Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vežimėlis žiemą gimusiam kūdikiui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ader
Visa tu sketuku beda ta, kad ju rankena nepersikelia, ir jei ziema vejas, isivaizduok, turesi arba atbula tempti arba i veiduka vejas pus. as pirkau sketuka pavasari, tai per vasara labai gerai buvo, o dabar galvoju kad reiketu ir universalo, silciau butu. Bet mano b embis jau vaiksto tai retai prireikia to vezimo, gal issiversim taip. Taigi mano tau patarimas manu, patampyk dar ta sunku vezima iki pavasario.
meya
noreciau paklaust turinciu patirties su sketukais smile.gif
ar tinka toks vezimelis ziemai?  mano maziui dabar 8.5 men i sketuka jau sodint galima. o as taip nusikaliau dideli sunku vezima aukstyn zemyn tampyti. dabar svajoju apie maziuka ir lengva smile.gif  tik nezinau ar toks  vezimas tiks ziemai :0  aar nesusals ten kleckas ar neuztstringsim sniege?

O mes ziemai vis delto universalu issitraukem, mazei jau 1.2 m. buvo. Su sketuku nepravaziuodavom per sniega. Budavo rankas paskausta nuo stumimo ir kilnojimo per kekviena pusni. O ir ratukai issiklibino greitai. Be to man nepatiko, kad vaikas visa laika atsuktas i veja, o dar jei sninga. Vistiek universale silciau nei sketuke, kad ir prikabinsi ta celofana, vistiek lieka tarpas. O ir vaikui visalaik po tuo celofanu sedet   :-/ Be to i sketuka storai prirengtas vaikas sunkiai telpa, maniske vos isisprausdavo, tai ir priklot niekaip neiseidavo.
manu
joo :0  panasu, kad sketukai ziemai netinka - nepatogu nei mamai nei maziukui.
bet as galvoju kad visgi gal nusipirkt sketuka. trupiems isejimams - iki parduotuves ir pan.  nes as jau maziu nebepavelku o maziukas vaikscios po kokiu 4 men sad.gif

iskilo man dar vienas klausimas. ar vidutinei moteriai (ne sportininkei stipruolei smile.gif )  realu nunesti is 5 auksto ant vienos rankos kudiki (9-11 kg) o kitoje rankoje sudeta sketuka :0
neismetant nei vieno kito smile.gif
kiek parduotuvej kilnojau sketukus (tie kur rimtesni, ne vien medziaga ant remo)  taip pat nera super lengvi ir vienoj rankoj laikyti sunku sad.gif
laiva
joo :0  panasu, kad sketukai ziemai netinka - nepatogu nei mamai nei maziukui.
bet as galvoju kad visgi gal nusipirkt sketuka. trupiems isejimams - iki parduotuves ir pan.  nes as jau maziu nebepavelku o maziukas vaikscios po kokiu 4 men sad.gif

iskilo man dar vienas klausimas. ar vidutinei moteriai (ne sportininkei stipruolei smile.gif )  realu nunesti is 5 auksto ant vienos rankos kudiki (9-11 kg) o kitoje rankoje sudeta sketuka :0
neismetant nei vieno kito smile.gif
kiek parduotuvej kilnojau sketukus (tie kur rimtesni, ne vien medziaga ant remo)  taip pat nera super lengvi ir vienoj rankoj laikyti sunku sad.gif

