Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cotoons - Mazyliai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
zose gargasaite
bigsmile.gif thumbup.gif jau siunciames.aciu.labai patiko mano berniukui pirmos serijos.o geras,mes tik per 1 diene jaunesni uz jus .
irisine
clap_1.gif smagu kad patiko maziukui smile.gif mano mergaiciukei jie niekaip neatsibosta 4u.gif
ruzava
Ačiū tau labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai ieškojau jų, įgarsintų lietuviškai 4u.gif ačiū tau dar kartą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ruzava
o kaŽin- ar čia jau visos Cotoons serijytės, ar dar jų yra? g.gif
DianaG
Atsisiuntėm ir mes filmukus thumbup.gif Labai jums ačiū aciuks.gif santa2.gif
irisine
daugiau seriju nera, cia triju DVD ripai ax.gif jei ka nors dar rasiu, butinai idesiu 4u.gif
ruzava
QUOTE(irisine @ 2008 12 30, 13:27)
daugiau seriju nera, cia triju DVD ripai  ax.gif  jei ka nors dar rasiu, butinai idesiu  4u.gif
*

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Sigitute
Mano zvirbliukui labai sitie patinka. Cia panasiai, kaip ir teletabiai, bet siek tiek tokie gudresni smile.gif Turim jau kelios dienos ir kiekviena diena ziurim thumbup.gif
Aprile
QUOTE(irisine @ 2008 12 30, 13:27)
daugiau seriju nera, cia triju DVD ripai  ax.gif  jei ka nors dar rasiu, butinai idesiu  4u.gif
*

Šaunuolė, kad nepatingėjai tiek įkelti thumbup.gif
Mes turim visas tris dvd mano sunučio mėgstameusi rolleyes.gif Žiūrim jau nuo pusantrų blush2.gif Dabar, kai šnekėti moka, tai visai super. Man begalo patinka, tie herojai tokie geranoriški, o visi siužetai bigsmile.gif Ir dėkinga tai serijai lotuliukas.gif kur berniukai susitvarko kambary thumbup.gif Mano bernužėlis tiesiog ignoruodavo šitą malonumą tvarkytis savo lego mašinytes ir visa kitą doh.gif bet dabar visada sudeda žaislus į savo vietas rolleyes.gif ir sako mama aš tik žaislus sutvarkysiu, bet ne kambarį biggrin.gif Tipo lova pati paklok lotuliukas.gif
Lalaila_Vln
aciu 4u.gif ir mes atsisiunteme filmukus, gales pupa ziuret thumbup.gif

o 1.1 serijos nera?
irisine
1.2 ir yra 1.1 cia kazkaip idomiai pavadinta doh.gif
Pavasarėlis
Mano maziui labai patinka sitie mazyliai, tik jis juos vadina "Bičiuliais" smile.gif

neturejome tik trecios dalies, aciu labai 4u.gif siunciames
irisine
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 01 08, 20:10)
Mano maziui labai patinka sitie  mazyliai, tik jis juos vadina "Bičiuliais" smile.gif

neturejome tik trecios dalies, aciu labai  4u.gif  siunciames
*

gero ziurejimo smile.gif
pelkių Monas
Aciu 4u.gif . Jau ziuri blink.gif
Lineja 29
Aciu labai, mes pirma ir antradaliturim nusipirke, dabar siunciames ir trecia thumbup.gif
Erika m.
Didelis AČIŪ už puikius filmukus biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
wijyte
o mes pirkom uz 3lt DVD lotuliukas.gif bet ten tik 10 seriju
mano mergaitė viena akim žiūri tą filmuką, gal dar ankstoka truputi.
Kleckutė
Mes irgi ziurime, turime visus 3 dvd. Gavom dovanu.
Labai patinka suneliui, turime ir zaisliukus veikejus, tai nesiojasi po kambary ir sako panki lotuliukas.gif
irisine
maniske tai teveli vadina pankiu lotuliukas.gif
rimulia12
Siunciames, ziuresim kaip reaguos g.gif
Smigė
Ačiū už filmukus, labai smagiai žiūri clap_1.gif
dilditele
QUOTE(Kleckutė @ 2009 02 02, 16:23)
Mes irgi ziurime, turime visus 3 dvd. Gavom dovanu.
Labai patinka suneliui, turime ir zaisliukus veikejus, tai nesiojasi po kambary ir sako panki lotuliukas.gif
*

