Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gabrielė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
chocolate_girl_
Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ? 4u.gif
Lars
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 21:32)
Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ?  4u.gif
*

Na jei patinka tai ką dabar darysi, bet tų Gabrielių tai kaip pr..... Čia kaip senesniais laikais Kristinos ir Jurgitos variantas.
egle.k.k
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 21:32)
Draugei greit gims mergiatė,ir ji nori pavadinti Gabriele.Kaip manote,ar "verta" taip pavadint mergaitę,kai Gabrielių pilna Lietuva ?  4u.gif
*

Aš šio vardo neduočiau jau vien dėl Tavo paminėtos priežąsties. Taigi mano atsakymas "neverta". Nors nemanau, kad kas nors pasikeis man čia pasisakius lotuliukas.gif , jei Tavo draugei tai gražiausias vardas, tai jos reikalas kaip vaikutį pavadinti. 4u.gif
chocolate_girl_
QUOTE(egle.k.k @ 2008 12 29, 23:08)
Aš šio vardo neduočiau jau vien dėl Tavo paminėtos priežąsties. Taigi mano atsakymas "neverta". Nors nemanau, kad kas nors pasikeis man čia pasisakius  lotuliukas.gif , jei Tavo draugei tai gražiausias vardas, tai jos reikalas kaip vaikutį pavadinti.  4u.gif
*

Tai kad ta mano drauge- toks ale aplinkinis žmogus.Priklauso nuo aplinkinių žmonių.Na bet Šiaip man Gabrielė laaabai gražus vardas,gaila kad paplito taip ;{
laukianti_stebuklo:)
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 22:32)
*

Vardas gražus, bet kai pusė klasės mokykloj bus tuo vardu, gali kilti ir šiokios tokios painiavos... Pamenu, mano klasėje buvo Justas, Justė, Justina ir Justa smile.gif Po įvairių modifikacijų ir trumpinimų problema išsisprendė biggrin.gif Daug vardų išgyvena populiarumo laikotarpį, dabar Gabrielių era. Praeis, atsiras kitas vardas-auka. Tai va - jei tėveliam gražu, tebūnie smile.gif
Sunflowers
Man sis vardas grazus wub.gif ir savo vaika taip pavadinciau - neziurint i tai, kad ju daug. ax.gif
Nezinau, bet mano aplinkoj nera nei vienos Gabrieles. g.gif
garbanota
Gražus vardukas. wub.gif Tačiau jau toks dažnas... doh.gif
Dykuma5
Man šis vardas patinka ir visai nesvarbu, kad jis populiarus bigsmile.gif
muminukas
gražus. jei patinka, tai kodėl nevadnti? na, papildys populiarių vardų statistiką, bet nei jai gyvent su ta statistika, nei ką smile.gif
Brač'
Labai gražus vardas. O dėl to, kad daug tų Gabrielių Lietuvoje, nereikia kreipti dėmesio. Jei jau yra toks vardas, tai tokiu vardu galima ir vadinti vaiką.
ciuke
Butu vardas kaip vardas, bet tikrai neduociau jau tokio vardo del jo daznumo. Tegu mamyte paziuri statistika, jei svarbu, o jei nesvarbu, tegu duoda toki tongue.gif . Bet reikes ir antro vardo salio sio mirksiukas.gif Antraip mokykloj pavarde bus vadinama
muminukas
QUOTE(chocolate_girl_ @ 2008 12 29, 20:32)
*

kai mokiausi, ant bangos buvo Ingos, Jurgos, Kristinos, Tomai. tai va, o mano klasėje nebuvo nė vieno vaiko tokiu vardu. buvo 3 Jonai ir Antanas biggrin.gif taigi nebūtinai konkreti Gabrielė susitiks su visos Lietuvos Gabrielėmis. beje, mano klasėje buvo ir Gabrielė, vienintelė visoje mokyklloje first.gif
Tomassella
mano vardas favoritas nuo mokyklos laiku... wub.gif
ciuke
QUOTE(muminukas @ 2008 12 30, 19:06)
kai mokiausi, ant bangos buvo Ingos, Jurgos, Kristinos, Tomai. tai va, o mano klasėje nebuvo nė vieno vaiko tokiu vardu. buvo 3 Jonai ir Antanas biggrin.gif taigi nebūtinai konkreti Gabrielė susitiks su visos Lietuvos Gabrielėmis. beje, mano klasėje buvo ir Gabrielė, vienintelė visoje mokyklloje first.gif
*

Paziurekit statistika ax.gif
maybe24
Man grazus sis vardas.O del daznumo,tai savo dukrai daviau varda ir tik po poros metu paziurejau,kad tai buvo vienas is populiariausiu vardu tais metais,kaip, beje ,ir dabar.Aisku rinkau ne del populiarumo,iki dabar nepazistu ne vienos mergaites,moters ar bobutes tokiu vardu ax.gif
muminukas
QUOTE(ciuke @ 2008 12 30, 18:59)
Paziurekit statistika  ax.gif
*

kurių vardų? g.gif
uoga22
na man nera grazus sitas vardas. labai nuvalkiotas. bet kiekvienas turi laisve rinktis ir kas (ne)grazu man, nebutinai (ne)grazu ir kitam.
pigiau
Labai daug gabrieliu, bet jeigu mamytei patinka toks vardas... smile.gif va, kad berniuka pavadintu Gabrielium, tai retenybe...
_Smalsutė_
QUOTE(perkupigiau.eu @ 2009 01 03, 00:07)
va, kad berniuka pavadintu Gabrielium, tai retenybe...
*