Iki parduotuvės jei švarus šaligatvis ir sniegai nedrimba iš dangaus, tai tikrai patogiau su skėtuku, bet per apledėjusį ir nevalytą šaligatvį, tai jau nelabai kas  :-/
Dėl nešimo, tai po to normalaus vežimo, skėtuką su vaiku nusinešt yra vieni juokai wink.gif Tik aš vaiką įsidedu į  vežimą, man taip patogiau, nenešu atskirai skėtuko ir vaikiuko, nes labai jau tas vaikas sukasi, lipa ir raitosi ant vienos rankos smile.gif
kasiopeja
Jeigu klystu, gal moderatorės mane pataisys, bet neradau temos apie tai, kokį vežimuką geriau rinktis žiemos vidury gimsiančiam kūdikiui. Kiek supratau iš diskusijų, vertėtų ieškoti vežimuko dideliu plastikiniu (?) lopšiu, o ne medžiaginiu vokeliu? Į ką dar atkreipti dėmesį?
ausrap
Mūsų vežimėlis buvo su medžiagine nešyne, net nežinojau , kad gali būti su plastmasine. Bet mes turėjom avies vilnos vokelį, į kurį dėdavom lialių o paskui į nešynę.
Man tai aktualu, kad žiemą būtų dideli ratai, kad neistrigtų kur nors sniege.
akvilyte
patarciau TIK lopsimi vezima. o ne ta universalu su medziaginiu lopsiu. mirksiukas.gif ten jokie vejai neuzpus. aisku galima vaika apklot, i vokelius det, bet.... tongue.gif nors maniskis balandi gimes, bet mes lopsiniam vazinejam. aisku vasara kai karsta tai ta sportine dali uzdedu, kad vejelis paaustu, bet siaip tai as tik uz lopsini vezima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir siaip jame pats vaikas auksciau guli. negaliu ziuret kai kitus vaikus pazeme veza cry.gif doh.gif
sekmes renkantis 4u.gif

ps. tiesa dar ratai dideli geriau smile.gif neisivaizduoju kaip su tais mazais plastmasiniais per sniega reiktu vaziuot....

ir dar- jei galimybes leidzia pirkit peg perego, o jei ne tai visai nieko deltim firmos (as toki turiu, nes peg perego kad ir kaip norejau- neikandau cry.gif )
kasiopeja
Dideli ratai tai pirmiausias kriterijus, nes teks pievom važinėtis smile.gif
O sportinėje dalyje yra gulima padėtis? Ir iki kokio amžiaus vaikas dar telpa į didelį lopšį? Ir dar, kuo deltim skiriasi nuo peg perego?
akvilyte
taip- sportinis pasidaro pilnai gulimas smile.gif lopsyje galima vazinet ilgai, ten net ir sedet galima. nugarele atsilenkia, dirzai yra. na per perego pirmiausia aisku kaina triguba 4u.gif aisku moki ir uz varda, bet siaip lopsys peg'o vedinamas, bet ziema nemanau kad tai labai aktualu. siaip tuo klausimu geriausia su renax konsultuotis thumbup.gif savuoju as esu patenkinta.: vaziuoja laaabai lengvai, lopsys didelis- uz peg didesnis. ai dar peg lopsys kai nusiima ji galima truputi pasupti smile.gif na manau geriausia i parde nueit ir paziuret....
kasiopeja
QUOTE(renax @ 2005 07 21, 17:25)
Geriausia nusipirkt lopsini ir atskira jau sportini .Nebloga skelbimu skyrelyje uz 80lt parduoda ziema atvazinesi ir nusipirksi labai gera sportini smile.gif

