Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mazyla
Darau siuos pratimus dar tik trecia diena bet jau pastebejau rezultatus. Tikrai neblogi pratimukai. Taip pat radau to paties, pratimus kojoms bei uzpakaliukui. Tikraj padeda. Ziuresim kaip bus toliau rolleyes.gif Dekui, kuri sukure sia tema ir pasidalino savo ziniomis;]
solo
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 19, 00:16)
siand jau nedariau tu pratimu. po vakar pilvo raumenis skauda ir kakla. bandysiu kol kas kas antra diena daryti, o kitom dienom siaip manksta.
*

Kaklo neturi skaudėti, netaisyklingai darai. Rankomis už galvos jokiu būdu nespausk galvos (kas dažnai daroma), apskritai vos liesk galvą (arba išvis laikyk rankas sukryžiavus ant krūtinės) Ir tavo kaklo-galvos padėtis neturi žiūrėt nei žemyn, tai per daug į viršų, o natūraliai įstrižai 4u.gif
rutyte11
Sveikos ir as prie jusu jungiuos smile.gif pratimukai thumbup.gif visa slapia dabar ilsiuos bigsmile.gif
Sunkiausia man daryti sedmenim ir pilvukui, o labiausiai patiko kojom rolleyes.gif
*smile*
Jungiuosi ir aš prie sportuojančių smile.gif jau keturias dienas darau šiuos pratimus ir jaučiuosi puikiai. Iš pradžių ir man skaudėjo kaklą, bet manau čia dėl, kad kaip ir kitos minėjo, pastoviai reikdavo žiūrėti į ekraną. O dbr viskas ok thumbup.gif lauksiu matomų rezultatų bigsmile.gif
zvirble
as irgi noriu prie jusu
Papildyta:
clap_1.gif vakar ir as pradejau daryti tuos pratimukus, siandien vel zadu daryti (gal; nebus per daug?) showoff.gif
M.i.g.l.e
Niu sveikutės 4u.gif
užvakar dariau presui ir užpakaliui, tai presiuką dar ir šian jaučiu thumbup.gif Šian vėl darysiu presui ir rankoms. Labai patiko pratimukai, tikrai dėkui už nuorodą 4u.gif
goldwork
O, man irgi butinai reikia pilvuza mazintis, jungiuosi thumbup.gif
Jurgutėlė
na ,aš jau po thumbup.gif ,kaip kitos ?
M.i.g.l.e
Niu aš jau po sporto, dariau presui ir rankom su svarmenim thumbup.gif Preso raumenis skauda kaip reikiant, bet man patinka, nors įtempus pilvą vaikštau blush2.gif biggrin.gif
pupuli
thumbup.gif thumbup.gif geri pratimukai
astor
manau,kad sprandą pirmais kartais skauda ne dėl netaisiklingo darymo ar žvilgčiojimo į ekraną,o todėl,kad pilvo raumenys dar silpni ir besistengiant susiriest įsitempia ir kaklo raumenys biggrin.gif
neringa27
sveikos moterytes, mamyte esu dar tik 2.5 men, per nestuma priaugau25kg, doh.gif liko numesti dar 12, tai db duosiuos namuose su siais pratimeliais iki pasiutimo biggrin.gif ,pavasaris tai ne uz kalnu smile.gif , labai dekui uz nuorodas, butinai parasaysiu kokie rezultatai, o ir jum visom linkiu sekmes.
astor
QUOTE(neringa27 @ 2009 01 21, 03:04)
sveikos moterytes, mamyte esu dar tik 2.5 men, per nestuma priaugau25kg,  doh.gif liko numesti dar 12, tai db duosiuos namuose su siais pratimeliais iki pasiutimo biggrin.gif ,pavasaris tai ne uz kalnu smile.gif , labai dekui uz nuorodas, butinai parasaysiu kokie rezultatai, o ir jum visom linkiu sekmes.
*

