Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželinuko baldeliai: stalas, kėdutės, foteliukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Carevna

! 
Brangios mamos ir ne tik,

primenu, kad čia ne "Skelbimų lenta" todėl visokius "siūlau/ieškau/prašom per až ir t.t" trinsiu be jokio įspėjimo, o patalpinusias nubausiu, skelbimams forume yra atskira vieta, todėl neterškit temų, kurios yra tikrai naudingos.

Ačiū už supratimą,
Pagarbiai,
Moderatorė Carevna
*neva*
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 02 14, 00:49)
Už 1150 lt mačiau. Nemaža suma... O man jos irgi norėtųsi... O ir yra kol kas tik Vilniuje... sad.gif
*

aciu 4u.gif
mamulka10
QUOTE(dre @ 2009 12 04, 12:43)
bigsmile.gif  koks grozis  wub.gif !
*

aciu aciuks.gif smile.gif

QUOTE(LigiBunga @ 2010 02 12, 12:25)
Kartais tereikia pasivazinet po mazesniu miesteliu sestadieni turgu.

O mes netycia pirkome turguje is vieno staliaus. Viska uz 55 litus. Sakau, sekme smile.gif

Pabaigsim remontuot kambari, tai dekupazu padailins tuos baldelius.

p.s.fotografuota vasara, kai baldelius pastatem lauko pavesinej.
user posted image
*

istiesu uz super kaina isigyjote staliuka su kedutem, matosi kad tvirtas ir grazus wub.gif

Shaulys
QUOTE(*neva* @ 2010 02 27, 21:58)
aciu  4u.gif
*

Neva, as radau pigiau ir jau uzsisakiau. Po 2 savaiciu turesiu (pateikimo terminas buvo 4-6 sav, man iseis 4). Tik nzn kaip dabar tau pasakyti pas ka pirkau ir uz kiek?
Papildyta:
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 02 14, 01:49)
Už 1150 lt mačiau. Nemaža suma... O man jos irgi norėtųsi... O ir yra kol kas tik Vilniuje... sad.gif
*

p.s. - jie atveza kur reikia, ne tik vilniuje smile.gif bet jei gyvai paziuret, tai taip - tik VLN.
Elentari
QUOTE(LigiBunga @ 2010 02 12, 13:25)
Kartais tereikia pasivazinet po mazesniu miesteliu sestadieni turgu.

O mes netycia pirkome turguje is vieno staliaus. Viska uz 55 litus. Sakau, sekme smile.gif

O kokio miestelio turguje pirkot? 4u.gif

Mano mažyliui irgi artėja 2 gimtadienis, norisi medinio staliuko su kėdutėmis.
Gal kas gali pasidalinti, kur Vilniuje matėt geros kokybės, gražių komplektukų ne per brangiausiai? ax.gif
Alezee
Maciau www.dominobaldai.lt graziu komplektuku, o mes tai dideli stala trimeciui Lego statyboms pirkom dar is Hobby Hall, kol veike. 4u.gif
pukuotukas
nedinukus nupirkau ermitaze nesenai staliuka ir dvi kedutes padekupazinsiu ir bus nuostabus spalvoti zaislai mano pupai wub.gif
volkiene
QUOTE(ingutia @ 2010 02 23, 17:45)
user posted image
user posted image

Mūsų štai tokie baldeliai.
*

Sakykit o kur siuos baldelius isigijot ir kiek tokie kainuoja? blush2.gif
GABRIIELA
MES TURUME ODINI FOTELIUKA MAZA, STALA SU 2 KEDUTEM, O NAT STALO GALIMA PIESTI SU KREIDA, KAIP MOKYKLINE LENTA TOKS PAVIRSIUS
Shaulys
Sveikos mamos,
Na va - raportuoju apie TOMOORE baldus smile.gif
Gavome, patenkinti nerealiai smile.gif Tiesa -lova norejau daryti 160 arba 180 ilgio, bet kaip uzgiedojo kaina ciuzinio - 1.5 arba 2 kart didesne nei 200x90, tai pastatem didziausia dydi. Buciau zinojus, buciau ir patalynes deze po apacia tada uzsisakius... Tiesa, pakvepejo svieziu laku, bet tik viena diena - paklausiau paciu Timoore, tai sake, kadangi tiesiai is gamybos veze, del to dar neissivedino, Ir tikrai po mazdaug 1.5 paros jokio kvapo. Mazoji pietu miega jau miega savo naujoj lovelej, o as svaigstu, kaip uzsakysiu jai dar ir staliuka PLAY (ten. kur per vidury deze piestukams suslepti), foteliuka ir kedute smile.gif bet biski reik pataupyt smile.gif
OT smile.gif
Lapė-snapė:)
mamytės, gal turit kuri tokį komplektuką: http://www.perkuvaikui.lt/mammoth-komplekt...ir-kedutes.html kažin kaip kokybė g.gif
Liusii
smile.gif+2010 03 19, 17:43-->
QUOTE(Lapė-snapėsmile.gif @ 2010 03 19, 17:43)
mamytės, gal turit kuri tokį komplektuką: http://www.perkuvaikui.lt/mammoth-komplekt...ir-kedutes.html kažin kaip kokybė g.gif
*