Tada dar kvailas klausimas - o i sportinuka as sekancia ziema ikisiu metuku amziaus kailiniuota vaika (nes sportinukai man kazkaip asocijuojasi su mazumu ir lengvumu)? Plius, ar su sportinuku ziema kaimo keliais ir pievom pasivazinesiu? Kadangi svoris ir dydis neaktualus (laiptais nesioti nereikes, masina irgi didele), man kazkaip visai suvokiama, kad sekancia ziema (su paaugusiu vaiku) as dar su universalo sportine dalim vazineciau...
renax
Matai sportinis nebutinai mazais ratais gali but ir dideliais ratais sportinis
, cia pagal tai ko reikia ziuresi bet klasikiniai sportiniai blogai todel kad yra labai aukstai o cia jau nepatogu vaika aukstai kiloti , uztat lopsys gerai kad auksciau .
Nireglina
Mes turime universalų su kailiniu vokeliu. Man tas vokelis labai patiko. Visai nepasigedau nešiojamo lopšio. Dar svarbu dideli ratai. Su vyru labai džiaugėmės savuoju vežimėliu, o jis nuo intensyvaus naudojimo ėmė byrėti. Pirkom nebigiausią. Teks parduoti už kapeikas, o planavome pasilikti ateičiai. cry.gif
Spyglienė
Niu kadangi cia dar nieks nepasisake pries lopsinius, tai as pasisakysiu. Man jie nei grazus, nei patogus, o tiesiog atgyv... nekalbant apie turbo modelius is BC ir pan., kur kainos ohoho...Nu niekaip neisivaizduoju, kad mano vaikas ramiai guletu budamas kokiu 4-5men. Jis jau viska norejo matyti.... rolleyes.gif O iki 3men. aisku ramiai butu gulejes ir lopsy, kiek jis ten bekainuotu.... Turint kailini voka nemaciau anei jokiu problemu ziema su sportiniu tongue.gif Kad is universalu persidarytu i grazu patogu sportinuka- yra tokiu, bet jau su ziburiu reikia ieskot smile.gif
Taigi as tik uz sportini 4u.gif
Cia tik mano nuomone 4u.gif Ir as jos nepakeisiu mirksiukas.gif
P.S. tema tokia TIKRAI TIKRAI buvo biggrin.gif
P.P.S nemetykit i mane akmenu unsure.gif
kasiopeja
Niekas akmenų ir neketina mėtyti, tiesiog šiaip klausiu. Kad šiaip pasivaikščiojimams sportinukas gal ir būtų geresnis- nesiginčysiu. Bet vasarą patogu vaiką lauke migdyti. Ar pusmetinis špingalietas dar tilptų patogiai miegoti vokelyje? g.gif
maksas
Manau kitą žiemą, kaime kai bus sniegas su savo leliumi į lauką eisi su rogėmis thumbup.gif
Ir negali taip toli prognozuoti, nes metukų sulaukias vaikiukas neaišku ar norės išviso sėdėti vežime g.gif
O kam tau pusės metų 2.gif į vokelį kišti reikia, juk bus šilta mirksiukas.gif
Aš pasisakyčiau už patį papraščiausia lopšinį vežimą, žiemai, o kadangi mes mamytės norim kažko ypatingo, tuo atžvilgiu galima pasireikšti su vasariniu variantu ax.gif
Arnika
Aš tai tik už lopšinį vežimą smile.gif . Man vokeliuose vaikas atrodo suvaržytas, prakaituoja. Pati išbandžiau ir tą ir tą, todėl net lyginti negaliu. Į lopšį tilpo iki 8 mėn (nes yra smulki), tiesa tik svečiuose miegodavo, o sportiniam sėdėdavo nuo 7 mėn. Taigi, manau geriausia pirkti pigesnį ar devėtą lopšinį - juk trumpam. O vasarai patinkantį sportinį smile.gif.
renax
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 25, 06:34)
Niekas akmenų ir neketina mėtyti, tiesiog šiaip klausiu. Kad šiaip pasivaikščiojimams sportinukas gal ir būtų geresnis- nesiginčysiu. Bet vasarą patogu vaiką lauke migdyti. Ar pusmetinis špingalietas dar tilptų patogiai miegoti vokelyje?  g.gif
*

dabar vokeliai auga su vaiku ir telpa iki 2 metu laisvai smile.gif
Bet as irgi uz lopsini geriau deveta nes man asmeniskai neprotinga uz lopsi moket 1500 smile.gif
kasiopeja
QUOTE(maksas @ 2005 07 25, 06:47)
Manau kitą žiemą, kaime kai bus sniegas su savo leliumi į lauką eisi su rogėmis  thumbup.gif

aha, rogės gerai... bet dar iki rogių sezono ir po jo dar būna konkreti pliurza tongue.gif

