QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 18:25)
Labai gražus vardas man Gabrielė
Visad galvojau, kad jei turėsiu mergytę, tai tik Gabriele pavadinsiu
Gal ir dažnas, tačiau nuo to man vardas netampa mažiau gražus 
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 18:25) Labai gražus vardas man Gabrielė
Grazus Gabriele
ir man grazus -Gabriele
o mes štai irgi galvojam savo mergytę pavadint Gabrielė...
Nezinau kaip jums, taciau man be galo atsibodes vardas. Toks metas dabar buvo, kad atrodo paklausu ko nors, kokiu vardu pavadinote mergaite, tai daugiau nei puse - Gabriele.
Man tai asmeniskai labai keistai, niekada nepatiko sis vardas, niekada nedeciau tokio
Laaaabai jau populiarus, švelniai tariant
šiaip statistika čia, galima juk pasidomėt http://www.gyvreg.lt/html/lietuvos_statist...tat_vardai.html
Mano vardas taip pat Gabriele, bet nepasakyciau, kad savo aplinkoje ju pazinociau labai daug.
Man šitas vardas labai gražus.
senas,nusibodes vardas
pries 15 metu sakiau jei turesiu dukra pavadinsiu Gabriele, bet dabar kazkaip ,kad ir jis vis dar man grazus nebevadinciau, del to populiarumo net nervas ima:)
Nebeturi sis vardas identito, nes toks daznas, kad sauki Gabriele, atsisaukia trys kaip minimum
pasižiūrėkit statistiką- gabija ir Gabrielė visoje Lietuvoje nuo 2006m niekaip neiškrenta iš populiariausių vardų 10 tiksliau Gabrielė "nukrito " "net" į 6 vietą pagal populiarumą. jei tai jūsų netrikdo tai parašau- pats vardas labai gražus bet labai dažnas vien mūsų kieme iš vaikų žinau kad 5 mergaitės nešioja Gabrielės vardą
O man Gabrielė vardas labai gražus. Prieš devynis metus vyras man ir sako, jie gims dukrytė pavadinsim Gabriele. Gimė dukrytė, Gabriele pavadinom. Taip, šis vardas kartu su vardu Gabija labai populiarūs, daug tokių mergaičių yra, tačiau per daug dėl to nesikremtu. Mums gražu.
Mano vardas Gabrielė
Svejojau taip dar mokykloj dukrele pavadint, gime 2 sunus
Nusibodes
NUSIBODES AŠ PATI TURIU POPULIARU VARDA KAI KLASĖJ 6 BUVOM TAI PAVARDEM VADINDAVO
gaila kad toks populiarus, nors mes gyvenam uzsienyje cia gabrieliu neperdaugiausia. noreciau jei kada turesiu mergyte pavadinti ja gabriele
Prieš 16metų sesuo savo dukrai davė šį varda.Tada buvo baisu,nes šalia gyveno tokia močiutė 90metų tai ją visi Gabriune šaukdavo.
labai dažnas..
grazus
Vardas grazus, bet kai kas antra su tokiu, jau nebepatinka.
Gražus
GRAZUS
Grazus vardas, bet labai jau populiarus
visa laika svajojau tureti dukra....kai pastojau, jauciau, kad bus mergaite ir zinojau, kad vardas bus GABRIELE....zinojau, kad vardas populiarus, bet nezinau, nuo vaikystes mano visos leles buvo Gabrieles...
Svajojau apie zydras akis, tobula sypsena...Gime tobula mergaite, jai jau 5metukai, bet nebuvo ne dienos, kad buciau suabejojusi, kad daviau ne ta varda... GABRIELIU NIEKADA NEBUS PER DAUG
vardas grazus, beta dabar labai jau daug tu Gabrieliu.
vardas grazus, bet jau perdaug perdaug perdaug tu gabrieliu
Vardas gražus,tačiau labai senas ir labai dažnas. Ir ne tik Lietuvoje,bet ir užsniejyje pilna visokių Gabrielų.
Labai grazus vardas.
Na nematau nieko blogo,kad daug Gabrieliu,ir mes nerinkom specealiai tokio vardo,tiesiog atvaziavo vyras aplankyt,ir sako "bus Gabriele"
nuvalkiotas
kai mane taip vadino tai dar mados tokios nebuvo, o dabar pažiūrėjus, tai tarp jaunesnių pilna Gabrielių. bet man netrukdo
Man labai gražus, pavadinčiau ir dukrą taip, tik kad baisiai populiarus ji dabar..
oi,kiek daug tu GABRIELIU...
Gražus vardas,nors ir labai dažnas:)
Jau geriau vaikučiui duoti dažną,gražų vardą,negu retą,išgalvotą ir nereikšmingą.
Tradicinis, neissiskiriantis vardas. Bet nereiskia, kad negrazus
QUOTE(Nalivaika85 @ 2011 06 25, 12:14) Gražus vardas,nors ir labai dažnas:) Jau geriau vaikučiui duoti dažną,gražų vardą,negu retą,išgalvotą ir nereikšmingą. O as nesutinku. Kas cia gero kai pasaukus vaika atsisuks dar 10 mergaiciu? Niekad neduociau vardo, kuriuo krikstijamas kas antras vaikas. Na ir kas kad tai grazus vardas? Kristina irgi grazus vardas, tik sudetinga kalbeti apie puseseres, nes reikia visada patikslinti apie kuria is pusseseriu Kristinu kalbu.
Grazus
Labai grazus vardas, jei mano pavarde butu trumpesne, tai dukra tikrai butu buvus tokiu vardu. O dabar pasirinkom trumpa varda.
Nors perskaičiau, kad daugeliui šis vardas nuvalkiotas ir dažnas, bet mes abu apie šį vardą galvojam seniai ir net neįtarėm kad abiejų bus vienodas. Manau gimus dukrai dėsim šį vardą. nors ką gali žinot gal mergaitę pamatę norėsime kito
Vardas tikrai gražus
Jei turėčiau mergaitę, vienas iš realiausių vardų būtų Gabrielė.
truputį per dažnas.. nebent tėveliai nori, kad darželyje/klasėje būtų 4 ar daugiau bendravardžių..
QUOTE(Šerii @ 2011 06 27, 15:16) O as nesutinku. Kas cia gero kai pasaukus vaika atsisuks dar 10 mergaiciu? Niekad neduociau vardo, kuriuo krikstijamas kas antras vaikas. Na ir kas kad tai grazus vardas? Kristina irgi grazus vardas, tik sudetinga kalbeti apie puseseres, nes reikia visada patikslinti apie kuria is pusseseriu Kristinu kalbu. Va va Pas mane giminej yra dvi Gabrieles,tai irgi reikia pabrezti apie kuria kalbu. Vardas grazus,bet nevadinaciau savo dukros taip todel,kad labai daznas
Gi reikia turėti savo nuomonė
mergaitei tai labai grazu o kazin kaip bus kai ji uzaugs
man labai grazus vardas
|