songrada
2009 01 03, 13:21
Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 minutes:Youtube nuoroda pilvo presas per 8minKadangi dirbu sėdimą darbą, po truputi pradėjo augti pilvukas... Vaikščioti po sporto klubus laiko neturiu, nes man tai užimtų mažiausiai 3 val, tai sportuoju namie be jokių treniruoklių. Labai patogu vakarop grįžai iš darbo atlikai viską per 8 minutes ir pamiršai (na dar apšilimas trunka 5-7min). Taigi mano pastabos: Prieš treniruotę būtina padaryti apšilimą. Asmeniškai aš pasileidžiu greitą, mėgstamą muziką, pašoku su savimi, tuo pačiu pasimokau šokimo elementų, apšylu ir įsijungiu youtube. Raumenims būtina duoti pailsėti, kad jie neimtų nykti, dėl per didelės apkrovos, pratimus darau maždaug, kas antrą dieną. Reikia naudoti maisto papildus, vyrams - kad raumenys tvirtėtų ir turėtų iš ko maitintis, moterims patarčiau naudoti tokius, kurie skatina riebalų greitesnį deginimą. Būtina keisti treniruočių pobūdį, tai yra, kartas nuo karto keisti sporto programą, nes ilgainiui atliekant tuos pačius pratimus raumenys prie jų pripranta ir pratimai nebedaro jokio poveikio raumenukams. Reikia saugoti nugarą (t.y. stuburą), atliekant pratimus, daryti juos teisingai, su kuo mažesne apkrova stuburui. Beje, negalima persitempti, negalima daryti pratimų, kurie neatitinka jūsų fizinio pasiruošimo. Jeigu jaučiate, kad pratimas per sunkus, būtina nutraukti jo darymą. Gal būt dėl to, kad ir taip buvau pakankamai atletiškos formos, pilvukas dingo maždaug po 3 savaičių treniruočių, o kvadratukai pradėjo ryškėti jau po 6 maždaug. Nenoriu būti terminatoriu, raumenų kalnu, todėl ir nepersistengiu su treniruotėmis, žodžiu 'nice and easy'  Sėkmės visiems.
fantasyja
2009 01 04, 23:33
QUOTE(songrada @ 2009 01 03, 14:21) Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 minutes:Youtube nuoroda pilvo presas per 8minKadangi dirbu sėdimą darbą, po truputi pradėjo augti pilvukas... Vaikščioti po sporto klubus laiko neturiu, nes man tai užimtų mažiausiai 3 val, tai sportuoju namie be jokių treniruoklių. Labai patogu vakarop grįžai iš darbo atlikai viską per 8 minutes ir pamiršai (na dar apšilimas trunka 5-7min). Taigi mano pastabos: Prieš treniruotę būtina padaryti apšilimą. Asmeniškai aš pasileidžiu greitą, mėgstamą muziką, pašoku su savimi, tuo pačiu pasimokau šokimo elementų, apšylu ir įsijungiu youtube. Raumenims būtina duoti pailsėti, kad jie neimtų nykti, dėl per didelės apkrovos, pratimus darau maždaug, kas antrą dieną. Reikia naudoti maisto papildus, vyrams - kad raumenys tvirtėtų ir turėtų iš ko maitintis, moterims patarčiau naudoti tokius, kurie skatina riebalų greitesnį deginimą. Būtina keisti treniruočių pobūdį, tai yra, kartas nuo karto keisti sporto programą, nes ilgainiui atliekant tuos pačius pratimus raumenys prie jų pripranta ir pratimai nebedaro jokio poveikio raumenukams. Reikia saugoti nugarą (t.y. stuburą), atliekant pratimus, daryti juos teisingai, su kuo mažesne apkrova stuburui. Beje, negalima persitempti, negalima daryti pratimų, kurie neatitinka jūsų fizinio pasiruošimo. Jeigu jaučiate, kad pratimas per sunkus, būtina nutraukti jo darymą. Gal būt dėl to, kad ir taip buvau pakankamai atletiškos formos, pilvukas dingo maždaug po 3 savaičių treniruočių, o kvadratukai pradėjo ryškėti jau po 6 maždaug. Nenoriu būti terminatoriu, raumenų kalnu, todėl ir nepersistengiu su treniruotėmis, žodžiu 'nice and easy'  Sėkmės visiems. Na, man patiko daryti situos pratimus. Paziuresim kaip bus toliau  . Aciu uz nuoroda O dar klausimukas - sakot, kad daro pakaitom, tai gal dar kazkoki pratyma is youtube darot?