QUOTE(maksas @ 2005 07 25, 06:47)
O kam tau pusės metų 2.gif į vokelį kišti reikia, juk bus šilta  mirksiukas.gif

Aš turiu omeny tą voką, kuris dedamas į universalų vežimą, o ne kailinį mirksiukas.gif

Man bus labai aktualu pusės metų vaiką migdyti lauke (nuosavo namo kieme) ir aš visą laiką įsivaizdavau, kad tai būtų galima daryti vežime su dideliu lopšiu. Tik dabar galvoju, iki kokio amžiaus vaikas tame dideliame lopšyje telpa blush2.gif
Blond
As tik uz lopsini vezimeli. Patys katik nusipirkom Bebe Confort. Vaikutis gims rugseji, tai manau ziemai lopsinis vezimukas labai reikalingas. Aisku mokejom daug, bet as ne tokia turtinga, kad pirkciau pigius daiktus mirksiukas.gif O be to man labai ziauriai atrodo, kai nesasi vaikucius tuose minkstuose medziaginiuose lopsiukuose, tokie susiriete jie ten guli ir stuburui ne kas...
Spyglienė
QUOTE(Blond @ 2005 07 25, 12:55)
... O be to man labai ziauriai atrodo, kai nesasi vaikucius tuose minkstuose medziaginiuose lopsiukuose, tokie susiriete jie ten guli ir stuburui ne kas...
*

sitas argumentas mane nerealiai prajuokina NUOLAT... Belieka stebetis, kodel dar gimdoj bunant jam stuburui nieks neatsitinka... Dar pamastymui-- anot gydytoju pati geriausia nesyne vaikui slingas--> ar matet kaip vaikas jame atrodo smile.gif

P.S.jei esat nuosavam name, tai galit turet atskirai lopsiuka miegojimui - tikrai gera mintis mirksiukas.gif
Spyglienė
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 25, 09:34)
Niekas akmenų ir neketina mėtyti, tiesiog šiaip klausiu. Kad šiaip pasivaikščiojimams sportinukas gal ir būtų geresnis- nesiginčysiu. Bet vasarą patogu vaiką lauke migdyti. Ar pusmetinis špingalietas dar tilptų patogiai miegoti vokelyje?  g.gif
*

kiekv.vaikas yra indvidualybe. Deja is anksto nepasisako, kokio elgesio jis laikysis. Maniskis miegodavo ramiai lauke iki kokiu 2-3 men. Toliau jokiu miegu lauke. Miegodavo grizes is pasivaiksciojimu--> tai nera minusas, man dar geriau. Nes as turedavau laiko sau ir SM tongue.gif Nemaciau, todel man sunku isivaizduoti vaika, kuris miegotu lopsy iki 2metu swoon.gif. Nes jau 6men. miegodamas maniskis 'migravo' lovelej... Na nebent dirzais pririst pire lopsio, ale ar miegos g.gif mirksiukas.gif
Arnika
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 25, 09:13)
Renax, gal tu ir teisi, bet kaip pirmam vaikui, tai nelabai norisi deveto  blush2.gif  Be to, nujaučiu, kad kaina bus ne mano, o senelių rūpestis  mirksiukas.gif o jiems tai pirmas anūkas  4u.gif
*

