Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gabrielė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
mindaiva
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 18:25)
Labai gražus vardas man Gabrielė wub.gif Visad galvojau, kad jei turėsiu mergytę, tai tik Gabriele pavadinsiu  biggrin.gif  Gal ir dažnas, tačiau nuo to man vardas netampa mažiau gražus  smile.gif
*

thumbup.gif , mes auginam dukrytę Gabrielę, vakar sutikom dvi mergaites , jos draugės, abi Gabrielės, ir ką? man vistiek gražu wub.gif
DRastapkeviciene
Grazus Gabriele wub.gif
kristalcik25
ir man grazus -Gabriele wub.gif smile.gif
žydrynė
schmoll.gif šlykščiai nusibodęs doh.gif
Anirin
o mes štai irgi galvojam savo mergytę pavadint Gabrielė... blush2.gif aišku viskas dar gali pasikeist, bet vardas ir mums patinka smile.gif
Femme Fatale
Nezinau kaip jums, taciau man be galo atsibodes vardas. Toks metas dabar buvo, kad atrodo paklausu ko nors, kokiu vardu pavadinote mergaite, tai daugiau nei puse - Gabriele.
Man tai asmeniskai labai keistai, niekada nepatiko sis vardas, niekada nedeciau tokio smile.gif cia tik mano subjektyvi nuomone, taciau tikrai nesuprantu, kuo jis visiems toks grazus.
goodly
Laaaabai jau populiarus, švelniai tariant biggrin.gif

šiaip statistika čia, galima juk pasidomėt mirksiukas.gif

http://www.gyvreg.lt/html/lietuvos_statist...tat_vardai.html
*candy*
Mano vardas taip pat Gabriele, bet nepasakyciau, kad savo aplinkoje ju pazinociau labai daug. smile.gif O kas liecia populiaruma, tai sis vardas tikrai ispopuliarejo.
Fula
Man šitas vardas labai gražus. wub.gif Vienas iš švelniausių moteriškų vardų. Gal tik jo populiarumas kiek nepatogus dalykas. g.gif
dezira
senas,nusibodes vardas schmoll.gif
Alyvuoge
pries 15 metu sakiau jei turesiu dukra pavadinsiu Gabriele, bet dabar kazkaip ,kad ir jis vis dar man grazus nebevadinciau, del to populiarumo net nervas ima:)
Gintareamber
Nebeturi sis vardas identito, nes toks daznas, kad sauki Gabriele, atsisaukia trys kaip minimum
Klepesova
pasižiūrėkit statistiką- gabija ir Gabrielė visoje Lietuvoje nuo 2006m niekaip neiškrenta iš populiariausių vardų 10 tiksliau Gabrielė "nukrito " "net" į 6 vietą pagal populiarumą. jei tai jūsų netrikdo tai parašau- pats vardas labai gražus bet labai dažnas vien mūsų kieme iš vaikų žinau kad 5 mergaitės nešioja Gabrielės vardą 4u.gif
Lediine
O man Gabrielė vardas labai gražus. Prieš devynis metus vyras man ir sako, jie gims dukrytė pavadinsim Gabriele. Gimė dukrytė, Gabriele pavadinom. Taip, šis vardas kartu su vardu Gabija labai populiarūs, daug tokių mergaičių yra, tačiau per daug dėl to nesikremtu. Mums gražu.smile.gif
gabruskinas
Mano vardas Gabrielė smile.gif Labai džiaugiuosi kad turiu tokį vardą ir kad niekada jis man neatrodė negražus. Tiesa kad populiarus tai faktas, vien mano klasėje 3 Gabrielės ir Gabrielius buvo smile.gif
Dinulia
Svejojau taip dar mokykloj dukrele pavadint, gime 2 sunus biggrin.gif Labai dabar abejociau, ar noriu savo vaikui tokio vardelio-labai jau daug Gabrieliu 4u.gif
samadeva
Nusibodes schmoll.gif
smalsiuke333
NUSIBODES AŠ PATI TURIU POPULIARU VARDA KAI KLASĖJ 6 BUVOM TAI PAVARDEM VADINDAVO
emiliuxas
gaila kad toks populiarus, nors mes gyvenam uzsienyje cia gabrieliu neperdaugiausia. noreciau jei kada turesiu mergyte pavadinti ja gabriele smile.gif
rimer
Prieš 16metų sesuo savo dukrai davė šį varda.Tada buvo baisu,nes šalia gyveno tokia močiutė 90metų tai ją visi Gabriune šaukdavo.
JJ_M
labai dažnas.. rolleyes.gif nevadinčiau dukros..bet jeigu jums gražu, tai koks skirtumas dažnas, ar ne.. 4u.gif
mamulka10
grazus smile.gif bet labai daznas smile.gif
Lyre
Vardas grazus, bet kai kas antra su tokiu, jau nebepatinka.
spyrgute
Gražus 4u.gif
Dumza
GRAZUS smile.gif
marina86
Grazus vardas, bet labai jau populiarus
Akvilchikas
visa laika svajojau tureti dukra....kai pastojau, jauciau, kad bus mergaite ir zinojau, kad vardas bus GABRIELE....zinojau, kad vardas populiarus, bet nezinau, nuo vaikystes mano visos leles buvo Gabrieles...
Svajojau apie zydras akis, tobula sypsena...Gime tobula mergaite, jai jau 5metukai, bet nebuvo ne dienos, kad buciau suabejojusi, kad daviau ne ta varda...

