Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Makalaikos gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Taurė
Aš taip ilgai laukiau... man taip sunku judėti ... o jai taip gera mamos pilvelyje ...
Paskyrė skatinimo dieną 09.19 9.30 ryto. Atsikėlėm su tatuku 8 ryto, sėdim lovoje ir žiūrim vienas į kitą, suvokiam, kad tai paskutinis rytas kai pabundam tik dviese smile.gif Susiruošėm į taip ilgai lauktą žygį tongue.gif Dar nusifotkinom atminčiai, aš su gigantišku pilvu, o tėtukas šiektiek pasimetęs laugh.gif
Siūlau tatukui pėdinti į ligoninę pėstute, sakau gal ir skatinamųjų neprireiks, bet jis išsigando. Sutikau važiuoti autobusu, kad gerai pakratytų laugh.gif Atvykom į ligoninę šiektiek anksčiau, kavinukėje papusryčiavom. Nuotaika puiki, nejaučiu jokios baimės,o tik džiaugsmą, kad pagaliau TA DIENA ! Lygiai 9.30 stovime su plačiom šypsenom ir didele taše gimdymo skyriaus priimamąjame. Patikrino mane, kaklekis kaip ir paskutines 2 savaites 1 cm unsure.gif Kamštis irgi prieš dvi savaites pasišalinęs. Ką gi, gavau rubelius persirengimui ir nupėdinome į gimdyklą. Niekas nieko daryti neskubėjo, supavausi sau ramiai supamoje kėdėje, kol tatukas išmėgino gimdymo lovą laugh.gif Pažiūrėjom tv. širdelė jau šiektiek dreba unsure.gif bet didelės baimės taip ir nepajutau. Atėjo gydytoja, įdejo man kažka į kaklelį, kas turėjo jį suminkštinti, o tik po 12 valandų turėjo pradėti leisti skatinamuosius vaistus, deja ... Jau po pusvalandžio pajutau skausma, is pradziu kenciau, bet po to pradejo akyse zaliuoti blink.gif suleido morfijaus nes dar tik 2 cm ir epidurui anskti. palengvejo, net numigau valandele. po kiek laiko skausmai atsinaujino, tik dar stipresni. keista, bet aparatas saremiu nefiksavo, o kaklelis jau iki 4 cm atsidares. gavau epidura, vel numigau. atejo gydytoja apziurai jau 6 cm thumbup.gif skausmas nemenkas, bet kenciu, neuzilgo turiu gauti dar viena epiduro doze. po pusvalandzio nebegaliu kenteti, rekiu, kad noriu i tualeta. vyras blaskosi, as rekiu, gydytojos salia nera. galiausiai prisisaukem ir o Dieve, jau 10 cm ohmy.gif per pusvalandi is 6 cm i 10cm ohmy.gif skubiai pradure vandenmaisi. gydytoja nesuvoke, kodel aparatas ir toliau nerodo saremiu o as klykiu is skausmo sad.gif taip ir stumiau nezinodama kada stumti, savo nuovoka. net ranka pridejus prie pilvo nesujaute saremio. nesiseke man stumti, puoliau i nevilti, rekiau, kad pjautu. taip pusantros valandos. kai buvau visiskoje neviltyje gydytoja pastate veidrodi, kad pamatyciau vaikiuko galvyte ir patikeciau, kad AS GALIU . suveike thumbup.gif dar pora stipriu, net perstipriu stumiu ir ji isleke kaip raketa. ta sekunde jauciausi extazeje. vyras sake nera gyvenime mates tokios palaimos zmogaus veide.nepraejo net pilnu 12 valandu, po kuriu turejo pradeti leisti skatinamuosius, o as pagimdziau ir be ju 09.20.2003 4.22 ryto thumbup.gif
tevelis laike maziuke rankose, negalejo atsigrozeti, o man atmintyje isliko placiai atmerktos melynos akys ir ryzkiai raudonos lupytes wub.gif isnese ja skubiai i inkubatoriu del mano prakeikto diabeto. neleido net pamaitinti pirma karta laike ja ten 24 valandas. kas valanda ime krauja is kulniuko. jau po valandos sedejau salia jos, tokios vienisos didziuliame inkubatoriuje ir verkiau sad.gif uz ka tokiai mazytei tiek kanciu sad.gif taip norejau zindyti, bet nemokejau, bijojau. taip nejauku tame inkubatoriuje, o ji vargse viena, be mamos sad.gif mano palata visai kitame korpuse, tai eidavau kas valanda kas dvi ir verkdavau ..
bet galiausiai atveze ja pas mane wub.gif nuo tada prasidejo mudvieju draugyste heart.gif dievinu ta maza zmogeliuka, kiekviena ryta prabundu issiilgusi, puolu buciuoti putlius zandukus ir kartoti, kad be galo myliu ...
bsgess
wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip grazu smile.gif Tavo pasakojime nesijaucia gimdymo skausmo, nors jo teko ir patirti unsure.gif Saunuole wink.gif
Taurė
QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 13, 05:33)
wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip grazu smile.gif Tavo pasakojime nesijaucia gimdymo skausmo, nors jo teko ir patirti unsure.gif Saunuole wink.gif