Tai pirkit tokį lopšį kur užsideda ant sportinio vežimo, tada, kadangi ratai tie patys, turėsit už normalią kainą puikų lopšiuką. Mes tai tokiu variantu esam labai, labai patenkinti, jau guli saugiai padėtas kitam 2.gif smile.gif .
Lapkritė
Vaikas gimė gruodį. pirkom universalų vežimą ELITE už 600 Lt. Jokių minusų. Lopšyje gulėjo gal 6-7 mėn., po to lopšį padėjom į šalį ir še tau sportinis vežimas, kuriame vaikas galėjo miegoti ir daug ten vietos buvo.
Beje, nelabai supratau apie kokius čia medžiaginius, nestabilius lopšius kalbėjo, kur, neva, vaikui stuburiukas iškrypsta. Mūsų lopšys buvo tvirtas, su tvirta apačia ir sienelėm, viduj minkšta. Kokių dar privalumų turi lopšys...?
kasiopeja
QUOTE(Eaglet @ 2005 07 25, 10:20)
Miegodavo grizes is pasivaiksciojimu--> tai nera minusas, man dar geriau. Nes as turedavau laiko sau ir SM  tongue.gif

Man tai nebūtų pliusas, nes nenorėčiau palikinėti vaiko vieno miegoti jo lovoj, o pati eiti į lauką tvarkytis ar ilsėtis (vasarą juk taip nesinori būti tarp keturių sienų)...
Isila
perskaičiau temą, nes man aktualu, leliukas pasauly išvys spalio gale. Aš net nesvarsčiau apie lopšinį vežimą, įsigyjau sportini su tuo išimamu lopšiu. Tiesa ne naują, bet mažai naudotą ir tikrai gerą. Ratai dideli, pripučiami. Lopšys ats nešiojamas man atrodo tikrai didelis, dar yra toks uždangalas ant to lopšio, tai tikrai neturėtų mažiuko perpūsti g.gif
Nežinau, ar gerai padariau, nes pasiskaičius šioj temoj paisrodė, kad ne tongue.gif bet toks man daug labiau prie širdies.
kasiopeja
Isila, nepergyvenk mirksiukas.gif Pamatysi, kad netinka, parduosit ta ir kita nusipirksit mirksiukas.gif juk nebuna padeties be iseities 4u.gif
Matai, as pati apie lopsini galvoju, nes man nereiks jo nesioti aukstyn-zemyn, be to, masinos bagazine tikrai talpi. O kai skaiciuoji svori/dydi, tada gal sportinis ir geriau butu...
+333+
QUOTE(kasiopeja @ 2005 08 01, 11:41)
Matai, as pati apie lopsini galvoju, nes man nereiks jo nesioti aukstyn-zemyn, be to, masinos bagazine tikrai talpi. O kai skaiciuoji svori/dydi, tada gal sportinis ir geriau butu...
*

O man tampyti reikės... g.gif ir nusižiūrėjau kažkokį pabrangiai biggrin.gif viskas už 1700.... doh.gif lopšys,sportinukas, net auto kėdutė, kur ant ratų prisitaiso... g.gif
ir dabar nesugalvoju.... ar verta tiek pinigų išleist blink.gif Vestinai pirkau lenkišką universalų vežimėlį ir man labai nepatiko.... tai dabar noriu gero, tik ar vertas jis tų pinigų... o firma ar tai Preg-perego ar Bebe Confort.... tiksliai nepamenu g.gif
Loreli
Isila, aš tai irgi rugsėjinukui pirksiu tą su lopšeliu išimamu. Manau, kad gerai padarei..... tik vis ieškau kuo lengvesnio ir niekaip neišsirenku. Tas su lopšiu man ir pimam vaikui buvo patogu, nes išimdavau miegantį iš vežimo ir parsinešdavau į 4 aukštą, o paskiau patį vežimą. biggrin.gif
Isila
QUOTE(kasiopeja @ 2005 08 01, 10:41)
Isila, nepergyvenk  mirksiukas.gif  Pamatysi, kad netinka, parduosit ta ir kita nusipirksit  mirksiukas.gif  juk nebuna padeties be iseities  4u.gif
*

va aš ir atsižvelgiu į tai. Juk būtent man teks vežimą nešiot. Mašiną vieną turim, vyras su ją į darbą keliauja, o mum parkelis vos už keleto metro, tai aš ir važinėsiu. Bagažinėn telpa. Tia ko daugiau norėti? thumbup.gif