As cia biski ne i tema ax.gif O kur gavot pirkt zaisliukus? Tikrai esu macius ju pirkt, bet dabar kiek ziurejau niekur nerandu.
Amiletta
Siunčiamės vieną dalį pasibandymui. bigsmile.gif

Patiko. biggrin.gif Siunčiamės dar. thumbup.gif
laukine
aciu wub.gif

parsisiuntem visas dalis thumbup.gif

o votoons dabar FR labai ant bangos yra wink.gif ten viska nuo a iki z galima rasti mirksiukas.gif LT nemacius unsure.gif
zose gargasaite
QUOTE(laukine @ 2009 02 14, 18:15)
aciu  wub.gif

parsisiuntem visas dalis  thumbup.gif

o votoons dabar FR labai ant bangos yra wink.gif ten viska nuo a iki z galima rasti  mirksiukas.gif LT nemacius  unsure.gif
*

kas cia per vootons?
irisine
QUOTE(ausryle @ 2009 02 24, 02:17)
kas cia per vootons?
*

cotoons ir vootons tai tie patys filmukai smile.gif tik cotoons yra angliskas pavadinimas, o vootons prancuziskas ax.gif lietuviskai jie manau turetu buti medvilniukai, bet kazkodel pavadino mazyliais g.gif
anze20
sweika irise 4u.gif aciukas uz teletabius nes mano mazoji del ju tai mirsta biggrin.gif thumbup.gif
laukine
nius pamelavau biski blush2.gif
vakar cipoline maciau visa serija cotoons zaisliuku wub.gif ale jie maziems kudikeliams wub.gif mano pupai jau nebeidomu butu...
Karalaitė
Ačiū už gražius filmukus 4u.gif Norėjau paklausti, ar neina tos mirgančios juostos kaip nors nuimti? Ar jinai tik pas mane mirga? blush2.gif
Dirty Diana
nu gi mano mergaitei pabai patiko sitie filmukai, aciu labai, mes turejom keleta zaisliuku, tai dabar dziaugiasi, kad ju vardus zino
Lurdesita
QUOTE(Karalaitė @ 2009 03 01, 20:05)
Ačiū už gražius filmukus  4u.gif Norėjau paklausti, ar neina tos mirgančios juostos kaip nors nuimti? Ar jinai tik pas mane mirga?  blush2.gif
*

kokios juostos g.gif
monika-g
Aciu 4u.gif Siunciames 2 serijas - jei patiks - parsisiusim visas thumbup.gif
Karalaitė
QUOTE(Lurdesita @ 2009 03 10, 13:56)
kokios juostos g.gif
*

Kai ziurim ant kompiuterio, per kairi sona ekrano mirganti juosta tokia atsiranda, ir tik su situo filmuku... bet problema jau issprendziau, dekui uz filmukus dar karta thumbup.gif
rasyte.b
Mes irgi juos labai ziurejom, kol neatsirado per LTV savaitgaliais Paslapciu sodas smile.gif Teko surasti ir parsiusti sita filmuka, tai kai ziuri, neina atplesti nuo kompo ar TV lotuliukas.gif kazkaip tie mazyliai atsibodo po keliu kartu viso perziurejimo, o Paslapciu sodas - niekaip neatsibosta biggrin.gif tik baigiasi ir is karto: mami daaaa lotuliukas.gif
Dangiuks
QUOTE(Karalaitė @ 2009 03 14, 17:22)
Kai ziurim ant kompiuterio, per kairi sona ekrano mirganti juosta tokia atsiranda, ir tik su situo filmuku... bet problema jau issprendziau, dekui uz filmukus dar karta  thumbup.gif
*

