR, nes greitai bus mano vestuvės, todėl vėl pradėjau gerti Diane-35 - vien tik tam, kad būtų kuo gražesnė oda vestuvėms... Ką darysiu po to - nežinau, na, gal tada ir nebus taip mirtinai svarbu kuo gražiau atrodyti, tai gal ir pavaikščiosiu su 1-2 spuogais...
As irgi geriau diane daug metu nuo spuogu. Jei nustodavau - apaugdavau per tris dienas
Vel pradedavau - akyse isdziudavo ir nukrisdavo. Bed dabar gydytoja patare daryt pertraukele, nes jau stazas tai ojoj apie 6 metus. Tarp kitko yra truputi pigesnis variantas pasirodes - femine 35.
Sveikos merginos! As taip pat noriu pasidalinti savo patirtimi apie spuogus ir DIANE35. Paauglysteje tikrai nesiskundziau veido oda - spuogu beveik neturejau.
Beje Diane negeriu jau 5men, bet spuogu dar neatsiranda
Merginos, skaitau, kaip cia visoms padejo Diane ir dziaugiuosi. Deja, man jis netiko. Oda labai issausejo ir pasidariau abejinga vyrui, net bjauru buvo pagalvoti apie
Ir a6 vartoju Diane, bet spuogai nebuvo pagrindinė priežastis. Bet tikrai pavartojus oda stipriai pagražėjo, nors iki tobulumo dar toli
naudojau as diane35,nugaros spuogai isnyko,viskas grazu...Galiu pasakyti,nuo spuogu diane35 labai gerai.Netgi,esu girdejus,kad kai kurioms nuo siu KT krutine padideja.
as irgi geriu Diane 35, patare ginekologe, pradzia rekomendavo tik tris menesius nes kadangi turejau ir spuogeliu ir sirgimo dienos buvo labai skausmingos, veliau patare gerti Cilest nuo kuriu mane baisia pykindavo, todel vel gydytoja patare gert Diane, man ji tikrai siektiek padejo nes geriu jau apie puse metu. Dvigubas gerumas gaunasi ir nuo nestumo apsaugo ir veido odele pagydo.
Neseniai skaiciau straipsni apie naujausius Diane tyrimus (beje sie kontraceptikai yra labiausiai istirti) tai sakoma jog pastoti galima iskart nustojus juos gerti ir tai beveik nekenkia kudikiui. o siaip tai kiekvienas kontraceptikas turi savu pliusu ir minusu. viskas labai priklauso nuo organizmo. Pvz man niekad neskauda galvos be priezasties, bet kai pradejau gerti Cilest tai buvo kazkoks siaubas, galva skaudedavo, pykindavo ir dar tie spuogai. Dabar dar iskyla vienas kitas didesnis, bet tam atradau gera priemone: tepaliuka Acnofan.
Man irgi teko isbandyti Diane 35, kadangi turėjau nemazai spuogu nuo paauglystes. Reikia pripazinti, kad efektas, isryskejes po 0,5m., buvo akivaizdus-spuogu ryskiai sumazejo. Deja, man pasireiske ir salutiniai sio kontraceptiko poveikiai, del kuriu nusprendziau nutraukti jo vartojima. Buvau kudeksle, todel is pradziu net dziaugiausi padidejusiu svoriu ir sumoteriskejusiom formom, taciau kai pradejau virsti rubuile, tai suneramino. Be to, ji vartojant, visai dingo lytinis potraukis. Padidejes plaukuotumas liko koks buves. Nustojus Diane vartoti, vietoj anksciau varginusiu pavieniu stambesniu spuogu atsirado daugybe smulkiu-net nezinau, kas geriau. Po to bandziau vartoti kitus kontraceptikus (Gracial, Zanine), taciau didesnio poveikio nepajauciau (isskyrus tai, kad neprapuldavo libido visai).