songrada
2009 01 05, 10:52
QUOTE(fantasyja @ 2009 01 05, 01:33) Na, man patiko daryti situos pratimus. Paziuresim kaip bus toliau  . Aciu uz nuoroda O dar klausimukas - sakot, kad daro pakaitom, tai gal dar kazkoki pratyma is youtube darot?  Daug įvairių programų youtubej, įrašyk 'abs workout' (agl. pilvo preso treniruotė) ir išsirinksi sau tinkančias. Sakydamas 'Būtina keisti treniruočių pobūdį' turėjau omenyje programą reikėtų keisti kas kokius 2 mėnesius, ne kiekvieną kartą treniruojantis, žinoma. Dar yra 8 min treniruotė sedmenims: 8min treniruote sėdmenimsRankoms: 8 min treniruote rankomsKojoms8 min treniruote kojoms
neringule
2009 01 05, 17:34
Vau geras reiks ir man pradeti-gal suveiks
advance
2009 01 06, 11:20
Ačiū už nuorodą  Bandysiu ir aš pasigražinti formas. Aš taip pat dirbu sėdimą darbą, namie daug prie kompo sėdžiu, nes mokaus. Tai ir svorio priaugau, ir visa ištežau.
Oho, super... ir as isbandysiu siuos pratimus
fantasyja
2009 01 07, 20:47
Uzvakar dariau visus siuos pratimus - pilvui, rankom, kojom ir sedmenims  . Tai iki siol uzpalakis,kojos ir pilvas skauda  . Vakar visiskai negalejau nieko daryti, tai padariau poilsio diena  . O siandien vel darysiu  . Man patiko  . Pasidariau grafika ir kelis menesius darysiu siuos pratimus  . Stebesiu rezultatus  . Dar karta dekui
superiniai pratimai aciuu
advance
2009 01 07, 22:58
QUOTE(fantasyja @ 2009 01 07, 20:47) Uzvakar dariau visus siuos pratimus - pilvui, rankom, kojom ir sedmenims  . Tai iki siol uzpalakis,kojos ir pilvas skauda  . Vakar visiskai negalejau nieko daryti, tai padariau poilsio diena  . O siandien vel darysiu  . Man patiko  . Pasidariau grafika ir kelis menesius darysiu siuos pratimus  . Stebesiu rezultatus  . Dar karta dekui  Man panašiai buvo, vakar kai padariau mankštele, tai šiandien visus raumenis jutau  Padariau pertrauką. o ryt vėl darysiu. Ir aš vakar užsivedžiau užrašus apie savo svori, apimtis. Bus įdomu vėliau palyginti
fantasyja
2009 01 07, 23:03
QUOTE(advance @ 2009 01 07, 23:58) Man panašiai buvo, vakar kai padariau mankštele, tai šiandien visus raumenis jutau  Padariau pertrauką. o ryt vėl darysiu. Ir aš vakar užsivedžiau užrašus apie savo svori, apimtis. Bus įdomu vėliau palyginti  Vat vat, ir man idomu bus palyginti
Almantaitė
2009 01 08, 15:25
va cia tai pratimeliai  sedziu dabar su skaudamais raumenukais ir slapia bliuska  nerealus pratimai
Jurgutėlė
2009 01 09, 12:27
QUOTE(songrada @ 2009 01 05, 11:52) Daug įvairių programų youtubej, įrašyk 'abs workout' (agl. pilvo preso treniruotė) ir išsirinksi sau tinkančias. Sakydamas 'Būtina keisti treniruočių pobūdį' turėjau omenyje programą reikėtų keisti kas kokius 2 mėnesius, ne kiekvieną kartą treniruojantis, žinoma. Dar yra 8 min treniruotė sedmenims: 8min treniruote sėdmenimsRankoms: 8 min treniruote rankomsKojoms8 min treniruote kojoms Niu tikrai yra ką veikti ,net ir sportuojančiam žmogui
suntea7
2009 01 09, 17:09
labai naudingi pratimeliai,manau reikes uzsiimti, nes pastbejau kad pilvukas po truputi dideti pradejo..velgi kalta neteisinga mityba, sedimas darbas, bei pomegis ir namie pasedeti prie kompiuterio..rasykit, mergaites, kiap sekasi
lankiau aerobika, po kiekvieno pasisokimo darydavom panasius pratimus, tikrai super. Dabar darysiu juos namie, nebus taip liudna ir nuobodu, nes kartu kazkas snekes
ligituka
2009 01 09, 19:32
niu siaip visai neblogai,reiks pabandyti
RubeliaiUK
2009 01 10, 17:03
tikrai nebloga nuoroda, išmėginsiu
Jurgutėlė
2009 01 11, 14:31
Man kojų raumenis skauda  Labai faina ,nes sportuoju intensyviai 4 mėnesius ,o čia per šiuos pratimus matyt visgi dirba kiti raumenys arba dirba intensyviau ,nes galvojau ,kad tikrai nejusiu nieko po šių pratimų.
