Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Krisla
Netgi ir turinti normalų svorį, judėti ir sportuoti yra būtina. Gi dauguma dirbame sėdimą darbą, vairuojame automobilius, o grįžusios namie irgi nedaug tejudame. Tad aš nesutikčiau, jog tik viršsvorį turinčios turi sportuoti. Ir tai jokiu būdu nėra savęs kankinimas. Amžius sportui irgi nerodiklis. Aš viršsvorio neturiu (ūgis 167 cm, svoris 54 kg, kitų apmičių aš dar neišsimatavau), bet reikia man verkiant save stangrinti - pilvas ne toks kaip iki gimdymo, o ir kitos vietos man pačiai nepatinka. Be to, dėl nuolatinio sėdėjimo nugarą dažnokai paskausta, spaudimas dažnai nukrenta, o ir jaučiuosi tokia sustabarėjusi. Be to, metai irgi bėga bigsmile.gif Netrukus ir į ketvirtą dešimtį teks įšuoliuoti, todėl dėl geros savijautos aš sportuoju, stengiuosi kuo daugiau būti gryname ore, daug gerti skysčių, sveikai maitintis.
naujokė--
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 16:26)
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.
*

Net pikta pasidarė, perskaičius tokią žinutę. KIEKVIENAM pasaulio žmogui yra BŪTINA nuolat sportuoti. Tai ne tik, kad sveika, bet privaloma. Kaip galima taip nusišnekėti? Kaip tik fizinis aktyvumas prailgina gyvenimo trukmę, tvirtina kūną, ko pasekoje senatvėje turėsim mažiau problemų dėl sąnarių, kraujagyslių, širdies veiklos. Šitas jūsų pasakymas analogiškas tokiam "nesuprantu, kam varginti plaukus juos šukuojant, juk dėl to jie gali nuslinkti" doh.gif Siaubas... Tikrai pakraupau schmoll.gif
aukselisr
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 05, 18:06)
Net pikta pasidarė, perskaičius tokią žinutę. KIEKVIENAM pasaulio žmogui yra BŪTINA nuolat sportuoti. Tai ne tik, kad sveika, bet privaloma. Kaip galima taip nusišnekėti? Kaip tik fizinis aktyvumas prailgina gyvenimo trukmę, tvirtina kūną, ko pasekoje senatvėje turėsim mažiau problemų dėl sąnarių, kraujagyslių, širdies veiklos. Šitas jūsų pasakymas analogiškas tokiam "nesuprantu, kam varginti plaukus juos šukuojant, juk dėl to jie gali nuslinkti"  doh.gif  Siaubas... Tikrai pakraupau  schmoll.gif
*

nekreipiam demesio schmoll.gif ir tegu sneka sau ka nori, zmogus turbut savim nusivyles kad negali prisiversti sportuot ir neturi tam noro, todel suima pavydas paziurejus i kitas, o kas del to kaltas, tik pats, ne kas kitas blink.gif
smilgeleee
QUOTE(fishke @ 2009 03 05, 15:16)
ašš  pioneer.gif  hihihi.gif
nu bet mergelkos ir sunkūs tie pratimai  karsta.gif šian tai vos pasėdžiu - šikna skauda  lotuliukas.gif
*

sportuojam ,sportuojam nepasiduodam schmoll.gif ,paskaudes ir praeis irnesakyk.gif
Del grozio reikia aukotis pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 17:26)
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.
*

Nelabai supratau g.gif del kokiu priezasciu galima tureti problemu,sportuojant ....????blink.gif
Na manau ,kad sis komentaras nevietoje schmoll.gif
edditka
tai va noriu pasidziaugti su jumis pirmais savo pasiektais rezultatais clap.gif clap.gif
nuo liemens -2cm ir nuo klubu -1cm, esu be galo pakyleta dbr. rolleyes.gif taigi dabar mano liemuo 74cm, krutine 92cm klubai 98cm ugis 1.72cm svoris netoli 67kg blush2.gif siap mano tikslas yra -10cm nuo liemens ir bent kokie -5cm nuo klubu. niu ir -6-7kg ax.gif
Incredible Me
As tai nesitikiu kad liemuo sukus mano(70cm)nes visa gyvenima pas mane tokia figura,tiesi beveik,kaip sakoma "liemens neaptikta lens.gif ) biggrin.gif bet sutvirtinti pilvuka labai uzsimaniau,be to kai zinau,kad su Jumis,visoms kartu mums turi pasisekti 4u.gif paziuresim po menesiuko smile.gif
smilgeleee
QUOTE(edditka @ 2009 03 05, 19:35)
  taigi :  siap mano tikslas yra -10cm nuo liemens ir bent kokie -5cm nuo klubu. niu ir -6-7kg  ax.gif
*