buvo to skausmo i valias, tik neprisimenu. net keista, negaliu atgaminti.ta momenta pagalvojau i ka jis panasus. tai tiek ir tepamenu smile.gif zodziu, gimdyciau ir gimdyciau, o taip bijojau nestumo pradzioje, net galvojau, kad cezaris geriau laugh.gif doh.gif
bsgess
Tai as tavo istorija iki gimdymo skaitysiu ir skaitysiu laugh.gif Lauksim Gretutes broliuko ar sesytes gimimo istorijos wink.gif
Taurė
QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 13, 05:51)
Tai as tavo istorija iki gimdymo skaitysiu ir skaitysiu laugh.gif Lauksim Gretutes broliuko ar sesytes gimimo istorijos wink.gif

laugh.gif
delfinas
Idomi Tavo istorija. Nemazai skausmo patyrei, bet labai didvyriskai kazkaip, be paverkslenimu. Saunuole.
vaidaj
wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif Taip jaudinanciai ir pazistamai... MAn irgi teko patirti issiskyrima pirma para...del dukrytes sirdeles... tad puikiai tave suprantu, nes jauciausi, lyg ja kas butu is manes isplese... Tik pagimdzius, tai labai baisu... Bet - aciu Dievuliui, viskas gerai, ir augat jus - NUOSTABIAI!!! wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif
Tynka
Na zinai, apsiasarojau, ypac apie Gretute inkubatoriuje skaitydama.
Saunuoles jus
RAMAŠKA
Man graudziausia vieta- kai Gretute inkubatoriuje. Sugryzta prisiminimai kai gime namo Arnas.2 paras vargseli laike atskirta nuo manes ir nueiti tik kelis kart per para pas ji galejau. Kaip skaudejo sirdi tada... Bet gerai, kas gerai baigiasi wink.gif
Maladiec ,Taure, kad taip greit pamirsai visus skausmus ir jau sukasi mintys apie antra vaikeli... thumbup.gif
kauke2
TauRe - musu labai pacios gimdymo istorijos!!!!!! Man irgi gimdyma skatino zele sutepant gimdos kakleli!!! Si procedura buvo atlikta apie 9 h ryte. Visko finale kitos dienos 4 h ryte jau turejau rankose savo nuostabiaja dukryte!!!!! Skirtumas sakyciau, tik tas, kad man saremiai prasidejo apie 6 h, tai as dar galejau ilgiau pailseti. Taciau, kai prasidejo saremiai, tai kaip reikiant!!! Be jokio atokvepio!!! Tad epiduras tikrai pagelbejo... Tai - argi panasumu nera??????
Taurė
QUOTE (kauke2 @ 2004 03 13, 20:15)
TauRe - musu labai pacios gimdymo istorijos!!!!!! Man irgi gimdyma skatino zele sutepant gimdos kakleli!!! Si procedura buvo atlikta apie 9 h ryte. Visko finale kitos dienos 4 h ryte jau turejau rankose savo nuostabiaja dukryte!!!!! Skirtumas sakyciau, tik tas, kad man saremiai prasidejo apie 6 h, tai as dar galejau ilgiau pailseti. Taciau, kai prasidejo saremiai, tai kaip reikiant!!! Be jokio atokvepio!!! Tad epiduras tikrai pagelbejo... Tai - argi panasumu nera??????