fantasyja
2009 01 11, 17:01
As cia truputi ne i tema, bet gal kas zino kokiu nuorodu kaip atlikti pratimus su tampykle?
Egluzele
2009 01 11, 23:08
pasiziurejau, kad nera jau taip sunku. Nuo rytojaus pradedu
 Jungiuos prie jūsų ,tikrai laikas patobulint formytes  Aš irgi pasisversiu,išsimatuosiu matmenis ir sportuosiu su jumis.
Auksine Zuvele Georgia
2009 01 13, 12:14
Labai gera pratimu programa - super  varysiu davar kas dien - po 6 savaiciu paziuresim rezultata
AbelijA
2009 01 13, 16:57
paziurejau visas nuorodas, na uzsinorejau ir as , taigi reikes atejus namo po truputi kibti i darba
Britney
2009 01 13, 19:20
Ka tik padariau kojoms, uzpakaliukui ir pilvo presui. Labai sunku man buvo uzpakaliuikui tas kojas kilnoti, neistveriau. O kur pilvo presui, tai ne tik preso raumenis paskaudo, bet ir kaklo.
advance
2009 01 13, 19:42
Man pilvo pratimus sunkiausiai sekasi padaryti...Į galą vos vos bepakvėpuoju  Kojų lengvučiai, o po užpakaliuko pratimų šlapia lieku  bet labai smagus pratimėliai
nothing.
2009 01 13, 21:47
va, ka tik padariau klubam pratimesliu, tokie faini, manau reik kiekviena diena atskirom kuno dalim daryti ir super bus bandysiu kiekviena vakara daryt;D
Tradire
2009 01 13, 23:30
joa pradedu nuo rytojaus
Miglute:)
2009 01 14, 12:28
Sveikos meginos, jungiuosi ir as prie jusu  Siandien jau padariau presui, na dar tikrai nespeju su tuo instruktorium, pakolkas manau is tu 8 min. as normaliai darau kokias 4  Va ka reiskia netreniruotas kunas
Britney
2009 01 14, 17:59
O as po vakaryksciu pratimu jauciuosi kaip suvazineta.
Egluzele
2009 01 14, 18:05
Antra diena kaip darau pilvo presui pratimukus...tai sian net apatitas dingo, kai jauciu as ta presiuka...
Edelveisar
2009 01 15, 08:06
tikrai liuks pratimukai  prisijungsiu ir as prie jusu, sportuojanciu namuose  turiu jums klausimeli: o kokia tvarka reiktu daryti tuos pratimukus? kuriai kuno daliai pirmiausiai, kuriai galiausiai?  kaip jus darot?
advance
2009 01 15, 09:12
QUOTE(Edelveisar @ 2009 01 15, 08:06) tikrai liuks pratimukai  prisijungsiu ir as prie jusu, sportuojanciu namuose  turiu jums klausimeli: o kokia tvarka reiktu daryti tuos pratimukus? kuriai kuno daliai pirmiausiai, kuriai galiausiai?  kaip jus darot?  Aš pirmiausiai darau apšilimą, tada darau pratimukus uzpakaliukui, po to pilvui, ir gale kojoms  dar planuoju pradeti daryti pratimus rankoms
Jurgutėlė
2009 01 15, 10:59
Padariau rankoms ir presui  Su treneriu spėju  ryt bus presui ,užpakaliukui ir kojoms ,kas kartu? O presui jungčiaus dar ir šian kelis kartus ,nes skaičiau ,kad presui labai gerai daryt per dieną kokius 5 kartus labai intensyviai po 5 min .Čia po 8 ,tai dar geriau .