drinks_cheers.gif sveika prisijungus,visos kartu figurytes gražinsin ir šią vasarą prisipildys pležai gražių,lieknų mamyčių bigsmile.gif
advance
na štai jau 2 savaitės darau šias mankšteles. Labai patinka thumbup.gif Ypač vakarais, kai seniau buvau pripratus į šaldytuvą lįsti, dabar vietoje to isijungiu muziką, ir sportuoju, o po visų pratimų nė valgyti benesinori thumbup.gif
jurates1
Sveikos, ir as jungiuosi prie jusu clap.gif As nuo pavasario iki rudens begioju, bet va ziema apsileidziu ir priaugu bereikalingu kg, tai sakau gana miegoti. blush-anim-cl.gif
Cleo_25
Ačiū thumbup.gif už nuorodas su pratimėliais thumbup.gif Šiuo metu neturiu galimybės lankyti sporto klubą, o čia kaip tik tai, kuo galima užsiimti namie mirksiukas.gif
Auxelis
Sveikutės 4u.gif ,

aš irgi trečia diena darau pratimukus šiuos. Nu ką... negaliu juokaut kol kas, presą skauda kaip reikiant juokiantis lotuliukas.gif thumbup.gif Šiandien jau viskam dariau: ir presui, ir kojoms, iš šlaunims ir rankoms thumbup.gif Tik kažin ilgai to užsispyrimo pas mane bus g.gif Su valia pas mane prasti popieriai doh.gif
neringa27
labas vakarelis, nu va ka tik padirbejau, padariau pratimelius kojom, pilvui, ir dubciukui, jegele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , butinai kas vakara sportuosiu, nors ir valios neturiu, bet uzsispyriau ir zengte mars, gana cia ziureti i pilna spinta 34 -36 dydzio drabuziu, pats laikas juos uzsideti.
atkakliai skelbiu kova - LASINUKAMS!!!
mamytes rekomenduoju ir jums! man jau po pirmos treniruotes atrodo kad koki 2kg nukrito, smagumelis!
Liucifija
Radau įdomių dalykų, reikės ir man pamėginti smile.gif
uolma
Sveikos, pradėjau ir aš šitus pratimus daryti. Nors retsykiais tuos pirmuosius darydavau pilvo namie, bet po šitų vistiek jaučiau, kad skauda. Kas pradedat naujai sportuoti, tik nedarykit pirmom dienom sąžiningai visų pratimų kartu su vedėju, nepasikelsit ant ryt. Pratimai atrodo, kad labai lengvi, bet ir veiksmingi. thumbup.gif Vakar pirmą kartą kojom pasidariau visus tokius lengvus lotuliukas.gif , tai šiandien kaip sulaužyta. doh.gif
Seniai sporto klube buvau tai nepamenu su kvėpavimu kaip, kada iškvėpt kada įkvpėt, ar riečiantis ar grįžtant į pradinę padėtį, nes labai svarbu ir teisingai kvėpuoti.
Jetus iš kur gaut valią šitam geram sportui, reikia viena kitą gal, kad prižiūrėtų skatintų čia. lotuliukas.gif g.gif SĖKMĖS visoms.
Jurgutėlė
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 09:11)
Sveikos, pradėjau ir aš šitus pratimus daryti. Nors retsykiais tuos pirmuosius darydavau pilvo namie, bet po šitų vistiek jaučiau, kad skauda. Kas pradedat  naujai sportuoti, tik nedarykit pirmom dienom sąžiningai visų pratimų kartu su vedėju, nepasikelsit ant ryt. Pratimai atrodo, kad labai lengvi, bet ir veiksmingi.  thumbup.gif Vakar pirmą kartą kojom pasidariau visus tokius lengvus  lotuliukas.gif , tai šiandien kaip sulaužyta.  doh.gif 
Seniai sporto klube buvau tai nepamenu su kvėpavimu kaip, kada iškvėpt kada įkvpėt, ar riečiantis ar grįžtant į pradinę padėtį, nes labai svarbu ir teisingai kvėpuoti.
Jetus iš kur gaut valią šitam geram sportui, reikia viena kitą gal, kad prižiūrėtų skatintų čia.  lotuliukas.gif  g.gif  SĖKMĖS visoms.
*

Asigulusi ,prieš keldamasi įkvepi ,susiriesdama iškvepi mirksiukas.gif
uolma
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 22, 11:39)
Asigulusi ,prieš keldamasi įkvepi ,susiriesdama iškvepi  mirksiukas.gif
*

