Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažylių ugdymas Varėnoje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
andzelika
esu padagogė(pradinių klasių mokytoja su ikimokyklinio ugdymo specializacija) turiu tokią mintį- noriu įkurti mažyliams nuo 3 metukų privatų būrelį, kuris užsiimtų menine kūrybine veikla( įvairiais darbeliais, daile, drama(lėlių teatru)). Turiu puikių kolegų, kurie ,manau, sutiktų man padėti- šokių , muzikos vadovų(tai pat pedagogų), todėl ateityje galimėtų veiklos akiratį plėsti. būtų įdomu sužinoti ar atsirastų tokių mamų, kurios norėtų leisti savo pupulius į tokią mokyklėlę. juk vilniuje tokių mokyklėlių labai daug, o štai varėnoje kaip ir negirdėti. Aš pati turiu 4 metukų dukrelę- visos jos lavinimas tik darželio lygmenyje, o ten juk mes žinome koks jis paviršutiniškas. Taigi būtų įdomu sužinoti varėniškių mamyčių nuomonę
MeistroMargarita
Labai sauni mintis smile.gif linkiu kuo greiciau ir kokybiskiau ja igyvendinti 4u.gif tikiuosi,atsiras mamyciu norinciu lavinti savo vaikucius wub.gif sekmes Jums 4u.gif
evid
Gaila, kad viskas liko tik mintyse , nes nieko taip ir neatsirado verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.