Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
M.i.g.l.e
Sveikos 4u.gif
Ui kaip čia seniai buvau doh.gif Smagu kad visoms gerai sekasi su pratimukais 4u.gif Aš tai begėdė pritrukau valios, mėn nesportavau doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif Nu gėda pelėda blush2.gif ax.gif Bet jau sakiau viskas, nuo šiandien tikrai čyriai sportuosiu, nes pradinį svorį atgavau jau, ir likau sukritus taip neblogai doh.gif doh.gif Tai va, šian matuojuos, sportuoju ir tikiuosi gerų rezultatų ax.gif
volungele
Mano MB nereikia jokių pratimų vos ne modelis thumbup.gif O sesė jo virš 100 kg ir nieko nedaro ,nei makiažo ,nei plaukų nedažo ir sako aš savimi nepatenkinta (apie mankštas jau nekalbu)
Alija25
Na sportininkes, o jus sportuojate per mmm?
Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm. thumbup.gif Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai thumbup.gif Jau nesitrina slaunis i slauni blush2.gif
Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau ax.gif blush2.gif
_Dovi_
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 13:03)
Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm. thumbup.gif  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai thumbup.gif Jau nesitrina slaunis i slauni blush2.gif
Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau ax.gif  blush2.gif
*

as tai sportuojuir per mmm...sanuole, laikykis. man ir letai tas rezultatas slauys tik puse cm pamazejo sad.gif
Alija25
Dovi, o kiek tu laiko sportuoji?
aukselisr
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 14:03)
Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm. thumbup.gif  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai thumbup.gif Jau nesitrina slaunis i slauni blush2.gif
Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau ax.gif  blush2.gif
*

pirma diena per mmm nesportuoju, nes siaubingai ir taip viska skauda doh.gif
smilgeleee
Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm thumbup.gif
Merkina
Džiaugiuosi su visom pasiektais rezultatais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagalvojau, gal reikia ir man išsimatuoti apimtis, kad turėčiau skaičiukus g.gif
Alija25
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 03, 14:49)
Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm thumbup.gif
*

O tu visus pratimus tiek laiko darei? Per tiek laiko turetu buti jau ryskus skirtumas turbut smile.gif
smilgeleee
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 16:15)
O tu visus pratimus tiek laiko darei? Per tiek laiko turetu buti jau ryskus skirtumas turbut smile.gif
*

As darau pilvui ir uzpakaliukui,na retsykiais ir kojoms ax.gif .Uzpakaliukui skirtumus tai matau,apvaleja,o va pilvui oi oi.... blink.gif ,kiek dar reikia ,bet ka galiu pasakyt ,kad kunas tvirteja tai tiesa thumbup.gif ir kojos tvirtesnes bigsmile.gif
Blogytė
Kokie rezultatai su pilvo presu? Per kiek laiko pradėjo stangrėti pilvukas?
aukselisr
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 03, 15:49)
*

sveikinu su sunkiai pasiektais rezultatais thumbup.gif
_Dovi_
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 14:01)
Dovi, o kiek tu laiko sportuoji?
*

Sportuoju nuo praeitos savaites, tiksliai nepamenu nuo kurios dienos...bet ne visada susilaikau nuo skanestu kuriuos taip megstu verysad.gif cia ir yra didziausia blogybe
smilgeleee
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 03, 18:22)
sveikinu su sunkiai pasiektais rezultatais  thumbup.gif
*

aciuks.gif
kamputyje
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 17:05)
Kokie rezultatai su pilvo presu? Per kiek laiko pradėjo stangrėti pilvukas?
*

Man momentaliai rezultatai pasirodė - po kokių dviejų-trijų kartų mačiau akivaizdų rezultatą (cm nesimatuoju, bet išryškėjo raumenukų linijos). Turbūt viskas indivualiai, priklausomai nuo to, kiek riebalų pilvuką dengia, kokia pilvo preso būklė, be to sakoma, kad raumenys turi atmintį, tad ankstesnę formą pasiekti užtenka gerokai trumpiau nei tada, kai raumenims nėra ką gero atsiminti biggrin.gif
volungele
Pas mane nieko gero su stangrėjimu ,bet vistiek jau geriau negu buvo,užpakaliui pratimų nedarau gal vertėtų pabandyt g.gif g.gif g.gif
Blogytė
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 03, 16:44)
Man momentaliai rezultatai pasirodė - po kokių dviejų-trijų kartų mačiau akivaizdų rezultatą (cm nesimatuoju, bet išryškėjo raumenukų linijos). Turbūt viskas indivualiai, priklausomai nuo to, kiek riebalų pilvuką dengia, kokia pilvo preso būklė, be to sakoma, kad raumenys turi atmintį, tad ankstesnę formą pasiekti užtenka gerokai trumpiau nei tada, kai raumenims nėra ką gero atsiminti biggrin.gif
*