Taip, ir mums ta pati problema blush2.gif O kaip išsprendėte? blush2.gif 4u.gif
Dangiuks
Ech, taip nieks ir neišduos paslapties, kaip panaikinti tą mirgančią juostą? blush2.gif 4u.gif verysad.gif
zabava
QUOTE(Dangiuks @ 2009 03 30, 12:54)
Ech, taip nieks ir neišduos paslapties, kaip panaikinti tą mirgančią juostą? blush2.gif  4u.gif  verysad.gif
*

Turbut, kad neisduos, nes nieks nezino blush2.gif . Mano dukrytes irgi sitie filmukai patys mylimiausi, mes juos pirkom pries kokius metus "Maximoj" per akcija po 5lt., labai patenkinta ir igarsinta lietuviskai.. thumbup.gif
DianaG
Mes siuntėmės Mažylius iš čia ir rodo gerai,jokios mirgančios juostos nėra blink.gif
Dangiuks
QUOTE(zabava @ 2009 03 30, 12:06)
Turbut, kad neisduos, nes nieks nezino blush2.gif . Mano dukrytes irgi sitie filmukai patys mylimiausi, mes juos pirkom pries kokius metus "Maximoj" per akcija po 5lt., labai patenkinta ir igarsinta lietuviskai.. thumbup.gif
*

Na, tai dėl to ir klausiau, nes Karalaitė rašė, jog tą problemą išsprendė blush2.gif

QUOTE(DianaG @ 2009 03 30, 12:16)
Mes siuntėmės Mažylius iš čia ir rodo gerai,jokios mirgančios juostos nėra  blink.gif
*

Kaip čia taip blink.gif Mums visose serijose yra doh.gif blink.gif verysad.gif
ngabrielyte
Mielai ziuri si filmuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kenzo_
Aciu uz puikius filmukus 4u.gif smile.gif clap.gif thumbup.gif
krisstukas
O ka daryti, jei parsisiunciau ir nerodo vaizdo, o tik girdisi garsas? g.gif
Sanita
irisine,
Mano mazajai patiko, gal ir Jusu vaikuciai susidomes siuo filmuku, beje filmukas lietuviu kalba...  thumbup.gif

4u.gif Labai patiko manajai
Didelis aciu aciuks.gif
vilma_klp
labai fainas filmukas patiems maziausiams,ir daug idomesnis ir labiau pamokantis nei teletabiai.turim visus tris diskus,manoji ziurejo kelis menesius juos ir niekaip neatasibosdavo...dar ir dabar kartais papraso ijungti smile.gif
saigma
O gal kas žino kur žaisliukų Cotoons gauti? g.gif Nes dukros ir vienas mėgstamiausių filmukų, tai norėčiau pradžiuginti kokiu žaisliuku ax.gif

paslapčių sodo pilna, teletabių ir rolleyes.gif
Muc
QUOTE(saigma @ 2009 08 18, 20:12)
O gal kas žino kur žaisliukų Cotoons gauti? g.gif  Nes dukros ir vienas mėgstamiausių filmukų, tai norėčiau pradžiuginti kokiu žaisliuku ax.gif

paslapčių sodo pilna, teletabių ir rolleyes.gif
*

Mano mama pirko Maximoj, bet kad maniskei nelabai patinka. Viena karta paziurejo ir grizo prie Bites Majos ir Senosios animacijos
saigma
QUOTE(Muc @ 2009 09 03, 00:25)
Mano mama pirko Maximoj, bet kad maniskei nelabai patinka. Viena karta paziurejo ir grizo prie Bites Majos ir Senosios animacijos
*

Tai DVD aš turiu, visas dalis, aš žaisliukų ieškau ax.gif
žemuogienė
QUOTE(saigma @ 2009 09 03, 09:41)
Tai DVD aš turiu, visas dalis, aš žaisliukų ieškau ax.gif
*

pas mus Maximoj yra žaisliukų smile.gif

o ta mirganti juosta dingo tik į DVD įrašius, jeigu kompe - mirga doh.gif
mamymamy
Maniškis dar ir dabar vis pasižiūri tuos Mažylius. Man jie daug įdomesni nei Teletabiai, o mano vaikui lygiaverčiai, abu variantus labai mėgo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.