Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

Nesenai trečią kartą gyvenime susidėjau cheminį ir vis dar eksperimentuoju su priežiūros priemonėm, neišgaunu norimo efekto. Gal kuri pasidalinsit patirtimi ir prisijungsit. Kadaise esu turėjusi liūdną patirtį su cheminiu, bet plaukelius atgaivinau taip, kad niekas netikėdavo, kad jie nenatūraliai garbanoti.
Atsakyti
Man įdomu, ką jūs darot su tom sruogom, kurios išsileidžia, kai tuo tarpu likusios lieka garbanotos?
Atsakyti
4u.gif

ot kokia tema,kaip tik man biggrin.gif nes siandien einu antra kart chemini detis,pirmasis buvo pries metus gerus..bet man labai patiko tai vel noris smile.gif

o del gaivinimo..tai kirpeja dave kauke kirpykline,tai pora men pries dejima ja naudojau,plius dar mano iprastos priemones..po cheminio lepinu viskuo kuo galiu.

o kaip tau taip buna kad vienos sruogos issileidzia kitos ne?nes man tai jis taip tolygiai leidziasi,visi kartu,kad praktiskai nei atauganciu labai neisryskina,nei juolab pavienem sruogom..dabar po metu liko tiesiog puresni,pasibangave plaukai..
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 01 11, 11:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 11, 11:42)


ot kokia tema,kaip tik man biggrin.gif nes siandien einu antra kart chemini detis,pirmasis

na ir kaip? patenkita? kokio ilgio plaukai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 11 sausio 2009 - 23:26
QUOTE(ricci @ 2009 01 12, 01:28)
ax.gif
Papildyta:

na ir kaip? patenkita? kokio ilgio plaukai? ax.gif

labai patenkinta..jau kadangi nepirmas kartas tai zinojau ko tiketis,nereikia laiko su vaizdu apsiprast biggrin.gif plaukai iki peciu kazkur,bent dabar kai susukti.
kadangi garbanas jau turiu dabar pradedu gaivinimo akcija,kad kuo greiciau jos atrodytu lyg naturalios smile.gif
Atsakyti
man tai graziausiai po menesio atrodo, tada jos tokios naturalios. O kur dareisi ir kiek kainavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2009 01 12, 20:03)
man tai graziausiai po menesio atrodo, tada jos tokios naturalios. O kur dareisi ir kiek kainavo? bigsmile.gif

na ir man kazkur po 2-3 menesiu,seip susitvarkius graziai jau iskart atrodo bet tas naturalumas tik po kurio laiko..ne lt gyvenu tai info kur dariau manau be reiksmes mirksiukas.gif

pasakok kaip gaivini,kuop lepini gal naujo ka parasysi smile.gif
Atsakyti
atradau buda kaip padaryt kad garbanos butu nerealios ir naturaliai gan atrodytu. Cia per kazkoki filmuka internete ziurejau kaip kirpejas moke formuoti garbanas- reikia paimti atskira sruoga, ja vynioti aplink pirsta siek tiek sukant ir tepant krema garbanoms. Kiek esu isbandziusi, man tigi catwalk amplifier yra pats geriausias. Ir po to paglamzyti ta sroga. Ir taip visus plaukucius, atskiras sruogas. Atrodo ilgai uztruks, bet kai igundi, tai labai greitai. Po to visus plaukus. dar siek tiek pakedenti reikia.
O siaip anksciau aliejus dedavau, bet man jie nieko gero, nepatinka garbanos kaip atrodo. Kol kas naudoju tigi headshot sampuna ir kauke, tai labai fainas, padrekina.
Ka naudoji atsatymui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 12 sausio 2009 - 18:23
nu idomi mintis tik kantrybes reikia,o tau nesigauna jos tiesiog sieja gniauzant plaukus?as pasemu arba putu arbaispurskiu plaukus garbanom skirtu skysciu ir pagniauzau smile.gif
gaivinu visaip,bet pagrinde turiu dvi kaukes is kirpejos,balintiem ir po cheminio plaukam,o seip as megeja eksperimentuot tai ka randu pagal aprasyma tinkama mano plaukam ta perku ir dedu,plius dar aliejai naturalus,seniau darydavau tik su alyvuogiu dabar bandysiu ir su kokosu..dar zadu isbandyt ir namines kaukes smile.gif
o tu ka?
Atsakyti
Gaunais ir taip glamzant, bet efektas visai kitoks jei formuoji taip kaip aprasiau. Po 3 kartu labai greit gaunasi ax.gif kokosu aliejus labai patiko g.gif o kokios firmos kaukes is kirpejos naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 12 sausio 2009 - 21:22
sveikos, isimaisysiu ne tik del ivairoves ax.gif ...ar jusu garbanos smulkios??? Man labai grazu stambiai garbanoti plaukai, bet pries nnnn metu is manes pudeli buwo padare doh.gif galvoju gal kokiu naujoviu yra sioj srity...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 12 sausio 2009 - 21:30
QUOTE(ricci @ 2009 01 12, 23:20)
Gaunais ir taip glamzant, bet efektas visai kitoks jei formuoji taip kaip aprasiau. Po 3 kartu labai greit gaunasi  ax.gif kokosu aliejus labai patiko g.gif  o kokios firmos kaukes is kirpejos naudoji?

na reiks kai apsileis bandyt taip kaip tu sakei,nes kolkas tik antra diena tai praktiskai nieko daryt beveik nereik ir taip laikos.
tokia kauke

user posted image

QUOTE(pusk @ 2009 01 12, 23:29)
sveikos, isimaisysiu ne tik del ivairoves  ax.gif ...ar jusu garbanos smulkios??? Man labai grazu stambiai garbanoti plaukai, bet pries nnnn metu is manes pudeli buwo padare  doh.gif galvoju gal kokiu naujoviu yra sioj srity...

pirma kart dejaus ant paciu stambiausiu tai buvo vaizdas kaip suktum su vidutiniais ar smulkokais suktukais,o dabar dariaus smulkesni,del ivairoves,bet jei nori zvaigdisku stambiu garbanu tai cheminio man rodos nedaro tokio..bent nesu girdejus..
Atsakyti