M.i.g.l.e
2009 03 03, 10:51
volungele
2009 03 03, 11:44
Mano MB nereikia jokių pratimų vos ne modelis  O sesė jo virš 100 kg ir nieko nedaro ,nei makiažo ,nei plaukų nedažo ir sako aš savimi nepatenkinta (apie mankštas jau nekalbu)
Alija25
2009 03 03, 12:03
Na sportininkes, o jus sportuojate per mmm? Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm.  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai  Jau nesitrina slaunis i slauni Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 13:03) Na sportininkes, o jus sportuojate per mmm? Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm.  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai  Jau nesitrina slaunis i slauni Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau  as tai sportuojuir per mmm...sanuole, laikykis. man ir letai tas rezultatas slauys tik puse cm pamazejo
Alija25
2009 03 03, 13:01
Dovi, o kiek tu laiko sportuoji?
aukselisr
2009 03 03, 13:46
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 14:03) Na sportininkes, o jus sportuojate per mmm? Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm.  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai  Jau nesitrina slaunis i slauni Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau  pirma diena per mmm nesportuoju, nes siaubingai ir taip viska skauda
smilgeleee
2009 03 03, 13:49
Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm
Merkina
2009 03 03, 13:53
Alija25
2009 03 03, 14:15
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 03, 14:49) Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm  O tu visus pratimus tiek laiko darei? Per tiek laiko turetu buti jau ryskus skirtumas turbut
smilgeleee
2009 03 03, 14:40
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 16:15) O tu visus pratimus tiek laiko darei? Per tiek laiko turetu buti jau ryskus skirtumas turbut  As darau pilvui ir uzpakaliukui,na retsykiais ir kojoms  .Uzpakaliukui skirtumus tai matau,apvaleja,o va pilvui oi oi....  ,kiek dar reikia ,bet ka galiu pasakyt ,kad kunas tvirteja tai tiesa  ir kojos tvirtesnes
Blogytė
2009 03 03, 16:05
Kokie rezultatai su pilvo presu? Per kiek laiko pradėjo stangrėti pilvukas?
aukselisr
2009 03 03, 16:22
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 03, 15:49) Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm  sveikinu su sunkiai pasiektais rezultatais
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 14:01) Dovi, o kiek tu laiko sportuoji? Sportuoju nuo praeitos savaites, tiksliai nepamenu nuo kurios dienos...bet ne visada susilaikau nuo skanestu kuriuos taip megstu  cia ir yra didziausia blogybe
smilgeleee
2009 03 03, 16:40
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 03, 18:22) sveikinu su sunkiai pasiektais rezultatais 
kamputyje
2009 03 03, 16:44
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 17:05) Kokie rezultatai su pilvo presu? Per kiek laiko pradėjo stangrėti pilvukas? Man momentaliai rezultatai pasirodė - po kokių dviejų-trijų kartų mačiau akivaizdų rezultatą (cm nesimatuoju, bet išryškėjo raumenukų linijos). Turbūt viskas indivualiai, priklausomai nuo to, kiek riebalų pilvuką dengia, kokia pilvo preso būklė, be to sakoma, kad raumenys turi atmintį, tad ankstesnę formą pasiekti užtenka gerokai trumpiau nei tada, kai raumenims nėra ką gero atsiminti
volungele
2009 03 03, 16:51
Blogytė
2009 03 03, 16:54
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 03, 16:44) Man momentaliai rezultatai pasirodė - po kokių dviejų-trijų kartų mačiau akivaizdų rezultatą (cm nesimatuoju, bet išryškėjo raumenukų linijos). Turbūt viskas indivualiai, priklausomai nuo to, kiek riebalų pilvuką dengia, kokia pilvo preso būklė, be to sakoma, kad raumenys turi atmintį, tad ankstesnę formą pasiekti užtenka gerokai trumpiau nei tada, kai raumenims nėra ką gero atsiminti  oi mano pilvo lašinukams išvis nėra ka gero atsiminti  tai teiks ilgai darbuotis
naujokė--
2009 03 03, 17:20
Man su pilvu irgi nelabai kas, tiesa, linijos, kur turėtų būti raumenys, lyg ir, ryškėja  O va kojos - kitas reikalas. Blauzdos tvirtos, apie šlaunis jau beveik niekas nesusiima, užpakaliuko forma pasikeitė, suapvalėjo, pasikėlė, riestesnis kiek. Ir šiandien pastebėjau, kad džinsai kabo kai kuriose vietose, nebeaptempia taip stipriai, kaip anksčiau
Blogytė
2009 03 03, 17:44
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 17:20) Man su pilvu irgi nelabai kas, tiesa, linijos, kur turėtų būti raumenys, lyg ir, ryškėja  O va kojos - kitas reikalas. Blauzdos tvirtos, apie šlaunis jau beveik niekas nesusiima, užpakaliuko forma pasikeitė, suapvalėjo, pasikėlė, riestesnis kiek. Ir šiandien pastebėjau, kad džinsai kabo kai kuriose vietose, nebeaptempia taip stipriai, kaip anksčiau  Kiek laiko darai pratimus? Įdomu ar celiulitą mažina?