oi mano pilvo lašinukams išvis nėra ka gero atsiminti doh.gif lotuliukas.gif tai teiks ilgai darbuotis ax.gif
naujokė--
Man su pilvu irgi nelabai kas, tiesa, linijos, kur turėtų būti raumenys, lyg ir, ryškėja lotuliukas.gif O va kojos - kitas reikalas. Blauzdos tvirtos, apie šlaunis jau beveik niekas nesusiima, užpakaliuko forma pasikeitė, suapvalėjo, pasikėlė, riestesnis kiek. Ir šiandien pastebėjau, kad džinsai kabo kai kuriose vietose, nebeaptempia taip stipriai, kaip anksčiau thumbup.gif
Blogytė
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 17:20)
Man su pilvu irgi nelabai kas, tiesa, linijos, kur turėtų būti raumenys, lyg ir, ryškėja  lotuliukas.gif  O va kojos - kitas reikalas. Blauzdos tvirtos, apie šlaunis jau beveik niekas nesusiima, užpakaliuko forma pasikeitė, suapvalėjo, pasikėlė, riestesnis kiek. Ir šiandien pastebėjau, kad džinsai kabo kai kuriose vietose, nebeaptempia taip stipriai, kaip anksčiau  thumbup.gif
*

Kiek laiko darai pratimus? Įdomu ar celiulitą mažina? g.gif
volungele
Smagu girdėti kad man taip ,per savaitę 2kg visgi nukrito clap.gif rolleyes.gif
Incredible Me
Sveikutes,jungiuse prieJusu biggrin.gif 4u.gif siandien pat ir pradesiu,kai grisiu is darbo smile.gif irgi po ziemos priaugau 3 kg(kas man budinga kiekviena ziema),pilvukas isriskejo,kadangi irgi dirbu sedima darba,tai paskaiciau kaip jus cai visos sportuojat,tai ir as susiimsiu bigsmile.gif tik klausimukas.o darant vakare,po darbo ,tai dar vakarieniaujat ar iskart presa darot?ir ar po to dar valgot? blush2.gif as tai pripratus po darbo kokiu sumustiniu arba sriubos suvalgyt biggrin.gif
naujokė--
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 18:44)
Kiek laiko darai pratimus? Įdomu ar celiulitą mažina? g.gif
*

Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos smile.gif O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba doh.gif Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu rolleyes.gif Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus bigsmile.gif
Žuviss
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 18:54)
Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos  smile.gif  O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba  doh.gif  Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu  rolleyes.gif  Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus  bigsmile.gif
*

Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų mirksiukas.gif ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę smile.gif ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !" thumbup.gif ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas mirksiukas.gif ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS ax.gif
akirew
sveikos merginos. begalo noriu prisijungti prie jusu, bet turiu apribota interneta, bet kiek tik nebanziau keliais budais siustis sios medziagytes, bet vis nepavyksta, gal galit kuri padeti 4u.gif , begalo noriu stoti i figuringuju gretas blush2.gif ax.gif
Carolina
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  mirksiukas.gif  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  smile.gif  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif
*

Pažiūrėsim kurios išsilaikė, o kurios palūžo. Pasidalinsim savo rezultatais.Man patinka ši idėja. thumbup.gif
Žuviss
QUOTE(Carolina @ 2009 03 03, 19:39)
Pažiūrėsim kurios išsilaikė, o kurios palūžo. Pasidalinsim savo rezultatais.Man patinka ši idėja.  thumbup.gif
*

mirksiukas.gif clap_1.gif beje ,galeciau patarti,kelis kartus padaryt tuos pratimukus pagal video,o poto susirasyti ant lapo kokius pratimus ir po kiek laiko daryti,na,bet tas laikas nera toks svarbus,nieko nepakenks jei ilgiau padarysit wink.gif man zymiai taip maloniau,pasileidziu kokia gera muzika,praeina kelios dainos ir viskas smile.gif
naujokė--
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:06)
mirksiukas.gif  clap_1.gif  beje ,galeciau patarti,kelis kartus padaryt tuos pratimukus pagal video,o poto susirasyti ant lapo kokius pratimus ir po kiek laiko daryti,na,bet tas laikas nera toks svarbus,nieko nepakenks jei ilgiau padarysit  wink.gif man zymiai taip maloniau,pasileidziu kokia gera muzika,praeina kelios dainos ir viskas  smile.gif
*