as turiu, labai patenkinta esu nes ziauriai tvirtas, grazus ir vaikas labai megsta ji tik gaila kad melyno nebegavom tai pirkom rozini blush2.gif
Kristiniux
QUOTE(alinata @ 2009 02 02, 23:38)
mes stai toki planuojam nusipirkt 4u.gif  ant jo pavirsiaus galima piesti kreidelems, o po to nuvalyt ir vel piest ax.gif
user posted image
tai va idomu gal kas turit? g.gif  kaip kokybe, ar nelieka nuvalius po to kreidos pedsaku kaip ant mokyklines lentos? ir siaip ar patiko vaikams? g.gif
*

fainas, tik gali būt kaip kažkuri minėjo visada alkūnės kreiduotos doh.gif beje, kokia kaina šio staliuko? g.gif
QUOTE(astike @ 2009 11 10, 16:47)
Ar kas turit įsigiję tokį rinkinuką?
user posted image

Jei turit, gal pasidalinsit nuomone apie jų kokybę.
*

draugė turi, tai kokybė prasta, kėdutė iškart sulūžo doh.gif

man ir visai patinka tas lapės snapės nusižiūrėtas komplektukas, tik kad stalo matmenys labai jau maži (52x52) g.gif
dar ikea firmos faini komplektukai ir tvirti, tik kad reik prašyt kad kas iš kaimynų lenkų parveštų rolleyes.gif
La pluie
Mes sunui pirkom is ''Minijos baldu'' staliuka su stalciuku ir kedute. Patinka ir kokybe, ir tai, jog komplektas ''auga'' kartu su vaiku. Mokejom 400 lt.
user posted image
Kristiniux
QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 22, 15:38)
Mes sunui pirkom is ''Minijos baldu'' staliuka su stalciuku ir kedute. Patinka ir kokybe, ir tai, jog komplektas ''auga'' kartu su vaiku. Mokejom 400 lt.

*

labai dailus, ir svarbiausia kad tikrai ilgam thumbup.gif
Merisa
dar neturim, bet labai norime.
heryte
Mes netyčia žaislų išparduotuvėje radom staliuką su "Ratų" personažais. Labai neblogas, tvirtos konstrukcijos, kėdutę pritaikėm ir liuks thumbup.gif

atcik
Padekit rasti grazu medini ir nelabai brangu staliuka su kedute 1,5 metu mazylei..
4u.gif
vakare-tyla
QUOTE(atcik @ 2010 06 23, 16:59)
Padekit rasti grazu medini ir nelabai brangu staliuka su kedute 1,5 metu mazylei..
4u.gif
*

Man labai mieli Medrikos baldeliai ax.gif Ju baldeliai taip pat auga su vaikučiu thumbup.gif
atcik
aciu 4u.gif o jie ar daro spalvotus baldelius? noretusi vaikui zaismingesniu kokiu smile.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 23, 18:31)
Man labai mieli Medrikos baldeliai ax.gif Ju baldeliai taip pat auga su vaikučiu thumbup.gif
*

Galvojau apie medinius.. bet visgi susidomejau ir siais..
http://www.perkuvaikui.lt/mammoth-komplekt...ir-kedutes.html gal kas dar turite? ar yra kur kitur nusipirkti nei kad perkuivaikui.lt?

erikiuxxx
mes irgi naudojam staliuka su kedutem super vaikam labai patinka wub.gif

Emutes_mama
QUOTE(volkiene @ 2010 03 07, 08:20)
Sakykit o kur siuos baldelius isigijot ir kiek tokie kainuoja?  blush2.gif
*

galiu as atsakyti, nes siandien kaip tik ieskodama baldeliu uztikau tai wink.gif
http://2obliai.lt/
atcik
Mes dar neishsirinkom baldeliu..bet snd viena mamyte rekomendavo stai tokius:

http://www.dominobaldai.lt/file/Produktai/...Vaikiski_baldai

vaziuosim apziuret smile.gif
xde
QUOTE(atcik @ 2010 06 30, 13:12)
Mes dar neishsirinkom baldeliu..bet snd viena mamyte rekomendavo stai tokius:

http://www.dominobaldai.lt/file/Produktai/...Vaikiski_baldai

vaziuosim apziuret smile.gif
*

grazus...Parasykite savo nuomone apziureje...
atcik
Visgi nenuvaziavom.. blush2.gif
nusipirkom cia jau aptarta mammoth komplektuka thumbup.gif