As irgi geriu diane 35. Geriu jau apie 3 metus. Visada turejau problematiska oda ir visokie valymai ir kaukes padedavo labai trumpam. Per apsilankymo pas ginekologe ji man pasiule pabandyti diane 35 del mano odos. As iskarto sutikau, nes kaip tik norejau prasyti, kad gal ji galetu ka pasiulyti. Po naudojimo veidas, galima sakyti, pilnai issivale (kartais atsiranda pries tas dienas keleta spuogeliu), bet pasidariau tikrai labai tingi ir labai pavydziu, kai drauges pasakoja apie savo santykius, nes man visai nebepatinka. Tai nezinau net, ar tai manyje tokia problema (gal as tiesiog tokia salta ir man ne to gyvenime reikia
Dabar geriu vel... veidas svarus, bet draugo mano man tikrai nuosirdziai labai gaila. Ir as stengiuosi, bet kartais nes slykstu pasidaro
Naudojau ir as Diane 35. Oda pagrazejo, krutine sustandejo ir padidejo 1 nr Su ginekologe nesamone isejo, pagimdziau su ja abu savo vaikus, bet kai pradejo atsirasdineti seimos klinikos, prisirasem visi prie namu i seimos klinika. O dabar pasirodo, jei noriu eiti pas savo senaja ginekologe, tai reikia pinigelius moketi. O semos klinikoje labai jau nepatikima, nes matote ir pilvukui, ir sirdelei, ir vaiku "fabrikeliui" gydyti ir apziureti ta pati sedi
Sveikos mielosios,
apie tai ka parašysiu dėl Diane 35 - spreskite pacios..... Kai buvau 18 m. ginekologas israsesiuos vaistus del padidejusios kiausines ir tipo del to padidejusio spoguotumo. Viskas susitvarke per 3 menesius ir daugiau ju negeriua. Po poros metu pries vestuves , kadangi vel buvau spoguota, nutariau pagerti Diane -35, juo lab, kad su vyru gyvenom aktyvu lytini gyenima ir reikejo kazkaip saugotis. Geriua juos gal 2 metus, paskui nutariau kad reikia isisvalyti organizam ir 3 men. ju nevartojua. Dabar jau 5 men. kaip nepastoju... Papildyta @ [mergetime]1093865722[/mergetime] Dar truputi pridursiu.... Kai antra karta pradejua gerti Diane-35, labai daznai pykindavo, budavo silpna, bet kai pradejau jas gerti ne rytas, o vakarais, viskas buvo ok. O dabar del spuogu turiu atradusi nepakeiciama daikta Tai "Acne Bp5", kainuoja iki 15 Lt, užtenka 2 menesiams, nors ir kakla ar pecius teptumet, tikrai pabandykit.
sveikos, as irgi nuo sio pavasario vartoju Diane, spuogai labai greitai isnyko, bet vis tiek pries pat menesines ju padaugeja, bet ne tiek kiek anksciau budavo.
bet tikriausiai kontraceptiniu poveikis kiekvienai skirtngas, tai labai priklauso nuo fiziologiniu organizmo salygu ir organizmo "atsparumo" ivairiems medikamentams. o as kiek esu radusi informaciniame diane lapelyje, kad nutraukus vartojima, jau po 7 dienu galima pastoti, bet kad reiktu apie tai nieko neraso...
Ir as gal metus laiko naudojau sitas KT, oda buvo tiesiog fabntastiska, nors siaip manes per daug niekad spuogais nemesdavo.
Sveikos, na, jūs ir prigasdinot čia mane
Ginekologė aptiko vieną pakitusią kiaušidę, o kadangi aš noriu apie pavasarį pastoti, tai ji sako, kad Diane35 arba Jeanine (jei teisingai rasau) labai padėtų, nes jei dabar pradėčiau, galėčiau pavasarį nutraukus bandyti tapti Bet prisiskaičiau pas jus čia, ką kosmetologės sako ir t.t. tai jau ir nebežinau, ką daryti Gal jeigu labai ilgai vartoji, tarkim keletą metų, tada tos problemos atsiranda dėl pastojimo? Negi ginekologės jau visai dundukės??? Aš greičiau pasitikėčiau ginekoloe, o ne kosmetologe... Gal kuri gėrėte diane35 ir po to pastojote? Parašykit. O gal dar kokių atsiliepimų?
Spuogai kamuoja jau šešiolika metų. Išbandžiau įvairius tepaliukus ir pan. Ryžausi pabandyti ir Diane-35. Sugėriau tris pakuotes, tuomsyk lyg ir pagerėjo. Bet nutraukus, spuogai atsinaujino.