O man priešingai, man patinka, kai tas vaikinukas kalba. Maloniau daryt smile.gif
M.i.g.l.e
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  mirksiukas.gif  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  smile.gif  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gera įdėja thumbup.gif Aš kaip ir sakiau šian čyriai pasportavau flirt.gif flirt.gif bet jau kai sėdmenim pratimus dariau tai oi oi, stenėjau, galvojau ir vaiką prižadinsiu doh.gif lotuliukas.gif
Žuviss
o man to vaikinuko "nice and easy" uzknisa ,tik pradedu juoktis lotuliukas.gif ,niekad nebandziau dar pilvo presui,na lyg ir bandziau,bet vos 2 padarau taip skauda pilva,cia turbut raumenys pradeda dirbt?Bet toks nerealus skausmas
naujokė--
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:45)
o man to vaikinuko "nice and easy" uzknisa ,tik pradedu juoktis  lotuliukas.gif  ,niekad nebandziau dar pilvo presui,na lyg ir bandziau,bet vos 2 padarau taip skauda pilva,cia turbut raumenys pradeda dirbt?Bet toks nerealus skausmas
*

Tai mano mama išvis nepajėgė padaryt, o rytojaus dieną vos paėjo. Gerai čia, dirba tinginukai smile.gif
Žuviss
Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta smile.gif ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo blink.gif ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros biggrin.gif ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest doh.gif ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko lotuliukas.gif ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos smile.gif .Na man tiek visko daug laiko uztemptu g.gif ..o dar prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme lotuliukas.gif
Incredible Me
na va,,as ka tik po pratimu,dariau presui i rankoms,patiko!!!veidas slapias biggrin.gif tik kaip ir daugeliui skaudejo kakla,nors galva stengiausi istrizai stuburo laikyt,bet vistiek skaudejo.man atrodo de apkrovimo gal,nezinau.Aciukas temos autorei ir daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tai ,kad paskatino mane mankstintis 4u.gif
Krisla
Ir aš prisijungiu biggrin.gif 2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps smile.gif Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu bigsmile.gif
Žuviss
QUOTE(sesyte @ 2009 03 03, 22:24)
Ir aš prisijungiu biggrin.gif 2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps smile.gif Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu bigsmile.gif
*

mirksiukas.gif Sėkmės ir ištvermės tau ! smile.gif
Papildyta:
dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?
naujokė--
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 23:21)
mirksiukas.gif  Sėkmės ir ištvermės tau !  smile.gif
Papildyta:
dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?
*

Nežinau. Man blauzdos truputį pastorėjo, bet tik todėl, kad ėmė formuotis raumuo. O šiaip nemanau, kad šie pratimai kenktų smile.gif
volungele
Sveikutės ,nežinau sprando skausmai po 3d praėjo biggrin.gif
Incredible Me
o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau verysad.gif bet atrodo ,kad viska teisingai g.gif tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda biggrin.gif
nirce
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bandysiu ir as nepasiduoti ax.gif
man labai sunkiai sekasi itupstus daryti,per kelius kojas skauda,bet kitus pratimus atlieku be problemu ax.gif darau pratimus presui,kojoms ir sedmenims,jauciuosi siek tiek tvirtesne,dar issimasazuoju problemines vietas su anticeliulitiniu kremu ax.gif
aukselisr
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:14)
*

o tai liuks ideja thumbup.gif , tad iki birzelio 1 d. grazinames, slifuojam savo lasiakus fitness4.gif
Merkina
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14)
susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif
*

thumbup.gif aš sutinku. Vakar išsimatavau savo apimtys, galėsiu lyginti rezultatus drinks_cheers.gif
Kažkada anksčiau esu rašiusi apie riebalų kiekį. Tai va sužinojau, kad merginoms, moterims norma yra 20-30% Manau pasiekus 25% ir išlaikant tokį vidurkį būtų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:52)
Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta  smile.gif  ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo  blink.gif  ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros  biggrin.gif  ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest doh.gif  ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko  lotuliukas.gif  ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos  smile.gif  .Na man tiek visko daug laiko uztemptu  g.gif  ..o dar  prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme  lotuliukas.gif
*

Ir mes pasieksime rezultatų 4u.gif Svarbu turim tikslą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 03 04, 10:58)
o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau verysad.gif bet atrodo ,kad viska teisingai  g.gif  tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda biggrin.gif
*