aha g.gif bet man ne zele, o kazkki ilga, bet susukta siula idejo unsure.gif
Zhiema
Taure... skaiciau skaiciau, atrodo taip gaila taves...kiek turejai iskesti (tiesa pasakius neisivaizduoju ir labai aciu dievui, kas ten per skausmas nepakeliamas smile.gif ) o pabaigoj apsizliumbiau...vis tie hormonai...
Aga
Na va,kaip Tauryte norejo greiciau ateit i si pasauli, net mamai teko iskentet nemazai.Kadangi daug jau laiko praejo,po sio ivykio,mazoji jau didele (xixixi),tai mamyte net skausmus pamirso is laimes thumbup.gif
iewa
rolleyes.gif Atsimenu ta pirma vakara,kai uzklydau netycia i si tinklapy.Pas mus jau buvo naktis pas tave pusiaudienis.Paplepejom, tu as ir Aga! Suzinojau kad tu laukiesi,ir tau ta vakara kazkas nutiko neaiskaus,jau nestumas ejo i pabaiga.Nuo tos dienos man vis rupejo, ar jau? ar gime tas mazas zmogutis!Kai gime ir suzinojau kad viskas gerai ir laimingai isejo,nudziugau. thumbup.gif Va ir auga dienom ta mazute Gretute 2.gif ,stebiu jos nuotraukas ir negaliu atsigrozeti wub.gif .Labai siltai aprasei gimdymo istorija.Grazu clap_1.gif ! Aukit didutes,didutes!!!!!!! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Taurė
aciu mergytes blush-anim-cl.gif
Ingute
wub.gif wub.gif wub.gif Labai grazi Gretutes gimimo istorija wink.gif
Zinai Taure, tas visas papasakota istorija, tikrai jaudinanti wink.gif Bet tas visas tavo patirtas skausmas tiesiog paskesta dziaugmo juroje, kuri tu patyrei, kai pamatei savo mylimaja makalaika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pipone
Ech... rolleyes.gif nuzliumbiau ir as posma.... Ypac kai skaiciau apie judvieju issiskyrima.... Man labai artima Gretute ir tu TauRe,.... nes diena dienon gale ejo tas mudvieju nestumas doh.gif O jau puse metu kaip auga kleckiukai....

Saunuole,kad aprasei... wub.gif
traliabum
tai va kaip pasirode chato dusios dukryte wub.gif wub.gif wub.gif tiek laukta, ismyluota, isciuciuota makalaika wub.gif ir kitu tau tokiu graziu gimdymu tik be inkubatoriu wink.gif
zuikelee
uch ta ta makalaika wub.gif malonu prisimint tokias akimirkas wub.gif
Agu
ech ir man asarele nuredejo..suprantu tave TauRe, as su saviskiu irgi buvau atskirta viena para sad.gif sad.gif o as taip norejau patirti ta dziaugsma kaip tu patyrei, kai pirma karta pamatei savo auksiuka..man nepavyko, mane operavo..

bet dabar, sakyk, viskas tiesiog nuostabu!? thumbup.gif Motinyste neispasakomas dziaugsmas ir laime! thumbup.gif

clap.gif Augit diduciais ir sveikuciais! clap.gif
Strielka
rolleyes.gif kokia didziule meile spinduliuoja is tavo pasakojimo, ar galejai pamanyt kad kazkada taip stipriai kazka mylesi??? as tai net neisivaizdavau wub.gif ... Labai laukta Gretute, visas forumas ir chatas jos lauke biggrin.gif issizioje thumbup.gif

Butukas mano MARTELEI wink.gif
Taurė
tikrai neisivaizdavau tos meiles stiprumo unsure.gif ta mazyte, kvepianti mergyte uzvalde mano mintis ir sirdi wub.gif
Taurė
QUOTE (vaidaj @ 2004 03 13, 10:25)
wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif Taip jaudinanciai ir pazistamai... MAn irgi teko patirti issiskyrima pirma para...del dukrytes sirdeles... tad puikiai tave suprantu, nes jauciausi, lyg ja kas butu is manes isplese... Tik pagimdzius, tai labai baisu... Bet - aciu Dievuliui, viskas gerai, ir augat jus - NUOSTABIAI!!! wub.gif heart.gif wub.gif heart.gif

kas buvo sirdelei ? unsure.gif
Taurė
QUOTE (Agu @ 2004 03 14, 20:36)
ech ir man asarele nuredejo..suprantu tave TauRe, as su saviskiu irgi buvau atskirta viena para sad.gif sad.gif o as taip norejau patirti ta dziaugsma kaip tu patyrei, kai pirma karta pamatei savo auksiuka..man nepavyko, mane operavo..