volungele
2009 03 03, 17:46
Smagu girdėti kad man taip ,per savaitę 2kg visgi nukrito
Incredible Me
2009 03 03, 17:53
Sveikutes,jungiuse prieJusu  siandien pat ir pradesiu,kai grisiu is darbo  irgi po ziemos priaugau 3 kg(kas man budinga kiekviena ziema),pilvukas isriskejo,kadangi irgi dirbu sedima darba,tai paskaiciau kaip jus cai visos sportuojat,tai ir as susiimsiu  tik klausimukas.o darant vakare,po darbo ,tai dar vakarieniaujat ar iskart presa darot?ir ar po to dar valgot?  as tai pripratus po darbo kokiu sumustiniu arba sriubos suvalgyt
naujokė--
2009 03 03, 17:54
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 18:44) Kiek laiko darai pratimus? Įdomu ar celiulitą mažina?  Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos  O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba  Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu  Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 18:54) Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos  O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba  Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu  Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus  Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS
sveikos merginos. begalo noriu prisijungti prie jusu, bet turiu apribota interneta, bet kiek tik nebanziau keliais budais siustis sios medziagytes, bet vis nepavyksta, gal galit kuri padeti  , begalo noriu stoti i figuringuju gretas
Carolina
2009 03 03, 18:39
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14) Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  Pažiūrėsim kurios išsilaikė, o kurios palūžo. Pasidalinsim savo rezultatais.Man patinka ši idėja.
QUOTE(Carolina @ 2009 03 03, 19:39) Pažiūrėsim kurios išsilaikė, o kurios palūžo. Pasidalinsim savo rezultatais.Man patinka ši idėja.   beje ,galeciau patarti,kelis kartus padaryt tuos pratimukus pagal video,o poto susirasyti ant lapo kokius pratimus ir po kiek laiko daryti,na,bet tas laikas nera toks svarbus,nieko nepakenks jei ilgiau padarysit  man zymiai taip maloniau,pasileidziu kokia gera muzika,praeina kelios dainos ir viskas
naujokė--
2009 03 03, 19:14
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:06) O man priešingai, man patinka, kai tas vaikinukas kalba. Maloniau daryt
M.i.g.l.e
2009 03 03, 19:17
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14) Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS   Gera įdėja  Aš kaip ir sakiau šian čyriai pasportavau  bet jau kai sėdmenim pratimus dariau tai oi oi, stenėjau, galvojau ir vaiką prižadinsiu
o man to vaikinuko "nice and easy" uzknisa ,tik pradedu juoktis  ,niekad nebandziau dar pilvo presui,na lyg ir bandziau,bet vos 2 padarau taip skauda pilva,cia turbut raumenys pradeda dirbt?Bet toks nerealus skausmas
naujokė--
2009 03 03, 19:47
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:45) o man to vaikinuko "nice and easy" uzknisa ,tik pradedu juoktis  ,niekad nebandziau dar pilvo presui,na lyg ir bandziau,bet vos 2 padarau taip skauda pilva,cia turbut raumenys pradeda dirbt?Bet toks nerealus skausmas Tai mano mama išvis nepajėgė padaryt, o rytojaus dieną vos paėjo. Gerai čia, dirba tinginukai
Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta  ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo  ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros  ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest  ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko  ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos  .Na man tiek visko daug laiko uztemptu  ..o dar prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme
Incredible Me
2009 03 03, 20:08
Ir aš prisijungiu  2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps  Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu
QUOTE(sesyte @ 2009 03 03, 22:24) Ir aš prisijungiu  2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps  Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu   Sėkmės ir ištvermės tau ! Papildyta:dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?