Praradus viltį n-tąjį kartą nuėjau pas odos gydytoją. Diagnozė: vieni žmonės būna spuoguoti kiti ne
Vartojau ir as Diane 35. Nuo spuogu tikrai padejo. O del pastojimo tikrai buvo ir yra problemu. Pirma karta vartojau budama gal 16-17 metu del ligu apie metus (gal maziau). Pastoti negalejau 4 metus. Nezinau ar del ju ar del ko nors kito. Gimus vaikui, pradejau vel vartoti kontraceptines. Is pradziu vartojau kazkokias kitas, bet nuo ju buvo labai daug salutiniu poveikiu. Taigi grizau prie Diane 35. Vartojau gal 2-3 metus. Dabar vel jau 3 metai kaip negaliu pastoti. Nezinau, ar cia mano organizamas toks, ar cia KT poveikis toks.
ryt pradesiu ketvirta diane-35 pakuote.. pirmus du ciklus veidas buvo panaisiai baisus, bet treciaji (stebuklas!) tikrai ivyko pagerejimas!:) man ginekologe taip ir sake, kad rezultatai po triju menesiu, bet po to reiketu dar pagerti, kad vel tuoj pat nepradetu berti..
tik tiek,kad vienoms,kai nustoja, spuogai atsinaujina, o kitoms isnyksta ilgam.. del to ir bijau nustot gert, nes vel to paties nenoriu..
as vartoju diane-35 jau daugiau nei 3 metus,ir sitos KT man tikrai labai tinka...anksciau turejau problemu su veido oda,buvo spuogeliu,bet pradejus vartoti diane-35 veidas susitvarke
Nu ir as geriau tas Diane 35.. geriau gal 4 metus ir viskas buvo super, praktiskai jokio salutinio poveikio.. isskyrus - norejau pastoti, baigiau tabletes ir metus laiko negalejau susilaukti vaikelio. Mano ginekologe - ne ta, kuri skyre sitas KT - kai suzinojo, pasake, kad tai tokios stiprioms Kt yra per ilgas laikas be pertraukos, ir nukreipe i seimos planavimo centra. o ten labai greit nustate, kad yra vieno hormono per daug, itariu, kad ta galejo sukelti butent sitos KT (tiesa sakant nesiaiskinau detaliau, nes paskyre ta hormona slopinanciu ir po menesio pastojau:)))
bet faktas tas, kad kai nustojau gerti KT, praktiskai is karto atsinaujino spuogai (butent del ju ir vartojau diane) ir dabar jau tuoj 2 metai kaip pagimdziau - ir vaikstau toliau kaip paaugle nevalyva Mano nuomone jei padeda Diane, spuogu priezastis - hormonu disbalansas.. reiktu pasidaryti tyrimus ir pasikalbeti su kokiu endokrinologu - gal yra hormonus reguliuojanciu vaistu, kurie neturi KT poveikio???
Sveikos,
as irgi noriu pasidalinti patirtimi del Diane35. geriu jas trecia menesi. Gydytoja man jas israse del padidejusios gimdos ir bendro plaukuotumo. Zinokit niekada neturejau problemu del odos, taciau pradejus gerti si preparata, t.y. Diane, spuogeliai atsirdao net ant tu kuno vietu kur ju niekada nebudavo, oda issausejo iki pleiskanojimo, krutine padidejo per 1.5 karto, svoris irgi auga, plaukai slinkti pradejo kuokstais. tai nezinau. tokia mano nevykusi patirtis... aciu dievui baigiu pakuote ir sakau ate toms tabletems:-))
As geriu Diane jau 1,5 metų. Jaunystėj spuogų nebuvo, bet vėliau siek tiek atsirado. Diane pradėjau gerti ir nuo jų, ir dėl apsisaugojimo. Jokių salutiniu poveikiu nepajutau, kaip tik krutine padidejo. Mano ginekologe sake, kad galiu gert kiek noriu, bet truputi bijau del pastojimo. Pabandysiu gerti Cilest - jos silpnesnes, ir veido groziui skirtos ir apsaugos kartu.
QUOTE(Katyte @ 2005 02 04, 17:22) As geriu Diane jau 1,5 metų. Jaunystėj spuogų nebuvo, bet vėliau siek tiek atsirado. Diane pradėjau gerti ir nuo jų, ir dėl apsisaugojimo. Jokių salutiniu poveikiu nepajutau, kaip tik krutine padidejo. Mano ginekologe sake, kad galiu gert kiek noriu, bet truputi bijau del pastojimo. Pabandysiu gerti Cilest - jos silpnesnes, ir veido groziui skirtos ir apsaugos kartu. AS GERIAU 3 METUS DIANE, 2METUS CILEST. BIJAU GASDINT BET MAN ATRODO, KAD MAN NUO TU KONTRACEPTIKU ATSIRADO KRAUJOTAKOS SUTRIKIMAI
As taip pat vartoju Diane-35, bet po perskaitytu atsiliepimu, labai rimtai susimasciau - mesiu ir ko gero daugiau niekad nevartosiu KT
As ir geriau Diane-35, bet kazkaip nuo ju jauciu ir priaugau nereikalingu kilogramu, kuriuos sunku ir numesti.. pliusas toks, kad susireguliavo menstruacijos. bet kazkaip isvis nebeturiu geros nuomones apie visus kontroceptikus, nes man jei tik darydavo daugiau blogo, nei gero
Prieš porą dienų buvau pas moterų gydytoją, jai pasakiau, kad geriu Diane-35, tai ji išsitraukė kažkokią brošiūrą ir baksnodama pirštu sako-nu jūs paskaitykit, paskaitykit nuo ko šie kontraceptikai, ogi nuo spuogų jie. Ir jums jie visiškai netinka, nes juose mažas hormonų kiekis.(nes ne 20-tė esu). Jie tinkami tik tom, pas kurias yra per daug vyriškų hormonų, t.y. padidėjęs plaukuotumas ir beria spuogais.