bet dabar, sakyk, viskas tiesiog nuostabu!? thumbup.gif Motinyste neispasakomas dziaugsmas ir laime! thumbup.gif

clap.gif Augit diduciais ir sveikuciais! clap.gif

tikrai motinyste yra nuostabus dalykas. ne be reikalo jau 20-ties metu svaigau apie 2.gif
Kriaka
Sėdžiu apsiašarojus, net gerklę suspaudė nuo ašarų, pabučiuok nuo manęs Gretutę wub.gif . Viskas atminty man taip sukylo, jaučiu reikės ir man parašyt savo gimdymo istoriją. smile.gif
Irena
Taure,
Tu tokia nuostabi mama !! Neveltuj Gretute Tave isirinko ! heart.gif heart.gif heart.gif
Kiparise
Grazi istorija-tik ant galo susigraudinau-kai Gretute isnese i inkubatoriu unsure.gif Aukit dideles ir sveikutes! smile.gif
Taurė
QUOTE (Kriaka @ 2004 03 19, 20:09)
Sėdžiu apsiašarojus, net gerklę suspaudė nuo ašarų, pabučiuok nuo manęs Gretutę wub.gif . Viskas atminty man taip sukylo, jaučiu reikės ir man parašyt savo gimdymo istoriją. smile.gif

butinai parasyk clap.gif
westa
Nu va zliumbu daba atsisedus........ hormonu audros musiet wink.gif

Primine mano gimdymo istorija, tie patys isgyvenimai... Bet va rezultatas tai laaaabai jau saunus thumbup.gif . Jei dabar laukciaus mergaites tikrai noreciau tokios kaip Gretux clap_1.gif
westa
QUOTE (Strielka @ 2004 03 14, 21:34)
rolleyes.gif kokia didziule meile spinduliuoja is tavo pasakojimo, ar galejai pamanyt kad kazkada taip stipriai kazka mylesi??? as tai net neisivaizdavau wub.gif ... Labai laukta Gretute, visas forumas ir chatas jos lauke biggrin.gif issizioje thumbup.gif

Butukas mano MARTELEI wink.gif

Nu nebloga anyta isitaise Gretka, is karto buta dovanoja thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taurė
QUOTE (westa @ 2004 03 20, 20:56)
rolleyes.gif kokia didziule meile spinduliuoja is tavo pasakojimo, ar galejai pamanyt  kad kazkada taip stipriai kazka mylesi??? as tai net neisivaizdavau wub.gif ... Labai laukta Gretute, visas forumas ir chatas jos lauke  biggrin.gif issizioje  thumbup.gif

Butukas mano MARTELEI  wink.gif

Nu nebloga anyta isitaise Gretka, is karto buta dovanoja thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif ikliuvai Strielka nerealiai laugh.gif
Tea
Taure, motin, zinok skaiciau skaiciau, o kai paskutinius sakinius perskaiciau ir ... azsizliumbiau - del visko,: del to kad zinau kaip jos laukei, kad zinau, kas tai yra gimdymo skausmas, kad zinau kokia palaima apima isvydus maza SAVO zmogeliuka ir del to, kad zinau kaip tu jos pasiilgsti prabudusi is ryto...
Žmona
Nuoširdžiausi sveikinimai
Strielka
QUOTE (TauRe @ 2004 03 20, 23:57)
QUOTE (westa @ 2004 03 20, 20:56)
rolleyes.gif kokia didziule meile spinduliuoja is tavo pasakojimo, ar galejai pamanyt  kad kazkada taip stipriai kazka mylesi??? as tai net neisivaizdavau wub.gif ... Labai laukta Gretute, visas forumas ir chatas jos lauke  biggrin.gif issizioje  thumbup.gif