QUOTE(NRima @ 2005 08 01, 19:33)
Isila, aš tai irgi rugsėjinukui pirksiu tą su lopšeliu išimamu. Manau, kad gerai padarei..... tik vis ieškau kuo lengvesnio ir niekaip neišsirenku. Tas su lopšiu man ir pimam vaikui buvo patogu, nes išimdavau miegantį iš vežimo ir parsinešdavau į 4 aukštą, o paskiau patį vežimą.  biggrin.gif
*

Nors man tik į antrą aukštą nešti, ale vis tiek apie svorį galvoju tongue.gif
Arnika
QUOTE(+333+ @ 2005 08 01, 18:27)
O man tampyti reikės...  g.gif  ir nusižiūrėjau kažkokį pabrangiai  biggrin.gif  viskas už 1700....  doh.gif  lopšys,sportinukas, net auto kėdutė, kur ant ratų prisitaiso...  g.gif
ir dabar nesugalvoju.... ar verta tiek pinigų išleist  blink.gif  Vestinai pirkau lenkišką universalų vežimėlį ir man labai nepatiko.... tai dabar noriu gero, tik ar vertas jis tų pinigų... o firma ar tai Preg-perego ar Bebe Confort.... tiksliai nepamenu  g.gif
*

VERTA 4u.gif ....Na aš irgi panašų pirkau Chicco, tai visiškai nesigailiu, tikrai vertas tų pinigėlių... Tik kėdutę ant tų ratų retai uždėdavom, todėl, kad kaip tik žiema buvo... Kėdutę galbūt kitą kartą devėtą pirkčiau, nes per kelis mėnesius ir išauga smile.gif. Nors kai visą komplektą perki, tai kažkiek pigiau išeina smile.gif
nercep
Aš pirkau Peg Perego lopšinį vežimą ir atskirą sportinę dalį. Aišku vežimo kaina ne iš mažųjų ir gana sunkus jis, bet kadangi laiptais nešiot nereikia tai į svorį dėmesio nekreipėm. Žiemą iš tikrųjų buvo labai gerai, dideli ratai, pravažiuodavom visur ir lopšį vaikui buvo šiltą ir gerai thumbup.gif NOrs dabar jau persėdom į sportinį variantą, bet ir dabar dar kartais lopšys praverčia, kai reikia važiuot pas senelius tai dieną miegam lopšiniam vežime ir vis dar telpam, nors nesam iš pačių mažiausių ir smulkiausių tongue.gif
O šiaip didelių ratų privalumas ne tik žiemą, bet ir vasarą, va prie jūros per smėly irgi varinėjom be jokių problemų tongue.gif
nerko
QUOTE(nercep @ 2005 08 06, 16:59)
Aš pirkau Peg Perego lopšinį vežimą ir atskirą sportinę dalį. Aišku vežimo kaina ne iš mažųjų ir gana sunkus jis, bet kadangi laiptais nešiot nereikia tai į svorį dėmesio nekreipėm. Žiemą iš tikrųjų buvo labai gerai, dideli ratai, pravažiuodavom visur ir lopšį vaikui buvo šiltą ir gerai thumbup.gif NOrs dabar jau persėdom į sportinį variantą, bet ir dabar dar kartais lopšys praverčia, kai reikia važiuot pas senelius tai dieną miegam lopšiniam vežime ir vis dar telpam, nors nesam iš pačių mažiausių ir smulkiausių tongue.gif
O šiaip didelių ratų privalumas ne tik žiemą, bet ir vasarą, va prie jūros per smėly irgi varinėjom be jokių problemų tongue.gif
*