linete6
2009 01 15, 13:55
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 15, 11:59) Padariau rankoms ir presui  Su treneriu spėju  ryt bus presui ,užpakaliukui ir kojoms ,kas kartu? O presui jungčiaus dar ir šian kelis kartus ,nes skaičiau ,kad presui labai gerai daryt per dieną kokius 5 kartus labai intensyviai po 5 min .Čia po 8 ,tai dar geriau . As su tavim  .Dabar padariau presui ir sedmenims.Fu susilau kaip faina.O vakare visus isbandysiu pratimukus  .
fantasyja
2009 01 15, 19:36
aš nuo šiandien irgi prie Jūsų prisijungiau
Jurgutėlė
2009 01 15, 22:08
QUOTE(linete6 @ 2009 01 15, 14:55) As su tavim  .Dabar padariau presui ir sedmenims.Fu susilau kaip faina.O vakare visus isbandysiu pratimukus  .  sveika prisijungus ,aš ryt viskam darysiu ,nes vakare neišeis nueit į sporto klubą Papildyta:QUOTE(fantasyja @ 2009 01 15, 20:36)  pradžią pažiūrėjau ,panašu į kalanetiką ,ryt darysiu Papildyta:QUOTE(Leilla @ 2009 01 15, 20:51) aš nuo šiandien irgi prie Jūsų prisijungiau  gretos didėja ,pilvukai liesėja
Sveikutės  nu ką tie pratimukai savo padarė, šiandien jaučiuos kaip sudaužyta  kaži duot pailsėt kūnui ar vistiek daryt vėl  ? jūs rytais vakarais darot pratimukus ar tik kartą per dieną?
songrada
2009 01 16, 10:35
QUOTE(Leilla @ 2009 01 16, 10:26) Sveikutės  nu ką tie pratimukai savo padarė, šiandien jaučiuos kaip sudaužyta  kaži duot pailsėt kūnui ar vistiek daryt vėl  ? jūs rytais vakarais darot pratimukus ar tik kartą per dieną? Man irgi iš pradžių taip buvo, bet po kokių keturių treniruočių nieko nebejausi, viskas praeis  Taip būtina duoti pailsėti raumenukams. Nors jeigu labai norisi, galima vieną dieną vienai raumenų grupei atlikti pratimus, tarkim sėdmenims, kitą dieną kitai, tarkim pilvo presui.
Jurgutėlė
2009 01 16, 17:46
QUOTE(songrada @ 2009 01 16, 11:35) Man irgi iš pradžių taip buvo, bet po kokių keturių treniruočių nieko nebejausi, viskas praeis  Taip būtina duoti pailsėti raumenukams. Nors jeigu labai norisi, galima vieną dieną vienai raumenų grupei atlikti pratimus, tarkim sėdmenims, kitą dieną kitai, tarkim pilvo presui. pilvo presui galima kasdien ,netgi kelis kartus per dieną rekomenduojama daryt
QUOTE(Britney @ 2009 01 13, 20:20) Ka tik padariau kojoms, uzpakaliukui ir pilvo presui. Labai sunku man buvo uzpakaliuikui tas kojas kilnoti, neistveriau. O kur pilvo presui, tai ne tik preso raumenis paskaudo, bet ir kaklo.  visiskai kaip man  Kojoms tai dzin, bet uzpakaliukui  ir kai pilvo presui dariau labai kaklo raumenys skaudejo. Nesuprantu, ar as netaisyklingai darau, ar kaklo raumenys pertempti.
Eve-line
2009 01 17, 22:29
Jungiuosi pas jus nuo siandien. Iki Valentino dienos liko tik ė savaites, gal bent siek tiek padailinsiu savo pilvuka.