QUOTE(xde @ 2010 06 30, 13:23)
grazus...Parasykite savo nuomone apziureje...
*

lawitux
mes turim stai tokius baldelius

http://www.idejosnamams.lt/lt/prekes/vaiku...kedutes/meniu.1

bet pirkom uz dvigubai mazesne kaina stai is cia(per akcija velykine uz 99lt o seip ne akcijos metu 130lt)

http://svogeriubaldai.lt./produktai/3/376
cia jie nenudazyti tik
xde
Gal kas turite GEKO vaikiska staliuka ir kedutes?
Ar patenkintos kokybe?Kur pirkote?Baldu rojuje maciau tik spalvotus,visai patiko is paziuros ir kaina gera.
Papildyta:
QUOTE(lawitux @ 2010 07 02, 00:56)

bet pirkom uz dvigubai mazesne kaina stai is cia(per akcija velykine uz 99lt o seip ne akcijos metu 130lt)

http://svogeriubaldai.lt./produktai/3/376
cia jie nenudazyti tik
*

o kur kaip pirkote?Paziurejau,kad nei Vilniuje,nei Kaune nera ju parduotuviu ar skyriaus g.gif
varrna
Mes mazu baldeliu nepirkom. Nesu pries, bet nepirkom tik taupumo sumetimais.
slyva
Turim staliuka ir dvi kedutes - gavom dovanu thumbup.gif Prie jo visad valgom, kartais irgi siaip vaikis priseda. labai dziaugiames sita dovana thumbup.gif
Patys tokio nebutume pirke, bet va pirkom maitinimo kedute, kuri transformuojasi i staliuka su kedute, su ta mintim, kad veliau prireiks, bet dabar ji jau sulankstyta stovi tamsiam kambary.
Linute_3
Musu vaikinas irgi turi savo staliuką, prie jo piešiam, dėliojam ir t.t.

ax.gif
ewwe
Sveikos 4u.gif
Reiktų patarimo, dukrytei ne už kalnų jau bus 1,5metukų, ir mastom nupirkti jai kėdutę bei staliuką,tik dilema ar medinius ar plastikinius (tokie kaip suaugusiems ale sodo baldai būna). Plastikiniai labiau vilioja dėl porankių kėdutėje, bet mediniai arčiau širdies,tai ir dvejoju kuriuos pasirinkti doh.gif Gal yra mamyčių naudojančių plastikinius ir pasidalintų patirtim 4u.gif
pukepuke
QUOTE(ewwe @ 2011 06 03, 16:54)
Sveikos  4u.gif
Reiktų patarimo, dukrytei ne už kalnų jau bus 1,5metukų, ir mastom nupirkti jai kėdutę bei staliuką,tik dilema ar medinius ar plastikinius (tokie kaip suaugusiems ale sodo baldai būna). Plastikiniai labiau vilioja dėl porankių kėdutėje, bet mediniai arčiau širdies,tai ir dvejoju kuriuos pasirinkti  doh.gif Gal yra mamyčių naudojančių plastikinius ir pasidalintų patirtim  4u.gif
*

Mano nuomone porankiu tu nereik visiskai, man plastmasiniai labiau ir tinka sodui, gamtai, jei siaip tam labiau ir skirti 4u.gif
Mes pirkom is SBA, man labai wub.gif
http://www.sbaidejosnamams.lt/idejosnamams...dute_baltazalia
Pradzioj norejom tik staliuko ir keduciu, bet nupirkau dar pakabele ir zaislu deze ax.gif
Lydute
Laba diena, gal kas užsisakinėjote ir gaminote vaikišką lovą?
zvaigzd_leja
Na as pirkau lova tai is cia:
My Webpage
cia jau investicija ilgam ax.gif
banginute
mes tai pirkom per skelbimus Kretingoje zaislu fabrike gamintus baldelius, tai esam patenkinti, panele ir apsipranta vis dazniau prie ju priseda 4u.gif
knopke*
o gal kas uzmate vien tik keduciu 4u.gif
ingeja
QUOTE(pukepuke @ 2011 06 10, 23:23)
Mano nuomone porankiu tu nereik visiskai, man plastmasiniai labiau ir tinka sodui, gamtai, jei siaip tam labiau ir skirti 4u.gif
Pradzioj norejom tik staliuko ir keduciu, bet nupirkau dar pakabele ir zaislu deze ax.gif
*

Nerealu wub.gif O sakykit kokio amziaus vaikuciams pirkot tokius baldelius?Galvojam nupirkti suneliui Kaledu proga,jam bus 1m4 men. Ar nepermazas dar?
zvaigzd_leja
QUOTE(banginute @ 2011 09 30, 11:28)
mes tai pirkom per skelbimus Kretingoje zaislu fabrike gamintus baldelius, tai esam patenkinti, panele ir apsipranta vis dazniau prie ju priseda 4u.gif
*