Mano tikslas lygiai toks pat drinks_cheers.gif
Taigi SEKMES visoms pasieksti savo tiksla mirksiukas.gif
_Dovi_
ech... da;inuosi ir as savo duomenimis, kurie manes nedziugina..klubai 100. liemuo 70. paziuresim kokie bus po menesio atkaklaus pratimu darymo smile.gif
volungele
Rašiau apie dieta,o ne apie sportą.
kamputyje
QUOTE(Moniux @ 2009 03 05, 08:04)
O gal kuri radote konkreciai blauzdoms pratimuku?
*

blauzdoms aš tokius radau... Gal kas ką geresnio rado?
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 18:50)
*

Tai kad čia apie dietas labai kukliai kalbama...
nirce
kad mano tokios apimtys butu verysad.gif nes dabar net sakyti niekam nesinori blush2.gif blush2.gif
jusu pasiklausius norisi dvigubai daugiau stengtis,kad iki vasaros rezultatai butu puikus thumbup.gif
naujokė--
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 19:50)
*

Čia tema apie specialią 8 minučių mankštą. Nematau, kur čia radote kažką tokio apie dietas, kas galėjo sukelt jūsų tokią reakciją lotuliukas.gif
Blogytė
Galėčiau excel lentelę paruošti, jei dar niekas nepradėjo daryti?
volungele
As irgi darau pratimus. mirksiukas.gif Tik jaunesnem greiciau tirpsta riebaliukai. irnesakyk.gif
Babe
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 19:58)
Galėčiau excel lentelę paruošti, jei dar niekas nepradėjo daryti?
*

Nea,nepradejo blush2.gif Gal padarysit? 4u.gif
Ir turbut kazkoki pasworda reiks uzdeti? g.gif
kamputyje
O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau biggrin.gif
Blogytė
Manau paruošiu tokią lentelę, kurioje bus kiekvienos nickas, duomenys, įvesiu formulę kiek pasikeitė po mėnesio duomenys ir galima atskiram lape padaryti, kad kiekviena įrašytų kiek kartų sportuoja. Taip reiks paswordą uždėti. Na pradedu daryti ir paskui pasitarsim ką keisti ar pridėti smile.gif
7day
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 19:24)
O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau  biggrin.gif
*

Oo tada tai būtų geras stimulas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
_Dovi_
Cia tai super bus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Babe
drinks_cheers.gif
advance
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 15:26)
*

Saves nekankinu, kaip tik šie pratimai man labai patinka thumbup.gif
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 15:42)
O aš noriu didesnio- riestesnio užpakaliuko ir stangraus pilvuko, noriu moteriškos figūros  ax.gif
O svorio numesti nenoriu, manau čia nieko blogo tame nėra  g.gif
*

Ir aš, norėčiau turėti užpakaliuką, ir standresnį pilvuka.... rolleyes.gif
Palaiminta
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini.

Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau g.gif
aukselisr
QUOTE(nirce @ 2009 03 05, 20:55)
kad mano tokios apimtys butu verysad.gif  nes dabar net sakyti niekam nesinori blush2.gif  blush2.gif
jusu pasiklausius norisi dvigubai daugiau stengtis,kad iki vasaros rezultatai butu puikus thumbup.gif
*

todel pirmyn prie darbo kad pasiekti uzsibriezto tikslo thumbup.gif mirksiukas.gif
volungele
Aš darau kas vakarą man irgi jie visai nieko,o sustorėjau po paskutinių vaikučių kad kažkiek padės jie net neabejoju nes jau po truputį rezultatai matos ,bet nežinau kaip bus kai praidės migrena ar neteks tada pertraukėlę daryti. Tiesa kažkaip po tų pratimų stuburo skausmai liovėsi gal padėjo g.gif g.gif g.gif
aukselisr
[quote=Palaiminta,2009 03 05, 21:42]
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini.
Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau g.gif
*

