Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atostogos Rūgpienių kaime
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Aurėja
Atostogos Rūgpienių kaime

Vasaros atostogos kaime – tai lakstymas basomis po pievą, šiltas šviežias karvutės pienas, vištyčių lesinimas, daržo ravėjimas ir nesibaigiantys darbai prie šieno, visas tuntas pusbrolių bei pusseserių prie bendro stalo, sekmadienio „kermošius“ prie bažnyčios, žvejyba, kaimiška pirtelė ir dar nesuskaičiuojama galybė pramogų, užsiėmimų bei darbų.

Skelbiame naują nuotaikingą vasaros fotokonkursą – "Atostogos Rūgpienių kaime“! Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis ar jau paaugęs vaikas/-ai smagiai įdomiai leidžia laiką kaime, padeda dirbti jums/seneliams ūkio darbus, pramogauja gryname ore. Jei neturite nuotraukos su savo vaikais, atostogaujančiais kaime, galbūt rasite ryškią kokybišką foto iš savo vaikystės kaime. Lauksime linksmų vasariškų „kaimietiškų“ vaizdelių!

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis - taisyklės čia

Sugalvokite nuotraukai originalų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 07 25 iki 2005 08 02
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 08 03 – 2005 08 08

Dalyvaukite ir laimėkite puikių firminių supermama.lt prizų!
Aurėja
Jau startuojam mirksiukas.gif laukiam nuotraukų patvirtinimui ax.gif
Erszebeth
O ką daryt, jei kaimo nėr? blush2.gif Akropolis irgi kaimas laugh.gif Žolė ir dangus visur vienodi, o ant Ozo netgi gražesni, nei kitur rolleyes.gif
ewa
Nu liuks nuotraukos.
Pakol kas gražiausia " prie tvartelio ant kelmelio..." Dar labai liuks " čia gyva žemė", ar kažkas tokio, tik ji nėra visai jau kaimiška g.gif
O šitam konkurse bent jau aš noriu tokių tikrų kaimo vaizdų. Man labai gražu. Gal dėl to, kad pati kaimo niekada neturėjau g.gif
Mažulėlė
O aš kadangi kaime užaugau, tai labai gerai įsivaizduoju, kas ten gali vykt ir vyksta smile.gif aš už visokio stiliaus nuotraukas, tikrai smagu, kad bent jau kol kas jų visokių ir yra thumbup.gif
Džinė
Norejau paklausti: idejau nuotraukyte, o man parase, kad ji nepatvirtinta, ar tai reiskia, kad ja atmeta? Aciu
Erszebeth
QUOTE(Džinė @ 2005 07 25, 20:29)
Norejau paklausti: idejau nuotraukyte, o man parase, kad ji nepatvirtinta, ar tai reiskia, kad ja atmeta? Aciu
*

Nepatvirtinta, nes dar nespėjo patvirtinti wink.gif Palauk, ir patvirtins.
Erszebeth
QUOTE(ewa @ 2005 07 25, 16:02)
" čia gyva žemė", ar kažkas tokio, tik ji nėra visai jau kaimiška  g.gif
*

Aha g.gif
Mama_Tania
Man kol kas gražiausia nuotrauka "Lekiam į šokius!", gal su ja prisimeniau savo vaikystės šokius?
Valerija
Jau iš pirmųjų nuotrauku matosi, kad bus labai įvairių nuotraukų konkursas ir man tai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik gaila, kad mažoka originalių pavadinimų g.gif
Kazimiera d'Artanjan
"Va čia tai gyvenimas! Pasirodo maistas ne tik šaldytuve būna !!!!! smile.gif"
Prajuokino biggrin.gif
Papugele
Iš dabar esančių nuotraukų labiausiai patinka"Joja joja lietuvaičiai" ir mašinos remontininkai rolleyes.gif thumbup.gif
jėga
Man irgi lietuvaičiai vežimaity thumbup.gif
Džinė
O man - berniukas su viščiuku ir kitas lelius su ožiuku, kuriam ragiukai prasikalė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Elina
Šįkart labai daug gražių nuotraukų 4u.gif
Mažulėlė
aga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Elina @ 2005 07 26, 18:26)
Šįkart labai daug gražių nuotraukų 4u.gif
*

