Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ?
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 21:32) Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ? Na jei patinka tai ką dabar darysi, bet tų Gabrielių tai kaip pr..... Čia kaip senesniais laikais Kristinos ir Jurgitos variantas. QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 21:32) Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ? Aš šio vardo neduočiau jau vien dėl Tavo paminėtos priežąsties. Taigi mano atsakymas "neverta". Nors nemanau, kad kas nors pasikeis man čia pasisakius QUOTE(egle.k.k @ 2008 12 29, 23:08) Aš šio vardo neduočiau jau vien dėl Tavo paminėtos priežąsties. Taigi mano atsakymas "neverta". Nors nemanau, kad kas nors pasikeis man čia pasisakius Tai kad ta mano drauge- toks ale aplinkinis žmogus.Priklauso nuo aplinkinių žmonių.Na bet Šiaip man Gabrielė laaabai gražus vardas,gaila kad paplito taip ;{ QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 22:32) Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ? Vardas gražus, bet kai pusė klasės mokykloj bus tuo vardu, gali kilti ir šiokios tokios painiavos... Pamenu, mano klasėje buvo Justas, Justė, Justina ir Justa
Man sis vardas grazus
Nezinau, bet mano aplinkoj nera nei vienos Gabrieles.
Gražus vardukas.
Man šis vardas patinka ir visai nesvarbu, kad jis populiarus
gražus. jei patinka, tai kodėl nevadnti? na, papildys populiarių vardų statistiką, bet nei jai gyvent su ta statistika, nei ką
Labai gražus vardas. O dėl to, kad daug tų Gabrielių Lietuvoje, nereikia kreipti dėmesio. Jei jau yra toks vardas, tai tokiu vardu galima ir vadinti vaiką.
Butu vardas kaip vardas, bet tikrai neduociau jau tokio vardo del jo daznumo. Tegu mamyte paziuri statistika, jei svarbu, o jei nesvarbu, tegu duoda toki
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 20:32) Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ? kai mokiausi, ant bangos buvo Ingos, Jurgos, Kristinos, Tomai. tai va, o mano klasėje nebuvo nė vieno vaiko tokiu vardu. buvo 3 Jonai ir Antanas
mano vardas favoritas nuo mokyklos laiku...
QUOTE(muminukas @ 2008 12 30, 19:06) kai mokiausi, ant bangos buvo Ingos, Jurgos, Kristinos, Tomai. tai va, o mano klasėje nebuvo nė vieno vaiko tokiu vardu. buvo 3 Jonai ir Antanas Paziurekit statistika
Man grazus sis vardas.O del daznumo,tai savo dukrai daviau varda ir tik po poros metu paziurejau,kad tai buvo vienas is populiariausiu vardu tais metais,kaip, beje ,ir dabar.Aisku rinkau ne del populiarumo,iki dabar nepazistu ne vienos mergaites,moters ar bobutes tokiu vardu
na man nera grazus sitas vardas. labai nuvalkiotas. bet kiekvienas turi laisve rinktis ir kas (ne)grazu man, nebutinai (ne)grazu ir kitam.
Labai daug gabrieliu, bet jeigu mamytei patinka toks vardas...
Mano taip pat favoritas sitas vardas buvo nuo mazu dienu. Pati rinkausi sau toki trecia varda, ir visada sakiau, kad jei turesiu dukryte bus vardu Gabriele
QUOTE(milagrosa @ 2010 01 02, 15:51) Mano taip pat favoritas sitas vardas buvo nuo mazu dienu. Pati rinkausi sau toki trecia varda, ir visada sakiau, kad jei turesiu dukryte bus vardu Gabriele pritariu mano sesrs mergaites vardas GABRIELE tai man atrodo kad ju dabar visur pilna
super vardas
Gabriele - grazus, siuolaikiskas vardas.
Grazus vardas
Gražus vardelis
Man taip pat gražus vardas
labai jau daznas.. pries pora metu buvo tikras gabrieliu bumas.. rinkciausi tada jau geriau Gabrė arba Gabė
vien dėl dažnumo
grazus, bet labai pabodes.populiarus tikrai labai dabar
Vardas tai tikrai gražus
GRAZUS VARDAS.
Man patinka
Dažnas, nes gražus
Aš už, jei laukčiausi dukrytės, jis tikrai būtų saraše
Tikrai pilna Lt, bet vardas laaabai grazus
Man patinka tas vardas!
Būčiau turėjusi mergaitę, būtų buvus Gabrielė
Viena mano pazystama idejo dukrytei Gabrieles varda, tai jau po kokio pusmecio norejo ji pakeisti, nes Gabrieliu jau PILNA Lietuva
Kad ir koks dazžnas bebūtų, bet man jis
gražus labai,jei vėl gimtų dukrytė,pavadinčiau Gabriele
Man gražus
labai grazus
QUOTE(benyte @ 2010 02 19, 18:45) Viena mano pazystama idejo dukrytei Gabrieles varda gerai kad įdėjo, o ne pavadino, tuoj iškris
Gražus vardas
Labai nuvalkiotas vardas
Gražus vardas, bet dažnas
Pvz pas sūnų grupėj yra 4 Gabrielės, tai niekas jų vardais nevadina, tik pavardėm, nei šis nei tas
Labai gražus vardas man Gabrielė
|