GABRIELIU NIEKADA NEBUS PER DAUG lotuliukas.gif
Iceland
QUOTE(Lyre @ 2011 02 24, 12:25)
Vardas grazus, bet kai kas antra su tokiu, jau nebepatinka.
*

drinks_cheers.gif Jau net negražus darosi dėlto
nraminta
vardas grazus, beta dabar labai jau daug tu Gabrieliu.
Laurina
vardas grazus, bet jau perdaug perdaug perdaug tu gabrieliu 4u.gif
Nalivaika85
Vardas gražus,tačiau labai senas ir labai dažnas. Ir ne tik Lietuvoje,bet ir užsniejyje pilna visokių Gabrielų. smile.gif Yra daug kitokių gražių vardų,tad vien dėl to,k ad šiais laikais vos ne kas antra Gabrielė-rinkčiausi kitą,nors jeigu ir būtų jis man pats gražiausias:)
menasmyleti
Labai grazus vardas.
plude
Na nematau nieko blogo,kad daug Gabrieliu,ir mes nerinkom specealiai tokio vardo,tiesiog atvaziavo vyras aplankyt,ir sako "bus Gabriele" smile.gif Ir kai pradejom darzeli lankyt,visur surasiau varda ir pavarde,nes buvau isitikinus,kad tikrai grupeje bus ne viena Gabriele,ir yra viena,tik turi kompanjona Gabrieliu biggrin.gif
makaronika
nuvalkiotas rolleyes.gif
gabruskinas
kai mane taip vadino tai dar mados tokios nebuvo, o dabar pažiūrėjus, tai tarp jaunesnių pilna Gabrielių. bet man netrukdo biggrin.gif
Cansado
Man labai gražus, pavadinčiau ir dukrą taip, tik kad baisiai populiarus ji dabar..
Semilga
oi,kiek daug tu GABRIELIU... ax.gif 4u.gif
Nalivaika85
Gražus vardas,nors ir labai dažnas:)
Jau geriau vaikučiui duoti dažną,gražų vardą,negu retą,išgalvotą ir nereikšmingą.smile.gif
tulpeee
Tradicinis, neissiskiriantis vardas. Bet nereiskia, kad negrazus mirksiukas.gif
Šerii
QUOTE(Nalivaika85 @ 2011 06 25, 12:14)
Gražus vardas,nors ir labai dažnas:)
Jau geriau vaikučiui duoti dažną,gražų vardą,negu retą,išgalvotą ir nereikšmingą.smile.gif
*

O as nesutinku. Kas cia gero kai pasaukus vaika atsisuks dar 10 mergaiciu? Niekad neduociau vardo, kuriuo krikstijamas kas antras vaikas. Na ir kas kad tai grazus vardas? Kristina irgi grazus vardas, tik sudetinga kalbeti apie puseseres, nes reikia visada patikslinti apie kuria is pusseseriu Kristinu kalbu.
Sidabrinee
Grazus 4u.gif
e.v.a
Labai grazus vardas, jei mano pavarde butu trumpesne, tai dukra tikrai butu buvus tokiu vardu. O dabar pasirinkom trumpa varda.
Liepos dukra
Nors perskaičiau, kad daugeliui šis vardas nuvalkiotas ir dažnas, bet mes abu apie šį vardą galvojam seniai ir net neįtarėm kad abiejų bus vienodas. Manau gimus dukrai dėsim šį vardą. nors ką gali žinot gal mergaitę pamatę norėsime kito blush2.gif

Vardas tikrai gražus thumbup.gif
vytautesi
Jei turėčiau mergaitę, vienas iš realiausių vardų būtų Gabrielė. 4u.gif
jautuke21
truputį per dažnas.. nebent tėveliai nori, kad darželyje/klasėje būtų 4 ar daugiau bendravardžių..
Silvy
QUOTE(Šerii @ 2011 06 27, 15:16)
O as nesutinku. Kas cia gero kai pasaukus vaika atsisuks dar 10 mergaiciu? Niekad neduociau vardo, kuriuo krikstijamas kas antras vaikas. Na ir kas kad tai grazus vardas? Kristina irgi grazus vardas, tik sudetinga kalbeti apie puseseres, nes reikia visada patikslinti apie kuria is pusseseriu Kristinu kalbu.
*

Va va drinks_cheers.gif
Pas mane giminej yra dvi Gabrieles,tai irgi reikia pabrezti apie kuria kalbu.
Vardas grazus,bet nevadinaciau savo dukros taip todel,kad labai daznas
Ievutele123
Gi reikia turėti savo nuomonė unsure.gif Jei jis tau patinka toki ir duok, čia gi tavo vaikas o ne mūsu visu lotuliukas.gif Man tai asmeniškai šitas vardas gražus ir man nei kiek nesvarbu kiek ir kas toki turi.
liah
mergaitei tai labai grazu o kazin kaip bus kai ji uzaugs g.gif ar bus grazu kai tai gabrielei bus palei 50?
Jazira
man labai grazus vardas
princesesmama
QUOTE(Jazira @ 2011 09 06, 11:24)
man labai grazus vardas
*

man sis vardas mergaitei pats graziausias, taip ir pavadinom dukra smile.gif

p.s. kazkaip keista bet kiek eina i darzeli ateina ir nauju vaiku ir is senu, bet ji tokiu vardu vienintele thumbup.gif ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.