O gal butu galima smulkiau,koks ten fabrikas, kiek kainavo?
emb
QUOTE(banginute @ 2011 09 30, 11:28)
*

Aga, as ir noreciau suzinoti kur Kretingoje tas fabrikelis g.gif
zvaigzd_leja
Siandien savo amzajia tokius nupirkau, sumokejau 90 lt (dazyti melsva-rozine kainuoja 110 lt)
user posted image Mazoji buvo labai patenkinta bigsmile.gif
Pirkau Kretingoje baldu imones isparduotuveje, jei kam reiks kontaktu parasysiu i AZ, kad paskui neapkaltintu reklamos skleidimu biggrin.gif
Morfija
QUOTE(ewwe @ 2011 06 03, 16:54)
Sveikos  4u.gif
Reiktų patarimo, dukrytei ne už kalnų jau bus 1,5metukų, ir mastom nupirkti jai kėdutę bei staliuką,tik dilema ar medinius ar plastikinius (tokie kaip suaugusiems ale sodo baldai būna). Plastikiniai labiau vilioja dėl porankių kėdutėje, bet mediniai arčiau širdies,tai ir dvejoju kuriuos pasirinkti  doh.gif Gal yra mamyčių naudojančių plastikinius ir pasidalintų patirtim  4u.gif
*

plastikines kedutes labiau krenta nei medines, kol vaikas pripranta buna daug avariju, bent jau pas mus buvo wink.gif
as uz medinius, man jie mielesni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2011 06 10, 22:23)
*

kazkada sita serija bldu maciau jyske ir tikrai pigiau is ten ir savo lentynas (piestukai vietoj sonu) pirkom thumbup.gif
*Mamis*
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 24, 20:20)
Siandien savo amzajia tokius nupirkau, sumokejau 90 lt (dazyti melsva-rozine kainuoja 110 lt)
user posted image Mazoji buvo labai patenkinta  bigsmile.gif
Pirkau Kretingoje baldu imones isparduotuveje, jei kam reiks kontaktu parasysiu i AZ, kad paskui neapkaltintu reklamos skleidimu  biggrin.gif
*

musu dukryte taip pat turi siuos baldelius. esam labai patenkinti, kadangi tvirti baldai. suauges gali sedeti thumbup.gif
zvaigzd_leja
QUOTE(*Mamis* @ 2011 11 03, 23:28)
musu dukryte taip pat turi siuos baldelius. esam labai patenkinti, kadangi tvirti baldai. suauges gali sedeti  thumbup.gif
*

Pagal prasomu kontaktu skaiciu, tai sitie baldeliai labai paklausus thumbup.gif
zhiu
Man labai patinka idejos is http://www.vertbaudet.co.uk/ smile.gif
zvaigzd_leja
QUOTE(zhiu @ 2011 11 17, 15:54)
Man labai patinka idejos is http://www.vertbaudet.co.uk/  smile.gif
*

graziu daikteliu yra bigsmile.gif
zhiu
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 11 17, 13:20)
graziu daikteliu yra  bigsmile.gif
*

Buciau zinojusi apie si puslapi kai irenginejau vaiko kambari, tai kambarys turbut butu atrodes kaip kuris nors sios firmos katalogo puslapis lotuliukas.gif
erikiuxxx
Mazoji buvo labai patenkinta  bigsmile.gif
Pirkau Kretingoje baldu imones isparduotuveje, jei kam reiks kontaktu parasysiu i AZ, kad paskui neapkaltintu reklamos skleidimu  biggrin.gif
*

Koks fainas komplektukas, reiks ir man toki nupirkti bigsmile.gif
zvaigzd_leja
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 19, 16:10)
Koks fainas komplektukas, reiks ir man toki nupirkti bigsmile.gif
*

tik neaisku ar siuncia, siaip pakuote sveria 11 kg
Delfinaa
http://www.e-senukai.lt/baldai-namu-apyvok...-tt89331_2.html

o mes si turim, labai mums jis patinka smile.gif
srauni_upe
user posted image Mazoji buvo labai patenkinta  bigsmile.gif
*

turim tokius, tik spalvotus. Tai ta spalva nelabai atspari pasirodė.. per dvi dienas jau kanteliai nuvaryti. Nors kiek pamenu savo dar baldelius, tai ir aplupinėję iki kaži kiek buvom su broliu biggrin.gif
Bet kt. kart jaučiu žiūrėčiau kad gal laminuota būtų.
Kita vertus norėjau pirkt lietuvišką produktą, todėl tuos ir pirkau.
Tai jum juos labai pigiai pavyko gaut smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.