Butukas mano MARTELEI  wink.gif

laugh.gif ikliuvai Strielka nerealiai laugh.gif

g.gif o ka... negi gaila tokiai martelei thumbup.gif
Taurė
aciu uz grazius zodzius wub.gif bis.gif

p.s. ir uz butuka laugh.gif
Manaska
Tik pasijungus skaiciau tavo nestuke.gif zinutes,o dabar pamacius gimdymo istorija,puoliau ja skaityti mirksiukas.gif
Saunuole TauRe wub.gif ir tavo dukriukas thumbup.gif thumbup.gif
Vaidavb
Vakar kaip tik ziurejau tavo mergytes nuotraukas bigsmile.gif ji labai grazi bigsmile.gif Jau broliuko jai reiketu biggrin.gif thumbup.gif
Manaska
QUOTE(Vaidavb @ 2006 03 15, 18:48)
Vakar kaip tik ziurejau tavo mergytes nuotraukas bigsmile.gif ji labai grazi bigsmile.gif  Jau broliuko jai reiketu biggrin.gif  thumbup.gif
*

Aga ir as taip pagalvojau ax.gif
sigitac
Labai grazu blush2.gif
Taurė
Maloniai nustebau pamačius, kad dar kažkas skaito taip seniai rašytą mano istoriją blush2.gif
O mintys apie broliuką ar sesutę jau aplanko. Nors nedrąsiai , bet jau galvojam 4u.gif
Elenele Raganele
lotuliukas.gif su veidrodziu tai geras buvo:)gaila,kad man taip nepasiule:)idomumo delei bent jau:)
GudriLapė
thumbup.gif
Taurė
Jetus kaip laikas lekia, sunku patikėti. Makalaika jau ir sesutę mažą "mančkinuką" turi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2006 09 01, 15:11)
Maloniai nustebau pamačius, kad dar kažkas skaito taip seniai rašytą mano istoriją  blush2.gif
  O mintys apie broliuką ar sesutę jau aplanko. Nors nedrąsiai , bet jau galvojam  4u.gif
*

Geeras, rašiau šią žinutę ir net neįtariau, kad jau laukiausi antros lelytės doh.gif wub.gif
BrandNewSmile
Taip miela :} Draugyste tarp mamos ir kudikio ypatinga 4u.gif Speju,kad taip pat grazus vaizdas buvo,kai vyras laike mazyle blush2.gif
EDITUKA2004
aukit
Taurė
Antra mano mergina gimė labai lengvai ir greitai. Antrą prisimenu visą, nes nepatyriau jokio rimto skausmo. Visą laika praskaičiau žurnalus, o tatukas aplamai vos spėjo atlėkti į palatą, nes stumimo noras užejo vėl labai staigiai ir netikėtai, o jis buvo išsiųstas nupirkti masažo žele lotuliukas.gif Tai aš dar laukiau 10 minučių kol jis parbėgs atgal doh.gif Stūmimą lyginant su pirmu. Pirmas buvo žiaurus pilna ta žodžio prasme. Antras buvo 1 2 ir yra, o aš šypsausi smile.gif
Jei nebūtų nėštumai tokie sunkūs, gimdyčiau trečią. Tik deja man persunku nešioti lelias, su trečiu gali liūdnai baigtis doh.gif
Tobi
Labai graži istorija, tokias istorijas paskaičius nėra baimės net gimdyti. Nes atrodo kad mamos visagalės ir viskas iškenčiama ir nėra ten taip baisu kaip kalbama. 4u.gif Šaunuolė 4u.gif
Lotyna
QUOTE(Taurė @ 2011 06 05, 07:30)
Antra mano mergina gimė labai lengvai ir greitai. Antrą prisimenu visą, nes nepatyriau jokio rimto skausmo. Visą laika praskaičiau žurnalus, o tatukas aplamai vos spėjo atlėkti į palatą, nes stumimo noras užejo vėl labai staigiai ir netikėtai, o jis buvo išsiųstas nupirkti masažo žele  lotuliukas.gif  Tai aš dar laukiau 10 minučių kol jis parbėgs atgal  doh.gif Stūmimą lyginant su pirmu. Pirmas buvo žiaurus pilna ta žodžio prasme. Antras buvo 1 2 ir yra, o aš šypsausi smile.gif
Jei nebūtų nėštumai tokie sunkūs, gimdyčiau trečią. Tik deja man persunku nešioti lelias, su trečiu gali liūdnai baigtis  doh.gif
*

Nu kaip smagu, kad antras gimdymas buvo toks lengvas thumbup.gif
*Amberr*
4u.gif
alyvmedis
Sauni gimdymo istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.