Neskaičiau visko, kas prirašyta, tiesiog pasakysiu savo patirtį, nes gėriau Diane35, ir būtent nuo spuogų. Man jos visiškai netiko - spuogų nesumažėjo, bet apetitas labai padidėjo. Mečiau, nes svoris augti pradėjo (čia aišku ne iš nieko - valgyt daugiau pradėjau
Diane35 vartoju gal 3 metai, be jų man visai blogai - kyla siaubingi spuogai, lieka randai, situacija ant veido būna tokia, kad negaliu išeit iš namų
Beje, Diane pabrango - Euro vaistinėj vakar sumokėjau 29,91
As isgeriau 4 diane-35 pakuotes ir rezultatais esu patenkinta, va:) nors priaugau truputi svorio, bet veidui tikrai padejo.. bere vis maziau ir maziau ir pabaigus gerti tabletes veidas nepablogejo, na praejo kolkas tik menesis, gal veliau vel bus tas pats, kaip ir pries vartojant kontraceptines, nezinau.. bet kolkas pagerejimas!
ir siaip zalingu poveikiu as nepajutau, matyt nereikia gerti per ilgai.. jauskit saika:)
kiek zinuciu - tiek nuomoniu, KT gerai, ar ne, vienareiksmio atsakymo turbut nera.. Taciau galiu pasakyti kai ka is savo patirties, gal kuriai nors bus naudinga. Kazkada eme ir atejo toks metas, kai spuogai pasibelde ir i mano duris.. kankinausi, nervavausi, kaip ir visos turbut.. Aplankiau aibe kosmetologiu, dermatologiu ir t.t., isbandziau daugybe proceduru: vienos kova su spuogais man lengvino, kitos - labiau lengvino pinigine, taciau veidas lygus kaip stikliukas visvien nebuvo.Taigi, praveriau ir ginekologo duris. Jis pasiule "Diane 35". Is pat pradziu vartojant jas labai pykino, slege bloga nuotaika, taciau pradejus gerti nakciai, nemalonus simptomai isnyko. Po 3 menesiu laksciau kaip ant sparnu, laimejusi kova su spuogais, tiesa, vienas kitas, toks mazutis, karta i men. atsirasdavo. Dziaugiausi neilgai, tiesa ne tik as, bet ir mano partneris, su kuriuo kuo toliau, tuo labiau nenoredavau myletis - kartu su spuogais iskeliavo ir mano aistra. Jau pazistamas ginekologas tuomet rekomendavo "Jeanine", dievagodamasis, kad aistra su KT nieko bendro neturi. Tiesa jis pamirso pasakyti toki "nereiksminga" dalyka, kad jas vartojant, per ta savaites laiko pertrauka, kuria, geriant KT, reikia padaryti, menst. gali taip ir nesulaukti, jos gali "ateiti" per antraja, ar treciaja savaite - bent jau man taip buvo (ot tada pasinervinau atsimenu). "Grizau" prie "Diane 35". KT geriau apie 2 metus, oda buvo svari, o santykiai lovoje - vis saltesni.
Taigi, tik nereikia sakyti, kad tos, kurios pries KT, yra senamadiskos... ne paslaptis, kad ateities kudikiai, jau dabar vadinami kontraceptiku vaikais, juk visu neigiamu siu tableciu pasekmiu tikrai nezinome. Viskas turi 2 puses, o KT antroji puse labai juoda, tik veidas grazutis .. Sekmes ! p.s. jei kam idomu apie "antispuogines" proceduras, vaistukus ir pan, galite rasyti, su malonumu pasidalinsiu patirtimi
Aš geriu Diane 35 apie pusantrų metų. Jokių pašalinių poveikių nebuvo, viskas čiki. O va dabar geriu paskutinę pakuotę. Žiūrėsim kaip bus, kai nutrauksiu ...
vartojau diane35 puse metu.baigiau gert pries pora menesiu,nes pradejo inkstukai streikuoti.jis man pasirode geras tik del to,kad menesines visada laiku budavoir papukai gerokai padidejo.o siaip...nuo spuogu man nepadejo,nes labai oda nusausindavo..