Cikadelė
Laba diena,

O man labiausiai patiko nuotraukytė, pavadinimu- Tikroj kaimiškoj vonioj ar kažkaip panašiai.
O priežastis labai paprasta - labai natūralus, TIKRAS kaimiškas vaizdas, sena vonelė (pati tokioje maudžiausi), ir tikrų tikriausias senos trobos (ar tvarto) kampas (ta prasme ne kažkokie plytiniai trobesiai, bet tikrų tikriausia medinė troba thumbup.gif Tai yra tikrų tikriausias kaimas smile.gif

Gal taip sakau, nes pati turiu tokį kaimą- su medinėm trobom, rėčkom, senais šuliniais, senom apkerpėjusiom obelim .......Dabar kilo mintis, įdėčiau savo mažytės nuotrauką kaime.....bet ar tokios dalyvautų konkurse? biggrin.gif
Džinė
Taip CIKADELE, ten parašyta, kad ir savo mažos nuotraukytes gali dėti mirksiukas.gif
Vilika
Man taip pat nuotrauka su ožiuku labai patinka biggrin.gif Turbūt dėl to, kad mano mažiukei jau ragiukai kalasi smile.gif biggrin.gif Ir tokie dideli, kad oho.. biggrin.gif
ewa
QUOTE(Cikadelė @ 2005 07 27, 08:11)
Laba diena,

O man labiausiai patiko nuotraukytė, pavadinimu- Tikroj kaimiškoj vonioj ar kažkaip panašiai.
O priežastis labai paprasta - labai natūralus, TIKRAS kaimiškas vaizdas, sena vonelė (pati tokioje maudžiausi), ir tikrų tikriausias senos trobos (ar tvarto) kampas (ta prasme ne kažkokie plytiniai trobesiai, bet tikrų tikriausia medinė troba thumbup.gif Tai yra tikrų tikriausias kaimas smile.gif

*

Man šita irgi viena iš gražiausių, o gal net gražiausia wub.gif
Iš vis labai gražios nuotraukos. Labai mėgstu tokius grįnai kaimiškus vaizdus thumbup.gif
Aš kaip ir Cikadelė, šitam konkurse labiausiai žaviuosi tokiais senobiniais kaimo vaizdeliais smile.gif
Scarlett
jooo gera būtų tokį kaimą turėti kaip su "amerikoniška" vėliava biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Žiba
Joo, man irgi toks patiktų thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
Et...Kur ta močiutė su pieneliu taip ilgai užtruko??? Baigiam akutes praganyti...

Šita dar labai graži wub.gif
Vilika
QUOTE(Kopa @ 2005 07 28, 10:07)
Et...Kur ta močiutė su pieneliu taip ilgai užtruko??? Baigiam akutes praganyti...

*

Pritariu. Ir langelis ten toks fainas. Vaikystę kaime primena...
Neglaite
Labai gražios nuotraukytės wub.gif . Mes irgi įdėjom vieną ax.gif Nuotrauka tikrai daryta kaime, tik to kaimo tik žolė matosi doh.gif, bet ji tikrai "kaiminė" tongue.gif . O jei patvirtino , vadinas tinka g.gif

Nu jau kad parašiau doh.gif
jurgita_b
Kokios fainos nuotraukytes! mano favorites "kur ta močiutė su pieneliu taip ilgai užtruko?", "joja joja lietuvaiciai", ir kur vaikai sedi "baleikoj". tikri kaimiski vaizdeliai thumbup.gif
dėja
Aš irgi išsiunčiau foto,laukiu patvirtinimo.Nelabai,ten kaimas matosi,bet kaimas blush2.gif
Džinė
" Aš gėlytė tarp žiedų " būtų tikę pasibaigusiam konkursui.
-Aušrinė-
QUOTE(Kopa @ 2005 07 28, 10:07)

*

aga man irgi ji grazi biggrin.gif ... tikriausiai ne vien del to, kad mano dukriukas ten akytes baigia praziureti. Gaila, kad as nespejau pirmiau uz kitos mergytes mamyte ideti sita nuotrauka... nes jauciu, kad ji gali ka nors laimeti blush2.gif

beje labai svarbi detale toje nuotraukoje - tute doh.gif
Ramunita
Kokia čia kūtvela replioja ???

