Netgi ir turinti normalų svorį, judėti ir sportuoti yra būtina. Gi dauguma dirbame sėdimą darbą, vairuojame automobilius, o grįžusios namie irgi nedaug tejudame. Tad aš nesutikčiau, jog tik viršsvorį turinčios turi sportuoti. Ir tai jokiu būdu nėra savęs kankinimas. Amžius sportui irgi nerodiklis. Aš viršsvorio neturiu (ūgis 167 cm, svoris 54 kg, kitų apmičių aš dar neišsimatavau), bet reikia man verkiant save stangrinti - pilvas ne toks kaip iki gimdymo, o ir kitos vietos man pačiai nepatinka. Be to, dėl nuolatinio sėdėjimo nugarą dažnokai paskausta, spaudimas dažnai nukrenta, o ir jaučiuosi tokia sustabarėjusi. Be to, metai irgi bėga
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 16:26) Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės. Net pikta pasidarė, perskaičius tokią žinutę. KIEKVIENAM pasaulio žmogui yra BŪTINA nuolat sportuoti. Tai ne tik, kad sveika, bet privaloma. Kaip galima taip nusišnekėti? Kaip tik fizinis aktyvumas prailgina gyvenimo trukmę, tvirtina kūną, ko pasekoje senatvėje turėsim mažiau problemų dėl sąnarių, kraujagyslių, širdies veiklos. Šitas jūsų pasakymas analogiškas tokiam "nesuprantu, kam varginti plaukus juos šukuojant, juk dėl to jie gali nuslinkti" QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 05, 18:06) Net pikta pasidarė, perskaičius tokią žinutę. KIEKVIENAM pasaulio žmogui yra BŪTINA nuolat sportuoti. Tai ne tik, kad sveika, bet privaloma. Kaip galima taip nusišnekėti? Kaip tik fizinis aktyvumas prailgina gyvenimo trukmę, tvirtina kūną, ko pasekoje senatvėje turėsim mažiau problemų dėl sąnarių, kraujagyslių, širdies veiklos. Šitas jūsų pasakymas analogiškas tokiam "nesuprantu, kam varginti plaukus juos šukuojant, juk dėl to jie gali nuslinkti" nekreipiam demesio QUOTE(fishke @ 2009 03 05, 15:16) sportuojam ,sportuojam nepasiduodam Del grozio reikia aukotis Papildyta: QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 17:26) Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės. Nelabai supratau Na manau ,kad sis komentaras nevietoje
tai va noriu pasidziaugti su jumis pirmais savo pasiektais rezultatais
nuo liemens -2cm ir nuo klubu -1cm, esu be galo pakyleta dbr.
As tai nesitikiu kad liemuo sukus mano(70cm)nes visa gyvenima pas mane tokia figura,tiesi beveik,kaip sakoma "liemens neaptikta
ech... da;inuosi ir as savo duomenimis, kurie manes nedziugina..klubai 100. liemuo 70. paziuresim kokie bus po menesio atkaklaus pratimu darymo
Rašiau apie dieta,o ne apie sportą.
QUOTE(Moniux @ 2009 03 05, 08:04) blauzdoms aš tokius radau... Gal kas ką geresnio rado? Papildyta: QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 18:50) Tai kad čia apie dietas labai kukliai kalbama...
kad mano tokios apimtys butu
jusu pasiklausius norisi dvigubai daugiau stengtis,kad iki vasaros rezultatai butu puikus
Galėčiau excel lentelę paruošti, jei dar niekas nepradėjo daryti?
As irgi darau pratimus.
