Darau siuos pratimus dar tik trecia diena bet jau pastebejau rezultatus. Tikrai neblogi pratimukai. Taip pat radau to paties, pratimus kojoms bei uzpakaliukui. Tikraj padeda. Ziuresim kaip bus toliau
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 19, 00:16) siand jau nedariau tu pratimu. po vakar pilvo raumenis skauda ir kakla. bandysiu kol kas kas antra diena daryti, o kitom dienom siaip manksta. Kaklo neturi skaudėti, netaisyklingai darai. Rankomis už galvos jokiu būdu nespausk galvos (kas dažnai daroma), apskritai vos liesk galvą (arba išvis laikyk rankas sukryžiavus ant krūtinės) Ir tavo kaklo-galvos padėtis neturi žiūrėt nei žemyn, tai per daug į viršų, o natūraliai įstrižai
Sveikos ir as prie jusu jungiuos
Sunkiausia man daryti sedmenim ir pilvukui, o labiausiai patiko kojom
Jungiuosi ir aš prie sportuojančių
as irgi noriu prie jusu
Papildyta:
Niu sveikutės
užvakar dariau presui ir užpakaliui, tai presiuką dar ir šian jaučiu
O, man irgi butinai reikia pilvuza mazintis, jungiuosi
na ,aš jau po
Niu aš jau po sporto, dariau presui ir rankom su svarmenim
manau,kad sprandą pirmais kartais skauda ne dėl netaisiklingo darymo ar žvilgčiojimo į ekraną,o todėl,kad pilvo raumenys dar silpni ir besistengiant susiriest įsitempia ir kaklo raumenys
sveikos moterytes, mamyte esu dar tik 2.5 men, per nestuma priaugau25kg,
QUOTE(neringa27 @ 2009 01 21, 03:04) sveikos moterytes, mamyte esu dar tik 2.5 men, per nestuma priaugau25kg,
na štai jau 2 savaitės darau šias mankšteles. Labai patinka
Sveikos, ir as jungiuosi prie jusu
Ačiū
Sveikutės
aš irgi trečia diena darau pratimukus šiuos. Nu ką... negaliu juokaut kol kas, presą skauda kaip reikiant juokiantis
labas vakarelis, nu va ka tik padirbejau, padariau pratimelius kojom, pilvui, ir dubciukui, jegele
atkakliai skelbiu kova - LASINUKAMS!!! mamytes rekomenduoju ir jums! man jau po pirmos treniruotes atrodo kad koki 2kg nukrito, smagumelis!
Radau įdomių dalykų, reikės ir man pamėginti
Sveikos, pradėjau ir aš šitus pratimus daryti. Nors retsykiais tuos pirmuosius darydavau pilvo namie, bet po šitų vistiek jaučiau, kad skauda. Kas pradedat naujai sportuoti, tik nedarykit pirmom dienom sąžiningai visų pratimų kartu su vedėju, nepasikelsit ant ryt. Pratimai atrodo, kad labai lengvi, bet ir veiksmingi.
Seniai sporto klube buvau tai nepamenu su kvėpavimu kaip, kada iškvėpt kada įkvpėt, ar riečiantis ar grįžtant į pradinę padėtį, nes labai svarbu ir teisingai kvėpuoti. Jetus iš kur gaut valią šitam geram sportui, reikia viena kitą gal, kad prižiūrėtų skatintų čia. QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 09:11) Sveikos, pradėjau ir aš šitus pratimus daryti. Nors retsykiais tuos pirmuosius darydavau pilvo namie, bet po šitų vistiek jaučiau, kad skauda. Kas pradedat naujai sportuoti, tik nedarykit pirmom dienom sąžiningai visų pratimų kartu su vedėju, nepasikelsit ant ryt. Pratimai atrodo, kad labai lengvi, bet ir veiksmingi. Seniai sporto klube buvau tai nepamenu su kvėpavimu kaip, kada iškvėpt kada įkvpėt, ar riečiantis ar grįžtant į pradinę padėtį, nes labai svarbu ir teisingai kvėpuoti. Jetus iš kur gaut valią šitam geram sportui, reikia viena kitą gal, kad prižiūrėtų skatintų čia. Asigulusi ,prieš keldamasi įkvepi ,susiriesdama iškvepi QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 22, 11:39) Ačiū. O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 15:21) Ačiū. O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai Taip apšilimas geras ir juodaodis juokingas
Pratimai superiniai. pasizadu daryti kiekviena diena nuo siandienos
raumenys mano jau nebeskauda, reikes sian susikaupti pasidaryti pilvo presui pratimukus... kaip tingiuuu...