Ačiū.
O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai thumbup.gif http://uk.youtube.com/watch?v=1rfuNK1_ipk&...feature=related
songrada
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 15:21)
Ačiū.
O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai  thumbup.gif http://uk.youtube.com/watch?v=1rfuNK1_ipk&...feature=related
*

Taip apšilimas geras ir juodaodis juokingas thumbup.gif
Benice
Pratimai superiniai. pasizadu daryti kiekviena diena nuo siandienos biggrin.gif Padariau ir laiminga wub.gif O svarbiausia - tik 16min , darausi pilvuko ir sedmenu pratimus thumbup.gif
Eve-line
raumenys mano jau nebeskauda, reikes sian susikaupti pasidaryti pilvo presui pratimukus... kaip tingiuuu...
naujokė--
Va, man tik baigsis sesija, susidarysiu grafikėlį ir jungsiuos prie jūsų thumbup.gif 4u.gif
uolma
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 22, 19:38)
raumenys mano jau nebeskauda, reikes sian susikaupti pasidaryti pilvo presui pratimukus... kaip tingiuuu...
*

Netingėk schmoll.gif , susikaupk ir pirmyn thumbup.gif
Jurgutėlė
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 14:21)
Ačiū.
O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai  thumbup.gif http://uk.youtube.com/watch?v=1rfuNK1_ipk&...feature=related
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip fainai ,jau ryt taip apšilsiu drinks_cheers.gif
AusritaJuozas
o ati veikia???????
solo
QUOTE(AusritaJuozas @ 2009 01 22, 22:58)
o ati veikia???????
*

Visi fiziniai pratimai į naudą, bet norint pasiekti kažkokių rezultatų būtina normali sveika mityba.
Bonbonke...
buvau uzsivedus ant siu pratimuku kuri laika, bet paskui uzgriuvo kalnai darbo ir siaip tinginys nugalejo blush2.gif dabar vel ketinu pradet biggrin.gif ale norejau paklaust jusu ar nieko blogo jei kombinuoju tas treniruotes (darydavau taip: 8 min pilvukui+200 suoliuku+200 aukstu koju iskelimu+8 min kojom+vel 8 min pivukui)? be to pastebejau, jog dauguma jusu dao sias treniruotes kas antra diena.... ne per mazai? g.gif o gal darant 4-6 kartus i savaite persistengdavau? g.gif
naujokė--
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 01 24, 23:37)
buvau uzsivedus ant siu pratimuku kuri laika, bet paskui uzgriuvo kalnai darbo ir siaip tinginys nugalejo  blush2.gif dabar vel ketinu pradet  biggrin.gif ale norejau paklaust jusu ar nieko blogo jei kombinuoju tas treniruotes (darydavau taip: 8 min pilvukui+200 suoliuku+200 aukstu koju iskelimu+8 min kojom+vel 8 min pivukui)? be to pastebejau, jog dauguma jusu dao sias treniruotes kas antra diena.... ne per mazai?  g.gif o gal darant 4-6 kartus i savaite persistengdavau?  g.gif
*

Treniruočių intensyvumas ir dažnumas - kiekvienam individualus dalykas. Vieniem, atrodo septynių dienų per mažai, kitam, gi, - ir dviejų kartų į savaitę pakanka. Kiekvieno raumenukai, ištvermė, mityba, net gyvenimo pobūdis daug lemia. Taip kad jei turit sveikatos ir noro - kad ir kasdien thumbup.gif
Genute
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 14:21)
Ačiū.
*

kaip aciu biggrin.gif koks fainuolis. darydavau 8 min tempimui su tuo paciu jaunuoliu su graziu triko biggrin.gif jau savaite kaip darau pratimukus. tai visai smagu. raumenys nebeskauda. Na ka istvermes sportuojančioms:4u: Nice and easy thumbup.gif
Drezulka
Aš tuos pratimus darau jau porą savaičių, rezultatus matau ant pilvo ir rankų thumbup.gif Jei nepadarau kaip sąžinė griauža. Tik įdomiai iš pradžių pilvo raumenis jutau, o dabar užpakaliuko doh.gif Vyrui nieko nesakau, pažiūrėsim kada pastebės ax.gif aišku, kartu keičiau mitybą, geriu daugiau vandens ir dar visokie aptrynimai ax.gif
Maluna
bigsmile.gif Ale gerų čia patarimų radau.Pradedu ir aš savo kūną pratinti prie sporto biggrin.gif .Tik tinginį reiks nugalėt.Nu tai pradedam maratoną "tapk gražesnė iki pavasario" rolleyes.gif
naujokė--
QUOTE(Maluna @ 2009 01 25, 15:05)
bigsmile.gif Ale gerų čia patarimų radau.Pradedu ir aš savo kūną pratinti prie sporto biggrin.gif .Tik tinginį reiks nugalėt.Nu tai pradedam maratoną "tapk gražesnė iki pavasario" rolleyes.gif
*