Norejau paklausti apie Peg perego, vakar buvau Kotrynoj tai buvo tik mazais ratais, bet nesunkus, dideliais visai jokio modelio nebuvo. o kaip su tais mazesniais ratais ziema? Ir dar labai idomu kaip tos rankenos dvi atskiros ar patogu?
nercep
QUOTE(nerko @ 2005 08 18, 12:49)
Norejau paklausti apie Peg perego, vakar buvau Kotrynoj tai buvo tik mazais ratais, bet nesunkus, dideliais visai jokio modelio nebuvo. o kaip su tais mazesniais ratais ziema? Ir dar labai idomu kaip tos rankenos dvi atskiros ar patogu?
*

Tai kaip su mažais gi nežinau, pas mane dideliais ratais ir rankenos ne dvi o viena. Manau, kad mažais sunkiau po sniegą važinėt, bet jeigu svoris turi reikšmės tai geriau pirkt mažais ratais nes jis kokiais 4 kg lengvesnis.
Isila
QUOTE(nerko @ 2005 08 18, 12:49)
*

sako, žiemą su ddideliais ratais per sniegą lengviau važiuoti g.gif
Kruopike77
Patarkit mamos... mano merginai metai ir du mėn. Šiek tiek pavargau tampytis su savo didžiaračiu vežimu, o jau norisi ir toliau pagastroliuoti, o toli dar pati nenueina...pavargsta, nešti reikia... gal aš čia ir nelaiku prieš rudenį-žiemą pradėjau svajoti apie lengvą, sulankstomą skėtuką.... blink.gif
patarkit, ar eina mūsų amžinai nenuvalomais, snieguotais keleliais ir šaligatviais su skėtukais pravažiuoti žiemą? o gal šaltuoju metų laiku jie visai nenaudotini.... g.gif g.gif
iš anksto ačiūūūūūūū
a79
Jei šaligatvis gražiai nuvalytas, važiuosi be problemų, bet neduok dieve sumąstysi kur nors kampą nukirst, kelią trumpindama. Tada jau nelabai schmoll.gif Aš jau po pirmo bandymo priekinių ratukų fiksatorius nulaužiau blush2.gif Arba,jei važiuosi kur sniegas taip negražiai būna suplūktas (sumintas), arba po kokio atodrėkio vėl sušalęs - tada jau irgi keiktis norisi. blush2.gif Taip, kad žiemai nesiūlyčiau mažų ratukų, nors patikėk, puikiai suprantu kaip sunku tuos didžiaračius tampyt blink.gif
renax
Siulyciau ziemai pasilikti dideliais ratukais nes mazais ratukais neskirti , stumdami su jega galime ir islauzome juos ,Tai kad geriau dideliais ratais .O jei jau sketukas tai bent kuo didesniais .
migliux
Gali tekti ne vežti, o stumti kaip arklys vežimą (savu kailiu patyriau). Nerekomenduoju. Be to skėtuke ir šalčiau
knielita
O mes praeita ziema vazinejom sketuke. Na ziema tokia buvo, kad gal kokias dvi savaites tik ejom su rogutem doh.gif O siaip jei labai sunku vaziuoti tai patraukdavau koki nenuvalyta ploteli atbulom vezimuka ir viskas. O kad vaikas nesusaltu naudojom silta uzdangala-vokeli. Nes man tampytis siltai aprengta vaika, didziuli vezima buvo per daug doh.gif O su sketuku daug paprasciau 4u.gif
innguta
sveikutes mamytes,

lelius gims ziema.. renkuosi vezima, todel noreciau paklausti patyrusiu, ar zieminukams geriau pirkti vezima su kietu lopsiu, ar su idedamu ir isimamu lopsiuku-nesiokle?
opa-opa
QUOTE(innguta @ 2006 08 24, 15:50)
sveikutes mamytes,

lelius gims ziema.. renkuosi vezima, todel noreciau paklausti patyrusiu, ar zieminukams geriau pirkti vezima su kietu lopsiu, ar su idedamu ir isimamu lopsiuku-nesiokle?
*

man tai bet kuriuo metų laiku priimtinesnis lopšinis variantas pradžiai.. Ir gražiau, ir saugiau, ir vaikui patogiau.. Bent mano tokia subjektyvi nuomonė.
Isila
QUOTE(innguta @ 2006 08 24, 14:50)
sveikutes mamytes,