Va, man tik baigsis sesija, susidarysiu grafikėlį ir jungsiuos prie jūsų
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 14:21) Ačiū. O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai
o ati veikia???????
buvau uzsivedus ant siu pratimuku kuri laika, bet paskui uzgriuvo kalnai darbo ir siaip tinginys nugalejo
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 01 24, 23:37) buvau uzsivedus ant siu pratimuku kuri laika, bet paskui uzgriuvo kalnai darbo ir siaip tinginys nugalejo Treniruočių intensyvumas ir dažnumas - kiekvienam individualus dalykas. Vieniem, atrodo septynių dienų per mažai, kitam, gi, - ir dviejų kartų į savaitę pakanka. Kiekvieno raumenukai, ištvermė, mityba, net gyvenimo pobūdis daug lemia. Taip kad jei turit sveikatos ir noro - kad ir kasdien QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 14:21) Ačiū. O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai kaip aciu
Aš tuos pratimus darau jau porą savaičių, rezultatus matau ant pilvo ir rankų
QUOTE(Maluna @ 2009 01 25, 15:05) Bet tikrai, galėtų visos kas kažkiek laiko parašyti, kaip sekasi, kas pasikeitė, kiek pasikeitė ir panašiai. Būtų įdomu palyginti pasiektus rezultatus ir kartu - stimulas pradedančiosioms arba norinčioms pradėti
Per 2,5 savaitės, kiekvieną dieną darant šiuos pratimus, numečiau 2 kg.
Pasiskaiciau ir as nuo siandien pradejau daryti tuos 8 min pratimukus
Papildyta: uoj
Tikrai geri pratimeliai. Mes tokius darydavom per aerobikos treniruotes. Tik vat kuri laika esu apleidus sporta. Manau, gera proga bus prisiminti ir padailinti formas. Juk esu priaugus net 6 kg.
QUOTE(advance @ 2009 01 25, 15:17) Per 2,5 savaitės, kiekvieną dieną darant šiuos pratimus, numečiau 2 kg. įtariu ,kad daugiau numetei dėl nevalgymo vakarais ,nes vien su sportu nelabai įmanoma numesti svorio ,bent jau man sveikinu su gerais rezultatais QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 26, 18:21) įtariu ,kad daugiau numetei dėl nevalgymo vakarais ,nes vien su sportu nelabai įmanoma numesti svorio ,bent jau man sveikinu su gerais rezultatais ačiu Faktas, kad kg. nukrito nuo sveikos mitybos, ir nepersivalgymo vakarais. O šie pratimai man kažkaip su alkio jausmu padeda kovoti. Kai labai valgyti noriu, einu sportuoti.
che..ir as isbandziau tuos 8 min pratimelius - uzpakaliui ir kojoms kol kas. siandien bandysiu rankoms ir presui
kol kas liux sekmes visoms
Aš irgi jungiuosi prie jūsų
Sėkmės visoms sportuojančioms
Sveikos, na bet kaip tą tinginį nugalėt
QUOTE(songrada @ 2009 01 03, 14:21) Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 minutes: Youtube nuoroda pilvo presas per 8min Kadangi dirbu sėdimą darbą, po truputi pradėjo augti pilvukas... Vaikščioti po sporto klubus laiko neturiu, nes man tai užimtų mažiausiai 3 val, tai sportuoju namie be jokių treniruoklių. Labai patogu vakarop grįžai iš darbo atlikai viską per 8 minutes ir pamiršai (na dar apšilimas trunka 5-7min). Taigi mano pastabos: Prieš treniruotę būtina padaryti apšilimą. Asmeniškai aš pasileidžiu greitą, mėgstamą muziką, pašoku su savimi, tuo pačiu pasimokau šokimo elementų, apšylu ir įsijungiu youtube. Raumenims būtina duoti pailsėti, kad jie neimtų nykti, dėl per didelės apkrovos, pratimus darau maždaug, kas antrą dieną. Reikia naudoti maisto papildus, vyrams - kad raumenys tvirtėtų ir turėtų iš ko maitintis, moterims patarčiau naudoti tokius, kurie skatina riebalų greitesnį deginimą. Būtina keisti treniruočių pobūdį, tai yra, kartas nuo karto keisti sporto programą, nes ilgainiui atliekant tuos pačius pratimus raumenys prie jų pripranta ir pratimai nebedaro jokio poveikio raumenukams. Reikia saugoti nugarą (t.y. stuburą), atliekant pratimus, daryti juos teisingai, su kuo mažesne apkrova stuburui. Beje, negalima persitempti, negalima daryti pratimų, kurie neatitinka jūsų fizinio pasiruošimo. Jeigu jaučiate, kad pratimas per sunkus, būtina nutraukti jo darymą. Gal būt dėl to, kad ir taip buvau pakankamai atletiškos formos, pilvukas dingo maždaug po 3 savaičių treniruočių, o kvadratukai pradėjo ryškėti jau po 6 maždaug. Nenoriu būti terminatoriu, raumenų kalnu, todėl ir nepersistengiu su treniruotėmis, žodžiu 'nice and easy' Sėkmės visiems. Aciuu
As irgi prisijungsiu prie jusu, ir nuo rytojaus ryto jau bandysiu save ismankstinti, tikiuosi bus veiksminga
Pratimukai
|