Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Varškės pyragai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
melija
kiek esu bandžius pats pats pačiausias yra varškės pyragas su kakava, patariu pamėginti merginos:
http://www.mamosreceptai.lt/receptai/ginta...-pyragas-2.html

burnoje tirpsta, kakava su varške suuper thumbup.gif niam. Dar razinų įdėjus.. nerealiai skanus.. wub.gif

kregzde1
labai skanus varskes ir persiku pyragas.. smile.gif
http://www.part.lt/perziura/bd7a3f3a1f5de7...60097ac7699.jpg
astaria
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 05, 10:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aš visad tik su vaniliniu darau.. kaži kaip skonis avietinio šitam pyragae??? g.gif ar visgi labaiu vanilinis?
norėčiau pabandyt ir aš rožinį šiandien, bet nedrįstu blush2.gif  unsure.gif
*

gal ir per vėlai, bet visgi atsakysiu.
Avietinis mums pats skaniausias, esu kepus ir vanilinį - trūksta skonio, šokoladinį - per saldus.
Iš bėdos galima dėt 1 pokelį vanilinio + 1 avietinio pudingo.
oma

kiek esu bandžius pats pats pačiausias yra varškės pyragas su kakava, patariu pamėginti merginos:

burnoje tirpsta, kakava su varške suuper thumbup.gif niam. Dar razinų įdėjus.. nerealiai skanus.. wub.gif
Šitą pyragą ir aš kepu. Mano šeima labai mėgsta. Rekomenduoju thumbup.gif
Radigo
QUOTE(oma @ 2011 10 02, 21:02)

burnoje tirpsta, kakava su varške suuper  thumbup.gif niam. Dar razinų įdėjus.. nerealiai skanus.. wub.gif
Šitą pyragą ir aš kepu. Mano šeima labai mėgsta. Rekomenduoju  thumbup.gif
*

Atsispausdinau receptuka - išbandysiu savaitgalį. Mėgstu aš ir mano namiškiai varškinius skanėstus:)
ragana87
labuka. ir as zadi kepti varskes piraga is pirmojo puslapio.tik galvoju biskuti virsu pagrazinti.kaip mano ar tiktu isdelioti ant virsaus vaisius ir uzpilti su vaisine zele.na gautusi toks varskinis zele pyragas.
lauksiu komentaru smile.gif
azen
jau valgau thumbup.gif
Labai skanu!!!!
Vidus toks skystokas, na bet ir kemsa seimyna dar krsta - garuojanti... taip skaniai kvepejo, kad negalejo sulaukt kol praves lotuliukas.gif
Ulė
Varškės tortas «dulce de leche»
Tobulas !! Tirpsta burnoje greičiau nei pajunti skonį smile.gif

user posted image

Padrindui :

( forma 24 cm. skersmens)
50 gr. sviesto
100 gr. miltų
50 gr. cukraus
50 gr. maltų migdolų

Įdarui:

600 gr. varškės
4 kiaušiniai
20 gr. krakmolo
150 gr. kondensuoto pieno
citrina
vanilinis cukrus

Papuošimui karamelinis padažas

user posted image

Šaltą sviestą sutarkuoti, sumaišyti su likusiais produktais. Turi gautis masė panaši į šlapią smėlį. Iškloti formos dugną ir kepti 180 C orkaitėje 15 min. Atvėsinti.
Pertrinti varškę per sietelį,sumaišyti su krakmolu, vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės ir įspausti sulčių. Įmaišyti kondensuotą pieną. Kiaušinius labai gerai išplakti ir supilti į varškės masę, viską gerai išmaišyti. Pilti masę ant paruošto pagrindo ir kepti orkaitėje 180 C 10 min. tuomet temperatūrą sumažinti iki 140 C ir kepti dar 30 min.
Torto kraštai turi būti tvirti viduriukas šiek tiek "judantis" jei kraštai nesukietėję kepimo laiką pratęskite dar 5 min.
Ištraukus tortą nuimti formos kraštus ir statyti atgal į išjungtą orkaitę ir laikyti apie val. Orkaitės dureles palikti šiek tiek praviras. Po valandos tortą reikia atvėsinti kelias valandas laikant šaldytuve. Vėliau papuošti karameliniu kremu, padažu ar užpilu.