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pirmiausia tai pgalvojau-graziai mamyte savo vaika vadina biggrin.gif
Noa
"Pirmoji meilė - traktorius" gerulė nuotrauka biggrin.gif
Elina
QUOTE(Ramunita @ 2005 07 28, 19:16)
Kokia čia kūtvela replioja ??? 
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pirmiausia tai pgalvojau-graziai mamyte savo vaika vadina biggrin.gif
*

Bet o kokia ten kūtvėla rėplioja? blink.gif g.gif
Kartojasi nuotraukų pavadinimai ax.gif : "eikit dirbti, aš pasideginsiu"
Aurėja
Kas norėsit pakeisti pavadinimą iki balsavimo - ne problema, parašykit man asmeninę žinutę ir aš pataisysiu smile.gif
kajote
QUOTE(Elina @ 2005 07 28, 19:21)
Bet o kokia ten kūtvėla rėplioja? blink.gif  g.gif
*

TEN TA KUTVELA-KIRMELE laugh.gif
ISIZIUREK, IR PAMATYSI KUTVELA ANT TVOROS mirksiukas.gif
Vilika
QUOTE(kajote @ 2005 07 29, 08:41)
TEN TA KUTVELA-KIRMELE  laugh.gif
ISIZIUREK, IR PAMATYSI KUTVELA ANT TVOROS mirksiukas.gif
*

Ačiū už paaiškinimą biggrin.gif Dabar ir aš pagaliau supratau, kas čia per kūtvėla biggrin.gif
Džinė
Jau buvau išsirinkus tris nuotraukytes, už kurias balsuosiu, o dabar dar viena labai patinka...blink.gif sunku bus g.gif wub.gif
Ramunita
Ach, tie nesibaigiantys žemės darbai...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
O, žemės darbai blink.gif labai faina, pritariu smile.gif
Mama_Tania
"Lenk medį kol jaunas.."
Vat imsiu ir palenksiu tą medį, babos kaime.
Labai faina nuotrauka thumbup.gif
Mažulėlė
Kiek daug gražių nuotraukų po savaitgalio atsirado yahoo.gif
Džinė
Labai graži nuotrauka, kur močiutė su vištele pažindina thumbup.gif thumbup.gif
nerile
Paskaiciau temos pavadinima ir suklusau: as vakar tikrai buvau Rugpieniu kaime- tai pirciu ir laisvalaikio kompleksas...
Linaiva
Fuuuu spėjau šį kart įkišt ir savo nuotraukytę, o tai vis kažkaip pražioplinu ax.gif atrodo dar ilgai tęsis konkursas, o ir nepastebi kaip baigiasi....

Superinės nuotraukytės, bus už ką balsuot thumbup.gif
kajote
QUOTE(Mazhulele @ 2005 08 01, 08:36)
Kiek daug gražių nuotraukų po savaitgalio atsirado yahoo.gif
*

Pritariu mirksiukas.gif
pramokusi
Labai daug gražių nuotraukyčių!
jėga
Nuotraukos tai superinės thumbup.gif Nežinau, kaip reiks išsirinkt ax.gif

Ir dar, įdomų dalyką pastebėjau g.gif Kodėl paspaudus ant "Pirkit obuoliukų", atsiranda visai kita nuotrauka g.gif g.gif g.gif
Elina
QUOTE(jėga @ 2005 08 02, 09:59)
Nuotraukos tai superinės thumbup.gif  Nežinau, kaip reiks išsirinkt ax.gif

Ir dar, įdomų dalyką pastebėjau g.gif  Kodėl paspaudus ant "Pirkit obuoliukų", atsiranda visai kita nuotrauka g.gif  g.gif  g.gif
*

gal paspausk Ctrl ir F5 vienu kartu? man tada pradėjo gerai rodyti mirksiukas.gif
jėga
QUOTE(Elina @ 2005 08 02, 11:04)
gal paspausk Ctrl ir F5 vienu kartu? man tada pradėjo gerai rodyti mirksiukas.gif
*

Kur paspaust blink.gif Tai nuspaudus ant tos foto ir taip matos, kad dvyniai obuolius pardavinėja mirksiukas.gif , bet bendram nuotraukų puslapy ten du vaikiukai prie kažkokio namo stovi g.gif g.gif
Elina
QUOTE(jėga @ 2005 08 02, 12:11)
Kur paspaust blink.gif  Tai nuspaudus ant tos foto ir taip matos, kad dvyniai obuolius pardavinėja mirksiukas.gif , bet bendram nuotraukų puslapy ten du vaikiukai prie kažkokio namo stovi g.gif  g.gif
*

uždėk pelytę ant tos foto ir suspausk vienu kartu Ctrl ir F5, tada nebematysi vaikiukų kibiriukuose tongue.gif
Minnie
Nenoriu įžeist, bet kaip susiję kaimas ir daugiaaukščiai iš miegamųjų kvartalo? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.