O gal jau priprato ir reikia didinti krūvį g.gif
aukselisr
as jusu vietoje kruvio nedidinciau tiesiog raumuo priprato prie kruvio, o didindamos kruvi, didinsite raumenys, vietoj riabalu toks pats sluoksnis atsiras raumenu, t. y. riebalai pavisr i raumenys ir bus ne kas ax.gif
Alija25
Kruvi didinti reiktu po ilgesnio sportavimo kokiu 1,5-2men. Sutinku, kad iki birzelio 1 skalpuotume save, tik reik apimtis matuotis, nes su kilogramais apgaulinga biggrin.gif As tai vis apimtis rasausi smile.gif
Moniux
Ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif Siandien pratimukus darysiu jau ketvirta diena, niu super duper ma tie pratimukai thumbup.gif Darau preso, uzpakaliuko, vakar pirma karta kojoms pabandziau. Norejau ir rankytems padaryti vakar, bet svarmenu neturiu... Kuom galima juos pakeisti g.gif
Taigi grazejam sulig kiekviena diena thumbup.gif Sekmes visoms mums thumbup.gif
aukselisr
QUOTE(Moniux @ 2009 03 04, 15:07)
Ir as jungiuosi prie jusu  4u.gif  Siandien pratimukus darysiu jau ketvirta diena, niu super duper ma tie pratimukai  thumbup.gif    Darau preso, uzpakaliuko, vakar pirma karta kojoms pabandziau. Norejau ir rankytems padaryti vakar, bet svarmenu neturiu... Kuom galima juos pakeisti  g.gif   
Taigi grazejam sulig kiekviena diena  thumbup.gif  Sekmes visoms  mums  thumbup.gif
*

as darau be svarmenu, tik kumsti stipriau sugniauziu taip kad jausciau raumeni mirksiukas.gif
Incredible Me
QUOTE(Merkina @ 2009 03 04, 12:15)
Papildyta:
O gal jau priprato ir reikia didinti krūvį  g.gif
*

tai kad as vakar pirma karta dariau smile.gif kad su tuo vyriskiu suspeti,per daug skubejau,gal leciau reikia daryt g.gif na dabar biski jauciasi virsutineje preso dalyje skausmas,bet labai nedidelis.uztai kakla kaip skauda doh.gif bet vistiek siandien vel darysiu,man patiko 4u.gif birzelio 1 ir as papasakosiu apie savo pasiekimus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moniux @ 2009 03 04, 14:07)
Ir as jungiuosi prie jusu  4u.gif  Siandien pratimukus darysiu jau ketvirta diena, niu super duper ma tie pratimukai  thumbup.gif    Darau preso, uzpakaliuko, vakar pirma karta kojoms pabandziau. Norejau ir rankytems padaryti vakar, bet svarmenu neturiu... Kuom galima juos pakeisti  g.gif   
Taigi grazejam sulig kiekviena diena  thumbup.gif  Sekmes visoms  mums  thumbup.gif
*

Gali du butelikus po 0.5,(tipo coca-colos) pripilti vandens ir bus svarmenukai mirksiukas.gif
Alija25
Pratimus rankoms pana uz to vyriskio daro be jokiu svarmenu. As del kaklo labai bijojau, nes turejusi trauma ir ne viska sportuoti galiu, bet kaklo ne karto neskaudejo visiskai. smile.gif Turbut viska teisingai atlieku, nes jo tikrai neturetu skaudeti
naujokė--
Dėl skubėjimo, tai aš jau darau pagal save, tik klausau, kada baigsis pratimas. Jau net į ekraną nebežiūriu niekada tik klausau ir darau viską savo tempu. Taip daug efektyviau.

P.s: Tuoj baigsis temelė, tai susitariam, kuri po to sukurs naują, kad žinotume, jog ji bus ir visos vėl ten apsireikšim mirksiukas.gif
murce
as irgi bandau jungtis 4u.gif
Incredible Me
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 04, 17:03)
Pratimus rankoms pana uz to vyriskio daro be jokiu svarmenu. As del kaklo labai bijojau, nes turejusi trauma ir ne viska sportuoti galiu, bet kaklo ne karto neskaudejo visiskai. smile.gif Turbut viska teisingai atlieku, nes jo tikrai neturetu skaudeti
*

tai cia kiekviena pagal save gali pasirinkti bigsmile.gif as su svarmenukais dariau,tik kad pas mane po 2 kg doh.gif tai padedavau juos,tai vel paimdavau, sunkoka biski
_Dovi_
as tai darau be svarmenuku, uztenka man raumenu ant ranku schmoll.gif
rasausi ir as apimtis.... o jus manot mes iki birzelio pirmos neaptingsim? smile.gif aiskutikiuosi ne..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.