user posted image
dovil14
Gal kas išbandėt Beatos varškės ir obuolių pyragą? Bandžiau, bet obuolių sluoksnis gavosi kitos... ax.gif
Inčius
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 26, 23:59)
Gal kas išbandėt Beatos varškės ir obuolių pyragą? Bandžiau, bet obuolių sluoksnis gavosi kitos...  ax.gif
*

bandziau nes jinai labai isgyre ji, bet man kazkaip nieko ypatingo g.gif yra ir skanesniu, nors gavosi tikrai gerai smile.gif
dovil14
QUOTE(Inčius @ 2011 11 17, 19:05)
bandziau nes jinai labai isgyre ji, bet man kazkaip nieko ypatingo g.gif  yra ir skanesniu, nors gavosi tikrai gerai smile.gif
*

Man kitą dieną, būtent šaltas, buwo super thumbup.gif
Jazira
Kepiau ta pyraga su pudingo milteliais. Gavosi puikiai, bet koks neskanus doh.gif
Nezinau kur ji kist dabar. Toks slyksciai saldus, jauciasi pudingas, kazkas tarpinio tarp manu koses ir varskes apkepo. Tikrai nekepsiu ir tikuosi manes niekas juo nevaisins schmoll.gif
zuikaa
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 26, 22:59)
Gal kas išbandėt Beatos varškės ir obuolių pyragą? Bandžiau, bet obuolių sluoksnis gavosi kitos...  ax.gif
*

Man irgi pasirode nieko ypatingo, o vyrui labai patiko smile.gif
rausvakase
QUOTE(Jazira @ 2012 04 14, 23:30)
Kepiau ta pyraga su pudingo milteliais. Gavosi puikiai, bet koks neskanus  doh.gif
Nezinau kur ji kist dabar. Toks slyksciai saldus, jauciasi pudingas, kazkas tarpinio tarp manu koses ir varskes apkepo. Tikrai nekepsiu ir tikuosi manes niekas juo nevaisins  schmoll.gif
*

Ar Jums Martynos pyragas nepatiko? As kaip tik ruosiuos ji kept, o jei ir man nepatiks doh.gif
O taip isgirtas sis pyragas ax.gif
awietea
Aš kepiau velykom šį pyragą.Labai visiems patiko, anyta išgyrė biggrin.gif
Čia skonio reikalas, vieni mėgsta kiti ne.Nepabandžius nesužinosi 4u.gif
rausvakase
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 17, 20:17)
Ar Jums Martynos pyragas nepatiko? As kaip tik ruosiuos ji kept, o jei ir man nepatiks doh.gif
O taip isgirtas sis pyragas  ax.gif
*

Kepiau pyraga si, skanus labai, visiems patiko ir greit neliko biggrin.gif
Pagrinda dariau is pilnos normos, o idara is puses normos, ir taip kepsiu visada. Man taip skaniau yra, kai storesnis teslinis sluoksnis. tongue.gif Dar bandysiu issikepti aukstesniais teslos krasteliais, atvesusi uzpilt zele sluoksniu ir puosti braskemis. Bus kaip tortas thumbup.gif
Nerytė
isbandziau labai skanius sokoladinius - surio pyragelius

originalas su grietineles suriu, bet as kepiau su kremine varske, gavosi nuostabus wub.gif

user posted image

receptas:
http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/p...urio-kremu.html
KodėlManęsČiaNėra
user posted image
Varškės ir ryžių pyragas
Trapi tešla, įdaras iš piene virtų ryžių su saldžia varškyte
http://www.7ravioli.com/miegzjam-pyragas-s...ir-ryziais/html
tešla:

* 250 g miltų
* 125 g margarino
* 100 g cukraus
* 1 kiaušinis

Įdarui

* 1 l pieno
* 150 g cukraus
* vanilinio cukraus
* 20 g margarino
* 200 g ryžių
* 2 arb. šaukšt. nutarkuotos citrinos žievelės
* 1 arb. šaukšt. cinamono miltelių
* 150 g riebios varškės
* 4 kiaušiniai
zuikaa
Kepiau varskss torta «dulce de leche». Is nuotrauku labai skanus atrode wub.gif , bet iskepus ir paragavus nieko ypatingo verysad.gif
Antra kart nebekepsiu, matyt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.