naujokė--
2009 03 03, 23:05
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 23:21)  Sėkmės ir ištvermės tau ! Papildyta:dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu? Nežinau. Man blauzdos truputį pastorėjo, bet tik todėl, kad ėmė formuotis raumuo. O šiaip nemanau, kad šie pratimai kenktų
volungele
2009 03 04, 08:28
Sveikutės ,nežinau sprando skausmai po 3d praėjo
Incredible Me
2009 03 04, 09:58
o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau  bet atrodo ,kad viska teisingai  tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14) Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS   bandysiu ir as nepasiduoti man labai sunkiai sekasi itupstus daryti,per kelius kojas skauda,bet kitus pratimus atlieku be problemu  darau pratimus presui,kojoms ir sedmenims,jauciuosi siek tiek tvirtesne,dar issimasazuoju problemines vietas su anticeliulitiniu kremu
aukselisr
2009 03 04, 11:04
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:14) Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  o tai liuks ideja  , tad iki birzelio 1 d. grazinames, slifuojam savo lasiakus
Merkina
2009 03 04, 11:15
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14) susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS   aš sutinku. Vakar išsimatavau savo apimtys, galėsiu lyginti rezultatus Kažkada anksčiau esu rašiusi apie riebalų kiekį. Tai va sužinojau, kad merginoms, moterims norma yra 20-30% Manau pasiekus 25% ir išlaikant tokį vidurkį būtų Papildyta:QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:52) Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta  ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo  ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros  ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest  ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko  ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos  .Na man tiek visko daug laiko uztemptu  ..o dar prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme  Ir mes pasieksime rezultatų  Svarbu turim tikslą Papildyta:QUOTE(Mertise @ 2009 03 04, 10:58) o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau  bet atrodo ,kad viska teisingai  tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda  O gal jau priprato ir reikia didinti krūvį
aukselisr
2009 03 04, 11:30
as jusu vietoje kruvio nedidinciau tiesiog raumuo priprato prie kruvio, o didindamos kruvi, didinsite raumenys, vietoj riabalu toks pats sluoksnis atsiras raumenu, t. y. riebalai pavisr i raumenys ir bus ne kas
Alija25
2009 03 04, 11:45
Kruvi didinti reiktu po ilgesnio sportavimo kokiu 1,5-2men. Sutinku, kad iki birzelio 1 skalpuotume save, tik reik apimtis matuotis, nes su kilogramais apgaulinga  As tai vis apimtis rasausi
Ir as jungiuosi prie jusu  Siandien pratimukus darysiu jau ketvirta diena, niu super duper ma tie pratimukai  Darau preso, uzpakaliuko, vakar pirma karta kojoms pabandziau. Norejau ir rankytems padaryti vakar, bet svarmenu neturiu... Kuom galima juos pakeisti Taigi grazejam sulig kiekviena diena  Sekmes visoms mums
aukselisr
2009 03 04, 14:01
QUOTE(Moniux @ 2009 03 04, 15:07) Ir as jungiuosi prie jusu  Siandien pratimukus darysiu jau ketvirta diena, niu super duper ma tie pratimukai  Darau preso, uzpakaliuko, vakar pirma karta kojoms pabandziau. Norejau ir rankytems padaryti vakar, bet svarmenu neturiu... Kuom galima juos pakeisti Taigi grazejam sulig kiekviena diena  Sekmes visoms mums  as darau be svarmenu, tik kumsti stipriau sugniauziu taip kad jausciau raumeni
Incredible Me
2009 03 04, 15:28
QUOTE(Merkina @ 2009 03 04, 12:15) Papildyta:O gal jau priprato ir reikia didinti krūvį  tai kad as vakar pirma karta dariau  kad su tuo vyriskiu suspeti,per daug skubejau,gal leciau reikia daryt  na dabar biski jauciasi virsutineje preso dalyje skausmas,bet labai nedidelis.uztai kakla kaip skauda  bet vistiek siandien vel darysiu,man patiko  birzelio 1 ir as papasakosiu apie savo pasiekimus. Papildyta:QUOTE(Moniux @ 2009 03 04, 14:07) Ir as jungiuosi prie jusu  Siandien pratimukus darysiu jau ketvirta diena, niu super duper ma tie pratimukai  Darau preso, uzpakaliuko, vakar pirma karta kojoms pabandziau. Norejau ir rankytems padaryti vakar, bet svarmenu neturiu... Kuom galima juos pakeisti Taigi grazejam sulig kiekviena diena  Sekmes visoms mums  Gali du butelikus po 0.5,(tipo coca-colos) pripilti vandens ir bus svarmenukai
Alija25
2009 03 04, 16:03
Pratimus rankoms pana uz to vyriskio daro be jokiu svarmenu. As del kaklo labai bijojau, nes turejusi trauma ir ne viska sportuoti galiu, bet kaklo ne karto neskaudejo visiskai.  Turbut viska teisingai atlieku, nes jo tikrai neturetu skaudeti
naujokė--
2009 03 04, 16:21
Dėl skubėjimo, tai aš jau darau pagal save, tik klausau, kada baigsis pratimas. Jau net į ekraną nebežiūriu niekada tik klausau ir darau viską savo tempu. Taip daug efektyviau. P.s: Tuoj baigsis temelė, tai susitariam, kuri po to sukurs naują, kad žinotume, jog ji bus ir visos vėl ten apsireikšim
as irgi bandau jungtis
Incredible Me
2009 03 04, 16:27
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 04, 17:03) Pratimus rankoms pana uz to vyriskio daro be jokiu svarmenu. As del kaklo labai bijojau, nes turejusi trauma ir ne viska sportuoti galiu, bet kaklo ne karto neskaudejo visiskai.  Turbut viska teisingai atlieku, nes jo tikrai neturetu skaudeti tai cia kiekviena pagal save gali pasirinkti  as su svarmenukais dariau,tik kad pas mane po 2 kg  tai padedavau juos,tai vel paimdavau, sunkoka biski
as tai darau be svarmenuku, uztenka man raumenu ant ranku rasausi ir as apimtis.... o jus manot mes iki birzelio pirmos neaptingsim?  aiskutikiuosi ne..
|
|