O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau
Manau paruošiu tokią lentelę, kurioje bus kiekvienos nickas, duomenys, įvesiu formulę kiek pasikeitė po mėnesio duomenys ir galima atskiram lape padaryti, kad kiekviena įrašytų kiek kartų sportuoja. Taip reiks paswordą uždėti. Na pradedu daryti ir paskui pasitarsim ką keisti ar pridėti
Cia tai super bus
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 15:26) Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės. Saves nekankinu, kaip tik šie pratimai man labai patinka QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 15:42) O aš noriu didesnio- riestesnio užpakaliuko ir stangraus pilvuko, noriu moteriškos figūros O svorio numesti nenoriu, manau čia nieko blogo tame nėra Ir aš, norėčiau turėti užpakaliuką, ir standresnį pilvuka....
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini. Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau
Aš darau kas vakarą man irgi jie visai nieko,o sustorėjau po paskutinių vaikučių kad kažkiek padės jie net neabejoju nes jau po truputį rezultatai matos ,bet nežinau kaip bus kai praidės migrena ar neteks tada pertraukėlę daryti. Tiesa kažkaip po tų pratimų stuburo skausmai liovėsi gal padėjo
[quote=Palaiminta,2009 03 05, 21:42]
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01] Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini. Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau [/quote] cia yra daug tempimo pratimu
na štai kažką sukūriau
paswordas laikinas, po pakoregavimų pakeisiu ir kas norės atsiųsiu į až, nesinori, kad visi matytų duomenis bandymas Rašykit ką keisti, ką pridėti, kur geltonai pažymėta pačios įsirašysit, kelios eilutės paliktos kitiems išmatavimams (na pvz.gal kas blauzdoms pratimus darys, tai norės palyginti), apatinės lentelės su dienomis, galite minutes rašyti ar dar kaip žymėti, palikau savo duomenis, kad lengviau suprasti būtų galima. Kiekvienai padarysiu atskirą sheetą su nicku ir lenteles be mano skaičių (čia viskas po Jūsų pastabų ir pasiūlymų Neįkelia man excel failo
Galima gal į kokią failų talpyklą kelti (pvz talpykla, bet nelabai aš apie jas išmanau, nesu susidūrusi. Pašto dėžutė turbūt būtų irgi visai nieko...
www.sendspace.com
talpykla
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?
Gaunasi, labai gražiai padarei
Aciu uz tempimo pratimus
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 20:46) Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 20:53) Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu Kažkaip sudėtingai viskas gausis..
Blogyte
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra O kodel as nieko irasyt negaliu? QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 22:41) talpykla prisijungimo vardas, jei prašys supemamos Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors? man kazkodel neina jo atidaryti QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58) Blogyte Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra O kodel as nieko irasyt negaliu? Na aš pamaniau, kad kiekvienai bus patogiau savo sheetą turėti Papildyta: QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58) Blogyte Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra O kodel as nieko irasyt negaliu? slaptažodį gal nuimsiu ir įkelsiu dar kartą Įkėliau sportas 1 vadinasi
o kur nuoroda i lentele?
Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti.
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 23:16) Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti. Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti pritariu,bus gera gedos lenta uz tinginiavima
Nerodo jokiu lenteliu...
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 21:16) Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti. Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti Galėčiau formulę įvesti iš visų sheetų ir matytume bendrą lentelę, kuri daugiausia pasiekė, kuri mažiausiai, na kas dirba su exceliu, tai manau supras apie ką kalbu Papildyta: QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 05, 21:21) Ar rodo po apačia, kad siųstis failą? Dar kartą nuorodą keliu files.lt
Dabar viska rodo, o jus viso darot visus pratimus?
As tai tik koju, nes stuburui man ne vienas pratimas netinka del sveikatos... QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 23:24) Galėčiau formulę įvesti iš visų sheetų ir matytume bendrą lentelę, kuri daugiausia pasiekė, kuri mažiausiai, na kas dirba su exceliu, tai manau supras apie ką kalbu Papildyta: Ar rodo po apačia, kad siųstis failą? Dar kartą nuorodą keliu files.lt jau viska rodo bent jau man, lentele
Tai čia kiekviena turės sau atskirą lentelę?..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|