Bet tikrai, galėtų visos kas kažkiek laiko parašyti, kaip sekasi, kas pasikeitė, kiek pasikeitė ir panašiai. Būtų įdomu palyginti pasiektus rezultatus ir kartu - stimulas pradedančiosioms arba norinčioms pradėti mirksiukas.gif
advance
Per 2,5 savaitės, kiekvieną dieną darant šiuos pratimus, numečiau 2 kg. tongue.gif Žinoma, ne vien mankštos dėka, bet ir prisižiūrėjau, ką valgau, atsisakiau saldumynų, ir vėlyvo valgymo. smile.gif
d.ligita
Pasiskaiciau ir as nuo siandien pradejau daryti tuos 8 min pratimukus thumbup.gif pilvo presui ir slaunims. slaunims tokie lengvuciai pasirode,o kai pradejau daryti tai tikrai nera taip lengva kaip atrodo biggrin.gif
Papildyta:
uoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif ten turejau omeny sedmenims, o ne slaunims biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Agnieska3
Tikrai geri pratimeliai. Mes tokius darydavom per aerobikos treniruotes. Tik vat kuri laika esu apleidus sporta. Manau, gera proga bus prisiminti ir padailinti formas. Juk esu priaugus net 6 kg. ax.gif
Jurgutėlė
QUOTE(advance @ 2009 01 25, 15:17)
Per 2,5 savaitės, kiekvieną dieną darant šiuos pratimus, numečiau 2 kg.  tongue.gif Žinoma, ne vien mankštos dėka, bet ir prisižiūrėjau, ką valgau, atsisakiau saldumynų, ir vėlyvo valgymo.  smile.gif
*

įtariu ,kad daugiau numetei dėl nevalgymo vakarais ,nes vien su sportu nelabai įmanoma numesti svorio ,bent jau man ax.gif
sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif
advance
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 26, 18:21)
įtariu ,kad daugiau numetei dėl nevalgymo vakarais ,nes vien su sportu nelabai įmanoma numesti svorio ,bent jau man  ax.gif
sveikinu su gerais rezultatais  4u.gif
*

ačiu 4u.gif

Faktas, kad kg. nukrito nuo sveikos mitybos, ir nepersivalgymo vakarais. O šie pratimai man kažkaip su alkio jausmu padeda kovoti. Kai labai valgyti noriu, einu sportuoti. thumbup.gif Kažin, jei pratimus, skirtus pilvui, padarau kokius 2 kart į dieną, turbūt nieko tokio. Bijau padauginti, ale taip smagu juos daryti blush2.gif
davile
che..ir as isbandziau tuos 8 min pratimelius - uzpakaliui ir kojoms kol kas. siandien bandysiu rankoms ir presui smile.gif
kol kas liux thumbup.gif as dar turiu ant koju tokius svarelius po 2,5kg, tipo pasunkinimui - tai ojoijoi buvo kas veikt vakar biggrin.gif o maniau, kad dar visai geros sportines formos esu biggrin.gif ax.gif taip kad kimbu ir as i darba su siais pratimukais thumbup.gif

sekmes visoms mirksiukas.gif
aaushra
Aš irgi jungiuosi prie jūsų 4u.gif ,jau kokią savaitę darau pratimus pilvo presui smile.gif ,kol kas rezultatų nesimato,na,bet neužilgo tikiuosi pasimatys biggrin.gif
Sėkmės visoms sportuojančioms mirksiukas.gif
astor
fitness4.gif sportuojam,sportuojam merginos ir vaikinai,pavasaris ne už kalnų ir reiks išlyst iš šiltų megstinių ir ilgų paltukų,vat ir pasimatys kas tinginys o kas ne hihihi.gif Mano vyras su treniruokliais sportuoja,bet tom dienom kai neina sportuot su manim tuos pratimukus daro thumbup.gif
Jurgutėlė
. thumbup.gif Kažin, jei pratimus, skirtus pilvui, padarau kokius 2 kart į dieną, turbūt nieko tokio. Bijau padauginti, ale taip smagu juos daryti blush2.gif
*