Visai ne retenybė. unsure.gif Man gražu tiek Gabrielė, tiek Gabrielius, bet sūneliui pastarojo nedavėm būtent dėl dažnumo.
doubles
Mano taip pat favoritas sitas vardas buvo nuo mazu dienu. Pati rinkausi sau toki trecia varda, ir visada sakiau, kad jei turesiu dukryte bus vardu Gabriele wub.gif Bet dabar tiek daug tokiu vardu, toks vaizdas kad kas antra mergaite Gabriele, Gabija ar Emilija. Tai turbut rinksim kita varduka ax.gif
raskejan
QUOTE(milagrosa @ 2010 01 02, 15:51)
Mano taip pat favoritas sitas vardas buvo nuo mazu dienu. Pati rinkausi sau toki trecia varda, ir visada sakiau, kad jei turesiu dukryte bus vardu Gabriele  wub.gif  Bet dabar tiek daug tokiu vardu, toks vaizdas kad kas antra mergaite Gabriele, Gabija ar Emilija. Tai turbut rinksim kita varduka  ax.gif
*

pritariu mano sesrs mergaites vardas GABRIELE tai man atrodo kad ju dabar visur pilna
GIEDRŪNĖ
super vardas thumbup.gif
ritule.rita
Gabriele - grazus, siuolaikiskas vardas.
infolt
Grazus vardas
MariDona
Gražus vardelis 4u.gif
Dovilytej
Man taip pat gražus vardas thumbup.gif
Pikų*Dama
labai jau daznas.. pries pora metu buvo tikras gabrieliu bumas.. rinkciausi tada jau geriau Gabrė arba Gabė unsure.gif
bakatita
vien dėl dažnumo schmoll.gif
žydrynė
QUOTE(bakatita @ 2010 01 22, 14:43)
vien dėl dažnumo schmoll.gif
*

pritariu,labai jau populiarus schmoll.gif
samadeva
grazus, bet labai pabodes.populiarus tikrai labai dabar smile.gif
pelene22
Vardas tai tikrai gražus biggrin.gif bet jau labai dažnas pas mus rolleyes.gif
ciku_caku
QUOTE(garbanota @ 2008 12 30, 03:29)
Gražus vardukas. wub.gif  Tačiau jau toks dažnas... doh.gif
*

pritariu, grazus, bet per daznas rolleyes.gif
Dumza
GRAZUS VARDAS.
ryyd
Man patinka smile.gif
Kimora
Dažnas, nes gražus biggrin.gif

Aš už, jei laukčiausi dukrytės, jis tikrai būtų saraše 4u.gif
Lialyna
Tikrai pilna Lt, bet vardas laaabai grazus wub.gif As UZ 4u.gif
plecha78
Man patinka tas vardas! wub.gif
širlė
thumbup.gif man ir patinka
@egle@
Būčiau turėjusi mergaitę, būtų buvus Gabrielė wub.gif , ir visai nesvarbu, kad vardas dažnas ir labai populiarus smile.gif Bet gimė tik berniukai tongue.gif lotuliukas.gif
benyte
Viena mano pazystama idejo dukrytei Gabrieles varda, tai jau po kokio pusmecio norejo ji pakeisti, nes Gabrieliu jau PILNA Lietuva doh.gif , kur bepasisuksi visur tik ir girdisi Gabriele tongue.gif . Siaip vardas grazus smile.gif
Dono
Kad ir koks dazžnas bebūtų, bet man jis wub.gif
Vygta
gražus labai,jei vėl gimtų dukrytė,pavadinčiau Gabriele smile.gif
+777+
Man gražus
ELWOOD
labai grazus 4u.gif
l'eau
QUOTE(benyte @ 2010 02 19, 18:45)
Viena mano pazystama idejo dukrytei Gabrieles varda

gerai kad įdėjo, o ne pavadino, tuoj iškris smile.gif
Emerencija
Gražus vardas smile.gif
nilsa123
Labai nuvalkiotas vardas
_Smalsutė_
QUOTE(nilsa123 @ 2010 02 25, 18:36)
Labai nuvalkiotas vardas
*

Ir kas gi jį nuvalkiojo? blink.gif Labai jau nepagarbiai tokie epitetai skamba net ir apie pačius dažniausius vardus. schmoll.gif
Nikolete
Gražus vardas, bet dažnas smile.gif
Pvz pas sūnų grupėj yra 4 Gabrielės, tai niekas jų vardais nevadina, tik pavardėm, nei šis nei tas biggrin.gif
Aurinija
Labai gražus vardas man Gabrielė wub.gif Visad galvojau, kad jei turėsiu mergytę, tai tik Gabriele pavadinsiu biggrin.gif Gal ir dažnas, tačiau nuo to man vardas netampa mažiau gražus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.