Eve-line
2009 01 18, 10:32
QUOTE(Genute @ 2009 01 17, 17:01)  visiskai kaip man  Kojoms tai dzin, bet uzpakaliukui  ir kai pilvo presui dariau labai kaklo raumenys skaudejo. Nesuprantu, ar as netaisyklingai darau, ar kaklo raumenys pertempti. man irgi labai kaklo raumenys skaudejo
Sveikutės, jungiuosi ir aš prie jūsų, kažkada dariau 8 min pilvui, man labai patiko
naujokė--
2009 01 18, 11:41
Neesu ekspertė (toli gražu  ), bet gal jums kaklą skauda todėl, kad per daug galvą lenkiate į priekį. Atsilenkimus taisyklingai daryti - vos ne menas (juokauju, žinoma  ). Jei tikrai tie skausmai dėl netaisyklingo darymo, tuomet stenkitės nuolat sekt galvos ir nugaros padėtį, kad nelinktumėt per daug. Nes priešingu atveju ne tik, kad pilvo raumenims tenka mažiau apkrovos, bet ir stuburas gauna didelį krūvį, kuris jį gali pažeisti
linete6
2009 01 18, 14:43
Svekutes sportininkes  .As jau 4 diena darau pratimukus.Pirma diena tai labai kakla irgi skaudejo ir koju raumenukus.Vakar jau nebe taip o siandien jau isvis nebeskauda.Tai cia gal kol pripras raumenukai.O siaip tai man labai fainus tie pratimai man labai patinka.Sekmes  .
Eve-line
2009 01 18, 14:54
man atrodo, kad man skaudejo del to kad vienu metu bandziau ir daryti atsilenkimus ir tuopat metu bandziau pamatyti irasa, nes nedazlibinu tai teko kelt galva labiau. bet sian kai prisimenu tuos pratimus, tai jau neziuresiu i ekrana.
o siaip manau kad ten biski per greitai daromi pratimai. kiek esu perziurejusi tu irasu, kiek mane konsultavo treneriai (senokai tiesa), tai ispejo kad greit nedaryciau, nes leciau atsilenkiant stipriau raumenys dirba. Na, nezinau, man ten per greit daro. Bandysiu suletinti tema, nors ir mankstinsiuos ne 8, o kokias 13min.
naujokė--
2009 01 18, 15:00
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 18, 15:54) man atrodo, kad man skaudejo del to kad vienu metu bandziau ir daryti atsilenkimus ir tuopat metu bandziau pamatyti irasa, nes nedazlibinu tai teko kelt galva labiau. bet sian kai prisimenu tuos pratimus, tai jau neziuresiu i ekrana. Tai tikriausiai taip ir buvo. Nuolatinis žvilgčiojimas į ekraną neleido kaklui būti taisyklingoje padėtyje ir dėl to skaudėjo  Svarbu, kad dabar jau nebeskauda
M.i.g.l.e
2009 01 18, 16:51
Sveikutės  labai apsidžiaugiau, radus šią nuorodą, tai ir aš jungiuos prie sportuojančių  Užmigdysiu lelių, bandysiu presiukui pratimukus daryt
QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 18, 12:41) Neesu ekspertė (toli gražu  ), bet gal jums kaklą skauda todėl, kad per daug galvą lenkiate į priekį. Atsilenkimus taisyklingai daryti - vos ne menas (juokauju, žinoma  ). Jei tikrai tie skausmai dėl netaisyklingo darymo, tuomet stenkitės nuolat sekt galvos ir nugaros padėtį, kad nelinktumėt per daug. Nes priešingu atveju ne tik, kad pilvo raumenims tenka mažiau apkrovos, bet ir stuburas gauna didelį krūvį, kuris jį gali pažeisti  dekui, gali buti ,kad persistengiau. Reikes save daugiau pakontroliuoti QUOTE(Eve-line @ 2009 01 18, 15:54) man atrodo, kad man skaudejo del to kad vienu metu bandziau ir daryti atsilenkimus ir tuopat metu bandziau pamatyti irasa, nes nedazlibinu tai teko kelt galva labiau. bet sian kai prisimenu tuos pratimus, tai jau neziuresiu i ekrana.  cia gal arciausiai teisybes, nes ir man taip pat Na ka lekiu sportuoti. Sekmes
Eve-line
2009 01 19, 00:16
siand jau nedariau tu pratimu. po vakar pilvo raumenis skauda ir kakla. bandysiu kol kas kas antra diena daryti, o kitom dienom siaip manksta.
|
|