[/quote]
tai ,kad skaičiau pilvui ribų nėra ,gali ir 5 kartus daryti biggrin.gif
advance
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 27, 14:52)
tai ,kad skaičiau pilvui ribų nėra ,gali ir 5 kartus daryti biggrin.gif
*

tai super thumbup.gif nes man tie pilvo pratimai labai jau patinka bigsmile.gif

Tikrai tikiuosi iki pavasario formas pasigrazinti, nes geda išsirengti bus blush2.gif dabar juodi megstiniai visą grožį slepia blush2.gif tongue.gif
uolma
Sveikos, na bet kaip tą tinginį nugalėt doh.gif blush2.gif Šiandien vos prisiverčiau ant grindų atsigult ir savo mazolį pakankint. doh.gif bet reikia, reikia lotuliukas.gif
Ammo
QUOTE(songrada @ 2009 01 03, 14:21)
Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 minutes:

Youtube nuoroda pilvo presas per 8min

Kadangi dirbu sėdimą darbą, po truputi pradėjo augti pilvukas...
Vaikščioti po sporto klubus laiko neturiu, nes man tai užimtų mažiausiai 3 val, tai sportuoju namie be jokių treniruoklių. Labai patogu vakarop grįžai iš darbo atlikai viską per 8 minutes ir pamiršai (na dar apšilimas trunka 5-7min).

Taigi mano pastabos:
Prieš treniruotę būtina padaryti apšilimą. Asmeniškai aš pasileidžiu greitą, mėgstamą muziką, pašoku su savimi, tuo pačiu pasimokau šokimo elementų, apšylu ir įsijungiu youtube.
Raumenims būtina duoti pailsėti, kad jie neimtų nykti, dėl per didelės apkrovos, pratimus darau maždaug, kas antrą dieną.
Reikia naudoti maisto papildus, vyrams - kad raumenys tvirtėtų ir turėtų iš ko maitintis, moterims patarčiau naudoti tokius, kurie skatina riebalų greitesnį deginimą.
Būtina keisti treniruočių pobūdį, tai yra, kartas nuo karto keisti sporto programą, nes ilgainiui atliekant  tuos pačius pratimus raumenys prie jų pripranta ir pratimai nebedaro jokio poveikio raumenukams.
Reikia saugoti nugarą (t.y. stuburą), atliekant pratimus, daryti juos teisingai, su kuo mažesne apkrova stuburui. Beje, negalima persitempti, negalima daryti pratimų, kurie neatitinka jūsų fizinio pasiruošimo. Jeigu jaučiate, kad pratimas per sunkus, būtina nutraukti jo darymą.

Gal būt dėl to, kad ir taip buvau pakankamai atletiškos formos, pilvukas dingo maždaug po 3 savaičių treniruočių, o kvadratukai pradėjo ryškėti jau po 6 maždaug. Nenoriu būti terminatoriu, raumenų kalnu, todėl ir nepersistengiu su treniruotėmis, žodžiu 'nice and easy' smile.gif
Sėkmės visiems.
*

Aciuu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Gaupa
As irgi prisijungsiu prie jusu, ir nuo rytojaus ryto jau bandysiu save ismankstinti, tikiuosi bus veiksminga rolleyes.gif nes siandien paziurejus ta 8minuciu manksta, likau suzaveta 4u.gif iki siol save rytais isjudindavau tik atsilenkimais, pritupimais ir keliais atsispaudimais(nesu labai stipri sioje srityje) blush2.gif bet dabar bandysiu ivairiasnius judesiukus ax.gif na ir stebesiu rezultatus(jeigu jie nors kiek matysis) g.gif
smilgeleee
Pratimukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jungiuos ir as ,kad galetu dar CD isirasyt isvis butu gerai bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.