[/quote]
cia yra daug tempimo pratimu mirksiukas.gif http://www.shaping.lt/raumenu_tempimas/turinys.htm
Imodzhi
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 05, 21:52)

http://www.youtube.com/watch?v=79sXwpZUeBw

cia taip pat smile.gif
Blogytė
na štai kažką sukūriau smile.gif
paswordas laikinas, po pakoregavimų pakeisiu ir kas norės atsiųsiu į až, nesinori, kad visi matytų duomenis blush2.gif
bandymas
Rašykit ką keisti, ką pridėti, kur geltonai pažymėta pačios įsirašysit, kelios eilutės paliktos kitiems išmatavimams (na pvz.gal kas blauzdoms pratimus darys, tai norės palyginti), apatinės lentelės su dienomis, galite minutes rašyti ar dar kaip žymėti, palikau savo duomenis, kad lengviau suprasti būtų galima.
Kiekvienai padarysiu atskirą sheetą su nicku ir lenteles be mano skaičių (čia viskas po Jūsų pastabų ir pasiūlymų smile.gif Na o kas nemokės įsirašyti nicko ar dar ko, rašykit man
Neįkelia man excel failo g.gif ką siūlote? Gal pašto dėžutę atidaryti?
kamputyje
Galima gal į kokią failų talpyklą kelti (pvz talpykla, bet nelabai aš apie jas išmanau, nesu susidūrusi. Pašto dėžutė turbūt būtų irgi visai nieko...
7day
www.sendspace.com
Blogytė
talpykla
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos
Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?
kamputyje
Gaunasi, labai gražiai padarei smile.gif O kokiu būdu sudedame savo duomenis į vieną excelį?
volungele
Aciu uz tempimo pratimus aciuks.gif aciuks.gif mirksiukas.gif
Blogytė
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 20:46)
Gaunasi, labai gražiai padarei smile.gif O kokiu būdu sudedame savo duomenis į vieną excelį?
*

Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu g.gif na nežinau nesusidūriau su tokiais dalykais, tai gal kas patirties turi šiuo klausimu? g.gif
7day
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 20:53)
Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu  g.gif na nežinau nesusidūriau su tokiais dalykais, tai gal kas patirties turi šiuo klausimu? g.gif
*

Kažkaip sudėtingai viskas gausis..
Babe
Blogyte 4u.gif
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra rolleyes.gif

O kodel as nieko irasyt negaliu? unsure.gif
aukselisr
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 22:41)
talpykla
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos
Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?
*

man kazkodel neina jo atidaryti g.gif
Blogytė
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58)
Blogyte  4u.gif
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra  rolleyes.gif
*

Na aš pamaniau, kad kiekvienai bus patogiau savo sheetą turėti g.gif galima kažkaip kitaip badyti daryti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58)
Blogyte  4u.gif
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra  rolleyes.gif
*

slaptažodį gal nuimsiu ir įkelsiu dar kartą
Įkėliau sportas 1 vadinasi
aukselisr
o kur nuoroda i lentele? smile.gif
kamputyje
Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti.
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti biggrin.gif
aukselisr
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 23:16)
Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti.
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti  biggrin.gif
*

pritariu,bus gera gedos lenta uz tinginiavima mirksiukas.gif thumbup.gif
Sūrelis
Nerodo jokiu lenteliu...
Blogytė
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 21:16)
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti  biggrin.gif
*

Galėčiau formulę įvesti iš visų sheetų ir matytume bendrą lentelę, kuri daugiausia pasiekė, kuri mažiausiai, na kas dirba su exceliu, tai manau supras apie ką kalbu
Papildyta:
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 05, 21:21)
Nerodo jokiu lenteliu...
*

Ar rodo po apačia, kad siųstis failą?
Dar kartą nuorodą keliu
files.lt
Sūrelis
Dabar viska rodo, o jus viso darot visus pratimus?
As tai tik koju, nes stuburui man ne vienas pratimas netinka del sveikatos...
aukselisr
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 23:24)
Galėčiau formulę įvesti iš visų sheetų ir matytume bendrą lentelę, kuri daugiausia pasiekė, kuri mažiausiai, na kas dirba su exceliu, tai manau supras apie ką kalbu
Papildyta:

Ar rodo po apačia, kad siųstis failą?
Dar kartą nuorodą keliu
files.lt
*

jau viska rodo bent jau man, lentele thumbup.gif , jo o su sheetais butu visai thumbup.gif
kamputyje
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 05, 21:29)
Dabar viska rodo, o jus viso darot visus pratimus?
As tai tik koju, nes stuburui man ne vienas pratimas netinka del sveikatos...
*

Aš darau visus. Bet mačiau, kad kai kurios anksčiau rašė, jog daro tik tam tikrus pratimus (joms aktualesnius).
7day
Tai čia kiekviena turės sau atskirą lentelę?.. g.gif
Blogytė
QUOTE(Kaktusė @ 2009 03 05, 21:34)
Tai čia kiekviena turės sau atskirą lentelę?..  g.gif
*

Taip atskirą, o gale mėnesio padarysiu bendrą, kur matysis nickas ir kiek cm/kg sumažėjo, na tokia bendra pasiekimų lentelė
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.