*

mano pipiras gimė spalio gale. Vežimą pirkom su išimamu lopšiu ir labai gerai buvo, jokių problemų thumbup.gif
Renata 76
Pirmagimei pirkom Hauck universala su isimamu minkstu lopsiuku,ji gimus spalio pabaigoj,taigi atvazinejo visa ziema ir jokiu nusiskundimu smile.gif
O antram savo lialiukui pirkau lopsini Bebe Confort vezimeli,taigi dabar galiu palygint smile.gif Ir,aisku,pirmenybe skiriu lopsiniam vezimeliui thumbup.gif
Visgi kudikeliui patogiau lopsiuke.O ir ziema, manau, silciau ir jaukiau jame 4u.gif
Guest
Po 2 vaikų mūsų senas lenkiškas vežimas-transformeris jau morališkai paseno, tai dabar dairausi kokio gero iš žinomesnių firmų.

Žinau, kad žieminukams perka lopšinius, bet čia jei žiemą daug vaikščioti lauke.
Pirmi abu vaikai gimė rudenį ir visą žiemą ir ankstyvą pavasarį praleido balkone.

Į lauką nėjau, nes buvo sunkus vežimas, o dar gyvename 4 aukšte be lifto. Tai kartais tik savaitgalį su vyru išnešdavome vežimą.

O gegužės mėn, kai jau buvo šilta ir vaikui buvo 6 mėn (galėjo sėdėti) pirkom skėtuką, kuris turėjo kelias nugarėlės padėtis, tuo tarpu ir gulima. Taigi išsivertėm beveik be šito lenkiško transformerio, kuris pagrinde atstovėjo balkone ir pirmo ir antro vaiko laikotarpiu.

Nesu ir prekybų centrų mėgėja, taigi klausimas ar prireiks man ta sistema 3 in 1, kai ant rėmo galima auto kėdutę dėti?

Taigi visai pasimečiau tarp vežimų gausos, nes nežinau koks variantas tiktų mano atveju. unsure.gif

Redaga
Mes tai naudojomės Deltim Fokus 3 in 1. Mums labai patiko, buvo labai patogus. Nešyklė- automobilinė kėdutė labai pagelbėjo važiuojan į polikliniką ar į miestą. Kėdutė taip pat užsideda ant vežimo. smile.gif
evax
Nuo pirmojo turiu likusi nauja Bertini, nes mano padauza jokiam vezime nesedejo, tai ir liko toks vos ne supakuotas stovet.bet planuoju ji parduot, nez labai sunkus jis, o i antra auksta tampyt neturiu jokio noro. siaip labai fainas, atrodo patogus ir tt, bet va maniskiui neitiko ir viskas (siaip jam nei vienas neitiko)
Betukas
Nu parašykite kas ką , prašau 4u.gif Ir man labai įdomu ax.gif Ar tinka žieminukui x-lkanderis? Kaip tik apie tokį galvojam rolleyes.gif
Guest
Ar yra tokių, kurios gyvena name be lifto (4 ar 5) aukšte?

Kokį vežimą pirksite žieminukui? Nes tie lopšiniai, kur visi rekomenduoja gi baisiai sunkūs, o aš tikrai neturėsiu dienos metu kas padėtų nunešti į apačią.
Redaga
Aš ratus laikydavau mašinoje. o lopšį nešiojau (gyvenome 5 aukšte)
rence*
As laukiuosi rudeniuko.. Galvoju pirkti lopsini vezimeli panaudota,o kaip vaikelis bus didelesnis pirksim gera nauja sportini vazimuka.. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.