Sveikos, ir as geriau siais tabletes su pertraukom jau bus 4metai
Man veidukui nieko ypatingo nepadejo
Sveikos
As vartoju DIANE-35 jau kokius 3 metus,siaip viena karta bandziau kazkokiu kitu ( neprisimenu pavadinimo ) bet vistiek likau prie Diane!Man sie kontraceptikai patinka!Nors siaip kaip juos gere mano drauge,jai nuo ju nekas buvo,pykindavo,silpna budavo.O man jokio salutinio poveikio nera,nebent nuotaiku kaita
As irgi Diane-35 labai patenkinta. Veido odai, labai padeda, spuogeliu nera, menesines man irgi sutrumpejo apie 3 dienas dabar trunka ir labai negausios. Siaip gydytoja israse Diane-35 kaip stiprokus kontraceptikus, kreipdama demesi i mano organizma, bet sake, kad veliau juos gerai yra silpninti, t.y. pakeisti i kitus silpnesnius. Net nezinau.. man siti labai patiko... Del svorio, siek tiek priaugau, bet nezinau ar del kontraceptiku ar del sumazinto sporto kruvio. Nuotaikos man nesikaitalioja. Nu man patinka sitie kontraceptikai.
Diane 35 vartojau 3 men. Priaugau apie 10 kg. Potraukis labai labai susilpnejo. Tarp kitko jas vartojau pasitarus su gydytoja.
Aš tai bijau pagalvot kad būtų, jei pasauly nebeliktų Diane 35
Vartojau prieš gerus du metus.. Pašalinio poveikio nebuvo, gal tik po kokio gero pusmečio labai kalio ar kalcio (neprisimenu tiksliai) trūkti pradėjo (na rankos ir kojos kaip po fizinio krūvio aptirpusios būdavo)...
Pliusai- nepriekaištinga veido ir viso kūno oda Minusai- užsiauginau 9 kg., ypatingai- krūtinę (na čia bendrai prie pliusų ga;ima
Vartojau metus, spuogai iskeliavo
Gėriau apie 3 metus. Oda ir plaukai labai pagražėjo, svorio nepriaugau, bet potraukis sumažėjo ryškiai. Dabar į sintetinius hormonus žiūriu labai kreivai. Nebegeriu. Nors niekada nesakau "niekada".
QUOTE(nireglina @ 2005 07 26, 00:25) Gėriau apie 3 metus. Oda ir plaukai labai pagražėjo, svorio nepriaugau, bet potraukis sumažėjo ryškiai. Dabar į sintetinius hormonus žiūriu labai kreivai. Nebegeriu. Nors niekada nesakau "niekada". Diane-35 geriu jau metai.pliusas didelis- pagerejo veido oda,plaukai.bet minusas-atsirado pigmentiniu demeliu.
Geriau 5 metus. Buvo israsiusi dermotologe del problematiskos odos. Per ta laika labai padejo odai, numeciau po viskam 5kg
as tai irgi geriau siuos kontraceptikus,kad pagrazetu veidelio oda.bet tai kaip tik tuo metu (geguzes pabaigoje),kai tik pradejau gerti,man prasidejo kasmetine sienlige,todel teko gerti dar ir nuo alergijos vaistu.tai kai tie abu vaistukai pradejo saveikauti tarpusavyje,tai patikekit buvo baisiai baisu.is pradziu krutines sriti isbere lb baisiom zaizdelem.paskui isberti plotai eme plisti ir kuo toliau tuo ju daugejo...nu zodziu baisu
Turiu malonumą irgi bendrauti su šiais kontraceptikais, geriu jau gerus 10 mėnesių. Na, skirti jie man buvo dėl spuogų, kurie iki šiol labai spyriojasi ir neketina apleisti mūšio lauko net ir labai kankinami bei puolami iš visų pusių
Man tai labai ryskaus ir varginancio pasalinio poveikio nebuvo,bet kaip minejo, anksciau viena forumiete,ir man atsirado sen bei ten pigmentiniu demeliu.
|